View Full Version : бухнала коса след къпане
След като се изкъпя косата ми става доста бухнала. Предполагам че е така защото по принцип е много мазна и след като се измия може би изсъхва косъма (поне аз мисля че е така) и чак на следващия ден (най-рано) се пооправя, но след това и много се омазнява. Та какво трябва да правя за да не е прекалено бухнала, но и не много мазна. Знам, че отстрани звучи много суетно, но стои ужасно и искам да я пооправя малко.
Dian4ety
03-05-2009, 21:04
Сресвай я докато е мокра и недей да я сушиш със сешуар :-)
anonymous497065
03-05-2009, 21:36
Точно със сресването става по-бухнала.
намокри я леко
пожелавам ти цял живот, все такива проблеми да имаш
gLypChenCee
03-06-2009, 08:42
И аз имам такива проблеми .. Но я сресвам докато е мокра и я връзвам .. На другата сутрин не ми е толкова обемна. :)
111111111
03-06-2009, 16:24
И мойта е същата,обаче имаше 1 шампоан,май Елсев беше,който е срещу този обем, пробвай го :)
Не я суши със сешоар!
като изсъхне,връзвай цялата опашка с ластици
111111111
03-06-2009, 17:02
Е да не я суши,обаче като я върже мокра става на много гадни вълнички, да я чака да позисъхне по голямата чат и чак тогава да връзва,инач мокра и вързана става на кошница като я пусне.
Mомче съм и косата ми не е чак толкова дълга :). Ще потърся и шампоана и пак ще пиша.
Snuffles
03-06-2009, 20:36
Аз като я среша, докато е къпана, става адски зле. Плюс тва съм чела, че се изтощава като се реше мокра. И аз вече я оставям да си съхне сама.
111111111
03-06-2009, 20:36
Щом си момче шампоана може би е най-доброто решение.Успех :)
varnen4e
03-06-2009, 21:30
Сресвай я докато е мокра и недей да я сушиш със сешуар :-)
Ресането на мокра коса е много вредно и много изтощава косата!
еми докато я мокра тогава я сресваш и няма да ти бухне и наистина недей със сешоар ,зашото така се омазнява по бързо може да използваш някакви басами и маски :)
М и моята коса се омазнява доста бързо :( супер гадно е, но няма какво да се направи..Просто сега сме в побертета и известно време ще е така :) А за това, че ти е бухнала косата не виждам какво лошо има..? Все пак нямам идея как да не ти е бухнала косата :-D
А защо не отидеш на фризьор да ти я филират малко и после да си купиш някоя сериика (шампоан,балсам и евентуално някоя маска или крем) за мазна коса :-o
evalongoriq
03-07-2009, 14:47
отиди на фризьор за да ти даде съвет
А защо не отидеш на фризьор да ти я филират малко и после да си купиш някоя сериика (шампоан,балсам и евентуално някоя маска или крем) за мазна коса :-o
може наистина така да направя, а относно за маската бях чел доста за тази с тривитаминола и доколкото се сещам не беше за мазна коса, а за блясък и здравина на косъма, но все пак дали ще помогне понеже искам да пробвам и нея или по-добре за сега да използвам някоя друга специално за мазна коса
може наистина така да направя, а относно за маската бях чел доста за тази с тривитаминола и доколкото се сещам не беше за мазна коса, а за блясък и здравина на косъма, но все пак дали ще помогне понеже искам да пробвам и нея или по-добре за сега да използвам някоя друга специално за мазна коса
Маската с тривитаминол е предимно за стимулиране растежа на косата и определено не ти я препоръчвам,защото съм чувала (а и съм чела),че при някои хора след използване на маската косата започва да се омазнява много бързо ... :?
Предлагам ти да си купиш някоя серия за мазна коса и известно време да използваш само нея :)
BigFakeSmile
03-09-2009, 16:17
има едни кремове за коса Sunsilk преди ползвах и бях доволна