- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- някой знае ли онлайн гинеколг?
??
БлЯя..БлЯ...
абе просто питам за гинеколог пфф..
БлЯя..БлЯ...
Онлайн гинеколог?????Я се стегни и отиди в болница.
Не се ли сети да попиташ в болницата или при личния си лекар?Първоначално написано от vikito1994
добре, какво е това он-лайн гинеколог? Пускаш камерата - събличаш се, показваш путето и той ти казва, завърти наляво, надясно, бръкни, извади - нищо ти няма?!?!?!
нее бе просто дасе посъветвам с него уфф :Ss
БлЯя..БлЯ...
Ми добре де,иди в болницата при личния си лекар,поискай направление и отиди и се съветвай със негоПървоначално написано от vikito1994
.
ем неискам наще да разбират
БлЯя..БлЯ...
^^Това не е никак нужно да разбират.Говори с личния си лекар,и той ще ти обясни доста подробно как стоят нещата без вашите да разберат.
Е тогава ще тряа си пуснеш камерата, майка ми е гинеколог, дай си скайпа и ще уредя с един припев... преглед де...
те се познават и са доста добри приятели .. та ще ми кажеш ли някой онлайн гинеколог ако знаеш такъв
БлЯя..БлЯ...
пхах ае ти еваш ли се с мен ?? :@@Първоначално написано от afterforever
![]()
![]()
БлЯя..БлЯ...
Готино е като не разбираш, че те ебават брутално... или поне се правиш, че не разбираш. Виж, като са добри приятели на ваште, значи като й кажеш "Моля ти се, не трябва наште да разбират". А само да ти подшушна, че ЧЕ, ЧЕЧЕЧЕ, на всичките ми приятелки майките им ги водиха на гинеколози. Така че говори с ваште. ИБахти раутътъ, ХОРААА, това са ваште родители, я се сефирясайте малко. От тъпотия онлайн гинеколози ш`търсиш... ненормални истории
Он лайн гениколог няма по добре отиди до личния вземи си направление и на др ден на гениколог![]()
true...т'ва са вашите,те няма да те оставят на улицатапък и да не си бременна , просто искаш съвет , RIGhT?
Пък и да си бременна , да не би да е неизбежно да раждаш и подобно?Да не би вашите пак да не са до теб?
BULLSHITS!
Има всякакви гадни родители,но винаги ще са до теб :>
(това беше допълнение към мнението на afterforever)
Eдва ли родителите ти ще ти кажат нещо за това, че си отишла на гинеколог и не дай си боже да са неприятни новините
Знам че има гадни родители,но те са хората на които можеш да се довериш,защото винаги ще те подкрепят![]()
Ето защо не се препоръчва на деца на по 14 години да правят секс...Онлайн гинеколог, вика
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от kat4enceto
![]()
Стига бе , хора , ще взема да умра
![]()
![]()
Пф, смятааааааай![]()
![]()
![]()
Да не хаби пари, ще й пратя своя по пощата, да си каже адреса![]()
![]()
![]()
Аз тогава с кого ще се смея?!Първоначално написано от flix
![]()
![]()