PDA

View Full Version : Менструация и тест

BloodyOne
03-01-2009, 07:35
Здравейте!
Значи правих секс с приятелката ми без презерватив (не ме критикувайте защо съм го правил без ). Това беше в четвъртък . Петък ми каза че и е дошъл,но днес ми каза,че си е направила тест и той е бил положителен и също така е имала кръв само един ден :( :o
Аз не съм свършвал в нея :(
Трябва ли да се притеснявам за нещо,защото нали за да отчете правилно теста - трябва да минат 14 дена ?
Аз съм на 16 а тя на 17
[-X

т.7
krem4et0

3oPuTy
03-01-2009, 08:05
Отиваш до аптеката,купуваш ДВА теста,отиваш в тях и й казваш да си ги направи и да ти ги покаже ;) Така,ще си 100% сигурен дали е или не е бременна :)

BloodyOne
03-01-2009, 08:15
Da , naistina tova moje i da e nomer , shtoto az i kazah che ne iskam da prodaljavame poweche.
No mislish li che e tolkova dolna da mi napravi neshto takova?

TheBeliever
03-01-2009, 08:26
Тест се прави най-рано седмица след акта. Преди това нивото на хормоните, които тестовете измерват, е прекалено ниско. Мисля, че те будалка. Но за всеки случай купи още 2 теста и, както казаха горе, накарай я да ги направи и да ти покаже резултатите. Но изчакай още няколко дни.

3oPuTy
03-01-2009, 09:09
Da , naistina tova moje i da e nomer , shtoto az i kazah che ne iskam da prodaljavame poweche.
Мии щом си я скъсал,значи - ДА! :)
Приятелката на едно бившо гадже така го излъга,когато той й каза,че къса с нея,заради мен :) Оная докато разбра и му вика "Е добре ама поне поемай отговорнос за нещата,които си правил с мен,защото ми закъснява 2 дена и теста е положителен" ... Оня супер се паникьоса,а тая продължи да го лъже в скайп около час ... На края той й каза,че отиваме до тях и иска да види теста и оная "Хах спокойно бе,просто се базиках" :shock:

Danto
03-01-2009, 09:30

преди месец,може би,една от потребителките беше пуснала тема ,че търси някоя бремена от сайта,защото гаджето й я зарязало и тя искала да му го върне,като му покаже положителен тест!!!

"Боже,Боже,колко много мъка има по тоя свят..."[/b]

summerlove66
03-01-2009, 10:34
Не е възможно теста да отчете толкова бързо .. Така я по добре и тегли една майна .. Бременността не е за ебавка , а тя е доста зле щом го прави .. :( :(

flix
03-01-2009, 10:37
Приятелката на едно бившо гадже така го излъга,когато той й каза,че къса с нея,заради мен :) Оная докато разбра и му вика "Е добре ама поне поемай отговорнос за нещата,които си правил с мен,защото ми закъснява 2 дена и теста е положителен" ... Оня супер се паникьоса,а тая продължи да го лъже в скайп около час ... На края той й каза,че отиваме до тях и иска да види теста и оная "Хах спокойно бе,просто се базиках" :shock:

Pathetic :shock:

Xrisinka
03-01-2009, 12:03
e shtom ne si svarshil v neq nqma ot kakvo da se pritesnqvash

SoFarSoG00d
03-01-2009, 12:10
Ако тестът е положителен,трябва да направи втори тест.Ако и вторият тест е положителен вече има повод за притеснение.По принцип,когато жената забременее се получава зацапване,което трае малко и наподобява цикъл,но все пак никой не може да ти каже дали е бременна или не....

BloodyOne
03-01-2009, 12:42
Ако тестът е положителен,трябва да направи втори тест.Ако и вторият тест е положителен вече има повод за притеснение.По принцип,когато жената забременее се получава зацапване,което трае малко и наподобява цикъл,но все пак никой не може да ти каже дали е бременна или не....
Mai naistina e bremenna , zashtoto v petuk e imala mnogo malko krav 2-3 kapki , mislq che govorish za tova "zacapvane" .
Mnogo pochnah da se pritesnqvam :?

SoFarSoG00d
03-01-2009, 12:56
Ами по принцип това зацапване е с леко кафеникав цвят ,това се наблюдава по време на имплантиране на оплодената вече яйцеклетка.Не искам да те тревожа,но признаците за бременност са такива,а и положителния тест,ама все пак накарай я да си направи SureCheck,утре сутринта,когато урината е най-концентрирана,защото понякога и тестовете правят грешки.

Danto
03-01-2009, 12:58
Mai naistina e bremenna , zashtoto v petuk e imala mnogo malko krav 2-3 kapki , mislq che govorish za tova "zacapvane" .
Mnogo pochnah da se pritesnqvam :?

a,kak e zabremenqla,nali uj ste bili s kondom i ti ne si svyrshil v neq...ili shte ima apokalipsis!!!!

SoFarSoG00d
03-01-2009, 12:59
Правили са го без презерватив....чети!

Danto
03-01-2009, 13:00
Правили са го без презерватив....чети!

propusnala sym taq 4ast,MOLQ ZA IZVINENIETO VI.4eta!

BloodyOne
03-01-2009, 17:14
Pak sym az :)
Predi malko hodih pri neq i pred men i doide. Tq mi kaza "doide mi" estestveno ne povqrvah :shock: , no kato mi pokaza widqh che ima dosta krav.
Weche nqma smisul da se trevoja za nishto nali 8) :oops:

DevilWish
03-01-2009, 18:18
Predi malko hodih pri neq i pred men i doide. Tq mi kaza "doide mi" estestveno ne povqrvah :shock: , no kato mi pokaza widqh che ima dosta krav.
Не ,това е било просто малкото кръвотечение, което е преди самият цикъл ;) Хайде спокойно ;)

sextazy_baby
03-02-2009, 06:13
Когато единия излезне положителен задължително се прави втори и оттам зависи какво ще покаже втория :)

P.S. Съветвам те да вземеш на Sure Check

Blo0dSuGaR
03-02-2009, 09:26
Мии щом си я скъсал,значи - ДА! :)
Това никога не бих го направила,за да задържа момче :? Толкова е било долно от нейна страна. :x
А иначе по темата:Както казаха по-горе,купи още 2 и да ги направи.Тогава ще си най-сигурен.

djuki
03-02-2009, 09:32
е вече можеш да си спокоен :razz:

Blo0dSuGaR
03-02-2009, 09:33
Не ,това е било просто малкото кръвотечение, което е преди самият цикъл ;) Хайде спокойно ;)
Еее,браво :) Радвай се :P

anonimnaa
03-02-2009, 11:46
Още един тест да си направи и ако и той е положителен на гинеколог.Там ще си направи кръвни изследвания.