- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да сложа преверватива?
Бе за първи път тръгнах да ползвам презереватив, понеже имаше една курва там... зех си аз един за 20 стотинки и к'во стана не можах да го вкарам блокука. Нали притискам от пред с 2 пръста, вкарвам хълката по уя и въртим там назад, дръпам, да ама не, тая хълка ми се стори малка вкарвам задглавичката и неще, въртим, дръпам кура да го еба... понеже съм обрязан, да не да е по-кофти тогава да се сложи или? Дайте някоя марка ,която хълката да е по-големичка да мога да го сложа кат хората. Пък не е да кажеш, че има някакъв голям уй 15 см дължина и 4 на широчина, нещо от сорта.
20 стотинки Н СЕ ГУБИ БЕ МОМЧЕ така може да си лепнеш нещо земи ползвай някоя марка DUREX SPORTEX пробвай с тях
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Темата ти е за ключ невежнико.
Не си ти този,който ще ми казва какво да правя и какво не.Айде със здраве.Първоначално написано от ubuntu
Що ти кой беше.
Гледай да уцелиш,че ако не уцелиш горко ти.Успех.
Де бе ей... това е моята тема. Кажете някоя марка презервативи , които да са по - големички и ако може към халката, ако има такива.
Земи се гръмни бе льольо,мини ми времето когато ми трепереха ръцете.Ма пък на идиоти кво да обяснявам.Аре беги че ми стана скучен,да беше смешен че да ми поддигаш настроението а ти си адски тъп и не искам да ти слушам мнението.Първоначално написано от ubuntu
Като не може да си сложиш кондом,защо си тръгнал да правиш секс.Ти не може да си го нанижеш кондома,ама искаш да нанижеш нещо друго....малко се образовай,гледай някои филмчета за поставяне на гумичка върху чуканче,та упражни се малко![]()
![]()
![]()
Ето ти линк:
http://www.youtube.com/watch?v=TTBty6lDcy8
Ей кротко в темата ми бе.
Кажете ми презерватив, който да е по-голям от този за 20 стотинки и то от към халката ако може, че това едва минава през глъвичката ми.
Опитай SPORTEX!Първоначално написано от sa6opi4a
земи си Durex Love и аз съм обрязан и нямам проблем с тяха и при такива неща, качеството винаги трябва да е на първо место
Какъвто и да му предложите,щом не знае как да го сложи не му върши работа.
за ключ еПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
да верно мноо добра идея, само с един ластик я затегаш и си редиПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Много ви е смешно нещо. С гаджетата ми никога не съм ползвал гума, и те не са искали и аз понеже съм чувал, че губи удоволствието. Просто падна наскоро едан курва и исках да я чукам, но просто трябваше с гума, а за мен това е нещо непознато, при положение, че винаги съм чукал без нея. Падна курвата, купих презерватив, но и така станаха нещата, че не можах да го сложа, може би съм объркал страната, затова го и скъсах и нямаше секс , само свирки. Така и не разбрха тогава коя ще е правилната страна, знам, че се задържа от пред да не попадне въздох и се слага и навива, но проблема е , че не искаше да се навие тогава надолу и опънах и се скина. Та, тея дет са големите ебачи и ползват яко презервативи, ще ми кажете ли как да разпозная следващия път страната? Може утре да купя един и да пробвам с гаджето, но поне да ми е ясна как да разбера страната.
Та главният въпрос без да ме е срам въобще! Как да позная правилната страна на кундома?