PDA

View Full Version : Какво бихте искали като екстра във форума?

machoka
03-05-2009, 12:21
Бихме искали да направим престоят ви тук малко по-приятен, за това ме интересува какво бихте желали да има като екстра. Не съм много на ти с всички модове, които има излезли за всякакви глупости..

знам за репорт система, някакви 'приятелства' се добавяха, да излиза под аватара на всеки потребител дали е онлайн или офф, да премахнем броя на постовете да се визуализира и за някакви подобни говоря.

Вие сте

machoka
03-05-2009, 12:34
Това с новините няма да стане, колко пъти да ти го кажа. Такъв е дизайна на сайта, всяка рубрика съчетава в себе си освен основата и по малко от всички останали. Отвори и виж 'др. тийн', 'новини' 'тийн учител'... във всяка се съчетава актуална информация по малко от всичко останало и именно в това му е чара)

А пък и аз супер много се кефя на новините и постоянно си ги отварям в нови прозорци докато съм във форума 8)

П,с,
Те на - пак он трябваше да дойде да ми плесне онУЙ (конструктивните предложения) в лицето.. давайте още хрумки и да видим кое ще може да реализираме и ще е най-удачно.

5StaR
03-05-2009, 12:49
Ignore na potrebitel iskam, cuk i pove4e da ne mu vijdam mneniqta i temite :|

Lucho
03-05-2009, 13:00
Искам да има:

-Мод за бърз отговор (ето го урока - http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=35&t=210)
-Мод репутация,
-Мод картони (т.е - всеки модератор има право да уарн-ва потребителите като добавя по един жълт картон под името при наршуване на правилата,след третият уарн следва бан от модератор по негова преценка е и дължината на бана - тя се настройва от админ панела,мисля че това е мода - http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=35&t=140)
-Скайп поле,
-Рожден ден мод,свалете от тук - http://phpbb-bg.org/download/birthdays3.0.0-1.rar

За момента е това.Мисля че форума ще стане по-добър.

И като за демо на моднато phpbb2 - http://bg-best.info/index.php
И българският сайт за phpbb поддръжка - www.phpbb-bg.org

Wrathchild
03-05-2009, 13:20
Да може да се блокира потребител - мнения не, но да не може да ми праща ЛС след като съм го блокирала.

Adwokat
03-05-2009, 13:29
-Мод картони (т.е - всеки модератор има право да уарн-ва потребителите като добавя по един жълт картон под името при наршуване на правилата,след третият уарн следва бан от модератор по негова преценка е и дължината на бана - тя се настройва от админ панела,мисля че това е мода - http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=35&t=140)

И аз смятам, че това ще е добре и интересно... както тянко каза сЪщо така и скайп.. и сЪм против това... да има няква опция блокирай еди кой си... това да не e mIRC CHAT за да има игноре или нещо от сорта... :)

Lucho
03-05-2009, 13:52
^^Тянко,вие говорите за мода приятели и врагове във phpbb3.
Не знам дали го има за phpbb2,но като добавиш даден потребител във врагове,ти не четеш неговите мнения - при желание натискаш прочети, и четеш...същото е и при лс - получаваш лс, но не виждаш текст...ще попитам в един форум дали го има този мод и ще пиша пак.

Axe_vs_Sword
03-05-2009, 16:56
Ами... да можеш да махнеш всичко, което пожелаеш от твоето Teen ID?

Lyubeto
03-05-2009, 18:38
Единственото най - необходимо е кирилизатор и онова с картоните е добра идея . Другите неща не ми допадат , сайта съвсем ще заприлича на такъв за запознанства , което.... :booooomb:

hottie
03-05-2009, 19:11
Това - по техническата страна, обаче има много по-важни неща - трябва да има раздел без никаква цензура, където да може да се обсъждат действията на модератори и администратори свободно, при това отворен за нерегистрирани.

Толкова ли злоба има в теб? :-D надявам се разбираш, че това няма да стане.

Lucho
03-05-2009, 19:20
Бързият отговор и много други екстри си ги има вградени в най-добрия, може би, форум, vBulletin - предалагам целият форум да се конвертира в VB...
Глобале, тук вече можем да поспорим.Не съм убеден че vB е най-добрата форум система.Това че е 75$ съвсем не значи че е много надеждна...напротив, докато се разучи ще мине време, като цяло е трудна за управление, вече съм се запознал веднъж в нея, а и е доста тромава.Има такива бъгове, които и самите автори не знаят как да оправят...това е възможно най-лошият вариант.

machoka
03-06-2009, 07:01
Форума няма да минава към друга система, нито към по-нова версия на настоящата. Говорим за някакви екстри на тази.
Глобалчето да не си мисли, че ще разводни и тази тема. В този раздел всеки може да изкаже мнението си за модератори и администратори съвсем свободно, стига да го направи културно. Това е, което е - следващи офтопици не по темата ще ги трия.

hottie
03-06-2009, 09:35
Глобалчо - едно е да изказваш мнение и да критикуваш модератори и администратори, друго е да ги псуваш. Мен са ме учили на уважение и възпитание. Сеш'се ;) затова идеята ти куца.

Lucho
03-06-2009, 09:38
За тези, които не познават vBuletin отблизо - www.domain.bulboard.coм може да я разгледат, вярно че има дървовидна функция, обаче (без да ми се обидят някой) има много глупави хора, които едва биха могли да си намерят как да си редактират подписа, и да те попитам глобале, как слагаш в подписа си банер към някой сайт на vB ?

machoka
03-06-2009, 17:38
Помолих изрично да не наводнявате темата с офтопици. Ако искате да дискутирате бюлетин-а, пуснете си нова тема.

Spider4eto
03-06-2009, 19:09
Ем възможно ли е да се направят няколко теми с различни цветове за форума, че ми втръсна от тва червено :?

mysterious93
03-06-2009, 20:37
Ем възможно ли е да се направят няколко теми с различни цветове за форума, че ми втръсна от тва червено :?

men puk 4ervenoto me kefi :)

ForgotN
03-07-2009, 04:04
ем може би да можеш да сортираш темите примерно "най-четени" и тн.

TheBlackStranger
03-07-2009, 07:03
нито към по-нова версия на настоящата. Защо не ?

alex
03-07-2009, 09:24
Много от предложенията ми звучат реалистични и смятам да поработим над тях.

За нова система изобщо не може и дума да става защото всеки споделя опит за форумчета от 100, 1000 или 100 000 мнения. Ние си имаме над 3 милиона и половина. Видяхте както се случи когато искахме да преминем към по-новата версия на phpBB... за това по-лесно ще ние да си модифицираме тази :)

Давайте други предложения. Ако имате линкове за техните решения - още по-добре.

Lucho
03-07-2009, 11:20
Ето линкове към модовете:
-Репутация - http://phpbb-bg.org/download/file.php?id=8
-Червени и жълти картони (т.нар бан от модератор -http://phpbb-bg.org/download/file.php?id=7)
Имам предложение - всеки нов потребител до 25-то си мнение да въвежда потвърдителен код - свалете мода от тук - http://phpbb-bg.org/download/file.php?id=2
Ето това е мод за предпазване от ботове (мисля че ще е полезно) - http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=35&t=258
Мод за добавяне на подфоруми в phpbb2 (и с това ще се решат някой спорни проблеми и раздели като GSM,комюптри и т.н. - могат да се добавят като подфоруми на раздел Инфорамционни Технологий) - http://phpbb-bg.org/download/Easy%20Sub-Forums%20v1.0.8.rar
Управление на цветовете на групите - http://phpbb-bg.org/download/Advanced_Group_Color_Management_1.2.3.rar (пп - що не добавите нови групи ? Не само модератори и администратори, например V.I.P,Help Team,Училище и приятели team,активни помагачи,спамери, и т.н.) - http://phpbb-bg.org/download/Advanced_Group_Color_Management_1.2.3.rar
И според мен нещо много полезно - мод,смаляващ снимките във форума до нормалните за преглед на него, а като се натисне върху картинката - тя се уголемява в отделен прозорец - http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=35&t=40

Мисля че това е от мен засега.

Adwokat
03-07-2009, 13:27
Лучо не смяташ ли че това за СМС е напълно абсурдно ?? Топ дрън дрън това не е сайт за запознанства ве хора.. Пък да не говоря че това е теен форум.. дето 90% от потребителите са на години от 13 до 18г и да пускат смс-чета... малко не ми се вярва...

Lucho
03-07-2009, 13:47
Лучо не смяташ ли че това за СМС е напълно абсурдно ?? Топ дрън дрън това не е сайт за запознанства ве хора.. Пък да не говоря че това е теен форум.. дето 90% от потребителите са на години от 13 до 18г и да пускат смс-чета... малко не ми се вярва...
Виж сега, адвокате, първо ми пиши името правилно не е лУчо а е лЪчо ! Както се изказва един приятел в друг форум - Аман от диви неграмотници !
А това с потвърдителният код е нещо като превантивна защита от ботове и спамери.

Adwokat
03-07-2009, 15:10
"Неграмотен" мери си приказките.. ок? Изказах мнение... защото идеята ти ми звучи някак си "абсурдна" !

Spider4eto
03-07-2009, 15:17

men puk 4ervenoto me kefi :) Ем няколко различни теми една от които да е червена, за тези които го харесват :)

Jesus
03-07-2009, 15:18
Сега ако не се лъжа е на 15 секунди да се направи на 45 :)

PiruBloodz
03-07-2009, 16:16
Виж сега, адвокате, първо ми пиши името правилно не е лУчо а е лЪчо ! Както се изказва един приятел в друг форум - Аман от диви неграмотници !
А това с потвърдителният код е нещо като превантивна защита от ботове и спамери.

На латиница Ъ е У, a У e U,така, че недей да спориш много.. :)

Blab
03-07-2009, 17:05
Екстра, екстра.... хммм
примерно - съхранението на изпратени съобщения да е възможно 8-)

machoka
03-07-2009, 18:07
Advanced_Group_Color_Management_1.2.3.rar (пп - що не добавите нови групи ? Не само модератори и администратори, например V.I.P,Help Team,Училище и приятели team,активни помагачи,спамери, и т.н.) -

какви привилегии или екстри предлагаш да получат разни различни групи от тези на модераторите?
Аз съм си мислил за достъп до скрити раздели, видими само за членовете на конкретната група. Едно време мислех да правя 'литературен клуб', именно на базата на няколко човека които да са в отделна група и да имат достъп до скрит за всички останали раздел. Също така и 'футболен клуб' с техен си скрит раздел и някакви подобни. Не съм развивал идеята, но сега ми се струва подходящо за това.
Иначе някои от идеите ти са креативни и ще помислим с Alex над тях.

mysterious93
03-07-2009, 18:22
Повече пари никога не са излишни. :D

Имам предложение - всеки нов потребител до 25-то си мнение да въвежда потвърдителен код Адски тъпо ми звучи това.

+1 hiper e dosadno i mn mrazq kato vlqza v nqkoi sait da populvam 8392832 koda za da napravq ne6to :D da ne se zatormozqvame :-D

Slawi92
03-07-2009, 19:15
1)Поле за скайп

2)Да има бутонче "TeenID" за всеки профил, както е за ICQ-то, email-a и т.н.

3)На всеки пост да има бутонче за докладване на модератори.

3)Да има КИРИЛИЗАТОР...i da mojesh da si izbirash kak da si te podredeni temite nai-cheteni, nai-novi ... nz dali ima taka opciq v nqkoi forum no ako se napravi shte e xubavo

Lucho
03-08-2009, 07:47
Advanced_Group_Color_Management_1.2.3.rar (пп - що не добавите нови групи ? Не само модератори и администратори, например V.I.P,Help Team,Училище и приятели team,активни помагачи,спамери, и т.н.) -

какви привилегии или екстри предлагаш да получат разни различни групи от тези на модераторите?
Аз съм си мислил за достъп до скрити раздели, видими само за членовете на конкретната група. Едно време мислех да правя 'литературен клуб', именно на базата на няколко човека които да са в отделна група и да имат достъп до скрит за всички останали раздел. Също така и 'футболен клуб' с техен си скрит раздел и някакви подобни. Не съм развивал идеята, но сега ми се струва подходящо за това.
Иначе някои от идеите ти са креативни и ще помислим с Alex над тях.

Идеите са интересни, но... е малко субективна преценката кой да има достъп и кой не, а и със скрити раздели ми се струва, че не е...
Трябва да е общодостъпно, но примерно определената група да може да пише, а останалите юзери да четат, а ако искат да пуснат мнение или тема да трябва да бъде одобрено от модератор или член на съответната група и тогава да се появи?
Нещо такова и аз имах предвит, мачок.Например в тази група Help School Team да бъдат включвани хора, които например помагат и пишат активно в съответният раздел.Получават съответният ранг на групата.От там пък ще се опитват да помагат и на тези които им пишат и т.н.Също не е лошо ранговете да се променят малко, защото до 1 000 мнения много бързо свършват...би било хубаво ранговете да свършват на 5 000 мнения, така ще е и по-интресно.Могат да се сменят ранговите изображения и самите рангове... :)

@global - Ако искаш да обсъждаме +/- на vB, пусни тема в Информационни технологии, да не спамим тук.

Blab
03-08-2009, 08:50
Екстра, екстра.... хммм
примерно - съхранението на изпратени съобщения да е възможно 8-)
http://www.teenproblem.net/f/privmsg.php?folder=outbox ?!
Я си съхрани някое изпратено съобщение и покажи скрийншот на папката!:Д

ПП:ЧРД!;

babity
03-08-2009, 09:36
Шъ е яко ако може като даваш цитат в тема, който е от друга тема, като цъкнеш горе, където пише автора и да те препраща към темата, от която е взет цитата.

MakeMeLaugh
03-08-2009, 10:48
^ Че то и сега само може да си постнеш линк и е готово.
Това не е иновативност. :?

woshata
03-08-2009, 12:50
Подкрепям да мога да блокирам потребител .
Да го изолирам напълно от моето присъствие във форума,ако мога така да го нарека . Имам предвид нали да не виждам негови постове .. негови теми и тнт . Просто ще бъде ама прекрасно ! ..

Blab
03-08-2009, 12:52
Подкрепям да мога да блокирам потребител .
Да го изолирам напълно от моето присъствие във форума,ако мога така да го нарека . Имам предвид нали да не виждам негови постове .. негови теми и тнт . Просто ще бъде ама прекрасно ! ..
о, да!)

ПП:Върнали са ти акаунта? ЧАстито:Д

MakeMeLaugh
03-08-2009, 13:18
Мале това, ако не си виждате определени за вас хора как ще ни улесни нас да не се налага да ви трием спамоветеее :))))

Ама ако някой пише и ръси простотии за вас няма да ги виидте 8-)

Lucho
03-08-2009, 15:46
Eто го мода приятели и врагове за phpbb2 - http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=1118735 с него можете да добавите един потребител във враг, и вече няма да четете неговите постове, все едно е баннат...ако желаете натискате ЧЕТИ и прочитате поста...не съм го пробвал, но изглежда добър !

babity
03-08-2009, 19:09
^ Че то и сега само може да си постнеш линк и е готово.
Това не е иновативност. :?

Аз май не си го обясних както трябва, ама няма значение. Тъй или иначе няма да го има... Да не сте си направили темата само за да чуете какво искаме и после да ни кажете, че няма да го има? :D :D :D

MakeMeLaugh
03-08-2009, 20:49
^
Две гарги си летели, особено третата??.............

Jesus
03-08-2009, 21:48
Ще увеличите ли времето което е нужно за да може да постнеш следващият си пост ? сега е 15 сек примерно да стане 30 или 45 ?

machoka
03-08-2009, 23:26
чат пат го увеличаваме ако има мас флууд атака, но за момент на спокойствие мисля че е достатъчно.

Spider4eto
03-08-2009, 23:41
Сетих се. Та дали ще е възможно докато пишеш поста си и след като сложиш препинателен знак за края на изречението и буквата след знака автоматично да става главна? :-o

machoka
03-09-2009, 00:23
E хайде сега да си говорим сериозно )

machoka
03-09-2009, 01:03
Ако трябва да съм честен, слабо ме интересува кое как е настроено в твоя форум. База за сравнение между двамата няма и няма как да има.

krem4et0
03-09-2009, 11:31
То за главната буква си е доста сериозно нещо.....Уж натискав шифта, ама понякога не излизат. Не ми го дава като грешка и мнение по 100 реда трябва да проверявам изречение по изречение дали започва с главна буква. Показва неграмотност, а всъщност си е технически проблем.....Май клавиатура трябва да ми купите за 12 000-то мнение :D

Wrathchild
03-09-2009, 11:53
Всъщност това за главната буква ми харесва и не мисля, че е глупост. Даже би било полезно.

krem4et0
03-09-2009, 12:07
Абе тя моята уж не е много стара.....събирам малко-по малко подаяния за нова машина....От тате вече нова мишка измуфтих, от тук клавиатура......полека-чека до след 5-6 години може и другите компоненти да събера :D

Spider4eto
03-09-2009, 13:16
То за главната буква си е доста сериозно нещо.....Уж натискав шифта, ама понякога не излизат. Не ми го дава като грешка и мнение по 100 реда трябва да проверявам изречение по изречение дали започва с главна буква. Показва неграмотност, а всъщност си е технически проблем.....Май клавиатура трябва да ми купите за 12 000-то мнение :D Именно

hottie
03-10-2009, 19:01
Винаги съм смятал, че ще е адски полезно да има търсене в конкретна тема, а не само цял форум. Досега не съм попадал на такова решение обаче, но ако някой има идея...

О, да ! Дали има решение наистина :-o и мен ме вълнува

Fjordr
03-10-2009, 23:37
Има. vB се нарича.

phpbb3 > all

Wrathchild: Програмирай го, де. :P

RiseGirl
03-11-2009, 06:41
хубаво ще е да има и други опции при публикуване на мненията.

примерно центриране на самият текст
...
различни шрифтове...

няма да е лошо и да има под полето за писане опция за прикачване на файлове, ако ме разбирате.

PainMonopoly
03-11-2009, 07:39
Иска ми се търсачката да е с повече функции.

Примерно да може да се търси само в определена тема или да може да се задава дата или период на публикуване.

Lucho
03-11-2009, 11:07
Всичко си е бъг в самата търсачка. Явно трябва да се пипне.
Също така, не знам името на мода, но съм виждал как като отидеш на потребители има две полета - Виж потребител | Намери потребител и като напишеш примерно ник dimcho натискаш Виж потребител и отиваш направо в профила му...мисля че ще е много удобно.

otkachalchica
03-11-2009, 12:55
да мога да си истривам сама профила мненията или темите най вече когато си поискам

MakeMeLaugh
03-11-2009, 13:04
^ Това няма как да стане.
Нарочно е направено и то е в самата основа на форума - за да не изтриват доказателства и прочие, сама можеш да се досетиш. Иначе практиката с фейк регове, мизерии, и накрая изтривани са нещо като Предплатените карти, с които се извършват най-редовно безредици и няма хващане после.. които скоро ще се заригистрирват вече ;)

Slawi92
03-11-2009, 15:44
Намери потребител и като напишеш примерно ник dimcho натискаш Виж потребител и отиваш направо в профила му...мисля че ще е много удобно. dam i az sum go vijdal v drygi forumi i e dosta udobno :)

Jesus
03-12-2009, 14:07
От 1ви април ще има ли вграден кирилизатор ?

Darkkiss
03-14-2009, 14:30
IQ тест при регистрация

Lucho
03-14-2009, 14:48
IQ тест при регистрацияИ искаш форума да остане без потребители ? :-o ( :lol: )

teenems
03-18-2009, 17:38
Да има бутонче "TeenID" за всеки профил, както е за ICQ-то, email-a и т.н.

"Бърз отговор" е доста добра идея, както и да има "Бърза редакция"...

Да има КИРИЛИЗАТОР...

guinessgirl
03-19-2009, 11:20
кирилизатор
и опция за смяна на никовете 8-) 8-)

Lucho
03-19-2009, 18:34
и опция за смяна на никовете 8-) 8-)колко интересно 8-) 8-)
Не е опция, просто натискане на една отметка в админ панела.
А кога горе-долу ще сложите изброените функций ? :)

jghgh
03-19-2009, 19:29
искам екстра статистика къде потребителят е изписал най-много мнения 8-)
някво яко ще е

Blab
03-20-2009, 11:02
Встрани, не ми се пуска нова тема:
Някакъв редактор на "статиите", които се мъдрят в поленцето най-горе? Неплатен даже ще си намерите, вярвам, ама "незнам" и "от вън" са фрапиращи, да си го кажем направо.:Д

psychopath
03-20-2009, 12:13
аз нямам претенции :)

Jesus
03-24-2009, 22:55
ДА се махне цензурата от ДOИП или да се цензурират думи като депутат

Blab
03-24-2009, 23:00
Искам Инчето да пише за театър, за да ме усмихва.))

ПП: Икарите ги ш' ги дават след нЕма и 3 дни; /повод/

Axe_vs_Sword
03-25-2009, 07:38
Като някой е баннат, да му го пише?
Че аз не съм видял такова нещо

Bimmer
03-29-2009, 10:46
Да можеш да си направиш един начин на писане и винаги автоматично да пишеш с него. 8)
Напълно съм съгласен с това. И за полето със скайп име ще е полезно, според мен.

kalpazanka
03-29-2009, 11:20
Вграден редактор- на много хора ще им е от полза
Блокиране на даден абонат и съответно не му четеш мненията, не му получаваш съобщенията. Модератори, това ще е благинка и за вас- по-малко спорове ще се разразяват и по-малко ще триете ;)И ако може и бутон за сигнализиране на модератор :)

mysterious93
03-29-2009, 12:29
ДА се махне цензурата от ДOИП или да се цензурират думи като депутат

abe kakvo e tova ДOИП :D celiq forum ludnal samo az ne razbrax :D

PiruBloodz
03-29-2009, 13:29
Аз бих искал дизайна на сайтът да е черен, защото така се пести енергия, а много хора влизат във този форум.. :)

woshata
03-29-2009, 14:16
Аз бих искал дизайна на сайтът да е черен, защото така се пести енергия, а много хора влизат във този форум.. :)а да бе как па не черен
боядисай си монитора черен като ти е толкова зор 8-)

woshata
03-29-2009, 14:21
Аз бих искал дизайна на сайтът да е черен, защото така се пести енергия, а много хора влизат във този форум.. :)а да бе как па не черен
боядисай си монитора черен като ти е толкова зор 8-)И да го боядиса няма енергоспестяване, сеаш ли съ ?сещЪм съ .. мЪ тва не е причина дизайна на форума да се превърне в стил погребална агенция :booooomb:

PiruBloodz
03-29-2009, 16:11

е че кво като е черно?

http://forum.359hiphop.com/ като тва може да е

а хората дори са направили черен гугъл, в който пише колко e спестено
http://blackle.com/

woshata
03-29-2009, 16:29

е че кво като е черно?

http://forum.359hiphop.com/ като тва може да е

а хората дори са направили черен гугъл, в който пише колко e спестено
http://blackle.com/Амон ра е добро предложение да прекръстим и форума 8-)
тва е погребална агенция :booooomb:

PiruBloodz
03-29-2009, 16:50
:?

woshata
03-29-2009, 20:15
тва е погребална агенция :booooomb:Леко си ограничена ?Съвсем наред съм си .
Просто не ми харесва .
Да попитам ли сега кой е ограничен и схваща трудно ?
Божее..

woshata
03-29-2009, 20:27
Да попитам ли сега кой е ограничен и схваща трудно ?
Божее..
Питай бе.
Аллах няма да ти помогне.О бе я .
На аллах ходи се храни с Вито и там другите .
Не ме занимавай бе .
Изказах мнение .. той ми разправя за алах .. бе я :lol:

Joro951
04-01-2009, 08:55
Тва с черния цвят е тъпо..тва е сайт за млади хора, тука трябва да е свежо и яко, а не някво мрачно, черно..бляаа

PainMonopoly
04-01-2009, 09:00
Тва с черния цвят е тъпо..тва е сайт за млади хора, тука трябва да е свежо и яко, а не някво мрачно, черно..бляааЕми мене пък не ме кефят разни цигании и кич, обичам да е по-изчистено.

Най добре би било да има някакви теми и всеки да си ги избира.

Но това ме съмнява да го направят. Аз съм си намерил решение. Блокирал съм /design/* :D

Wrathchild
04-01-2009, 09:36
Ами просто да се направят няколко скина + черен такъв и всеки да си избира.

mysterious93
04-02-2009, 13:09
Тва с черния цвят е тъпо..тва е сайт за млади хора, тука трябва да е свежо и яко, а не някво мрачно, черно..бляаа

+1

gPa3HuTeJl
04-03-2009, 16:15
Какво ще кажете за един ОНЛАЙН чат... ЦЪК и ти се отваря прозорче с всички потребители в ОНЛАЙН чата... чата да е разграфен спрямо разделите на форума... примерно на чата да има channel " Любов " .. channel " Секс " и т.н разбирате ме какво имам впредвид

Идеята с уарнинга не е лоша... 3 уарнинга блок или с1ответно делийт според преценка на модератора/администратора

Идеята с1що за скайп не е лоша, но не е нужно да се премахват другите работи уахоо и там другите... просто да се сложи така, че като ц1кнеш и да отваря чата с избрания от вас потребител..

С1що можете да сложите радио... примерно... ц1каш РАДИО... излиза ти прозорче... избираш кое радио искаш да слушаш... минизираш го и си слушаш докато си ц1каш из форумчето...

plmn
04-03-2009, 18:23
Какво ще кажете за един ОНЛАЙН чат... ЦЪК и ти се отваря прозорче с всички потребители в ОНЛАЙН чата... чата да е разграфен спрямо разделите на форума... примерно на чата да има channel " Любов " .. channel " Секс " и т.н разбирате ме какво имам впредвид

Идеята с уарнинга не е лоша... 3 уарнинга блок или с1ответно делийт според преценка на модератора/администратора

Идеята с1що за скайп не е лоша, но не е нужно да се премахват другите работи уахоо и там другите... просто да се сложи така, че като ц1кнеш и да отваря чата с избрания от вас потребител..

С1що можете да сложите радио... примерно... ц1каш РАДИО... излиза ти прозорче... избираш кое радио искаш да слушаш... минизираш го и си слушаш докато си ц1каш из форумчето...

подкрепям

Spider4eto
04-03-2009, 20:04

подкрепям И аз подкрепям и напомням за различните цветови теми за форума :-D

BlackaTBW
04-03-2009, 20:40
Аз претенции към форума нямам, но някои от идеите тук са доста глупави/ненужни/тн. Преди да поставите екстрите, които се искат, защо да не се постави нова тема с анкета, където ще са изброини всички предложения. Все пак ако някое от тях събере 1-2/10 човека, не мисля, че ще е особено нужно да бъде слагано.

gPa3HuTeJl
04-03-2009, 21:30
Бих предложиш още нещо... на самия потребител да се сложи ВОТ... примерно вот по шестобалната система... да се оценява от другите потребители и накрая на месеца примерно, потребителя с1брал най - много гласове да се направи, примерно за 1 месец или 1 седмица или както преценят самите администратори, модератор..

PiruBloodz
04-04-2009, 09:52
Тва с черния цвят е тъпо..тва е сайт за млади хора, тука трябва да е свежо и яко, а не някво мрачно, черно..бляааЕми мене пък не ме кефят разни цигании и кич, обичам да е по-изчистено.

Най добре би било да има някакви теми и всеки да си ги избира.

Но това ме съмнява да го направят. Аз съм си намерил решение. Блокирал съм /design/* :D

как, че тия бели и червени цветове ми бъркат в мозъка

LudoMlado
04-05-2009, 00:36
Понеже ми заключихте другата тема поради няква причина явно тука трябва да пиша.

Добавете кирилица към форума така че всички да могат да пишат на кирилица, от където и да е. Лесна е за добавяне приставката на много форуми я има.

Също така лайв чат, влизаш и лафиш с всички други които са онлайн в форума, разбира се с опции за 1 на 1 чатове.

EroSennin
04-07-2009, 06:48
емотиконка на която и текат лигите зада може да се пъска в темата за снимките :oops:

gPa3HuTeJl
04-07-2009, 08:15
емотиконка на която и текат лигите зада може да се пъска в темата за снимките :oops:

Демек емотика, която да изразява колко си газорял ?

plmn
04-08-2009, 13:27
Най-добрите предложения според мен са тези :

-Мод за бърз отговор (ето го урока - http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=35&t=210)
-Мод репутация,
-Скайп поле,
-Рожден ден мод,свалете от тук - http://phpbb-bg.org/download/birthdays3.0.0-1.rar

За момента е това.Мисля че форума ще стане по-добър.

И като за демо на моднато phpbb2 - http://bg-best.info/index.php
И българският сайт за phpbb поддръжка - www.phpbb-bg.org

да не може да ми праща ЛС след като съм го блокирала

Ето линкове към модовете:
-Репутация - http://phpbb-bg.org/download/file.php?id=8
-Червени и жълти картони (т.нар бан от модератор -http://phpbb-bg.org/download/file.php?id=7)
Имам предложение - всеки нов потребител до 25-то си мнение да въвежда потвърдителен код - свалете мода от тук - http://phpbb-bg.org/download/file.php?id=2
Ето това е мод за предпазване от ботове (мисля че ще е полезно) - http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=35&t=258
Мод за добавяне на подфоруми в phpbb2 (и с това ще се решат някой спорни проблеми и раздели като GSM,комюптри и т.н. - могат да се добавят като подфоруми на раздел Инфорамционни Технологий) - http://phpbb-bg.org/download/Easy%20Sub-Forums%20v1.0.8.rar
Управление на цветовете на групите - http://phpbb-bg.org/download/Advanced_Group_Color_Management_1.2.3.rar (пп - що не добавите нови групи ? Не само модератори и администратори, например V.I.P,Help Team,Училище и приятели team,активни помагачи,спамери, и т.н.) - http://phpbb-bg.org/download/Advanced_Group_Color_Management_1.2.3.rar
И според мен нещо много полезно - мод,смаляващ снимките във форума до нормалните за преглед на него, а като се натисне върху картинката - тя се уголемява в отделен прозорец - http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=35&t=40

съхранението на изпратени съобщения да е възможно 8-)

Eто го мода приятели и врагове за phpbb2 - http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=1118735 с него можете да добавите един потребител във враг, и вече няма да четете неговите постове, все едно е баннат...ако желаете натискате ЧЕТИ и прочитате поста...не съм го пробвал, но изглежда добър !

кирилизатор, и опция за смяна на никовете 8-) 8-)

Като някой е баннат, да му го пише?
Че аз не съм видял такова нещо

напомням за различните цветови теми за форума :-D

Също така лайв чат, влизаш и лафиш с всички други които са онлайн в форума, разбира се с опции за 1 на 1 чатове.

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-15-2009, 23:40
аз пък искам кирилица.. след като се забранява да се пише на латиница трябва да се направи всичко възможно за да може 1 потребител да пише на кирилица. аз нямам кирилица на компютъра, не мога и да си инсталирам... и нямате си идея колко неприятно ми става да копирам и пействам от 1 куп сайтове само и само да е не нарушавам правилата .. :o :shock:

Axe_vs_Sword
04-16-2009, 09:53
a[N]D[i]T[k]a]аз пък искам кирилица.. след като се забранява да се пише на латиница трябва да се направи всичко възможно за да може 1 потребител да пише на кирилица. аз нямам кирилица на компютъра, не мога и да си инсталирам... и нямате си идея колко неприятно ми става да копирам и пействам от 1 куп сайтове само и само да е не нарушавам правилата .. :o :shock:
Примерно... http://5ko.free.fr/bg/cyr.html
Между другото, защо имаш неразрешени знаци в ника ти?

clever
04-16-2009, 12:49
3. При по-големи теми да има възможност да се избере на коя страница да се отиде.

Това не знам дали е възможно в тази версия на phpbb, но би било адски удобно.
Това наистина би било много удобно :)

Axe_vs_Sword
04-17-2009, 16:52
Защото иска да нарушава правилата 8-)
Бтв, заради нейния ник не можах да си болдна мнението 8-)

3. При по-големи теми да има възможност да се избере на коя страница да се отиде.

Не че и сега не можеш 8-)
Примерно линка на тази страница завършва на 120. Ако на мястото на това число напишеш 105, отиваш на предната страница, демек всяка страница е +15 към числото в линка. Дано ми се разбира 8-)

clever
04-17-2009, 18:20
Защото иска да нарушава правилата 8-)
Бтв, заради нейния ник не можах да си болдна мнението 8-)

Не че и сега не можеш 8-)
Примерно линка на тази страница завършва на 120. Ако на мястото на това число напишеш 105, отиваш на предната страница, демек всяка страница е +15 към числото в линка. Дано ми се разбира 8-)разбрах те :)

clever
04-17-2009, 18:22
а междудругото :-o дали може във всики раздел горе в дясно да пише
Виж актуалните мнения
Виж своите мнения
Виж мненията без отговор
:)

gPa3HuTeJl
04-17-2009, 21:47
...но п1к предлагам в раздел НОВИНИ темата МОДЕРАТОРСКА ПОМОЩ да б1де изтрита и да не се прави никога повече... какво е това... т'ва си е чиста г1золизане... модераторите не си м1рдат пр1ста да обикалят из форума да следят за правилно писане и т.н, а потребителите сигнализират ( ПОДМАЗВАТ СЕ ) и модератора с 2-3 кликания на мишката разбира как1в е проблема ( В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ Т.11 ОТ ПРАВИЛНИКА, НАЛИ ТАКА !? xAHYXhAYXha )
Темата просто ми се вижда безмислена. Искате да олесните нашия престой тук? - Изтрийте темата и си в1ршете работа.
Благодаря за разбирането и не се палете.. знам, че ви дразна, говорейки истината, но си е факт 8)

И ОПРАВЕТЕ ВЕЧЕ ПРОБЛЕМА С УДЕБЕЛЕНИЯ И НАКЛОНЕНИЯ ШРИФТ...ДА МОГАТ ДА СЕ С1ЧЕТАВАТ... ПИСНА МИ ВЕЧЕ ... БЛИЗО ВЕЧЕ 5-6 МЕСЕЦА ГО ЧАКАМ ДА ГО ОПРА'ЙТЕ АКО НЕ И ПОВЕЧЕ..

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-18-2009, 13:09
нямам идея :D преди 3 години са били разрешени тези значи .. :-D

Bee
04-19-2009, 17:02
Всеки потребител да може да трие своите постове. :-o

m3talmania
04-19-2009, 17:42
Да мога да търся потребители и бутонче за докладване на модератор?

Lysit0
04-20-2009, 11:40
Хм една модераторка ме съблазни да напиша това (и да ви подсетя за тази идея).
Какво ще кажете за бутон който сигнализира за нередност в дадена тема ;>
+1 по други по неразвити форуми я има тази опция :)

Lucho
04-20-2009, 14:21
+1 по други по неразвити форуми я има тази опция :)По-рано някой беше писал че това е възможно само във версия 3.

hottie
04-21-2009, 09:08

Да, аз подкрепям :)

hottie
04-21-2009, 09:08
[i][b]...но п1к предлагам в раздел НОВИНИ темата МОДЕРАТОРСКА ПОМОЩ да б1де изтрита и да не се прави никога повече... какво е това... т'ва си е чиста г1золизане... модераторите не си м1рдат пр1ста да обикалят из форума да следят за правилно писане и т.н, а потребителите сигнализират ( ПОДМАЗВАТ СЕ ) и модератора с 2-3 кликания на мишката разбира как1в е проблема ( В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ Т.11 ОТ ПРАВИЛНИКА, НАЛИ ТАКА !? xAHYXhAYXha )
Темата просто ми се вижда безмислена. Искате да олесните нашия престой тук? - Изтрийте темата и си в1ршете работа.
Благодаря за разбирането и не се палете.. знам, че ви дразна, говорейки истината, но си е факт 8)

Дори и да се мазнят какъв ти е проблема, не е наказуемо, не е забранено, не нарушава нито едно от правилата :lol: :lol: :lol:

gPa3HuTeJl
04-21-2009, 19:12
[i][b]...но п1к предлагам в раздел НОВИНИ темата МОДЕРАТОРСКА ПОМОЩ да б1де изтрита и да не се прави никога повече... какво е това... т'ва си е чиста г1золизане... модераторите не си м1рдат пр1ста да обикалят из форума да следят за правилно писане и т.н, а потребителите сигнализират ( ПОДМАЗВАТ СЕ ) и модератора с 2-3 кликания на мишката разбира как1в е проблема ( В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ Т.11 ОТ ПРАВИЛНИКА, НАЛИ ТАКА !? xAHYXhAYXha )

Дори и да се мазнят какъв ти е проблема, не е наказуемо, не е забранено, не нарушава нито едно от правилата :lol: :lol: :lol:

...но си цапат устите с вашите газове...

machoka
04-21-2009, 19:22
Дразнител, че си най-див сорт селянин две мнения няма, но следващия път когато се обърнеш толкова неуважително към една дама, ще изгориш по много бърз и неусетен начин ; )

gPa3HuTeJl
04-21-2009, 19:59
Дразнител, че си най-див сорт селянин две мнения няма, но следващия път когато се обърнеш толкова неуважително към една дама, ще изгориш по много бърз и неусетен начин ; )

чакай са...
п1рво : не с1м като вас по цял ден да кисна по форумите и да знам кой е м1ж и кой жена... не с1м медиум... не кисна 24/7 като тебе в тоя форум... за да знам..
второ : т'ва, че с1м див селянин е занаята посветен ми от тебе... имам доб1р учител...
трето : дразня... малко или много... за т'ва ми е ника так1в... в 1 форум винаги трябва да има 1 так1в индивид... не се ежи мистер ФИТНЕС мания !

machoka
04-21-2009, 20:13
и така, значи се разбрахме.

gPa3HuTeJl
04-21-2009, 21:01
В прочем имам идея за нова добавка к1м форума... ма май нема да стане..

Значи когато пращаш ЛС.... да има опция да видиш дали ЛС-то ти е прочетено или не...

machoka
04-21-2009, 21:02
таква опция винаги е имало.

gPa3HuTeJl
04-21-2009, 21:04
начи аз с1м просто копеле 8-)

gPa3HuTeJl
04-27-2009, 15:09
тоя мангал, няма ли да го банвате вече, че е много проста гъба

недоклатен, миризлив, нечистопл1тен, уродлив и изпедерастен приятелю и аз те обичам :-)

П.С не се надявай да ме баннат хаха

Rofl4e
05-03-2009, 13:00
ако го кажа и ще последва баннн така че мисля да си замълча :-D

machoka
05-03-2009, 15:35
ако го кажа и ще последва баннн така че мисля да си замълча :-D

бързо схващаш :booooomb:

sm_95
05-12-2009, 17:47
да има търсачка за потребители

plmn
05-12-2009, 18:15
Да има статус по голям от Мега фен за обикновените потребители !!!!!1

да. крайния статус се достига прекалено бързо.
няма да е лощо всеки да си пише статус сам дори.

Joro951
05-13-2009, 11:27
Да бъде позволен HTML езика.

kalinapet
05-14-2009, 18:51
Да има статус по голям от Мега фен за обикновените потребители !!!!!1

да. крайния статус се достига прекалено бързо.
няма да е лощо всеки да си пише статус сам дори.

Не че нещо, ама имаш ли някава идея колко голямо натоварване ше е за форума всеки да си пише статуса. На IPB може, ама за phpbb хич не е добро решение. От личен опит го знам. И сори, ако мнението ми не е много компетентно. :) 8)

machoka
05-14-2009, 18:54
^^напротив, напълно вярно е.

за хтмл забравете )

Jesus
05-14-2009, 20:41
я кажете какво му ина на ХТМЛ–а ?

Lucho
05-15-2009, 07:46
я кажете какво му ина на ХТМЛ–а ?
Имам приятели програмисти, поне като сме си говорили явно става дума за това: phpbb2 + html = хакнат форум
Поне така предполагам :)

TheBlackStranger
05-17-2009, 09:14
Бърз отговоро, също така да мога да цитирам по няколко човека едновременно, в форумите на invisionfree също може да се види най-долу във форума кой има рожден ден, не че нещо, ама няма да е зле да се сложи.

anitram
06-11-2009, 11:43
и аз да мога да БАННвам искам :D :lol: :oops:

qsmin
06-11-2009, 18:00
корилизатор и прозорче за страниците примерно има 100 страници ти иска6 46 и в прозорчето пишеш 46 и алей хоп :grin: :grin: :grin:

EroSennin
06-11-2009, 21:00
Предлагам вместо примерно бутона коде който прави
да се смени с такъв който слага тагове за клип към ютуб :)