PDA

View Full Version : Дебелите имат ли шанс?

Страници : [1] 2

fire_magic
03-03-2009, 16:18
Та така,какво мислите за дебелите момчета и момичета?Тях харесва ли ги някой?Вие ходили ли сте с такива?Правили сте секс :-D и т.н.Ако някое момче е над 80 кг. и е 170 см бихте ли е влюбили в него,и обратното ако е момиче, или няма да го направите дори даго харесвате защото ще ви се подиграват приятелите?Давайте вие сте. ::: :::

x3eme
03-03-2009, 16:18
Въпрос на избор.Аз лично не съм бил и не искам със дебело момиче.Падам си по по лекичките :D .

AlokiNn
03-03-2009, 16:19
Та така,какво мислите за дебелите момчета и момичета?Тях харесва ли ги някой?Вие ходили ли сте с такива?Правили сте секс :-D и т.н.Ако някое момче е над 80 кг. и е 170 см бихте ли е влюбили в него,иобратното акое момиче, или няма да го направите дори даго харесвате защото ще ви се подиграват приятелите?Давайте вие сте. ::: :::Харесват ги.Не съм ходил.Не не съм правил секс.Бих се влюбил.

angelcheeee_93
03-03-2009, 16:21
не съм била.Предпочитам си някой с моето тегло :P ноо дори да са дебели в това няма нищо лошо,тях може пък да ги хареса някой по-дебел знам ли :wink: всички сме хора.

galu6a
03-03-2009, 16:22
човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му :)

fire_magic
03-03-2009, 16:26
Та така,какво мислите за дебелите момчета и момичета?Тях харесва ли ги някой?Вие ходили ли сте с такива?Правили сте секс :-D и т.н.Ако някое момче е над 80 кг. и е 170 см бихте ли е влюбили в него,иобратното акое момиче, или няма да го направите дори даго харесвате защото ще ви се подиграват приятелите?Давайте вие сте. ::: :::Харесват ги.Не съм ходил.Не не съм правил секс.Бих се влюбил.
То и аз може да се влюбя в някоя ама защо досега несъм се замислял да правя секс даже сас дебела?Кое ни пречи да ги харесваме? :(
А някое момиче да напише за дебели момчета някое мнение, че ми е интересно :)

fire_magic
03-03-2009, 16:30
не съм била.Предпочитам си някой с моето тегло :P ноо дори да са дебели в това няма нищо лошо,тях може пък да ги хареса някой по-дебел знам ли :wink: всички сме хора.
Аз имам приятели, които са дебели ама неискат дебели момичета :lol:
Сякаш бива да има дебели момчета а да няма дебели жени :? нз неми са мн ясни тея неща,искам по опитните в тея категории да пишат и то повече момичета. :oops:

angelcheeee_93
03-03-2009, 16:38
Сякаш бива да има дебели момчета а да няма дебели жени :? нз неми са мн ясни тея неща,искам по опитните в тея категории да пишат и то повече момичета. :oops:

сега си давам отговор на въпроса-защо всички искат да отслабнат :D
в крайна сметка излезна,че дори дебелите не харесват дебели... :?
Може би,защото слабите момичета са по-красиви,по-секси,по-омайващи...съмнява ме да има момче,което да обожава сланините на някоя девойка или по -възбуждаща за него да е закръглената фигура ,вместо красивата секси талия.Аз така мисля.Не целя да обиждам никой.

evalongoriq
03-03-2009, 16:41
всеки човек казва важна е душата тялото няма значение но почти няма човек които наистина да го мисли.колкото и да се опитваме да сме толерантни към дебелите винаги ги отбягваме.честно казано аз нямам нищо против да бъда приятелка с дебел човек не ми пречи но да бъда гадже и да спя с дебел немога.

BringYourOwnBeer
03-03-2009, 16:43
Повечето хора стават дебели след женитба :D:D ФАКТ
Иначе има няколко ранка дебелина
1 БУЛИМИЯ 2 Мечо клечо 3 идеала за всеки 4 леко закръглен 5 умерено дебел 6 дебел 7 високо кръвно 8 МАЙКО МИЛА ВСЕКИ ЗА ЖИВОТА СИ
меджу 2 и 5 всички момичета стават :D

ubuntureload
03-03-2009, 16:44
Пухкава със месест задник ок ама не прекалено....
+ тва от дебел до дебел има разлика ...

fire_magic
03-03-2009, 16:44
всеки човек казва важна е душата тялото няма значение но почти няма човек които наистина да го мисли.колкото и да се опитваме да сме толерантни към дебелите винаги ги отбягваме.честно казано аз нямам нищо против да бъда приятелка с дебел човек не ми пречи но да бъда гадже и да спя с дебел немога.
+1 точно и ясно

xplay
03-03-2009, 16:49
Емиии до сега момчетата с които съм ходила не са били особино слаби, но пък са аси супер и така. Въпрос на вкус! Въпреки, че слабичките са моята слабост ... :-)

BringYourOwnBeer
03-03-2009, 16:49
Най важното е да си забавен според мен.

miloto_girl_4e
03-03-2009, 16:53
Честно казано не съм ходила до сега с дебело момче, с някое друго кило отгоре, по набито - да, но дебело - не ..
Но не е било нарочно, просто така се е случило ..
Любовта не пита, особено за външния вид .. Нормално е дебелите хора също да си намерят половинка, с която да правят секс

a3c1M
03-03-2009, 17:07
Е че вие смятатели че момче около 175 180 см да е 80 85 кг е дебело?!
То за момиче е ясно защото са по финни.

heroine
03-03-2009, 17:51
егати дискриминацията :x 8-)
ма то не че аз съм много слаба ама не харесвам дебели :?

EeeBobii
03-03-2009, 18:03
Отвращават ме дебелите момичета! Нищо лично към тях ама съм такъв тип характер! Има хора които пък не обичат слабите момичета... - Въпрос на вкус!

tedi_hi91
03-03-2009, 18:27
Не съм хдиал с дебело момче не смятам и да ходя, но ако се влюбя в някоитакъв няма какво да мога да направя. Чесно казано обаче не ми харесват дебелите момчета. Съжалявам нищо лично ама наистина не може и по цял ден да се тъпчеш и после да казваш: "Защо мен не ме харесват а онази 45-килограмовата да ?". Е то е ясно защо. :x

summerlove66
03-03-2009, 18:33
Не съм била с дебело момче .. Но дебел слаб , няма никакво значение за мен .. Други неща са важни ;]]

Bellatrix
03-03-2009, 18:44
Ми досега не съм излизала с дебело момче, но ако има чувство за хумор и ме кара да се смея, бих.
Е, сега си имам гадже де, но все пак...

JUSTDNB
03-03-2009, 18:50
Tova e mn subektivno.Nqkoi,koito e debel za men,nqma da e za nqkoe drugo momi4e,taka 4e zavisi dali e super debel ili prosto leko zakruglen znam li.Mejdu drugoto mnogo po veroqtno e naprimer da mi haresa nqkoe debelo mom4e ili momi4e,koeto naprimer hodi na fitnes,toest se stremi da promeni tova.Neznam,ne sam se zamislqla 4estno kazano.

vanilla
03-03-2009, 18:55
За момичетата не знам. Не си падам по каквито и да е :D

Но за момчетата. Аз със слабо момче не съм ходила. Като под слабо имам предвид 50-60кг. Обичам по-набити, по-високи, едри момчетата. Здравите хубави ръце - това ми е слабостта. Да му спя на ръката най-обичам, а не да ми каже "Ох тежко, изтръпна ми ръчичката" :D

За всеки влак си има пътници :)

ubuntureload
03-03-2009, 19:20
Е че вие смятатели че момче около 175 180 см да е 80 85 кг е дебело?!
То за момиче е ясно защото са по финни.
Ами ако раменете са му по тесни от ГЪ3A ... дори и да не е толкова дебел зрителната измама става груба ...+ тва може да има и тежка кост!

_BuNnY_
03-03-2009, 19:44
все пак и те са хора, що да не ги харесват? аз имам позната, която е близо 100 кг, а приятелят и е супер готин, слаб и стегнат .... въпреки че аз не бих тръгнала с пълен човек - някак си не си падам по тях

blood_dodo
03-03-2009, 20:54
Може би,защото слабите момичета са по-красиви,по-секси,по-омайващи...съмнява ме да има момче,което да обожава сланините на някоя девойка или по -възбуждаща за него да е закръглената фигура ,вместо красивата секси талия.Аз така мисля.Не целя да обиждам никой.Има още доста да учиш. Цяла религия - вика й се ислям :D

ubuntureload
03-03-2009, 21:16
Може би,защото слабите момичета са по-красиви,по-секси,по-омайващи...съмнява ме да има момче,което да обожава сланините на някоя девойка или по -възбуждаща за него да е закръглената фигура ,вместо красивата секси талия.Аз така мисля.Не целя да обиждам никой.Има още доста да учиш. Цяла религия - вика й се ислям :D

Ооо да в Ливан мисля че беше или там някъде една жена ако е слаба и няма огромни гърди тва означава че не е годна да отгледа читави деца... И там децата се кърмят до 3 годишна възраст... :shock: :grin:

angelcheeee_93
03-03-2009, 21:56

знам,че външността не е най-важната в една връзка,но в самата тема се говори за това и наблягам върху това.

NeSumJenaTi
03-03-2009, 22:50
Та така,какво мислите за дебелите момчета и момичета?Тях харесва ли ги някой?Вие ходили ли сте с такива?Правили сте секс :-D и т.н.Ако някое момче е над 80 кг. и е 170 см бихте ли е влюбили в него,и обратното ако е момиче, или няма да го направите дори даго харесвате защото ще ви се подиграват приятелите?Давайте вие сте. ::: :::

Нямам нищо против тях!Да,много хора ги харесват!Да ходила съм с такъв и съм правила секс с такъв (не точно с тези размери , но наистина е много голям мъжага) !А относно влюбването , то не зависи от това как изглежда човек !!! А за приятелите - те би трябвало да уважават и приемат човека с когото съм , ако са ми истински приятели !

s_E_x_Y_y_Y
03-03-2009, 23:11
Аз лично не бих казала че съм дебела нито кльощава, но съм ходила с дебело момче и не бих казала че е гадно или нещо подобно просто любовта не пита , а и не се е стигало до секс , аз лично харесвам по-силни момчета или поне да не са кльощави .Най-добрата ми приятелка е закръглена , но си има сериозен приятел от 8 месеца той е по-слаб от нея поне на вид на кг незнам и го правят и явно него това не го бърка.А също имам и много добър приятел момче който е доста пълен , но и той е сексуално активен и не може да се оплаче от липса на секс .Та като цяло по темата всичко си е до човека и до предпочитанията , а и за всеки на този свят има място под Слънцето

dimitar_ak
03-04-2009, 05:33
Познавам няколко момичета, които са закръглени а мъжете тичат като щури по тях. Едната от тях дори през ден-два е с ново момче и все такова за което много момичета биха и завидяли.

1ov3m3
03-04-2009, 06:56
aми за момичетат съм забелязала че не е много важно чак толкова колко кг си колкото дали имаш чар и излъчване. може да имаш тяло на модел но когато не можеш да завладееш човека с/у теб с маниерите си и начина на говорене ... Е НЕ СЕ ПОЛУЧАВА!
колкото до момчетата излизала съм с такива дето са доста слабички и определено не мога да кажа че ми харесва особенно много... тръгваме да правим секс и той има по малко дупе от моето.... или виждам че крака му е колкото китката ми ... пфф не си е работа... просто трябва да си се усеща че е мъж на място! да е едър и здрав със широки рамене, голяма ръка ... :-D :-D :-D

ubuntureload
03-04-2009, 11:46
просто трябва да си се усеща че е мъж на място! да е едър и здрав със широки рамене, голяма ръка ... :-D :-D :-D
Благодаря, благодаря за рекламата... :-) :oops: само че аз имам две големи ръце а не една.... :oops: :oops:

xplay
03-04-2009, 12:01
Има и такива сладури, просто трябва да ги опознаеш! :)

john95
03-04-2009, 12:31
Какво по точно представлява за вас слаб/дебел
Аз съм слабичък - и то доста за височината си - но не мисля че това е лошо - По добре да съм стегнат и строен, а не некъф прасчо ...
ПП- 169см - 52 кг. Момче :)

Lady_Black35
03-04-2009, 12:40
Първо - любовта не зависи от външния вид в повечето случаи.
Второ ... не е фатално ако едно момче е пълно. Може да не стане плейбой, но пак ще се намери момиче, което да го хареса. Докато едно дебело момиче ... не че ще си е винаги сама, но определено е по - трудно.
Иначе аз нямам нищо против да излизам и с по - набити момчета, но за секс ... едва ли. Не знам. Имам други представи за момчета.
Не ми пречат дебелите хора иначе. Характера е по - важен от външността. Пък и както вече се спомена - За всеки влак си има пътници.

dimitar_ak
03-04-2009, 12:42
Това 170см и 52кг не е стегнат и строен, а кльощав. Хапвай повечко или започни някой спорт. Не помня как се смяташе идеално тегло но грубо казано е да махнеш 1-цата от височината.

john95
03-04-2009, 12:45
Това 170см и 52кг не е стегнат и строен, а кльощав. Хапвай повечко или започни някой спорт. Не помня как се смяташе идеално тегло но грубо казано е да махнеш 1-цата от височината.
На 13 - кво искаш ве - пък и не съм някаф хилав - Тренирам Плуване от 5 години ... 8)
Слабичък съм си ама кво да се прави - те мадамите си ме харесват и така 8) :D 8-)

Иначе - ръцете ми са слаби - Китката ми мога да си я обхвана с длан ...
Дайте некви идеи да направя - ръчици.
Иначе имам тука едни дъмбели по 7 кила си ги вдигам ама само за Бицепс и Трицепс - А, аз искам Китка некак си да потренирам :D (ако има нещо подобно де :D )

Alderis
03-04-2009, 12:54
На 13 - кво искаш ве - пък и не съм някаф хилав - Тренирам Плуване от 5 години ... 8)
Слабичък съм си ама кво да се прави - те мадамите си ме харесват и така 8) :D 8-)

Иначе имам тука едни дъмбели по 7 кила си ги вдигам ама само за Бицепс и Трицепс - А, аз искам Китка некак си да потренирам :D (ако има нещо подобно де :D )

Димитър е прав, повечко камъни в джобовете, да не те отвее някъде вятъра 8-) :D . Вземи хапвай повечко...има едни таблички дето дават какво трябва да е съотношението килца - ръст. Няма да си дебел...

А за по едрите хора...за всеки влак си има пътници. Имам приятел висок 1.80, а тежи 96 кила, но ходи човека на фитнес не е разплут, стегнат и атлетичен. Кърти мацки наред...няма проблем. Абе с две думи човек ако иска да си се поддържа, килограмите не са извинение...

t1n4e7o
03-04-2009, 13:50

Може би,защото слабите момичета са по-красиви,по-секси,по-омайващи...съмнява ме да има момче,което да обожава сланините на някоя девойка или по -възбуждаща за него да е закръглената фигура ,вместо красивата секси талия.Аз така мисля.Не целя да обиждам никой.

По мое мнение всеки има различен вкус. Например аз съм 70 кг и съм 170 някъде.. Структурата ми е нормална и не съм кльоща, но не съм и дебела.. Нормално закръгленка :-D Приятеля ми ми е казвал, че предпочита такива като мен пред някакви си изваяни тополки дето нямат нито задник, нито цици :grin: въпрос на избор :)

key_of_hell
03-04-2009, 16:31

да наи-вероятно дебелите момчета и момичета си падат по себеподобни, а грозните по грозни и в света всички са щастливи... абе в кои свят живеете???
Не мога да си обясня кое ви кара да мислите че няколко излишни килограма могат да са критерии за това какво харесва притежателя им.
По темата... килограмите нчмат никакво значение и не го казвам защото си чеша езика (пръстите), а защото съм харесвала много такива момчета.
П. С. Ако трябваше да си падам само по момчета с мойте килограми, значи съм обречена на вечна самота освен ако не стана поне 50 кг или не започна да харесвам малки мом4енца...

a3c1M
03-04-2009, 16:51

Точно около китката няма мусколи така че тя ша надебелее когато коста надебелее - с времето.
А по темата:
По-важна е формата а след нея са килограмите, хубаво е в едно момиче да има какво да хванеш, ама в известни граници (най-много 60 70 кг зависи от ръстта) ама колкото и да е изваяна като няма излъчване устаи...

iveta_bebeto
03-04-2009, 17:44
obiknovenno kazvat 4e klo6tavite haresvali debeli az sum vijdala dosta 4esto po centara mom4e sigurno ima krak kolkot rukata mi :D s momi4e koeto prili4a na baba meca :D 20 puti po golqma ot nego po razmeri no tova nqma ni6ty stranno az imam pulen priqtel na tqh pove4e moje da im se vqrva 4e nqma da kru6nat lesno .. e zavisi de pravial sum sex ni6ty po razli4no ... prosto trqbva da se otpusne6

mysterious93
03-04-2009, 17:54
obiknovenno kazvat 4e klo6tavite haresvali debeli az sum vijdala dosta 4esto po centara mom4e sigurno ima krak kolkot rukata mi :D s momi4e koeto prili4a na baba meca :D 20 puti po golqma ot nego po razmeri no tova nqma ni6ty stranno az imam pulen priqtel na tqh pove4e moje da im se vqrva 4e nqma da kru6nat lesno .. e zavisi de pravial sum sex ni6ty po razli4no ... prosto trqbva da se otpusne6

Da,dosta 4esto vijdam i az po slabi mom4eta s edri4ki momi4eta :-D m to4no za mom4e ne iskam nqkoq hilka.Da e pove4e ot 170 sm ako moje :D ii okolo 70-90 kg mislq 4e sa dobre :-o i da ne sa samo slaninki a ne6to po oformeno :-D no est tova ne e opredelq6to za da re6a dali da imam vruzka s nqkoi ili ne :-D

SoFarSoG00d
03-04-2009, 18:38
Аз лично не си падам по закръглени момчета,тялото за мен трябва да бъде стегнато и съразмерно,имайки предвид височината....
Относно закръглените момичета-да отслабнат!

ubuntureload
03-04-2009, 18:44
Аз лично не си падам по закръглени момчета,тялото за мен трябва да бъде стегнато и съразмерно,имайки предвид височината....
Г-ца висок критерий... я постни една снимка да те видим... :-)

Neet
03-04-2009, 18:50
Ехей то не може всички да сме слаби и със перфектно оформени тела... излезте от тия филми... а като любовта ви цапардоса като саксия която е паднала от 2-ри етаж ще видите тогава че външния вид не е от значение.

yoriko
03-04-2009, 18:50
Не съм хдиал с дебело момче не смятам и да ходя, но ако се влюбя в някоитакъв няма какво да мога да направя. Чесно казано обаче не ми харесват дебелите момчета. Съжалявам нищо лично ама наистина не може и по цял ден да се тъпчеш и после да казваш: "Защо мен не ме харесват а онази 45-килограмовата да ?". Е то е ясно защо. :x

а ти замислял ли си се от къде такъв апетит? това е лакомия ,а лакомията е болест ( повишена захар ) и е много лесно да се каже
МИ ДЕБЕЛИТЕ ДА ОТСЛАБНАТ но е лесно само на думи.Леля ми е цял живот на диети и спорт и се храни здравословно ,но винаги си е била пухена. Скоро дойде в Германия и едва сега разбра защо не може да отслабне :shock:
А момчета по-пълнички,да харесвала съм.Секс-не съм правила с такива

t1n4e7o
03-04-2009, 19:39

Относно закръглените - да отслабнат ... егати .. Човек ти имаш много грешно разбиране... Аз като съм си закръглена и кво? Задължително ли е да се подлагам на някви строги диети и спортуване всеки ден, за да изглеждам като манекенка? Мога да ти кажа, че повечето момчета когато искат сериозна връзка, не гледат момичето до тях да е изтупана брантия с луфт 2 метра между краката и хилава като вейка... И аз кво като съм 70 кг??? Това че искам да се постегна си го правя за себе си, а не за да ме харесва някой си кретен дето търси някви кльощи да наебе.. имам човек до себе си, който ме цени такава каквато съм и не веднъж ми е казвал : Ти и да отслабнеш 20 кг и да качиш 20 кг пак ще си си същата душица и същия ангел и пак ще виждам в теб най- красивото момиче... така че айде моля те и не само тебе, а и всички други с това грешно мислене, че всички трябва да сме като за корицата на порно или плейбой списание...

mysterious93
03-04-2009, 19:45

abe nali v kozmetika i dieti kaza 4e vsi4ko si e do gen i ni6to ne moje da se napravi ,a sega "otslabnete" :D

Armani_P
03-04-2009, 19:50
Момичета над 60 кила - не мерси,друго си е хубаво изваяно тяло,и все пак да не е прекалено кльощаво дупето ;)

Civilizationruller
03-04-2009, 20:04
172 viso4ina 80kg tfa sym az za nqkoi sym debel za nqkoi sym normalen i myjestven (razbiraite kakto iskate..) kogato hodih na tejka fizi4eska rabota slabi mom4eta deto muskul navsqkade stur4i nemogat da dignat tejest koqto az digam... spored men myja trqbva da bude tejyk i silen myjestven .. takuv e pola ... pyk i kato ne te haresva vseki nqkak si se kalqvash ne stavash glezlio i priqtelite ti sa samo istinski pone moite sa takiva... kato 4ovek mislq 4e sym strahoten vupreki ponqkoga malko zatvoren i nemislq 4e kilogramite sa problem te sa neshto koeto moje da se promeni stiga 4ovek da ima jelanie otnosno momi4eto da e debelo neodobrqvam... az kato uj debel 4ovek shte kaja 4e ne sym se zaglejdal po tejki kategorii po prostata pri4ina 4e momi4eto za men trqbva da bude nejno i slabo fizi4eski (no mnogo mi sa gadni anoreksi4nite... i m i f )

Otgovor na vyprosa daden na imeto na temata e Da....

Mnogo se izvinqvam 4e nepisha na kirlica i e mnogo veroqtno da mi bude istrit komentara vupreki 4e e po temata prosto flex type ne mi priema cd keya i netrugva :x a ne mi se zanimavashe da polzvam sait da prevejdam tfa koeto sym pisal :)

53downfall
03-04-2009, 20:49
Не дебелите нямат шанс ще си умрат девствени или ще ги вземе още по дебела жена.
Приказките за грозното момче и красивата принцеса са само в американските филми.

MakeCash
03-04-2009, 20:56
Наистина си зависи, но съм бил с по-закръглени девойки. Имайки предвид, че съм слаб принципно, сигурно съм изглеждал супер смешно, но не ми пука. Важното е човек какво носи вътре в себе си, защото тялото така и така се износва ;)

ubuntureload
03-04-2009, 20:57
Не дебелите нямат шанс ще си умрат девствени или ще ги вземе още по дебела жена.
Приказките за грозното момче и красивата принцеса са само в американските филми.
Ами не в бг не е така ... грозното дебело момче с голямата пачка и бимката чука най яките тъпи пyтkи в БГ така че за кво си говорим... + Тва жените се влияят повече от възможностите на сивото вещество на мъжа от колкото от фасадата му...

chessplayer
03-04-2009, 20:59
Ако спрат да се тъпчат като свини за угояване и си размърдат дебелите задници като поспортуват малко със сигурност ще имат по-големи шансове :-o

MakeCash
03-04-2009, 21:02
Абе тая тема май вече не е за тука. За секс си говорехме, почнахте диети да обсъждате. Има неща, които са до структура и гени.

blood_dodo
03-04-2009, 21:04
Относно закръглените момичета-да отслабнат!С риск да се повторя - иди в коя да е рандом мюсюлманска държава и ще видиш, че доста голям процент от мъжете там няма и да те погледнат...

53downfall
03-04-2009, 21:19
Ами не в бг не е така ... грозното дебело момче с голямата пачка и бимката чука най яките тъпи пyтkи в БГ така че за кво си говорим... + Тва жените се влияят повече от възможностите на сивото вещество на мъжа от колкото от фасадата му...

Мии.. не бъди толкова сигурен/а

john95
03-05-2009, 04:22
[quote="Civilizationruller"]172 viso4ina 80kg tfa sym az za nqkoi sym debel za nqkoi sym normalen i myjestven (razbiraite kakto iskate..) kogato hodih na tejka fizi4eska rabota slabi mom4eta deto muskul navsqkade stur4i nemogat da dignat tejest koqto az digam... spored men myja trqbva da bude tejyk i silen myjestven .. takuv e pola ... pyk i kato ne te haresva vseki nqkak si se kalqvash ne stavash glezlio i priqtelite ti sa samo istinski pone moite sa takiva...
Абе то зависи и на колко си - също така ти може да си 165см и да си 75кг обаче да не си дебел - а просто да си здрав и набит.. :)
Що се отнася до мен - аз съм хилав - 13год - 169 см - 52 кг

DeadSilenceF
03-05-2009, 06:25
Е*АТИ ТЪПАТА ТЕМА!Не знаеш ли това - ,,За всеки влак си има пътници''Ебати тъпаците..да не са по малко хора..се едно циганите прават ли секс и харесва ли ги някой пффффф :o

TotallySexy
03-05-2009, 07:05
Любовта не пита мили мои.... обича се със сърцето, не с очите :) Много пъти съм казвала, че като го погледна трябва да ми хване окото... да така е , но се обича със сърцето.... а злобните коментари...кйато сте толкова яки, защо не сте манекени и манекенки.... и гледам тука УК Германия а у.... филмови звезди ставайте... ние тука земните ще си блъскаме главите....

LudoMlado
03-05-2009, 09:29
http://carcino.gen.nz/images/image.phpi/233af8eb/melvin.jpg

Щом той може, ти можеш \:D/

ubuntureload
03-05-2009, 13:20

За кое да не съм сигурен.... аз направо съм убеден в думите си...

MakeCash
03-05-2009, 13:44

Подкрепям те!

Blo0dSuGaR
03-05-2009, 13:52
ЛИчно аз харесвам по-пълните момчета,не да е някой като клечка,но пък и не прекалено дебел.Да е едър :)

Blo0dSuGaR
03-05-2009, 14:00

Подкрепям те!
Съгласна съм с Убунту.Не бих била с момче,което е като кукла в лицето,но ТЪП на галош! :x Мразя такива хора.Превъзнасят се колко са красиви и мислят,че за тях всичко е възможно и позволено,а забравят всичко останало-как трябва да се държат с хората,как да се отнасят към абсолютно всичко и т.н.
Много повече бих се зарадвала на момче-нормално излгвждащо момче(няма значение дали ще е дебел или слаб,нисък или висок),с което имам какво да си кажа-нещо различно освен за това как Изглежда.
Но не казвам,че външността няма никакво значение.Има,но дори това се пренебрегва и забравя,ако под дебелия/грозния човек се крие умно,добре възпитано момче/момиче,на което която можеш да разчиташ и което/която ще те обича такъв/такава какъвто/каквато си.

MakeCash
03-05-2009, 14:38

Подкрепям те!
Съгласна съм с Убунту.Не бих била с момче,което е като кукла в лицето,но ТЪП на галош! :x Мразя такива хора.Превъзнасят се колко са красиви и мислят,че за тях всичко е възможно и позволено,а забравят всичко останало-как трябва да се държат с хората,как да се отнасят към абсолютно всичко и т.н.
Много повече бих се зарадвала на момче-нормално излгвждащо момче(няма значение дали ще е дебел или слаб,нисък или висок),с което имам какво да си кажа-нещо различно освен за това как Изглежда.
Но не казвам,че външността няма никакво значение.Има,но дори това се пренебрегва и забравя,ако под дебелия/грозния човек се крие умно,добре възпитано момче/момиче,на което която можеш да разчиташ и което/която ще те обича такъв/такава какъвто/каквато си.

И можеш да си такъв/такава какъвто/каквато си :razz:

a3c1M
03-05-2009, 15:31
Е*АТИ ТЪПАТА ТЕМА!Не знаеш ли това - ,,За всеки влак си има пътници'' :o
Е*АТИ простия лаф :o :?

ImmortalForever
03-05-2009, 15:33
Мен лично винаги не са ме привличали слабите мъже.Срамота!Кфо е тфа-Мъж или клечка за зъби! :x Да си има килограми, но не да е някакво егати прасето, разбираш ли да не може да се движи...Повечето ми гаджета са били леко пълнички, приятни за стискане и всичко е 6..сещаш се..

BeCuTy93
03-05-2009, 15:56
da vi kaja li istinata ot opit az ne sym krasavica no ne moga da kaja i 4e sym svinq maika vypreki 4e si imam kilogrami i tova e istina ne kato nqkoi deto ne mogat da se sravnqvat s kle4ka za zybi i da mi vikat trqbva da otslabna izporobvala sym de 6to ima dieta na toq svqt ne pomaga NI6TO!!! i opredeleno mom4etata dyrjat nai ve4e na vyn6niq vid !!! momi4etata ne oba4e , az sam si haresvala vsqkakvi smisal ne moga da kaja koi me privli4at pove4e za6toto vs mom4eta koito sam gharesvala sa zabavni i s pone malko akyl v golqmata glava!!! i naistina ima zna4enie kilogramite no ne go osyznavame!!!

Shenkito
03-05-2009, 19:57
Аз не си падам по дебели момиченца , но хората са казали , че дебелите момичета правят най-хубавия секс защото си мислят , че им е за последно хах :D

BeCuTy93
03-06-2009, 05:11
tova za pyrvi pyt go 4uvam i ne e vqrno!!! ba6 pyk za posledno!?

Xrisenceto
03-06-2009, 06:33
за всеки влак си има пътници ;)

bqsna_teenagerka
03-06-2009, 07:27
оО..Боже мой..за всеки пътник си има влак! Независимо какъв е човекът дебел кльощав,тъп,кривоглед..си намира своята половинка която въпреки ендостатъците му изпитва влечение към него/нея!
Аз лично за себе си..вече не знам в какво бих могла да се влюбя и в какво не..всичко очаквам от себе си :) а относно за секса..не знам зависи от много неща...просто ен съм попадала в такава ситуация за да кажа

MissBunny
03-06-2009, 08:40
Дебели-Слаби ..?? Те не са ли хора ??? Аз нямам нищо против тях .. И те не си го искат, а и някои хора може след бременност да не свалят килцата или заболяване.. Няма идеални хора. :)

BeCuTy93
03-06-2009, 16:52
taka e nqma idealni hora samo 4e moga da kaja za po pylnite 4e sa po dobri v mn pove4e ne6ta 6toto slabite samo4uvstvieto gi krepi a nie (po pylnite) jivota ni vkarva v praviq py pokazva ni kak da se popravim i go pravim sled koeto po harakter sme mn pove4e ot nqkoi samohvalki veiki (ne iskam da obi4am nikoi)

111111111
03-06-2009, 16:58
+

deFakto
03-06-2009, 17:13
+Да по американските филми ... в реалния живот не се гледа ,дебел,слаб,висок или нисък а се гледа материалното ... така че ако сте дебели ,мислете не как да отслабнете а как да направите пари ....

TheRestorer
03-06-2009, 17:16
Абе и чубака е мекушав, но реално погледнато - първо се влюбваме във външния вид, па после другаде.

InSoMn1aC
03-06-2009, 17:33
Горе доло е така ама ... можеш да погледнеш т'фа отдолу и да си помислиш пак преди да отговориш ...

http://vbox7.com/play:bc0d1399

....

SoFarSoG00d
03-06-2009, 17:38
Не ми е висок критерия,просто имам мнение по въпроса,не мога дори да си представя да правя секс с някой разплут младеж,с шкембе и тлъстини,самата мисъл ме отвращава,а относно закръглените дами,не знам има мъже,които си ги харесват,аз лично пък не мога да си представя как би бил секса с танк.....както и да е,това си е мое мнение,както написаха по горе 'За всеки влак си има пътник'

A_Loving_Girl
03-06-2009, 22:08

Много правилно ,повечето ми приятелки са такива не им пука за външноста на човека или дали има мозък ,а паричките у джоба....

Neet
03-06-2009, 22:16
ЯБААААААААААААА тва вече като го прочета из тоя форум

'За всеки влак си има пътник'
направо подивявам...... тва някой го написал и айде всичките тва плямпат...

'За всяка п*тка си има х*й'

ubuntureload
03-06-2009, 23:32
Не ми е висок критерия,просто имам мнение по въпроса,не мога дори да си представя да правя секс с някой разплут младеж,с шкембе и тлъстини,самата мисъл ме отвращава,а относно закръглените дами,не знам има мъже,които си ги харесват,аз лично пък не мога да си представя как би бил секса с танк.....както и да е,това си е мое мнение,както написаха по горе 'За всеки влак си има пътник'
Много си уверена.... постни снимка да видим от къде идва тва самочувствие!

Bellatrix
03-07-2009, 06:47
Много си уверена.... постни снимка да видим от къде идва тва самочувствие!
Постнала е във Всичко тийн накуп. В раздела за снимките. Не е грозна.

SoFarSoG00d
03-07-2009, 09:33
Нямам нищо против закръглените хора,просто не са мой тип,сега трябва да се преструвам на състрадателна за да кажа,че ме привличат сексуално ли?Просто всеки трябва да се грижи за тялото си и поне на млади години да е що годе стегнат,ако от сега се позволи затлъстяване и излишни килограми......не става въпрос само за естетика,ами погледнато от здравословна гледна точка също е негативно.Всеки трябва да работи над себе си,тялото е даденост,но може да се моделира-с желание.Наистина всичко е и ГЕН,генът не може да се промени,но може да се моделира.Все пак познавам доста пълни хора,които са положили усилия и изглеждат добре,с воля всичко се постига.Особено мъжете,всеки един мъж може да натрупа мускулна маса и да оформи тялото си,ако полага усилия-все пак природата е по-благосклонна към мъжката част,мъжете нямат целулит,не са предразположени да пълнеят в задните части и бедрата,които са трудни за оформяне.Така,че с тренировки и желание,всеки може да стопи корема.
Относно жените-все повече и повече се наблюдава затлъстяване,което е в резултат от начина на живост-нездравословна храна,липса на движение,хаотични диети,които прецакват тялото все повече.
Човек трябва да се контролира,а не да си казва 'Не ми пука',да злобее .

krem4et0
03-07-2009, 09:48
Имама приятели-момчето е слаб и висок, а момичето...доста килограми. ходят си над 3 години, правят си секс и изобщо имат доста добър сексуален живот......

SoFarSoG00d
03-07-2009, 09:53
Абе сексът е едно,ама повярвай ми на тази не и е лесно....

firedragon
03-07-2009, 09:54
Това е истината.Няма значение дебел,слаб,висок,нисък.Ако наистина обичаш някого,то не обичаш само външността му.

SoFarSoG00d
03-07-2009, 09:59
За съжаление това не е така,човек първо вижда опаковката,после опитва съдържанието,другите неща от типа 'Пепеляшка','Принцът Жабок' и други са само приказки......за съжаление приказките са за малките деца.

krem4et0
03-07-2009, 10:08
Е, тя не беше чак толкова пълна, когато тръгнаха, но хич и не беше слабичка. винаги е била едро момиче, но приятелят й твърди, че я е харесал, защото не е слаба. Впрочем аз сега съм в процес на отслабване. 7-ми ден се мъча с 1 режим и имам още 31 дни....целта ми не е висока, но не срещам одобрението на половинката си да отслабна дори тези 4-5 кг, които искам. Щяла съм да стана кокали, не искал така, искал коремче и закръглени бедра(и най-вече гърди). те милите за 1 седмица се стопиха направо. Само ме изкушава със сладкарии, защото не искал да отслабвам и искал да съм леко закръглена. Когато се запознахме бях доста по-слаба от сега(абсурд е да вляза в панталоните си оттогава). И казва, че сега съм била много по-красива, секси и повече харесва визията ми. Като цяло като гледам, че мъжете са луди по формите...

Jumbie483
03-07-2009, 10:27
:lol: Аз ако бях момче, никога нямаше да тръгна с някое момиче, тип клечка.
Аз като момиче се отвращавам на тези, пък ако бях момче не знам 8-)
Просто не харесвам тяло като клечка.. Независимо на момче или на момиче ще е..

А иначе момчетата с които съм ходила до сега са били все набити и ''релефни''.. т.е: с мускули, но не прекалено много и прекалено напомпани
Не обичам слабите, а дебелите не ги поглеждам, колкото и егоистично да звучи.
Просто не мога да си представя да съм с дебело момче до себе си.. уф. Не, че имам нещо против тях де.. Като характер може и да са страхотни някои, може да бъдем приятели, но не и нещо повече :?

sexyisfunny
03-07-2009, 10:54
да права си но първо се насочвате един към друг по външността ако е някои които не е твой тип как да се го допуснеш до себе си, да го опознаеш и чаааак тогава да се влюбиш. Външния вид губи своето значение, когато двама се обичат, но преди това да не кажа че е доста важен като първо впечетление на мене например никога не би ми харесало дебело момче не че имам нещо против тях просто немога да погледна с такова око на по пълничките не ми харесват като визия всеки си имам вкус

moneycomeme
03-07-2009, 11:03
Predi vsichko sme hora,posle vsichko ostanalo!

SoFarSoG00d
03-07-2009, 11:44
Е, тя не беше чак толкова пълна, когато тръгнаха, но хич и не беше слабичка. винаги е била едро момиче, но приятелят й твърди, че я е харесал, защото не е слаба. Впрочем аз сега съм в процес на отслабване. 7-ми ден се мъча с 1 режим и имам още 31 дни....целта ми не е висока, но не срещам одобрението на половинката си да отслабна дори тези 4-5 кг, които искам. Щяла съм да стана кокали, не искал така, искал коремче и закръглени бедра(и най-вече гърди). те милите за 1 седмица се стопиха направо. Само ме изкушава със сладкарии, защото не искал да отслабвам и искал да съм леко закръглена. Когато се запознахме бях доста по-слаба от сега(абсурд е да вляза в панталоните си оттогава). И казва, че сега съм била много по-красива, секси и повече харесва визията ми. Като цяло като гледам, че мъжете са луди по формите...
Не знам как е при теб,но въпреки че съм слаба гърдите ми са доста големи,но не трябва да гладуваш,а да наблегнеш на спорта.

marjesa
03-07-2009, 11:47
По - глупава тема не бях чела

krem4et0
03-07-2009, 12:33
SoFarSoG00d, хубав съвет, но не мога. Имам здравословни проблеми.

Гърдите ми никога не са били големи. Закръгля ли дупето и горе са закръгля......но той никой в рода ми няма голям бюст.

A_Loving_Girl
03-07-2009, 13:08
Абе сексът е едно,ама повярвай ми на тази не и е лесно....

Ми не знам ,но приятелят ми е пълничък и сме заедно 3 години ...аз не ходя с него заради външноста му...или щот има пари...а зариди това че е човека който ми е грабнал сърцето....важно е какво човек носи вътре в себе си....

AlokiNn
03-07-2009, 13:20
Това е истината.Няма значение дебел,слаб,висок,нисък.Ако наистина обичаш някого,то не обичаш само външността му.

Няма такова нещо и вие го знаете,само така приказвате...
Външния вид на човек колкото и повърхностно да звучи е МНОГО важен...Рецепта за дебели :D С момчето/момичето 1 месец си пишете по скайп докато много се заобичате и после се срещате и се грабвате, би трябвало да стане :) А аз да питам за слаби момчета като мене момичета има ли? Както казва 1 фр аз съм вътрешно дебел 62 кг ама не ми личи :(

JUSTDNB
03-07-2009, 13:33
Tc,ne obi4am slabi - zlatnata sreda mu e maikata...Ama to zatva i se vika "zlatna",za6toto e gore dolu nedostijima.

simona12
03-07-2009, 13:58

ТОЧНО!!! :o

it_ends_tonight_
03-07-2009, 15:22
Имам една съученичка, която е с наднормено тегло, но тва не й пречи да си има приятел, който да я обича и да е единствената от класа (пълен със секси фиданки, неизлизащи от фитнеса и псоле дискотеката) която е изгубила девствността си. А и мъжa е куче - не му трябват кокали само;]

metalcheto
03-07-2009, 15:41
bih se vlybil, no vse pak zavisi do kakva stepen e debela. :-o

nefchi_bs
03-07-2009, 20:54
Аз си падам по по-едрите момчета...Аз самата не съм от най-слабите и абе не знам..До сега не ме е привличал някои клечо..Но дали дебел дали слаб човек или те привлича или не..Това няма значение..Например бифшия ми е беше 10 кила по лек от мен,но това не му пречеше да прави секс с мен...Просто всеки харесва различни хора..

SoFarSoG00d
03-08-2009, 11:44
Абе кой каквото иска да говори,но външният вид е от много голямо значение,това е визитната картичка в обществото!

dragonfly92
03-08-2009, 12:13
външният вид не е най-важното за мен :) но попринцип мразя некви хилави момченца. предпочитам по-едрите екземпляри :-D всеки с вкуса си :)

fire_magic
03-08-2009, 18:26
[quote=Civilizationruller]172 viso4ina 80kg tfa sym az za nqkoi sym debel za nqkoi sym normalen i myjestven (razbiraite kakto iskate..) kogato hodih na tejka fizi4eska rabota slabi mom4eta deto muskul navsqkade stur4i nemogat da dignat tejest koqto az digam... spored men myja trqbva da bude tejyk i silen myjestven .. takuv e pola ... pyk i kato ne te haresva vseki nqkak si se kalqvash ne stavash glezlio i priqtelite ti sa samo istinski pone moite sa takiva...
Абе то зависи и на колко си - също така ти може да си 165см и да си 75кг обаче да не си дебел - а просто да си здрав и набит.. :)
Що се отнася до мен - аз съм хилав - 13год - 169 см - 52 кг
Ти колко пъти мислиш да го повтаряш? :-o Аз съм 177 и сам 68 кг и 900 грама имам си ел. кантар 8-)

kolarova
03-17-2009, 15:32
zdraveite novi4ka sam tuk zna4i iskam da kaja ne6to otnosno tazi tema parvo se izvinqvam 4e ne pi6a na BG no kompoa mi se precakata i ot togava vapreki 4e e opraven ve4e ne iska da priema flex type sega po temata s priqtelq mi imahme mn golemi problemi ot koito zapo4nah da nadebelqvam az nikoga ne sam bila slabi4ka nooo taka se slu4i 4e stanah kam 100kg i tva samo ot nervi mn trudno organizma mi se podlaga na dieti i vsi4ko mi se lepi s malko trud stanah 70kg v momenta sam tolkova no iskam o6te poone 10-15 kg da svalq 4eee sam 1,60 visoka no kakto i da e s tova iskah da kaja 4e debelinata na 4ovek moje da e v sledstvie na bolest stres ili nqkoi drugi posledici ot ne6to i kvo sega aide debelite da gi izgorim jivi mejdu drugoto mn maje sa mi kazvali 4e ne haresvat slabi-manekenki po prostata pri4ina 4e nqma kvo da se hvane edna jena primerno az do kolkoto pro4etoh pove4eto sa kolko men edna takava jena e s po golemi gardi ot edna slaba no 6te kaja i tva 4e vseki ima vkus az sa6to haresvam edri maje i moqt e edin ot tqh be6e otslabnal stra6no mnogo no napravih neobhodimoto i sq pak si e s muskul4eta tva onova iii taka de izvinqvam se za dalgoto pisanie ama ...iskah da si kaja kvoto imah i pak se izvinqvam sa na4ina na pisane i ako ima gre6ki sa6to

jambo_bs
03-17-2009, 16:15

не е много вярно

Seducti0n
03-17-2009, 16:37
Зависи от типа на отношенията.Ако те са чисто сексуални е напълно оправдано да търсиш човек, който да те привлича физически и да ви е яко докато сте заедно.Тааа тогава си търсиш идеалното сексуално другарче, а не държиш толкова много да си паснете относно житейски възгледи, разбирания и т.н.
Ако говорим за връзка, неосноваваща се изцяло на секса, тогава е по-вероятно място да си намерят и по-пълничките хора и въобще като цяло тези, чиято външност е далеч от перфектнана.

Amateur
03-17-2009, 21:29
Ми аз съм 1 и 80 и съм 94 килограма пък си имам приятелка от година и половина.Тя не е дебела подчертавам :D

LifeIsGood
03-18-2009, 03:16
Аз съм би-
за момичета ме привличат не само закръглени но и по- височки. Не обичам ниски и слаби защото имам чуството че съм със дете. Обичам истински жени. Разбирасе, не обичам и огромни които със сигурност имат проблеми със здравето, само леко закръглени.
За момчета съм по толерантна към всякакви размери. Разбира се че бих предпочела някой като Брад Пит, но на всички размери давам равен шанс когато ме свалят :P

Shia
03-18-2009, 06:57
Една моя приятелка е пълна,не леко закръгнена,а пълна и в любовта няма никакви оплаквания
Във всеки един момент може да си хване гадже,съдя по това колко от приятелите й познавам

Дебелите имат шанс,независимо от всичко

ubuntureload
03-18-2009, 11:34
Абе кой каквото иска да говори,но външният вид е от много голямо значение,това е визитната картичка в обществото!
Ммм да а парите кво са... Документ с който правиш каквото си поискаш и чукаш която си поискаш ако ще и Мистър Грозен Корен да си....

3oPuTy
03-18-2009, 11:54
Имат шанс естествено ;)
Аз съм с широк кокал (т.е. ханша ми е широк) и крачетата ми винаги са изглеждали по-големички,когато съм с обувки с равна подметка (което всъщност се дължи на факта,че съм нисичка - 1,67 някъде и на самата ми структура на тялото),но никога не съм се оплаквала от липса на мъжко внимание ;)
Познавам и момиче,което си е доста закръгленичко (краченца,задник,коремче ... и като за капак почти без цици),но и тя винаги е била обградена с мъжко внимание ;)

KomarTerorist
03-18-2009, 13:07
Личното ми мнение е че фактите са си факти,ако трябва да сме реалисти,ако трябва да сме честни никой не предпочита "пълничките" като секс половинка.Че са добри приятели-ДА,че са добри хора-ДА,те са си добродушни :) но като стане дума за секс в тия пубертетски години всеки гледа да намаже от най-доброто. :D Така или иначе който подбира мастурбира :razz:

3oPuTy
03-18-2009, 13:13
Личното ми мнение е че фактите са си факти,ако трябва да сме реалисти,ако трябва да сме честни никой не предпочита "пълничките" като секс половинка.Че са добри приятели-ДА,че са добри хора-ДА,те са си добродушни :) но като стане дума за секс в тия пубертетски години всеки гледа да намаже от най-доброто. :D Така или иначе който подбира мастурбира :razz:
Хах тук не съм съгласна ;)

Е естествено всеки си представя нещо различно,когато чуе "пълничка",но ако преценим,че аз съм сред тези "пълничките" значи твърдението ти е грешно ;) Имала съм толкова предложения за секс,колкото може би са имали само курветините от форума (сега друг е въпроса,че съм спала само с 3 момчета ... все пак не всичко е секс)

Както и да е не ми се спори,но в случая никой не говори за приятелство,а за връзка и секс ;)

SoFarSoG00d
03-18-2009, 13:17
Ммм да а парите кво са... Документ с който правиш каквото си поискаш и чукаш която си поискаш ако ще и Мистър Грозен Корен да си....
Светът се върти около парите.

ubuntureload
03-18-2009, 13:35
Една поучителна история:
Мравката и вълка били много големи приятели.
Един ден си вървят в горатата и мравчо паднал в няква дупка... може би капан за мравки започна да вика вълка за помощ:
-Вълчо, вълчо помогни ми паднах в дупката?!?
Тогава вълга извадил огромния си kyр пуснал го в дупката и мравката се покатерила, така вълка спасил мравчо.Естествено мравката казала стил Бойко Борисов:
-Ако имаш някога нужда от помощ вълчо само ме викаш аз идвам и те спасявам!-много силни думи но истински...
Не минало много време и фал...Вълчо паднал в една яма започнал да вика:
-Мравке , мравке помогни ми.....
Мравчо имал много остър слух и чул виковете на вълка...Не минало много време и пред дупката мравчо се появил със своя MERCEDES S63 BRARUS,отворил багажника извадил едно въже пуснал го в дупката и вълка се покатерил и така мравката спасила вълка.....
Каква е поуката от цялата приказка.... Амииии...:
КОЙТО ИМА S КЛАСА НЕ МУ ТРЯБВА ГОЛЯМ KУP!

JenataNaShefa
03-18-2009, 13:44
Една поучителна история:
Мравката и вълка били много големи приятели.
Един ден си вървят в горатата и мравчо паднал в няква дупка... може би капан за мравки започна да вика вълка за помощ:
-Вълчо, вълчо помогни ми паднах в дупката?!?
Тогава вълга извадил огромния си kyр пуснал го в дупката и мравката се покатерила, така вълка спасил мравчо.Естествено мравката казала стил Бойко Борисов:
-Ако имаш някога нужда от помощ вълчо само ме викаш аз идвам и те спасявам!-много силни думи но истински...
Не минало много време и фал...Вълчо паднал в една яма започнал да вика:
-Мравке , мравке помогни ми.....
Мравчо имал много остър слух и чул виковете на вълка...Не минало много време и пред дупката мравчо се появил със своя MERCEDES S63 BRARUS,отворил багажника извадил едно въже пуснал го в дупката и вълка се покатерил и така мравката спасила вълка.....
Каква е поуката от цялата приказка.... Амииии...:
КОЙТО ИМА S КЛАСА НЕ МУ ТРЯБВА ГОЛЯМ KУP!

Ти за тва ли ще си протезираш х*я :lol: :lol: :lol: :lol:

А по темата мога да кажа, че всеки си има вкус и не външния вид определя всичко... щом се харесват пълни и има самочувствие значи ще се намери човек за тях :P

gLoRiToO
03-18-2009, 14:49
Аз лично си падам по яките момчета,а не някои да е 180 висок и да е 60 кила.Предпочитам по силните и пълни момчета,но не и дебелите!

miSs1936
03-18-2009, 15:24
Да ви кажа и моето мнение... Според мен- дебелите момчета и те имат шанс да тръгнат с нчкоч от "супер яките путки" каквото и да ми говорите, обаче дебелите момичета нямат шанс да срещнат "любовта на живота си" или то поне не във тийнеиджърските си години и знаете ли защо? Защото когато си тийн ако нямаш хубав външен вид- цитирам "само за ебане ставаш, но не и за разходка"... От тук можете да си направите извод кой и за какво се харесва (:

LifeIsGood
03-18-2009, 17:23

Не може да твърдиш че "никой" не ги предпочита. Иначе нямаше да има такъв жанр в порното с дебели жени (това вече е извън моите интереси на дебели, аз обичам само малко "junk in the trunk")...Може би повечето не ги предпочитат но не и никой..

ThisIsMe
03-18-2009, 17:28
Естествено ,че имат.Те да не са извънземни?
и бтв ,всяко момиче независимо дебело или не трябва да поддържа добра лична хигиена,не като е дебела да вуни от километри на пот :?
трябва да се грижи за себе си ,както останалите и да има добра визия.

MakeMeLaugh
03-18-2009, 19:50
ММ зависи колко е дебела, ноо не бих се жертвал :(
Говорим не за леко пълни, а дебели, нали..
Дебелостта има оправия, само с оплаквания няма да стане.

Не ме съдете, просто съм такъв.
Нищо лично към тях, но не ме привличат сексуално :-o

53downfall
03-18-2009, 20:07
Горките заблудени деца :D .
О вие ще харесвате 110 кг. хубавица,ще и споделяте,ще се сприятелите и когато тя поиска нещо повече предполагам изведнъж ще се появят мнооооого домашни и вечерния ви час ще стане 18 00ч,аре да си го кажем чесно,няма да правите секс със 110 килограмова жена(момиче) при 99% от момчетата.

svetlomira
03-19-2009, 05:18
Човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в душата му.За сведение пълните хора са по-чувстени и който има такъв човек до себе си го знае.

PainMonopoly
03-19-2009, 06:37
Понятието "дебела" е разтегливо. Това, което за мене е пищна мацка със секси дупе и баджаци, за брат ми е бахти слона.

Аз принципно не обичам кльощави, обичам да има месо по тях. Обаче за прекалено дебела не бих се прежалил.

Човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в душата му.За сведение пълните хора са по-чувстени и който има такъв човек до себе си го знае.Доста банално. Човек бива ПРИВЛЕЧЕН от външността на момичето и след това евентуално се влюбва. Просто така стоят нещата.

cveteto64
03-19-2009, 07:34
Зависи от хората някои гледат амо външния вид, втори харектера, трети всичко, зависи и според интересети аз лично не искам да съм с по-дебел от мен, не съм била и абе зависи ако пък се влюба защо пък не...

Shia
03-19-2009, 09:37
Момичето с бяло черната блуза(фадрома) е дебела,момичето преди нея е закръглена

Бе как дебелите да нямат шанс,защо като се разхождам по улицата виждам много двойки с дебели момичето и двойки(женени) също

:lol: :lol: :lol:

MakeMeLaugh
03-19-2009, 09:58
Понятието "дебела" е разтегливо. Това, което за мене е пищна мацка със секси дупе и баджаци, за брат ми е бахти слона.

За мен момиче с под число 10 разлика между сантиметрите в ръста и килограмите й вече не ме привлича чак така сексуално...
Да не говорим за по-малко число...
Примерно 1, 70 метра и 60 кг -> 70 - 60 = 10 ии...

(спокойно не ги питам колко си висока и колко тежиш, ама съм забелязъл, че така стоят нещата с представите ми)

Нищо против никой не казвам, нищо лично, това си е моя вкус :)
Разграничавам приятелски отношения от сексуални ;)

PaulCrewe
03-19-2009, 12:02
Дебелите имат ли шанс?

НЕ

А ДЕБИЛИТЕ ?

stiifi
03-19-2009, 12:20
абе много си зависи от човека и лицето също.

MakeMeLaugh, Рияна и Бийонсе са с доста по-малко от 10 в разликата снатиметри-килограми, да не кажа, че се получава отрицателно число...и все пак са СТРАШНО СЕКСИ. Всяко момиче си мечтае да има такива крака и такова дупе, права ли съм?

В крайна сметка всичко опира до това как е налято момичето. Демек, ако излишните килограми са му по краката, гърдите(ама не само сланини) и дупето, а не в корема и в ръцете, изглежда страно секси и дори според мен има по-голям шанс да си хване гадже. Пък и характерът играе важна роля в сексуалното привличане. Ако е някой с чаровно лице и пленяваща усмивка, не виждам ни'ви проблеми ;)

Колкото до мен, аз бих си легнала с по-пълен мъж. Аз като съм се запознала с него съм го опознала и си доставям удоволствие с душата, а не с тялото му(хипотетично казано). Знам, че звучи банално, но е така. А и много връзки започват след години познанство, тъй че външният вид не е най-важния фактор...

Айде със здраве!

Sarityyy
03-19-2009, 13:11
Аз лично не си падам по дебелите ама знам ли..любовта е сляпа. :)

MakeMeLaugh
03-19-2009, 14:38
stiifi, не, ама изобщо не си прав.
Точно тези са ми адски антипатични и дундести, някви загръглеи откъм гъза.
Отблъскват ме, особено негърските структури...

:?

53downfall
03-19-2009, 14:54
:-o Абе хора нищо лично но все едно гледам тука перфектния свят се искара.И много добре знаете че не е така!
В днешно време се гледа външността и паричното състояние,аре отречете го де.Тия дето наистина гледат душевността на човека се срещат толкова често колкото 50тачки по улицата.

Sebastianek
03-19-2009, 15:01
няма перфектни хора повечето пълнички хора са супер готини пичове/пички, а голяма част от слабаците - надути и с огромно самочувствие особено женките

stiifi
03-19-2009, 15:07
stiifi, не, ама изобщо не си прав.
Точно тези са ми адски антипатични и дундести, някви загръглеи откъм гъза.
Отблъскват ме, особено негърските структури...

:?
Искаш да кажеш, че това не ти изглежда секси?
http://photos.lacoccinelle.net/09/89/200989.jpg
http://photos.lacoccinelle.net/01/84/290184.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_FhjaNsOfhV8/SIknhF7oT3I/AAAAAAAABDs/ZGm-tzjTum4/S1600-R/beyonce_01.jpg
http://mediaoutrage.files.wordpress.com/2009/02/beyonce-p1.jpg

Хм, странно...повечето ми приятели споделят за мокрите си сънища с "дундестите" звезди :D

Въпрос на вкус казало кученцето и си облизало дупенцето.

Явно всеки си намира половинката рано ии късно :-D

mediterraneo
03-19-2009, 15:12
Съгласен съм със тебе Sebastianek.Това е така именно защото по-пълните(или повечето от тях) се опитват да се харесат по някакъв начин като компенсират за наднорменото тегло със готино държание.Аз лично съм пълен и съм имал само 2 приятелки който са били с мен заради самия.Доста пъти или съм нямал самочувствието или не съм привлякъл някоя мацка,в страх че хич няма да и харесам(като се замисля е комплексарко това ама ..).Напълно е обяснимо и няма на кой да се сърди човек.Ако не си приятен на външен вид на някой той няма да те допусне до себе си за да те опознае и от вътре.Но това си е лично мнение :) ...

squid
03-19-2009, 17:10
ами те дебелите си се вземат а има случаи тънки и дебели се вземат или пък просто го правят от интерес да видят как е 1000 възможности са но за всеки влак си има пътник де :smt117

YourBossy
03-19-2009, 19:21
Аз лъчно като мъж не харесвам дебели момичета, нито ги съжелявам ... Това "Ми аз сам си такава , да ме харесват каквато съм" НЕ ГО ПРИЕМАМ ... Да си размърдат задниците и да отслабнат!

Sebastianek
03-19-2009, 19:38
Аз лъчно като мъж не харесвам дебели момичета, нито ги съжелявам ... Това "Ми аз сам си такава , да ме харесват каквато съм" НЕ ГО ПРИЕМАМ ... Да си размърдат задниците и да отслабнат!
не всички са пухкави щото папкат много

MakeMeLaugh
03-19-2009, 19:51
stiifi, казах го ясно и просто, че ме отблъскват!
Ми не ме кефят каквито и снимки да сложиш не бих легнал с тия гадни негърки и това е.
Мокри имат, щото са на по 14-15 и си нямат друга работа, те на всичко биха се изкефили.

Аз си имам претенциозен вкус, това е :)

ScreambOy
03-19-2009, 19:54
Чувал сам че дебелите ( момичета , момчета ) са много симпатични хора , весели и забавни аз познавам дебели момичета.... и нямам нищо напротив дали ще е дебела или слаба ( за приятелски отношения ) ;) а колкото до
гаджета или секс ще се по замисля :)

mediterraneo
03-19-2009, 20:16
Преди да пишете каквото и да е се замислете за секунда ...в колко от случайте като видите пълно момче/момиче което не ви привлича чисто визуално,ще искате да го/я опознаете по-добре за да разберете всъщност какъв характер е и какъв е като човек.Айде да не се лъжеме.На тези години външния вид е визитка и е от голямо значение,както един потребител (момиче) беше драснал по-назад в темата.Аз самия съм 178 и 90кг ..в едно такова никакво положение - личи си че тренирам но съм си все пак очевидно пълно момче.(работя в момента здраво по изчистване за лятото :oops: )От личен опит ви казвам - на пълните хора им е трудно с тия работи.Не само че биват трудно забелязвани ...а и самочувствието им е доста ниско (на повечето) ...най вече заради комплекса - аз съм дебел,а от там идват и проблемите.За доста години съм успял да си намеря само 1 сериозно момиче от доста опити - жалко вече не сме заедно.

@ScreambOy,
доста коменсират за външния си вид с готино държание и найстина някой за си готини хорица.

hottie
03-19-2009, 20:16
слабите винаги имат повече шанс и сред мъжете и в работата. Такова е обществото.

PainMonopoly
03-19-2009, 20:19
Скрийте ги тия маймуни, че ми се догади...

Neet
03-19-2009, 20:23
Защо питате след като отговора се знае.... Не, нямаме шанс знам от личен опит... колкото и глупости да изръсите, това е положението.

mediterraneo
03-19-2009, 20:24
Защо питате след като отговора се знае.... Не, нямаме шанс знам от личен опит... колкото и глупости да изръсите, това е положението.
+ :grin:

Neet
03-19-2009, 20:25
Излезте от филмите... в реалния живот е съвсем друго... ние по-едрите сме хора втора ръка...

kr0seR
03-19-2009, 20:39
Дебело момче , не е толкова страшно ,но дебело момиче , е кофти :shock:

ScreambOy
03-19-2009, 21:07
Излезте от филмите... в реалния живот е съвсем друго... ние по-едрите сме хора втора ръка...

Втора рака няма такова нещо бе човек :grin: бих си станал гадже с пълно момиче та нали все пак и пълните имат души бе!!! За товаче не се притесняваи.

Neet
03-19-2009, 21:12
Вярно е че имаме души, и то какви... но никой не гледа тях а външния вид...

ScreambOy
03-19-2009, 21:16
Хич неми пука тези които се присмиват не знаят какво ще им се случи утре или други ден ;) за товаче нека да не мисли те за това дебела съм нямам шанс всеки има ;)

Liar
03-19-2009, 21:19
Като видя някоя мазна топка лой да си облизва пръстите от последните остатъци от сандвич от МакДоналдс...лошо ми става...
Съжалявам че съм толкова пряма,но това е истината и не се отнася само за мен.Не казвам че всички хора трябва да са фиданки някои имат тежки кости и за тях не е възможно да са идеално слаби,но да се изоставиш и да станеш 100-килограмов глиган...
И после що не ви харесвали...Ми гнусно е!!!

plmn
03-19-2009, 21:22
не искам да звучи грубо... но ако не сте доволни от нещо стремите ли се да го промените...?в случая килограмите - ходите ли на фитнес редовно, спазвате ли стриктни диети? не става само с ядене 8-)

ScreambOy
03-19-2009, 21:24
Вазможно е за тези които напълно са се отчая ли ;) щот такива като тебе ги пренебрегват постоянно

ScreambOy
03-19-2009, 21:25
Ходя на фитнес не съм редовен но все пак се подържам ;) НО НЕ СПАЗВАМ ДИЕТИ

Liar
03-19-2009, 21:28
Фитнесът е най-важен,да,браво,че спортуваш!Работата не е в гладуването,което повечето момичета предприемат от мързел да спортуват.

ScreambOy
03-19-2009, 21:31
Имам коремче но е стегнато :grin: може да се смеете но е така ;)

Barbolinna
03-19-2009, 22:04
От личен опит ще кажа само следното:
в 6-7 бях леко закръглена(не и дебела),но имаше доста момчета,които ме харесваха,защото така да се каже хубава съм си в лицето (дано не звучи надуто.) В класа ми имаше едно момиче,което беше по-високо и по-слабо от мен,обличаше се горе-долу добре,но никой не я харесваше,защото имаше голям нос,криви зъби,голямо чело с пъпки,няква смотана коса и носеше очила.
Така че леко са ми тъпи тея определения за някого само според тялото му. :razz:

DimovB
03-19-2009, 22:05
Дебел при дебел отива. Дeба децата сте...

DimovB
03-19-2009, 22:06
От личен опит ще кажа само следното:
в 6-7 бях леко закръглена(не и дебела),но имаше доста момчета,които ме харесваха,защото така да се каже хубава съм си в лицето (дано не звучи надуто.) В класа ми имаше едно момиче,което беше по-високо и по-слабо от мен,обличаше се горе-долу добре,но никой не я харесваше,защото имаше голям нос,криви зъби,голямо чело с пъпки,няква смотана коса и носеше очила.
Така че леко са ми тъпи тея определения за някого само според тялото му. :razz:
прати една снимка да те видим кво бижу си

Mihailova
03-19-2009, 22:07
За всеки има място под слънцето.

ScreambOy
03-19-2009, 22:07

Много ти съчуствам.... За какво ли погледнах тая тема доста ме натъжи :(

plushinka1
03-20-2009, 08:09
За всеки влак си има пътници..но и всеки трябва да има реална преценка за себе си :)

stiifi
03-20-2009, 10:19
Абе вие тъпи ли сте или какво?
Защо си мислите, че всеки, който тежи над допустимата норма яде много? Не може ли да е сърдечен проблем? Не може ли да е от стрес? Не може ли да е увредена лимфна жлеза? Не може ли да е от дихателни проблеми? Не може ли да е от нередовно хранене? Не може ли да е вроден дефект?

Искам да ви кажа, че само 47% от пълните хора по улиците са такива, щото много ядат. А за другите...повечето не могат да направят нищо по въпроса. И спрете с тоя фитнес, защото не знаете за какво говорите. Баща ми е фитнес инструктор и мога да ви кажа, че 90% от тренировките ще превърнат мазнините мускили, които 1-во, че тежат повече и второ, създават зрителна измама и хората също изглеждат като лоени топки.

За пълните хора си има специални диетолози, които изготвят диети според типа на живот, тяло и характер + вкусови предпочитания.

И като гледам, всичките искате да си лягате с фото модели. Еми не става. Това, че в България кльощавото се приема за секси, съвсем не значи, че е така попринцип. Дебелите също са част от обществото и заслужават точно толкова внимание и уважение, колкото всеки един останал човек. Мислите ли, че на тях им е приятно да ги заглеждат навсякъде и да си шушукат зад гърбовете им "ето идва извънгабаритния товар"? Точно вие слабите създавате това разделение и комплексирате по-пълните. Не трябва! И те са хора като всички останали и не е редно да се чувстват изолирани.

mediterraneo
03-20-2009, 10:24
Усештам че и в тази тема се заформя глупав спор.Да за всеки влак си има пътници ...само дето пълния или в по-лошия случай дебелия ще ги тръси тези пътници 2 или 3 пъти по-дълго от тези с 10-15кила по слаби и няма да има шанс в много ситуаций в който слабиа ще има.Реалноста си е това ..казах ви в предния пост да се замислите преди да пишете.И да ..никой не ни е виновен че сме с наднормено тегло освен ние самите ...спортуване задължително с диетка и това му е майката.Последния месец славих 8-10кила и съм напълно нов човек,макар че трябва да сваля още толкова. :D

DeXtRoFeR
03-20-2009, 10:29
Ще легна с някоя която ще ми грухти на ухото - Аааае нема нужда :-)

stiifi
03-20-2009, 10:31
Ще легна с някоя която ще ми грухти на ухото - Аааае нема нужда :-)Извинявам се, но не се сдържах.

Ако си легнеш с прасе...ще ти грухти :D ако обаче не си зоофил и си легнеш с по-пълничко момиче, повярвай ми, няма да ти грухти ;)

DeXtRoFeR
03-20-2009, 10:38
Ще легна с някоя която ще ми грухти на ухото - Аааае нема нужда :-)Извинявам се, но не се сдържах.

Ако си легнеш с прасе...ще ти грухти :D ако обаче не си зоофил и си легнеш с по-пълничко момиче, повярвай ми, няма да ти грухти ;)

Не говоря за пълничките, те са друго нещо. Говоря са динозаврите които обикалят из града, дискотеките и т.н.

Като един случай на морето: Може ли да се снимам с теб... Да, но защо точно с мен... Защото си единствения динозавър в дискотеката :razz: Беше голяма веселба :-D

А сега за момичетата които може би са ми се обидили: Не може да си на 15-20 години и да тежиш 130 кг. - не мислите ли ?! Вземете поотслабнете и бъдете желани/съвет, не молба
/ :-)

MakeMeLaugh
03-20-2009, 11:09
stiifi, и това, че на тях им е гадно и неприятно да са такива аз трябва да се жертвам и да тръгна с някоя дебелана за да й е по-хубаво ли?!
Ами не.

И това, че било от сърце, холестерол и там другите болести и заради това, че имали болести и не били виновни на мен трябва да ми стане по приятно и да тръгна със слон ли, дето не ме привлича ама въобще и да гледам как другите ходят с кифли?!
Ами не.

И това, че в БГ се приемало, че кльощавите били секси, а иначе било друго. Няма такова нещо - всеки си приема индивидуално въприятие за красота. Няма такова нещо в БГ кво било там какво било, няма стандарти.
Слаби кифлички винаги ще вървят и са вървяли. Пусни си Фешън ТВ и виж.. е вярно там са прекалено анорексии де.

Говорим за сексуално привличане и какво е секси.
Като хора, приятели и т.н. що да не ги върпеиамаме, и те са като нас, те всъщност с нищо не са различни :) :) Няма граница.

Но в това кое ме възбужда.. не мога да си кривя душата, тя не иска :)

И това за коефициента и мерки и т.н., това съм забелязъл АЗ, че отговаря на изискванията ми като се замисля.

Да, пълните по болест и без средства не могат да направят мн за килата, но както ти каза 53%, т.е. всеки 2-ри дебел от мързел нищо не прави, може да дава кинти за манджа, ама не и да поотслабне.

stiifi
03-20-2009, 12:43
Да, пълните по болест и без средства не могат да направят мн за килата, но както ти каза 53%, т.е. всеки 2-ри дебел от мързел нищо не прави, може да дава кинти за манджа, ама не и да поотслабне.Това е съвсем различно. Аз говорех за момичетата, които не са заслужили това, което им е на главата и са симпатични ;)

IvAnChu
03-20-2009, 17:34
Според мен всеки може да си намери половинка. :-o С дебело момиче не бих ходил,но с леко пухкаво тей бих.Защо не :? Даже сегашната ми приятелка е леко пухкава :-D .Апак аз съм виж пример : 80 кг 177 см съм но повечето хора казват,че не ми личат и че съм набито лапе :grin:

heroine
03-20-2009, 17:39
Абе вие тъпи ли сте или какво?
Защо си мислите, че всеки, който тежи над допустимата норма яде много? Не може ли да е сърдечен проблем? Не може ли да е от стрес? Не може ли да е увредена лимфна жлеза? Не може ли да е от дихателни проблеми? Не може ли да е от нередовно хранене? Не може ли да е вроден дефект?

Искам да ви кажа, че само 47% от пълните хора по улиците са такива, щото много ядат. А за другите...повечето не могат да направят нищо по въпроса. И спрете с тоя фитнес, защото не знаете за какво говорите. Баща ми е фитнес инструктор и мога да ви кажа, че 90% от тренировките ще превърнат мазнините мускили, които 1-во, че тежат повече и второ, създават зрителна измама и хората също изглеждат като лоени топки.

За пълните хора си има специални диетолози, които изготвят диети според типа на живот, тяло и характер + вкусови предпочитания.

И като гледам, всичките искате да си лягате с фото модели. Еми не става. Това, че в България кльощавото се приема за секси, съвсем не значи, че е така попринцип. Дебелите също са част от обществото и заслужават точно толкова внимание и уважение, колкото всеки един останал човек. Мислите ли, че на тях им е приятно да ги заглеждат навсякъде и да си шушукат зад гърбовете им "ето идва извънгабаритния товар"? Точно вие слабите създавате това разделение и комплексирате по-пълните. Не трябва! И те са хора като всички останали и не е редно да се чувстват изолирани.

heroine
03-20-2009, 17:41
Много правилно мислиш. :-)

Vesk0u
03-20-2009, 19:05
Според мен дебелите момчета имат много по-големи шансове от дебелите момичета, тъй като при мъжете не се изисква перфектен външен вид.

stiifi
03-21-2009, 09:56
Много правилно мислиш. :-) :D

bebygirl
03-21-2009, 10:38

gre6no misli6 mn mom4eta sa mi kazvali ,4e predpo4itat po zakrygleni ina4e kvo da pipat kokali li hahaha :? seki e s vkysa si sega na skoro 1 mom4e be6e smen na kafe i davaxa po televizora nqkvi manekenki i toi vika takava da mi q dadat nqma da q zeme 6ot az da pipam men 6te e po dobre ploski sa kat daski

zlatko123
03-21-2009, 19:52
човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му :) хаха в кой свят живееш бе .. или може би не съм на твойте години и не разбирам нз. :(

RoyKahn
03-21-2009, 20:28

100% е така няма начин просто :D

MakeMeLaugh
03-21-2009, 20:51
bebygirl, хаха и ти им повярва ли.
Много си наивна, ще порастнеш.

Ама да видим дали ако сте една до друга с манекенка от там коя ще избере - теб или плоската...
Мдам теб няма и да погледне.

Много ясно, че така ще каже пред теб.. правежи

Onyx
03-22-2009, 15:12
Аз съм бил с не чак толкоз дебела ама да кажем палничка ма то и структурата и беше такава не бях влюбен амаа ся.....Праихме секс не и не беше върховно даже може да се каже че беше изданка та туй момиче го зарязах веднага след акта :D :D :D И после стана курва... :smt095 :smt095

ivanstef
03-22-2009, 19:11
Заключете шиба.ата тема!

Eddie
03-22-2009, 19:22
Аз имам една приятелка дето е с наднормено тегло ама като че ли даже така и отива повече направо като я видя и целия пощръклявам.

Аз съм на принципа нема грозни има тъпи.

ScreambOy
03-23-2009, 00:08
И аз обичам по пухкави момичета щот ако е слабичко кво ше го правя
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :shock: :shock: :shock: :shock:
нема кво да хвана мам*му :D :D :D :D

ubuntureload
03-23-2009, 09:54
Вчера видях 2 момичета явно бяха приятелки понеже движеха заедно... та и двете не ставаха ама едната беше по зле...
Хипер слаба няма отцепване на бедро задник прасец - 2 щеки бяха краката ръцете същата работа другата беше пухкава дебела не но доста закръглена ... е ако трябва да избирам между двете понеже е края на света определено бих изплющал пухкавелката.... но в реални условия бих си праснал чикия....

SiMiLi_
03-23-2009, 10:35
дебелките милите за нищо не стават .. само ревът .. ( тва имало много калории онова било мн мазно ) сяка втора дума е .. дебел ли ми е задника ? иначе изпънали сланинестите цици ... да ссе набиват веднага на око ... и още се надяват на приказките (важно е садържанието .. не опаковката ) хахахах ... а с цялата си наглост нареждат манекенките че били кокали ... :shock:

с едно изречение ...
стават само за турски чикии ... и понякога за свирка

XENON
03-24-2009, 14:07
много коментари има по тая тема много момчета и момичета са писали че биха ходили с дебело момче или момиче и че ваншноста не е важна външност почти всички лажат реалноста е друга ако видят дакой дебел или по пален се отварщават :(
е аз като съм дебел по малко човек ли съм?

TheRestorer
03-24-2009, 14:12
Не ама в българският език фигурира буквата "Ъ"

Penguin
03-24-2009, 14:57
Падала съм си и по по-едри момчета...но не е нещо фрапиращо...нормално си е :]
Но при момичетата е друго.Момчетата имат прекалено високи критерии и за това се дразня.Като видят някое по-дебело момиче и веднага почват да я хранят и това става на 2 крачки от нея! :(
Но пък като характер,съм забелязала,че дебелите хора са 100 пъти по-яки от слабите.Не вадят такова небесно самочувствие,но не са и някакви скътани...Много им се кефя :P

Uplo1d3r
03-24-2009, 15:02
Аз лично не ги харесвам 8) 8)

Penguin
03-24-2009, 15:03
Аз лично не ги харесвам 8) 8)
Браво на теб. :D

Crystaline
03-24-2009, 15:07
Автора на темата е тЪп...ВСЕКИ ИМА ШАНС..ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ

Crystaline
03-24-2009, 15:10
дебелките милите за нищо не стават .. само ревът .. ( тва имало много калории онова било мн мазно ) сяка втора дума е .. дебел ли ми е задника ? иначе изпънали сланинестите цици ... да ссе набиват веднага на око ... и още се надяват на приказките (важно е садържанието .. не опаковката ) хахахах ... а с цялата си наглост нареждат манекенките че били кокали ... :shock:

с едно изречение ...
стават само за турски чикии ... и понякога за свирка

АКО СИ МОМ4Е ДОБРЕ (Щото повечето сте боклуци) Но ако си момиче много зле..явно циците са ти като стотинки под балатум и си комплексирана :D :D тъпо е да се изразяваш така

alex777
03-24-2009, 16:23
nema qdoveeee.... seksa si e seks e sa ako e nekoq 100kg neznam kak 4e si go mu6im ama ebaa go, ako ima liubov ima i seks... ima patnici za seki vlak... kolkoto po golem grad tolkova pove4e patnici hahahha

XENON
03-24-2009, 16:30
ако е така че за всеки влак има пътници
значи моя влак стои от 2 години и половина празен :(

alex777
03-24-2009, 16:47
ако е така че за всеки влак има пътници
значи моя влак стои от 2 години и половина празен :(
mahni konduktorite i go naprai bezplaten da vidi6 kak 4e se napalni haha

XENON
03-24-2009, 16:49
кондукторите отдавна са уволнени и си е безплатно

stuci_i_miri
03-25-2009, 15:09
тряа да има сачуствие. ако някой мъж е мн кльощав - не сте ли забелязали, че винаги почти води МАМА СЛОНИЦА :razz:

Jumbie483
03-25-2009, 15:24
Темата трябва да се заключи..
Всички тук пишат небивалици..
Като например, че от момчетата не се изисква перфектно тяло ?!
Аха значи те могат да имат претенции за момичетата, а на момичетата не трябва да им пука, че момчетата са като мазни кюфтета ?!
Пффф...
Който иска да отслабне - диети, спорт
Който не иска - да не се жалва...

weezybaby
03-25-2009, 16:10

+1

KrIsI_AxA
03-25-2009, 16:17
Въпрос на избор.Аз лично не съм бил и не искам със дебело момиче.Падам си по по лекичките :D .

zloto
03-25-2009, 16:17
Аха значи те могат да имат претенции за момичетата, а на момичетата не трябва да им пука, че момчетата са като мазни кюфтета ?!
Пффф...
Да, вярно. Виждала съм някакви дебели и противни момчета със супер яките момичета. За мен пък си е по-нормално една жена да има дупе примерно, отколкото един мъж. Мъжете спортуват - футбол, фитнес, те вършат физическата работа, те напълняват по-трудно и нямат право да бъдат дебели, пък и с претенции за момичетата :О (изключвам всички, които страдат от някаква болест).
Това не значи, че момичетата трябва да бъдат разплути, но наистина се чудя на критериите на някои хора относно тях. На някои момичета им стои идеално един по-едър, но стегнат задник.

Jumbie483
03-25-2009, 16:35
Пффф...
Да, вярно. Виждала съм някакви дебели и противни момчета със супер яките момичета. За мен пък си е по-нормално една жена да има дупе примерно, отколкото един мъж. Мъжете спортуват - футбол, фитнес, те вършат физическата работа, те напълняват по-трудно и нямат право да бъдат дебели, пък и с претенции за момичетата :О (изключвам всички, които страдат от някаква болест)

Именно де.. ;)
Аз лично предпочитам или слаби момчета или набити (т.е: мускулести)
Но някой дебел.. Е ще ме извинява, ама като знам, че мъжката структура е много по-лесна за оформление от женската и с повече желание и воля, всяко момче може да отслабне.. е просто няма начин да погледна такъв.. :?
А после същите имат претенции, че момичетата били леко пълни и не искат и да си помислят за такава.. Ехоо виж първо себе си.
Уф много се дразня на такива :D

miss_kiss181
03-25-2009, 19:30
eeemi ne az obi4am da e po slabi4uk s priqtelqt mi kato se zapoznahme predi 3 godini toi be6e mn slab s te4enie na vremto ka4i 10 kg nqkude no e leko zakruglen ne e debel ima si korem4e no ne e debel s nqkvi slanini da kaje6 100 kg

InDo
03-25-2009, 19:43
Имат разбира се и ТЕ СА ХОРА! стига вече важен е самия човек дали те обича,във всеки има нещо красиво

selens
03-26-2009, 06:48
Да бе направо 8-) Сърцето ли виждаш първо в човек или външноста :lol:

renchence
03-26-2009, 12:57

Ае нищо лично ама имаш супер плоско мислене. То само от един пост си личи, че си ограничен :lol:

Stela90
03-26-2009, 13:32
debel-slab vseki ima svoqta individualna krasota i 4ar,koito drugiq ne go pritejava.ima mnogo krasivi momi4eta,koito ne sa slabi,no pak sa charovni i haresvani,ima i mnogo smotani slabi,koito si mislqt,4e sled kato sa slabi struvat ne6to pove4e

DaNTeS
03-26-2009, 13:55
ne e debel s nqkvi slanini da kaje6 100 kg
Не е задължително да си дебел ако си 100кг (за мъжете). Представи си някои баскетболист висок 2 метра с много мускули. Ако ми каже че е под 100 кг няма да повярвам.

bebygirl
03-26-2009, 20:20
bebygirl, хаха и ти им повярва ли.
Много си наивна, ще порастнеш.

Ама да видим дали ако сте една до друга с манекенка от там коя ще избере - теб или плоската...
Мдам теб няма и да погледне.

Много ясно, че така ще каже пред теб.. правежи
vuzmojno e,nesum povqrvala !No i ti neotri4ai,4e vseki si ima vkys...

ice__kiss
03-27-2009, 12:04

Мисля,че външният вид не е чак толкова важен колкото си мислим всички!Важното е срещу теб какъв човек седи!Приятел може да си си със секи стига да искаш и да виждаш в него приятел де

britneyIvi
03-27-2009, 14:34
Аз пък искам да ви кажа че тва подразделение дебели-слаби е адски тъпо.Няма дебели и слаби-просто едните са с комплекси от тука до космоса-така наречените слаби , а другите не са комплексари и живеят пълноценно за тва ДА имат шанс защото всички хора са еднакви аре стига сте ги делили :?

Shia
03-27-2009, 15:39
Ми да,то е лесно от тънката п***а да станеш дебеланата с висналия задник.Едно момиче си беше с напълно нормално тяло ,но за три-четери месеца надебеля и то не от прекаляване от храната,а от болест

вие ако надебелеете така,надали ще ви е хубаво така и да сте сами постоянно(по логиката-дебелите са зле)

Neet
03-27-2009, 19:26
(по логиката-дебелите са зле)
Ей открихме америка... тая тема са изчерпа вече.

sexymamapcdl
03-27-2009, 20:02
ne ne bih haresala debel nikoga nikoga nikoga prosto nikoga saaa moje da e leko zakruglen ama leko!! nqkfa svinqq nee ina4e e taka za fr shto ne ama za luboww :x :shock: :shock: :shock:

ubuntureload
03-27-2009, 20:18
ne ne bih haresala debel nikoga nikoga nikoga prosto nikoga saaa moje da e leko zakruglen ama leko!! nqkfa svinqq nee ina4e e taka za fr shto ne ama za luboww :x :shock: :shock: :shock:
никога не казвай никога .... просто както си казваш никога и един дебел мазен чичко спира пред теб с двуместната си скапана кола за 250 000евра и ти вече си влажна слива .... прозирате .... и не само ти тва не се отнася конккретно за теб ....

magneziq
03-28-2009, 14:25
Аз не харесвам много слаби момчета.По-пухкавите повече ми допадат, но прекалено дебели определено не.
Моят проблем е, че нещо не раста 155см съм и 44/45 килограма. Килограмките звучат добре даже според много калкулатори съм анорексичка но съм доста далеч от това. Имам си големи гърди,плоско коремче, НО и кофти дупенце. Нещо дупето и бедрата изобщо не ми харесват и ме правят да изглеждам закръглена. :( За моя радост това не пречи на приятелят ми да ходи с мен. Той е 60кг,160/170см висок но изглежда доста хилав. Сега и двамата тренираме такаче се надявам в скоро време всички неща, които не ни харесват да се оправят.

ubuntureload
03-28-2009, 15:06
Аз не харесвам много слаби момчета.По-пухкавите повече ми допадат, но прекалено дебели определено не.
Моят проблем е, че нещо не раста 155см съм и 44/45 килограма. Килограмките звучат добре даже според много калкулатори съм анорексичка но съм доста далеч от това. Имам си големи гърди,плоско коремче, НО и кофти дупенце. Нещо дупето и бедрата изобщо не ми харесват и ме правят да изглеждам закръглена. :( За моя радост това не пречи на приятелят ми да ходи с мен. Той е 60кг,160/170см висок но изглежда доста хилав. Сега и двамата тренираме такаче се надявам в скоро време всички неща, които не ни харесват да се оправят.
Случайно да не тренирате в Славия ? :-o

Shia
03-28-2009, 15:10
Най-дебелият човек на света 500кг е женен какво повече да се каже :)

summerlove66
03-28-2009, 15:11
никога не казвай никога .... просто както си казваш никога и един дебел мазен чичко спира пред теб с двуместната си скапана кола за 250 000евра и ти вече си влажна слива .... прозирате .... и не само ти тва не се отнася конккретно за теб ....
Никой не трябва да е толкова беден , за да се продаде ;) .. Ако някой ми харесва няма да ми пука дали е дебел или слаб , богат или беден .. Е и да не изглежда като квазимодо де .. Ама , за да обичаш някой трябва да го познаваш .. А да го познаваш означава да знаеш какво се крие в душата му , не само външния вид :)

Sissy90
03-28-2009, 16:28
Естествено, че имат шанс, за всеки влак си има пътници, нали така :) Има някои момчета, които не харесват слаби момичета. Аз също не си падам по много хилави момчета - така де, ако може да ми се пъхне в дънките, значи нещо куца в цялата работа :-D Повечето момчета, с които съм излизала, не са били особено слабички, но сегашният ми приятел е доста слаб.
Доста бих се замислила дали да правя секс с някое много дебело момче (наистина дебело, а не просто по-пълничко) от гледна точка на това, че по-пълните хора се потят повече в общия случай и би ми било малко неприятно.

waaaagh
03-28-2009, 18:57
Е що бе-да има мръвка :grin:
Ама само отпред над корема :grin:

ubuntureload
03-28-2009, 19:02
Е що бе-да има мръвка :grin:
Ама само отпред над корема :grin:
Два броя AIRBAGS с бутончета ...

stuci_i_miri
03-28-2009, 20:15
абе за кво е темата в раздел секс! :grin: секс с дебелана?! не мерси.......

sexymamapcdl
03-28-2009, 20:52
ubuntureload
Супер фен
Супер фен

МнениеПуснато на: Съб Мар 28, 2009 12:18 am Заглавие: Re: ;xx Отговорете с цитат
sexymamapcdl написа:
ne ne bih haresala debel nikoga nikoga nikoga prosto nikoga saaa moje da e leko zakruglen ama leko!! nqkfa svinqq nee ina4e e taka za fr shto ne ama za luboww Mad Shocked Shocked Shocked

никога не казвай никога .... просто както си казваш никога и един дебел мазен чичко спира пред теб с двуместната си скапана кола за 250 000евра и ти вече си влажна слива .... прозирате .... и не само ти тва не се отнася конккретно за теб .... |||| Извинявай но аз не искам някъф стар ако някой ще ми спира поне да е с ебаси якото тяло и да е на маX 20 ;]] Таа не всички момичета гледат по парите...има далеч по важни неща като телосложението на момчето...очите ,косата,мозъка!По добре красив и добре сложен отколкото дебел мазен и богат!!!!!!!!!

pandelka
03-28-2009, 20:55

:-)

dragonfly92
03-28-2009, 22:32
незнам за тези които казаха "никога" , но аз се влюбвам в самия човек , а не в тялото или лицето му. :) за мен хората които гледат сам външността са адски повърхностнини !!! (нищо лично)

adkis
03-28-2009, 23:34
С годините красотата увяхва, само сърцето остава такова каквото е било отначало..!

pampers
03-29-2009, 12:23
не сам била и чесно казано нямам желание падам си по набити мускулести а у.. ама мазнии нее.. 8)

ice__kiss
03-31-2009, 18:10

:-)

Тва е най-правилното!квото и да говорите за дебелите хора няма значение не те искат да са такива.....но и от болест също ги има каза се по горе

cinderella_gugutka
03-31-2009, 18:38
ами аз по принцип не харесвам дебелите.....предпо4итам някой супер клиощав пред пълния .просто сланините....не ги намирам за особено привлекателни :D
но не казвам 4е е невъзможно да се влюбя в дебел....не ми се е слу4вало,но е възможно (ама искрено се надявам да не ми се слу4и)

HeHoPMaJleH
03-31-2009, 18:46
Секс с дебелана ??? No tnx jerry. :razz:

shmatka888
03-31-2009, 19:46
Разни хора - разни идеали :) Познавам едно момче, което винаги е с дебели момичета....явно това му харесва.А той на външен вид си е перфектен..не е дебел и е много хубавичак :-) Аз лично не харесвам дебели момчета...ама никак :?

MartyParty
03-31-2009, 20:04
С годините красотата увяхва, само сърцето остава такова каквото е било отначало..!
След това си отива и сърцето.Остава само сексът.

Nooby
03-31-2009, 21:13
Всеки може да се влюби във всеки, но в повечето случаи не им се дава шанс на по-дебелите момчета/момичета и затова остават понякога самотни за по-дълго време, а не защото не са забавни/умни и т.н.

LovelyGirl
03-31-2009, 21:18
Честно да си кажа,аз не бих правила секс с дебело момче.Просто не ме привличат и не бих могла да гледам на тях по този начин.Като приятели и хораза компания нямам абсолютно нищо против тях,но не и като нещо повече.И м/у другото съм сигурна,че тук има много хора,които мислят по този начин,просто не си признават ;)

fruitshine
04-01-2009, 17:05
АВТОРКАТА НА ТАЗИ ТЪПА ТЕМА Й ПОЖЕЛАВАМ ДА СТАНЕ 300 КГ. ЗА ДА МОЖЕ САМА ДА СИ ОТГОВОРИ НА ТОЗИ МАЛОУМЕН ВЪПРОС И ДА РАЗБЕРЕ КАК СЕ ЧУВСТВАТ ХОРАТА ,КОИТО НЕ СА АНОРЕКСИЦИ :D

Alabalanqkoisi
04-01-2009, 17:30
След това си отива и сърцето.Остава само сексът.
Да бе да :D :D айде да видим като станеш на 60 къв секс ще правиш....
А относно темата подкрепям напълно adkis :-)

Neet
04-01-2009, 18:50
Няма какво толкова да се чудите... ние дебелите сме постоянно отхвърляни, пренебрегвани и тн. как да имаш шанс като никое момиче/момче даже и не те поглежда... постоянно "ТИ СИ ПРАСЕ !!!! ЛОЙ !!!!!" и още много други цветущи изрази... В днешно време всички живеят в глупавите любовни/романтични филми където актьорите са с перфектни тела и неземно красиви... ние сме си ние и ще страдаме докато живеем скапания си живот... Сега се гледа само да си красив/а, с хубаво тяло + големи атрибути и да имаш пари... е не става... така че не му мислете толко в тая тема отговора е толкова очевиден, че ще ви изкара очите...

kolarova
04-02-2009, 17:55
Neet много точно имахме големи разправии с моя както споменах по-назад и бях станала към 100кг отидох до търся работа и никъде не ме взеха на едното място бяха взели момиче тяло на богиня а в лице настъпана жаба но наистина е така въпреки че има и друго ако имаш пари и стабилни познати ти пускаш музиката

jambo_bs
04-02-2009, 22:48
Ами не съм ходил с дебела и мисля че не бих ходил.Имах една по оформена приятелка но не беше дебела.Майкооооо кви цици напрао 8-)

hisy
05-08-2009, 11:31
човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му :) така си е :wink:

fashion4etyy
05-08-2009, 11:46

не харесвам дебели.но харесвам леко пълни. до 63-4кг :oops:

fire_magic
05-08-2009, 11:48
Давайте, давайте, искам още толкова мнения поне. :razz:

B2BFW
05-08-2009, 12:22
Абе дай ми някоя да си е подмятам ( не някоя анорексична ) Не ми се праи фитнес и през деня и през нощта :D

stratega
05-08-2009, 13:04
ае най добре средно .......

Тия с малките дупенца след това ме боли м/у пъпа и хуя от блъскането, тъй че не ми ги фалете...

Не е ли дупара да я пляснеш, че съседите да ти завидят не си е работа....

fire_magic
05-08-2009, 13:11
ае най добре средно .......

Тия с малките дупенца след това ме боли м/у пъпа и хуя от блъскането, тъй че не ми ги фалете...

Не е ли дупара да я пляснеш, че съседите да ти завидят не си е работа.... :razz: :lol: :lol: :razz: