View Full Version : някой знае ли онлайн гинеколг?
vikito1994
03-01-2009, 18:26
??
нали го правехте с кондом , к'во стана :>
vikito1994
03-01-2009, 18:28
абе просто питам за гинеколог пфф..
Онлайн гинеколог?????Я се стегни и отиди в болница.
абе просто питам за гинеколог пфф..
Не се ли сети да попиташ в болницата или при личния си лекар?
afterforever
03-01-2009, 18:29
добре, какво е това он-лайн гинеколог? Пускаш камерата - събличаш се, показваш путето и той ти казва, завърти наляво, надясно, бръкни, извади - нищо ти няма?!?!?!
добре, какво е това он-лайн гинеколог? Пускаш камерата - събличаш се, показваш путето и той ти казва, завърти наляво, надясно, бръкни, извади - нищо ти няма?!?!?!
:razz: :razz:
vikito1994
03-01-2009, 18:33
нее бе просто дасе посъветвам с него уфф :Ss
нее бе просто дасе посъветвам с него уфф :Ss
Ми добре де,иди в болницата при личния си лекар,поискай направление и отиди и се съветвай със него :) .
vikito1994
03-01-2009, 18:38
ем неискам наще да разбират
^^Това не е никак нужно да разбират.Говори с личния си лекар,и той ще ти обясни доста подробно как стоят нещата без вашите да разберат.
afterforever
03-01-2009, 18:41
Е тогава ще тряа си пуснеш камерата, майка ми е гинеколог, дай си скайпа и ще уредя с един припев... преглед де...
vikito1994
03-01-2009, 18:42
те се познават и са доста добри приятели .. та ще ми кажеш ли някой онлайн гинеколог ако знаеш такъв
vikito1994
03-01-2009, 18:44
Е тогава ще тряа си пуснеш камерата, майка ми е гинеколог, дай си скайпа и ще уредя с един припев... преглед де... пхах ае ти еваш ли се с мен ?? :@@ :-x :-x
afterforever
03-01-2009, 18:44
Готино е като не разбираш, че те ебават брутално... или поне се правиш, че не разбираш. Виж, като са добри приятели на ваште, значи като й кажеш "Моля ти се, не трябва наште да разбират". А само да ти подшушна, че ЧЕ, ЧЕЧЕЧЕ, на всичките ми приятелки майките им ги водиха на гинеколози. Така че говори с ваште. ИБахти раутътъ, ХОРААА, това са ваште родители, я се сефирясайте малко. От тъпотия онлайн гинеколози ш`търсиш... ненормални истории
Он лайн гениколог няма по добре отиди до личния вземи си направление и на др ден на гениколог :)
true...т'ва са вашите,те няма да те оставят на улицата :shock: пък и да не си бременна , просто искаш съвет , RIGhT?
Пък и да си бременна , да не би да е неизбежно да раждаш и подобно?Да не би вашите пак да не са до теб?
BULLSHITS!
Има всякакви гадни родители,но винаги ще са до теб :>
(това беше допълнение към мнението на afterforever)
sladkalady
03-01-2009, 19:04
Eдва ли родителите ти ще ти кажат нещо за това, че си отишла на гинеколог и не дай си боже да са неприятни новините
Знам че има гадни родители,но те са хората на които можеш да се довериш,защото винаги ще те подкрепят :)
nicolepcd
03-01-2009, 19:09
Ето защо не се препоръчва на деца на по 14 години да правят секс... :razz: Онлайн гинеколог, вика :lol:
батеееее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: онлайн гинеколог :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz:
sladkalady
03-01-2009, 19:36
Наистина е смешно
а ако не е тайна,за какво ти е? :P
kat4enceto
03-01-2009, 19:44
Vij zn li kak 6te ti preporu4am online magazain ot koito da si kupi6 pistolet i da se grumne6 s nego i da spasi6 sveta ot 1 zlo ne6to (tvoeto su6testvo) :)
Vij zn li kak 6te ti preporu4am online magazain ot koito da si kupi6 pistolet i da se grumne6 s nego i da spasi6 sveta ot 1 zlo ne6to (tvoeto su6testvo) :)
:razz: :razz: Стига бе , хора , ще взема да умра :razz: :razz:
afterforever
03-01-2009, 19:48
Пф, смятааааааай :lol: :lol: :lol:
Да не хаби пари, ще й пратя своя по пощата, да си каже адреса :razz: :razz: :razz:
afterforever
03-01-2009, 19:48
:razz: :razz: Стига бе , хора , ще взема да умра :razz: :razz:
Аз тогава с кого ще се смея?! :( :(
vikito1994
03-01-2009, 20:12
забавни апфф ..
ХАХАХА :razz: afterforever,адаш,каза ни го :>
Lady_AMG
03-01-2009, 20:14
Вики, пиши ми на ЛС, аз мога да ти помогна, не съм гинеколог, просто мога да те посъветвам почти за всичко в тази област, тоест моя приятел е гинеколог, тъй че не се безпокой, пиши.
ПС: Не се бъзкикам
MakeMeLaugh
03-01-2009, 20:20
ХАхаХАХхАХахХХахахаХХАхаХ ХахАах
Верно авторката не мисли много трезво.... :lol:
Искам да ви кажа че всичките тия глупости дето ги изговорихте.. засрамете се... само заради това се регистрирах понеже ми вдигнахте нервите.. вместо да помогнете на момичето.... нямам думи..
А иначе по съществи има онлайн гинеколог на сайта на yasmina няма как да ти го напиша точно понеже системата на фоя форум е много "умна" и на ми позволява там можеш да попиташ всичко което те вълнува... Успех и дано всичко да е наред :)
smileforyou12
04-22-2009, 14:32
ХАхаХАХхАХахХХахахаХХАхаХ ХахАах
Верно авторката не мисли много трезво.... :lol:
:razz: :lol: :lol:
Искам да ви кажа че всичките тия глупости дето ги изговорихте.. засрамете се... само заради това се регистрирах понеже ми вдигнахте нервите.. вместо да помогнете на момичето.... нямам думи..
А иначе по съществи има онлайн гинеколог на сайта на yasmina няма как да ти го напиша точно понеже системата на фоя форум е много "умна" и на ми позволява там можеш да попиташ всичко което те вълнува... Успех и дано всичко да е наред :)
Я се опрЪй малко бе.
Как няма да я бъзикат след като е тъпа кат' гъба? Хващам се за главата като гледам кви злета може да има..
"Онлайн гинеколог" вика... Еех, да имаше, ама няма! И по-добре, че диагностицирането щеше да е неточно и трудно.
И дори няма да гледам сайта на ясмина, щото форумните "гинеколози" нямат нищо общо с медицинските лица, които си разбират от работата...
Момиченцето да отиде спокойно при личния си лекар и да поиска направление за гинеколог. И
1.могат да се разберат с личната да си мълчи
2.не се знае за какво й е гинеколог - може да са смущения в цикъла, всичко може да е, кво се притеснява толкова дали ще я заподозрат
и
3.да си оправи малко общата култура, после да се ебе кат' див заек, щото тия теми са яко с м е ш н и и се хващам за главата от срам и потрес какви хора може да има на тоя свят..
аз съм гинеколог...казвай кво има? :-)
TheBestFriends
04-22-2009, 16:37
:razz:
какво е това бръкни, извади бе ? :razz: :razz:
той трябва да направи тази работа и през това време да е сложил ръка в долната част на корема ти..
не, наистина авторке супер много си зле..
marin4itu
04-23-2009, 19:28
Хем се ебеш, хем те е страх да не разберат ваще... :? Че и на гениколог те е страх да отидеш.. :?
smileforyou12
04-23-2009, 19:48
амии за кинеколог не съм чувала ама за психиатър знам че има
:lol: :lol: :lol:
Сру но он-лайн гинеколог няма, ако искаш звънни на *88 току виж операторите на мтел вече имат и такава услуга. Не се ебавам просто казвам че за да е качествен и реален един преглед двете страни трябва да се срещнат лице в лице... или в случая ръце с вагина :)
eXxXciTeD
04-23-2009, 21:09
Моме кажи ко треа, я знаа къде к`ви дупки има!!! :-)
kitty9410
04-23-2009, 22:17
онлайн?!?!?! боже... :lol:
И как ще те прегледа бе ?!?! Леле не съм вярвала че може да има такива хора... :shock:
:razz: :razz:
Я се опрЪй малко бе.
Как няма да я бъзикат след като е тъпа кат' гъба? Хващам се за главата като гледам кви злета може да има..
"Онлайн гинеколог" вика... Еех, да имаше, ама няма! И по-добре, че диагностицирането щеше да е неточно и трудно.
И дори няма да гледам сайта на ясмина, щото форумните "гинеколози" нямат нищо общо с медицинските лица, които си разбират от работата...
Момиченцето да отиде спокойно при личния си лекар и да поиска направление за гинеколог. И
2.не се знае за какво й е гинеколог - може да са смущения в цикъла, всичко може да е, кво се притеснява толкова дали ще я заподозрат
и
3.да си оправи малко общата култура, после да се е** кат' див заек, щото тия теми са яко с м е ш н и и се хващам за главата от срам и потрес какви хора може да има на тоя свят.. как да няма ма глупачке има много ясно,и са доста компетентни на мен ми помогнаха
manutdforever
04-24-2009, 19:13
em p1rvo na 13-14 godini e nenormalno se ebe6.
2-ro ni6o ne ti pre4i da otide6 na ginekolog.
3-to 6o dea vs ne se v1r6i online.are vseki 6e raboti online vseki 6e kupuva hrana online 6e qdem online hrana em are stegnete se de stiga s online profesiite moi6 i da pota6 teen savetnika ako go ima o6te dea mn me draznite det praat ne6to a ne mislqt
Заповядай :) Онлайн гинеколог (http://formula1.byethost17.com)
moon_flower
04-24-2009, 19:29
Онлайн гинеколог няма.Няма и да има.Що ли?Щото няма как да ти види оная работа и да ти каже к'во ти има.Затова отиваш в някоя болница,записваш си един час и там седиш,чакаш,приемат те,преглеждат те,казват ти какв ти,дават ти рецепта какво да си купишп за лечението и след време отиваш пак да се прегледаш,за да видиш как седят нещата и дали има подобрение.Айде успех.
JenataNaShefa
04-24-2009, 19:34
Я се опрЪй малко бе.
и
3.да си оправи малко общата култура, после да се е** кат' див заек, щото тия теми са яко с м е ш н и и се хващам за главата от срам и потрес какви хора може да има на тоя свят.. как да няма ма глупачке има много ясно,и са доста компетентни на мен ми помогнаха
На тебе Стелче ти трябва психиатър не гинеколог :D
natity91
04-24-2009, 19:51
miii... kato sa priqteli.. vyv tvoq grad samo edin ginekolog li ima ... :-D maika mi nqma6e da razbere kakvo i da stava ako ne i bqh kazala. Nikoga ne i obesnqvam za6to to4no. Ako popita prosto i kazvam 4e ne se 4uvstvam dobre ili 4e prosto iskam pregled i tova e. Nqma ni6to stra6no ili sramno ! Uspeh :-)
Както казаха и останалите..такава естра няма :? Иначе,ако е нещо за цикъла ти можеш да питаш Др.Тийн,нооо ако е БРЕМЕННОСТ или съмнения за такава,бяло течение,сърбеж и т.н консултирай се с гинеколог..1.Не вярвам да има само 1 във вашия във вашия град (спомена за родителите) 2.Не е толкова трудно да кажеш на майка си КОЛКОТО И ДА Е ЛОШО!Тя ти е майка все пак :o
Made_of_Pain
04-25-2009, 20:04
Потърси он-лайн психиатър.
egois74e
04-25-2009, 20:25
иди си на 'real vision' гинеколог :D той Е специалист и може да те посъветва най-добре.. а за проблема с родителите ми ще черпиш гинеколога с една ракия за да си мълчи за пред ваще :-P но наистинаа идии на гинеколког защото ако се келешиш проблема няма да отминее и може да се задълбочи .... не съм ползвала услугите на такива лица нито на онлайн гинеколозии и нз дали са компетентни но зн че идиш ли на истиснки лекар а не на некав виртуален няма да сгрешиш ... успех :booooomb:
sexyyyy93
04-25-2009, 20:29
За онлайн-гинеколог никога не съм чувала,но може и да има!Но по мое мнение не трябва много да се доверяваш,защото ако не е face to face ще е малко трудно(ако е нещо важно)!Но ако имаш някакъв проблем,просто потърси,та дори и в нета,или прочети някоя книга!Ако пък много се налага да отидеш на гинеколог и ако вашите са направо чудовища им обясни,че отиваш,защото ти е нередовен цикълът!Успех! :)
BigFakeSmile
04-25-2009, 21:41
аз съм 50/50
хем да се смея..хем да помогна
вярно, че въпроса е тъп, но щом казва, че не може да иде на гинеколог, значи не може
и от това следва, че си твърде малка за секс, щом те е страх вашите да не разберат (макар, че има родители, които мислят, че преди 18 години не трябва да се прави секс, като мойте..)
но това разбира се, не е мой проблем
даже незнам дали става дума за секс....трябваше да поясниш дали те е страх да не си бременна...или нещо друго :)
ти явно си малка ии не много осведомена, не е тряало секс да прайш, но нещата не могат да се променят
успех някак....
http://gynecologya.net/page7.html
тук намерих некав
може се сваржеш и ако иска може ти отговори
http://www.drdinchogeorgiev.com/contacts.html
тук има емайл :)
HichNeMiPuka
04-26-2009, 07:52
отиваш при вашите и им казваш:
"мамо, тати, ебах се с един
той имаше огроооооомен патлак
и ме разпори отдолу
после каза, че гумата се е скъсала"
няма как родителите ти да не те разберат
миличка, ти на колко си, че вашите не трябва да разбират???
Тука незнаеш да се смееш ли, да шлачеш ли.... :lol: Онлайн няма, но има на частно.. Птиготви си от 10 до 30 лв в зависимост при кого ще отидеш и си щракай с пръсти.. Никой няма да те разбере. И какъв всъщност ти е проблема? Може някой да успее да ти даде някакъв съвет?
singlelady123
04-26-2009, 21:02
ОНЛАЙН ГИНЕКОЛОГ :razz: :razz: :razz: :grin: :D :D :D :D :D
Extremescream
04-27-2009, 10:37
Остава и онлайн зъболекар да измислят :D :D :D
Абе вие верно ли...?!?! :shock: :shock: :lol: До сега не бях чувала за подобна глупост... и какво ще ти помогне "online" гинеколога... :? Божее...божее... ](*,) ](*,) ](*,)
pifiella
04-27-2009, 13:12
Онлайн гинеколог не знам,но пък мога да ти дам адреса на онлайн зъболекар и на онлайн часовникар.Страхотни са,снимаш си часовника,пращаш му снимка и на сутринта часовника ти е поправен......... :lol:
SiSsKkAa
04-27-2009, 13:17
Има един доктор от София казва се д-р Георгиев.Много пъти съм му писала и наистина ми е помагал.Но само да ти кажа,че той може да те насочи какъв ти е проблема и каква е причината за него и после те съветва да отидеш на гинеколог за подходящо лечение.Това му е e-mail адреса doctorgeo@abv.bg . Най-много до 1-2 дена ще ти отговори
просто отиди на гинеколог !
да аз само с web cameri приемам преглежданията по интернет скайп unforgiven9 :P
anonymous628030
05-04-2009, 18:49
Аз съм "Онлайн Психиатър" и ще е добре ако ти излекувам мозъка.. :D :D :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:
slun4evka
05-05-2009, 10:55
горкото момиче .. чак ми е жал .. он лайн гинеколози ви гонят беее .. що не земеш се гръмнешш .. най хуу ще е :D
miss_kiss181
05-06-2009, 09:31
ebasi prostata nenrmalna istoriq
ebasi ako maika ti ne znae kakvo stava s tebe za kvo govorime za kvo ne trqq da znaqt izvinqvai hva6ta6 maika ti pod ruka i otiva6 na ginekolko za kakvoto i da stava vupros
ne misli6 li 4e tq mn predi tebe e minala ve4e po toq put i znae za kvo stava vupros i nqma ni6to sramno ot tova d ai spodeli6 kakvo ti se vurti v glavata
ako li puk nbe prigotvi si 30-40 leva otidi napravo pri ginekokog v nqkoq bolnica pregledai se i tva e ama za men e po-dobre maika ti da znae i da e s tebe
az purviq put iskah zaduljitelno tq da e s mene ne stana 6toto be6e na rabota i hodih s priqtelq mi no vse pak iskah tq da e do men 6te6e da mi e nqksi po-spokoino :)
slun4evka
05-07-2009, 16:48
вие с кво се друсате бее .. ?! Земи иди на частен гинеколог .. там не ти трябва направление от личния лекар .. и майка ти няма да знае .. еее ама сте и вие ... :D
Немм... нищо подобно няма... :-o :-o :-o
Ето където можеш да пишеш за съвет - нищо повече... :-o :-o :-o
http://bulgarianbaby.hit.bg/links.html
http://www.zachatie.org/
http://voyager.icnhost.net/~ztest/forum/index.php?topic=10864.460
:-o :-o :-o [/url]
DinViesel
05-08-2009, 21:23
тфа е като да питаш дали можеш да вземеш книжка онлайн ..
Що онлайн-аборт ли ще правиш авторке? :razz: Аман от тъпи пикли... :x
Що онлайн-аборт ли ще правиш авторке? :razz: Аман от тъпи пикли... :x много точно казано :razz: :razz: :razz:
Luciferian
05-10-2009, 08:42
??
Онлайн гинеколог???
Да не би да сте праскали виртуален секс и сега да търсиш виртуален преглед? :D
Just_say_no
05-10-2009, 20:55
От много виртуален секс започнахте и виртуални лекари да си търсите.. скоро сигурно и ще серете виртуално...