View Full Version : Оле човек!
LudoMlado
02-27-2009, 08:43
Ше ми се срути къщата цикля на pc-то хоуса бумти пък навънка некъв умрел вятър ше строши блока кво става с тая Канада тоя вятър не ща торнадота бе човек. :smt108
Тъпо е мн времето в Канада, при вас как е?
Ъпд: Заваля и духа още повече. Зае*и даскало утре :smt033
Не съм от Канада ама верно ли там е толкова студено и така духа?? :shock: Кофти.... В кой град си?
LudoMlado
02-27-2009, 18:25
Кофти работа мн променливо, аз съм баш до Торонто вчера слънце после лудница, кой знае днеска кво ше става.
Darkkiss
02-27-2009, 18:49
Канада студено????
хахахаха
вие от кое село сте бе ?
там дето живеят хората е супер топло
териотриите са студено
но там живеят само ескимоси....
LudoMlado
02-27-2009, 19:30
Ванкувър не е цяля Канада мой човек. Преди 2 седмици беше -40 в Монтреал кво ми обясняваш не било студено.
acdcfenka
02-27-2009, 19:41
Ти си зверският селянин. Толкова си и в Канада.
Darkkiss
02-27-2009, 19:51
хахаха
селяци
тея -40
ма познай през кво...
LudoMlado
02-27-2009, 20:21
Кво спорите като грам не знаете ве. Я виж къде е Хамилтон на картата после ми спори дали съм в Канада или не.
Darkkiss
02-27-2009, 20:30
аз съм в Торонто
дето е на 70 километра
и в момента вали готин дъждец
и е некфо задъшно...
не знам къде видя тия -40...
windowlicker
02-27-2009, 20:51
Ти пък не се връзвай толкова лесно :) Човек с елементарни познания по география ще знае, че Канада е доста по на север от България. И аз съм ги чувала такива, дето минават с бусчета и казват да не се излиза навън, че може да си замръзнеш на улицата, това вярно ли е? Аз поне съм на място, където като се заскрежи и обявяват бедствено положение и училищата И университетите се затварят!
LudoMlado
02-27-2009, 20:52
Монтреал. Преди 2 седмици. Земи прочети малко преди да коментираш.
Да в момента е ок времето навънка, само духа малко по-силно. Вчера вечерта валя супер гадно и духаше мн. Ако не верваш си пусни прогнозата за времето.
LudoMlado
02-27-2009, 20:54
Ти пък не се връзвай толкова лесно :) Човек с елементарни познания по география ще знае, че Канада е доста по на север от България. И аз съм ги чувала такива, дето минават с бусчета и казват да не се излиза навън, че може да си замръзнеш на улицата, това вярно ли е? Аз поне съм на място, където като се заскрежи и обявяват бедствено положение и училищата И университетите се затварят!
Да замръзнеш баш няма, тва е бая на север, към Юкон и Северните територии, обаче все пак си е студено, и главна причина е вятъра, мн духа тука.
Искам Стара Планина :D
Darkkiss
02-27-2009, 21:18
Да в момента е ок времето навънка, само духа малко по-силно. Вчера вечерта валя супер гадно и духаше мн. Ако не верваш си пусни прогнозата за времето.
преди 2 седмици бях в Монтреал
дори сняг нямаше и не можахме да по караме...
кво ми обесняваш
като не знаеш не говори
LudoMlado
02-27-2009, 22:40
кво ми обесняваш
като не знаеш не говори
Абе, retard. От 13ти и преди тва средните температури бяха между -5 и -15 градуса като от време на време вятъра сваляше температурата до -30 и даже -40. Е кат не верваш виж времето в гоогъла и после ми спори.
Darkkiss
02-27-2009, 23:02
кво ми обесняваш
като не знаеш не говори
Абе, retard. От 13ти и преди тва средните температури бяха между -5 и -15 градуса като от време на време вятъра сваляше температурата до -30 и даже -40. Е кат не верваш виж времето в гоогъла и после ми спори.
научи си езика
LudoMlado
02-28-2009, 01:23
кво ми обесняваш
като не знаеш не говори
научи си езика
Езика си го знам, езика си го знам толкова добре че мога да ти говоря на всякъв диалект и всяквити работи. Ае оди си са.
hahavteen
02-28-2009, 14:40
т.11