View Full Version : кръв
значи днес правих секс и след като се прибрах и видях на гащите ми малко кръв.чела съм,че не е хубаво да ти тече кръв от секс,а цикъла ми мина..иначе в началото ми беше малко сухо отдолу..дали може да е от това или трябва да отида на лекар
severnoseqnie
03-03-2009, 17:06
mi kvo da ti kaja moje bi nai dobre otidi na lekar :) :) :)
Може би сте правили малко груб секс?Казваш,че си била сухичкка....може и от това да е,особено ако сте го правили бързо.И другия вариант (който искрено се надявам да не е),може да имаш някакъв по сложен проблем,който да излекуваш евентуално.
GameMaster
03-03-2009, 18:00
Predpolagam ot grub sex moje da e 8-) ...
vikito1994
03-03-2009, 18:37
и при мен беше така първият път
ако секса е бил груб .. си е норомално
пък и като не си била овлажнена.. :) от това може също да е :)
ако и следващия път след секс имаш пак кръв по добре отиди на лекар
gLoRiToO
03-03-2009, 19:56
Ако ти е било за пръв път е нормално 8)
NeSumJenaTi
03-03-2009, 22:45
може да си протрита . . . може да имаш рана на шийката на матката и от та да кървиш . . . отиди на лекар задължително
JenataNaShefa
03-03-2009, 22:55
ако не е много като количество не се тревожи просто другият път по полека :)
Ако го правиш за пръв път е НАПЪЛНО нормално да има кръв :) Другия вариант е от това, че не си била влажна и се е получило протриване. Ако мислиш, че не е нито едно от двете, иди на лекар. :) Само без паника!
key_of_hell
03-04-2009, 15:50
ами то може да има 10000 причини повечето от които не са свурзани с проблем. Нещо което не знаех е че при някои жени се появява оволационно кръвотечение, което е от няколко капки. Това е вариант... друг вариант е наистина да е заради грубостта на акта като се има предвид че ти е било сухо... решението на този проблем е просто-кажи на приятеля си че трябва да е малко по-внимателен в началото... и ако все пак се притесняваш много няма да ти навреди един преглед... лекарите не хапят