.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

бухнала коса след къпане

След като се изкъпя косата ми става доста бухнала. Предполагам че е така защото по принцип е много мазна и след като се измия може би изсъхва косъма (поне аз мисля че е така) и чак на следващия ден (най-рано) се пооправя, но след това и много се омазнява. Та какво трябва да правя за да не е прекалено бухнала, но и не много мазна. Знам, че отстрани звучи много суетно, но стои ужасно и искам да я пооправя малко.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Сресвай я докато е мокра и недей да я сушиш със сешуар

anonymous497065
    Guest
    Точно със сресването става по-бухнала.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    намокри я леко
    пожелавам ти цял живот, все такива проблеми да имаш

Град
    ForSaken city (:
    И аз имам такива проблеми .. Но я сресвам докато е мокра и я връзвам .. На другата сутрин не ми е толкова обемна.

И мойта е същата,обаче имаше 1 шампоан,май Елсев беше,който е срещу този обем, пробвай го

Не я суши със сешоар!
    като изсъхне,връзвай цялата опашка с ластици

Е да не я суши,обаче като я върже мокра става на много гадни вълнички, да я чака да позисъхне по голямата чат и чак тогава да връзва,инач мокра и вързана става на кошница като я пусне.

Mомче съм и косата ми не е чак толкова дълга . Ще потърся и шампоана и пак ще пиша.

Аз като я среша, докато е къпана, става адски зле. Плюс тва съм чела, че се изтощава като се реше мокра. И аз вече я оставям да си съхне сама.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Щом си момче шампоана може би е най-доброто решение.Успех

Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Сресвай я докато е мокра и недей да я сушиш със сешуар
    Ресането на мокра коса е много вредно и много изтощава косата!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на galu6a
    еми докато я мокра тогава я сресваш и няма да ти бухне и наистина недей със сешоар ,зашото така се омазнява по бързо може да използваш някакви басами и маски
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Велико Търново
    М и моята коса се омазнява доста бързо супер гадно е, но няма какво да се направи..Просто сега сме в побертета и известно време ще е така А за това, че ти е бухнала косата не виждам какво лошо има..? Все пак нямам идея как да не ти е бухнала косата

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А защо не отидеш на фризьор да ти я филират малко и после да си купиш някоя сериика (шампоан,балсам и евентуално някоя маска или крем) за мазна коса

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

отиди на фризьор за да ти даде съвет

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А защо не отидеш на фризьор да ти я филират малко и после да си купиш някоя сериика (шампоан,балсам и евентуално някоя маска или крем) за мазна коса
    може наистина така да направя, а относно за маската бях чел доста за тази с тривитаминола и доколкото се сещам не беше за мазна коса, а за блясък и здравина на косъма, но все пак дали ще помогне понеже искам да пробвам и нея или по-добре за сега да използвам някоя друга специално за мазна коса

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SDA
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    може наистина така да направя, а относно за маската бях чел доста за тази с тривитаминола и доколкото се сещам не беше за мазна коса, а за блясък и здравина на косъма, но все пак дали ще помогне понеже искам да пробвам и нея или по-добре за сега да използвам някоя друга специално за мазна коса
    Маската с тривитаминол е предимно за стимулиране растежа на косата и определено не ти я препоръчвам,защото съм чувала (а и съм чела),че при някои хора след използване на маската косата започва да се омазнява много бързо ...
    Предлагам ти да си купиш някоя серия за мазна коса и известно време да използваш само нея

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    има едни кремове за коса Sunsilk преди ползвах и бях доволна
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове