View Full Version : По раноо..
DeadSilenceF
03-11-2009, 18:12
Подрани ми цикъла...има ли такъв признак на цветна бременност?Или само с простотии се занимавам ? :( :(
Е колко по-рано ти е дошло,че си мислиш подобни неща?!
А и до колкото знам при цветната бременност цикъла си идва редовно,но има по-малко кръв и цвета е по-различен от нормалния за момичето.
Спокойно!!!Нищо ти няма :) Най-вероятно се дължи на смяната на климата :) Или се бъркаш за датата,защото миналия месец имаше 28 дни ;)
DeadSilenceF
03-11-2009, 18:24
Е колко по-рано ти е дошло,че си мислиш подобни неща?!
А и до колкото знам при цветната бременност цикъла си идва редовно,но има по-малко кръв и цвета е по-различен от нормалния за момичето.
Спокойно!!!Нищо ти няма :) Най-вероятно се дължи на смяната на климата :) Или се бъркаш за датата,защото миналия месец имаше 28 дни ;)миналия месец ми дойде на 14ТИ А СЕГА СМЕ 11 тва са 25-6 дни ако не се бъркам
summerlove66
03-11-2009, 18:51
Цветната бременност е рядко срещана .. Нищо ти няма , че ти е подранил няколко дена ;)
SpOrTs_GiRl
03-11-2009, 19:04
Нищо ти няма. :)
DeadSilenceF
03-11-2009, 19:05
БЛАГОДАРЯ ВИ
jenichka
03-11-2009, 19:56
цветната бременност е най срещана при жени които вече са били бременни 1 или повече пъти така че това е последното за което трябва да си мислите при някакви нередности!
hooliganka89
03-11-2009, 19:59
Подрани ми цикъла...има ли такъв признак на цветна бременност?Или само с простотии се занимавам ? :( :(
Много ми хареса последното ти изречение :D
Иначе не знам как да ти помогна,не съм наясно с тоя цикъл.На мен ми идва от дъжд на вятър,за това и не съм много компетентна в това отношение:D
SoFarSoG00d
03-11-2009, 20:05
:shock: :shock: :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
цветната бременност е рядко срещана...в повечето случаи се появява при жени правили аборт!
цветната бременност е рядко срещана...в повечето случаи се появява при жени правили аборт!
напротив проявява се при жени който вече са раждали ..!
А и щом ти е подранило не мисля,че има за какво да се притесняваш.. особено ако е подранило с 2-3 дни.. напълно норомално си е,пък и при този променлив климът нищо не ме учудва
hooliganka89
03-11-2009, 20:48
А и щом ти е подранило не мисля,че има за какво да се притесняваш.. особено ако е подранило с 2-3 дни.. напълно норомално си е,пък и при този променлив климът нищо не ме учудва
Ако й закъснява тогава да се претиснява,а не сега :D
не си права...не оспорвам че се появява и при тях..но не само!!!
поне така съм чела в учебника по билогия.. щом ти се имаш за по умна от авторите му ок.. :lol:
поне така съм чела в учебника по билогия.. щом ти се имаш за по умна от авторите му ок.. :lol:
не знам в кой учебник си го чела това...но аз съм учила биология за медицинска академия!не претендирам че съм по умна от автори на учебници! :x просто изказвам мнение!!!
не знам в кой учебник си го чела това...но аз съм учила биология за медицинска академия!не претендирам че съм по умна от автори на учебници! :x просто изказвам мнение!!!
учебник по биология за 8 калс.. (незнам на кое издателство е )
SoFarSoG00d
03-12-2009, 08:21
цветната бременност се наблюдава при много нисък процент жени,но задължително се наблюдава и промяна в цикъла-като количество,болка и прочие,това,че и е дошло по рано няма нищо общо с цветната бременност.
'Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.'
SiSsKkAa
03-12-2009, 08:59
Нищо не пречи да ти идва с 2-3 дена по рано.Аз вече от доста години съм така.Идва ми на 24-25-я ден.Няма проблем.Цикъла може да се промени дори и от климатичните условия.не се притеснявай.