Влез

View Full Version : Тя не изпитва нищо по време на секс

Shemeta
03-07-2009, 13:48
Искам да питам отностно нещо странно и абсолютно ново... в смисъл до сега несъм попадал на такова нещо... На 21 години съм почти и съм бил до сега в леглото с 4 момичета... По ирония на съдбата и четирите бяха девствени.... в момента съм с четвъртото и обачеее какво се случи... Секс еми хубаво секс... първия път отваряш... вторият път се кефиш (грубо казано)... Да обаче тя заяви, че неосещала нищо... Аз и бях казал, че болката от отварянето не е само по време на отварянето, а в повечето случеи следващите няколко пъти е възможно да не са от най-приятните за нея.. всичко е ОК... Обаче на втората спойка и заявява, че неосещала нищо... Викам как тей нищо и тя вика ми така нищо... Казва, че осеща че съм в нея обаче само толкова никакъф кеф, никаква болка просто странното чувство, че съм вътре...

кажете ми какво става защо така... Да е от размера невярвам 18 см. Би било да са достатъчни поне на току що отворена жена с всичките и теснотий в началото... Приемам, че не е в мен вината... А защо така нечувста момичето хубави работи като мен... Да не би да и има на нея нещо и ако да кажете какво или варианти за решаване на проблема... неможе така аз де си се кефа тя да спи докато нали се сещате...

HELP !

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

Shemeta
03-07-2009, 13:56
айде моля по сериозни отговори и от хора които включват някво решение в отговорите си... От изрази с трупове моля-въздържайте си... Просто кажете що ниосеща момичето бре и как може да се промени.. да не би при някой жени да е така в началото после да се оправи или де да знам

angelcheeee_93
03-07-2009, 13:57
ЩЕ и трябва повече време докато започне да изпитва удоволствие.Нищо и няма според мен.

AlokiNn
03-07-2009, 14:00
айде моля по сериозни отговори и от хора които включват някво решение в отговорите си... От изрази с трупове моля-въздържайте си... Просто кажете що ниосеща момичето бре и как може да се промени.. да не би при някой жени да е така в началото после да се оправи или де да знамПросто кажете :D еми ето хората ти казват защо ти си недоволен кво искаш да чуеш казаха ти защо може ..

pavlinkamalinka
03-07-2009, 14:18
az sam po sa6tiq na4in
svar6vam samo kato me blizkat
ina4e kato e vatre ne use6tam nqkvo udovolstvie
spored men e normalno

CrazyBear
03-07-2009, 14:20
Ето ще ти споделя личен опит!Първия ми път не ме боля,нито ми беше кофти-бях хипер отпусната и наистина не го усещах....не усещах удоволствие....а само че е в мене....
Вторият път пак по същия начин...
Но третия-ехеееее,охооооо......суууупе !
И момчето си имаше добри размери към 17-18 см....
Въпрос на опити е....ще се оправи.
Не искам да те отчайвам,но имам позната на която почнало да й става готино едва след 10тия път нататък.......Кофти :?
Добре че аз нямах този гаден късмет....щях да се отчая,макар да съм напориста!

pavlinkamalinka
03-07-2009, 14:25
az pravq sex 7 godini no samo vednaj sam svar6vala vaginalno i to be6e po vna4aloto
no tova ne mi pre4i da svar6vam po dryg na4in

MissBunny
03-07-2009, 14:26
Бъди по романтичен..Започнете с целувки после така така.. :grin:

Adwokat
03-07-2009, 15:49
За по сериозен отговор от фригидността ,който съм ти дала не се сещам .....съжалявам!!

Ооооооооо с глас се смея :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

metalcheto
03-07-2009, 15:55
shte se opravi

Danto
03-07-2009, 16:18
az pravq sex 7 godini no samo vednaj sam svar6vala vaginalno i to be6e po vna4aloto
no tova ne mi pre4i da svar6vam po dryg na4in
Чувала съм че мн малък процент от жените свършват вагинално...Може би е и въпрос на подходящ партньор...и на мен не ми се случвало до сега...

по темата:и аз мисля,че е нормално.Може да не толкова тясна и за това да не я боли(все пак това зависи и от структората,не само от опита).За това ,че не чувства нищо-е има време,все пак "материята е нова за нея".От теб зависи да почне да й харесва ;) :-)

JenataNaShefa
03-07-2009, 16:24
Искам да питам отностно нещо странно и абсолютно ново... в смисъл до сега несъм попадал на такова нещо... На 21 години съм почти и съм бил до сега в леглото с 4 момичета... По ирония на съдбата и четирите бяха девствени.... в момента съм с четвъртото и обачеее какво се случи... Секс еми хубаво секс... първия път отваряш... вторият път се кефиш (грубо казано)... Да обаче тя заяви, че неосещала нищо... Аз и бях казал, че болката от отварянето не е само по време на отварянето, а в повечето случеи следващите няколко пъти е възможно да не са от най-приятните за нея.. всичко е ОК... Обаче на втората спойка и заявява, че неосещала нищо... Викам как тей нищо и тя вика ми така нищо... Казва, че осеща че съм в нея обаче само толкова никакъф кеф, никаква болка просто странното чувство, че съм вътре...

кажете ми какво става защо така... Да е от размера невярвам 18 см. Би било да са достатъчни поне на току що отворена жена с всичките и теснотий в началото... Приемам, че не е в мен вината... А защо така нечувста момичето хубави работи като мен... Да не би да и има на нея нещо и ако да кажете какво или варианти за решаване на проблема... неможе така аз де си се кефа тя да спи докато нали се сещате...

HELP !

Както го описа ,ще каже човек ,че правиш секс с труп....Пък и момичето може да е фригидно,никога не се знае!

Ти знаеш ли какво значи една жена да е фригидна ???? Я се образовай и тогава пиши ...
Нищо и няма на мацката ти просто първите няколко пъти е така, опитайте с по-дълга лъбовна игра и имай търпение към девойката ! Успех

opaaaaaaaaaaaa
03-07-2009, 16:43
споко човече важното е на теб да ти е кеф 8)

aaaaaaaaaaaaaaah
03-07-2009, 17:35
ще почне рано или късно да усеща стига верно да не е фригидна ;) за тея работи си трябва време от личен опит ти казвам..просто имай търпение :)

Nancy_
03-07-2009, 17:58
Не е фригидна.. С времето ще се оправи. Правили сте го само 2 пъти, нормално е. Мен първите 10 пъти ме болеше и усещах неприятно чувство, нея поне не я боли, това е добре. После спря болката и нищо не усещах, само, че е вътре в мен, както приятелката ти. И сега вече след не знам кой път ( от 3 - 4 месеца водя редовен полов живот ) усещам едно минимааално удоволствие .. за жалост :) Ама с времето и с опитността всичко се оправя. Нищо й няма на приятелката ти, даже е много добре, че не я боли.

VforVendeta
03-07-2009, 19:00
споко човече важното е на теб да ти е кеф 8)

Пич ето заради такива егоисти в леглото, като тебе жените стават лезбийки :-D

Шегата настрана, но секса е спорт за двама и ако партньора ти не изпитва удоволствие и ти няма да усетиш истинското удоволствие от секса.

ninjadorf
03-07-2009, 19:09
спокойно моята беше същата.. отначало.. смисал нито удоволствие нито.. болка.. ама сега е друго нещо.. с малко повече практика.. ш мине и тоя проблем 8-)

Shemeta
03-07-2009, 20:53
Пфу камък ми падна от сърцето :) Тва жените сте друга порода не ви завиждам, честно :smt120

vanilla
03-08-2009, 17:34
Не е обезпокоително, а още по-малко проблемът е в теб.

Аз бях така. Първите две-три години нито някакво удоволствие, нито болка. Просто странното усещане, че е вътре в мен и се движи.
В последствие вече изпитах удоволствие - след смяната на партньорите, след повечето практика и така.

Опитай се да я стимулираш и възбудиш до полуда. Накарай я да те желае неудържимо. Така се получи поне при мен първият ми оргазъм. ;)

Успех!

Xrisinka
03-08-2009, 17:59
az mislq che e normalno

batty
03-08-2009, 18:14

HELP !

Както го описа ,ще каже човек ,че правиш секс с труп....Пък и момичето може да е фригидно,никога не се знае!

като нз кфо значи думата били била така любезна да не я изпозваш, и да почакаш още няколко годинки с голите снимки и лапането на пи***!?! аиде от са да си малчищ кат нз и да не се правиш на забавна разпорентико такава !
по темата абсолютно нормлно е !!!! споко ;)

SoFarSoG00d
03-08-2009, 18:19
Ами,няма опит в секса,всичко е ново за нея и един вид не знае как да се кефи на всичко.Трябва време.Пробвай с по-дълги любовни игри,да я възбудиш,а не само ръчкане хехехе

hottie
03-08-2009, 18:22
Някои ги боли, други са по-пезчувствени. Ще мине този момент. Наблягайте на френската любов, на ласките и т.н.

anonimnaa
03-08-2009, 19:14
Нормално е.И аз бях в началото така,нищо не усещах не ми беше кой знаи колко хубаво,но с времето всичко се оправи и си е както трябва.

chessplayer
03-08-2009, 20:55
Пробвай различни пози и ъгли на проникване :)

plmn
03-08-2009, 21:23
фригидността е липса на желание за секс, какво толкова го дискутирате :lol: а отностно момичето...млада е, едва ли е точно тва

x3eme
03-08-2009, 22:10
Първо да ти кажа че това не е бутилка или консервена кутия че да го отваряш.

Нормално е при началото на половия си живот,някои момичета да не усещат нищо.Това е временно и с течение на времето от просто полов акт действието става и за нея приятно.Старай се повече,дай всичко от себе си и най вече не мисли само за собственото си удоволствие а също така и за нейното.

Има и друг вариант,който да ти кажа се надявам да не е така.Може да е фригидна.предполагам знаеш значението на тази дума.

ubuntureload
03-08-2009, 22:25
Първо да ти кажа че това не е бутилка или консервена кутия че да го отваряш.

Нормално е при началото на половия си живот,някои момичета да не усещат нищо.Това е временно и с течение на времето от просто полов акт действието става и за нея приятно.Старай се повече,дай всичко от себе си и най вече не мисли само за собственото си удоволствие а също така и за нейното.

Има и друг вариант,който да ти кажа се надявам да не е така.Може да е фригидна.предполагам знаеш значението на тази дума.
OMG теб все още ли не са те банна ли бе... като не си компетентен по въпроса по добре си прави пас!!!!!

x3eme
03-08-2009, 22:27
^^Ти "господин спамер" втори бан ли искаш,че да спреш да се заяждаш с останалите?Не си ти тоя който ше ми каже дали съм компетентен по даден въпрос или не.Вместо да критикуваш,прочети някоя образователна книга вместо да ми се правиш на "интересен".

ubuntureload
03-08-2009, 22:36
^^Ти "господин спамер" втори бан ли искаш,че да спреш да се заяждаш с останалите?Не си ти тоя който ше ми каже дали съм компетентен по даден въпрос или не.Вместо да критикуваш,прочети някоя образователна книга вместо да ми се правиш на "интересен".
Ооо извинявам се господин енциклопедия!!!! По голям спамер и досадник в този форум от теб няма... и кво като ме банне мачока пак пак ще се регна... сещаш се...

JenataNaShefa
03-08-2009, 22:42

HELP !

Ти знаеш ли какво значи една жена да е фригидна ???? Я се образовай и тогава пиши ...
Нищо и няма на мацката ти просто първите няколко пъти е така, опитайте с по-дълга лъбовна игра и имай търпение към девойката ! Успех

Да знам какво значи една жена да е фригидна ,но като гледам повечето май не сте наясно тук.Обаче аз няма да тръгна да ви обеснявам какво значи фригидна,въпреки ,че ви се иска да разберете и ме провокирате за да ви кажа .Имате си Google!

ох боже личи си колко ти е умствения капацитет... :?
Фригидността се изразява от понижено полово влечение до безразличие и се счита че няма значение дали имат емоционална връзка или сексуални отношения не изпитват възбуда и "сексуален глад" ! Момичето е девствено (или поне е било) ... вероятността да е фригидна е толкова малка, колкото смисъла в коментара ти. По-ясно не мога да ти го обясня ... айде за другия път като не си компетентна да се пишеш глупости

JenataNaShefa
03-08-2009, 22:55
Ами виж сега, аз лично не се правя на професор или че знам много просто поясних какво е значението на думата "фригидност", защото ти не си се обосновала в коментара си и факта, че говорим за девственица изключва почти на 100 % вероятността да е фригидна...

JenataNaShefa
03-08-2009, 23:07
аз ще кажа само едно последно нещо по тая тема ... По-умният отстъпва !

vanilla
03-09-2009, 15:11
Абе не е фригидно момичето бе.
И при мен беше така.
Въпрос на време, практика и смяна на партньори е.

Mamar4o
03-09-2009, 19:45
Повече любовна игра,накарай я да се възбуди и сигурно ти е тънък щом не го усеща...

Andreeva
03-20-2009, 22:01
Bate sloji si 30 kondoma edin vurhu drug i probvai togava 8) :razz:

Gary
03-21-2009, 08:29
То може и да повторя, ма гледам, че повечето изписаха 1 тон глупости не по темата, та аз ще си дам мнението - възбудия я! Поиграй си с нея, любовната игра е много важна според мен. А и тя още не е наясно какво точно и харесва, какво и доставя удоволствие. Явно и за теб това е неизвестно. Не бързай да се мушнеш вътре, сменяйте и позите - нека тя води играта. В секса е много жажно разнообразието и естествено практиката. Така че продължавайте с опитите:)

zlatko123
03-21-2009, 19:57
айде моля по сериозни отговори и от хора които включват някво решение в отговорите си... От изрази с трупове моля-въздържайте си... Просто кажете що ниосеща момичето бре и как може да се промени.. да не би при някой жени да е така в началото после да се оправи или де да знам ми аз съм на 14 и последният път и аз бях с такова.. и с бифшия й сме приятели ..та и той като мен твърди че не само при мен е било така ами и при него ..нз няма обяснение просто има такива.. 8)

Jyjinka
03-21-2009, 21:11
Еми нормално да не усеща нищо при положени е че и е за втори път :? кефа идва след 5-6 път

adkis
03-22-2009, 00:44
Еми нормално да не усеща нищо при положени е че и е за втори път :? кефа идва след 5-6 път

+1