PDA

View Full Version : Priqteli

radoslava
02-25-2009, 08:16
zdraveite!
ami iskam da vi spodelq edno ne6to otnosno moite priqteli........!
ot lqtoto na 2008 jiveq v druga darjava i naistina na vsi4ki ni be6e mn ma4no (na tqh za men i na men za tqh) i az si znaeh 4e vsa6tnost malko ili mn 6te se otdele4im vse pak az sam dale4 ot tqh !
i sega za koleda az si bqh i be6e mn qko bqhme postoqnno zaedno,be6e neveroqtno !
i kogato si tragvah edna ot tqh nai dobrata mi me izprati na samoleta i se razplaka,kakto i az :cry
Otkakt oba4e si doidoh nqkak si az im se obajdam.... a te nikaf interes :( !az gi obi4am mn i znam 4e i te ... no primerno ..... ne mi pi6at i az kogato gi popitam kak e s tqh ne6ot ot sorta i te ......... nqkfi super tapi tgovori ni6to ne kazvat .... samo koga 6te si doide6 i :S:S:S:S: 4ustvam se ujasno! ve4e sprqh da im se obajdam za6toto vijdam 4e im dosajdam :( :( :( iskam da vi popitam kakfo da napravq za da potragnat otno6eniqta ni az neiskam da gi izgubq... znam 4e kogato si otida v BG nqma da imat po razli4no otno6enie ... no sega ... te nerazbirat 4e se 4ustvam ujasno :( :( kakvo da napravq :(

KisSsSsSs
02-25-2009, 08:28
Според мен те не ти отговарят, не защото не искат,
а защото знаят, че така и на тях, и на теб, ще им е по-трудно..

krisence
02-25-2009, 08:37
Според мен те не ти отговарят, не защото не искат,
а защото знаят, че така и на тях, и на теб, ще им е по-трудно..

+1

radoslava
02-25-2009, 08:45
emm moje bi :( :( vse pak blagodarq :)

tItEufFf
02-25-2009, 09:36
Съжалявам ще ти го кажа, но...явно е нормално.
И аз това лято се преместих. Отначало им се обаждах, говорихме си с часове, но после кво стана.. Сега понякога си пишем, но...не е същото.

И другото. Аз по принцип съм много привързана към баба ми и дядо ми, щото на практика те са ме отгледали. И ми беше мъчно за тях. За Коледа те ни дойдоха на гости, тук..
И не знам защо вече изобщо не им се обаждам, просто..нямам какво да им кажа.

П.П. Къде си?

radoslava
02-25-2009, 10:37
v ispaniq sam :(