View Full Version : Ще сгреша ли, ако спя с него?
kuklabessarce
02-24-2009, 23:01
Az Sam na 14 i polovina gore dolo.. I super mnogo obicham edno momche.. Sega sme zaedno no znam che ako ne spq s nego (devstvena sam) shte go zagubq zashtoto toi e na 18 i go razbiram vseki si ima nujdi .. Shte sgresha li ako spq s nego ..? Ili da go napravq .. ?
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
Заглавията на темите трябва да са написани на кирилица.
т.7
krem4et0
SiSsKkAa
02-24-2009, 23:03
ако не си готова още за секс и не искаш да спиш с него не го прави само,за да не го изгубиш,ако те обича ще поизчака известно време да се отпуснеш да станеш готова.няма да те насилва.ако започне да те насилва или да те остави(защото не спиш с него)......помисли си тогава колко те обича...
kuklabessarce
02-24-2009, 23:07
Za gotovoto bih go napravila smsial gotova sam no me e strah da ne stane tochno obratnoto poneje nadali shte sam perfektna i aku ne mu haresa moje vmesto da go zadarja da se razdelim.
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
SiSsKkAa
02-24-2009, 23:11
той трябва да е наясно,че щом си девствена няма как да си "перфектната".няма перфектен човек.ще се научиш на разни нещица и трикове с течение на времето.за това не се притеснявай.едва ли ще те остави,защото първия път не си знаела какво да правиш.остави го той да те води и най-важното(той сигурно го знае де) да е нежен с теб
между другото пиши на кирилица,за да нямаш забележки от модераторите
хмм ами тук е кофти вече.. тъй като аз съм се сблъсквала с този проблем страшно много обичах един батко и въпреки това 6 месеца бях с него но не се чувствах готова и така и не то направихме... а следващият път с момчето бяхме заедно едва от 2 седмици и аз просто знаех че го искам и това е момента :) така че недей да превебрегваш себе си само защотото Той го иска :? все пак ако се разделите или стане нещо ти ще си биеш главата в стената и ще се питаши "дали""ако""защо"а той ще си те носи като трофей...
nefchi_bs
02-25-2009, 06:14
Щом поташ,заначи не си готова...Сексът за първи път трябва да стане спонтанно и неочаквано(според мен)а не след дълги планувания и размисли..
krem4et0
02-25-2009, 06:33
Не го прави.
Ако не го направите-ще те зареже.
Ако го направите и не си добра-ще те зареже.
Само сексът ли е важен?
sweetchef
02-25-2009, 11:15
Ако тои изпитва сащото към теб защо пък не :)
TheRestorer
02-25-2009, 11:17
Май ника ти би трябвало да е kuklabezmozuk - типично те описва.
suvestta ni ne ni kazva kogato sme pravi a kogato gre6im tui 4e 6tom se 4ydi6 veroqtno o6te ne si gotova a i nemislq 4e si styva samo za da go zadurji6 ako te love 6te ostane i bez sex a ako ne te 6te se iznese kakvoto i da napravi6......
Не го прави.
Само сексът ли е важен?
Ако трябва теб да слуша ще трябва да чака до сватбата... но да раничко и е ... затва пък може да му духа ежедневно :D :-)
LittlePrincess
02-25-2009, 12:41
Хах. Щом питаш тука какво да правиш, значи определено не си готова за такова нещо. ; ))
Ако единствената му цел е да спи със теб,му тегли една майна и го прати по дяволите.
щом знайш ,че ще те остави ако не спиш с него значи не си готова :)
NaNa_SladuRana
02-25-2009, 14:40
Не го прави.
Само сексът ли е важен?
Ако трябва теб да слуша ще трябва да чака до сватбата... но да раничко и е ... затва пък може да му духа ежедневно :D :-)
южен вятър :D
самия факт,че се двоумиш не ти ли говори нещо
sexyisfunny
02-25-2009, 16:07
Не го прави.
Само сексът ли е важен?
sexyisfunny
02-25-2009, 16:15
Колко време ходите ?поне да минат 3 месеца минимум сериозно! не е задължително да иска само секс вярно има си нужди, но ти имаш ли ги тия нужди? готова ли си ? Не е задължително да го направите недеите бърза има време кажи му за къде бързаш има време а пък ако страшно мн бързаш може и да не ме чакаш ;)
Cherry_f
02-25-2009, 16:16
самия факт,че се двоумиш не ти ли говори нещо ..
Дам,правилно ! Е авторке,ако не си се сетила,може би означава,че не си готова.А и годинките липсват ! Все пак,ако ще правите нещо,използвайте презервативи ! :)