View Full Version : размера
FreestylerRr
02-24-2009, 17:39
Аз сам момче на 16 и размера на пениса ми в възбудено састояние е 15,5 см (девствен сам) И незнам малак ли ми е за секс страх ме е ако го извадя и момичето ми се изсмее.
Послепис: Ако може без хулене
Като станеш на 18 пиши пак тема...и ще кажеш колко е да ги сравним :D 8-) :D
EeeBobii
02-24-2009, 17:43
Ти смееш ли се когато видиш момиче с малък бюст :?
По темата: Размера ти е напълно нормален....Направи си операция , направи го 25-30 сантима и нема да правиш секс с нито едно момиче :)
:-o
Офф разберете го бе няма значение моя е 16.5 и съм на 15 ама ако бях с 10 см Ани пак щеше да си ме обича ненужна тема :-x
15см и да се смее АБСУРД.Няма за какво
Ако ти се изсмее евентуално не те заслужава,да не ходи с теб(или прави секс) само заради члена ти о.О
на гаджето ми не му е кой знае колко дълъг....прави уникален секс....но не трябва да забравяме и за дебелината....
ей като почнете да се плашите колко сантиметра......ей... ](*,) не ми тряя нещо което ще е дълго и тънко като кремвирш....1000 пъти предпочитам къс,но дебел.....
Бях го казал и в някоя друга тема ама пак ще го кажа, че когато спре да ти пука ще си много по-добре... въобще не му бери грижи колко е голям... колкото толкова, важен е човека е не салама колко му е голям... ще го разберете след време.
hahavteen
02-24-2009, 21:26
1000 такива теми има.