.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Усещате ли като свърши във вас?

i taka, vseki put, kogato pravq sex, estestveno, e s prezervativ i ne useshtam kogato gajeto mi svurshva v men, razbiram samo po drugite mu reakcii? normalno li e tova i s vremeto shte se promeni li?
    prosto iskam da go razbera po lesniq nachin, a ne kato broikam razni samo za statistikata, mersi predvaritelno

Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
    т.1 от Правилата на форума
    krem4et0

Тъй като е с презерватив,не смятам,че можеш да усетиш,освен както каза ти-по реакциите му(дишане,пъшкане и т.н)Ако го правите без презерватив,съм чела,че се осеща.Аз лично не съм си правила този експеримент да свърши в мен без презерватив.
    offline forever!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Как ще усетиш,че е свършил щом е със презарватив?Няма да се промени със времето,ще го усетиш как свършва само ако е без презарватив,но не ти го препоръчвам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз усещам конвулсиите му като свършва. Не знам дали се изразих правилно... едни потрепервания на пениса. Дано ме разбрахте. Обожавам усещането.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Тъй като е с презерватив,не смятам,че можеш да усетиш,освен както каза ти-по реакциите му(дишане,пъшкане и т.н)Ако го правите без презерватив,съм чела,че се осеща.Аз лично не съм си правила този експеримент да свърши в мен без презерватив.
    За това по реакциите и учестеното дишане съм съгласен,но ако не изразява нищо когато свършва (което е малко вероятно) няма как да усети,че е свършил.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    За това по реакциите и учестеното дишане съм съгласен,но ако не изразява нищо когато свършва (което е малко вероятно) няма как да усети,че е свършил.
    Абе..да ти кажа попадала съм и на такива индивиди Но ако достатъчно добре познаваш партньора си,не смятам,че може да не разбереш кога свършва
    offline forever!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Приятелката ми усеща, не ползваме презервативи вече, но мисля че и преди това е усещала.

Ние го правим с презерватив и абсолютно всеки път усещам..Не мога да ти обесня усещането,всякаш в тебе презерватива се пълни и издува с нещо хах Винаги когато съм го правила усещам,че е свършил не знам защо при вас не е така ..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Усещам!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Абе и с презерватив пак се усеща.
    Аз абсолютно винаги разбирам когато свършва,не говоря за останалите реакции.
    Просто се усещат конвулсиите доста силно.
    Не мога да опиша точно всичко,но аз определено усещам
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Как ще усетиш,че е свършил щом е със презарватив?Няма да се промени със времето,ще го усетиш как свършва само ако е без презарватив,но не ти го препоръчвам.
    осфен ако не искаш да си кърмачка

just f**k y0u !?!

Ами усещам ,но само когато ми напълни задника,когато свърши отзад искам да кажа ,защото го е правил без презерватив.Усещам топлината от спермата и пулцациите на члена му!Готино е!

По между другото, приятелката ми усеща като свършвам м нея независимо че съм с кондом. Само казва много е яко

До сега не е свършвал в мен.Ако свърши в мен то след няколко дни теста ще си каже,но сигурно се усеща.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Усещам само по реакциите и дишането,все пак с презерватив няма по какъв друг начин да усетя

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Усещам само по реакциите и дишането,все пак с презерватив няма по какъв друг начин да усетя
    Не е така....Някой усещат и с презерватив.При всеки е различно.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не усещаш защото е с кондом..
    разбира се че някой ден като започнеш да го правиш без презерватив и приятеля ти ( мъжа ти) започне да свършва в теб ще усещаш..

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами аз усещам по реакциите му,но ако е без презерватив тогава би трябвало да се усеща,нз не съм пробвала
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Усещам и с презерватив!

Guest
    А на някое момче случвало ли му се е да свърши без да усети

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от kikenceto
    А на някое момче случвало ли му се е да свърши без да усети
    Да бе фафли... а ти свършвала ли си без да усетиш...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Аз усещам конвулсиите му като свършва. Не знам дали се изразих правилно... едни потрепервания на пениса. Дано ме разбрахте. Обожавам усещането.
    Подобно е и усещането на жена стигнала до края. Тези спазми си се усещат, но мисля, че е нужен малко опит.

Голям фен Аватара на dimi93

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    +1

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Абе и с презерватив пак се усеща.
    Аз абсолютно винаги разбирам когато свършва,не говоря за останалите реакции.
    Просто се усещат конвулсиите доста силно.
    Не мога да опиша точно всичко,но аз определено усещам
    И аз така....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си