View Full Version : Може ли да е станало нещо? :(
Приятелката ми беше девствена до преди около 2 седмици и тогава го направихме. Интересното беше че нямаше кръв само я заболя. След това го правихме няколко пъти и пак я наболяваше особено в началото на акта. Днес ми каза че я боли корема и май ще и дойде утре което е с поне седмица някъде по-рано отколкото трябва. Не сме правили секс без презерватив и досега винаги съм свършвал във презерватива или върху нея, но това че ще и дойде по-рано ме притесни. Възможно ли е да има нещо или е нормално? Че определено се притесних :(
нормално е мензисът й да промени своята дата..както и да я боли поне първите 2-3 пъти.. при мен беше така..
нормално е мензисът й да промени своята дата..както и да я боли поне първите 2-3 пъти.. при мен беше така..
Знаеш ли какъв камък ми пада от сърцето от това което ми казваш
точно така .. може да и подрани или закъсмее сексът е доста голяма промяна в живота на момичето
незнам..
спокойно нормално е.. щом е била девствена :);)
NeSumJenaTi
03-04-2009, 21:06
едва ли й има нещо . . . споко
key_of_hell
03-04-2009, 22:12
Не се притеснявай... попринцип ако ще водите редовен сексуален живот е добре да знаете, че датата на цикъла е променлива величина! Датата се промена от всичко... през преходните сезони, от смяната на температурите, от притеснение, от настинка, от хормонална нестабилност... освен това дори когато взимате предпазни мерки е добре приятелката ти да започне да посещава генеколог поне веднъж годишно за да бъде спокойна за здравето си и да се запознае с особеностите на промените които настъпват в тялото й.
Съжалявам за лекцията но наистина е важно да се отнасяте отговорно към това с което сте се захванали...
Успех!!!
Направо ме успокоихте доста за което страшно много ви благодаря :)
111111111
03-06-2009, 16:44
Нормално е.Все пак първия полов акт е промяна за организма и цикъла й може да не е регулиран първите няколко месеца, поне при мен беше така :)
evichka_lonelyy
03-06-2009, 16:50
точно така .. може да и подрани или закъсмее сексът е доста голяма промяна в живота на момичето
мен още си ме боли :D гадно е но и при мен мн неща се промениха и бях доста объркана
Спокойно добре е момичето
Не виждам защо се притесняваш... :) Гафче не е станало със сигурност и е нормално това, че я е боляло първите няколко пъти. С времето ще спре. :) А цикъла е нормално да се промени след първи полов акт. :)
nicolepcd
03-06-2009, 19:42
Да ви се чуди човек... :-o
Blo0dSuGaR
03-06-2009, 19:56
Знам,че след секса за първи път се измества датата на цикъла.Няма страшно. :)
Да, но се оказа че не и дойде а просто я боля корема. Нормално трябва да и дойде на 12-13. От следващият ден започна да ходи често до тоалетната и понякога при избърсване има кръв. Често я боли долу ниско корема след уриниране. Също е някаква сънлива което изобщо не ми харесва. Мислехме си и за цистит но неможем да бъдем сигурни и в понеделник сме на лекар а до тогава сигурно ще полудея от притеснение.
A_Loving_Girl
03-07-2009, 13:17
Знам,че след секса за първи път се измества датата на цикъла.Няма страшно. :)
;-) Поне при мене се измести ,не знам при всяко момиче е различно...
angelcheeee_93
03-07-2009, 13:34
според мене нищо и няма.БТВ НА КОЛКО СТЕ?
Dark_Angel_F
03-07-2009, 14:29
Няма как да е станало нещо ;) Напълно нормално е след първия път да има промени в цикъла ... А може да се е повлиял и от друго например стрес , настъпването на пролетта и още куп други неща !
Да, но се оказа че не и дойде а просто я боля корема. Нормално трябва да и дойде на 12-13. От следващият ден започна да ходи често до тоалетната и понякога при избърсване има кръв. Често я боли долу ниско корема след уриниране. Също е някаква сънлива което изобщо не ми харесва. Мислехме си и за цистит но неможем да бъдем сигурни и в понеделник сме на лекар а до тогава сигурно ще полудея от притеснение.
Мерси за отговорите, но явно не сте ми видяли и този пост, които неща наистина ме притесниха.