Влез

View Full Version : Смятате ли,че др.Тийн е прав?

bim_15
02-26-2009, 14:33
..в случая: http://www.teenproblem.net/dr.teen/p/22777.html ?

pam1
02-26-2009, 14:38
винаги е прав :)

Wrathchild
Абсолютно съм съгласна с Др. Тийн. Мисля, че просто си уплашен от ставащото. Ти не си по-малко човек от останалите, но не натрапвай ориентацията си. Харесвам гейовете, но не харесвам парадиращите със сексуалността си. А вторите никой не ги харесва.

afterforever
Честно казано си мисля, че с нищо не помага отговорът на въпроса. "Родителите ти нямат право да се месят", но го правят, независимо дали Др. Тийн казва, че нямат право или не. Въпросът е как да бъде човекът нормален, не как да се закопае още повече като каже на приятелката си, с която са от 7 месеца "Аз мисля, че съм би, имам и обратни наклонности". Тва е тъпо. Не, не е прав за това, което казва и НЕ, не помага по никакъв начин на момчето. :booooomb: Лош доктор Тийн.!

Prestigi0
02-26-2009, 14:43
Доста грубо от страна на др. Тийн 8-) . Не мисля, че е прав

bim_15
02-26-2009, 14:59
Честно казано си мисля, че с нищо не помага отговорът на въпроса. "Родителите ти нямат право да се месят", но го правят, независимо дали Др. Тийн казва, че нямат право или не. Въпросът е как да бъде човекът нормален, не как да се закопае още повече като каже на приятелката си, с която са от 7 месеца "Аз мисля, че съм би, имам и обратни наклонности". Тва е тъпо. Не, не е прав за това, което казва и НЕ, не помага по никакъв начин на момчето. :booooomb: Лош доктор Тийн.!тук съм много съгласен, плюс това е споменато че към момичето изпитвам любов.. доста грубо звучи "не й губи времето, прекратявай всичко, остани си гей".. общо взето това казва Доктора :(

SiSsKkAa
02-26-2009, 15:24
aми прав е за това че всеки трябва да е такъв какъвто си е .но според мен момчето е объркано и незнае какво го влече дали момичета или момчета.уж казва,че го привличат момчета,после,че е влюбен в приятелката си.Самият той не е наясно май.Трябва да седне и да си реши,а не така да се раздвоява

x3eme
02-26-2009, 15:27
Не мисля,че това е раздела за тази тема.Пусни същата със "Всичко тийн накуп".

afterforever
02-26-2009, 15:29
Е, не е ли по-лесно просто някой да я премести, защо трябва да има 200 теми с 1 и също име... пък и ако пусне нова, ще се затрият мненията.

klient
02-26-2009, 15:30
Смятам ,че не бива да се доверяш на такива интернет форумни самозванци,които уж разбират всичко -секс,психология ,любов...и т.н.Не мисля,че някой може да е специалист във всяка една област.Все пак сме хора и всеки си има силни и слаби страни.Рядко са такива вундеркинди .А и поякога неговите отговори на някои въпроси са много странни и по някакъв свой собствен начин неадекватни!НЕ МУ СЕ ДОВЕРЯВАЙ!!!!

flix
02-26-2009, 15:33
Освен , че съм съгласен с klient , бих казал , че въпросният Др. Тийн не е казал (казала 0.о казало 0.о ( :D )) нищо в този отговор.То и аз мога да ти кажа "Следвай сърцето си,бъди честен с приятелката" :shock: Ама не съм Др. Тийн нали... <_<

Adwokat
02-26-2009, 15:34
Аз съм сЪглаСен с тОя изМиСлен ДокТоР... губиш време на момичето... :) пък и твоето... ако си мислиш, че като се сЪъъъъъъъъъъЪбудиш на другата сутрин и ще си както ти каза "нормален" се лъжеш..

И едИн вЪпрОс.. аз като сЪм БИ да не би да сЪм нЕЕЕЕеееееееееЕееЕЕЕЕЕено рммалееееееНннннннн?

afterforever
02-26-2009, 15:36
Абе нищо лично, но в определенията на медицината "хомосексуалност" е психическа болест. Тъй като битата са полу хомосексуалисти, значи си полунормален.

Schneeflocke
02-26-2009, 15:50
Абе нищо лично, но в определенията на медицината "хомосексуалност" е психическа болест. Тъй като битата са полу хомосексуалисти, значи си полунормален.

Би ли цитирал/а медицината, която определя хомосексуалността като заболяване? Дай и причини, симптоми, лечение...

galu6a
02-26-2009, 15:54
мисля ,че да :)

afterforever
02-26-2009, 16:07
Името на човека, който за пръв път е формулирал тази формулировка (малко тавтология стана), не мога да го назова. Честно казано ме мързи и да търся материали, защото няма и как да документирам съществуването им, шото нямам принтери и скенери и такива глупости. Иначе съм назовал медицината, която определя хомосексуалността като болест - психиатрията, не като цяло, но хората, направили го са психиатри. Това е спорен въпрос - да, но аз изразих своето мнение, пък и не съм първия, нито ще бъда последния, който ще го каже. Симптомите мисля, че са ясни на всеки, който знае какво означава "хомосексуалист", но хайде, да не кажете че говоря вятърничево - хомосексуалното поведение противоречи на нормалните природни черти от поведението на съответния пол; причините в повечето случаи са неясни; лечение ми е смешно да искаш да има, след като за болести, които далеч не са психични, а чисто физиологични няма такова, а това (тези болести) е далеч по-важно от това дали ще излекуваме хората с различна сексуална ориентация. И все пак има терапия, която твърди, че хомосексуализмът не е постоянно състояние и търпи промяна, много голяма част от хората са "излекувани" условно казано, и заживяват нормално.

bim_15
02-26-2009, 16:29
много голяма част от хората са "излекувани" условно казано, и заживяват нормално.искам и с мен да стане така.. но може би преди всичко трябва в себе си човек да открие решението. а засега това на мен ми се губи..

vikito1994
02-26-2009, 16:30
да прав е

bqsna_teenagerka
02-26-2009, 16:37
Да прав е. Я по-спокойно..ние сме 21 век! В днешно време би трябвало по-вече разбиране да се проявява. Ако ще споделяш споделяй на най-близките си приятели /но наистина *приятели* / Др.Тийн е прав родителите ти нямат право да се месят. Това изключително грешно да се опиутваш д аотклоняваш линията,по-която просто е писано да върви детето ти. Относно приятлеката ти-казваш,че я обичаш- не е нужно да късате..според мен. А тъй като има и хроа които не биха те разбрали и ен биха се поставили ан твое място,сиг съм че ще анмериш човек с когото ще искаш д абъдеш аккто ит ой с теб..но го правете.. скришом,за жалост ще трябва да се по прикривате за да си сепстите глупавите присмехи и безмислени подигравки на..глупавите хора :)

sexyisfunny
02-26-2009, 16:44
За мене също е нормално и предполагам за почти всички млади хора ...но представи си как ще е реагират роднините ти, родителитети когато ги запознаеш с твоя сериозен приятел ако някога имаш такъв това ще повлияе не само на тях но и на тебе доста никои от ''дъртите'' няма да е на твоя страна и ще се почустваш сам. Но защо пък да нямаш необвързващи връзки с момчета? Това не е чак такъв проблем после пък ще имаш проблеми и с приятелите нз нз доста сложно е ...успех :-) :-) :-)

vesSynkaa
03-08-2009, 14:47
"Бъди откровен с приятелката си" ?
И кво ще и кажеш ?
"Ами,мило,аз съм гей и те лъжех през всичките
тези 7 месеца :) .. А да .. забравих да ти кажа,че искам да
скъсаме :)" :?

MrUndaztood
03-08-2009, 15:58
Тоз "д-р" Тийн е такава пародия...

mili4ko
03-08-2009, 16:45
Прав е.

bim_15
03-12-2009, 18:16
Тоз "д-р" Тийн е такава пародия... :smt038

BiboW
03-12-2009, 18:32
да прав е

ubuntureload
03-12-2009, 19:04
Смятате ли,че др.Тийн е прав?
Може и седнал да е ... не го следя кога пикае прав!