View Full Version : Не мога да сложа преверватива?
sa6opi4a
02-27-2009, 12:51
Бе за първи път тръгнах да ползвам презереватив, понеже имаше една курва там... зех си аз един за 20 стотинки и к'во стана не можах да го вкарам блокука. Нали притискам от пред с 2 пръста, вкарвам хълката по уя и въртим там назад, дръпам, да ама не, тая хълка ми се стори малка вкарвам задглавичката и неще, въртим, дръпам кура да го еба... понеже съм обрязан, да не да е по-кофти тогава да се сложи или? Дайте някоя марка ,която хълката да е по-големичка да мога да го сложа кат хората. Пък не е да кажеш, че има някакъв голям уй 15 см дължина и 4 на широчина, нещо от сорта.
20 стотинки Н СЕ ГУБИ БЕ МОМЧЕ така може да си лепнеш нещо земи ползвай някоя марка DUREX SPORTEX пробвай с тях
Темата ти е за ключ невежнико.
Като станеш модератор ще казваш кое за кво е,....
Не си ти този,който ще ми казва какво да правя и какво не.Айде със здраве.
Не си ти този,който ще ми казва какво да правя и какво не.Айде със здраве.
Напротив, аз съм този който ще ти казва кво да правиш!!!!
Що ти кой беше :lol: .
Този който би ти пръснал простата глава с бухалка!!!!
Гледай да уцелиш,че ако не уцелиш горко ти.Успех 8) .
За разлика от теб не се дрогирам и съм много точен... не ми треперят ръцете нито гледам размазано!!!!
sa6opi4a
02-27-2009, 13:29
Де бе ей... това е моята тема. Кажете някоя марка презервативи , които да са по - големички и ако може към халката, ако има такива.
За разлика от теб не се дрогирам и съм много точен... не ми треперят ръцете нито гледам размазано!!!!
Земи се гръмни бе льольо,мини ми времето когато ми трепереха ръцете.Ма пък на идиоти кво да обяснявам.Аре беги че ми стана скучен,да беше смешен че да ми поддигаш настроението а ти си адски тъп и не искам да ти слушам мнението.
SoFarSoG00d
02-27-2009, 13:32
Като не може да си сложиш кондом,защо си тръгнал да правиш секс.Ти не може да си го нанижеш кондома,ама искаш да нанижеш нещо друго....малко се образовай,гледай някои филмчета за поставяне на гумичка върху чуканче,та упражни се малко :razz: :razz: :razz:
Ето ти линк:
http://www.youtube.com/watch?v=TTBty6lDcy8
Земи се гръмни бе льольо,мини ми времето когато ми трепереха ръцете.Ма пък на идиоти кво да обяснявам.Аре беги че ми стана скучен,да беше смешен че да ми поддигаш настроението а ти си адски тъп и не искам да ти слушам мнението.
Ревльо ходи реви на модераторите отново, че те заплашвам... оплачи се на папта бе ... голяма пyтka си!Шибан НАРКОМАН!!!!
sa6opi4a
02-27-2009, 13:33
Ей кротко в темата ми бе.
Кажете ми презерватив, който да е по-голям от този за 20 стотинки и то от към халката ако може, че това едва минава през глъвичката ми.
Ей кротко в темата ми бе.
Кажете ми презерватив, който да е по-голям от този за 20 стотинки и то от към халката ако може, че това едва минава през глъвичката ми.
Сигурен ли си че не си го сложил на обратно ;)
И за кво ти е кондом я не се филмирай.... трябва да има повече темички...
Де бе ей... това е моята тема. Кажете някоя марка презервативи , които да са по - големички и ако може към халката, ако има такива.
Опитай SPORTEX!
aggro_89
02-27-2009, 13:52
земи си Durex Love и аз съм обрязан и нямам проблем с тях ;) а и при такива неща, качеството винаги трябва да е на първо место
Какъвто и да му предложите,щом не знае как да го сложи не му върши работа.
SoFarSoG00d
02-27-2009, 13:56
Да сложи една найлонова торбичка :razz: :razz: :razz:
sexyisfunny
02-27-2009, 14:00
за ключ е 8) 8)
aggro_89
02-27-2009, 14:03
Да сложи една найлонова торбичка :razz: :razz: :razz:
да верно мноо добра идея, само с един ластик я затегаш и си реди :D
sa6opi4a
02-27-2009, 14:06
Много ви е смешно нещо. С гаджетата ми никога не съм ползвал гума, и те не са искали и аз понеже съм чувал, че губи удоволствието. Просто падна наскоро едан курва и исках да я чукам, но просто трябваше с гума, а за мен това е нещо непознато, при положение, че винаги съм чукал без нея. Падна курвата, купих презерватив, но и така станаха нещата, че не можах да го сложа, може би съм объркал страната, затова го и скъсах и нямаше секс , само свирки. Така и не разбрха тогава коя ще е правилната страна, знам, че се задържа от пред да не попадне въздох и се слага и навива, но проблема е , че не искаше да се навие тогава надолу и опънах и се скина. Та, тея дет са големите ебачи и ползват яко презервативи, ще ми кажете ли как да разпозная следващия път страната? Може утре да купя един и да пробвам с гаджето, но поне да ми е ясна как да разбера страната.
Та главният въпрос без да ме е срам въобще! Как да позная правилната страна на кундома?
krem4et0
02-27-2009, 14:48
Напиши темата си разбираемо и културно!