- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кое тежи повече мускулите или сланинките?
[-o<
muskulite , logi4no e za tova mom4etata ,koito imat muskuli sa po 120 kg ina4e sa slabino
По принцип мускулната маса тежи повече от сланинките. ...
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
питам защото съм 170см 65кг .. но просто .. имам много малко излишни кг .. другото са мускули с които не се хваля,но се радвам че ги имам а и тях си ги трупам от 6 годишнаходя много по планините .. а това прави здрави крачка .. просто се комплексирам от тежестта а не от външния вид .. незнам ..
Аz imam muskuli i sam zdrav samoche izobshto ne mi li4at muskulite zashtoto baq si pohapvamnqkoi da kaje ko da napraq :S
мускулите тежат повече, по простата причина, че са по-плътни от мазнините
а иначе ходенето по планините не е кой знае какво...няма много общо със състоянието на тялото, по-скоро с издържливостта на организма...или поне така мисля, щом аз без абсолютно никаква подготовка съм се справяла с 25-30 км преход, не му отдавам особено значение, а килограмите ми определено не са малко....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
редовно ли го правиш?защото аз да ... и по повече от 25-30км .. а да кажеш,че не му отдаваш особено значение ..Първоначално написано от AliceSw
по голяма глупост не бях чувала .. ако разходка в парка е преход за тебе ок .. обаче тая тема я взимам много насериозно и да чуя някой да дрънка така .. по-добре си замълчи .. сериозно като не разбираш си мълчии
![]()
не е кой знае какво ... боже мой хората умират в планината но иначе не е нищо особено .. мислиш ли бе човек ...![]()
Мускулите
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
мускулите ест![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Мазнините изплуват
месото не
прави си изводи, кое е по-леко![]()
prosto mazninite mogat da pluvatПървоначално написано от DimovB
![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
не, не го правя редвно, но съм успявала да нямам проблем с 25-30 км вървене без никаква абсолютно физическа подготовка, не говоря празни приказки обаче, на организмът ми му трябваха точно вечерта след прехода и следващия ден да се съживи, което въобще не значи особено натоварване, все пак след по-продължително излизане му трябва горе долу толкова
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
еми, имат по-малка плътност от водата
мускули ест
Няма от какво да се притесняваш, все пак на челото ти не пише колко кг си налиПървоначално написано от byezz
И аз съм като теб 172 съм, килограмите ми на цифра са много, но не изглеждам на толкова
Била съм плувкиня, а и тренирам бягане,коремни,лицеви
Нормално е
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Мускулите естествено...По плътни са,затова здравите мъжаги тежат по 100тина килца![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
vaprosat e ne koe te pravi po-silen mai koe teji poveche. Slaninite tejat poveche. Ima nqkoi super muskulisti po 70kg, a drugi, koito izglejdat po sashtiq nachin i nqmat muskuli -po 80-90 (taka che slaninite glasuvah).Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
за единица обем мускулите са между 3-6 пъти по-тежки от човешки мазнини.
Сравнение в снимка
![]()
Grumpy old madman