PDA

View Full Version : Дилема

sandrin
03-03-2009, 21:11
Тъй , като и аз се чудя вече - пускам тази тема с надежда за адекватни отговори .... Онзи ден правихме секс със приятелката ми . Тя беше отгоре и и се наложи да отстъпи за малко . Капута се беше навил на половина ... За свършване не съм на 100% сигурен , че имаше . Смисъл приближаваше се на 2-3 пъти и все спирахме .... последният път обаче почувствах и сърбеш и все едно се стичаше по простата ... Стигнахме до извода , че нетрябва да има риск и тя изпи едно ЕСКАПЕЛЕ. Във същият ден почна да се оплаква от гадене - среща се и при бременност и като страничен ефект на лекарстеният компонент. Вчера трябваше да и дойде , забавя днес още го няма. Тя е на мнението , че и бави поради причината , че до преди 2 седмици е карала на камара хапчета поради грип.. Възможно ли е от това да се забавя ? #-o

x3eme
03-03-2009, 21:15
Ескапел може да промени хода на месечния цикъл.Щом го е изпила след секса значи няма проблем.Спокойно,и паниката играе голяма роля.Не се панирай излишно.

sandrin
03-03-2009, 21:18
Ескапел може да промени хода на месечния цикъл.Щом го е изпила след секса значи няма проблем.Спокойно,и паниката играе голяма роля.Не се панирай излишно.
Аз лично не се подавам на паниката , но тя се във първите часове. Смятам ,че от това може да се получава цялата работа. Тука е тръгнала да прави разни тестове . Аз знам , че се правят чак 6 ден след половият акт , а във случаят е на 2-рият ...

azz_azz
03-03-2009, 21:23
Симптоми като гадене при бременност се появяват след 1-2-3 месеца така че спокойно

x3eme
03-03-2009, 21:23
Тестовете се правят от 10 до 14 дни след половия акт.Щом е изпила въпросното хапче още същия ден не е бременна.Като и дойде ще се успокоите и някой ден ще се смеете на случката :) .

sandrin
03-03-2009, 21:25
Тестовете се правят от 10 до 14 дни след половия акт.Щом е изпила въпросното хапче още същия ден не е бременна.Като и дойде ще се успокоите и някой ден ще се смеете на случката :) .
Е има и следният проблем във рамките на тия 2 дни го правихме още 7 пъти :oops: Всичко си беше ок ... май...

x3eme
03-03-2009, 21:28
^^Ееее :D щом е било ОК значи всичко е тип топ.Нека тая случка ти е като обица на ухото и следващия път бъди внимателен.Пазете се по време на секс.

JenataNaShefa
03-03-2009, 22:38

има и тестове които се правят още на първият ден ... за това колко са сигурни въобще тия тестове не мога да ти кажа, но мисля че е нормално да и закъснее с няколко дни ... но ако до седмица, най-много две не стане ... ЛЕКАР :(

NeSumJenaTi
03-03-2009, 22:42
възможно е и от Ескапел да й закъснява

beretta92sd
03-04-2009, 09:10
Пууу как ебете бе хора , се гафове правите , ония забременял приятелката си ония без малко другия незнам си какво .Ви е несе ли усещате кат свършвате няматели поне малко интуиция.
Аз досега такива проблеми съм нямал , имал съм приятелки които нарочно са ме карали да им свърша вътре щот им било хубаво и казват че нищо нямало да стане , ама нали и аз имам глава да не падам от марс.
Другия път използваите по качествени презервативи вземи си с един размер по малки от тези които си ползвал досега зада несе изхлузва, а да седи стегнат презерватива.

jenichka
03-04-2009, 10:05
възможно е и от Ескапел да й закъснява и аз мисля така.Веднъж ми се наложи да пия и после цикала ми беше направо ужас.закъсняваше ми,идваше ми по няколко пъти в месеца и като отидох на лекар тои ми казаа че е заради хапчето и още поне 2-3 месеца ще ми трябват за да се нормализира.така че споко :)

bloodylips
03-06-2009, 09:58
ескапел просто променя цикала ти така че няма място за притеснение :razz:

pisentseto
03-06-2009, 10:29
възможно е и от Ескапел да й закъснява и аз мисля така.Веднъж ми се наложи да пия и после цикала ми беше направо ужас.закъсняваше ми,идваше ми по няколко пъти в месеца и като отидох на лекар тои ми казаа че е заради хапчето и още поне 2-3 месеца ще ми трябват за да се нормализира.така че споко :)

+1 :-P и садващия път внимавайте

Quasar
03-06-2009, 22:20
Не си свършил и пак хапчета...полечка е да не са ви бонбони...ще и дойде това да не те притеснява...по интересно е струва ли си на тия години да се блъска с хормони за всеки случай (момичето ти)

Presley
03-07-2009, 09:40
Това с газенете е много преувеличено.Днеска правите бебето и днеска почва да и се гади - да бе да.
Тестчета има.

angelcheeee_93
03-07-2009, 09:43
Абе как още в 1-вия ден имало симптоми,въобразявали сте си нещо. :D
Симптомите на бременност се появяват до 3-тия месец г/д.
Тези симптоми са някакви други.Тъй,че спокойно... ако има нещо-тест правете!

krem4et0
03-07-2009, 09:45

има и тестове които се правят още на първият ден ... за това колко са сигурни въобще тия тестове не мога да ти кажа, но мисля че е нормално да и закъснее с няколко дни ... но ако до седмица, най-много две не стане ... ЛЕКАР :(

Скъпа, моля те прочети какво отчитат тестовете за бременност и кога се появява и концентира то, а тогава говори за тия неща.

Защо е пила това хапче изобщо? Презервативът се е навил......голяма работа. Изобщо не е трябвало да го прави. След като си такъв сексуален маратонец, а приятелката ти е паника, най-добре да отиде на лекар и да почне прием на ОК.
От Ескапеле цикълът й тотално се обърква. поне 3-4 месеца нито ще е редовен, нито ще знае кога е в овулация, нито нищо. И то заради глупост.
Нищо й няма.