View Full Version : Харесвам бившия на най-добрата ми приятелка
Monkata154
03-11-2009, 18:52
Problemut e sledniq:
mislq 4e xaresvam biv6eto gadje na nai dobrata mi priqtelka.
Nikoga ne sum vijdala, kamo li razgovarqla s tolkova nejno i sladko mom4e. Ama problemut e 4e nz kak da i kaja! :oops: 8-)
PS: Sorry 4e pi6a taka ama nqmam fonetic
I o6te ne6to xorata koito mislqt 4e tuk e mqsto za obidi prosto da znaqt 4e nqma da polu4at iskanoto vnimanie!!! :o
Moderated by slun4ice
т.1 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани от 1-ви април
TheNewReligion
03-11-2009, 18:57
Държиш ли да и казваш? 8) Според мен е добре първо да я подпиташ това-онова, относно отношението и чувствата й към него. :)
Все пак й е бивше гадже,за какво се косиш толкова.. :?
myNameIsImmortal
03-11-2009, 19:00
kato pishesh taka i az shte ti dam otgovor po sushtiq nachin..
Znachi kato ti e priqtelka, trqbva da ne se pritesnqvash ot nishto i da mojesh prespokoino da i kajesh zashtoto kato priqtelki si spodelqte vsichko (ili ne) ..
A shtom i e bivsh, tq ne trqbva da napravi nqkakuv problem che go haresvash, vse pak e bivsh - minalo zaminalo..
A za tova che ne si govorila sus takova "nejnooo i sladkooo momche" se stegni, i vzemi neshtata v svoi ruce, zashtoto ako go iskash trqbva da deistvash.. inache sam nqma da doide pri teb..
Uspeh.
P.P. Kato nqmash phonetic ima Кирилизатор ( http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php )
sweet_sorcerer
03-11-2009, 19:01
Ами поговори първо с нея,разбери какви са чувставата и и тогава реши какво да правиш. :-o
hooliganka89
03-11-2009, 19:24
Ние момичетата май си имаме едно неказано правило.
Никой да не ходи с бившите на другата :-D :D
ivcheto0o
03-11-2009, 19:33
pogowori s neq i razberi kakvi sa i 4ustwata kam nego , kakvi sa im otno6eniqta .. i ako preceni6 4e nqma da ti se razsardi ( li4no az ne vijdam povd da se sardi se pak tova e biv6...) :) uspehh :-)
по-добре спри да го харесваш тва момче щом тя ти е НАЙ-ДОБРА приятелка може да е минало заминало но тя винаги ще има някво чуство към него дори и тя да го е оставила и ще изпита малка ревност и лошо за приятелството ви
тва е мото мнение :)
EeeBobii
03-11-2009, 19:47
Ако не се гледат още на кръв,и са си стана ли приятели/познати, не виждам проблем да и кажеш...
bianconero
03-11-2009, 19:56
Ето ти идеална възможност да разбереш дали наистина ти е толкова добра приятелка. Ако Е, то тогава няма да ти направи никакъв проблем, защото би било супер егоистично да ти прави драми, при условие, че не ходат вече.
На мен междудругото ми е познато тва. Ходех с една мацка, скъсахме, после супер много се сбилжихме с най-добрата й приятелка, но тя не искаше да стигаме до нещо по-сериозно, за да не се обидела тая дето първо ходех с нея.
sh3_1s_7h3_0n3
03-11-2009, 20:20
Ако приятелката ти, се окаже, че все още изпитва някакви чувства към него..., те съветвам да не й го задигаш, нищо, че й е вече бивш.
Била съм и от двете страни на барикадата иии повярвай, да си на мястото на приятелката ти.... е сигурно едно от най-ужасните неща, което може да разклати силно приятелството ви.
PeopleAlwaysLeave
03-11-2009, 21:54
Аз спазвам правилото "Бившия си е бивш ама въпреки това не го пипай!" 8-)
Иначе наистина подразбери дале пък няма някакви чувства към него... Ама все пак не мисля, че е удачна идеята с бившия... Дори и да няма нищо към него може и тя да спазва същото правило и да ти се разсърди :D
Не не го пипаи! в момента съм свидетел на една такава драма - две приятелки и един мухльо които ги скара
bebchence
03-12-2009, 11:48
v momenta nai-dobrata mi priqtelka haresva mom4eto koeto az haresvah no ne6tata ne se poluchiha mejdu nas i povqrvai kato gledam kak se svalqt naprao umiram otvutre,makar da kazvam che ne mi puka.Gadno e no izbora si e tvoi :-o :P
Ами поговори първо с нея,разбери какви са чувставата и и тогава реши какво да правиш. :-o
GameMaster
03-12-2009, 11:53
Ami vse pak i e bivsh...kakvo te pritesnqva? 8-)
valdesbg
03-12-2009, 11:56
Ние момичетата май си имаме едно неказано правило.
Никой да не ходи с бившите на другата :-D :D
Дай да мрем девствени тогава :Р
По темата - в добро настроение съм и няма да те храня авторке. Проблема ти е повече от идиотски.
Аз бих те посъветвала да я подпиташ какви са й чувствата към това момче (ако не знаеш) и ако евентуално няма такива към него да говориш с нея и да й обясниш как стоят нещата. Въпреки, че аз на твое място дори не бих загледала бивш на приятелка... някак си - странно е. А и замисли си, струва ли си да загубиш една приятелка примерно, заради момче?! :?
ThePowerOfLove
03-12-2009, 12:32
Тя може и да ти каже, че няма проблем и че не го харесва вече, но никога не можеш да си сигурна дали това е наистина така ;) Според мен много добре си помисли.. А пък ако са и скъсали скоро - по-добре се откажи
moneycomeme
03-12-2009, 19:11
..ae stiga... :) .. stiga veche leki raoti..nishto ne i kazvai na momicheto...nali znaesh ,,Ne stavai putka zaredi putka,, imat takyv izraz myjete....pomisli nad nego i analogichno na nego se zamisli,dali ne e vreme i nie momichetata da pokazvame malko jenska solidarnost? :o (az samata ne si povqrvah na tova poslednoto,koeto napisah,no mi se shte edin den da stana svidetel na takova sybitie) :?
she si razvalite otnoshteniqta s tvoqta fr , ot lichen opit go zn ..
Slunceto46
03-20-2009, 13:36
Аз пък мисля, че по-ограничено мислене от това няма!Не искам да кажа нищо лошо.. просто мнението ми е, че... все пак.. те са имали нещо.. но са имаЛИ!!!Минало време..!Когато е трябвало да бъдат заедно - са били!Сега вече не са.. и не мисля, че тва тряа да те притеснява!И какво като е НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА!Та нали затова са приятелите.. да се радваме един на друг когато сме добре и когато другия е добре..!Аз ако съм.. просто ще й споделя че го харесвам... и имам намерения да излезна с него или.. да имам нещо по-сериозно!Но не мисля че тряа да се унижаваш... и чак.. да я ПИТАШ... дали ще има нещо против!!!Все пак... - ЗА 1 МОМЧЕ ЛИ Е ТВА ПРИЯТЕЛСТВО...!? ;)
Gerganna
04-08-2009, 00:04
тя ти е най-добрата приятелка, по какъвто начин да го кажеш мисля, че ще те разбере и ако тя няма още чувства към него.. давай, ти си :)
nebrejnata
04-08-2009, 04:04
нали и е бивш за кво се притесняваш