View Full Version : ДА или НЕ
значи на 13 сам момче и имам 1 запитване :D около к**а ми има напрао гора :D но несмея и незнам как да да я махна :D до някаде искам но донякаде не даите някав съвет
плс ако спестете коментарите за правописа
Mahai si4ko brat,tva e moitYYYY savet4e :lol: :lol:
P.S - Chestita vi Baba Marta :booooomb:
Намали космите със ножичка,след това ги обръсни със бигче или се намажи с крем за обезкосмяване.Повтаряй процедурата щом пораснат достатъчно,че да те притесняват пак.
hora 1 vika da 1 ne :D az to4no tova pitam :D da ili ne ako da kak 6toto az sam dobar v krakata no v racete gola voda
maika mi ima nekaf takaf krem nai mn da go zema da vida v neta kvo se prai i da deistvam :D
И ти ли като оня на 12 имаш сериозно гадже и мислиш да правиш секс скоро време та се интересуваш толкова живо? :lol: :lol: :lol: :lol:
Можеш да махаш със ножица, машинка за подстригване, кола маска, самобръсначка и разбира се - пинсета. 8-) :lol:
ne spoko ne sam 4ak tolko poludql :D sznam kak staat bebetata no ne iskam da go pra o6te dreben sam :-D i o6te 4 5 godini svoboda iskam
maika mi ima nekaf takaf krem nai mn da go zema da vida v neta kvo se prai i da deistvam :D
Mажеш се със него,стоиш десетина минути и после ги махаш със едно като четчица,то си е в кутишката с кремчето.Но първо ги подкъси със ножичка иначе няма да направиш нищо.
kak si znae6 4e si ima tam nekvi gabi4ki ili i az nz :D
Mажеш се със него,стоиш десетина минути и после ги махаш със едно като четчица,то си е в кутишката с кремчето.Но първо ги подкъси със ножичка иначе няма да направиш нищо.
Пф...аз веднъж пробвах така да си махна космите по краката...намазах се ... стоях 10-15 минути, и за моя изненада като почнах да търкам с четчицата НИЩО не падна.Явно космите ми са некви специални, неподатливи към тая химия. :lol: :lol: :lol:
Пускаш си тука във комбайна нана найна.... и действаш...
NeSumJenaTi
03-01-2009, 04:31
самобръсначка
Щом не си сигурен още дали искаш да ги махнеш или не ... Ми просто ги подстрежи късичко и готово :)
А и ми се струва,че ако се опиташ да ги махнеш с бикче ще се порежеш :? Не знам ... Може и да греша,но ми се струваш доста неопитен с тези работи и ... :?
Отиди на фризьор!
или горелката 8-)
Xrisenceto
03-01-2009, 08:31
ne spoko ne sam 4ak tolko poludql :D sznam kak staat bebetata no ne iskam da go pra o6te dreben sam :-D i o6te 4 5 godini svoboda iskam
тва че правиш секс не означава че трябва да имаш бебе :smt075 а мислиш че на 17 18 ще искаш да имаш бебе ли ?? пф :lol: трябва да се прави безопасен секс това е гаранция че няма да имате бебе а не че ще си по голям и ако не си отговорен...винаги се случват гафове дори и на 30...
Dollystar
03-01-2009, 10:44
тва че правиш секс не означава че трябва да имаш бебе :smt075 а мислиш че на 17 18 ще искаш да имаш бебе ли ?? пф :lol: трябва да се прави безопасен секс това е гаранция че няма да имате бебе а не че ще си по голям и ако не си отговорен...винаги се случват гафове дори и на 30...
Не мисля че е имал тва впредвид 8)
ХАХААХАХАХАХАХ , познат проблем :razz: :razz:
[quote=DiSpo]maika mi ima nekaf takaf krem nai mn da go zema da vida v neta kvo se prai i da deistvam :D
Mажеш се със него,стоиш десетина минути и после ги махаш със едно като четчица,то си е в кутишката с кремчето.Но първо ги подкъси със ножичка иначе няма да направиш нищо.[/b
не забравяй,че това е депилатуар(крем) и преди да се ползва в/у по-чувствителни места се прави тест(на сгъвката на ръката),ако се зачерви или сърби,значи кожата ти е алергична и нетрябва да го ползваш :)
SoFarSoG00d
03-01-2009, 13:15
Подстрижи максимално с ножица,след това използвай бръзначка или депилиращ крем,ако използваш кола маска или епилатор ще е доста болезнено,но ако търпиш на болка може.
Apf Къде тая гъста горица бе брат - аз съм на 13 и съм леко окосмен и то с прави косми :D - Кви станахте някой бахти мутантите - 15 санта в гащите, гора като амазонската долина и сте само на 13 :D
По темата : С ножичка ги поорежи, а ако искаш цялостно - самобръсначка :D
Щом не си сигурен още дали искаш да ги махнеш или не ... Ми просто ги подстрежи късичко и готово :)
А и ми се струва,че ако се опиташ да ги махнеш с бикче ще се порежеш :? Не знам ... Може и да греша,но ми се струваш доста неопитен с тези работи и ... :?
pi4 prav si :D az sam adski kiopav v racete :-D ako fana tova bik4e nai mn da se izporeja celiq :D
da nqmam tova vpredvid imam predvid 4e o6te sam malak da pravq sex i neiskam da pra o6te 3 4 god a tova za bebeto e ot 1 tema edin be6e kazal na 12 sam 6te pravq sex no neznam kak se pravi bebe i zatova :D
da nqmam tova vpredvid imam predvid 4e o6te sam malak da pravq sex i neiskam da pra o6te 3 4 god a tova za bebeto e ot 1 tema edin be6e kazal na 12 sam 6te pravq sex no neznam kak se pravi bebe i zatova :D
DevilWish
03-01-2009, 18:12
ТАка си мисля и аз, пък и никой не те гледа, за какво ти е. не ги бръсни, защото ще станат по-големи, по-твърди и по-черни ;)
ТАка си мисля и аз, пък и никой не те гледа, за какво ти е. не ги бръсни, защото ще станат по-големи, по-твърди и по-черни ;)
znam to i az zatova ne iskam da gi maham nikoi ne gi gleda :D no pak drazni do nqkade
Ми махни ги с някой машинка... за подстригване..
вместо да се оправяш с бръснача по добре си запиши час за една интимна кола маска и готово ..(с бикчето стават много гадни и твърди направо УЖАСНИ! )
п.с. преди да идеш на кола ги подстрежи с ножица ;)
Е няма ли да го е малко срам ? на 12 години аз на 15 не съм ходил ..
dimitar_ak
03-01-2009, 20:44
Крема се казва Veet, но има много варианти. Зоната е деликатна и шишенцето трябва да е синьо. Това е за чувствителна кожа. Ако ползваш обикновения крем после или ще ти пари или ще умираш от сърбеж.
Стрижеш от пред от зад колкото можеш с 1 епилатор се минаваш до дупка после си взимаш 1 душ след това с лосион за да няма възпаления и си с бебешка кожа :)
ubuntureload
03-01-2009, 21:46
Е няма ли да го е малко срам ? на 12 години аз на 15 не съм ходил ..
И от кво да го срам бе пфффф заради такива не трябваше да махат казармата!!!!Да си гледате пишките и да се чудите как да се криете от срам!!!!
Е на 12 години е ! А за казармата исках да ходя ама..
Е на 12 години е ! А за казармата исках да ходя ама..
aha do nqkade me e sram :D a za kazarma ima o6te vreme i sam na 13 :D
Крема се казва Veet, но има много варианти. Зоната е деликатна и шишенцето трябва да е синьо. Това е за чувствителна кожа. Ако ползваш обикновения крем после или ще ти пари или ще умираш от сърбеж.
toq det go ima tuka e veet i e zelen tova kvo zna4i :D
mn sam tap :-x vmesto po cql den na vanka da ritam moje6e da popro4eta malko tuk tam :-x
BigBrother
03-01-2009, 23:55
Обръсни се!
milenka28
03-02-2009, 08:05
Veet ;)
hora 1 vika da 1 ne :D az to4no tova pitam :D da ili ne ako da kak 6toto az sam dobar v krakata no v racete gola voda
I AZ EDNO VREME PROBVAH S KREM AMA E GADNO.
AKO E GORA PYRVO Q PODKYSI I POSLE Q OBRYSNI NO NIKOGA SRESHTU KOSYMA KATO BRYSNESH, BRYSNESH V POSOKA NA KOSYMA...
blqsu4kOo
03-02-2009, 16:26
Намали космите със ножичка,след това ги обръсни със бигче или се намажи с крем за обезкосмяване. И тека докато не ги махнеш :D Иначе аз ще ти дам Савет който е :smt067 Да махни ги няма значение на колко си =;
Jumbie483
03-02-2009, 16:29
Иди при козметик, щом още не знаеш и какво да правиш ;)
j26terry
03-02-2009, 16:33
според мене не провай с бикче че ще се порежеш мъжката , по добре с ножичка ги намали :)
nefchi_bs
03-02-2009, 19:49
Абе стой си с космите :D Така по-натурално ще е :lol: :lol:
nefchi_bs
03-02-2009, 19:51
mn sam tap :-x vmesto po cql den na vanka da ritam moje6e da popro4eta malko tuk tam :-x
Зеления е за крака до колкото знам,взе ми си син,струва около 15 лева,ако си махаш космите само там ще ти стигне за месец..
nefchi_bs
03-02-2009, 19:52
Зеления е за крака до колкото знам,взе ми си син,струва около 15 лева,ако си махаш космите само там ще ти стигне за месец..
ООООО МОЯ КУРО ОТДАВНА НЕ Е ХЕВИ МЕТЪЛ 8-) 8-) 8-) ЗА ТВА ЧЕ БРЪСНИ ЯКО С БРЪСНАЧКАТА БЕЗ ДА ТИ ДРЕМЕ.8-)
Darkkiss
03-03-2009, 03:39
не