.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Тя не изпитва нищо по време на секс

Искам да питам отностно нещо странно и абсолютно ново... в смисъл до сега несъм попадал на такова нещо... На 21 години съм почти и съм бил до сега в леглото с 4 момичета... По ирония на съдбата и четирите бяха девствени.... в момента съм с четвъртото и обачеее какво се случи... Секс еми хубаво секс... първия път отваряш... вторият път се кефиш (грубо казано)... Да обаче тя заяви, че неосещала нищо... Аз и бях казал, че болката от отварянето не е само по време на отварянето, а в повечето случеи следващите няколко пъти е възможно да не са от най-приятните за нея.. всичко е ОК... Обаче на втората спойка и заявява, че неосещала нищо... Викам как тей нищо и тя вика ми така нищо... Казва, че осеща че съм в нея обаче само толкова никакъф кеф, никаква болка просто странното чувство, че съм вътре...

кажете ми какво става защо така... Да е от размера невярвам 18 см. Би било да са достатъчни поне на току що отворена жена с всичките и теснотий в началото... Приемам, че не е в мен вината... А защо така нечувста момичето хубави работи като мен... Да не би да и има на нея нещо и ако да кажете какво или варианти за решаване на проблема... неможе така аз де си се кефа тя да спи докато нали се сещате...

HELP !

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

айде моля по сериозни отговори и от хора които включват някво решение в отговорите си... От изрази с трупове моля-въздържайте си... Просто кажете що ниосеща момичето бре и как може да се промени.. да не би при някой жени да е така в началото после да се оправи или де да знам

Град
    Велико Търново
    ЩЕ и трябва повече време докато започне да изпитва удоволствие.Нищо и няма според мен.
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Shemeta
    айде моля по сериозни отговори и от хора които включват някво решение в отговорите си... От изрази с трупове моля-въздържайте си... Просто кажете що ниосеща момичето бре и как може да се промени.. да не би при някой жени да е така в началото после да се оправи или де да знам
    Просто кажете еми ето хората ти казват защо ти си недоволен кво искаш да чуеш казаха ти защо може ..

az sam po sa6tiq na4in
    svar6vam samo kato me blizkat
    ina4e kato e vatre ne use6tam nqkvo udovolstvie
    spored men e normalno

Ето ще ти споделя личен опит!Първия ми път не ме боля,нито ми беше кофти-бях хипер отпусната и наистина не го усещах....не усещах удоволствие....а само че е в мене....
    Вторият път пак по същия начин...
    Но третия-ехеееее,охооооо......суууупе !
    И момчето си имаше добри размери към 17-18 см....
    Въпрос на опити е....ще се оправи.
    Не искам да те отчайвам,но имам позната на която почнало да й става готино едва след 10тия път нататък.......Кофти
    Добре че аз нямах този гаден късмет....щях да се отчая,макар да съм напориста!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

az pravq sex 7 godini no samo vednaj sam svar6vala vaginalno i to be6e po vna4aloto
    no tova ne mi pre4i da svar6vam po dryg na4in

:)

Бъди по романтичен..Започнете с целувки после така така..
    Само слабите се стремят към порядък,
    силните владеят хаоса ... !

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93

За по сериозен отговор от фригидността ,който съм ти дала не се сещам .....съжалявам!!
    Ооооооооо с глас се смея
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Фен
    Град
    Plovdiv
    shte se opravi

Цитирай Първоначално написано от pavlinkamalinka
    az pravq sex 7 godini no samo vednaj sam svar6vala vaginalno i to be6e po vna4aloto
    no tova ne mi pre4i da svar6vam po dryg na4in
    Чувала съм че мн малък процент от жените свършват вагинално...Може би е и въпрос на подходящ партньор...и на мен не ми се случвало до сега...

по темата:и аз мисля,че е нормално.Може да не толкова тясна и за това да не я боли(все пак това зависи и от структората,не само от опита).За това ,че не чувства нищо-е има време,все пак "материята е нова за нея".От теб зависи да почне да й харесва
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Град
    In the middle of nowhere

Re: Ново 20

Искам да питам отностно нещо странно и абсолютно ново... в смисъл до сега несъм попадал на такова нещо... На 21 години съм почти и съм бил до сега в леглото с 4 момичета... По ирония на съдбата и четирите бяха девствени.... в момента съм с четвъртото и обачеее какво се случи... Секс еми хубаво секс... първия път отваряш... вторият път се кефиш (грубо казано)... Да обаче тя заяви, че неосещала нищо... Аз и бях казал, че болката от отварянето не е само по време на отварянето, а в повечето случеи следващите няколко пъти е възможно да не са от най-приятните за нея.. всичко е ОК... Обаче на втората спойка и заявява, че неосещала нищо... Викам как тей нищо и тя вика ми така нищо... Казва, че осеща че съм в нея обаче само толкова никакъф кеф, никаква болка просто странното чувство, че съм вътре...

кажете ми какво става защо така... Да е от размера невярвам 18 см. Би било да са достатъчни поне на току що отворена жена с всичките и теснотий в началото... Приемам, че не е в мен вината... А защо така нечувста момичето хубави работи като мен... Да не би да и има на нея нещо и ако да кажете какво или варианти за решаване на проблема... неможе така аз де си се кефа тя да спи докато нали се сещате...

HELP !

Както го описа ,ще каже човек ,че правиш секс с труп....Пък и момичето може да е фригидно,никога не се знае!
    Ти знаеш ли какво значи една жена да е фригидна ???? Я се образовай и тогава пиши ...
    Нищо и няма на мацката ти просто първите няколко пъти е така, опитайте с по-дълга лъбовна игра и имай търпение към девойката ! Успех
    Come out, come out wherever you are...

споко човече важното е на теб да ти е кеф

ще почне рано или късно да усеща стига верно да не е фригидна за тея работи си трябва време от личен опит ти казвам..просто имай търпение

Град
    София
    Не е фригидна.. С времето ще се оправи. Правили сте го само 2 пъти, нормално е. Мен първите 10 пъти ме болеше и усещах неприятно чувство, нея поне не я боли, това е добре. После спря болката и нищо не усещах, само, че е вътре в мен, както приятелката ти. И сега вече след не знам кой път ( от 3 - 4 месеца водя редовен полов живот ) усещам едно минимааално удоволствие .. за жалост Ама с времето и с опитността всичко се оправя. Нищо й няма на приятелката ти, даже е много добре, че не я боли.

Цитирай Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
    споко човече важното е на теб да ти е кеф

Пич ето заради такива егоисти в леглото, като тебе жените стават лезбийки

Шегата настрана, но секса е спорт за двама и ако партньора ти не изпитва удоволствие и ти няма да усетиш истинското удоволствие от секса.
    Винаги очаквай неочакваното!

спокойно моята беше същата.. отначало.. смисал нито удоволствие нито.. болка.. ама сега е друго нещо.. с малко повече практика.. ш мине и тоя проблем

Пфу камък ми падна от сърцето Тва жените сте друга порода не ви завиждам, честно

Не е обезпокоително, а още по-малко проблемът е в теб.

Аз бях така. Първите две-три години нито някакво удоволствие, нито болка. Просто странното усещане, че е вътре в мен и се движи.
    В последствие вече изпитах удоволствие - след смяната на партньорите, след повечето практика и така.

Опитай се да я стимулираш и възбудиш до полуда. Накарай я да те желае неудържимо. Така се получи поне при мен първият ми оргазъм.

Успех!

az mislq che e normalno
    I'm the one Love me ...

Re: Ново 20

HELP !

Както го описа ,ще каже човек ,че правиш секс с труп....Пък и момичето може да е фригидно,никога не се знае!
    като нз кфо значи думата били била така любезна да не я изпозваш, и да почакаш още няколко годинки с голите снимки и лапането на пи***!?! аиде от са да си малчищ кат нз и да не се правиш на забавна разпорентико такава !
    по темата абсолютно нормлно е !!!! споко

Град
    Wonderland
    Ами,няма опит в секса,всичко е ново за нея и един вид не знае как да се кефи на всичко.Трябва време.Пробвай с по-дълги любовни игри,да я възбудиш,а не само ръчкане хехехе

hottie
    Guest
    Някои ги боли, други са по-пезчувствени. Ще мине този момент. Наблягайте на френската любов, на ласките и т.н.

Нормално е.И аз бях в началото така,нищо не усещах не ми беше кой знаи колко хубаво,но с времето всичко се оправи и си е както трябва.

Пробвай различни пози и ъгли на проникване
    Roses are red,violets are blue,I gave you flu when we screwed at the zoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си