Влез

View Full Version : Височина-"тооолкова голямо значение"

NaughtyOne
02-26-2009, 16:48
Такаммм...не можах да измисля по-добро заглавие затова простете...
Ставах свидетел на разни мнения и оплаквания относно височината на някои хора...Така де нека и аз се оплача...аз съм висока 178 см и обикновенно съм по-висока от останалите момичета,че и доста момчета :D
Но пък забелязвам,че има хора които пък имат обратния проблем с ръста...
Но там е работата,че аз не се комплесирам толкова от височината си,колкото "умните" изказвания на някои хора.От рода "по-добре ниски-мани ги тея високи кобили..." или това че "високите изглеждат по-груби" но и за обратния вид,че ниските били тръцни и не знам си какво още :? Просто ми писна хората да му дават толкова голямо значение...
Та тая тема поради една днешна ситуация,щото едно момче /то е с глава над мене/ ме отряза със следното изказване "Съжалявам ама ти си прекалено висока..."

Та какво е вашето мнение и мне темата не е за раздел любов макар че включва и от нея малко...

Съжалявам ако има някъкво нарушение...

:)

SoFarSoG00d
02-26-2009, 16:52
Всеки човек е различен,едни харесват ниски,други високи,дебели,слаби.
Една жена може да е сладка и секси независимо от своя ръст.
Всичко идва отвътре:чар,излъчване.....

sweetsunshine
02-26-2009, 16:53
Ставах свидетел на разни мнения и оплаквания относно височината на някои хора...Така де нека и аз се оплача...аз съм висока 178 см и обикновенно съм по-висока от останалите момичета,че и доста момчета :D
Но там е работата,че аз не се комплесирам толкова от височината си,колкото "умните" изказвания на някои хора.От рода "по-добре ниски-мани ги тея високи кобили..." или това че "високите изглеждат по-груби" но и за обратния вид,че ниските били тръцни и не знам си какво още :? Просто ми писна хората да му дават толкова голямо значение...
Та тая тема поради една днешна ситуация,щото едно момче /то е с глава над мене/ ме отряза със следното изказване "Съжалявам ама ти си прекалено висока..."

Та какво е вашето мнение и мне темата не е за раздел любов макар че включва и от нея малко...

:) Тъпо е да казва някой,че ниските или високите са грозни и т.н.а отновсно момчето доста тъпо е да ти каже,че си много висока.

Аз лично съм 180 на 14 съм,нямам си комплекси какво да направя,че другите са ниски :? пъкк и да искам така или иначе не мога да се променя.Иначе никои не се подиграва с ръста ми.

mynichka
02-26-2009, 16:55
Височина според мен не е от такова значение, аз пък съм от дребничките и не се комплексирам от това, харесвам се такава и не искам да съм по- висока :) Просто човек трябва да се приеме такъв какъвто е, относно височината! А това момче е било адски грубо, с гадно изказване- Била си твърде висока..но той явно просто си е търсел причина :?

chuppiz
02-26-2009, 17:09
аз съм висока точно 170 см и съм доволна от височината си ...не искам да обиждам никого но според мен за момиче не е хубаво да е прекалено високо. Имам приятелки които са 178 и 180 някъде и като съм с тях някък си се чувствам ниска и се комплексирвам, а те казват същото, че се чувстват прекалено високи и повечето момчета са по-ниски от тях, не могат да ходят на токчета, ходят прегърбени и така нататък ...затова смятам че средният ръст за едно момиче е най-добър..но това си е мое мнение не искам да засягам никой....

amazonkata90
02-26-2009, 17:15
Всичко е според зависи. Например аз никога не съм се чувствала комплексирана от ръста си 165-166 см, защото ми е напълно достатъчен. Да, ама с приятеля ми имаме буквално 50 сантиметра разлика и сега би ми било добре да съм около 1и80, за да бъдем поне малко съразмерни. :-D
Така че---идеален ръст няма. Свиквай със себе си и се научи да се харесваш такава, каквато си. :)

nicolepcd
02-26-2009, 17:53
Хаххахаххахаха, в тая тема "растеж" просто какви изцепки прочетоох... хахахахахха :razz:

TheNewReligion
02-26-2009, 18:26
Ммм, да. Доста момичета се комплексират от ръста си. Аз съм висока 153 см и нито се харесвам, нито се комплексирам. Всички сме различни. :)

tedi_hi91
02-26-2009, 18:38
Не знам за вас, но аз съм си 171-172см. и много си харесвам ръстта. За миньончетата. Ами според мен ни трябва изобщо да се притеснявате, че сте ниски. А за по-жисоките. Вие не сте виновни, че другите са ниски. Хубаво лошо тожа е .
А за този дето ти е казал, че си прекалено висока... Кретенчета като него да се гръмнат

SoFarSoG00d
02-26-2009, 18:43
Аз харесвам височината си,който не ме харесва,не ме интресува,не може да съдим хората по височина и килограми,всеки е такъв,какъвто е,всеки от нас има душа,чувства,всеки трябва да бъде обичан и ценен-такъв какъвто е,този,койот не ви харесва такива каквито сте-той е комплексар и има проблеми,а не вие,човек трябва да се възприема-реално,а не да страда от мании и да се стреми да бъде някой друг,абе какво да ви кажа'Харесвайте се,обичайте се,уважавайте се,а този,който не го прави-Fuck OFF :-P :-P :-P :-P

Snuffles
02-26-2009, 19:09
Абе, според мен е все тая. Аз съм височка, някъде 1.62 мисля, на 12 съм и съм по-висока от повечето си връстници. Ама, то не се знае, някой сега са високи, а после спират да растат и си остават толкова, други пък порастват по-късно. Според мен няма значение ръста. :smt003

KadifWerewolf
02-26-2009, 19:13
viso4inata nqma zna4enie, primerno az predpo4itam niski no vsustnost ne me ebe :-o

Ou7taControL
02-27-2009, 01:32
въобще да не ти пука за това.. Аз съм 1,71 и се харесвам, наскоро разбрах че едно момче ме харесва.. неговия приятел го издаде.. но той е 1 глава по нисък от мен.. а иначе е страшен сладур.. и в такива моменти ми става тъпо заради значението на височината.. иначе не ми пука, може момиче да е 1.50, може и 1,80, важното е да изглежда добре, да се харесва, да има чар.. :)

Darkkiss
02-27-2009, 01:50
бе не знам за вас
ма аз съм 1.80
а ти като си 1.78 смяташ ли че бих тръгнал с тебе?

Ou7taControL
02-27-2009, 01:51
бе не знам за вас
ма аз съм 1.80
а ти като си 1.78 смяташ ли че бих тръгнал с тебе? нека позная- би? :)

Darkkiss
02-27-2009, 01:57
бе не знам за вас
ма аз съм 1.80

не позна !?

Ou7taControL
02-27-2009, 01:58
^ :? по-добре да не се беше изказал по въпроса тогава..

Darkkiss
02-27-2009, 01:59
:lol:

Dundy
02-27-2009, 04:59
офф грубо
иначе за по-високите момичета по-високи момчета.Наистина всеки си има чар и примерно доста хора смятат,че щом момичето е ниско,значи е и късокрако.Това въобще не е вярно,ноо както и да е.Таа мисълта ми е,че едва ли има кой знае какво значение ръста(е стига да не е в разни крайности).А както Darkkiss не харесва високи момичета,така и аз не харесвам ниски момчета(е става въпрос по-ниски от мене)

SoFarSoG00d
02-27-2009, 06:33
офф грубо
иначе за по-високите момичета по-високи момчета.Наистина всеки си има чар и примерно доста хора смятат,че щом момичето е ниско,значи е и късокрако.Това въобще не е вярно,ноо както и да е.Таа мисълта ми е,че едва ли има кой знае какво значение ръста(е стига да не е в разни крайности).А както Darkkiss не харесва високи момичета,така и аз не харесвам ниски момчета(е става въпрос по-ниски от мене)
Не съм съгласна с това,по-високите момичета с по-високи момчета,има проучване сред мъжете,което доказва,че едрите мъже си падат по миньони,замислете се и вижте жените на известните баскетболисти,волейболист ,хандбалисти-все високи,едри мъже,но жената до тях е миньон,има друго твърдение,че слабите и по-дребни мъже си падат пък по високи жени.
Аз съм 163см,а всичките ми гаджета са били над 180см,настоящият ми партньор е 185см,това в никакъв случай не ми пречи.....

Jamalska
02-27-2009, 08:35
Късокрако за фигурата си-не,па и 10-20см крака отгоре не е голяма работа:)
Аз също съм висока и се затруднявам с намирането на мъж понякога.Но от друга страна на момче,което е по-ниско от мен(колкото и да е хубаво) не мога да погледна като на истински мъж.

SoFarSoG00d
02-27-2009, 08:40
Късокрако за фигурата си-не,па и 10-20см крака отгоре не е голяма работа:)
Аз също съм висока и се затруднявам с намирането на мъж понякога.Но от друга страна на момче,което е по-ниско от мен(колкото и да е хубаво) не мога да погледна като на истински мъж.
Ами в общи линии това важи и за момчетата,не харесват момичета високи колкото тях или мъничко по-ниски,мъжете искат да доминират като физика :)

tItEufFf
02-27-2009, 11:28
Винаги тези теми ми свалят самочувствието. От високите съм - 176. Има високи момчета които харесват високи момичета. Веднъж си говорехме с едно момче на тая тема и той каза, че никога досега за приятелка не е има миньон. Винаги е предпочитал по-високите. Има и високи момчета, които пък харесват ниски момичета. Едно момче от класа ми пък е много влюбено в мен, а според мен той е като мравчица. А някои ниски момчета пък, не обичат високите...
Въпрос на вкус е, и мисля че е трудно да се каже кои преобладават.

sweetsunshine
02-27-2009, 12:05
аз съм висока точно 170 см и съм доволна от височината си ...не искам да обиждам никого но според мен за момиче не е хубаво да е прекалено високо. Имам приятелки които са 178 и 180 някъде и като съм с тях някък си се чувствам ниска и се комплексирвам, а те казват същото, че се чувстват прекалено високи и повечето момчета са по-ниски от тях, не могат да ходят на токчета, ходят прегърбени и така нататък ...затова смятам че средният ръст за едно момиче е най-добър..но това си е мое мнение не искам да засягам никой....e,че защо да сме ходели прегърбени това,че те ходят не означава,че всички са така.Аз също съм 180 ама това не ми пречи нито да ходя с токчета нито да ходя изправена,просто си е от човек до човек,никога не съм се комплексирала от ръста си и не ми дреме колко по-ниски момчета има,защото има и толкова високи.

NaughtyOne
02-27-2009, 14:55
бе не знам за вас
ма аз съм 1.80

не позна !?

Ам аз бих те попитала...примерно ако се запознаеш с някое хубаво момиче,което да точно ама точно по вкуса ти и като характер да е такава,но единствения проблем да е това,че е примерно колкото мене висока- не би тръгнал с нея само заради това ли? :?
А относно ниските,че били късокраки-не е вярно.Верно има ниски момичета,които не са особено пропоционални,но това е друг въпрос...
SoFarSoG00d не мисля,че в повечето случаи по-едрите мъже предппочитали миньончетата...или пък обратното,но да има си ги такива хора обаче не мисля,че те преобладават.

DimovB
02-27-2009, 15:14

предай му, че е завършен идиот :)
за мен специално ръста няма голямо значение (въпреки че съм 195см)
стига момичето да е симпатично и да има излъчване
колкото по-висока, толкова по-добре

bibi90
02-27-2009, 15:32
Е нищо не можеш да направиш,няма смисъл да се комплексираш от ръста си,защото това не е нещо,което можеш да промениш.
В днешно време,почти всичко което не харесваме по себе си,може да бъде коригирано,ама ръста специално... :?
Иначе по темата,не мога да кажа дали височината е чак тоолкова важна,защото не съм момче,за някой е важна,за други не чак толкова.
Ама все си мисля,че когато спечелиш някой с чар,излъчване,характер и т.н неща като килограми,ръст,цвят на косата и др започват да изглеждат повърхностни и хората не им обръщат внимание.
Така че тоя дето ти е казал,че не те харесва защото си била висока,най-вероятно нямаше да те хареса,ако беше и 160,просто явно не е човека за теб 8)

Sensuality
02-27-2009, 15:43
Има си и положителни и отрицателни страни.
Да кофти е ,ако примерно си харесаш някой,който уви е по нисък от тебе .Понеже и аз съм висока 173-175,незнам с точност някъде там съм, и много пъти именно височината ми е била проблем ,ако харесам някой пък той по нисък и обратното,немога да бъда с момче по ниско от мен :-o Момчетата на моята възраст (15г.) са все около 175,честно казано не познавам момче над 180,баси :-x И все пак,трябва да се харесваш такава каквато си,ако ти не се харесваш,то кой тогава? Пък и по мое мнение високите момичета са по секси,може дори да се пробваш като манекенка.Успех и да не ти пука :-)

xcomplicatedx
04-25-2009, 20:17
.......

xcomplicatedx
04-25-2009, 20:19
.......

hardball
04-25-2009, 20:27
Само момче, което е комплексирано от ръста си би отрязало мацка, защото е твърде висока.
Или просто не я харесва по друга причина ама не може да си измисли оправдание :Р

eXpl0d3
04-25-2009, 20:34
Само момче, което е комплексирано от ръста си би отрязало мацка, защото е твърде висока.
Или просто не я харесва по друга причина ама не може да си измисли оправдание :Р

Не е така ... примерно аз не бих тръгнал с момиче което е по - високо от мен (поне така смятам) но на 15 момичета едно е по-високо от мен така, че :)

hardball
04-25-2009, 20:40
И защо не би тръгнал с момиче, което е по- високо? :)
Нали, приемайки, че си падаш по нея, готина е и т.н. но не тръгваш с нея, защото е 3 см по- висока?
Няма как да ме убедиш, че това не е породено от кофти самочувствие :Р

InnchetO
04-25-2009, 20:56
И защо не би тръгнал с момиче, което е по- високо? :)
Нали, приемайки, че си падаш по нея, готина е и т.н. но не тръгваш с нея, защото е 3 см по- висока?
Няма как да ме убедиш, че това не е породено от кофти самочувствие :Р
И аз не бих тръгнала с момче,което е дори 3см. по-ниско от мене :?

Едно момиче беше казало, че е 170 и е по-ниска от приятелките си. При мене е точно обратното- 171 съм и съм по-висока от всичките си приятелки. Нямам по-висока от мене приятелка, всичките са по 160 някъде.

Аз доскоро се комплексирах малко, че немога да нося токчета. Напоследък.. изобщо не ми пука :) Сега даже ще си взимам едни токчета 7см някъде. Изобщо не ми пука, и така и трябва. (:

Обичам момчето до мен да е мноооого високо. Към 190-200 ИДЯЯЯЛНО :P

tItEufFf
04-25-2009, 22:38
Аз съм 176...
Вече спрях да раста, а, като че ли ми се искаше още да порасна. На мен пък ми харесват високите момичета. Ама и аз преди бях комплексирана от ръста си де..

Честно казано на мен (почти) винаги едно ниско момиче, обуло високи токчета ми е изглеждало като детенце сложило обувките на майка си.

Но много се дразня от изказвания кое по-добре - да си висок или нисък. Според мен всяко си има своите предимства и недостатъци. Обаче има такива простаци ..
Веднъж бяхме с една моя приятелка, професионална волейболистка по магазините. И разглеждаме там разните му глупости и един мъж идва и й вика "Ти спортистка ли си?" "Да..." "Щото са ти много големи краката" и почна да се хили. И не, нямаше предвид, че са и дълги краката, а че й е голям номера на крака. И тя...без да й пука му вика "Не аз съм висока, ти си нисък". При което той видимо разстроен ни обърна гръб. А това момиче наистина е неземно красиво и толкова е добричка...

Аз се чудя на едно. Когато хората видят един нисък човек ( не говоря за заболяване) никой нищо не казва. Но ако той е висок и почват едни ахкания, възклицания... и защо.. Всички сме хора..

LifeIsGood
04-25-2009, 22:38
Висока съм 170, не комплексирам- също имам доста едър кокал с което съм напълно щастлива.
Според мен ръста няма значение, обаче относно моя вкус- харесвам момичета които са по високи и по едри (но не и дебели). Просто дребните ми приличат на деца, а не на жени..
(не, не съм лесбийка би съм ако някой се е зачудил защо говоря за вкусът ми към момичета след като съм момиче)

LifeIsGood
04-25-2009, 22:39
Висока съм 170, не комплексирам- също имам доста едър кокал с което съм напълно щастлива.
Според мен ръста няма значение, обаче относно моя вкус- харесвам момичета които са по високи и по едри (но не и дебели). Просто дребните ми приличат повече на деца, а не на жени и това не ме кефи много.
(не, не съм лесбийка би съм ако някой се е зачудил защо говоря за вкусът ми към момичета след като съм момиче)

GerYy
04-26-2009, 06:11
Аз съм висока 173. Приятелят ми е по-нисък от мен, но това въобще не ни пречи да се обичаме истински. Заедно сме почти 1 година вече и не мисля, че ръста е определящото нещо. Аз си се харесвам такава ... той също и не ни интересува мнението на другите хора.. :)

Slave4You
04-26-2009, 06:15
Леле аз нямам и 1.60.. Понякога се чувствам добре така, но понякога ми става тъпо, като всички около мен са по-високи.. Според мен всичко е въпрос на отношение и самонагласа. Ти ако се чувстваш добре в тялото си, даже да си 2 метра или 1.50м, няма да ти пука. Още повече, че това е нещо, което няма как да се оправи, така че си живей живота и не се тревожи за глупости. Аа относно хорското мнение -> забелязала съм, че то се формира най-често поради собственото ти отношение, поведение и т.н. Ако ти си показала, че не се харесваш така, другите също няма да те харесват и обраното;) Айде усПех ;)

gabri3lla
04-26-2009, 06:32
Ами аз да ти кажа съм висока 1.76 и изобщо не ми пука.Какво му е лошото да си висок? Незнам ти от какви хора си заобиколена, но аз нищо лошо не съм чувала по адрес на високите момичета, даже обратното..

sladkish_14
04-26-2009, 07:10
И аз имам една приятелка , която е доста висока и наистина изглежда малко 'грубо' .. Но това е така само защото тя си го прави така. Не виждам какво лошо има да си висок , така или иначе ние по ниските носим токчета за да сме високи ,, Затова ,че не мисля, че има значение нали ще си висок с токчета или и без тях ще постигаш някакъв ръст ,, Абееееее много оплетено е ,, Аз съм много доволна от моя ръст 162 и даже и по - ниска искам да съм .. :)

Mihailova
04-26-2009, 07:14
Такъв е живота. Аз благодаря на Господ, че не съм висока, въобще даже и не искам да съм. Ръста ми идеално ме устройва - 158 см. Аз мога да бъда с високи мъже, с мъже със среден ръст и с ниски, за разлика от високите жени. 80% от жените с височина над 175см са комплексирани, тъй като общо взето - рядко приличат на нещо в лице, а краката им не успяват да компенсират всичко ;)

hardball
04-26-2009, 07:16
^ Това беше най- тъпото нещо, което съм прочитала в тоя форум от global насам...

billytalent
04-26-2009, 07:21
^ Това беше най- тъпото нещо, което съм прочитала в тоя форум от global насам...
+1 аз като съм 1.77 дай да се хвърля от някой мост и определено не съм комплексирана,а и според хората приличам на нещо...бахти и логиката вадят някой хора

RaI4etO
04-26-2009, 07:23
Аз съм 1.65 см,при това съм много доволна от ръста си,защото мога да нося високи обувки,мога и да не нося.Не съм нито ниска,нито висока.
А и според мен момичето не е хубаво да е по - високо от момчето.
пп: Лично мнение. :-)

hardball
04-26-2009, 07:26
Най- малкото манекенките тр да са над 175, хелоу :shock:
Процентът на грозните момичета с висок ръст е сигурно равен на грозните с нисък, логиката каква е?! :?
Извинявай, ама едно такова мнение повече ми лъха на несигурност и комплекси, отколкото което и да е високо момиче, което познавам (+ мен, лол).

edit: Нося високи обувки и нямам никакви проблеми :Р

Mihailova
04-26-2009, 07:30
dedencety АЗ КАЗАХ, че високите хора, които аз познавам , 80% от тях не приличат на нищо в лицето и едва ли са комплекси, няма от какво. Бих имала комплекси, ако бях висока, колкото тях :)
Въпрос на вкус казало кучето и се облизало под опашката.

eple
04-26-2009, 07:37
dedencety АЗ КАЗАХ, че високите хора, които аз познавам , 80% от тях не приличат на нищо в лицето и едва ли са комплекси, няма от какво. Бих имала комплекси, ако бях висока, колкото тях :)

ауу махни я тая мазна снимка,че ми писна само да я блокирам.

hardball
04-26-2009, 07:43
Защо дъ фък трябва да има човек комплекси като е висок? Какво лошо точно има в това да си 175+ ?

Малко хора познаваш :Р

Pedigree
04-26-2009, 07:52
80% от жените с височина над 175см са комплексирани, тъй като общо взето - рядко приличат на нещо в лице, а краката им не успяват да компенсират всичко ;)

Чрез каква формула го изчисли?
Аз не съм с височина над 175, но не съм и ниска. Спадам към високите. И въпреки това се харесвам. Също ме и харесват. И съм супер щастлива, и си харесвам много ръстта. Повечето високи мадами, които познавам, са хубави.
А едно от най-красивите момичета, които изобщо съм виждала и познавам, е 185. Прекрасна е. :)

Mihailova
04-26-2009, 07:52
eple Специално заради теб няма да я махна, приеми го като подарък :)
hardball Не познавам малко хора, а хроата, които познавам над 175 имат страхотни комплекси относно вида си.
dedencety Разбира се от контекста на изречението.

Между другото съм забелязала, че когато някой има по-различно мнение от Вашето или нещо, което Вие харесвате на него му се струва грозно, тойв еднага бива олицетворен, като комплексар :)

hardball
04-26-2009, 08:00
Това не е мнение просто различно от моето,

Такъв е живота. Аз благодаря на Господ, че не съм висока, въобще даже и не искам да съм. Ръста ми идеално ме устройва - 158 см. Аз мога да бъда с високи мъже, с мъже със среден ръст и с ниски, за разлика от високите жени. 80% от жените с височина над 175см са комплексирани, тъй като общо взето - рядко приличат на нещо в лице, а краката им не успяват да компенсират всичко Wink
^ Това си е изказване. За мен това е все едно да кажеш, че всички блондинки/брюнетки са грозни/красиви/глупави/умни. Лишено от логика изказване.
Аз ако кажа, че всички ниски момичета са грозни все едно няма да звучи комплексирано?
Аз пък не познавам голям процент ниски момичета, които да са хубави. Да кажа ли, че всички ниски момичета са грозни? Част от тея мои ниски познати са и лицемерни. Дали не е от ръста? :shock:
Да не говорим, че моите високи познати момичета не се чувстват комплексирани от високия си ръст, самата аз нямам проблеми. Всъщност, никое високо момиче дотук не е влязло да каже, че ниските са грозни, имат къси крака и т.н.
Кое не разбра?

splendour
04-26-2009, 08:04
mihailova izkazvaneto ti izbi ribata.naposled1k dosta zasi4am tvoi mneniq i 2 mi napravixa vpe4atlenie.p1rvo se zaqde s edno momi4e 6tot bila ot diykankite li kvi bqxa.sega oba4e naprao me razbi s tva 4e visokite sa grozni.tva ne e opredelq6 faktor.kogato vidi6 snimki na nqkoi v cql r1st na ednocveten fon primerno kak 6te razbere6 viso4inata na 4oveka...vijda6 dali e krasiv ama...nqma vr1zka 6toto ako vidi6 takiva snimki na eva longoriq edna i na adriana lima primerno kak 6te opredeli6 koq e po visoka primerno? malko se otklonix no kakto i da e za6toto tva 4e si nis1k ne zna4i 4e si s k1si kraka ili p1k kato si visok si kato model.edinstvenite nedostat1ci sa 4e niskite se m14at s tok4eta a visokite se izg1rbvat,koeto ne vaji za vsi4ki razbira se.ne go kazvam s lo6 ton nito mihailova nito nikoi da ne se zasegne prosto iskazvam mnenie

Mihailova
04-26-2009, 08:11
hardball Общо взето и още 10 мнения напиши как високите жени са красиви, пак няма да ми промениш мнението. Не харесвам жени високи над 175, прекалено е, грозно е, а като ги знам и тези около мен какви са - Боже опази. И да каже някой, че ниските са грозни или несъразмерни, непропорционални - нямам против. Това вижда, това казва :)
Общо взето и аз се чудя защо Ви се обяснявам, държа си на мнението и малко съм заинтересувана от това дали ме смятате за комплексирана :)
Коплексар е този, които не приема, че някой смята, че човек с ръст 175+ не е прекрасен :)

splendour Не се засягам, каквото ми е в главата, това ми е и в устата. Не обичам да лицемернича и да не си изказвам мнението, само защото ще засегна някого.

hardball
04-26-2009, 08:32
Аз не съм казала, че всички 175+ за прекрасни и т.н., просто ръстът не е определящ за това дали си красив.
В момента казваш, че аз (ерго и другите, които подкрепят мнението ми) съм комплексирана, защото мисля, че жените може да са красиви и над 175? Уай да фък съм комплексирана? Защото се приемам и приемам и по- ниски/високи хора и гледам обективно, а не селективно на нещата?
Ще напиша 100 мнения ако искам, теб не разбирам кое толкова те вълнува, на всяко мое си написала и ти по 1, какъв е проблемът?
За мен ти си ограничена и комплексирана, съжалявам. Това е причината да говориш врели- некипели- твоето мнение не е обективно и е напълно крайно.
И като си се чудиш толкова- ми не се обяснявай, в крайна сметка и без това ни предаваш ни приемаш в този спор.

sladkish_14
04-26-2009, 08:35
Mihailova влезе в клуба на високите и то с такова изказване , че жива ще те удерат ,, Тя темата е направена , че високите понякога се комплексират и ти взе , че каза , че наистина са грозни :-D .. Доста смело от твоя страна :-)

Infinity
04-26-2009, 08:39
Еми това е нормално всеки да приема по различен начин височината си,аз моята много си я харесвам сега съм 1,66 за 13/14години това просто ми седи перфектно,а относно това момче,което те е отрязало-бъди сигурна,че не те е харесвало,защото ако е било така то едва ли ще ти откаже,заради ръста...просто недопустимо е при положение,че дори той е по-висок от теб с една глава да ти откаже само за това,да си знаеш :) .

hardball
04-26-2009, 08:40
^Темата е направена от момиче с проблем- несигурността й. Проблемът й, не е че е еди-колко-си-сантиметра, а че се чувства по някакъв начин подтисната от това.
Клуб на високите, втф?! Да, високите момичета имаме тайни общества, в които обсъждаме доминация на света и т.н.
И никой не му пука реално дали Михайлова го има за грозен/красив, просто някой като пише тъпотии е нормално след това да получи подобаващ ответ.
И като сме почнали- бъдете смели- хвърляйте се от скали и мостове.

sladkish_14
04-26-2009, 08:43
^ Абе не разбирам , защо си толкова заядлива >?
Да не ти взех хляба от ръцете > ?
Всеки си има собствено мнение , тя изрази своето щом не ви пука приемете го !!
Написах 'клуб на високите' , защото се насъбрахте , като мухи на мед в тая тема , и започнахте да нападате тези , който не харесват високите хора .. като не й харесват това е ! Всеки с личното си мнение ,, Б*си поколението станахме , очите ще си издерат ако някой каже нещо различно от тяхното ,,

Mihailova
04-26-2009, 08:44
hardball Хаха, като не ти пука защо ми отговаряш? За мен са грозни и точка по въпроса. Нека съм комплексирана, тесногръда, консерва - ни най-малко не ме интересува това.

sladkish_14 Не съм и очаквала потупване по рамото и изказване от сорта на "Всеки с вкуса си..". Лошото е, че на мен, ако ми кажат ти си ниска и грозна - аз ще си замълча, защото в очите ан този човек съм ниска и грозна, а той не харесва ниските жени, защото му се струват, като тапи. Нооо я кажи на някоя висока, че високите жени са грозни, ще се изкълват, като щрауси 8-)

Pedigree
04-26-2009, 08:51
И значи. Нека обобщим. Всички, абсолютно всички високи, са грозни?

Не са я нападнали, защото така им е харесало. Просто изказването е безбожно малоумно, дори и смешно. Маса ограничено. Не знам, комплекс може да не е, но все пак каза голяма глупост.
И няма нищо лошо да си с различно мнение, да държиш на него, но в случая само повтаряш тезата си, без да слушаш нищо друго.
Да не говорим, че уж си щяла да спираш, и се чудиш защо отговаряш.
Можеш да спреш, разбрахме те вече, посмяхме се, всичко мина добре. :)

hardball
04-26-2009, 08:53
Не ми пука дали ме имаш за красива, дори не си ме виждала всъщност, а отговарям, защото мисля, че пишеш тъпотии. Всъщност ти си човека, който каза, че си губи времето и т.н., но продължаваш да намилаш.
Всъщност не съм особено заядлива, опитвам се да отговарям съвсем нормално, но ако те е страх от мечки не влизай в гората. В крайна сметка никой не те е молил да ми четеш постовете/да ми отговаряш. Може да се оплачеш на майка си :Р
Всеки си има собствено мнение- аз изразявам своето. Тя има право да е тъпа, аз имам право да съм заядлива, къде е проблемът не разбирам? В крайна сметка ме съмнява да не се е досетила, че като го напише това ще се заформи спор. А ако не иска - няма да отговаря.

И не е защото "кажи на някоя висока"- всеки си има своя акъл в главата. Мен лично не ме е засегнало нищо, просто смятам мнението ти за неадекватно и затова оспорвам. Заради такива пуйки като теб всъщност има момичета на 13- 14 години, които се чувстват несигурни и зле от това, че са високи.
За мен твоето мнение е равностойно на каквато и да е друга дискриминация, не виждам защо да си мълча, след като го намирам за тъпо.
И не виждам защо ти можеш да си изказваш мнението, а аз защото защитавам моето съм заядлива и т.н. ?!

sladkish_14
04-26-2009, 08:58
Офф никога няма да се излезне на глава с някой хора ,, :? Както и да е , живи и здрави да сте всички , високи , ниски , малки и голями ,, Умния винаги пръв млъква :wink:

hardball
04-26-2009, 09:01
^ В твоя случай по- скоро нямаш какво да кажеш, нямаш никакъв аргумент срещу нещата, които ти написах. Не е лесно да си на 14 :_(

Pedigree
04-26-2009, 09:05
Не е лесно да си на 14 :_(

Що бе, аз до скоро бях, и ми беше яко фън. :Р

Иначе сладкишче, не е така.
Михайлова, ако толкова си държеше на мнението, ако толкова не обичаше да е лицемерна, и да и казва всичко, нямаше да се обяснява как не й се губи времето с нас, и същевременно да си повтаря тезата(която тя нарича мнение), и да си я навира в лицето на останалите.
Като тръгваш да спориш, си спориш до край.
А ако не знаеш какво да кажеш, си излизаш с приказките 'те умните първи се дърпат'.

Bianca
04-26-2009, 09:09
бе не знам за вас
ма аз съм 1.80
а ти като си 1.78 смяташ ли че бих тръгнал с тебе?
Е, ти си нисък. Би предпочел някоя, която да е висока 1,70 макс, разбира се.

sladkish_14
04-26-2009, 09:12
^ В твоя случай по- скоро нямаш какво да кажеш, нямаш никакъв аргумент срещу нещата, които ти написах. Не е лесно да си на 14 :_(

:lol: :lol: :lol: Ти си луда !! Не съм на 14 , регистацията ми е направена преди 2 години :? ,, На 16 съм затова ,че по - полека ,, Доста по компетентна мисля , че съм от тебе по каквито и да е въпроси , това , че не искам да споря с тебе не значи ,че не мога ! ,, ДОста отдавна съм осъзнала , че ми е под нивото да говоря с хора с който няма да стигнем до края , ти ще си пееш същата песен до края то това на всички стана ясно ! Стана ясно и че си комплексирана ! Аз съм ниска да и ако някой ми го кажа ще го приема , ти не приемаш някой неща ..

mimsssssss
04-26-2009, 09:13
Височина според мен не е от такова значение, аз пък съм от дребничките и не се комплексирам от това, харесвам се такава и не искам да съм по- висока :) Просто човек трябва да се приеме такъв какъвто е, относно височината! А това момче е било адски грубо, с гадно изказване- Била си твърде висока..но той явно просто си е търсел причина :?
+1

guinessgirl
04-26-2009, 09:13
не се кефя на високи жени,НО зависи от килограмите.

ако е висока и супер слаба е отвратително,правя асоциация с щека.
или с кобила. 8-)

Pedigree
04-26-2009, 09:14

На 16 съм затова ,че по - полека

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Mihailova
04-26-2009, 09:14
hardball Всъщност съм виждала твои снимки, така че перфектно знам как изглеждаш. Нека съм тъпа, надута пуйка, общо взето и така да е пак си имам мнение и го изказвам независимо дали то ще се хареса на някой или не. И все пак дори след 2 страници зиклчително интелектуално "извисени" постове пак не ми се промени мнението за високите жени. Даже се сетих за някои неща, които иначе никога нямаше да ми дойдат в главата, което само затвърждава тезата ми.
Че има момиченца на 13 години комплексирани, защото са високи има, но има и такива, които са комплексирани, че са ниски. Въпреки, че защо са комплексирани ниските и аз не разбирам, но както и да е. Чрез свой пост мога да съзнам комплекси у някого, който е изключително лабилен, несигурен и нямащ свое лично мнение. Предварително се извинявам на всички наранени 13 годишни девойки, сън няма да ме хване.
Да, нека д ае дискреминация. Една от най-добрите ми приятелки е висока, но това не я прави "прекрасна". Ръста доста и пречи и я загрозява, но пък на нея не й пука, тя ме бъзика, че съм ниска, аз я бъзикам, че е висока и всичко е на 6. Въпрос на чувство за хумор е.

Bianca
04-26-2009, 09:18
Такъв е живота. Аз благодаря на Господ, че не съм висока, въобще даже и не искам да съм. Ръста ми идеално ме устройва - 158 см. Аз мога да бъда с високи мъже, с мъже със среден ръст и с ниски, за разлика от високите жени. 80% от жените с височина над 175см са комплексирани, тъй като общо взето - рядко приличат на нещо в лице, а краката им не успяват да компенсират всичко ;)
Комплексиииии, майна.
Такива като теб, които се фукат с ниииския си ръст, минавам отгоре и ги стъпквам яката.
Някакъв проблем ли имаш с дългите крака? Нали ти видях тялото?! (Поне някаква част.)
Рядко приличали на нещо в лице.. Не, не, не, не, НЕ!
Мижитурке, и ти не приличаш на нищо в лице, нищо че си две педи и половина. Как по-ясно да ти обясня, че ръстът не влияе на излъчването, чертите, и въобще на "изгледа"?
Кон да ти го тури, много ме издразни с това мнение.
И не, не си мислете, че говоря така, понеже съм висока. Въобще не съм висока дори.
Просто Mihailova е тъпа. :-P
Аре, смърт.

Punisherrr
04-26-2009, 09:20
хаха тука много весело при вас бре 8-)
Айде и аз се записвам в клуба на високите грозни кобили (177,8)
:D толкова е весело как умеете да казвате кой какъв е,съдейки по сантиметрите ...разбираш ли ти може би :-D

hardball
04-26-2009, 09:21
И като си на 16 какво, трябва да ме е страх ли?
И как реши, че си по- компетентна от мен по всякакви въпроси пак не ми е ясно?
И от кое съм комплексирана? Не ми четеш постовете ми се струва, съвсем нормално обясних какво ме издразни и срещу какво споря.

Да кажеш, че всички високи хора са грозни е въпрос на чувство за хумор, така ли? Или защото най- добрата ти приятелка не е хубава всички останали са грозни? Дай ми някакво доказателство и отправна точка, защото повтаряш едни и същи глупости.

А ако те дразни как изглеждам- можеш винаги да коментираш в темата за снимки. Природната ми грозота не е пряко свързана с ръста ми.

sladkish_14
04-26-2009, 09:22

налии :lol: , не можем да се оправим с дечурлигата 8-) :-P

Punisherrr
04-26-2009, 09:25

е да..ние сме на 16! С нас спор не бива... 8-)
опасни тези..опсана работа... :lol:

hardball
04-26-2009, 09:25

Странното е, че съм по- голяма и като години като маниер на писане, как така реши, че си "какичка"?

Jamalska
04-26-2009, 09:27
Единственото гадно на това да си висока (аз съм 176см),е че ми е малко съвестно да ударя по-ниско момиче...не ми е в категорията...Но това се преживява зависи колко ме ядоса :smt029 Мъжът ми е колкото мен,на моменти може би и по-нисък не защото не мога да си намеря по-висок мъж.

IlOfFME
04-26-2009, 09:34
а бе аз съм от по-ниските ьма не се :) оплаквам

eple
04-26-2009, 09:41
Михайлова,това момиче грозно ли е?178 е.

http://www.impulse.bg/user/Anelee

а на теб съм ти виждала снимки,изглеждаш като някво дете с цици,супер смешна си в тялото,то си личи

sladkish_14
04-26-2009, 09:41

Странното е, че съм по- голяма и като години като маниер на писане, как така реши, че си "какичка"?

Ми покажи най - накрая , че си по - голяма :?

guinessgirl
04-26-2009, 09:43
стига сте се карали.

бийте се.

hardball
04-26-2009, 09:43
Не виждам с кое съм показала обратното.

Bianca
04-26-2009, 09:45
Михайлова,това момиче грозно ли е?178 е.

http://www.impulse.bg/user/Anelee

а на теб съм ти виждала снимки,изглеждаш като някво дете с цици,супер смешна си в тялото,то си личи
Едната ѝ цица стърчи повече от другата. :razz:

Jesus
04-26-2009, 10:08
Ето мъжка гледна точка, макар че всеки е индивидуален :?
За мен няма значение дали е 160см или 2 метра, да истина е че външния вид е това което привлича вниманието в началото но други са водещите неща, ако ще да е момичето на мечтите ми не бих излязъл с нея, понеже ако е въпросното момиче за което съм си мечтал, то тя е е душевно по висока от мен, а това вече би ме смутило :С
Най-мазното момиче което познавам е 171см и трябва да призная че на външен вид е по-хубава от колкото като душа :С

Михайлова не е познавам много добре но от това което съм видял от нея мога да твърдя че тя е 3в1: външен вид(доста добър), търбух и анус, също толкова повърхностна и ужасна колкото съм и аз :С според мен най-щастлива би била ако е препарират и сложат пред огледало да се гледа завинаги колко е красива, за другото момиче мога да кажа че като душа е на светлинни години пред нас, ние сме много по нисши, тя би била най-щастлива ако не е на майната си и би оценила малките неща, тя заслужава всяка сутрин да ставаш в 4 да и приготвяш топла закуска и да и е носиш в леглото да похапне преди да стане да иде да си направи сутрешното бягане.

InnchetO
04-26-2009, 10:11
Леле, сега осъзнавам, че всички ниски момичета, който познавам са с сини очи :shock: тука има нЕк'ЪФ заговор [-o<

sladkish_14
04-26-2009, 10:13

С това , че се инатиш като малко дете ,, Не разбирам закакво водиш този спор? Аз защитавам тезата ,че 'всеки има право на собствено лично мнение и вкус' .. А ти какво правиш ?

Bianca
04-26-2009, 10:14

С това , че се инатиш като малко дете ,, Не разбирам закакво водиш този спор? Аз защитаваш тезата ,че 'всеки има право на собствено лично мнение и вкус' .. А ти какво правиш ?
Mihailova не дава мнение. Тя дава точно изчислени проценти.

InnchetO
04-26-2009, 10:19
sladkish14 да, но не трябва да налага личното си мнение на другите.
Михайлова наистина се изказа тъпо. Не заради нейното "лично мнение", което тя е свободна да изкаже, а заради това, че на базата на познаваните от нея момичета, тя каза, че всички над 170см. са грозни.
Искаш ли да ти покажа момичета, който са и по 190 и пак не са грозни?
Ето, колкото и самоуверено и самовлюбено да прозвучи, аз съм 171, нося токчета и никога, ама НИКОГА не съм имала проблем с момчетата. По-скоро ако има проблем, той ще е от прекалено голямото внимание от тяхна страна.

Нали знаеш - не винаги хубавата, сочна, червена ябълка и отвътре е хубава.

sladur4etyYy
04-26-2009, 10:50
охооо, виж ти, тука се е позаформило спорче 8-)
чакайте кака ви sladur4etyYy да ви светне как седят нещата ;д
Mihailova твърди, че защитава мнението си. всъщност тя само повтаря едно и също нещо, без да представя доказателства, за да убеди останалите в истинността на твърдението си.
sladkish_14 не е много сигурна защо пише, май- май само гледа да се намира на приказка :grin: ;д

по темата: съгласна съм с harball и останалите. височината, цвета на кожата, косата, очите НЕ са определящ фактор за красотата и чара на един човек. а към авторката- ненужно е да се тревожиш, явно момчето само си е търсило извинение, с което да те разкара.

TheNewReligion
04-26-2009, 10:51
А защо няма тема за големината на ръцете ни? :-o "Аз никога не бих тръгнала с момче, чиято ръка е по-малка от моята! [-( " 8-)

Swinkenhoffer
04-26-2009, 11:00
Mihailova има много добри попадения, не само в тая тема. :D Но пък все ми се е струвало, че е по-гадно да си дебел и висок, отколкото дебел и нисък... така маркучите изглеждат едри и е крайно неженствено. 8-)

Важното е момичето да е съразмерно, с хубаво телосложение и толкоз.

TheNewReligion
04-26-2009, 11:03
Ръста на всяко момиче й приляга, когато не се изгърбва. :)

Magichkaa_
04-26-2009, 11:06
Светът е интересен,защото сме различни!Ако всички бяхме високи или обратната-ниски,нямаше да е интересно.За някои момчета високите момичета са за предпочетание,за други по ниските.А това кои са по красиви е тъпо.Всеки си има някакъв чар,а пък и ръстта няма значение в любовта. :) Тоя дето те е отрязъл-ако е даржал на теб нямаше да го направи!Приеми го от добрата страна-за какво ти е човек,който се интересува само от външността? ;-)

under_black_sky
04-26-2009, 11:08
Аз съм висока 173. Приятелят ми е по-нисък от мен, но това въобще не ни пречи да се обичаме истински. Заедно сме почти 1 година вече и не мисля, че ръста е определящото нещо. Аз си се харесвам такава ... той също и не ни интересува мнението на другите хора.. :)

+1
Ето едно хубаво нещо в тази тема :) Заедно сме от една седмица и изобщо не ни пука :) Те хората са казали ,че при мъжете на високо мозък не вирее :D (е при някои не е така де ) По характер е точно това,което търся и изобщо не се комплексирам от нищо и никойй :grin: :grin:

Jesus
04-26-2009, 11:08
дебел и висок

e kaкво лошо има в това да си пухкав и висок ? може просто да имаш тежки кокали :)

bibi90
04-26-2009, 11:09
:lol: Много смях в тая тема 8-)
Явно наистина имате някакви проблеми относно височината си,щом не може да има една тема за това,в която да не се избиете.А пък Mihailova с това "твърдение" ме разби...Не ми е ясно как ръста може да "загрозява" някого...
има много хубави момичета и по 155 и по 178 примерно.Познавам такива и нито еднате има кмплекси за ръста си,нито другата,а и няма причина.Това е нещо,което така или иначе не може да се промени.Иначе и аз не харесвам много високи жени,но какво значение има какво мисля аз,така има и други които пък не харесват ниски и това е съвсем нормално.Споровете просто са излишни.И НЕ,НЕ СЪМ комплексирана-164см. съм и ми е идеално

Swinkenhoffer
04-26-2009, 11:31
дебел и висок

e kaкво лошо има в това да си пухкав и висок ? може просто да имаш тежки кокали :)
Пухкав и дебел са две различни неща. Даже за момче не е особен проблем... има много симпатични обли младежи. :D
Aма висока и дебела/едра жена ми е грозно на мен.

Jesus
04-26-2009, 11:41
имам си коремче, 93-4 кг съм а съм към 1 и 80 :С исках да отслабна за да се видя с 1 момиче ама няма да стане ;(

In4iTu_
04-26-2009, 11:48
На 17 съм и съм 150, с обувките - 160 :-D Ръста никога не ме е комплексирал даже напротив, в това ми е чарът. И все пак всеки си има мнение, едни харесват високи момичета, други - ниски...Лично аз, нямам проблем с високите..дразнят ме само тези, които са изгърбени.

Daniella_
04-26-2009, 12:17
Аз съм от по-нисичките но това не ме притеснява.Реших да посна моето мнение относно това ,че високите били груби.. ами не е така :) ^__^
Всичко е свързано с фигурата на човек (тук не говоря за слаби,дебели) каква е костната му система (т.е дали има кости които са по-тънички или не чак толкова),мускулите (дали има ярко изразени мускули като на лекоатлетите или не чак толкова като на балерините..).
Както каза някой всичко е от излъчването - ако едно момиче е мило,дружелюбно,забавно да речем не мисля ,че някой би се спрял само заради едната височина.. :) А ако го направи значи е доста зле ^

RosHafkoTu
04-26-2009, 12:53
ami az sum 1.62 i sum na 16 i mn haresvam rusta si :grin: priqtelq mi e 1.88 i malko do ramoto edvam my stiigam ama ima tok4eta :-D a po temata az haresvam po niskite mimi4eta za6toto izglejdat po sladki ,muni4ki,vupreki 4e ima i mn hubavi visoki momi4eta :P no v ramkite na 1.80 g/d 4e stavat giganti 8-) :lol: :lol: 8-) :lol:

bellzee
04-26-2009, 14:07
ми аз съм нисичко 160 и не ми е проблем :D ( само като кача някое килце ми личи и трябва бързо да се сваля) 8-)

Jesus
04-26-2009, 19:37
Средната височина през 15 век е била към 1 и 60 за жените сега е към 1 64-6 :)

LifeIsGood
04-26-2009, 19:45
Като ви чета коментарите се убеждавам че това е много тъпа тема, по добре я затворете. Тея които харесват ниските хора пишат че високите са грозни и обратно абе глупава работа...

CaribbeanGirl
04-26-2009, 19:46
Всеки луд с номера си и с проблема си :D Трябва да се харесвате такива, каквито сте!

tItEufFf
04-26-2009, 21:50
С тея спорове ме разбивате просто..
Много често са ме питали 'Ама ти защо си толкова висока", "Ваще да не са те опъвали" и разни такива. А аз дори не се имам за кой знае колко висока 176. На мен хич не ми пука, аз си харесвам ръста. Най-гадното е за намиране на обувки, 41-ви номер е труден за откриване..

Някои хора смятат, че една висока жена е много представителна. А други смятат, че жената ако не обуе токчета не може да изглежда така.. Въпрос на вкус

KoRnFlAkE
04-26-2009, 22:46
квото и да си говориме, едно високо момиче може да изглежда грубо, може да изглежда и нежно. същото е и за ниските.
не само височината е важна.

NaughtyOne
04-27-2009, 06:15

80 процента????????? Брей! И с точност и то винаги високите момичета...ако тя е над 170 щом е толкова-мани я грозна е! :lol:
Ох майко тъпи комплексарчета.Създадох темата с цел не да се карате заради някъв ръст.Целта беше точно обратното и от самото начало на темата мисля че изясних нещата.И не би трябвало нито високите нито нискит да останат комплексирани,НО НЕЕЕЕЕЕЕЕ...ТРЯА ДА СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ КАТО ТЕБЕ! Защото е толкова затънал от комплекси,че търси къде да се заяде... :?

Едит: темата не е създадена като един вид клуб на високите момичета! Ако аз бях ниска сигурно щяхте да го наречете клуб на ниските xD Четете плз!

_elle_
04-27-2009, 08:39
Хаххх емми какво да ви кажа по някой мнения просто ще си спестя коментара ,защото са изпълнени с комлекси .Така лично аз съм 178 и какво според някой да се хвърля от вякъде ли трябва? Няма да си давам мнението относно това дали е по-хубаво да си висок или нисък всичко си е строго индивидуално и двете си имат своите предимства и недостатъци да ниските момичета могат да са с всякакви момчета на ръст обаче понякога наистина са несъразмерни и да някой високи момичета приличат на кобили но както казах всичко си е до човека. Колкото и нескромно да прозвучи всяко момче което познавам ми е казвало колко съм красива и какво тяло имам и т.н. и че много съжеляват че не са пораснали достатъчно защото повечето момчета са под 180 така ,че относно коментара на Mihailova по-добре да си мълчи. A и защо според нея всички модели са по 180 най-малкото на високо момиче всичко стои а и най-красивите жени в света са модели защото на никой конкурс за красота (извън България ,защото тук сичко е наопъки) не допускат момиче в конкурс за красота под 175 казвам го от личен опит защото вече 4 години съм в тази сфера и съм видяла наистина много момичета и всичко си е от чевека !

_elle_
04-27-2009, 08:46
Хаххх емми какво да ви кажа по някой мнения просто ще си спестя коментара ,защото са изпълнени с комлекси .Така лично аз съм 178 и какво според някой да се хвърля от вякъде ли трябва? Няма да си давам мнението относно това дали е по-хубаво да си висок или нисък всичко си е строго индивидуално и двете си имат своите предимства и недостатъци да ниските момичета могат да са с всякакви момчета на ръст обаче понякога наистина са несъразмерни и да някой високи момичета приличат на кобили но както казах всичко си е до човека. Колкото и нескромно да прозвучи всяко момче което познавам ми е казвало колко съм красива и какво тяло имам и т.н. и че много съжеляват че не са пораснали достатъчно защото повечето момчета са под 180 така ,че относно коментара на Mihailova по-добре да си мълчи. A и защо според нея всички модели са по 180 най-малкото на високо момиче всичко стои а и най-красивите жени в света са модели защото на никой конкурс за красота (извън България ,защото тук сичко е наопъки) не допускат момиче в конкурс за красота под 175 казвам го от личен опит защото вече 4 години съм в тази сфера и съм видяла наистина много момичета и всичко си е от чевека !

Jumbie483
04-27-2009, 08:52
И аз съм 1,78 и много харесвам височината си.
За мен това не е недостатък, а предимство.
И разбира се, когато се заглеждам по момчета, се заглеждам по по-високи от мен. Тези ниските не мога и да ги погледна.. не знам защо. Не е заради ръста, просто както имаше едно изказване, не мога да ги приема за истински мъже, ако са ми до рамото :-D
А за тези, които казват, че високо момиче е прекалено груба и грозна гледка.. Ами аз лично не им обръщам внимание.. Тези исказвания или идват от по-нисичките момчета, или от тези, които се комплексират, че момиче може да е на тяхната височина и вече няма да са толкова оригинални ;)

Extremescream
04-27-2009, 13:32
1,75 and proud of it 8) !

vesito13
04-27-2009, 14:24
Такъв е живота. Аз благодаря на Господ, че не съм висока, въобще даже и не искам да съм. Ръста ми идеално ме устройва - 158 см. Аз мога да бъда с високи мъже, с мъже със среден ръст и с ниски, за разлика от високите жени. 80% от жените с височина над 175см са комплексирани, тъй като общо взето - рядко приличат на нещо в лице, а краката им не успяват да компенсират всичко ;)По това ти изказване звучеше точно като лисицата с гроздето :?
Как реши , че едно момиче щом е по-високо от 175см. е грозно в лицето ? Какво общо има лицето с височината , за бога ?
А това , че ти си някаква мижетурка , която , ако я пуснеш в една тълпа с дечица от 3 клас , няма да можеш да я намериш , не е мой проблем [-( Айде по-полека , защото съм виждала твои снимки и въобще не си с перфектното тяло . Виж себе си и тогава говори за високите "кобили" . Пфффффффф :-x
Колкото до мен, да висока съм 1.76-77 . Гордея се с това , разбираш ли ? Обожавам това , че съм висока и никой не може да ме обеди , че аз изглеждам груба и грозна , ама никой . Още по-малко от този форум .
И между другото след като си толкова специалист по диети , грим , дрехи и т.н. , нека те попитам нещо . Ти виждала ли си едно слабо високо момиче в дълга официална рокля ? Такава гледка просто няма , едно такова момиче изглежда толкова женствено и красиво . Докато едно слабо ниско момиче в дълга рокля , извинявай , но изглежда толкова смешно . Прави го по-ниско и по-дебело , отколкото е . Ще кажеш , че на ниските им отиват повече къси рокли ? Добре , трябва да си виждала и високо момиче в къса рокля , нали ? Извинявай , но като някое момче види едни дълги крака , се радва много повече отколкото на две педи крака . Не мислиш ли ?
Или пък ти можеш да излизаш и с ниски мъже , и с високи , и с такива със среден ръст . Браво , евала . Аз мога да излизам , само с такива , които ми харесват , е на мен ми харесват високи . Не ми трябва да излизам с ниски , за мен един мъж трябва да е или със среден ръст , или да е висок .
И моля те , ама наистина ти се моля , не продължавай с тъпите ти изказвания , че 80% от момичетата , които са високи , не приличат на нищо в лицето . Звучиш наистина комплексирано . :?

П.П. Винаги съм се стремяла , да не обиждам по-ниските само , защото са ниски , но ти ме изкара извън контрол . :o

Mihailova
04-27-2009, 14:50
vesito13 Айде сега миличка да се върнеш назад в страниците, д ами прочетеш всички мнения и да стигнеш до това, в което казвам, че 80% от моите познати, които са високи не приличат на нищо :)
Аз себе си добре се гледам, но гледам и хората. И колкото съм самокритична към себе си, толкова съм и критична към другите. Не съм тръгнала и да те убеждавам, че изглеждаш "грубо" , на мен ми стои грубо в очите, не ми харесва , а ти сега разбираш ли? Няма как да ме накараш да ми харесва нещо, което просто не ми е по вкуса. О , виждала съм естествено високи момичета с дълги официални вечерни рокли. Виждала съм такива момичета, които влизат в горепосочените 20% и са ми грабвали окото, но има и едни 80%, които са ме карали да го затворя , понимаеш дарагая моя ? Едно ниско момиче, трябва да е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВО, за да сложи дълга рокля. Дългата рокля го забива в земята, за такива моми прекрасни има измислени къси роклички, показващи ги в добра светлина. Виждала съм много момичета в къси рокли, самата аз нося къси рокли и никога не си позволявам дълга. Ех ,ама извинявай но с това образно казано "две педи крака" 8-)
Може би си права , че на някои мъже им привлича окото дългия крак, но при условие, че днешните мъже не са особено високи и се комплексират от височината на една жена .. :? Ако притежаваш съразмерно тяло и имаш правилни проопрции - глава, тяло, крака , всичко ще е приказно, независимо дали си нисък.
Хехехе, естествено, че излизам само с такива каквито ми харесват, но на мен ръста / при мъжете/ не ме касае особено , тъй като , за мен нисък мъж е 166-169. Среден ръст 170-185. Висок от 185 нагоре, ако щеш и до 2 и 10 см.
Изказването ми може и да ти се струва тъпо, но е базирано, но моите преживявания, така че .. :) А дали е компексарско, не .. Искрено е :)
ПП : А ти мен не ме извади извън контрол. Нямам как да се впрегна на изказване във форум на непознат. Не се обиждам и на ръст :)
Със здраве .

viksun
04-27-2009, 15:25
бе не знам за вас
ма аз съм 1.80

не позна !?

абе пукал що се не ебеш у гъз? кво да ти напрай путката че си 1.80 беги дири некоя трътла ;) тука можем и без коментарите на некви лапетий .. айде из вратата :-)

Rossmary
04-27-2009, 15:59
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

shell
04-27-2009, 17:57
аз съм висока 168 см и съм доволна от височината си :)
не бих казала ,че високо момиче или ниско е грозно :( напротив ако е добър като човек,има чар и е готина тогава няма значение :P имам приятелка,която е много мъничка,но е супер сладка и аз много й се кефя-даже ако беше по-висока нямаше да е толкова сладка.
но вече прекаленото високо или ниско е грозно :?

NaughtyOne
04-27-2009, 18:21
аз съм висока 168 см и съм доволна от височината си :)
не бих казала ,че високо момиче или ниско е грозно :( напротив ако е добър като човек,има чар и е готина тогава няма значение :P имам приятелка,която е много мъничка,но е супер сладка и аз много й се кефя-даже ако беше по-висока нямаше да е толкова сладка.
но вече прекаленото високо или ниско е грозно :?

Единственото свясно време от страници назаде...

guinessgirl
04-27-2009, 19:03
Леле, сега осъзнавам, че всички ниски момичета, който познавам са с сини очи :shock: тука има нЕк'ЪФ заговор [-o<

мойте са зелени ПЪК! 8-)

DimovB
04-27-2009, 20:31
ако си висока, цицеста, с дълги прави крака и стегнат задник + як фейс = магнит за мъже ;)

smiLe49
04-27-2009, 20:31
хах аз съм 1.56 и си се харесвам.Свикнах си така и не искам да си по-висока.Бтв очите ми не са сини,кафяви са. :D
Иначе тва,че се засягаш от такива нещо е тъпо.Аз не бих се засегнала ако ми кажат,че съм ниска..Епа аз си се харесвам така,добре ми е. :D Хич да не ти пука.Дали си висока или ниска все ще се намери някой дето да се опита да те накара да се почустваш гадно с некви глупави изказвания. :P

ifkataAa
04-28-2009, 14:57
Красотата на човек не зависи от раста му.Аз съм си 1.59 (твърде ниска за годините ми) но не мога да направя нищо, а и така си се харесвам.Не мога да отрека, обаче че се комплексирам като застана до връзниците ми.. 20 см над мен :lol: :lol: :lol:

allergic
04-28-2009, 15:01
ако си висока, цицеста, с дълги прави крака и стегнат задник + як фейс = магнит за мъже ;)

:D :D :D

rebelGIRL
04-28-2009, 19:25
Ръста е една формлност , от която се интересуват само повърхностните хора - тези , които гледат само от външността!
на дали , ако някой се влюби в характера ти ще го засяга колко метра, сантиметра или милиметра си ...
Аз съм виждала поне 2 двойки при които момичето е с най-малко 10 см по-високо... а и кво манекенките като са всичките над 1.70 никой не ги харесва ли,мм?

Не обръщайте внимание на тъпи и груби изказвания на безмозъчни същества!!!

shmurkam
04-28-2009, 21:13
Въй, направо се комплексирах тука като ви чета мненията. Аз тука с моите метър и шейсет за къде съм... :lol: Ми да...аз съм миньончето на компанията. К'во, знаете ли какво е сладко всички да те гушкат, да те вдигат и да те лигавят все едно си бебе. ОТВРАТИТЕЛНО Е! :-x Аз искам да съм поне с десет санта по-висока, еба ти, като искам да кажа на някой приятел нещо на ушенце, или той трябва да се наведе малко, или аз да се надигна на палци. Апф...сигурно пра-пра-пра баба ми е японка...

sladkish_14
04-29-2009, 05:49
^ няма нищо по - сладко от това да си миньонче ,, Явно хората , който те гушкат не са ти приятни :wink:

LifeIsGood
04-29-2009, 07:02
Защо всички сте с толкова еднообразно мислене?? Момичето трябвало да е по ниско от момчето и т.н... Абе 1000 глупости видях в тази тема!!
Виждала съм красиви ниски момичета и красиви високи момичета. Някой ниски са грозни и биха били по красиви ако бяха малко по височки и някой високи приличат на кобили...Други пък ръста си им отива дори и да са 190 см или 150 и изглеждат страхотно....Тези неща зависят от другите черти на човека. Само ръста не определя дали един човек е привлекателен или не.

axlbaby
07-27-2009, 00:34
Не мисля,че височината има някакво значение,а тоя стереотип,че момичето трябва да е по-ниско от момчето е първобитен,а не за хора живеещи в 21 век.Всеки човек е красив така както го е създала природата,щом е такъв значи така му отива.Тва че ниските са хубави,а високите грозни беше наййй-смешното което прочетох тук.Само един дълбоко комплексиран от ръста си човек може да изтърси такава глупост.И като цяло повечеот коментари по темата са много комплексарски и неподхождат на интелигентен човек.Важното е всеки да се харесва такъв какъвто е и така и другите ще го харесат.

П.П: Чета,че има доста високи момичета.Ама къде се криете бе? Аз като вървя по улиците и все си мисля,че съм по-висока от всички (169 см) :D .Най-добрата ми приятелка е 165см..и никога не ми е правело впечатление дали е ниска или висока,дори не мога да преценя кое се има за високо и кое за ниско..Никво значение няма.

teenems
07-27-2009, 05:27
не всички харесват ниски или високи
аз мн не си падам по-ниски
165 см съм ..и като видя по-нисък от мен
ътц ..
деа нам не се впечатлявай толкова
за ко високите тряя са кобили
ем ниските ко са?!
джуджета ли ..

lLady_MooN_RaiN
07-27-2009, 08:34
Въпрос на вкус. Едни харесват високи, други ниски Важното е, че за всеки влак си има пътници...

MyDuality
07-27-2009, 09:01
иска ми се да сум висока колкото теб , аз сум 167
според мен и 2-те не6та си имат чара
бисоките - дълги крака , могат да станат модели ... и ходят по-бурзо хахаххаха
ниските - джобни гаджета , сладки са и си имат съ6то приимуштества

axlbaby
07-27-2009, 13:51
Тва което казвате,че високите са дългокраки,а ниските късокраки са глупости.Това зависи от пропорциите на човек.Виждала съм 175см жена с ебати късите крака и продълговат торс,така и нисичко момиче с дълги крака.

Bender
07-27-2009, 14:13
аз кво да кажа като съм почти 1.90

YouCantStopMe
07-27-2009, 16:21
^Да,но си момче,нали?

Bender
07-27-2009, 22:07
^Да,но си момче,нали?е да но все пак е много нали :) ....

Bianca
07-28-2009, 08:26
Апффф, дълги крака + къса горна част + къс врат = ИИИУУУУЛ.
Къси крака + дълга горна част пак = ИУУУУЛ.
8)

hackberry
07-28-2009, 08:32

не е много,изобщо...

axlbaby
07-28-2009, 13:10

не е много,изобщо...

\:D/ колкото повече толкова по-добре!

Converse333
07-28-2009, 21:48
За мен няма значение дали човек е нисък или висок.Е,при всички случаи не искам приятеля ми да е по-нисък от мен.

btw Висока съм 1.67 . . .

bug1965
07-29-2009, 16:02
аз съм висока точно 170 см и съм доволна от височината си ...не искам да обиждам никого но според мен за момиче не е хубаво да е прекалено високо. Имам приятелки които са 178 и 180 някъде и като съм с тях някък си се чувствам ниска и се комплексирвам, а те казват същото, че се чувстват прекалено високи и повечето момчета са по-ниски от тях, не могат да ходят на токчета, ходят прегърбени и така нататък ...затова смятам че средният ръст за едно момиче е най-добър..но това си е мое мнение не искам да засягам никой....
:) :) :)

mimsssssss
07-29-2009, 16:31
Въпрос на вкус. Едни харесват високи, други ниски Важното е, че за всеки влак си има пътници...

+1

ILoweSea
07-29-2009, 17:50
Най - добре е да не се вслушваш в такива изказвания. Все ще си намериш някой за който височината не е от значение. Никой не си избира колко да е висок. :wink:

ElinoOor
07-29-2009, 18:13
ама по-добре висока 8-)
аз като съм 1,55 не мога да стигна най-високия рафт в магазина :lol: :lol: 8-)

therichbitch
07-29-2009, 18:19
ако беше мн хубаво да си кинта и 20, всички модели и манекенки щяха да са по 150см, имайки се предвид,че дрехите трябва да стоят хубаво, не говорим за крайности естествено
примерно ако имаме 2 моми4етас хубаво телосложение и 2-те и едната е 150 другата 173+ на по-високата ще й седи по-добре както дълга,така и къса пола и не само
всеки с мнението си,аз нямам нищо против ниските хора, просто не ме кефят :) :)