View Full Version : Бихте ли правили секс просто ей така заради удоволствието???
therichbitch
03-05-2009, 13:45
da
therichbitch
03-05-2009, 13:46
da
MakeCash
03-05-2009, 13:48
Пак си зависи от тоя 'някой', но принципно секса си се прави за удоволствие.
suitable
03-05-2009, 13:50
Естествено, че да - бих казал, но разбира се зависи и дали си имам приятелка, до каква степен сме обвързани, дали наистина я ценя и уважавам и така нататъка, но принципно не бих отказал малко удоволствие.. : ) ..та нали секса е точно за това ? : )
вие правите секс с половинките си нали аз имам предвид с някой непознат примерно нали като скъсаш с гаджето си сам/а известно време и кво с кой го правиш? и въпроса ми е с някой който не познаваш айде видите се и веднага в леглото :)
dimitar_ak
03-05-2009, 13:56
Правил съм го и пак бих го правил, но секса с чувства е в пъти по-хубав.
VerryBerry
03-05-2009, 13:57
да
kasanova1994
03-05-2009, 14:02
4e az samo za tva go pra. obi4 ne mi e v stila xD i bez tva obi4 ne sachtestuva ima podmazvane - licemerie - kurvenstvo xD
a za da se sgodich ima samo 1 pri4ina : koito ima baldaza eba 2 gaza xD
[quote="MakeCash"]Пак си зависи от тоя 'някой', но принципно секса си се прави за удоволствие.[/qu
[попринцип ,секса има съвсем друга цел...[/b]
ubuntureload
03-05-2009, 14:14
Много ясно че ДА айде KУPBИ излизайте на показ :D :D :D
MakeCash
03-05-2009, 14:25
[quote=MakeCash]Пак си зависи от тоя 'някой', но принципно секса си се прави за удоволствие.[/qu
Секса е за удоволствие и е научно доказано, че хората и някои видове маймуни са единствените живи същества, които правят секс за удоволствие. Почети малко книжки ;)
Ако идеята на секса беше да се създават деца... нямаше да бъдат измислени презервативите.
[quote=MakeCash]Пак си зависи от тоя 'някой', но принципно секса си се прави за удоволствие.[/qu
Секса е за удоволствие и е научно доказано, че хората и някои видове маймуни са единствените живи същества, които правят секс за удоволствие. Почети малко книжки ;)
Ако идеята на секса беше да се създават деца... нямаше да бъдат измислени презервативите.
az sym 4ela dostata4no,ne se trevoji,ama ti oshte malko malko shte mi kajesh 4e decata gi "pravqt"doktorite v bolnicata...da seksa nosi udovolstvie(po vreme na seks tqloto proizvejda hormoni na shtastieto)no ne e tova negovata osnovna cel ;)
MakeCash
03-05-2009, 14:37
az sym 4ela dostata4no,ne se trevoji,ama ti oshte malko malko shte mi kajesh 4e decata gi "pravqt"doktorite v bolnicata...da seksa nosi udovolstvie(po vreme na seks tqloto proizvejda hormoni na shtastieto)no ne e tova negovata osnovna cel ;)
Значи искаш да ми кажеш, че си лягаш с гаджето ти с целта да правите бебе? :razz:
Значи искаш да ми кажеш, че си лягаш с гаджето ти с целта да правите бебе? :razz:
aide procheti pak kakvo si pisal ti ikakvo sym pisala az...togava pak me pitai zashto si lqgam s priqtelq mi...btw minala sym vyzrastta da pisha po forumite ,za da se zaqjdat,no ako trqbva da ti otgovorq v toq ton,shte ti kaja da pitash vashite dali im e kofti 4e si se rodil,shtoto te prosto sa iskali da se zabavlqvat,a vidish li sa si napravili detence...aide,sys zdrave,4e nasrahme temata s gluposti
Не виждам нищо лошо в секса за удоволствие,така че да бих.
EeeBobii
03-05-2009, 14:59
Секс без чувства не е секс,Не мога да правя нещо което нямам желание.
SiSsKkAa
03-05-2009, 15:02
Казвам ДА,но само при положение,че нямам сериозен приятел
Запознаваш се с някоя яка мацка някъде,харесвате се дали пък няма да имаш желание.Тва да парвиш секс само когато си влюбен са пълни глупости
EeeBobii
03-05-2009, 15:21
Запознаваш се с някоя яка мацка някъде,харесвате се дали пък няма да имаш желание.Тва да парвиш секс само когато си влюбен са пълни глупости
Друго е когато знаеш къде и харесва тя да знае къде ти харесва и да се прави с нежност,желание.
MakeCash
03-05-2009, 15:24
Друго е когато знаеш къде и харесва тя да знае къде ти харесва и да се прави с нежност,желание.
Къде ти харесва? Ти в ушите ли ги ебеш бре? Не мисля, че имаш особен избор къде да ти харесва. То ще кажеш, че преди да сте легнали първия път с приятелката ти сте си попълвали лексиконче какво ви харесва и как :-D
EeeBobii
03-05-2009, 16:24
Къде ти харесва? Ти в ушите ли ги ебеш бре? Не мисля, че имаш особен избор къде да ти харесва. То ще кажеш, че преди да сте легнали първия път с приятелката ти сте си попълвали лексиконче какво ви харесва и как :-D
Прави сте, точно така е!
ImmortalForever
03-05-2009, 16:30
Да, с две ръце!Вднъж живеем, мамка му
Glezanka
03-05-2009, 16:51
Да,бих.
PoLiToOo
03-05-2009, 17:00
da
Не
биха ми се лепнали сумати глупости след това
С познат с непознат Не бих :?
suitable
03-05-2009, 17:21
Под глупости имаш впредвид мнението на хората нали ?:? Не че искам да съдя ама.. :?
Е бих..кво да правим...ако си на "зор" немя да чакаш голямата любов... :lol:
Под глупости имаш впредвид мнението на хората нали ?:? Не че искам да съдя ама.. :?
имах предвид някооя болест а и самата идея не ми допада :?
hooliganka89
03-05-2009, 18:30
Да,той секса си е главно за удоволствие.
Не познавам някой да го прави с няква друга цел :razz:
Punisherrr
03-05-2009, 18:34
Не бих.
(въпреки,че всички се сещаме какво се пита...въпроса наистина е леко тъпо зададен 8-) )
cherinka
03-05-2009, 19:01
Естествено, че да.
Удоволствие си е удоволствие.
Секса си е секс.
Чувствата са си чувства.
Вече друг въпрос е, че когато са трите на едно е що-годе най-добре :)
разбира се, че да... :lol:
м чи за кво друго бе бацета и бачки... :lol: :lol:
Не бих.
(въпреки,че всички се сещаме какво се пита...въпроса наистина е леко тъпо зададен 8-) )сорри
Ако сам свободен що пък не :P
dimitar_ak
03-06-2009, 05:30
Не маймуни, а делфини. При маймуните не знам да го има.
ubuntureload
03-06-2009, 05:51
Пак си зависи от тоя 'някой', но принципно секса си се прави за удоволствие.
Не маймуни, а делфини. При маймуните не знам да го има.
Абе като гледам уличние песове не стига че го правят за удоволствие ми май има скапани гейове сред тях.... :D :grin: :lol:
dimitar_ak
03-06-2009, 08:01
Правила съм и пак ще правя!
Хех, на колко ли мъже присъстваш в мокрите сънища :-D
111111111
03-06-2009, 16:46
Не
yCheniChkaTa
03-06-2009, 17:44
Не...
SoFarSoG00d
03-06-2009, 17:48
Не!За мен сексът е израз на любов към специален човек,а не просто удоволствие.
InSoMn1aC
03-06-2009, 17:51
Много яснУ 8)
sh3_1s_7h3_0n3
03-06-2009, 19:13
Да. ;) Ама пак не е чак толкова хубаво, колкото ако е секс с чувства. Иначе е просто секс. ;)
krem4et0
03-06-2009, 20:20
Че аз за удоволствие си правя секс, а не с цел да се размножавам.....Просто е с приятеля ми, а не със случайни хора. Не бих правила секс с човек, който не обичам!
BigBrother
03-06-2009, 21:18
разбира се. той самият смисъл от секса (като изключим при желание за деца) е доставяне на удоволствие.
sextazy_baby
03-07-2009, 08:32
Зависи от доста неща,но съм ДА :)
summerlove66
03-07-2009, 08:55
Да :)
simona12
03-07-2009, 09:01
da :P
krem4et0
03-07-2009, 09:17
Да питам отговорилите с не-ако не заради удоволствието, защо правите секс? за да се размножавате ли? защото то това му е изконната функция.
m3ch3ncee
03-07-2009, 09:49
Не и с човек към когото нямям чувства.
Ест.. че да.. при условие че нямам връзка... не ми пречи... :)
FunnYboY
03-07-2009, 11:26
ест. че да ;)
angel_spirit
03-07-2009, 12:18
Дам.. кво губиш..?! :smt001
NaughtyOne
03-07-2009, 17:25
Предпочитам да е с човек към когото имам чувства...така че...не.
Дори и да е с любим човек , пак ще е за удоволствие :> Няма да е насила я :>