View Full Version : Смъртта ....
LigLaTaa
03-04-2009, 13:12
Искам да си излея проблема тук.Значи много често взе да ми се случва да сънувам смъртта на мои близки, приятели, роднина ... какво може да означава това??? Сори за темата но просто исках да споделя !!! :)
Може да е предчувствие за нещо или просто да е някакъв подсъзнателен страх
crazyteengirl
03-04-2009, 13:43
Ето как го тълкуват в 1 съновник
Смърт, смъртник (виж мъртвец)
смърт на познат човек в съня предсказва щастие и приятни новини, а на непознат - благоприятна промяна. смърт на дете вещае радост. собствената си смърт сънуваш ли, ще се изявиш, ще те обичат.
Явно означава нещо хубаво (за разлика от съня...) :)
mynichka
03-04-2009, 14:56
Аз знам, че като сънуваш, че някой умира, този човек ще е много щастлив и ще му се случи нещо добро :)
LigLaTaa
03-04-2009, 15:02
Аха , месри :oops: :oops: :)
crazyteengirl
03-04-2009, 15:02
За нищо! :)
Аз до сега като сънувам, че някой умира повече от 2-3 пъти (да го сънувам 3 пъти, не да умира 3 пъти) то той умира :(
sanownik.sdobreff.com :mad:
MrUndaztood
03-13-2009, 19:18
Може да е предчувствие за нещо или просто да е някакъв подсъзнателен страх
Айде стига бръщолеви глупости!
НИЩО НЕ ОЗНАВА,НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ СЪС СЪНОВНИЦИ И КОМЕНТАРИ.СПОКОЙНО.НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА.В СЪНИЩАТА НЯМА САМО РОЗОВИ НЕЩА!
VaLcHicAtAa
03-13-2009, 19:25
днес погребаха дядо ми :cry: ..вечерта срещу смъртта му сънувах ...че едно куче скаса каишката си и ме нападна ...краката ми бяха целите в кръв... :cry: а той почина защото не разреши лекарите да отрежат краката му :cry:
MrUndaztood
03-13-2009, 19:27
днес погребаха дядо ми :cry: ..вечерта срещу смъртта му сънувах ...че едно куче скаса каишката си и ме нападна ...краката ми бяха целите в кръв... :cry: а той почина защото не разреши лекарите да отрежат краката му :cry:
Съжалявам много.
Това е подсъзнателно.Мен когато ме заболяха бъбреците и получих редица от бъбречни кризи преди 4 дни,в същият ден си уговарях час за зъболекаря.
На вечерта сънувах,че зъболекарката ме пита,защо рева,а аз казах,че бъбреците ме болят много.
VaLcHicAtAa
03-13-2009, 19:32
:cry: :cry: незнам ... неска ...освен това..ме нападнаха 2 пъти глутница кучета ...и сърцето ме сви на 5-6 пъти толкова силно та чак пищях от болка ...и на сичкото отгоре родителите ми са в чужбина
сри че спамя ...просто ми е мн зле :cry: :cry: :-k
angelcheeee_93
03-13-2009, 19:38
Всеки може да ти каже различни версии за това какво е чул.Никой обаче не може да те подсугури,че това е истина.Аз преди ден сънувах ,че е починала стара жена и на следващия ден една жена наистина почина.
смърт на познат човек в съня предсказва щастие и приятни новини, а на непознат - благоприятна промяна. смърт на дете вещае радост. собствената си смърт сънуваш ли, ще се изявиш, ще те обичат.
как може смърт в съня да предсказва щастие, приятни новини и благоприятна промяна? смърт на дете вещае радост ? | пълни глупости!
crazyteengirl
03-13-2009, 19:42
^^Написах (копирах по-точно) това, което пишеше..И аз съм се чудила на това, но...
Axe_vs_Sword
03-13-2009, 19:51
как може смърт в съня да предсказва щастие, приятни новини и благоприятна промяна? смърт на дете вещае радост ? | пълни глупости!
Не всички добри сънища вещаят добро и злите - зло. За това са съновниците :D
crazyteengirl
03-13-2009, 19:58
^^И оракулите 8-)
LittleDude
03-14-2009, 06:53
Кфот сънувам, става обратното :D ако сънувам смърт, значи ще има парти. То и при теб може би е така. :)
Nitroglycerin
03-14-2009, 07:54
как може смърт в съня да предсказва щастие, приятни новини и благоприятна промяна? смърт на дете вещае радост ? | пълни глупости! прегледай един два съновника и виж
Jumbie483
03-14-2009, 10:51
Виж в интернет какво можеш да намериш... Прегледай повече сайтове..
Аз съм чувала, че ако сънуваш смърт или се опитваш да избягаш от този човек, или ви очаква някакво щастие... Не съм много сигурна :-o
Иначе аз преди седмица-две сънувах един човек, който не бях чувала от една година.. Сънувах, че сме в нас и си говорим...
След това същия ден, въпросния човек ми се обади и си говорихме доста време.. А наистина бях почти изгубила надежда, че скоро ще се чуем :-)
MrUndaztood
03-14-2009, 14:01
Аз пък тази вечер имах кошмар.Гонеше ме "То" (оня клоуна),клъцнах му главата ама пак продължаваше,голям кошмар беше...
Сериозно говоря.
И ся к'во,да очаквам някой клоун да ме погне ли
nefchi_bs
03-14-2009, 15:24
Аз сънувах,че избивам класа си с калашник и после се хиля..Ама сънища,не вярвам много в тези неща...
Jumbie483
03-14-2009, 15:33
Аз пък тази вечер имах кошмар.Гонеше ме "То" (оня клоуна),клъцнах му главата ама пак продължаваше,голям кошмар беше...
Сериозно говоря.
И ся к'во,да очаквам някой клоун да ме погне ли
и аз съм сънувала То :D
и то същата вечер в която го гледах...
само, че аз сънувах онези балони с кръвта..
kalashnik
03-14-2009, 17:33
Аз пък като правя нещо, например ходя по платното и профучи покрай мен тролей и ми се мярка пред очите как ме премазва, но може би се дължи на факта, че съм виждал как един камион премаза един младеж докато пресичаше.
evalongoriq
03-14-2009, 17:45
офф аз пък за 3 ПЪТ сънувам че съм бременна.днес сънувах че раждам едно дете и пак съм бременна.на 14 съм :D
moneycomeme
03-14-2009, 19:52
..ne se pritesnqvai az sym chuvala,che znachi che im umira loshotiqta...no ne sym sueverna...prosto kato se sybudish sled nakakyv podoben koshmar se radvai,che vsichko e bilo samo v synq ti ;]
ThisIsMe
03-16-2009, 20:25
КОгато сънуваш такива неща,най-добре ще е да вземеш да почерпиш с нещо,например бонбони.
gLoRiToO
03-16-2009, 20:41
Аз пък често сънувам паяци и такива гадини,защото ме е много страх попринцип и направо се будя някой път толкоз исплашена.В съновника пише че като сънуваш паяци значи ще имаш мн пари.Напоследък само харча пък не ми идват в повече :o
ще ти отговоря на въпроса как може смърт да вещае радост! Значи доказано е,че има ясновидци,хора,които са говорили с бог (Вера Кочовска, Ванга, Ваня Червенкова..) Адът е на земята! Раят е горе! ( не си мислете тая е луда защото когато ми го казаха аз казвах абе вие болни ли сте но не е така) Грешникът се преражда на 3 години! Този който е изпълнил мисията си защото никой не се е родил напразно се преражда на 7 години знам защо го казвам ! :) Та да ти отговоря на въпроса Смърт на дете вещае радост защото научно обяснено: когато човек сънува кошмари,лоши неща нервните му клетки се възтановяват! А обяснено по мой начин и по начин на феномени е хубаво защото то отива във по добър свят! знам че няма д аме разберете и си мислите че съм луда но не съм и знам защо го казвам
има едни хапчета за сън, Мелатонин.. прасваш 2х3мг и сънуваш, ама една душа :-o прасваш 4 парчета и направо ти предсказва съдбата :razz:
LudoMlado
03-16-2009, 22:33
И да го мислиш и да не го мислиш пак всички ше пукнеме. Кефи се и на живота и тва е, кат пукнеме пукнеме, света нема да свърши без нас.
cveteto64
03-17-2009, 05:26
Ами да ти кажа не се безпокой, защото когато сънуваш нещо лошо ще се случи нещо мн по-хубаво и обратно притеснявай се ако започнеш да сънуваш мн мн хубави неща
Значи доказано е,че има ясновидци,хора,които са говорили с бог
как по-точно е доказано и от кого?
Грешникът се преражда на 3 години!
ахам. а има ли спомени от предишния си живот? или е изцяло нов човек?
Смърт на дете вещае радост защото научно обяснено: когато човек сънува кошмари, лоши неща нервните му клетки се възтановяват!
научно обяснено?покажи ми проучването и фактите към него.
А обяснено по мой начин и по начин на феномени е хубаво защото то отива във по добър свят!
това няма как да го твърдиш със сигурност, тъй като никога не си била там.
не бъди сигорен, че не съм била там!
ThisIsMe
03-17-2009, 13:07
Не вярвам много на сънища,всичко е подсъзнателно и не може да се контролира...Тези предсказания са пълни глупости...ако са се сбъдвали някога,то е било случайност.
била си мъртва, посетила си Рая, след което си се върнала тук ли?
Jumbie483
03-17-2009, 17:11
била си мъртва, посетила си Рая, след което си се върнала тук ли?
:D :D :D
към момичето с 'обяснението' : би ли се обосновала малко по-подробно, защото май вече наистина те смятам за врътнала...
toni_nemezis
03-17-2009, 18:52
Аз знам че като сънуваш смърта на някого това е на късмет или на щастие нещо такова беше :)
хахаа не ве това накрая беше базик исках да видя кво ще напишете :D аз луда моля ви се :razz:
Slave4You
03-19-2009, 18:05
Леле и аз съм го сънувала това ;) Даже преди време сънувах как аз самата умирам :shock: Нз чувала съм, че било на хубаво, дано е така:)
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 16:44
Има съновници потърси в нета :-D