View Full Version : Кое тежи повече мускулите или сланинките?
bebygirl
03-01-2009, 17:22
muskulite , logi4no e za tova mom4etata ,koito imat muskuli sa po 120 kg ina4e sa slabino
По принцип мускулната маса тежи повече от сланинките. ...
питам защото съм 170см 65кг .. но просто .. имам много малко излишни кг .. другото са мускули с които не се хваля,но се радвам че ги имам а и тях си ги трупам от 6 годишна :D ходя много по планините .. а това прави здрави крачка .. просто се комплексирам от тежестта а не от външния вид .. незнам ..
мускулите тежат повече от сланините...
Аz imam muskuli i sam zdrav samoche izobshto ne mi li4at muskulite zashtoto baq si pohapvam :( nqkoi da kaje ko da napraq :S
мускулите тежат повече, по простата причина, че са по-плътни от мазнините
а иначе ходенето по планините не е кой знае какво...няма много общо със състоянието на тялото, по-скоро с издържливостта на организма...или поне така мисля, щом аз без абсолютно никаква подготовка съм се справяла с 25-30 км преход, не му отдавам особено значение, а килограмите ми определено не са малко....
varnen4e
03-01-2009, 19:56
Мисля, че мусколите..
мускулите тежат повече, по простата причина, че са по-плътни от мазнините
а иначе ходенето по планините не е кой знае какво...няма много общо със състоянието на тялото, по-скоро с издържливостта на организма...или поне така мисля, щом аз без абсолютно никаква подготовка съм се справяла с 25-30 км преход, не му отдавам особено значение, а килограмите ми определено не са малко....
редовно ли го правиш?защото аз да ... и по повече от 25-30км .. а да кажеш,че не му отдаваш особено значение .. :? по голяма глупост не бях чувала .. ако разходка в парка е преход за тебе ок .. обаче тая тема я взимам много насериозно и да чуя някой да дрънка така .. по-добре си замълчи .. сериозно като не разбираш си мълчии :razz:
не е кой знае какво ... боже мой хората умират в планината но иначе не е нищо особено .. мислиш ли бе човек ... :x
billytalent
03-01-2009, 20:39
Мускулите
Мазнините изплуват
месото не
прави си изводи, кое е по-леко :)
KadifWerewolf
03-01-2009, 21:24
Мазнините изплуват
месото не
прави си изводи, кое е по-леко :)
prosto mazninite mogat da pluvat :-o
не, не го правя редвно, но съм успявала да нямам проблем с 25-30 км вървене без никаква абсолютно физическа подготовка, не говоря празни приказки обаче, на организмът ми му трябваха точно вечерта след прехода и следващия ден да се съживи, което въобще не значи особено натоварване, все пак след по-продължително излизане му трябва горе долу толкова
еми, имат по-малка плътност от водата
Darkkiss
03-01-2009, 21:26
мускули ест
питам защото съм 170см 65кг .. но просто .. имам много малко излишни кг .. другото са мускули с които не се хваля,но се радвам че ги имам а и тях си ги трупам от 6 годишна :D ходя много по планините .. а това прави здрави крачка .. просто се комплексирам от тежестта а не от външния вид .. незнам ..
Няма от какво да се притесняваш, все пак на челото ти не пише колко кг си нали :) И аз съм като теб 172 съм, килограмите ми на цифра са много, но не изглеждам на толкова ;) Била съм плувкиня, а и тренирам бягане,коремни,лицеви :) Нормално е :)
nefchi_bs
03-02-2009, 09:33
Мускулите естествено...По плътни са,затова здравите мъжаги тежат по 100тина килца 8-)
metalcheto
03-09-2009, 07:13
Мускулите естествено...По плътни са,затова здравите мъжаги тежат по 100тина килца 8-)
vaprosat e ne koe te pravi po-silen mai koe teji poveche. Slaninite tejat poveche. Ima nqkoi super muskulisti po 70kg, a drugi, koito izglejdat po sashtiq nachin i nqmat muskuli -po 80-90 (taka che slaninite glasuvah). :o
Canis_Dirus
03-09-2009, 08:41
за единица обем мускулите са между 3-6 пъти по-тежки от човешки мазнини.
Сравнение в снимка
http://i73.photobucket.com/albums/i238/kmcpathfinder/fat-v-muscle.jpg