View Full Version : Облекло за бал ...
родителите ми започват да ме натискат да ходя да си търся костюм за бала ... но тъй като не съм точно за идеята ... и искам да бъда по-неофициален и различен на бала ...
искам да ви питам дали ви се струва интересно ... следния аранжимент ...
кецове: http://www.chucksconnection.com/chucktalkimages/blackorangenmultilayerhi01.jpg
само, че класически с черни връзки.
с черно спортно сако и тъмни джинси ... ???
На какво казваш "джинси", ако е това, на което и аз, твърдо ЗА!:Д
Разчупи с цветно сако(че може и шарено) в тон с връзки на кецовете.;
+ШАПКА!
Толкова е шик, толкова е гот, простооооооо...
ПП:Ако сега имах бал(аз май ще имам, де, но това е друга тема), щях да се облека с цветна пачка(пхах), ризка с жабо и буфан ръкав, тиранти и някоя шапочка. Цветни конвърски отдолу, разбира се:Д
и аз съм зад идеята :Д но е трудно да се бориш с консерватизма ... а и е по-практочно :Д ще мога да си ги нося когато си поискам ... 1 костюм .. само ще събира праха ...
не знам .. аз не съм много по шареното ... мисля да го дам по-семпло :Д и по-тъмно : ) но шапката е супер идея : ) мерси много ... ще го имам в предвид ...
Искам снимка после!
Хубаво, де, не шарено, ама поне един цвят сложи, макар че...
Добре, може и черно сако.
едит:
тиранти, ала-бала, някакъв акцент ти трябва.
Каква риза/блуза?
и аз съм за. имаш право да се обличаш както желаеш, дори и на бала където очевидно е прието да си официален...все пак това е твоя бал, а и ти решаваш как искаш да те запомнят.ако си по-атрактивен би било в твой плюс, но все пак не прекалявай с шаренийките. ;]
LiveFlower
03-08-2009, 21:39
Ти нормален ли си,бе?
Или си поредния,който иска да е оригинален?
Бала е едно официално събитие,приключваш с една част от живота си...не се излагайте хора!Представи си гледката-всички с костюми и рокли,и само ти се открояваш от пейзажа с кецове и незнам още кви простотии.Да,сега ми кажи,че съм консервативна!
Чичо Шекспир какво е казал?
Както ви...?
Мъхъ))
Понеже всички си правят ноктопластики и се качват на високи токчета за бала, затова и ти?
LiveFlower
03-08-2009, 21:46
Ееее как си знаех,че точно ти сто процента ще ме обориш,
обаче аз нямам какво да кажа повече,горе съм го написала,к'вото трябва ...
като се сетя ... какъв чалга фест ще бъде ... просто представата ми официалност умира ... аз ще отида там за не повече от 3 4аса ... щот няма да издържа на селянията ... тъй че ...
Моето лично мнение е, че като облекло става, но обувките... това е най-важната част от всичко. Според мен не може да отидеш с кецове, каквито и да било.
Terorist
03-09-2009, 13:22
Идеята ми харесва, най-готините абитуриенти които съм виждала все са били с по-разчупено облекло.
Твой празник е и за да ти е хубаво трябва да се чувстваш добре в дрехите си.
Това си е твоят бал, твоят живот, твоят вкус, но напълно подкрепям LiveFlower.
Малко се престаравате с идеите си за оригиналност вече.
Само повтаряте колко е важно да си различен и да се откроиш.Ми за мен пък да се облечеш като клоун на балът си, за да контрастираш на "селянията" е тъпо...Едва когато човек успее да се открои от стадото, въпреки, че е от него, тогава е различен.
Смятам, че можеш да си различен и уникален с много други неща, облеклото е най - лесното, всеки може да е различен с него, стига да иска.
Loshotia
03-09-2009, 15:13
^OooooooooooOO0000 стига клишета! Едно е да си стилен макар и с кецове, друго е да се направиш на селски ерген с някоя лъскава черна/червена/розова/лилава ризка и обувки, които са твоето пълно отрицание.
А точно заради такива като мацките, над мен с изключение на блаб, всяка година гледаме детски физиономии нашляпани във всевъзможни абсурдни цветови комбинации.
По темата: много ще е хубаво ако сложиш тиранти
naviacha
03-10-2009, 00:15
на моя бал един от класа дойде с фанелка, дънки и маратонки и едно метнато сако отгоре :-D
Колкото и да го отричате това е официално събитие и си има етикет, ако толкова искаш да си оригинален вземи 1 чаршаф увий се с него да приличаш на индиец и си готов :lol:
malka_sladkka
03-10-2009, 10:40
Ти нормален ли си,бе?
Бала е едно официално събитие,приключваш с една част от живота си...не се излагайте хора!Представи си гледката-всички с костюми и рокли,и само ти се открояваш от пейзажа с кецове и незнам още кви простотии.Да,сега ми кажи,че съм консервативна!
На същото мнение съм ама нали знаеш всеки сам си решава иначе,ако видя някой облечен така на бала си хич няма да се смея :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
shmurkam
03-10-2009, 11:21
родителите ми започват да ме натискат да ходя да си търся костюм за бала ... но тъй като не съм точно за идеята ... и искам да бъда по-неофициален и различен на бала ...
кецове: http://www.chucksconnection.com/chucktalkimages/blackorangenmultilayerhi01.jpg
Миии...
Дрехите са моята страст...и...моето мнение е, че идеята ти е супер. Но мисля, че доста по-добре ще изглеждаш, ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи :-x , забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка 8-) (обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!). Та...така те виждам аз(или момчето в мечтите ми :oops: :lol: )
Мисля, че така ще си леко пречупен и оригинален, но в същото време елантен и по някакъв начин стилен. Хората няма да ти се смеят на глупостта, а ще ти се възхищават...Не съм на мнението на по-горните изказвания. Боже, хора, осъзнайте се...Дрехите не са само за обличане защото ни е срам да сме голu, те са изкуство, те са начин да се изразиш, твоят характер. Ако видя сладура така облечен бих си помислила, това е човек все още млад, бликащ от енергия и жизнерадост, все още хлапе, но вече поумяла и изискано. Нека остави младежкото в себе си! :-)
П.П.ОК, ОК, млъквам...личи ли си колко съм запалена на тема рок и мода? :lol: :oops:
BoCupycake
03-10-2009, 14:40
Идеята ти ми допада + една шапка от този тип.Е черна разбирасе,но друга снимка не намерих. :Phttp://www.smartgeezer.co.uk/wp-content/uploads/2008/08/mens-trilby-hat.jpg
SunShinePearl
03-10-2009, 16:36
Миии...
Дрехите са моята страст...и...моето мнение е, че идеята ти е супер. Но мисля, че доста по-добре ще изглеждаш, ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи :-x , забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка 8-) (обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!). Та...така те виждам аз(или момчето в мечтите ми :oops: :lol: )
Мисля, че така ще си леко пречупен и оригинален, но в същото време елантен и по някакъв начин стилен. Хората няма да ти се смеят на глупостта, а ще ти се възхищават...Не съм на мнението на по-горните изказвания. Боже, хора, осъзнайте се...Дрехите не са само за обличане защото ни е срам да сме голu, те са изкуство, те са начин да се изразиш, твоят характер. Ако видя сладура така облечен бих си помислила, това е човек все още млад, бликащ от енергия и жизнерадост, все още хлапе, но вече поумяла и изискано. Нека остави младежкото в себе си! :-)
П.П.ОК, ОК, млъквам...личи ли си колко съм запалена на тема рок и мода? :lol: :oops:
+1
Миии...
Ако не съчетае аксесоарите и цветовете ще прилича на циганин.Това си е лично мнение.Ако ги избере както трябва ще е повече от супер :)
aaasdfghjklll
03-10-2009, 19:07
Да отидеш така на бала е все едно да се пуснеш по костюм на дискотека например или в някоя кръчма.
Има си какво, къде и кога.
StillNoob
03-12-2009, 12:42
Moito mnenie e 4e seki moe si hodi kakto iska na bala i da ne mu puka vuob6te kfo 6e govorqt drugite za nego i tn ! Az li4no 6e sum s kostum ot Drago&Rado i otdoly 6e sum sus klasi4eski kecove (ne gumenki, KECOVE) i vuob6te ne mi puka koi kfo 6e kaje ! KAkto iska6 taka hodi :) DA ne ti puka kak e bilo navremeto i kuf e etiketa ! Vajnoto e da ti e udobno i da ne se 4uvstva6 kato palq4o ! ! Ne sme 1930 godina ! 2009 sme :) !
Ти нормален ли си,бе?
На същото мнение съм ама нали знаеш всеки сам си решава иначе,ако видя някой облечен така на бала си хич няма да се смея :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+1
sexa_na_kompleksa
03-12-2009, 17:03
Давай смело! Аз бих ти се изкефила. : )
SoFarSoG00d
03-12-2009, 17:15
м не бива.
natas_1205
03-12-2009, 18:11
......ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи :-x , забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка 8-) (обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!)
ИДЕЯТА Е СУПЕР!!!ИСКАМ ТЕ ЗА КАВАЛЕР НА БАЛА МИ :-) :grin:
По принцип имам няколко приятели, които не отидоха с костюм на бала, но изглеждаха супер.
В смисъл, може и да е нещо по така, но да ти седи ОК.
Аз лично съм си яко твърдо за това да съм официален, даже си харесах и костюм днес. :)
Ама всеки си има мнение :)
XTREMEFREERIDE
03-13-2009, 11:27
Давай давай направи гоо!!
Аз ако ще и с Царя да се сртещам не бих изневерила на стила си.. 8-)
Jack_Sparrow
03-14-2009, 18:30
На бала се свидетелства уважение към учителите, родителите и съучениците, това е официално събитие, трябва да се ходи облечен не като абортирал щраус, а с костюм, за да покажеш малко респект.
:? Да не си мислиш, че като започнеш работа някъде, ще те търпят неизбръснат и без официално облекло, само защото държиш на стила си?! :lol:
Това е мнението ми. Вече съм си взел костюм и ще го нося много по-често от 1 път. :grin:
sentient_
03-14-2009, 20:00
ako otide6 taka nqma da si orginalen a sme6en. bala si e bal za rokli i kostumi tva e. i az imam bal taq godina i ve4e si kupih roklqta :-)
Ти малоумен ли си или кво?!?! Баш с такова облекло ще изглеждаш като пълен селянин. Ако наистина искаш да се откроиш облечи се наистина официално, много по-хубава светлина ще имаш, отколкото с некви кецове..
На бала се свидетелства уважение към учителите, родителите и съучениците, това е официално събитие, трябва да се ходи облечен не като абортирал щраус, а с костюм, за да покажеш малко респект.
:? Да не си мислиш, че като започнеш работа някъде, ще те търпят неизбръснат и без официално облекло, само защото държиш на стила си?! :lol:
Това е мнението ми. Вече съм си взел костюм и ще го нося много по-често от 1 път. :grin:
Какво уважение ще засвидетелстваш, като се отрежеш след втория час, алелееееее, мани ти, няма такъв респект просто:Д
На работа се ходи само с костюм? ;( Тъжно, няма да ме вземат на работа никъде значи... *подсмърч*
afterforever
03-15-2009, 08:34
Blab, остави хората, искат до магазина с костюми да ходят. Кво лошо има... малко ще се подобри .. "външния вид" на нацията... и много ще се влоши "вътрешния" ма кво пък..
evalongoriq
03-15-2009, 10:28
аз лично не харесвам като идея.но това е твоя бал.ставаш на 18 вече си самостоятелен и родителите не трябва да те карат да си облечен както те искат с костюм.щом ти го искаш направи го това е твоя бал :)
splendour
03-15-2009, 12:58
seki moje da xodi kakto si iska.s16to taka si ima i etiket k1de koga i kak... koito iska da xodi s kecove na bala koito iska da go odymva i oplyva... taka e jivota vinagi ima razli4ni gledni to4ki.vajnoto e da se 4yvstva6 na qstoto si a ne da se 4yvstva6 kato otypan pyqk ili kato op1rpan klo6ar...zavisi ot vkysa na vseki a koit ne te xaresva da te plye ko ti dreme
Loshotia
03-16-2009, 14:13
Освен, че събитието се казва бал, какво му е официалното( освен дрехите, които в повечето случаи изглеждат ужасяващо) Някакви неулегнали пикли дето викат през прозорците на колите? Пияни още в ресторанта и върху масата в някой фолк клуб?
Terorist
03-16-2009, 14:18
Най-застъпеният аргумент на противниците на по-разчупеното облекло е, че това е официално събитие, но нека попитам, какво е осициалното на викащи от покривите на скупите коли момичета, циганските оркестри, крещенето и броенето до 12 с пълен глас, тоталното налюскване до забрава и друсане на гюбеци върху масата?
Не ми казвайте, че при вас го няма, може да има по няколко човека от клас, които да не се държат така, но те са изключение.
Това щеше да е официално събитие, ако беше истински бал, ам не е.
ThisIsMe
03-16-2009, 20:18
вземи нещо открояващо и различно от досегашното,което си носил.Бал ти е все пак :wink:
YouCantStopMe
03-22-2009, 10:24
Всеки ден можеш да си ходиш с кецове,дънки и размъкнати тениски.Балът е ВЕДНЪЖ в живота.. е не е чак тоооолкова важен,но един ден бъди различен.Облечи хубав костюм,пък може и да е мааалко по-различен от другите,но НЕ и с КЕЦОВЕ.