Влез

View Full Version : Какво е луфт?

BrOkEnBrAiN
02-27-2009, 06:36
:-o Едно момче от моя клас зяпаше една жена в задника и ми вика виж тая к'ъв луфт има но аз така и не разбрах к'во е това :oops: :)

SoFarSoG00d
02-27-2009, 06:44
Луфт-разстояние между бедрата,липса на допирна точка между тях.

BrOkEnBrAiN
02-27-2009, 06:54
:D :D мерси

anonimnaa
02-27-2009, 11:33
Разстоянието между краката

x3eme
02-27-2009, 11:34
Луфт е разстоянието между краката на момичето от много секс.При слаби момичета също се получава,при спортистки също.

dimitar_ak
02-27-2009, 11:39
Дефактно не е от много секс. Естествено си се получава.

Adwokat
02-27-2009, 11:40
вече и той ще знае какво е луфт:)

x3eme
02-27-2009, 11:41
Получава си се точно от много секс.Изключения са момичетата със луфт които не водят полов живот.

dimitar_ak
02-27-2009, 11:44
Луфт е разстоянието между краката на момичето от много секс.При слаби момичета също се получава,при спортистки също.

Офф с тия глупости сте смешни направо .. от много секс ... да да ! :-D

Кажи им го. Много мъже мислят, че много секс отпуска женското влагалище, а е точно обратното.

x3eme
02-27-2009, 11:46

Офф с тия глупости сте смешни направо .. от много секс ... да да ! :-D
Прочети написаното от мен след първото изречение и ще видиш,че съм се уточнил :) .

Lolitta
02-27-2009, 12:19
Само ми е много чудно как ще се получи от много секс луфт между краката... :-D

Schneeflocke
02-27-2009, 13:06
Само ми е много чудно как ще се получи от много секс луфт между краката... :-D

E, как, ти From Hell не си ли гледала? Като пича не знае къде да го вкара и си остане между бедрата...

SoFarSoG00d
02-27-2009, 13:07
Не е от много секс,просто структура на тялото,наблюдава се при доста слаби жени и липса на мускулна маса,криви крака,има доста причина за луфта,ама това за секса е нещо като шега.

x3eme
02-27-2009, 13:09
Не е от много секс,просто структура на тялото,наблюдава се при доста слаби жени и липса на мускулна маса,криви крака,има доста причина за луфта,ама това за секса е нещо като шега.
Не,че споря е с теб но определено не е шега.Научно доказано,е че от много секс луфта увеличава.

Kami92
02-27-2009, 13:11
Не,че споря е с теб но определено не е шега.Научно доказано,е че от много секс луфта увеличава.

Не съм съгласна,въпрос на структура е всичко!

x3eme
02-27-2009, 13:12
^^Kaжи го на учените,които са го доказали :) .

summerlove66
02-27-2009, 13:14
От секс се получава най - вече .. И как ли .. ?! Ми много лесно .. Просто вътрешната чат на бедрата ти се стяга някъв вид упражнение и се разделечават .. Щот нямаш излишни сланинки по вътрешните части и не се допират бедрата .. Това ми го каза моята фитнес инструкторка .. Така че да не ми се обяснява , че не е от секса ;]]

SoFarSoG00d
02-27-2009, 13:14
Е ,съгласна съм,че ако някоя я чукат постоянно и не си прибира краката ще има цяла дупка по средата на бедрата :)
Но доста пъти причината за луфта са прекалено слабите бедра,това може да се оправи,ако се натрупа мускулна маса и се оформи зоната на бедрата :)

x3eme
02-27-2009, 13:16
Е ,съгласна съм,че ако някоя я чукат постоянно и не си прибира краката ще има цяла дупка по средата на бедрата :)
Но доста пъти причината за луфта са прекалено слабите бедра,това може да се оправи,ако се натрупа мускулна маса и се оформи зоната на бедрата :)
Разбрахме се значи :-) .

mysterious93
02-27-2009, 13:39
Imam priqtelka koqto e devstvena no e mnogo slaba i su6to ima razstoqnie mejdu krakata i ne e malko..e ne e i ogromna no.. a ina4e trqbva li da ima MALKO razstoqnie ili ne?

summerlove66
02-27-2009, 13:46
Еми при по слабите като са само кокали много ясно , че ще има .. Ми зависи много от самата фигура .. Дали си слабичък или пълен ..

Nitroglycerin
02-27-2009, 14:04
Получава си се точно от много секс.Изключения са момичетата със луфт които не водят полов живот. Друг път! От секс не стават такива неща тъй като секса не топи мазнините само около бедрата!

hahavteen
02-27-2009, 14:20
Секса няма нищо общо с луфта. От много секс не ти се променя структурата все пак :? Аз като го правех всеки ден по няколко пъти в продължение на месеци защо нямах луфт? А сестра ми която беше девствена имаше? Всичко е въпрос на структура и на дебелинки 8-)

Danto
02-27-2009, 15:31
Получава си се точно от много секс.Изключения са момичетата със луфт които не водят полов живот.

ГЕНИаЛЕН СИ!!! :razz:
направо разби с тоя отговор!евала!

hottie
02-27-2009, 16:03

т'ва е мит слънце ;)

zero
02-27-2009, 16:16
Точно мит е :)
Повечето ми авери си мислят, че наистина от много
секс се получава, но няма такова нещо ^^

Rebirthing
02-27-2009, 16:48
От структурата на момичето би трябвало да се получава :)

therichbitch
02-27-2009, 21:59
ne moge da se polu4i luft ot mn sex tva sa momi4eta s krivi kra4eta deto men mn mn me nervqt, a drug e vuprosut , 4e ako ima6 po princip luft ot sex toi moge da se uveli4i, no ne i da se polu4i ako predi tva si nqmala takuv, sam go kaza v edno ot prednite mneniq, 4e se uveli4ava, a ne 4e se polu4ava :)

6ibanqka
02-27-2009, 22:32
не от секса бе. Зависи колко ти е голяма мусколната тъкан на бедрата и излишните мазнини.

x3eme
02-27-2009, 22:33

т'ва е мит слънце ;)
Ем аз така знам,че е.Явно съм малко осведомен по въпроса.Тъкмо ще науча още нещо "полезно". :)

summerlove66
02-28-2009, 06:09
Офф малеее ... Има си го и така при някой , но се получава и от секс .. Естествено ако си 100 кила и да праиш секс по цял ден няма да имаш луфт .. Пуу .. Моята инструкторка ми обясни даже точно защо се получаша този луфт , ама вие нали сичко знаете .. Не мое се спори с вас ! Тва , че не сте могли да смъкнете сланинките от вътрешната чат на бедрата чрез секса не означава , че всички са така .. Познавам доста момичета , който след като почнаха полов живот им се оформиха луфтове .. :-x :-x :-x

Mu3aHTp0n
02-28-2009, 19:20
Хах луфта е онова разстояние между краката, при което и куче, захапало франзела може да мине безпроблемно, без да бъде усетено 8)

princesa_viki
02-28-2009, 20:28
И аз съм чувала,че се получава от много секс,но не ми се вярва :? И аз имам луфт,за сега е малък(1 пръст),но колкото повече слабея,толкова по-голям става.Ако се храня нормално и редовно и съм например 50 кг,почти изчезва.А при мен не е от секс 8-) ,а защото структурата ми е такава. :)

6ibanqka
02-28-2009, 20:29
абе хубаво е да има луфт бре 8)

princesa_viki
02-28-2009, 20:33
Защо? :)

Zqpkov
02-28-2009, 22:20

баш еба*ка си е но на 99 % от нас ни е набито в главите че се получава от Секс най-вече

adrenal1n
02-28-2009, 22:38
Идва от немското "Die Luft" - въздух, т.е. - въздух между краката :D :razz:

poltergais
03-01-2009, 06:12
И аз съм чувала,че се получава от много секс,но не ми се вярва :? И аз имам луфт,за сега е малък(1 пръст),но колкото повече слабея,толкова по-голям става.Ако се храня нормално и редовно и съм например 50 кг,почти изчезва.А при мен не е от секс 8-) ,а защото структурата ми е такава. :)

Еха начи мойта мацка трябва да с бахти луфта заради СЕКСА

6ibanqka
03-01-2009, 09:07
Защо? :)
по-добре изглежда просто :) стегнат задник с малко луфт... ;)

princesa_viki
03-01-2009, 09:11

Еха начи мойта мачка трябва да с бахти луфта заради СЕКСА
Аз не съм казала,че е вярно :)

poltergais
03-01-2009, 10:13

Еха начи мойта мачка трябва да с бахти луфта заради СЕКСА
Аз не съм казала,че е вярно :)

И аз не съм споменавал нещо от рода че си споменала такова нещо. Просто по това което си написала ми стана интересно.
Затова написах за мойта приателка, и си представих къв луфт трябва да има. :-P

Xrisinka
03-01-2009, 12:10
\
az imam luft i ne praktikuvam seks nito sam go pravila nqkoga prosto sam trenirala sportni tanci 6 godini no vse pak moq luft ne golqm sig 1 prast nqkade i ne e gadno

flix
03-01-2009, 16:50
Впрочем , едно ми е чудно - не ви ли писна на почти всички да се нареждате и да правите теми,които свършват след обяснението на проблема,3-4-15 страници?Наистина,много ми е любопитно :?

xplay
03-01-2009, 17:54
Според мен не е лошо да имаш луфт, но ако е голям е наистина грозно. Все едно патки гледам ...

Rofl4e
03-01-2009, 18:58
луфта се появява когато е правила много секс.. ;)

NaNa_SladuRana
03-01-2009, 19:29
разстоянието между краката :razz:

DisciplineAndOrder
03-01-2009, 21:17

много слаба не съм
спортистка не съм
чак толкова секс не правя
тогава ЗАЩО имам ОГРОМЕН луфт? цел живот ше се чудя. 8-)

aleksandurg1
03-01-2009, 21:25
От секс се получава най - вече .. И как ли .. ?! Ми много лесно .. Просто вътрешната чат на бедрата ти се стяга някъв вид упражнение и се разделечават .. Щот нямаш излишни сланинки по вътрешните части и не се допират бедрата .. Това ми го каза моята фитнес инструкторка .. Така че да не ми се обяснява , че не е от секса ;]]

Най- смисленият пост в темата :)

Armani_P
03-01-2009, 21:43

Най- смисленият пост в темата :)

И най-верният ...

ubuntureload
03-02-2009, 09:00

Съгласна.И аз имам луфт ,но той ми е още от преди да почна да правя секс!
Твоя мила моя не е голям напълно нормално разстояние.... междодругото дадох на бащати колоните и двете кози скоро ще идвам да те прибирам! :D :-)

sinoverdose
03-02-2009, 09:21
Не мога да разбера как може да си мислите че луфта се получава при правене на много секс!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Уча трета година медицина и изобщо няма научно доказано че се получава при секс! Има много причини за появата му: при прекалено слаби жени,при криви крака,при изкривяване структурата на тялото и т.н. но в никакъв случай от секс :razz: :razz: :razz:

Shia
03-02-2009, 09:26
Ами от много чекии на гърдите получава ли се луфт??? :shock:

ubuntureload
03-02-2009, 09:27
Не ама се забременява....

galu6a
03-02-2009, 11:12

и аз съм съгласна с x3eme

summer_mo0n
03-02-2009, 12:44
Луфта изобщо не се дължи на многото секс-т`ва са просто глупости !

sparco_sl
03-02-2009, 12:56

ми по тая логика значи и на гърдите се получава :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

cool_angel
03-02-2009, 14:07
Imam priqtelka koqto e devstvena no e mnogo slaba i su6to ima razstoqnie mejdu krakata i ne e malko..e ne e i ogromna no.. a ina4e trqbva li da ima MALKO razstoqnie ili ne? не,не трябва да има...просто на някои момичетата краката им са криви и се получава...и като се доближат краката не трябва да има дупка..

r3s53c7
03-02-2009, 14:19
Ами луфт може да се има или от Секс или от Спорт или просто структурата на тялото може да е така(слаба). Познавам момичета които са спортистки и имат голям луфт...познавам и момичета които се "съвокупляват" със мнооогооо хора и "да" вървят като каубои из пътя...

aztecs
03-02-2009, 16:05
Луфт-разстояние между бедрата,липса на допирна точка между тях.

TI MNOGO GI RAZBIRASH :grin:

6ibanqka
03-02-2009, 17:15
Тия детски митове, че от мн секс ставало са толкова наивни... Прогледнете малко бе!

CucuTy
03-02-2009, 22:22
ne moge da se polu4i luft ot mn sex tva sa momi4eta s krivi kra4eta deto men mn mn me nervqt, a drug e vuprosut , 4e ako ima6 po princip luft ot sex toi moge da se uveli4i, no ne i da se polu4i ako predi tva si nqmala takuv, sam go kaza v edno ot prednite mneniq, 4e se uveli4ava, a ne 4e se polu4ava :)

Оф мале! Кое те нерви на момичетата с криви крака?! Че такава им е структурата ли?! Ами и мен "МН МН ме нервят" момичетата с два крака! Ако може да са с трииИИ!! Или не.. с ПЕЕЕТТ!
Лигла!

therichbitch
03-03-2009, 18:38

много слаба не съм
спортистка не съм
чак толкова секс не правя
тогава ЗАЩО имам ОГРОМЕН луфт? цел живот ше се чудя. 8-)
не се чуди, ИМАШ КРИВИ КРАКА ПРОСТО :) :-D НЕ Е МН СЛОЖНО ДА СЕ СЕТИШ
МАЙ :D

icobug
03-03-2009, 18:43
:shock:

DamnHot
03-12-2011, 14:42
Така и така е станало въпрос, искам да питам хубаво ли е момичето да има някакъв луфт?? аз например имам 2 пръста... :( :(

RoSKo0o0
03-12-2011, 14:59
Вид риба.

prinko
03-12-2011, 16:52
:D:D:D ne ne samo v toq forum moje 1 4ovek da ot govori pravilno na zadadeniq vapros i posle kato pi6at o6te 5-6 i da se skarat :D:D:D kak moje :D:D

yano0o
07-18-2011, 08:28
от много секс е :D

Me4encety
07-18-2011, 09:41
Може би си мислите,че от много секс и момичето почва да има "луфт".Ако нещо се получава от много секс е момичето малко да го наболява отдолу и за това да ходи леко разкрачено,НО това е само за няколко часа максимум за ден.Разбира се ако няма някаква раничка