Влез

View Full Version : Стига с тия глупости бе..

Manix93
03-04-2009, 20:32
Аве ало.. Я се осъзнайте малко де*а мааму.. Стиа сте пускали тъпи теми безсмислени... От скоро посещавам тоя форум и яко тъпи теми има...

"с кой беше първия ви път" кво те е*е с кой ми е бил първия път ?!?
"бихте ли го направили в обществена тоалетна" да бих ти изчукал тъпата глава
"Искало ли ви се е да преспите със свой роднина?" КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ТИ БАВНОРАЗВИВАЩ ЛИ СИ !?!?!??!??! НИТО ПОЗНАВАШ РОДНИНИТЕ МИ НИТО ИМАШ НЯКВА ВРЪЗКА С МЕНЕ ....... :?

Какви са тия тъпите теми за къв чеп ги пускате само спамите форума.. Като имате некав проблем пишете, не некви тъпи ненужни въпроси които изопщо не ви вълнуват, а просто искате да се правите на интересни...

МЕРСИ!

MakeCash
03-04-2009, 20:34
моля ;) пак заповядай. Това ги интересува децата, за това пишат :)

loveme
03-04-2009, 20:35
моля ;) пак заповядай. Това ги интересува децата, за това пишат :)
аха.. а баш :-o

Rofl4e
03-04-2009, 20:36
Еми в тва се е превърнал форума съжалявам.. :)

MakeCash
03-04-2009, 20:39
Абе хубаво е да се пишат по-умни работи... ама какво да се направи, като въпросите са тъпички :)

key_of_hell
03-04-2009, 21:48
Аве ало.. Я се осъзнайте малко де*а мааму.. Стиа сте пускали тъпи теми безсмислени... От скоро посещавам тоя форум и яко тъпи теми има...

"с кой беше първия ви път" кво те е*е с кой ми е бил първия път ?!?
"бихте ли го направили в обществена тоалетна" да бих ти изчукал тъпата глава
"Искало ли ви се е да преспите със свой роднина?" КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ТИ БАВНОРАЗВИВАЩ ЛИ СИ !?!?!??!??! НИТО ПОЗНАВАШ РОДНИНИТЕ МИ НИТО ИМАШ НЯКВА ВРЪЗКА С МЕНЕ ....... :?

Какви са тия тъпите теми за къв чеп ги пускате само спамите форума.. Като имате некав проблем пишете, не некви тъпи ненужни въпроси които изопщо не ви вълнуват, а просто искате да се правите на интересни...

МЕРСИ!

Ам, само не ми е ясно, като се дразниш на тъпите теми дет само спамят, защо подяволите реши, че решението е да направиш още една такава...

Bellatrix
03-04-2009, 21:55
Аха. А ти предпочиташ вместо тези да има теми в стил: "Лапах банан. Бременна ли съм?"
Не съм пускала такива теми, но ще ти отговоря защо другите ги пускат: така набират информация дали и други са като тях, правят си проучването и преценяват дали това, което те правят или чувстват е нормално.
И не разбирам защо да няма теми като: "Бихте ли го направили еди къде си..." В крайна сметка тоя форум е за две неща:
1. Обменяне на опит.
2. Взаимопомощ при възникнал проблем.
Без първия вид теми, форумът би бил най-скучният и не-посещаваният.
На човек все някога му писва от теми за дали някой е бременен и дали трябва да пие Ескапел.

StayFly
03-04-2009, 22:12
Само корави потребители като теб ще спасят форума.
Ше ти издигнем кандидатура за администратор.

Mamar4o
03-04-2009, 22:18
Теб па кво те бърка кво пишеме,като не ти е интересно нечети.Писнало ми е от такива обитаци като тебе де*а тъпите комплексари !!!

hahavteen
03-04-2009, 22:33
Просто не влизай в раздел СЕКС ако не искаш да четеш теми свързани с тази тема. :)