PDA

View Full Version : първият ми път

slyspy
03-09-2009, 19:16
mi predi okolo mesec be6e purviq mi opit za sex kazvam opit za6toto toi ne uspq da vleze men me zabolq i mu kazah da spre,sled tfa hodih i na lekar i mi kaza 4e sum dosta tqsna sa se pritesnqvam pak da opitam za da ne svur6i pak s proval,daite nqkuf suvet :?

т.1 от правилника
мнения и теми на латиница след 1 април ще бъдат изтрити!
хоти

EeeBobii
03-09-2009, 19:22
С смазочни материали. :)
....Първо с пръсти, да се разшириш малко, после намазваш обилно пениса и вагината с вазелин,лубрикант или с слюнка.Успех ти желая

ubuntureload
03-09-2009, 19:28
Мазна храчка и голямо внимание....

summerlove66
03-10-2009, 05:28
Ми може пак да те боли , ама ще търпиш .. И аз бях тясничка , но вече сичко е Ок .. Ползваите там тия лубриканти , за да е по лесно проникването .. И повече възбуда :D :D

Gary
03-10-2009, 08:47
Определено смазки много, но нека се пробва да те възбуди - не от вратата и да ти го вкара. Ако жената е възбудена достатъчно - болката бързо отстъпва на удоволствието. При нас с приятелката ми се получава - а тя е доста тясна. Пойграйте си, преди да стигнете до същината:)

mirmark
03-10-2009, 09:05
Определено смазки много, но нека се пробва да те възбуди - не от вратата и да ти го вкара. Ако жената е възбудена достатъчно - болката бързо отстъпва на удоволствието. При нас с приятелката ми се получава - а тя е доста тясна. Пойграйте си, преди да стигнете до същината:)

Подкрепям - възбудата е най-важна. Когато си възбудена се отпускат мускулите и проникването е по-леко. Удоволствието настъпва по-бързо и акта е по-безболезнен. Нека ти обърне по-голямо внимание в началото

galu6a
03-10-2009, 09:40
ами да лубрикант повече любовна игра за да се помкриш ш щи стискаш макло зъби :)

TPAKTOPUCTA
03-10-2009, 14:25
mi predi okolo mesec be6e purviq mi opit za sex kazvam opit za6toto toi ne uspq da vleze men me zabolq i mu kazah da spre,sled tfa hodih i na lekar i mi kaza 4e sum dosta tqsna sa se pritesnqvam pak da opitam za da ne svur6i pak s proval,daite nqkuf suvet :?

т.1 от правилника
мнения и теми на латиница след 1 април ще бъдат изтрити!
хоти

не че ми влиза в работата ама ти на колко години си и приятеля ти на колко години е ???

иначе пробвайте с лубрикант и дълга любовна игра преди това ....

sparco_sl
03-10-2009, 14:34
Отварачка за консерви би ти помогнала /на партньора ти/

PaChanGa_GiRl
03-10-2009, 14:53
Няма страшно :) Повече любовна игра :P