PDA

View Full Version : Късане на презерватив

trop4oo10
03-09-2009, 21:04
1.Значи ..чета тука на някои им се късали презарвативите. Искам да питам усеща ли се когато се скъса презарватива ??
2. Има ли опасност да се скъса ако се прави бавен секс или не чак толкова бърз.....
3. Тука четох но така и не ми стана ясно.. Да кажем че момчето е свършило в момичето . След колко дни евентуално ще покаже тест за бременност дали е положителен или отрицателен . И ако е положителен до колко време трябва да се започне да се зимат хапчета за да се предотврати евентуално забрееменяване...Всмисъл колко дни има на разположение момичето за да вземе хапчета.Ако се стигне до такава ситуация е ясно че веднага ще започнат да се вземат , но просто ей питам за обща култура....
4.Ако правиш секс с презарватив и свършиш в презарватива в нея има ли опасност от забременяване или има ли опасност да излезе от самата основа на презарватива..дано сте ем разбрали

Благодаря предварително 8) 8) 8)

т.7
krem4et0

x3eme
03-09-2009, 21:22
1.Значи ..чета тука на някои им се късали презарвативите. Искам да питам усеща ли се когато се скъса презарватива ?? - Не.
2. Има ли опасност да се скъса ако се прави бавен секс или не чак толкова бърз..... - Има опастност.
3. Тука четох но така и не ми стана ясно.. Да кажем че момчето е свършило в момичето . След колко дни евентуално ще покаже тест за бременност дали е положителен или отрицателен . И ако е положителен до колко време трябва да се започне да се зимат хапчета за да се предотврати евентуално забрееменяване...Всмисъл колко дни има на разположение момичето за да вземе хапчета.Ако се стигне до такава ситуация е ясно че веднага ще започнат да се вземат , но просто ей питам за обща култура....Ако момчето свърши в момичето,до 3 дена се взима Ескапел,след 14-15 дена се извършва тест за бременост.И ако е положителен ништо не може да помогне освем аборт.
4.Ако правиш секс с презарватив и свършиш в презарватива в нея има ли опасност от забременяване или има ли опасност да излезе от самата основа на презарватива..дано сте ем разбрали - Да има,Най е хубаво С презаратиш и да свършва извън теб да сте на 100% сигурни.
Значи да ти кажа на теб няколко неща адаше.Пъви вземи си оправи правописа,шот доста куца и като не знаеш да пишеш по някоя тема просто не го прави а не само да отбиваш номера.
Сега по темата.
1.Усеща се да.
2.Може да се скъса както от бърз секс така и от бавен.Просто при по бавния вероятноста е по малка.
3.При такова положение се пие Ескапел до 48 часа,тестовете за бременност отчитат от 12 до 14 ден.
4.Вероятност винаги има.Няма 100% сигурни контрацептиви.Правете разумен и няма да имате проблеми.

XxRoSxX
03-09-2009, 21:22
za purvite 2 vaprosa nqmam predstava NO...

3. ako momi4eto ve4e e zabremenqlo nqma hap4eta koito da go "predotvrqtqt"... ima hap4eta koito se vzimat do 72 4asa sled sex no sa nai efektivni v purvite 24 4asa sled sex... ( i te su6to ne rabotqt ako ve4e e bremenna) Vzima se po 1 hap4e i do kolkoto znam se kazva Eskapele :-o
i testa za bramennost obiknovenno raboti 1 sedmica sled sex

4. Nqma opastnost dokolkoto znam :-o

NeSumJenaTi
03-09-2009, 22:35
[quote="trop4oo10"]1.Значи ..чета тука на някои им се късали презарвативите. Искам да питам усеща ли се когато се скъса презарватива ??
2. Има ли опасност да се скъса ако се прави бавен секс или не чак толкова бърз.....
3. Тука четох но така и не ми стана ясно.. Да кажем че момчето е свършило в момичето . След колко дни евентуално ще покаже тест за бременност дали е положителен или отрицателен . "И ако е положителен до колко време трябва да се започне да се зимат хапчета за да се предотврати евентуално забрееменяване..."Всмисъл колко дни има на разположение момичето за да вземе хапчета.Ако се стигне до такава ситуация е ясно че веднага ще започнат да се вземат , но просто ей питам за обща култура....
4.Ако правиш секс с презарватив и свършиш в презарватива в нея има ли опасност от забременяване или има ли опасност да излезе от самата основа на презарватива..дано сте ем разбрали

1.Усеща се да!Мом4ето усеща, поне при мен винаги са усещали.И единствено lifestyles са ми са се късали.
2.Той се къса , ако не е бил поставен правилно,не е бил махнат въздуха изцяло от резервоар4ето и ако е с изтекъл срок на годност.Не зависи от това с какво темпо го правите!
3."И ако е положителен до колко време трябва да се започне да се зимат хапчета за да се предотврати евентуално забрееменяване..." ЩОМ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗНАЧИ ВЕ4Е ИМА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!!!
Хап4етата за които ти питаш са Ескапел и се взимат до 72 4аса след като сте правили секс.Т.е. веднага след като сте го направили най-късно до третият ден.Ако теста е положителен се прави аборт.Има и хап4ета с които се предизвиква аборт, но те се предписват от лекар и са много МНОГО МНОГО МНОГО вредни!
4.По принцип винаги има опасност,но ако свършиш в презерватива,в нея и го извадиш след това няма проблем.Ако си стоиш в нея и 4акаш да ти спадне , ве4е може да има проблем.

дано си ме разбрал

trop4oo10
03-10-2009, 03:43
благодаря разбрах ви 8) 8)

summerlove66
03-10-2009, 05:21
1.Значи ..чета тука на някои им се късали презарвативите. Искам да питам усеща ли се когато се скъса презарватива ?? - УСЕЩА СЕ , ПОНЕ АЗ ВИНАГИ УСЕЩАМ .
2. Има ли опасност да се скъса ако се прави бавен секс или не чак толкова бърз..... - ВИНАГИ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ..
3. Тука четох но така и не ми стана ясно.. Да кажем че момчето е свършило в момичето . След колко дни евентуално ще покаже тест за бременност дали е положителен или отрицателен . И ако е положителен до колко време трябва да се започне да се зимат хапчета за да се предотврати евентуално забрееменяване...Всмисъл колко дни има на разположение момичето за да вземе хапчета.Ако се стигне до такава ситуация е ясно че веднага ще започнат да се вземат , но просто ей питам за обща култура.... - ТЕСТА СЕ ПРАВИ СЛЕД 14 ДНИ .. а ЗА ХАПЧЕ Е КЪСНО , ТО СЕ ВЗИМА НА 3ТИЯ .. СЛЕДОВАТЕЛНО , АКО ТЕСТА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН СЛЕДВА АБОРТ !
4.Ако правиш секс с презарватив и свършиш в презарватива в нея има ли опасност от забременяване или има ли опасност да излезе от самата основа на презарватива..дано сте ем разбрали - НЯМА СТИГА ПРЕЗЕРВТИВА ДА НЕ СЕ Е СКЪСАЛ !

jenichka
03-10-2009, 08:31
късането на презерватива се усеща!
на сигурно е ако свършиш в нея до 12 часа да вземе ескапел!но трябва да ти е ясно че ескапел не е играчка и не може да се взима за щяло и нещяло!Честата му употреба може да доведе до по далеч сериозни проблеми!Най честото късане на презерватив е от неправилно поставяне затова не е лошо да попрочетеш как се слага точно!
Надявам се да съм помогнала!
Евала че питаш преди да го направиш а не при свършен факт!!! :)

sparco_sl
03-10-2009, 14:27
Най накрая един заинтересован !!!

Спазвай всичко което ти е посочено по горе и след време няма да пускаш тема със заглавие от рода на
КАКВО ДА ПРАВЯ,ПРИЯТЕЛКАТА МИ БРЕМЕННА ЛИ Е,КОЛКО СТРУВА 1 АБОРТ,ДА СЕ САМОУБИВАМ ЛИ и др.

и най-вече ще ти е мирна главата 8)

Rofl4e
03-10-2009, 15:40
Само да поправя Ескапеле се пие до 72 часа...след акта!А не до 12

trop4oo10
03-10-2009, 22:14
а още един въпрос. че не разбрах точно... АКо свърша в нея и съм си с презарватив и той си е здрав.... единствения начин да попаднат сперматозоиди в нея е ако изтече от тук --> http://195.149.248.189:8080/2009-03-11/5ff432478231cb85584a5e003d2b53ac_120x90.jpg (http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/5ff432478231cb85584a5e003d2b53ac/use_man_condom/) или бъркам ? И разбира се трябва да се извади члена веднага докато не е спаднал .....

Просто се притесняваммм малко и затова...а не искам после приятелката ми да взима ескапел....

sparco_sl
03-10-2009, 22:21
Приятел, най-добре недей свършва в нея, съвет !!!
свърши и в устата или някаде по нея
но не във нея

trop4oo10
03-10-2009, 22:48
Е да ще свърша извън нея .... но само питам е така за обща култура да знам ... а и може да стане някой път ... кой знае

Mamar4o
03-10-2009, 23:15
Ми по-добре недей ! Щото има вероятност да се скъса и ще даваш излизшни пари за ескапел.

sparco_sl
03-11-2009, 00:29
ехее още ли има хора във форума е :shock:

RAWRRR
03-11-2009, 01:21
1.Веднъж се е случвало,не усетих.
2.ПРЕЗЕРВАТИВ СЕ КЪСА САМО КОГАТО НЕ Е ПРАВИЛНО СЛОЖЕН.(останал е въздух).
3.Хапчета до 3 дни.Колкото по-рано,толкова е по-малка вероятността от забременяване.Тест на 1вия ден след закъснение на месечния цикъл или 10 дни след секса.
4.НЕ

homme
03-12-2009, 18:12
хора правих секс с гаджето ии презерватива се скъса но не съм се изпразнил просто се скъса и аз извадих веднага пениса и не сме продължили кажете ми има ли опасност

Shia
03-15-2009, 14:49
Sure Check не отчита ли бременост след 24часа

jenichka
03-15-2009, 15:04
Само да поправя Ескапеле се пие до 72 часа...след акта!А не до 12
за най сигурно е до 12...

jenichka
03-15-2009, 15:05
Sure Check не отчита ли бременост след 24часа
ами май няма такъв тест дето да отчита до 24 часа.поправете ме ако се бъркам..

dd_93
03-16-2009, 07:50
1.Значи ..чета тука на някои им се късали презарвативите. Искам да питам усеща ли се когато се скъса презарватива ??
3. Тука четох но така и не ми стана ясно.. Да кажем че момчето е свършило в момичето . След колко дни евентуално ще покаже тест за бременност дали е положителен или отрицателен . И ако е положителен до колко време трябва да се започне да се зимат хапчета за да се предотврати евентуално забрееменяване...Всмисъл колко дни има на разположение момичето за да вземе хапчета.Ако се стигне до такава ситуация е ясно че веднага ще започнат да се вземат , но просто ей питам за обща култура....

т.7
krem4et0
1. Не се усеща, когато се скъса. Можеш да усетиш само ако го напипаш!
2. Не няма такава опасност!
3. оТГОВЪРЪТ Е МИНИМУМ 14. зА ЕСКАПЕЛ трябва да 24 часа след като си свършил в нея. За други хапчета нз!
4. Попринцип не. Но моята практика допреди беше, да свършвам в презерватива, извън мзомичето. Вече, по-добре е да свършвам извън презерватива, след като съм го свалил.

Относно 2. Има значение поставянето и свалянето на презерватива
2та пъти когато ми се е късал, е било заради това. При поставяне, трябва да си го изпънал докрай (сети се кое).А при сваляне не го развивай нагоре. Успех в начинанието!