View Full Version : Възможно ли е .. ?
Преди 29 дни правих секс с моя приятел без презерватив. Той каза, че е сигурен, че не е свършвал в мен. Трябваше да ми дойде на 2ри март а вече ми закъснява с 6 дни и започвам много да се притеснявам. Нямам никакви призначи на бременност защото четох доста за тях. Но предишния път когато правих секс ( това ми беше и първия път ) ми закъсня с около 20дни. Възможно ли е да съм бременна или има друга причина поради, която ми закъснява и възможно ли е да е от това че го правихме доста дълго време а на мен ми е за втори път ? :(
Преди 29 дни правих секс с моя приятел без презерватив. Той каза, че е сигурен, че не е свършвал в мен. Трябваше да ми дойде на 2ри март а вече ми закъснява с 6 дни и започвам много да се притеснявам. Нямам никакви призначи на бременност защото четох доста за тях. Но предишния път когато правих секс ( това ми беше и първия път ) ми закъсня с около 20дни. Възможно ли е да съм бременна или има друга причина поради, която ми закъснява и възможно ли е да е от това че го правихме доста дълго време а на мен ми е за втори път ? :(
1-попринцип редовен ли ти е цикъла?
2-изчакай още малко време ,най-вероятно ще ти дойде... :)
Да! Винаги ми е бил редовен :(
Да! Винаги ми е бил редовен :(
аз не помня при мен как беше...виж намери из интернет какви промени настъпват в тялото след като почнеш да водиш полов живот,мисля че имаше значение...
dimitar_ak
03-08-2009, 12:34
SureCheck струва около 3.50лв. Купи един за да се успокоиш и следващия път го прави с презерватив.
jenichka
03-08-2009, 14:25
теста му е маиката! :razz:
SoFarSoG00d
03-08-2009, 14:38
Направи си тест,но според мен няма за какво да се притесняваш.
LovelyGirl
03-08-2009, 14:46
Трябваше да ми дойде на 2ри март а вече ми закъснява с 6 дни и започвам много да се притеснявам. Нямам никакви призначи на бременност защото четох доста за тях. :(
Признаците не се появават толкова рано.Там където си чела за тях,това не го ли видя?!
Направи си тест.
dragonfly92
03-08-2009, 17:17
Направи си тест,но според мен няма за какво да се притесняваш. +1 :wink:
Xrisinka
03-08-2009, 18:11
test i se uspokoi shtoto i ot pritesnenie moje da ti zakasnqva cikala a i ne samo
направи си тест и се успокой,защото това много влияе върху цикъла! Споко :)
summerlove66
03-08-2009, 18:23
Ами та да какво чакаш .. Я тичай бързо за едно тестче .. :(
Като за начало - БЕЗ ПАНИКА ! Отиваш до магазина,зимаш едно или две тестчета за по-сигурно,праиш си ги и разбираш.Тук гадатели няма.Но и според мен няма защо да се притесняаш.Мисля,че когато започваше едно момиче да води полов живот,редовността на цикъла поне първите пъти се изменяше малко. =]
и аз също се притесняам ,защато ми закъсняа вече с 2 дни ,но прятеля ми е сегурен ,че не е свършел в мен.Направих си тест и беше отрицателен и сега мако се пуспокоих ,но пак има притеснение.Трябва да ми дойде ,защото и ме боли корема и си имам признаците.Така ,че просто си направи тест и си готова :)
bloodylips
03-09-2009, 07:04
честито измислихте ли му име :razz:
CuteBaby
03-09-2009, 14:22
Направи си тест и повече не го прави без презерватив,за да не се чудиш защо ти закъснява или дали не си лепнала някоя болест !
sparco_sl
03-09-2009, 14:36
test i se uspokoi shtoto i ot pritesnenie moje da ti zakasnqva cikala a i ne samo
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕТЕ :razz: :razz: :razz: :razz:
beachy_bunny
03-09-2009, 17:01
честито измислихте ли му име :razz:
Мисля , че тоя лаф вече мн се истърка ... ;]
"истърка" !?
Остави бе :> Те фешъните щото пишат "ф" "фместо" "в" и такива глупости...еми , да живее неграмотността :>
freakrocker
10-11-2009, 16:54
ЕЕ какво толка брейййй ке си пише както си иска , а и доколкото знам тази тема не е за грамотността
А по темата -Направи си тест
Extremescream
10-11-2009, 20:18
ЕЕ какво толка брейййй ке си пише както си иска , а и доколкото знам тази тема не е за грамотността
А по темата -Направи си тест
Да,ама ако ще претендират за поне някакво компетентно мнение,да се научат да пишат.
Ако ще брилянтна мисъл да кажеш,то ако е написано като от 3 годишно дете,какво може да се каже?