View Full Version : Усещате ли като свърши във вас?
karantiq
02-28-2009, 19:50
i taka, vseki put, kogato pravq sex, estestveno, e s prezervativ i ne useshtam kogato gajeto mi svurshva v men, razbiram samo po drugite mu reakcii? normalno li e tova i s vremeto shte se promeni li? :)
prosto iskam da go razbera po lesniq nachin, a ne kato broikam razni samo za statistikata, mersi predvaritelno :):)
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
princesa_viki
02-28-2009, 19:52
Тъй като е с презерватив,не смятам,че можеш да усетиш,освен както каза ти-по реакциите му(дишане,пъшкане и т.н)Ако го правите без презерватив,съм чела,че се осеща.Аз лично не съм си правила този експеримент да свърши в мен без презерватив.
Как ще усетиш,че е свършил щом е със презарватив?Няма да се промени със времето,ще го усетиш как свършва само ако е без презарватив,но не ти го препоръчвам.
TheBeliever
02-28-2009, 19:56
Аз усещам конвулсиите му като свършва. Не знам дали се изразих правилно... едни потрепервания на пениса. Дано ме разбрахте. Обожавам усещането. :oops:
Тъй като е с презерватив,не смятам,че можеш да усетиш,освен както каза ти-по реакциите му(дишане,пъшкане и т.н)Ако го правите без презерватив,съм чела,че се осеща.Аз лично не съм си правила този експеримент да свърши в мен без презерватив.
За това по реакциите и учестеното дишане съм съгласен,но ако не изразява нищо когато свършва (което е малко вероятно) няма как да усети,че е свършил.
princesa_viki
02-28-2009, 20:04
За това по реакциите и учестеното дишане съм съгласен,но ако не изразява нищо когато свършва (което е малко вероятно) няма как да усети,че е свършил.
Абе..да ти кажа попадала съм и на такива индивиди 8-) Но ако достатъчно добре познаваш партньора си,не смятам,че може да не разбереш кога свършва :)
bulgarche
02-28-2009, 20:25
Приятелката ми усеща, не ползваме презервативи вече, но мисля че и преди това е усещала.
galenata
02-28-2009, 21:02
Ние го правим с презерватив и абсолютно всеки път усещам..Не мога да ти обесня усещането,всякаш в тебе презерватива се пълни и издува с нещо хах :D Винаги когато съм го правила усещам,че е свършил не знам защо при вас не е така ..
Усещам! :lol: :lol: :lol: :lol:
LovelyGirl
02-28-2009, 21:59
Абе и с презерватив пак се усеща.
Аз абсолютно винаги разбирам когато свършва,не говоря за останалите реакции.
Просто се усещат конвулсиите доста силно.
Не мога да опиша точно всичко,но аз определено усещам :)
Как ще усетиш,че е свършил щом е със презарватив?Няма да се промени със времето,ще го усетиш как свършва само ако е без презарватив,но не ти го препоръчвам.
осфен ако не искаш да си кърмачка :razz: :razz:
Ами усещам ,но само когато ми напълни задника,когато свърши отзад искам да кажа ,защото го е правил без презерватив.Усещам топлината от спермата и пулцациите на члена му!Готино е!
poltergais
03-01-2009, 06:07
По между другото, приятелката ми усеща като свършвам м нея независимо че съм с кондом. Само казва много е яко :-P
intotheblue
03-01-2009, 16:18
До сега не е свършвал в мен.Ако свърши в мен то след няколко дни теста ще си каже,но сигурно се усеща.
sextazy_baby
03-01-2009, 16:20
Усещам само по реакциите и дишането,все пак с презерватив няма по какъв друг начин да усетя
galenata
03-01-2009, 18:37
Усещам само по реакциите и дишането,все пак с презерватив няма по какъв друг начин да усетя
Не е така....Някой усещат и с презерватив.При всеки е различно.
Не усещаш защото е с кондом.. ;)
разбира се че някой ден като започнеш да го правиш без презерватив и приятеля ти ( мъжа ти) започне да свършва в теб ще усещаш..
gLoRiToO
03-01-2009, 21:24
Ами аз усещам по реакциите му,но ако е без презерватив тогава би трябвало да се усеща,нз не съм пробвала 8)
krem4et0
03-02-2009, 06:11
Усещам и с презерватив!
А на някое момче случвало ли му се е да свърши без да усети :D :-o :?
ubuntureload
03-02-2009, 22:06
А на някое момче случвало ли му се е да свърши без да усети :D :-o :?
Да бе фафли... а ти свършвала ли си без да усетиш... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dimitar_ak
03-05-2009, 09:20
Аз усещам конвулсиите му като свършва. Не знам дали се изразих правилно... едни потрепервания на пениса. Дано ме разбрахте. Обожавам усещането. :oops:
Подобно е и усещането на жена стигнала до края. Тези спазми си се усещат, но мисля, че е нужен малко опит.
dragonfly92
03-06-2009, 20:57
Аз усещам конвулсиите му като свършва. Не знам дали се изразих правилно... едни потрепервания на пениса. Дано ме разбрахте. Обожавам усещането. :oops: +1 :)
A_Loving_Girl
03-06-2009, 21:58
Абе и с презерватив пак се усеща.
Аз абсолютно винаги разбирам когато свършва,не говоря за останалите реакции.
Просто се усещат конвулсиите доста силно.
Не мога да опиша точно всичко,но аз определено усещам :)
И аз така....
Bellatrix
03-07-2009, 06:49
Разбрах те. И аз усещам. :)
усеща се,сваршвал е без кондом,но аз пиех хапчета и просто е велико усещане
nefchi_bs
03-07-2009, 20:39
Не свършваше в мен...Правеше му кеф на кръста :-o