View Full Version : възможно ли е?
bebeto91
02-28-2009, 16:03
Взимам противозачатъчни Регулон от юни-2007,без пропуснат прием на хапче през цялото време и без голяма разлика в часа на приема-максимум час за целия период,предписани са ми от гинеколог,в момента съм на 18г..Сутринта стана гаф-скъса се презерватива и съм почти сигурна,че попадна малко сперма в мен,приятеля ми уж до извади навреме,но нали е възможно и да не се усети в началото...И така,възможно ли е да съм забременяла ако е попаднала малко сперма в мен въпреки плановата контрацепция?За справка,цикъла ми дойде на 13.02 и следващия се очаква на 13.03.
summerlove66
02-28-2009, 16:05
Ми то не трябва да има проблем , но винаги има възможност :(
6ansa e ni6tojen no vinagi go ima
TheBeliever
02-28-2009, 16:17
НЯМА шанс. Щом си на противозачатъчни и количеството сперма е било незначително е напълно безсмислено да се притесняваш. Даже се учудвам, че ползвате презервативи, след като си на хапчета.
shokoto91
02-28-2009, 17:00
Омфг тя редовно зима противозачатъчни! Толкова ли сте зле заеби?! Пффф ! Шанса е нулев! Даже отрицателен, за д ае по-весело! Нали точно затова са противозачатъчните!
SoFarSoG00d
02-28-2009, 17:23
Моята братовчедка забременя,когато пиеше противозачатъчни,сега си има детенце :),винаги има вероятност.
vikito1994
02-28-2009, 17:24
Омфг тя редовно зима противозачатъчни! Толкова ли сте зле заеби?! Пффф ! Шанса е нулев! Даже отрицателен, за д ае по-весело! Нали точно затова са противозачатъчните![/quote] +1;)
ThePainIsReaL
02-28-2009, 17:38
Няма шанс. Като бях на хапчета редовно си правехме секс, той е свършвал всеки път в мен, не съм забременяла, цикълът ми не е закъснявал нито ден. Спокойно.
Само не разбирам за какво ви е презервативът, след като си на хапчета.
SoFarSoG00d
02-28-2009, 17:42
Няма шанс. Като бях на хапчета редовно си правехме секс, той е свършвал всеки път в мен, не съм забременяла, цикълът ми не е закъснявал нито ден. Спокойно.
Всеки човек е различен,както написах горе,моята братовчедка забременя с противозачатъчни,така че не е гаранция,зависи дали ще свърши в теб,когато е налице висока фертилност,а отвори и форумът бг мама,има доста жени,които вече са мамчета ,независимо,че са пили противозачатъчни.
ThePainIsReaL
02-28-2009, 18:01
Всеки човек е различен,както написах горе,моята братовчедка забременя с противозачатъчни,така че не е гаранция,зависи дали ще свърши в теб,когато е налице висока фертилност,а отвори и форумът бг мама,има доста жени,които вече са мамчета ,независимо,че са пили противозачатъчни.
Аз в никакъв случай не съм я съветвала да прави това, което аз съм правила. И не съм малка да не съм изчела всичко за тези хапчета, преди да започна да ги използвам. Факт е , че рискът е малък, но не е нулев. Нито пък има такова нещо като нулев риск.
Не мисля обаче, че авторката трябва да се притесява чак толкова, че да се вманячава, при условие, че това й се случва за първи път, че е абсолютно редовна в приема на хапчетата. Шансът, белята да е станала, е повече от минимален, клонящ е към нулата.
А при прием на орални контрацептиви не е необходимо да се подсигурява двойно и с кондоми. Тогава защо ги е пие (освен ако причинава не е здравословна). Ако не иска да поема риск, той да не свършва в нея. Защо човек трябва да е параноичен?
Но както и да е, всеки е свободен сам да реши как да се пази. Важното е да се пази.
И не разбирам защо трябваше да ме упрекнеш, макар и косвено.
Бях прочела поста ти и съм запозната с проблемите на О.К.
Няма нищо...
За съжаление макар и минимален шанс винаги има.
Xrisinka
03-01-2009, 12:40
+1
Pepincetyy
03-01-2009, 13:19
+1
+2
Омфг тя редовно зима противозачатъчни! Толкова ли сте зле заеби?! Пффф ! Шанса е нулев! Даже отрицателен, за д ае по-весело! Нали точно затова са противозачатъчните!
ako ima veroqtnost 0% ne6to da se sly4i to zaduljitelno se sly4va :)