View Full Version : Момчета как е по-добре да ви духат бързо или бавно?
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 18:18
та въпроса ми е ясно когато някоя мацка ви духа.. как предпочитате да движи тя устните си по пениса ви.. бързо или бавно? нежно или по грубо?
И дайте малко по-сериозно :)
та въпроса ми е ясно когато янкоя мацка ви духа.. как предпоч1итате д адвижи тя устните ис по "мъжкия полов орган" ви.. бързо или бавно? нежно или по грубо? Важното е да засмуква яко! :razz: :grin:
Ако не,прахусмукачката да работи правилно.
Колкото може да засмуква,важното е накрая да не повърне,като влезе много навътре
Колкото може да засмуква,важното е накрая да не повърне,като влезе много навътре :razz: Да само да не повръща! :-o
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 18:33
:D много оспорвано до тук.. понеже питам и рпиятели .. сте долу горе 50:50.. :D и иди и разбери.. кой как да го оправяш :lol:
:D много оспорвано до тук.. понеже питам и рпиятели .. сте долу горе 50:50.. :D и иди и разбери.. кой как да го оправяш :lol: Нали ти казах смучеш яко и няма ка де не стане добра свирката :grin:
В началото бавно после по-бързо преди да свърша може би най-бързо
В началото бавно после по-бързо преди да свърша може би най-бързо Абе чекията да е с 300 обоброта в минута.....Пък смученето да е яко! :grin:
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 18:40
В началото бавно после по-бързо преди да свърша може би най-бързо Абе чекията да е с 300 обоброта в минута.....Пък смученето да е яко! :grin:
Имаш впредвид буквално да ти хвана кура и да го змуча о.О.. :D и кво засмуквам главичката и оная детска радост :razz:
Имаш впредвид буквално да ти хвана "мъжкия полов орган" и да го змуча о.О.. :D и кво засмуквам главичката и оная детска радост :razz:Виж сега първо започваш с главичката после целия и си помагаш с ръка и си избираш темпото
Имаш впредвид буквално да ти хвана "мъжкия полов орган" и да го змуча о.О.. :D и кво засмуквам главичката и оная детска радост :razz: Защо да е детска? Ама ти май изобщо не знаеш как се прави свирка а? :razz:
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 18:46
Имаш впредвид буквално да ти хвана "мъжкия полов орган" и да го змуча о.О.. :D и кво засмуквам главичката и оная детска радост :razz: Защо да е детска? Ама ти май изобщо не знаеш как се прави свирка а? :razz:
xD 8) като не ме познаваш не говори ;) аз си знам някои трикове но не мога да знам всичко и тъй акто обичам осъвършенстването във всичко питам за повече информация ;) за засмувкането ми стана интересно,защото това не е главното нещо което правя в една свирка..а пък то представи си.. било едно от най-яките усещания ;)
Moderated by slun4ice
т.6 от правилника
Правиш му бърза свирка,забавяш леко-това в продължение на 5мин. ставаш и си заминаваш
Защо да е детска? Ама ти май изобщо не знаеш как се прави свирка а? :razz:
xD 8) като не ме познаваш не говори ;) аз си знам някои трикове но не мога да знам всичко и тъй акто обичам осъвършенстването във всичко питам за повече информация ;) за засмувкането ми стана интересно,защото това не е главното нещо което правя в една свирка..а пък то представи си.. било едно от най-яките усещания ;)
Разбери.....засмукването му е цаката ! :grin: Суперрр
Moderated by slun4ice
т.6
Е кажи твойте трикове да ти кажа да ли на мен ми е приятно като го правят
Moderated by slun4ice
т.6
xD 8) като не ме познаваш не говори ;) аз си знам някои трикове но не мога да знам всичко и тъй акто обичам осъвършенстването във всичко питам за повече информация ;) за засмувкането ми стана интересно,защото това не е главното нещо което правя в една свирка..а пък то представи си.. било едно от най-яките усещания ;)Е кажи твойте трикове да ти кажа да ли на мен ми е приятно като го правят Ти на колко си години?
Moderated by slun4ice
т.6
YourBossy
02-24-2009, 18:49
И 2-те и бавно и бързо ;] :D
Аз или тя ? Ти и колко пъти са ти правили свирка?
Аз или тя ? Ти и колко пъти са ти правили свирка? На 15 не съм броил точно колко да речем 30 пъти макс може би незнам ще те излъжа ако кажа число
Аз или тя ? Ти и колко пъти са ти правили свирка? На 15 не съм броил точно колко да речем 30 пъти макс може би незнам ще те излъжа ако кажа число :D Браво мойто момче само така :razz: Давай съвети...Ти си :razz: :grin:
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 18:57
:D няма да казвам че ме е срам :oops: няма значение на колко съм,
а ето как ще ви опиша една свирка вие ми порпавете грешките.. които правя:
след като усетя че е надървен слизам надолу разкопчавам го, изваждам му к**а заголвам главичката.. плъзгам езиче по-нея.. после надолу по целия член..след това се качвам обратно горе и го поемам бавно и нежно с устни...тъй като не е олесно да лапнеш цял пенис..си помагам отдолу с ръка т.е едновременно му бия чекия.. движа устните си ппо члена и въртя езичето,започвам бавно постепенно по ритмично и накрая вече забързвам повече,когато тръгва да свършва.. и държа в това темпо..обикновенно или той ми акзва че свършва или аз просто го предусещам..интуиция..той свършва в устата ми и аз гълтам,защото не ми прави проблем..напротив харесва ми и ме възбужда много...докато свършва следвам такта на оргазма му и селд акто се изпразни не спирам продължавам още 2-3 минути.. за да удължа удоволствието.
след като усетя че е надървен слизам надолу разкопчавам го, изваждам му к**а заголвам главичката.. плъзгам езиче по-нея.. после надолу по целия член..след това се качвам обратно горе и го поемам бавно и нежно с устни...тъй като не е олесно да лапнеш цял пенис..си помагам отдолу с ръка т.е едновременно му бия чекия.. движа устните си ппо члена и въртя езичето,започвам бавно постепенно по ритмично и накрая вече забързвам повече,когато тръгва да свършва.. и държа в това темпо..обикновенно или той ми акзва че свършва или аз просто го предусещам..интуиция..той свършва в устата ми и аз гълтам,защото не ми прави проблем..напротив харесва ми и ме възбужда много...докато свършва следвам такта на оргазма му и селд акто се изпразни не спирам продължавам още 2-3 минути.. за да удължа удоволствието.Цялото това нещо за колко време го правиш ?
след като усетя че е надървен слизам надолу разкопчавам го, изваждам му к**а заголвам главичката.. плъзгам езиче по-нея.. после надолу по целия член..след това се качвам обратно горе и го поемам бавно и нежно с устни...тъй като не е олесно да лапнеш цял пенис..си помагам отдолу с ръка т.е едновременно му бия чекия.. движа устните си ппо члена и въртя езичето,започвам бавно постепенно по ритмично и накрая вече забързвам повече,когато тръгва да свършва.. и държа в това темпо..обикновенно или той ми акзва че свършва или аз просто го предусещам..интуиция..той свършва в устата ми и аз гълтам,защото не ми прави проблем..напротив харесва ми и ме възбужда много...докато свършва следвам такта на оргазма му и селд акто се изпразни не спирам продължавам още 2-3 минути.. за да удължа удоволствието. Перфектно..........Само накрая като се празни се пробвай да го налапаш целия и засмучи брутално.....иначе перфектно 8)
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 19:03
ми според зависи от кога не е мастурбирало момчето.. мога д аго изпразня за по малко от 1 мин.. ако не е бил от 2-3 дена.. 4-5 мин максимум..... тва трябва да се е изпоразнилл преди няколко часа или предния ден вечерта :) поне.. от опита ми до тук. :-o аа имам още мн да уча ;)
ми според зависи от кога не е мастурбирало момчето.. мога д аго изпразня за по малко от 1 мин.. ако не е бил от 2-3 дена.. 4-5 мин максимум..... тва трябва да се е изпоразнилл преди няколко часа или предния ден вечерта :) поне.. от опита ми до тук. :-o аа имам още мн да уча ;)Ми съветвам те да наблегнеш на смученето усещането е много хубаво :) иначе всичко друго както го описа е много добре :)
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 19:05
след като усетя че е надървен слизам надолу разкопчавам го, изваждам му к**а заголвам главичката.. плъзгам езиче по-нея.. после надолу по целия член..след това се качвам обратно горе и го поемам бавно и нежно с устни...тъй като не е олесно да лапнеш цял пенис..си помагам отдолу с ръка т.е едновременно му бия чекия.. движа устните си ппо члена и въртя езичето,започвам бавно постепенно по ритмично и накрая вече забързвам повече,когато тръгва да свършва.. и държа в това темпо..обикновенно или той ми акзва че свършва или аз просто го предусещам..интуиция..той свършва в устата ми и аз гълтам,защото не ми прави проблем..напротив харесва ми и ме възбужда много...докато свършва следвам такта на оргазма му и селд акто се изпразни не спирам продължавам още 2-3 минути.. за да удължа удоволствието. Перфектно..........Само накрая като се празни се пробвай да го налапаш целия и засмучи брутално.....иначе перфектно 8)
Това със налапването на целия xD именно точо накрая го правя.. :lol: поне ч път радвам се че уцелвам времето ;) смао тва за засмучването нещо не ми е много ясно разясни повече.. ?> как точно се засмучва? буквално като смучка все едно на врата?
ми според зависи от кога не е мастурбирало момчето.. мога д аго изпразня за по малко от 1 мин.. ако не е бил от 2-3 дена.. 4-5 мин максимум..... тва трябва да се е изпоразнилл преди няколко часа или предния ден вечерта :) поне.. от опита ми до тук. :-o аа имам още мн да уча ;)Ми съветвам те да наблегнеш на смученето усещането е много хубаво :) иначе всичко друго както го описа е много добре :) Абе човек нали тва се опитвам да обясня от 1 час ........ смученето му е майката :grin:
Това със налапването на целия xD именно точо накрая го правя.. :lol: поне ч път радвам се че уцелвам времето ;) смао тва за засмучването нещо не ми е много ясно разясни повече.. ?> как точно се засмучва? буквално като смучка все едно на врата? Абсолютно :P
Все 1 смучеш близалка така и главичката
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 19:08
:oops: мерси много за инфото :D тежко и горко на следващия на когтоо ще правя свирка
:oops: мерси много за инфото :D тежко и горко на следващия на когтоо ще правя свиркаЕ защо самият факт че го обича6 и го правиш за него е достатъчно за да му хареса пък и както описа какво правиш няма как да не му хареса :)
:oops: мерси много за инфото :D тежко и горко на следващия на когтоо ще правя свирка Мисля че ще му е доста кеф :grin:
като по4неш да духаш редовно и то от самосебеси ще се нау4иш
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 19:12
:oops: мерси много за инфото :D тежко и горко на следващия на когтоо ще правя свиркаЕ защо самият факт че го обича6 и го правиш за него е достатъчно за да му хареса пък и както описа какво правиш няма как да не му хареса :)
Хах.. не е задължително да го обичам... за да си анпраивм супер кеф.
Това че не съм влюбена не означава че не мога да се възбудя докато правя на някой пич свирка ;) :D
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 19:13
Нооо да самият факт че трпери докато му лапам..диша тежко ..казва ми "бейби ти си богиня" ии после с епразни акто ненормален ;) ме кара и аз д аполудявам
Това че не съм влюбена не означава че не мога да се възбудя докато правя на някой пич свирка ;) :DЕм да де ако ти тръгнеш да ми духаш ще ми стане готино независимо да ли го можеш или не
Това че не съм влюбена не означава че не мога да се възбудя докато правя на някой пич свирка ;) :DЕм да де ако ти тръгнеш да ми духаш ще ми стане готино независимо да ли го можеш или не :razz: :razz: :razz:
Това че не съм влюбена не означава че не мога да се възбудя докато правя на някой пич свирка ;) :DЕм да де ако ти тръгнеш да ми духаш ще ми стане готино независимо да ли го можеш или не :razz: :razz: :razz: Е не е ли така ? :shock: Аз мисля че на всяко момче ще му стане готино независимо колко добро е момичето
Това че не съм влюбена не означава че не мога да се възбудя докато правя на някой пич свирка ;) :DЕм да де ако ти тръгнеш да ми духаш ще ми стане готино независимо да ли го можеш или не :razz: :razz: :razz: Е не е ли така ? :shock: Аз мисля че на всяко момче ще му стане готино независимо колко добро е момичетоТака е :D
DiabolicalSoul
02-24-2009, 19:25
та въпроса ми е ясно когато някоя мацка ви духа.. как предпочитате да движи тя устните си по пениса ви.. бързо или бавно? нежно или по грубо?
И дайте малко по-сериозно :)бавно и много нежно... само го дразни и ще полудее от желание... поне моето мнение де
Помагаш със ръка и гледаш колкото може повече да налапаш и да е бързо ест
DieselBlood
02-24-2009, 21:34
по-добре бавно,че да усетиш удоволствието
Тц.По-скоро бързо би ми доставило мнооого по-голямо удоволствие. 8-)
MakeMeLaugh
02-24-2009, 21:59
Зависи за какво съм настроен.
По принцип повече бързо предпочитам като цяло :)
ааааа освен за смукане какво ще кажете по въпроса за езика? аз обичам да дразня приятеля си като си играя с езика по главичката му? вие на какво мнение сте по този въпрос момчета? :oops:
SiSsKkAa
02-24-2009, 23:18
всички викате смучи смучи ами ако му го засмуче толкова силно,че да го заболи?защото и това може да стане.от всичко трябва да има по малко според мен.
Дълбокото и страстно поемане на пениса в устата,играта с език,засмукването на топките и всичко това правено по енергично съм забелязала ,че влудява момчетата!
Дълбокото и страстно поемане на пениса в устата,играта с език,засмукването на топките и всичко това правено по енергично съм забелязала ,че влудява момчетата!eto momiche s opi kak znae ;-)
Важно е и да го гледаш в очите :)
В началото бавно после по-бързо преди да свърша може би най-бързо +
А прилично ли е да пускаш леки зъбки докато смучеш.Не болезнени зъбки,а леко защипване
Ми нокти???
PainMonopoly
02-25-2009, 19:47
Променливо. :D
VAJNO E DA NQMA ZYBKI :)
AMA MISLQ CHE PRI VSEKI E RAZLICHNO. AZ OBICHAM S BAVNI DVIJENIA NO AKO IZPOLZVASH RYKA TQ DA NE POPADA NA GLAVICHKATA...AKO ISKASH DA PROBVAME :)
bqsna_teenagerka
02-26-2009, 08:33
Аул доста оспорвано,в крайна сметка ситгнах до извода че долу-горе 70% от мом4етата харесват абвно останалите 30% бързо. Т.е няма категоричен отговор и момичето трябва сама да разбере и прецени как му харесва...а това не е трудно даже за най-елсно анправо бих го попитала как рпедпочита. А ако той самия не знае..ще му духам и бавно и бързо та да разбере :D Благодаря много за допълнителните съвети ;)
afterforever
02-26-2009, 08:40
Според мен един въпрос от сорта на "Как искаш да ти духам, бързо или бавно" като вече едва ли не си клекнала между краката му би убил цялата "романтика" на свирката. Редуването на темпото е най-доброто. Не ескалацията "бавно - бързо - най-бързо", а по-скоро "бавно - бързо - бавно" и т.н.
gia_sena_mono
02-26-2009, 09:25
Boje, 15-godishni obmenqt seksualen "opit" :-D
bqsna_teenagerka
02-26-2009, 09:49
Според мен един въпрос от сорта на "Как искаш да ти духам, бързо или бавно" като вече едва ли не си клекнала между краката му би убил цялата "романтика" на свирката. Редуването на темпото е най-доброто. Не ескалацията "бавно - бързо - най-бързо", а по-скоро "бавно - бързо - бавно" и т.н.
Ми сигурно,но има и момчета на които нищо ен им би било станало ако ги пошпиташ 8) напротив улесняваш себе си.. и гарантирашнеговото удоволствие ;) това лично съм го чела че при секса партньорите трябва да си говорят и не трябва да се боят д аис акжат кй какво иска и акк го препдочита ;)
bqsna_teenagerka
02-26-2009, 09:51
Boje, 15-godishni obmenqt seksualen "opit" :-D
Свирката няма нищо общо със "сексуалния опит" освен това,когато се прави енщо или го рпави акто хората или въобще не се захващай ;) няма нищо тъпо и смешно в това да обменяме *СЪВЕТИ*,а не опит.
Ако не можеш да се осъвършенстваш аз ще ти помогна не бой се ;)
afterforever
02-26-2009, 09:58
Ми сигурно,но има и момчета на които нищо ен им би било станало ако ги пошпиташ 8) напротив улесняваш себе си.. и гарантирашнеговото удоволствие ;) това лично съм го чела че при секса партньорите трябва да си говорят и не трябва да се боят д аис акжат кй какво иска и акк го препдочита ;)
Ок, казах как стоят нещата според мен и идеята е, че аз бих реагирал по-добре на импровизацията и момента на изненадата. Ако всичко се наглася предваритенло, е тъпо. СПОРЕД МЕН.
Spoonsux
02-26-2009, 10:31
Аз лично, приятелката като ми прави откачам когато засмуква много здраво... и чак не издържам, имам чувството че цялото ми тяло ще се пръсне на парчета, за това съм я помолил да набляга на по - бавното духане и по-бързите обороти с ръка, най- ми харесва, когато аз съм легнал по гръб на леглото, ръцете са ми впити в чершафа, тя е легнала по корем, косата и се е разпиляла по бедрата ми, и само си го е вкарала във влажното устенце и всичко друго прави с ръката, от време на време спира с ръката вади си го от устата завърта му един език и почва да го лапа здраво, след това така пак с устата и ръката, и когато вече и кажа задъхано "Милоооооо шеее свършаа, милоооо" тогава или забързва лудо темпото и свършвам в устата и.... или го вади и го насочва срещу гърдите си....НАЙ - важното, което тя не знаеше при това да ми прави страхотно свирката е, че трябва да общуваме с поглед, като ме погледне едно такова сладко и перверзно и направо от ПОГЛЕДА И свършвам, понякога ме кара да я хвана за косата и аз да правя движенията с главата и...... тогава и е супер приятно.... ;) и Момчета не се притеснявайте да споделяте с приятелките си какво точно ви харесва, все пак ако има хубави и здрави взаимоотношения, едно момиче не би се обидило ако и кажете "Мило от това ме боли" или пък "Не ми харесва, не издържам" .....
TPAKTOPUCTA
02-26-2009, 11:28
важното за мен е да има разнообразие :) и да включва мацката и ръцете си ....
понякога ми харесва бавното (особенно ако е точно след като съм свършил) понякога по бързо (например малко преди да свърша), готино ми е да ми бие чикии докато го прави и/или да ми мачка топките ....
bqsna_teenagerka
02-26-2009, 17:09
Аз лично, приятелката като ми прави откачам когато засмуква много здраво... и чак не издържам, имам чувството че цялото ми тяло ще се пръсне на парчета, за това съм я помолил да набляга на по - бавното духане и по-бързите обороти с ръка, най- ми харесва, когато аз съм легнал по гръб на леглото, ръцете са ми впити в чершафа, тя е легнала по корем, косата и се е разпиляла по бедрата ми, и само си го е вкарала във влажното устенце и всичко друго прави с ръката, от време на време спира с ръката вади си го от устата завърта му един език и почва да го лапа здраво, след това така пак с устата и ръката, и когато вече и кажа задъхано "Милоооооо шеее свършаа, милоооо" тогава или забързва лудо темпото и свършвам в устата и.... или го вади и го насочва срещу гърдите си....НАЙ - важното, което тя не знаеше при това да ми прави страхотно свирката е, че трябва да общуваме с поглед, като ме погледне едно такова сладко и перверзно и направо от ПОГЛЕДА И свършвам, понякога ме кара да я хвана за косата и аз да правя движенията с главата и...... тогава и е супер приятно.... ;) и Момчета не се притеснявайте да споделяте с приятелките си какво точно ви харесва, все пак ако има хубави и здрави взаимоотношения, едно момиче не би се обидило ако и кажете "Мило от това ме боли" или пък "Не ми харесва, не издържам" .....
Леле...шапка ти свалям! ее за тва говоря!!! Чак се възбудих докато го четях защото си спомних стари времена :D мн по-добре е когато момчето ти акже какво ахресв аи акк го предпочита затова ви питам,защото по думите на момчето съм богиня..но на този свят има толкво амн момчета със различни вкусове искам да разбера все възможни неща ;)
aggro_89
02-26-2009, 17:10
най ми харесва бавно. чувството е по добро стига да знае кво прави....
bqsna_teenagerka
02-26-2009, 17:11
Ок, казах как стоят нещата според мен и идеята е, че аз бих реагирал по-добре на импровизацията и момента на изненадата. Ако всичко се наглася предваритенло, е тъпо. СПОРЕД МЕН.
Естествено,болезнено съгласна съм с теб. Но мисълта ми е друга--много ясно че ен трябва всичко да е нагласено и да си си направил/а график кое след кое следва.. но тук просто обсъждаме кое се харесва на момчетата и кое не...ии като дойде момента просто да се сетим да направим някои от тия неща ;)
bqsna_teenagerka
02-26-2009, 17:18
Ти как ги правиш?
Не виждам аккво те грее как ги правя :D
Въобще не ме грее,питам просто,щото гледам си много заинтересувана..
bqsna_teenagerka
02-26-2009, 17:22
след като усетя че е надървен слизам надолу разкопчавам го, изваждам му к**а заголвам главичката.. плъзгам езиче по-нея.. после надолу по целия член..след това се качвам обратно горе и го поемам бавно и нежно с устни...тъй като не е олесно да лапнеш цял пенис..си помагам отдолу с ръка т.е едновременно му бия чекия.. движа устните си ппо члена и въртя езичето,започвам бавно постепенно по ритмично и накрая вече забързвам повече,когато тръгва да свършва.. и държа в това темпо..обикновенно или той ми акзва че свършва или аз просто го предусещам..интуиция..той свършва в устата ми и аз гълтам,защото не ми прави проблем..напротив харесва ми и ме възбужда много...докато свършва следвам такта на оргазма му и селд акто се изпразни не спирам продължавам още 2-3 минути.. за да удължа удоволствието.
и аз съм на това мнение
Само ще отбележа, че не е редно да си помагаш с ръка, защото се отнема 99% от удоволствието на лапането. Тогава се усеща само ръката, но не и устните и езика.
Явно има к'во, наистина, да учиш.. фактически ти му биеш чикии вместо да му правиш свирки..
gia_sena_mono
02-26-2009, 19:01
Свирката няма нищо общо със "сексуалния опит" освен това,когато се прави енщо или го рпави акто хората или въобще не се захващай ;) няма нищо тъпо и смешно в това да обменяме *СЪВЕТИ*,а не опит.
Е щом смяташ така :?
И все пак свирките са сексуална проява и имат много общо със сексуалния опит!Чрез сексуалните прояви натрупваш някакъв опит.
Съветите са хубаво нещо, но е смешно деца на 15 години - секс, свирки и т.н.
Колкото може да засмуква,важното е накрая да не повърне,като влезе много навътре :razz: Да само да не повръща! :-o
ДА ПОВЪРНЕ ВЪТРЕ Е НАЙ ИНТЕРЕСНО.
независимо как го прави жената, на мъжа трябва да му е супер.
според мен много зависи от големината. предимство е да го смуче силно и да го поставя в гърлото по-често, както и да прави въртеливи движения с ръка :)
MakeCash
02-28-2009, 19:22
Ако искаш, направо да ти покажа как. Съгласен да съм ти ментор ;)
Първо бавно после по-бързичко :grin: :grin: :grin:
Whyniser
03-03-2009, 19:32
Яя малкта мръсница отново.Искаш да се усъвършенстваш до максимума.
Ми на всеки различно.На мене почва бавно и след това едно средно темпо и така.
bqsna_teenagerka
03-04-2009, 08:11
Само ще отбележа, че не е редно да си помагаш с ръка, защото се отнема 99% от удоволствието на лапането. Тогава се усеща само ръката, но не и устните и езика.
Явно има к'во, наистина, да учиш.. фактически ти му биеш чикии вместо да му правиш свирки..
Това са глупости! защото уточних,че не е лесно да лапнеш цял кур извинявай много аз съм духала на такъв със 18см пенис? Как да го налапам целия? Удоволствието е двойно,защото хем му бия чекия хем му лапам ;) а и.. мн по яко е като си помагам с ръка защото аз хубаво стимулирам горната част на пениса ами долната? ;)
bqsna_teenagerka
03-04-2009, 08:13
Е щом смяташ така :?
И все пак свирките са сексуална проява и имат много общо със сексуалния опит!Чрез сексуалните прояви натрупваш някакъв опит.
Съветите са хубаво нещо, но е смешно деца на 15 години - секс, свирки и т.н.
Съгласна съм че е смешно,но е факт... !
bqsna_teenagerka
03-04-2009, 08:18
В крайна сметка..,но момента просто от вътре ще си ми дойде какво да правя всички момчета са различни всеки има различни предпочитания,така че...на момента ще разбера какво да си правя. Мерси на тези,които чисто и просто отговориха на конкретния ми въпрос. Съжелявам за тези,които се отклониха от моята посока и почнаха да пишат пороци "хаха 15г обменят опит" да малки сме, не е задължително да практикувам нещо,за да знам много за него ;) Но този форум все пак е за да се коментира и отговаря на всички касаещи ни въпроси :)
MakeCash
03-04-2009, 08:20
Това са глупости! защото уточних,че не е лесно да лапнеш цял "мъжки полов орган" извинявай много аз съм духала на такъв със 18см пенис? Как да го налапам целия? Удоволствието е двойно,защото хем му бия чекия хем му лапам ;) а и.. мн по яко е като си помагам с ръка защото аз хубаво стимулирам горната част на пениса ами долната? ;)
Е моя като е 21сантиметра, какво правиш? Приятелки ли викаш? Идеята не е да си го напъхаш колкото можеш, с риск да върнеш обяда си, а да доставиш удоволствие. Понякога дори игра с главичката и правилно отношение към горната част върши същия ефект...
bqsna_teenagerka
03-04-2009, 08:22
Това са глупости! защото уточних,че не е лесно да лапнеш цял "мъжки полов орган" извинявай много аз съм духала на такъв със 18см пенис? Как да го налапам целия? Удоволствието е двойно,защото хем му бия чекия хем му лапам ;) а и.. мн по яко е като си помагам с ръка защото аз хубаво стимулирам горната част на пениса ами долната? ;)
Е моя като е 21сантиметра, какво правиш? Приятелки ли викаш? Идеята не е да си го напъхаш колкото можеш, с риск да върнеш обяда си, а да доставиш удоволствие. Понякога дори игра с главичката и правилно отношение към горната част върши същия ефект...
Както казах всички мочмета сте различни сега някои ще предпочетат момичето да използва и ръка както прочетох по в началото други ще предпочетат и без ;) въпрос на избор.. а щом съм сотавила 18см член предоволен ;) значи с 21 едва ли ще е много по различно... но това няма значение ;) а и идеята за приятелки да защо не :D
bqsna_teenagerka
03-04-2009, 08:25
В крайна сметка..,но момента просто от вътре ще си ми дойде какво да правя всички момчета са различни всеки има различни предпочитания,така че...на момента ще разбера какво да си правя. Мерси на тези,които чисто и просто отговориха на конкретния ми въпрос. Съжелявам за тези,които се отклониха от моята посока и почнаха да пишат пороци "хаха 15г обменят опит" да малки сме, не е задължително да практикувам нещо,за да знам много за него ;) Но този форум все пак е за да се коментира и отговаря на всички касаещи ни въпроси :)
Супер казано мацка!
Ето адашката на моя страна :D :-)
Мен ме кефи бързо и грубо
iveta_bebeto
03-04-2009, 17:55
4uvala sum 4e boli posle ot smu4eneto nz kolko e vqrno
Не не боли поне мен не ме боли
бързооо + засмукване :) :)
iveta_bebeto
03-05-2009, 15:05
na edna moq fr kazva 4e e burzai zasmukvala no priqtelq i go bolqlo nz 6to :(
Никога не ме е болял чепа от такова нещо :D По темата : Бавно с много език :)
BigBrother
03-06-2009, 21:33
100 удара в минута. :-D
bqsna_teenagerka
03-07-2009, 08:31
:D 100 удара в минутаа иибре... :D
от сички варианти трябва да има :)))) :grin: :grin:
Lowemission
03-18-2009, 21:51
Предимно обичам френската любов ... и при моя опит първо най-добре е да се започне бавно да те държи в напрежение докато не започнат да ти треперят краката (това не е само при жените) от време на време целия, после се включва и палавата ръчица.. послееее :D вече може да започне грубата част. :grin: :grin: Но зашиси ако ти е много надървен може директно да се започне с по- хард. 8)
колкото може по бързо и колкото се може повече да го смуче
YourBossy
03-19-2009, 19:16
Зависи от настроението и самата нагласа ;) А също така от самото излъчване на момичето... Аз лично съм останал с впечатление ,че на някои момичета им се отдава да правят готина свирка по бавния начин , а други по бързия... Трети "издишат" ама тва е др тема :P