View Full Version : Помощ!Майка ми не ми дава .. как да я убедя?
lolipop1
03-06-2009, 17:42
Мисля, че този въпрос е адски шибан по дяволите .. но каквоо да се прави .. майка ми не ми дава да си оформям веждите .. смисал те са некви гадни гъсти ... :shock: офф не ги трая ама не ми дава .. на 13 съм ..направо ще се побъркам .. говорила съм с нея хиляда пъти и колкото повече отстоявам мнението си толкова по лошо става и обикновено ми казва "ако не спреш да ме тормозиш по този въпрос ще ти забраня и др неща ..." пробвала съм с нормален тон .. молила съмм и се пак същото ми казва ... мислила съм си да го направя тайно от нея да отида на козметик .. но последствията ще бъдат кофти смисал ще ем направи на нищо.. казва ми че съм била малка и не съм могла да си ги оформям .. ся големите ше почнете "ами малка си ... пишлеме на мляко миришеш .. " да така е ве да го е*а ... ма немога с такива вежди повече стаам обект на подиграфки от съучениците мии ... моля ви дайте ми съвет .. това е важно за мен ..
iveta_bebeto
03-06-2009, 18:10
az puk 6tqh da si gi oformq ako 6te posle da ma nakazva nali e re6en problema :D nqq da gi ima tez vejdi posle 6a mine nakzaniety i na maika ti 6a i mine i 6a vidi 4e ni6ty ne e stanalo
ami,da,az su6to bih si opravila vejdite,a tq da besnee kolkoto si iska posle.Ako ne smee6 da si gi oformi6 sama,suberi pari4ki i idi na kozmetik.
KoRnFlAkE
03-06-2009, 19:55
ми ако ти се подиграват, просто ги оформи. тва са твоите вежди, егати. аз никога не съм питала
дали мога да си оформям веждите.
ама не ги прецаквай, че после е още по- смешно.
аз съм била по малка и от тебе даже и исках да си ги офромя ама майка ми ми мръбкаше и викаше не не ..
и един ден една фр дойде у нас и ми ги оформи.. като ме видя само се подсмихна и ме пита защо съм го направила без неино разрешение и аз казах просто така дразнеха ме..
п.с. зависи и от това как се държиш ако си примерно момиченце и вигаи слушкакш и ги гледаш в очичките.. последствията определено ще са гадни защото ще е бясна от факта че не си я послушала и си направила обратното...
но ако си правиш каквото знаеш ти(както аз) последствия няма да има.. :)
CuteBaby
03-06-2009, 20:30
Ами оформи си ги без да я питаш,но не ги изтънявай прекалено много за да не и е прекалено лоша реакцията.Най-добре отиди на козметик първия път да ти ги оформи или кажи на някоя приятелка,която се справя добре с пинсетата и после сама може да си ги поддържаш ;) Успех
nefchi_bs
03-07-2009, 16:03
Вземи 5 лева и кажи,че отиваш на кафе и отиди на козметик да ти ги оформят и я постави пред свършен факт..
Pedigree
03-07-2009, 16:35
Само си представям как майка ми ми забранява да си оформям веждите, ахахаах.
А на козметик повече от 4-5 лева няма да ти вземат.
Отиваш и така.
Тя после да бучи, ако иска. :)
Изобщо защо е питаш .... :? Това си са твоите вежди и е гадно заради едни вежди да ти се скапва самочуствието ако така и не ти дава или отиди на козметик или помоли твоя приятелка за която си сигурна че може да ти ги оформи добре :)
YouCantStopMe
03-07-2009, 17:17
Оформи си ги без да я питаш и без да и искаш позволение.
Все пак не си чаааак толкова малка,че да не можеш да взимаш решения за външния си вид.
Или ако не можеш да направиш това..поне и кажи - И да ми даваш,и да не ми даваш,аз ще го направя.
sladur4etyYy
03-07-2009, 17:42
ти като оная, дето майка й й забранява да се епилира :D аз моята изобщо не съм я питала, като си оформях веждите, пък и те не бяха кой знае колко големи.. така направи и ти- оформи си ги без да й казваш или иди при козметик или някоя приятелка, която си сигурна, че ще ти ги направи хубави и готово. майка ти ще ти повика малко, може да те накаже, ама какво от това? нали вече ще си с хубави вежди :D
TheBestFriends
03-07-2009, 19:14
не я питай, а действай
SunShinePearl
03-07-2009, 19:57
ми ако ти се подиграват, просто ги оформи. тва са твоите вежди, егати. аз никога не съм питала
+1
Tutmanik
03-07-2009, 20:41
Ooo..на мене ако ми бяха забранили вднага си ги оформям и тва е..няма да ходиш кат горила,оформи си ги,на майка ти ще й мине,спокс...
Nitroglycerin
03-07-2009, 21:46
Всички й давате съвет "оформи си веждите" или "отиди на козметик" тя си каза,че после може да има последствия.
След като не става с май ка и говори с баща ти са все един от тях трябва да се навие.
Infinity
03-08-2009, 08:22
Вземи 5 лева и кажи,че отиваш на кафе и отиди на козметик да ти ги оформят и я постави пред свършен факт..
най-доброто решение :grin:
DemonchY
03-10-2009, 19:17
виж ся другарке ;] ... момче съм и преди като не се бръснех някой път и аз ставах обект на подигравки и съм говорил с майка не задруго а защото имах 1 бенка на лицето и да не я разраня че стават проблеми и т.н. ... и тя ми казваше рано ти е още ... в крайна сметка избръснах се без да я питам и тва е ... може пък по-късно да ти казва е права беше като си оправи веждите тогава или пък ще забрави максимум след 1вата седмица 8-) мойто мнение е оправи ги сама или извикай някоя фр у вас :grin:
Snuffles
03-10-2009, 19:32
Агр, разбирам те. Имам фр колкото теб, и на нея не й дават да си ги оправи. На мен и да не ми даваха, пак щях да си ги оправя, защото и моите бяха много гъсти и некфи ...де да знам, не ми харесваха изобщо и си ги оправих сама xD Не са кой знае какво, ама определено е по-добре. Скоро смятам да ходя на козметик. А то мама като видя, й стана смешно :D Тя не ми е забранявала по принцип. Ама не мога да разбера защо ти забраняват, тва са просто едни вежди :? Не знам какво да те посъветвам, да поговориш с тях, че не ти е приятно да ти се подиграват, например. Или пък, както беше акзал някой по-горе, направо си ги правиш, в крайна сметка, тва са си твоите вежди и ти си решаваш.
hooliganka89
03-11-2009, 18:08
Тва много странно явление.Аз нямам спомени да съм искала позволение от нашите за подобно нещо.Какви са тези забрани за такива елементарни неща,все пак майка ти трябва да е наясно как стоят нещата в училище и колко са злобни децата и как се подиграват за всичко и после дълги години не можеш да ги накараш да отвикнат да те наричат така :(
balon4eee
03-11-2009, 18:32
Наври си главата в гъза и така няма да ти гледат едната вежда .
toni_nemezis
03-11-2009, 18:56
Наври си главата в гъза и така няма да ти гледат едната вежда . тъпанар момичето иска съвет ебаси хората винаги има некой идиот дето само простотии ръси :-x :-x :-x
angelcheeee_93
03-11-2009, 19:25
аз съм на 15 и моята майка не ми дава,но то и без туй моите си изглеждат мн добре и нямат нужда от оформяне :)
hooliganka89
03-11-2009, 19:31
аз съм на 15 и моята майка не ми дава,но то и без туй моите си изглеждат мн добре и нямат нужда от оформяне :)
Е,добре си рекламира хубавите вежди :razz:
Mihailova
03-11-2009, 21:16
Става ми много смешно , като някой ми каже , че веждите му нямат нужда от оформяне - нема такова чудо , братче :lol:
Винаги има излишни косъмчета , дори да не се променя формата. Ако ще си правим безплатни реклами за пред 10 годишните - кажете , да се включа и аз да им споделя какви природно хубави мигли имам :grin:
unicorn_f
03-11-2009, 21:47
амиии виж ако решиш и го направиш тя няма как да те спре,ще си го направила вече,ще се скарате,но поне ще си добре с веждите :P
krisi_and
03-12-2009, 21:25
ooooo dokato si pi6em tyka komentari i ve4e da bqh uformila mojte vejdi i na o6te 500 4oveka.. ko tolkoz 6e stane ako si mahne6 vejdite dejstvaj posle nqma da dojde kraq na sveta q???
:-D :-D :) :)
Мисля че този въпрос е ацки шибан по дяволите .. но кфо да се прави .. майка ми не ми дава да си оформям веждите .. смисал те са некфи гадни гъсти ... :shock: офф не ги трая ама не ми дава .. на 13 съм ..направо ще се побъркам .. говорила съм с нея хиляда пъти и колкото повече отстоявам мнението си толкова по лошо става и обикновено ми казва "ако не спреш да ме тормозиш по този въпрос ще ти забраня и др неща ..." пробвала съм с нормален тон .. молила съмм и се пак същото ми казва ... мислила съм си да го направя тайно от нея да отида на козметик .. но последствията ще бъдат кофти смисал ще ем направи на нищо.. казва ми че съм била малка и не съм могла да си ги оформям .. ся големите ше почнете "ами малка си ... пишлеме на мляко миришеш .. " да така е ве да го е*а ... ма немога с такива вежди повече стаам обект на подиграфки от съучениците мии ... моля ви дайте ми съвет .. това е важно за мен ..
ем кажи на майка ти, че се ебават с тебе келеметата, пък кажи на келеметата, че могат да си мечтаят за вежди като твоите... прави се на пет лева, ше гледаш недоумяващи физиономии ;)
YourPoison
04-03-2009, 12:33
еми оформи си ги па после нека да ти вика :-D
LittlePrincess
04-03-2009, 12:54
Просто не я питай, а ги оформи. Тя какво може да ти направи после? Ще ти залепи нови? Това са твоите вежди, сама трябва да решаваш. Майка ми може да ми се меси в много неща, но никога не ми е забранявала такива работи.
_mimi7y_
04-04-2009, 10:35
когато за пръв път си оформих веждите майка ми дори не знаеше че съм имала намерение да правя това..забеляза след месец някъде и реагира не много добре .. опява ми известно време и вече се примири така че да не те е страх че ще има някакви последствия просто е искала да те уплаши за да не го правиш
djudjulinkaa
04-04-2009, 16:28
И аз моите ги оформих някъде на 13 :P т.е. майка ми ма хвана и дай :D и все пак това са твоите вежди прави това което сметнеш, за добре..предполагам че ти не й се месиш за нейните вежди така че и тя няма това право.. да майка ти е, но и ти си отделна личност, която трябва сама да се грижи за външния си вид :) ии така спирам до тука аз :D
Flamelet
04-04-2009, 16:34
Рискувай и си ги оформи..майка ти няма като те види да те убие за едни вежди я...или поне аз така мисля :o как може да ти забранява...
Ха че то аз както съм момче, си махам тва по средата, че иначе става една вежда.И аз съм на мнение, че си ги оправяш и туй то :) Или правиш 1 скандал на майка ти, като задължително казваш "Искаш дъщеря, собствената ти дъщеря...." и така :)
П.С. пише се аДСки
sladkish_14
04-04-2009, 17:07
Преовеличаваш .. Вкопчила си се в идеята , че трябва да си оформиш веждите .. Щом майка ти не ти позволява и знаеш какви ще са последствията след това ,просто си кротувай .. Не мога да разбера какъв е пробелама на майка ти :?
П.С - За Бога не си ги оформяй сама , ще се урезилиш после цял живот ще се чудиш какво да ги правиш !!
it_ends_tonight_
04-04-2009, 17:50
И аз исках ги оскубя мойте кат бях на 13... и го направих напук на майка ми, която не ми даваше и накрая останах без дясна вежда и се рисувах с молив... тъй че, ако ше ги махаш се довери на козметик, а не на себе си или приятелка...
Mihailova
04-05-2009, 04:22
П.С - За Бога не си ги оформяй сама , ще се урезилиш после цял живот ще се чудиш какво да ги правиш !!
Ххахахахаха :lol: :razz:
Точнооо такааа , браво , браво. Веднъж , като си оскубеш веждите и те така си стоят цял живот :lol: :lol: :lol: :lol:
и мойта беше така ама се пребрах един ден с оформени и тя нищо не каза :-D
kaprizni4ku
04-05-2009, 19:53
mi az dokolkoto si spomnqm bqh na 12 za parvi pat kato gi iz4istih i to bez mama da znae smisal takav tq se varna ot rabota i me vidq malko se razsardi no...nqma ni6to :D ama po dobre kato za parvi pat idi pri kozmetik
VilleBaby
04-06-2009, 09:49
Аз за първи път си ги оформих на 11-12...
По-голямата ми сестра действаше и се получи добре. Наще не забелязаха веднага , сигурно седмица след това. После аз почнах да си ги оформям ии се справям доста добре :-D
Опитай да поговориш с баща ти.
Ако той ти даде , си свиркай пред майка ти и да не ти пука.
Ако и той не ти даде вече действай без тяхното позволение и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА КОЗМЕТИК :)
Адски грозно е особено момиче с обрасли вежди , лошо ми става като видя такива индивиди...
За това давай , в крайна сметка не си толкова малка , това за вежди , за бога...
Сори за спама,но това е темата с най-много правописни грешки в историята!!!
Извод-деца на по 13-14 години,мислете за общата си култура и начина на писане,веждите няма да ви направят хора!
ViciouSs
04-06-2009, 10:19
Ха че то аз както съм момче, си махам тва по средата, че иначе става една вежда.
И аз съм така :grin:
psychedelic
04-06-2009, 19:58
еми като те е страх да идеш на козметик или да си ги изкубеш сама оди с тия сключени вежди :razz:
в началото и на мен не ми даваха.след тва сама си ги оформих и никой нищо не ми каза и сега си ги скубя.И наистина е по-добре първия път да отидеш на козметик да ти ги направи както хората :)
Ако я поставиш пред свършен факт не мисля че ще има какво толкова да направи.... 8) Но ако те е страх да не те остави и без други "удобства" ... е незнам за това се иска смелост.... :D
martinelka_kuklata
04-09-2009, 14:50
Оформи си ги, но да не е нещо фрапиращо ами само тези косъмчета малките отстрани и формата им ако не е правилна. Едва ли ще ти се скара ако малко ги пооправиш. Сигурно мисли, че ще направиш някфа глупост и ще ги напраиш тънки..
WondeR TeddY
04-09-2009, 17:15
Хах ми първия път като си ги бях направила майка ми не знаеше и като й казах се изхили и тва беше..за кво ти е да я питаш,направи си ги пък квото стане :-D :)
lolipop1
04-09-2009, 19:25
значи .. постигнахме некфо споразумение с майка ми :D :D нз защо в нейните очи изглеждало кървенско с оскъбани вежди незнам ква е връзката ама ми каза че ако завърша годината с 5 или 6 ще ми даде .. тейче мисля още 2 месеца да изчакам .. пък ако случайно пак не ми даде или пък не успея да завърша с толкова .. направо ще действам ... да се надявам че ще мина леко .. демек една седмица никво излизане с фр ...без комп джобнии ... тв ... телефон .. но ще го преживея някак .. няма да е вечно .. поне ще имам нормални вежди ..
nebrejnata
04-09-2009, 19:52
ее просто ги ускоби и толкова 8)
nadety250
04-15-2009, 10:58
KoRnFlAkE написа:
+++++ :-)
според мен не трябва да питаш майка ти а направо да действаш. при вече свършен факт едва ли ще има какво да ти каже..........
dorsichh
04-16-2009, 12:03
и аз имах подобен проблем,но все пак майка ми бързо склони и отидох на козметик ;д [на 13 съм и аз] ами действай според мен..все пак това са си твойте вежди :?
Майка ти постъпва доста по лапешки от 13 годишно момиченце.. нормално е да искаш да изглеждаш добре...
Seducti0n
04-16-2009, 22:38
Няма смисъл да се мъчиш да я убеждаваш.
Щади си нервите и не се ръководи от глупавите възгледи на майка си.
Знам, че нямам правото да говоря така, но в случая ти страдаш от нейната глупост, а това определено не е честно.
Просто си отдели там колкото парички са ти необходими и отиди при козметик за да ти оформи веждите.Веднъж като им се придаде правилната форма, не са толкова трудни за подръжка. :wink:
Darkkiss
04-17-2009, 03:32
с лопатата
lqlqlqqqqqqqq
04-20-2009, 08:31
ми на твое място нямаше и да я питам :D .. направо оформям :grin: