View Full Version : Девствена на 17
имам въпросче ... на 17 почти на 18 съм и не сам правила секс доста ли е притеснително? също така има едно момче( то не е баш момче де ,на 24 е), с което се забиваме от доста време и той ми е доста навит ,но аз му казах ,че сам правила секс преди.нз какво да правя :(
Moderated by slun4ice
т.7
първо защо да е притеснително ,че не си правила секс? не е важното да избързаш,а да го напарвиш с тчния човек за да не съжаляваш!
мисля че е било глупава постъпка да го лъжеш-ако си решила да го напарвиш с него по добре му го кажи преди за почнете!!!
ubuntureload
03-05-2009, 15:58
E кво може да си правила орален и анален секс... кажи му че си чакала принца на бял кон за да те шиба в котенцето...сервирай му че може и да няма бял кон все пак си решила,че той е твоят принц...
E кво може да си правила орален и анален секс... кажи му че си чакала принца на бял кон за да те шиба в котенцето...сервирай му че може и да няма бял кон все пак си решила,че той е твоят принц...
еееее колко оригинално евалата :P мн оригинално изказване ! :grin:
DiTeraNNo
03-05-2009, 16:07
Дествена си на 17? Съфорумци, имаме новина!!!
Punisherrr
03-05-2009, 16:10
ГОЛЯМ ПРАЗ!
krem4et0
03-05-2009, 16:11
Загубих девствеността си на 21 почти. не съм умряла. Колкото до лъжата-признай му. Може да има големи очаквания от теб, може да не те предразположи, може да се уплаши, защото си тясна или има кръв.
ubuntureload, изразявай се по-малко вулгарно, моля.
mysterious93
03-05-2009, 16:12
оф мн сте зле не мога да ви разбера кво лъжете че сте правили секс??? аз не бих излъгала.Знайш ли къде ми е кво ще си помисли за мен.. ако пита кат почнете там да се .. му кажи просто че си послъгала малко и готово ако му е проблем да се маха.Много сте ми странни :? и така ли стават нещата? едвам сте почнали да се зарибявате и вече коментирате кой с кого ,защо и къде а даже не ходите.Остави нещо мистериозно в теб де не му се разкривай чак толкос много :D
beachy_bunny
03-05-2009, 16:17
хм по-добре девствена на 17 от колкото бременна на 14 ;]
Extremescream
03-05-2009, 16:19
хм по-добре девствена на 17 от колкото бременна на 14 ;] =D>
ImmortalForever
03-05-2009, 16:20
Оф...Няма да ти кажа "По-хубаво е че не си"..Такива сме хората по принцип..Комплексите си ги имаме.. В природата ни е да се влияем от чуждото мнение...И да искаш да се дистанцираш от хората около теб, които не само го говорят, но и го правят..не можеш...Welcome to Bulgaria! Трудно е и е нормално да се комплексираш и да се срамуваш от това..Обаче миличка..има разлика от тфа да си признаеш чисто и просто : НЕ СЪМ , отколкото да се правиш на оборотна, пред мъж, който харесваш..Грешна ти е стратегията...
Biskfitka
03-05-2009, 16:32
Оф....стига бе! Няма определена възраст за секс!
Дествена си на 17? Съфорумци, имаме новина!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ti me razbi e 4ovek
EeeBobii
03-05-2009, 16:34
Момичетата вече правят пари когато станат на 18-19 и са се утвардили да са девствени , а ти се притесняваш...Спокойно, че си намериш майстора!
Nitroglycerin
03-05-2009, 16:42
Химена може да бъде и малко по-разтеглив кжи му,че на предишния му е бил много малък и не е успял да го скъса.
+1
kasanova1994
03-05-2009, 16:56
mili4kata! 17 i debsvetna :OOOOO abe ti si mn bolna be! :O ela az shte izlekuvam :O
ako ti trq opit otidi na doktora i mu nosi prezarvativ i se nadqvai da ne e star xDDDDD
първо защо да е притеснително ,че не си правила секс? не е важното да избързаш,а да го напарвиш с тчния човек за да не съжаляваш!
мисля че е било глупава постъпка да го лъжеш-ако си решила да го напарвиш с него по добре му го кажи преди за почнете!!!+1
aaaaaaaaaaaaaaah
03-05-2009, 17:59
Химена може да бъде и малко по-разтеглив кжи му,че на предишния му е бил много малък и не е успял да го скъса.
или направо си му кажи истината... много по добре ще е :-)
aaaaaaaaaaaaaaah
03-05-2009, 18:01
mili4kata! 17 i debsvetna :OOOOO abe ti si mn bolna be! :O ela az shte izlekuvam :O
ako ti trq opit otidi na doktora i mu nosi prezarvativ i se nadqvai da ne e star xDDDDD
абе ти :-x ебаси идиота кфо лошо има че е девствена :-o
Е, как може да се притесняваш от това, че си девствена?!
Много редки станаха случаите на девствени момичета на твоята възраст. Много по-добре е от това да си започнала да правиш секс от 13-14 годишна.
Изобщо не бива да се срамуваш и да лъжеш по този въпрос.
По-добре признай на момчето, ако ти е толкова "навит", няма да му е проблем. Пък и е на 24 и се предполага, че има известен опит.
накратко :
1. НЕ е ненормално да си девствена на 17. Решението с кого кога как и защо вземаш Ти.
2. Вече е малко тривиално но едва ли ще намериш точен отговор по точно този въпрос във форум ( дори и този, нищо лично този ) . Всичко си е иднивидуално.
3. Относно лъжата - ако си решила да го направиш с това момче и си на 100% сигурна действаи но му кажи истината. Така той ще е настроен да бъде по нежен с теб ( ако не е някои censored )
Ами това е все пак накратко :)
blqsu4kOo
03-05-2009, 20:24
Първо защо да е притеснително ,че не си правила секс ? Не е важното да избързаш,а да го напарвиш с точния човек за да не съжаляваш ! Ako смяташ че това е точния човек за тебе давай ама му кажи преди да почнете :wink: По добре че си на 17 и си дествена от колкото да си на 13/14 майка :)
angelcheeee_93
03-05-2009, 20:29
кажи му истината,как може да те е срам от това,че си се запазила чиста.НЕ виждаш ли ,че в днешно време повечето са курви,трябва да се радваш,че си различна.АЗ се гордея с това,че съм девствена.
summerlove66
03-05-2009, 21:09
Всеки сам решава кога да започне ... Обаче не виждам защо едно момиче трябва да е курва,ако е легнала по раничко с мъж .. Тъп и ограничен начин на мислене ;]]
накратко :
1. НЕ е ненормално да си девствена на 17.
Ти не си нормален.
Youth_boy
03-05-2009, 22:34
Не бива да се тревожиш за това че си девствена , ето виж колко хора ти го казват такива които имат опит и т.н. ако искаха можеха да ти се подиграват или да се шегуват на дребно но не го правят ами точно обратното.
bloodylips
03-06-2009, 07:29
не мисля че трябва да се притесняваш от нещо хората тука по на 22 още не са правили секс а ти...за всичко си има време :)
PainMonopoly
03-06-2009, 07:51
Трудно ми е да повярвам, че си толкова тъпа, затова приемам, че темата е ебавка.
pisentseto
03-06-2009, 12:55
+1 :smt023
jenichka
03-06-2009, 13:15
нищо срамно няма да си девствена,но човека с който ще го направиш задължително трябва да знае че не си правила секс до сега за да може да те предразположи по добре.а и + това така и така като почнете да го правите тои ще разбере че си девствена и ще стане още по зле ако разбере сам.кажи на човека че си го излъгала но все пак искаш да го направиш и тои да си решава вече.И НЕ ЗАБРАВЯИ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ!!! успех!
summerlove66
03-06-2009, 13:22
И ако утре фана да пукна и да не съм видяла качествено удоволствие ?! .. За къде чакате толко незнам .. Та специалния, уникалния незнам си какво .. Разберете принцове има само в приказките .. Реалния свят е доста по-различен .. И честно казано ми става смешно като чуя момиче завършило не е спала с мъж .. Че кой ще я иска без никакъв опит .. Няма какво да се залъгваме , нещата стоят така ..
summerlove66
03-06-2009, 13:40
И ако утре фана да пукна и да не съм видяла качествено удоволствие ?! .. За къде чакате толко незнам .. Та специалния, уникалния незнам си какво .. Разберете принцове има само в приказките .. Реалния свят е доста по-различен .. И честно казано ми става смешно като чуя момиче завършило не е спала с мъж .. Че кой ще я иска без никакъв опит .. Няма какво да се залъгваме , нещата стоят така ..
Земи си полука от момичето, то е к***а и знае...
С ти си педал, ама си трая нали ..
Хаха като разбереш смисъла на думичката курва ще си говориме .. А това че сигурно не си виждам голо женско тяло е друг въпрос .. Все пак всеки сам решава за себе си .. ;]]
angelcheeee_93
03-06-2009, 13:43
[quote=summerlove66]И ако утре фана да пукна и да не съм видяла качествено удоволствие ?! .. За къде чакате толко незнам .. Та специалния, уникалния незнам си какво .. Разберете принцове има само в приказките .. Реалния свят е доста по-различен .. И честно казано ми става смешно като чуя момиче завършило не е спала с мъж .. Че кой ще я иска без никакъв опит .. Няма какво да се залъгваме , нещата стоят така ..
скъпа ти си ужасна хуха и лесна.ЗА какво ми е да имам опит,да няма сучайно аз да го чукам? :x Нямам думи просто,как може да даваш такива съвети-по-добре ги запази за себе си,защото и без това си супер безмозъчна.Било и ставало смешно,като чуела за девствени.
Ти си смешната,защото нямаш достойнство и със сигурност всички те искат само за забавление.Едва ли ще намеериш човек,който да те обича,защото мъжете обичат курви единствено за забавлението,а това миличка не е любов.Това си е цялата истина.
От курволяк не може да се обърне човек. :? Патка,безсрамница,това си ти :!: не целя да те обидя,просто за мен това е истината,колкото и да го отричаш.
summerlove66
03-06-2009, 13:46
[quote=summerlove66]И ако утре фана да пукна и да не съм видяла качествено удоволствие ?! .. За къде чакате толко незнам .. Та специалния, уникалния незнам си какво .. Разберете принцове има само в приказките .. Реалния свят е доста по-различен .. И честно казано ми става смешно като чуя момиче завършило не е спала с мъж .. Че кой ще я иска без никакъв опит .. Няма какво да се залъгваме , нещата стоят така ..
скъпа ти си ужасна хуха и лесна.ЗА какво ми е да имам опит,да няма сучайно аз да го чукам? :x Нямам думи просто,как може да даваш такива съвети-по-добре ги запази за себе си,защото и без това си супер безмозъчна.Било и ставало смешно,като чуела за девствени.
Ти си смешната,защото нямаш достойнство и със сигурност всички те искат само за забавление.Едва ли ще намеериш човек,който да те обича,защото мъжете обичат к**ви единствено за забавлението,а това миличка не е любов.Това си е цялата истина.
От курволяк не може да се обърне човек. :? Патка,безсрамница,това си ти :!:
Tцтц момиче 93 какъв детски акъл .. И за твое сведение имам си приятел от доста време, който ме обича и ме чука както тебе никога няма да те чукат ! .. А това какви съвети аз да давам не си ти тая дет да ми кажеш ?! Разбрахме се ?
summerlove66
03-06-2009, 13:51
Имаш си приятел, а?Той знае ли?
Човече малоумен си .. Съжалявам че се налага да ти го кажа аз :S
NaughtyOne
03-06-2009, 13:57
Вече ще си записвам в тефтерче такива изказвания,за да си ги чета когато съм в лошо настроение.Е...ти ми оправи моето за което ти благодаря :)
Не ми са обяснява и не ми се занимава-само ще се повторя "Сера ви на идеалите" и на тебе и на момичето,което е извършила огрооомното престъпление,че е останала девствена на 17 :D
angelcheeee_93
03-06-2009, 13:59
Ти си смешната,защото нямаш достойнство и със сигурност всички те искат само за забавление.Едва ли ще намеериш човек,който да те обича,защото мъжете обичат к**ви единствено за забавлението,а това миличка не е любов.Това си е цялата истина.
От курволяк не може да се обърне човек. :? Патка,безсрамница,това си ти :!:
Tцтц момиче 93 какъв детски акъл .. И за твое сведение имам си приятел от доста време, който ме обича и ме чука както тебе никога няма да те чукат ! .. А това какви съвети аз да давам не си ти тая дет да ми кажеш ?! Разбрахме се ?
КАкво ако си по-голяма?може да съм 93-ти набор,но имам много повече акъл в главата си от теб.На каква се правиш на по-опитна ли?Фукаш се с това,че си се ебала и се присмиваш на тези,които не са го правили.Какво му е срамното не разбирам?Или си се родила ебана?
Боже мили... мен никой не може да ме засегне с това ,че съм девствена,дори мн бих се радвала ако някой го каже.И пак ти казвам ,че каквото мисля това казвам.Живота си е твой,прави с него каквото искаш,аз просто изразих мнение.Разбрахме се.
venom0706
03-06-2009, 16:25
Ха-ха,ти все едно не си.Ти си типична к***а и да ми отричаш, и да обиждаш хората тука..... ае стига си писала по тая тема,ами върви да те почукват. :)
evichka_lonelyy
03-06-2009, 16:30
мисля че е било глупава постъпка да го лъжеш-ако си решила да го напарвиш с него по добре му го кажи преди за почнете!!!
Съгласна съм най-важното е да е точния човек и да си напълно сигурна,че го искаш...аз още съжалявам за първия си път :( [/u]
mysterious93
03-06-2009, 16:55
abe kvo i sko4ixte vsi4ki na summerlove66 :lol: emi donqkude e prava.Ne mi haresa izcqlo mnenieto i kak moje da e o6te devstvena na 17 i t.n., no nima ne e prava 4e mom4etata iskat s nqkoq po opitna?? i kato vidqt nqkoq devstvena bqgat s 100 km/h . A i tva 4e nqkoi se sramuva ot devstvenosta si si e li4no negov problem ne vijdam kak moje da se zasegne ot takova mnenie :D :-)
SoFarSoG00d
03-06-2009, 17:39
Няма значение на колко години си,важното е да дойде подходящия момент и да го направиш с точния човек.
summerlove66
03-07-2009, 06:59
Ха-ха,ти все едно не си.Ти си типична к***а и да ми отричаш, и да обиждаш хората тука..... ае стига си писала по тая тема,ами върви да те почукват. :)
Запомни едно не обиждай човек дето не познаваш .. И 2-ро не ми казвай къде да пиша , за да не ти кажа аз къде да идеш?! Капиш?
NaughtyOne
03-07-2009, 09:58
Запомни едно не обиждай човек дето не познаваш .. И 2-ро не ми казвай къде да пиша , за да не ти кажа аз къде да идеш?! Капиш?
:lol: :lol: :lol:
111111111
03-07-2009, 10:35
Не е притенително.Пртеснително е че ти си мислиш,че е притеснително.
А според мен,ако го направиш с въпросния младеж ще съжаляваш, той ти е навит ама с извиненя ще те изчука и ще те зареже.
Очаквам тема-Девствена на 14,HELP :shock:
NaughtyOne
03-08-2009, 15:14
:lol: Бъди сигурна!
ubuntureload
03-08-2009, 15:16
:lol: Бъди сигурна!
Ама то вече нямаше ли такава... 8)
abe kvo i sko4ixte vsi4ki na summerlove66 :lol: emi donqkude e prava.Ne mi haresa izcqlo mnenieto i kak moje da e o6te devstvena na 17 i t.n., no nima ne e prava 4e mom4etata iskat s nqkoq po opitna?? i kato vidqt nqkoq devstvena bqgat s 100 km/h . A i tva 4e nqkoi se sramuva ot devstvenosta si si e li4no negov problem ne vijdam kak moje da se zasegne ot takova mnenie :D :-)
според мен пък, повечето момчета не си го признават, но ги прави много горди това да знаят, че са първите на някое момиче.....Много е малоумно да си мислиш, че ако до 15 не си правил секс..си задръстен или не знам какъв...напротив!...За мен хората, които правят секс след 17 годишна възраст са много по-интелигентни..и не ми излизайте с номера "който, когато си реши,тогава е по-правилно"..1во как някой на 13 знае кво иска и 2ро-като не може да си обясни кво си причинява на недоразвитото си тяло на тая възраст, по-хубаво да не го прави!!!
"Старомодно", но ФАКТ!!!! :)
summerlove66
03-08-2009, 18:28
Абе всеки да прави това дето иска бе .. Какви са тия филми .. Всеки си гледа живота и това е .. Като решиш ДНЕСКА ЩЕ Е .. Все едно , че някой ще те разубеди .. Бе .. :D
Dark_Angel_F
03-09-2009, 12:26
Защо да е притеснително ?! Даже говори мн добре за теб ,че си изчакала ;) А моя съвет е ако нямате връзка не прибързвай да спиш с него , за да не съжаляваш после .
moneycomeme
03-10-2009, 09:52
...pyrvo EVALA ...strahotno e che si devtsvena,mislq che nqma nishto losho dori samo predimstva ima...a za momcheto,ako iska samo da spi s teb,ne razkrivai dushata si pred nego,golqm pras che si go izlygala,obache kato si se pazila do sega ne davai na pyrviq sreshtnat,koito ne e zavladql syrceto ti da te ima...oshte vednyj EVALA,malko momicheta sreshtam kato teb ! :o
mickelangelo
03-10-2009, 16:35
ГОЛЯМ ПРАЗ!
+1
били сме и забавни : ) тва колко време го мисли за да се сетиш да ог напишеш :? май множко а ? Като те гледам кви ги пишеш не ми изглеждаш много умна така че ходи си се чукай там с който си искаш и не и се меси на момичето : ) са ако те питат сиг ше те е срам да си признаеш че си отворена на 12 ама все тая : ) нищо лично
П.П: angelcheeee_93 , евалата : )
summerlove66
03-10-2009, 18:09
били сме и забавни : ) тва колко време го мисли за да се сетиш да ог напишеш :? май множко а ? Като те гледам кви ги пишеш не ми изглеждаш много умна така че ходи си се чукай там с който си искаш и не и се меси на момичето : ) са ако те питат сиг ше те е срам да си признаеш че си отворена на 12 ама все тая : ) нищо лично
Абе не си ти тоя дет ще казва колко съм умна , защото бас ловя , че ти и 10 живота напред няма да влезеш там , където аз Уча .. И друго за пръв път го направих на 15 .. Сега съм 16 .. Е какво стана ?! .. Е такива утрепки като теб могат само да ми лижат подметките , даже и това не заслужаваш !
Абе не си ти тоя дет ще казва колко съм умна , защото бас ловя , че ти и 10 живота напред няма да влезеш там , където аз Уча .. И друго за пръв път го направих на 15 .. Сега съм 16 .. Е какво стана ?! .. Е такива утрепки като теб могат само да ми лижат подметките , даже и това не заслужаваш !
Само не тръгвай да се сравняваме моля, да не ти казвам аз къде уча, тва че мама е кихнала 10 бона да те изпратят в хубаво даскало току виж научиш таблицата не ме впечатлява особено :П и като си го правила за 1ви път на 15 а сега си на 16 кво се правиш на опитна ? Ходи се снимай в порно филми поне , мисля че това ще задоволи напълно ценностната ти система. Сега можем да спрем да те обсъждаме, въпреки че сигурно ти доставя удоволствие , темата не е за теб ; )
и още нещо, като се правиш на умна поне гледай като пишеш да изглеждаш грамотна , думата е Отрепка , с О :)
summerlove66
03-10-2009, 18:35
Само не тръгвай да се сравняваме моля, да не ти казвам аз къде уча, тва че мама е кихнала 10 бона да те изпратят в хубаво даскало току виж научиш таблицата не ме впечатлява особено :П и като си го правила за 1ви път на 15 а сега си на 16 кво се правиш на опитна ? Ходи се снимай в порно филми поне , мисля че това ще задоволи напълно ценностната ти система. Сега можем да спрем да те обсъждаме, въпреки че сигурно ти доставя удоволствие , темата не е за теб ; )
Къде бе учиш .. В такова за бавноразвиващи се ?! .. хаха ми да натрупала съм за една година достатъчно .. Ти не можеш да кажеш ! Да не е тук мястото , ако имаш проблем можем да го решим лесно .. Не съм от хората , които само говорят .. Обичам да действам !!
ubuntureload
03-10-2009, 19:27
Ох ох ох... все още живеете с мисълта че елитното училище и високия успех е критерий начетеност!
Жалка картинка... може да си завършил с отличие най елитното даскало в света и да си тъп та направо вдлъбнат, в същото време може да си завършил обикновена гимназия с 4,00 и да си със светлинни години напред в умственото си развитие в сравнение с този от елитното даскало я не се филмирайте толкова..... ;)
И за една година ако се става секс експерт аз съм трамвай със спукана гума....
summerlove66
03-10-2009, 20:04
Ох ох ох... все още живеете с мисълта че елитното училище и високия успех е критерий начетеност!
Жалка картинка... може да си завършил с отличие най елитното даскало в света и да си тъп та направо вдлъбнат, в същото време може да си завършил обикновена гимназия с 4,00 и да си със светлинни години напред в умственото си развитие в сравнение с този от елитното даскало я не се филмирайте толкова..... ;)
И за една година ако се става секс експерт аз съм трамвай със спукана гума....
Хахаха .. Прав си , но ще ме извиняваш обаче в моето даскало не знаеш ли , не оцеляваш ! .. Така че не ми говори .. И да за една година може да се натрупа много опит , зависи кой ти помага и дали имаш достатъчното желание ;)
dEn4eToOoOoO
03-10-2009, 20:55
Em super destvena si za kade barzash.
Po-dobre destvena na 17 otkolkoto bremenna na 14 :? :? :?
Extremescream
03-11-2009, 08:33
Ti si basi zadrustenata ma Very HappyVery Happy na 17 ne pravila sex..az go praih na 13 o6te ma naistina trqq si mn zle.nz.. nz.. Very HappyVery HappyVery Happy Абе от това,което съм чела от теб си личи,че си супер тъпо парче,така че недей коментира :-P
TPAKTOPUCTA
03-11-2009, 08:35
аз не мога да видя какъв е проблема ... той не че има начин да разбере дали си девствена или не, а и ти винаги можеш да го литнеш ....
TPAKTOPUCTA
03-11-2009, 08:37
Ti si basi zadrustenata ma Very HappyVery Happy na 17 ne pravila sex..az go praih na 13 o6te ma naistina trqq si mn zle.nz.. nz.. Very HappyVery HappyVery Happy Абе от това,което съм чела от теб си личи,че си супер тъпо парче,така че недей коментира :-P
а пък според мен това е някъв незадоволен пубер от мъжки род (може би на 11-13 години) който се хили пред компа всеки път като види, че някой му обръща внимание) същото ми е мнението и за още един протребител на форума (ама ще си го запазя за мен) :shock:
Защо си го излъгала,не трябва да се притесняваш от това,че си девствена.Това е нещо много хубаво.По -добре късно,трябва да се чувстваш готова.
hooliganka89
03-11-2009, 19:38
Хората лъжат,че са девствени,ти пък лъжеш,че не си...Лудница.
Ti si basi zadrustenata ma :D:D na 17 ne pravila sex..az go praih na 13 o6te ma naistina trqq si mn zle.nz.. nz.. :D:D:D
да мнооого е задръстена, направо, ти сиг си жената мечта ли к'во ? И по полека с комплексите, не всяко момиче иска да е като тебе и като стане на 20 години да могат да му мушкат по 3 члена на 1 място : )
LadY_AnonYmitY
03-12-2009, 19:34
Олееее .. кой позволява на такива объркани дечурлига (визирам sladky2008) да стоят тук... малката .. срамота бе срамота! Вече всеки на когото кажеш че си девствен на 17 ще ти каже евала .. тая малката сигурно с куклата се се отворила .. аз се отчайвам бе хора... :shock:
ti luda li si we ?!?!? vari sa pliushti na kisterme we :D to dane da e lo6o ne6to... onq sh ti prasne jama i posle sh sa nau4i6... sh si opitna :P
e ti si samo na 18 i se pritesnqva6 4e tova e stranno ami az kato sam na 22g a nito gadje sam imal nito sex sam pravil? gadno se 4uvstvam i sigyrno vseki 6te kaje 4e e mn stranno tova no prosto nemoga da namerq momi4e:( nikoq ne me jelae i zatova sam vse sam:( nito 1 sladko krasivo momi4e do sega ne me e poglejdalo:( misli6 li na men kakvo mi e> a?
cveteto64
03-13-2009, 08:49
И защо лъжеш няма нищо срамно в това дори сега рабирам, че момчетата в днешно време харесват повече девсвеници, а не някоя п**ка дет го прави с всеки втори... :)
Еми можеш да минеш първо през някой друг после през него за да не те е чак толкова срам пък и да му се харесаш :D Както обичам да казвам- На хубави момиченца не отказвам :D
MakeCash
03-18-2009, 11:24
Ti si basi zadrustenata ma :D:D na 17 ne pravila sex..az go praih na 13 o6te ma naistina trqq si mn zle.nz.. nz.. :D:D:D
да мнооого е задръстена, направо, ти сиг си жената мечта ли к\'во ? И по полека с комплексите, не всяко момиче иска да е като тебе и като стане на 20 години да могат да му мушкат по 3 члена на 1 място : )
abeeee idiot mlukvai!!!!!!!!
Ако това на снимката си ти, не бих се наел да се занимавам с тебе, честно казано... Незнам дали като станеш на моите години ще ти вкарват по 3-4 члена на едно място, ама на 14-15 като нищо може да се бориш за "мама на годината". Абе вие не схващате ли, че колкото по-'опитно' е едно момиче или момче, толкова по-голям шанс има да е лепнало нещо? Май мислите само за бременност и девственост, а останалите болести ги оставяте настрана. Туй ако ми беше дъщеря, девствения пояс и един конус на врата (като кастрираните кучета), да има да обяснява в училище защо е като палячо.
Ем аз съм момче и съм на 19 .. и аз съм девствен ама не ми е проблем .. не е болка за умиране просто не съм срещнал подходящо момиче се някви ... миндили на хоризонта :) . А и сега по добре девстен на 19 от колкото баща на 15 ..