PDA

View Full Version : Как да се харесаме на момиче?

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Chacho
04-16-2012, 06:19
Моето мнение е,че момчето трябва да се държи добре.Това според мен е най-важното!

Ако в училище госпожата по математика ти обясняваше задачата с "просто трябва да я решиш", нямаше да разбереш много, нали? "Добре" в случая значи много неща. Затова е темата, да се изчистят заблужденията най-вече.

marin_9867
04-19-2012, 22:57
Това става ли за нещо ???? Добър ден агенция за щастливи хора може ли да ме ощастливите с вашата усмифка и каде и кога ??? Малко не ми се вразва ама дали ше стане да питаш някое момиче така ?? :D

Chacho
04-19-2012, 23:02
Горката сигурно би се застреляла. Ако искаш да се запознаете, иди я питай нещо или кажи, че искаш да се запознаете.

watergirlblue
04-20-2012, 13:17
Това става ли за нещо ???? Добър ден агенция за щастливи хора може ли да ме ощастливите с вашата усмифка и каде и кога ??? Малко не ми се вразва ама дали ше стане да питаш някое момиче така ?? :D

имам един приятел с който се запознахме по адски странен начин...Бяхме на морето, аз бях на бара и той каза:
не съм добър в запознанствата..така че ще ти кажа че се казвам Диего, а ти ако искаш би могла да ми кажеш и ти как се кажваш...
беше сладко, въпреки че в онзи момент доста се шокирах- некъв непознат седи и ми говори некви глупости...:Д

Chacho
04-20-2012, 15:39
Първият момент винаги е шокиращ. Затва няма голямо значение кво ще кажеш. Въпроса е да успокоиш отсрещния и да разбиеш ледовете. Ако мацката няма самочувствие - караш го спокойно. Ако има, обикновено ще се наложи да се докажеш, че си годен да контактуваш с нея. Печелившата нагласа е "кефи ме, ей са ше я заговоря, не ми пука".

ss9
05-01-2012, 20:52
Ако заговаряш някой, е важно това как изглеждаш. Ако си изглеждаш добре, каквото и да кажеш, ще ти върже. Ако не, нищо няма да ти помогне. При заговарянето е важно първото впечатление, а то се прави от външния вид ;)

Chacho
05-01-2012, 20:55
Ако заговаряш някой, е важно това как изглеждаш. Ако си изглеждаш добре, каквото и да кажеш, ще ти върже. Ако не, нищо няма да ти помогне. При заговарянето е важно първото впечатление, а то се прави от външния вид ;)

И ако й кажа, че ша й лижа косматата катерица от опашката до междуочието, дори да съм Брад Пит, надали ше ми върже. Има голямо значение как го казваш и как се държиш.

ss9
05-02-2012, 12:21
И ако й кажа, че ша й лижа косматата катерица от опашката до междуочието, дори да съм Брад Пит, надали ше ми върже. Има голямо значение как го казваш и как се държиш.
Е, естествено, че има някакви граници! Имах предвид, че можеш да й кажеш първото нещо, което ти дойде на акъла, което можеш да кажеш просто ей така, примерно "Много горещо днеска", "Хубаво местенце", и такива неща.. А държанието и говоренето си е до навици - и според мен се предполага, че ще имаш поне някакъв минимален опит с момичета, за да тръгнеш да заговаряш непознати. И според мен да тръгнеш да се запознаваш с някой с някоя заучена фраза за "забиване", е просто супер смешно, тъпо и изтъркано! Не си мислете, че като й кажете "Болеше ли те като падна от рая?", ще ви върже, най-много да ви се изсмее.

tonique
05-05-2012, 17:30
Както казва Денислав Минев от Big Brother-
В днешно време кво е важно: да имаш пари, да изглеждаш добре да се обличаш добре какво друго ти трябва.. :D
Като си красив кво като нямаш 1 лев в джоба кво правиш... :D

То даже си е доста вярно ...

HellenS
05-05-2012, 19:53
Искате ли едно женско мнение ;ДД ще кажа просто: не се надувай ии също не се прави ... смисъл бъди себе си и тя ще те хареса ;))

Chacho
05-05-2012, 20:02
Искате ли едно женско мнение ;ДД ще кажа просто: не се надувай ии също не се прави ... смисъл бъди себе си и тя ще те хареса ;))

Ох, това го повтарям открай време. Ако да бъда себе си означава да ям чипс и да не излизам от вкъщи и да ти говоря за компютърни игри, да не се интересувам от това, което ти ми казваш и да ходя с татуирано на жълти пеперудки лице, ще се получи ли?

Повечето хора не знаят какво означава да бъдеш себе си. Затова е темата, да им се помогне да се открият.

li0n
05-05-2012, 20:11
Ох, това го повтарям открай време. Ако да бъда себе си означава да ям чипс и да не излизам от вкъщи и да ти говоря за компютърни игри, да не се интересувам от това, което ти ми казваш и да ходя с татуирано на жълти пеперудки лице, ще се получи ли?

Повечето хора не знаят какво означава да бъдеш себе си. Затова е темата, да им се помогне да се открият.

Моят приятел яде чипс, говори ми за всевъзможни игри и т.н. и да ти кажа честно.. харесва ми! Това, че е себе си с мен ме кара да го обичам още повече и да му вярвам безгранично много..

П.т-1.НЕ се зарибявайте с други момичета, докато чакате да влезе онлайн или докато нямате какво да правите..
2.Бъдете себе си!
3.Прегръщайте я възможно най-често!
4.Не я притискайте за каквото и да било!
5.Не и давайте причини да ревнува дори да не сте заедно!
6.Гледайте комедии заедно.. (лично на мен много ми харесва)
7.Намирайте време за нея! Не е никак приятно да я карате да чака да и пишете във скайп/фейсбук по 20 минути... (просто пример.. говоря в общ смисъл - намирайте време за нея!)
това е..

summerxtime
05-05-2012, 20:17

+11111111111111111111111111111111

Chacho
05-05-2012, 20:23
Моят приятел яде чипс, говори ми за всевъзможни игри и т.н. и да ти кажа честно.. харесва ми! Това, че е себе си с мен ме кара да го обичам още повече и да му вярвам безгранично много..

П.т-1.НЕ се зарибявайте с други момичета, докато чакате да влезе онлайн или докато нямате какво да правите..
2.Бъдете себе си!
3.Прегръщайте я възможно най-често!
4.Не я притискайте за каквото и да било!
5.Не и давайте причини да ревнува дори да не сте заедно!
6.Гледайте комедии заедно.. (лично на мен много ми харесва)
7.Намирайте време за нея! Не е никак приятно да я карате да чака да и пишете във скайп/фейсбук по 20 минути... (просто пример.. говоря в общ смисъл - намирайте време за нея!)
това е..

Ясно ми е, че е така. Тва беше първото нещо, което ми дойде на акъла за един от мразените стереотипи, които иначе не са толкова лоши - на едни хора им харесва, на други не. Съответно при теб човек, който ходи по дискотеките, пие всеки ден и се бие без повод, защото това му е характер и си е такъв по принцип няма да ти допадне, ако е себе си.

Темата е за да предложи по-стойностно отношение към другия пол. Не заучени фразички, а мироглед. Да откриеш себе си, за да покажеш кой си. Да изгониш комплексите си. Никой човек, който има проблеми, няма да дойде в тази тема, ако грам не отбираше от израза "бъди себе си".

Ukhtar
05-06-2012, 06:47
И все пак всеки става голям разбирко след 2-3 пикъп книги.

От първия пост май само езикът на тялото е съществен.

Е'баси, не ставало да я каниш на кафе, щото не бива да си директен. ай сиктир

tonique
05-06-2012, 07:41
хаха, какви са пък тея pick-up книги ... :D:D:D

Chacho
05-06-2012, 08:26
И все пак всеки става голям разбирко след 2-3 пикъп книги.

От първия пост май само езикът на тялото е съществен.

Е'баси, не ставало да я каниш на кафе, щото не бива да си директен. ай сиктир

Всъщност, тези, които четат по няколко книги и след това им поотмине манията, стават големите критици. "И аз съм чел, да не си мислиш, че ме открехваш на нещо ново, отдавна съм станал Айнщайн и съм се отказал от теориите си." Всъщност повечето са си все още доста комплексирани и не са успели да си помогнат.

Ukhtar
05-06-2012, 16:48
Не знам, съдя по обкръжението си и отчасти форума. Съветите и тн. тук са доста сухи и шаблонни, на места се доближават до понятиято фьейл, не е като да не е четено. Това с кафето ми се наби на очи.

Не е точна наука това.

Chacho
05-06-2012, 18:22
Не претендира за такава. Идеята зад кафето е много проста. Дори да е казано, че е скучно и да се опита нещо друго, замисълът е да се търси различното и да се страни от шаблоните. Като за начало нещо различно от кафе е досатъчно. За да направиш кафето разнообразно е нужна още повече оригиналност. Стъпка по стъпка. Днес човек получава съвети, утре дава.

Съветите са примерни, не са задължителни. Не са стандарт, а алтернатива, поне за питащите. Може би малко засилихме присъствието на пикъпа в темата, най-вече заради мен, но както аз, така и Валдес (струва ми се) сме се опитали да не облъчваме никого прекалено много с това. Надявам се, че на който му е сух залъка, ще се научи в последствие да си отопва от соса на манджата (живота).

Goddess
05-06-2012, 22:12
Поне за себе си съм установила, че си има такива момчета/мъже, които просто са си магнетични. Може да изръсят пълна тъпотия при запознанство, ама пак да прозвучи готино... А може от друг пък, същата реплика да прозвучи гениално тъпо...
В голяма степен си е и до нагласата на момичето. Може човекът отсреща да е наистина печен и да се е "представил" добре при запознанството, да е хубав и на външен вид, ама да не ме изкефи. Абе, аз вярвам в химията. Аз съм по-дръпната малко и обикновено тези, които ме заговарят, за мен са досадници. Звучи тъпо, знам, нищо лошо не са ми направили хората, че искат да се запознаем, ама на мен не ми се занимава. Човек ще си каже, че съм супер надута и недостъпна в този момент, а всъщност е имало мъже, които с минимални усилия, да не кажа никакви, са ми предизвиквали вниманието и са си получавали номера ми (никога не си давам номера по принцип, така че направя ли го, значи съм си харесала човека)...тогава пък аз се замислям дали не съм прекалено лесна и достъпна. 8-) Та, в 2-те крайности съм, чак ми е тъпо понякога.

Nikolai722
05-06-2012, 22:39
Здравейте,имам въпрос който е малко встрани от темата.Преди около година се разделих с едно момиче,но тя си имаше приятел след мен (8 месеца) и наскоро се разделиха заради мене едва ли не.Както и да е!Въпроса ми е как да си я спечеля отново при положение,че нещо я спира да бъде с мен?И само да отбележа,че нейните чувства не са просто увлечение по мен.

Chacho
05-06-2012, 23:52
Йоанче, 3 въпроса към теб, ако нямаш против.

1. Спирам те на улицата и ти казвам, че имам бърз въпрос към теб. С приятелите спорим дали мъжете или жените лъжат повече и защо; затова искам външно мнение, в случая - твоето. Да речем, че не бързаш за никъде, склонна ли си да ми отговориш и ще ти бъде ли досадно?

2. Случвало ли ти се е да имаш определено мнение за даден човек, да си го знаеш, че е просто такъв и след време да го видиш тотално променен, та чак да не повярваш, че това е той?

3. Тва е простичко. Смяташ ли, че дори да си с определена нагласа, някой достатъчно харизматичен човек може да ти повлияе и да се настроиш на неговата вълна? Някой енергичен и забавен персонаж, който да те откъсне от моментните ти мисли с нещо интересно?

@Николай722, обстоятелствата не са от особено значение. По същият начин, по който би тръгнал да "спечелваш" коя да е друга девойка. Иначе моят съвет е, както и преди казвах, да не се стараеш да "спечелваш" някоя, нито да се фокусираш само върху една конкретна.

Furious?
05-07-2012, 00:51
понеже съл леко пиинал 6те обеснякак са не6тата поне според мен за6тото май имам доста опит пък той емного по ценен от доста сужи теории и знания

1) преди бях мн по добър и сотностен 4овек отся но бях адски срамежлив и нямах приятелка и маи няма6е и да имам дълго време но се промених и от мом4е на коеотму пука за мн не6та станах някой на когото не му пука за ни6то и ефектът не закъсня по4нах да имам моми4ета а след време дори всяка която исках много мож да се спори и казва оба4е когато водата изте4е истиата е 4е малко са стойностните хора които биха предпо4ели правилното пред хубавото живеен в изкривена действителност ако мислите 4е мом4е като мен би ви харесало сега никога не бихте избрали предини6ния мен нали такакакто не бихте взели рено ако можете да си позволите ламборжни преди бях готов да посветя целия си живот за 1 моми4е иза6то за да бъде с 1 дебил 4иято конкуренция даже ме обижда.а това моми4е бе6е доста по красива и стойностна отолкотото наивероятно вси4ки във фоурма 6те бъдем.и представетеси 6том тя такапредпо4ете кво правим тогава с останатлта своло4

най популярното мом4е което познавам съ6ност е муж на 32 оба4е не изглежда на пове4е от 25 поне споредмен и редовно го виждам с наи разли4и колежки и познатиот уннсс до 20 години и 6то нито е красив богат е доста по покер се апознах с него и пое4ели мн пое4е то мен но освен за хобито исне ха4и пари и не би го отделил от останалитеи кео има той ми има опит и има една специфи4на аура околко него един 4ар и който 6те да го вярва оба4е не съм го виждал да ъ еотрязван отмоми4е нито 1 път а към 10тина пъти да си ходи с наи яките мацки от дискотека в тях и не само там няма забравя как зимата в адския студ се запозна с 1 тръба на 20тина години с реплика от рода на правила ли си секс във влак аз бих отнесъл шамар тогавано тойтака рази не6тата 4е стана мн забавен разговор и и взе телефона и впоследвестиве доста тряало да бяга от нея

или може би най голямото не6то за което го ужаважам на 8ми мартмай бе6е си спомням аза6тото се изненадах 4е 4ак и на мен направиха проблем в мегаденс 4е нямам резервация бяхме предимно мъжкакомпания 5-6 мом4ета и 2-3 моми4ета които бяха прили4ни ама тогава бях в гадно настроение и не м се занимаваше има6е об4ена съседното сепаре 10тина моми4ета една от които ми хвана окото толковамного 4е 4ак по едно време и моят 4овек забеляза4е я зяпам май и тя забелазя 4е се усмихна пък аз запървиут от мн време така се притесних 4е се из4ервих имай хбаво 4е бе6е тумно 4е не се видя както и да е знаех 4е в тая ситуация не бих имал шанс дори и аз тя с 10 моми4ета 6те ме отреже макар и само за да се напраи пред тях 4е той отиде каза 1 дума на 2рата най яка след нея денсваха след тва отиде на тяхната маса и само след о6те 1 реплика докара въпросното моми4е при мен и кво стана танцъвахме и си4ко но тогава все пак бях зле и сметнах 4е изневерявам на 1 моми4е което оби4ах платони4ески как може да твърдя 4е я оби4ам апък да се зарибвам с яки в дискотеката и се прибрах в квартирата да пия и размишлявам над тваи кво стана на сутринра изтерезня х и разбрах къв голям шанс съм изпусналмобадх се на моя 4овек да ми даде номера на тва моми4е оба4е той дори не спал с тая скоято танцувал 6тото го направил смао да ми покаже как се праят не6тата и оттогава сепромених доста а той кво се оказа 4е е казал на 2темоми4ета ли по негови думи на първата само хаиде да танцуваме а на моята тяколко е моя де има 1 с когототряа те запознаяи я хвана за ръката а сега когато аз правя подобни неща на вси4ки зигелжда катомагия хаха така 4е не е до рпеликата хора а до 4овека и излъ4ването моми4етата са гадни и6тници и наду6ват кога си слаб применро ако си ми6ка и отиде6 сезапознае6 с тях дори да си хубав е си нервен и те с издъни6 6тото саопитни и 6е се усетят какот аз бих се усетил 4е си слаб на покер дори да сеопита е излъже6

единвстенвата въпросителна е далиако може6 има6 мн моми4ета кое би избрал вмомента азако мога да имам ако не всяко то поне надявам семпо4ти всяко което ми хареса кое бих избрал пролемът е 4е никоя не и харесва оба4е

съ6тото го има и при моми4етата преди време до унсс има 1 студентска поликлиника и кво вървях не от страната на умбрелата а от другата и идва 1 моми4е при мен и вика здравей от софия ли си и се из4ерв и веднага ми стана ясно и викам не тя се из4ерви ептен и може да се лъжа оба4е тогава погедна поликлиниката и вика еееее 6тях да те питам дали знаеш ликуде е студетсна поликлиника посо4их и я и казах тва еи тотално я довър6их не6то друго има ли тя стана като домат и измънка не6то и си тръгнах100 % суъм сигурен4е ко се бях обърнал 6те6е да ме гледа и съм по4ти сигурен 4е е знаеламн добре къде е ама е искала се запознае 4е така тва еположнеито

п.с. хем пих хем утре тряа карам хем не съм спал дано няма дрифтове по магистралата утре

Goddess
05-07-2012, 08:13
Йоанче, 3 въпроса към теб, ако нямаш против.

1. Спирам те на улицата и ти казвам, че имам бърз въпрос към теб. С приятелите спорим дали мъжете или жените лъжат повече и защо; затова искам външно мнение, в случая - твоето. Да речем, че не бързаш за никъде, склонна ли си да ми отговориш и ще ти бъде ли досадно? - Да, всъщност, случвало се е на няколко пъти да ме спират с подобни въпроси или да им разрешавам басове на колко съм години :Д ..отговарям, този тип заговаряне ми е забавен. Не бе, аз както и да ме заговорят по принцип, отговарям. Никога не съм отказвала запознанство, ама има такива, които наистина са ми били забавни и приятни и такива, които са ми били адски досадни, но от възпитание не съм подминала.

2. Случвало ли ти се е да имаш определено мнение за даден човек, да си го знаеш, че е просто такъв и след време да го видиш тотално променен, та чак да не повярваш, че това е той? - случвало се е, но що се отнася до приятели. Т.е., не се сещам за конкретен случай, в който да се отнася за момче, което в последствие да погледна с други очи. (ако съм разбрала правилно въпроса)

3. Тва е простичко. Смяташ ли, че дори да си с определена нагласа, някой достатъчно харизматичен човек може да ти повлияе и да се настроиш на неговата вълна? Някой енергичен и забавен персонаж, който да те откъсне от моментните ти мисли с нещо интересно? - Да. Точно за този харизматичен човек говоря и аз. :)

101010101010

Furious?
05-07-2012, 19:41
тва дали си го спомням 4е съм го писал

Goddess
05-07-2012, 22:53
тва дали си го спомням 4е съм го писал

Споко, едва ли някой е имал нерви да го изчете.. : D

Chacho
05-08-2012, 10:50
Споко, едва ли някой е имал нерви да го изчете.. : D

Всъщност беше интересен разказ.

Goddess
05-08-2012, 15:56
Всъщност беше интересен разказ.

Герой си хаха.

Chacho
05-08-2012, 15:58
Герой си хаха.

След няколко урока по числени методи съм способен да чета всичко от Джойс до теми за пениси.

Furious?
05-08-2012, 19:35
Кво се правите , че не го четохте внимателно и не го харесахте, хаха

Интересен факт е , че на клавиатура на лаптоп , не знам къде е "ч"

Chacho
05-08-2012, 19:51
"~" или "q" пробвай. И прочетох го, сериозен бях, че разказът е интересен.

Furious?
05-08-2012, 20:24
"~" e и на моята клавиатура = >няма да е там.Може да е "q" наистина.И разказът не е интересен , а поучителен.Трябва да го редактирам :D haha

Goddess
05-08-2012, 20:25
"~" или "q" пробвай. И прочетох го, сериозен бях, че разказът е интересен.

Доверих ти се, изчетох го. ;д И да, има голяма доза истина в написаното, че жените много усещаме когато някой е слаб. Ми..не ми е сладко мъж да ми се черви и да пелтечи. И че всичко е до излъчване и харизма..това, за което говорех и аз. :)
Има и такива, които не се срамуват, ама си им личи какви селски бекове са и как се правят на тарикати - уверени, ама яко смешни и жалки.

Chacho
05-08-2012, 20:53
Проблемът е, че с думи е много трудно да се обяснят тънкостите. Малко като да обясниш на сляп човек какво значи "червен". Единственият ти шанс е да хванеш алтернативата, да го накараш да прогледне. Това е нещо, което само той може да направи. Ти можеш единствено да го напътстваш. А човекът трябва да си отваря очите и нито един от пътите, когато ще види отново черната празнина, да не го сломи и да продължи да опитва.

Без воля и без действие ничии думи не помагат, в нищо.

И все пак смятам, че ако се търсят съвети по темата, подходящата литература е pick-up. Отговор 1 и 3 на Goddess са показателни за това. Колкото до отговорът на 2, изречението от горния абзац обяснява нещата.

Furious?
05-08-2012, 21:14
Това беше бахти обидата , че се нави да го прочете само след препоръка.Почти не ми се доверява , че бих писал само правилни неща ..в леко ненормално състояние.

И не е баш така както се опитвате да изкарате нещата.Всяко момиче иска да бъде обгрижвана с внимание , но само до една степен.След това човекът става досаден , а времето прекарано с него скучно.Същото е и със срамежливостта - не е хубаво човек да не спира да говори .Малко сме хората , които имаме дарбата да говорим много без да сме досадни :D Има една тънка линия да си хем загадъчен , хем да караш момичето да се чувства специална , че си избрал именно нея да говори с теб.Сигурно почти всеки си има заучени реплики и т.н. , но аз не съм от тях.Предпочитам да импровизирам независимо от ситуацията.Това , което трябва да направим е да се стараем да изглеждаме добре - поддържани и с хубаво тяло и да показваме умерен интерес.Всичко останало отностно привличането е отностно опит колко добре ще се представиш на първа среща и евентуалната химия м/у вас. Това е моето мнение по темата.Ще редактирам горното , за да бъде мъъъъъъничко по-четливо

едит : Не мога да редактирам горния пост , защото е от друг компютър ?

Chacho
05-08-2012, 22:55
Това беше бахти обидата , че се нави да го прочете само след препоръка.Почти не ми се доверява , че бих писал само правилни неща ..в леко ненормално състояние.

И не е баш така както се опитвате да изкарате нещата.Всяко момиче иска да бъде обгрижвана с внимание , но само до една степен.След това човекът става досаден , а времето прекарано с него скучно.Същото е и със срамежливостта - не е хубаво човек да не спира да говори .Малко сме хората , които имаме дарбата да говорим много без да сме досадни :D Има една тънка линия да си хем загадъчен , хем да караш момичето да се чувства специална , че си избрал именно нея да говори с теб.Сигурно почти всеки си има заучени реплики и т.н. , но аз не съм от тях.Предпочитам да импровизирам независимо от ситуацията.Това , което трябва да направим е да се стараем да изглеждаме добре - поддържани и с хубаво тяло и да показваме умерен интерес.Всичко останало отностно привличането е отностно опит колко добре ще се представиш на първа среща и евентуалната химия м/у вас. Това е моето мнение по темата.Ще редактирам горното , за да бъде мъъъъъъничко по-четливо

едит : Не мога да редактирам горния пост , защото е от друг компютър ?

E нали и ние така изкарваме нещата :D:D

Furious?
05-10-2012, 14:27
Понеже бях леко пийнал, явно съм решил да обесня как са нещата, поне според мен,защото имам доста опит.Той пък е много по-ценен от доста сухи теории и знания.

1)Преди бях много по-добър и стойностен човек отколкото съм сега,но бях адски срамежлив и нямах приятелка. Май нямаше да имам дълго време ,но се промених и от момче на което му пука за много неща ,станах някой, на когото не му пука за нищо и ефектът ,разбира се, не закъсня .Започнах да имам момичета, а след време дори всяка която исках. Много може да се спори и казва обаче,когато водата изтече истиата е ,че са малко стойностните хора, които биха предпочели правилното пред хубавото.Живеем, в изкривена действителност.Ако мислите,че момче като мен би ви харесало сега ,очевидно е , че никога не бихте избрали предишния мен ,нали? Така ,както не бихте взели Рено ,ако можете да си позволите Ламборджини.
Преди бях готов да посветя целия си живот за едно наистина специално за мен момиче. И защо?За да бъде с един дебил чиято конкуренция даже ме обижда.А това момиче беше безкрайно по-красива и стойностна отколкото най-вероятно всички във фоурма ще бъдем.И представете си щом тя предпочете друг ,кво правим тогава с останатлта сволоч момичета.

Най-популярното момче, което познавам ,всъщност е мъж на 32 ,обаче не изглежда на повече от 25 ,поне според мен. Редовно го виждам с най-различни колежки и познати от УНСС до 20 години.Нито е красив, богат е доста -чрез покера се запознах с него и печели много повече дори от мен ,но освен за хобито си не харчи пари.Ако го видите на улицата , не бихте го отличили от останалите.Обаче той има огромен опит и има една специфична ако не аура, то поне едно излъчване околко него, един чар.Който иска да го вярва ,обаче не съм го виждал да бъде отрязван от момиче нито 1 път, а към 10тина пъти си е ходил с най-яките мацки от дискотека в тях .Няма да забравя как зимата в адския студ се запозна с 1 тръба на 20тина години с реплика от рода на правила ли си секс във влак, аз бих отнесъл шамар тогава,но той,така разви нещата ,че стана много забавен разговор и и взе телефона и впоследвествие доста трябвало да бяга от нея.

Или може би най-голямото нещо, за което го ужаважам,е на 8ми март/май .Спомням си защото се изненадах, че чак и на мен направиха проблем в Мегаденс ,че нямам резервация .Бяхме предимно мъжка компания- 5-6 момчета и 2-3 момичета ,които бяха прилични кифли ,ала тогава бях в гадно настроение и не ми се занимаваше. Обаче на съседното сепаре имаше 10тина момичета, една от които ми хвана окото толкова много, че чак по едно време и моят човек забеляза,че я зяпам.Май и тя забелазя и ми се усмихна ,пък аз за първи път от много време така се притесних, че се изчервих и май хбаво,че беше тъмно,че не се видя.Знаех ,че нямам опит с толкова големи женски компании моми4ета най-вероятно ще ме отреже ,макар и само ,за да се направи пред тях .Той отиде ,каза 1 дума на 2рата най-яка след нея и денсваха.След това се върнаха на тяхната маса и само след още 1 реплика докара въпросното момиче при мен .И какво стана -танцувахме и тя ме попита дали живея наблизо, за да се приберем заедно и аха-аха да стане работата , но тогава все пак бях зле и сметнах ,че изневерявам на 1 момиче, което дори не ми беше приятелка , но което обичах платонически.Помислих си как може да твърдя ,че я обичам ,а пък да се зарибавам с яки момичета в дискотеката и се прибрах в квартирата да пия и размишлявам над това кво стана, що стана .На сутринта изтерезнях и разбрах как стоят нещата. Оттогава се промених доста и ако видя въпросното момиче , вече няма да ми трябва помощ , за я вкарам в леглото.
По негови думи е казал на първата само "хайде да танцуваме", а на моята "има 1 много готино момче ,с което трябва те запозная" и я хвана за ръката, а сега когато аз правя подобни неща, на всички им изглежда като магия, хаха .Така че не е до репликата ,хора, а до човека и излъчването .Момичетата са гадни хищници и надушват кога си слаб и неуверен. Ако си мишка и отидеш да се запознаеш с тях, дори да си хубав ,ще се издъниш, защото са опитни и ще се усетят ,както аз бих се усетил ,че си слаб на покер ,дори да се опиташ да ме излъжеш.
Имам познати , които се радват , че от 5 момичета във фб им връзва 1.А на мен на живо процентът ми е над 90.Всяко момиче би било впечатлено от интересен конкакт лице в лице , отколкото по Интернет.Сега ролите са сменени - редовно се запознават момичета с мен и аз трябва да избирам и да си харесвам.
Единвстената въпросителна е дали ако можеш да имаш много момичета ,би избрал правилното и то не защото не можеш да имаш всяка.

Jordan95
05-23-2012, 07:33
Аз имам въпрос. Момичето е от моето даскало и е 1 година по - голяма и рядко я мяркам в даскало , а когато я видя е в компанията на още няколко момичета и затова не си говорим, а само се поздравяваме . Чатим си във фейсбук ,но аз се старая да не изглежда , че я харесвам , а си чатим за странични неща. Въпросът ми е, как да разбера , че е дошъл момента да я поканя да излезем ?

NeverBack
05-28-2012, 22:19
Понеже бях леко пийнал, явно съм решил да обесня как са нещата, поне според мен,защото имам доста опит.Той пък е много по-ценен от доста сухи теории и знания.

1)Преди бях много по-добър и стойностен човек отколкото съм сега,но бях адски срамежлив и нямах приятелка. Май нямаше да имам дълго време ,но се промених и от момче на което му пука за много неща ,станах някой, на когото не му пука за нищо и ефектът ,разбира се, не закъсня .Започнах да имам момичета, а след време дори всяка която исках. Много може да се спори и казва обаче,когато водата изтече истиата е ,че са малко стойностните хора, които биха предпочели правилното пред хубавото.Живеем, в изкривена действителност.Ако мислите,че момче като мен би ви харесало сега ,очевидно е , че никога не бихте избрали предишния мен ,нали? Така ,както не бихте взели Рено ,ако можете да си позволите Ламборджини.
Преди бях готов да посветя целия си живот за едно наистина специално за мен момиче. И защо?За да бъде с един дебил чиято конкуренция даже ме обижда.А това момиче беше безкрайно по-красива и стойностна отколкото най-вероятно всички във фоурма ще бъдем.И представете си щом тя предпочете друг ,кво правим тогава с останатлта сволоч момичета.

Най-популярното момче, което познавам ,всъщност е мъж на 32 ,обаче не изглежда на повече от 25 ,поне според мен. Редовно го виждам с най-различни колежки и познати от УНСС до 20 години.Нито е красив, богат е доста -чрез покера се запознах с него и печели много повече дори от мен ,но освен за хобито си не харчи пари.Ако го видите на улицата , не бихте го отличили от останалите.Обаче той има огромен опит и има една специфична ако не аура, то поне едно излъчване околко него, един чар.Който иска да го вярва ,обаче не съм го виждал да бъде отрязван от момиче нито 1 път, а към 10тина пъти си е ходил с най-яките мацки от дискотека в тях .Няма да забравя как зимата в адския студ се запозна с 1 тръба на 20тина години с реплика от рода на правила ли си секс във влак, аз бих отнесъл шамар тогава,но той,така разви нещата ,че стана много забавен разговор и и взе телефона и впоследвествие доста трябвало да бяга от нея.

Или може би най-голямото нещо, за което го ужаважам,е на 8ми март/май .Спомням си защото се изненадах, че чак и на мен направиха проблем в Мегаденс ,че нямам резервация .Бяхме предимно мъжка компания- 5-6 момчета и 2-3 момичета ,които бяха прилични кифли ,ала тогава бях в гадно настроение и не ми се занимаваше. Обаче на съседното сепаре имаше 10тина момичета, една от които ми хвана окото толкова много, че чак по едно време и моят човек забеляза,че я зяпам.Май и тя забелазя и ми се усмихна ,пък аз за първи път от много време така се притесних, че се изчервих и май хбаво,че беше тъмно,че не се видя.Знаех ,че нямам опит с толкова големи женски компании моми4ета най-вероятно ще ме отреже ,макар и само ,за да се направи пред тях .Той отиде ,каза 1 дума на 2рата най-яка след нея и денсваха.След това се върнаха на тяхната маса и само след още 1 реплика докара въпросното момиче при мен .И какво стана -танцувахме и тя ме попита дали живея наблизо, за да се приберем заедно и аха-аха да стане работата , но тогава все пак бях зле и сметнах ,че изневерявам на 1 момиче, което дори не ми беше приятелка , но което обичах платонически.Помислих си как може да твърдя ,че я обичам ,а пък да се зарибавам с яки момичета в дискотеката и се прибрах в квартирата да пия и размишлявам над това кво стана, що стана .На сутринта изтерезнях и разбрах как стоят нещата. Оттогава се промених доста и ако видя въпросното момиче , вече няма да ми трябва помощ , за я вкарам в леглото.
По негови думи е казал на първата само "хайде да танцуваме", а на моята "има 1 много готино момче ,с което трябва те запозная" и я хвана за ръката, а сега когато аз правя подобни неща, на всички им изглежда като магия, хаха .Така че не е до репликата ,хора, а до човека и излъчването .Момичетата са гадни хищници и надушват кога си слаб и неуверен. Ако си мишка и отидеш да се запознаеш с тях, дори да си хубав ,ще се издъниш, защото са опитни и ще се усетят ,както аз бих се усетил ,че си слаб на покер ,дори да се опиташ да ме излъжеш.
Имам познати , които се радват , че от 5 момичета във фб им връзва 1.А на мен на живо процентът ми е над 90.Всяко момиче би било впечатлено от интересен конкакт лице в лице , отколкото по Интернет.Сега ролите са сменени - редовно се запознават момичета с мен и аз трябва да избирам и да си харесвам.
Единвстената въпросителна е дали ако можеш да имаш много момичета ,би избрал правилното и то не защото не можеш да имаш всяка.

Furious? Би ли могъл да ми отделиш 10 мин да те питам нещо на ЛС ?

Furious?
05-28-2012, 22:41
Защо задаваш този въпрос след като вече ме пита , хаха.Може естествено

BlizeR
05-31-2012, 13:42
Евала за труда който е положил автора!

fifito19
06-03-2012, 12:45
Здрасти.
По принцип мисля, че всички момичета харесват джентълмени, мили, които винаги да им обръщат внимание. Практически, такъв човек не съществува, но трябва поне да оставиш подобно впечатление. Важно е другите ти страни също да и се харесат. Момичетата обичат малки жестове. И сладки думи- опитай с тях да се харесаш ти на въпросното момиче..

А по принцип за всекиго е строго индивидуално, но.. Ето различни мнения, нали ^^

PRECARIOUS
06-08-2012, 20:30
важното е момчето да е джентълмен и да защитава момичето си !! а за телата никое момиче не харесва огромни мускули че даже и с вени по тях , красиви са умерените мускули а за плочките не са задължителни , но е хубаво гръдта да е стегната,а бройкаджията е най-смешното нещо , в което едно момче може да се превърне ;)

aks13v
06-11-2012, 18:20
важното е момчето да е джентълмен и да защитава момичето си !! а за телата никое момиче не харесва огромни мускули че даже и с вени по тях , красиви са умерените мускули а за плочките не са задължителни , но е хубаво гръдта да е стегната,а бройкаджията е най-смешното нещо , в което едно момче може да се превърне ;)

ПЪЛНИ ЛЪЖИ ! Не те знам на колко години си, НО момичетата, поне повечето въобще не са такива. Вие не харесвате джентълмени, въобще не ви пука и няма да забележите ако някой ви задържи вратата и се отнася добре с вас. Вие сте пълни деграданти. А за телата, което каза пък въобще нищо общо няма с реалността. Точно заглеждате тея надутите с химия, които нямат никъв релеф, а мускулите им са само вода и са направени с химия.
Ей тва е грозната истина. Момичетата сте такива, долни курви. Гледате някой да има големи мускули, да е с бръсната глава и по възможност да кара черно BMW, щото си мислите, че ако притежава едно момче тези работи ще може да ви защитава, ще вдъхва респект на другите момчета и ще кара момичетата да ви завиждат , ОБАЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКА. По-скоро всички ще ви се смеят за това че изобщо се мяркате на обществени места с грозна мутра без врат и с капацитет, колкото на хлебарка.

bReAk3R
06-13-2012, 13:13
ПЪЛНИ ЛЪЖИ ! Не те знам на колко години си, НО момичетата, поне повечето въобще не са такива. Вие не харесвате джентълмени, въобще не ви пука и няма да забележите ако някой ви задържи вратата и се отнася добре с вас. Вие сте пълни деграданти. А за телата, което каза пък въобще нищо общо няма с реалността. Точно заглеждате тея надутите с химия, които нямат никъв релеф, а мускулите им са само вода и са направени с химия.
Ей тва е грозната истина. Момичетата сте такива, долни курви. Гледате някой да има големи мускули, да е с бръсната глава и по възможност да кара черно BMW, щото си мислите, че ако притежава едно момче тези работи ще може да ви защитава, ще вдъхва респект на другите момчета и ще кара момичетата да ви завиждат , ОБАЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКА. По-скоро всички ще ви се смеят за това че изобщо се мяркате на обществени места с грозна мутра без врат и с капацитет, колкото на хлебарка.

десетбукви

Kavichki
06-15-2012, 19:08
Валдес, ако ти си момиче и някой ти каже, че имаш зъбки като на Бъгс Бъни какво ще направиш?

Или да се надяваш да проведете сериозен разговор, а всъщност да ти приказват за металика и Африка?

Chacho
06-22-2012, 10:56
Ти се притесняваш и от двете. Спри да се притесняваш.

Chacho
06-26-2012, 15:15
Стига с тия линкове.

Филанкишията
06-26-2012, 21:41
Здрасти.
По принцип мисля, че всички момичета харесват джентълмени, мили, които винаги да им обръщат внимание. Практически, такъв човек не съществува, но трябва поне да оставиш подобно впечатление. Важно е другите ти страни също да и се харесат. Момичетата обичат малки жестове. И сладки думи- опитай с тях да се харесаш ти на въпросното момиче..

А по принцип за всекиго е строго индивидуално, но.. Ето различни мнения, нали ^^

За съжаление тези момичета са малко. Повечето харесват "лоши момчета". Особено с тия по-отраканите трябва да се държиш по-арогантно, да ги смъкнеш малко на земята, да се почувстват хора отново. Караш ги, да играят по твоите правила. Разбира се има и такива момичета, които обичат малките жестове, но според моите наблюдения те са от този тип хора, които са по-срамежливи и затворени в себе си. Съответно и ако момчето отсреща е с такъв характер нещата няма как да станат. Не съм чел цялата теми ами само последните няколко мнения без романите по-горе.

По темата първото което ми направи впечатление е, че не е зададен правилно въпроса. Няма определени правила, които като ги следваш и да се харесаш на всяко момиче. Всяко момиче е различно, както написах по-горе. Трябва и различно държание с тях, това се нарича калибровка. Умение което е много важно при общуването с хора като цяло. Трябва да можеш да преценяваш човека срещу теб бързо и да се настроиш да комуникираш с него така, че той и той да се отпусне и да си паснете.

Пак казвам, че няма универсална формула с която да се харесате на момиче.

tube9
06-30-2012, 17:20
как да се харесаме на момиче ли ??? Та това е най лесното нещо на света....дълго търсих отговор и мисля , че го намерих....тайната е в това да не се държиш с момичето като със сексуален обект , а като с човек...просто говори на разни интересни теми , но не и за секс...след известно време ако имаш късмет тя ще започне да проявява повече интерес (ако си успял до момента да проведеш разговора както трябва и тогава работата става. Поне това показва житейският ми опит ;) (но това е само ако искаш свястно момиче а не някоя кифла или надута пуйка)

Chacho
06-30-2012, 18:59
как да се харесаме на момиче ли ??? Та това е най лесното нещо на света....дълго търсих отговор и мисля , че го намерих....тайната е в това да не се държиш с момичето като със сексуален обект , а като с човек...просто говори на разни интересни теми , но не и за секс...след известно време ако имаш късмет тя ще започне да проявява повече интерес (ако си успял до момента да проведеш разговора както трябва и тогава работата става. Поне това показва житейският ми опит ;) (но това е само ако искаш свястно момиче а не някоя кифла или надута пуйка)

Защото сексът е забранена тема? Можеш да говориш за това, ще е жалко да говориш само за това.

granger
06-30-2012, 19:01
Аз пък обичам да ми говорят за секс. Тезата ти отпада! Обичам да ми говорят на разнообразни теми, а секса е една от тях.

tube9
06-30-2012, 19:29
имах предвид , че докато ледовете не са стопени при повечето момичета ако вземеш да им говориш за секс почти веднага ще кажат бягай от тука ,а и на мен ми се е случвало и затова чакам те да започнат да говорят и тогава и аз се включвам и така

Chacho
06-30-2012, 20:13
имах предвид , че докато ледовете не са стопени при повечето момичета ако вземеш да им говориш за секс почти веднага ще кажат бягай от тука ,а и на мен ми се е случвало и затова чакам те да започнат да говорят и тогава и аз се включвам и така

Не е нужно да си съгласуваш всяко действие с нейните очаквания. Всъщност, нейното очакване обикновено е ти да даваш тона и да дирижираш парада. И не приемай нейната реакция за правилна, непоколебима и последна. Действай както ти смяташ за добре, на нея може да не й хареса, но може и да няма въобще мнение, защо не й харесва и да й отвориш очите за нещо. Интересен си не като се вписваш в стандарта, а като внасяш нещо различно в него.

Kavichki
07-01-2012, 06:35
Валдес, така и не получих отговори на въпросите, които ти зададох.

Chacho
07-01-2012, 09:26
Аз ти отговорих.

tube9
07-01-2012, 10:55
По принцип то хубаво да те хареса момиче , но от там нататък започват мъките ;) Нож с 2 остриета

CriminaLLL
07-02-2012, 20:09
Нека и аз се включа в темата....За новаците в срещите в добре да знаят какво харесва момичето отсреща.....не задавайте директни въпроси.....например кажете вие какво харесвате и ако имате добри съвпадения преедложете да ги правите заедно.....

Chacho
07-02-2012, 21:22
Нека и аз се включа в темата....За новаците в срещите в добре да знаят какво харесва момичето отсреща.....не задавайте директни въпроси.....например кажете вие какво харесвате и ако имате добри съвпадения преедложете да ги правите заедно.....

Едно предложение. Когато предлагате да вършите нещо заедно, често си остават само приказки. Първо, човекът му е трудно да си направи планове от прима виста, може да не те познава много добре и е силно вероятно да получите уклончив отговор. Пък и има чар в това, след време да се сетиш за интересите на другия и, ако нещата между вас са потръгнали по един или друг начин - да реализираш тези планове и да го изненадаш. Ако танцувате салса, предложи й след 2-3 седмици да отидете на салса, като предварително си се погрижил за подробностите. Много по-силен и смислен жест е.

semittyy
07-05-2012, 07:08
1.трябва да изглеждаш добре
2,Да си забавен
3.да си лош

Chacho
07-05-2012, 08:16
2,Да си забавен
3.да си лош

Мацката е малка, ма е по-ориентирана от половината големи :D

granger
07-05-2012, 08:28
И в общи линии кaза едно голямо нищо :lol:

CriminaLLL
07-05-2012, 19:34
Едно предложение. Когато предлагате да вършите нещо заедно, често си остават само приказки. Първо, човекът му е трудно да си направи планове от прима виста, може да не те познава много добре и е силно вероятно да получите уклончив отговор. Пък и има чар в това, след време да се сетиш за интересите на другия и, ако нещата между вас са потръгнали по един или друг начин - да реализираш тези планове и да го изненадаш. Ако танцувате салса, предложи й след 2-3 седмици да отидете на салса, като предварително си се погрижил за подробностите. Много по-силен и смислен жест е.
Хаха.....ми при мен нямаше проблеми....може би защото знаех, че момичето ме харесва ;д

Chacho
07-06-2012, 12:53
Хаха.....ми при мен нямаше проблеми....може би защото знаех, че момичето ме харесва ;д

Няма лошо. Давам предложение, всеки действа според себе си.

kyon
07-07-2012, 21:29
2,Да си забавен
3.да си лош

waaaa, това ме разби! :D

aleksandar4
07-09-2012, 04:32
Има едно момиче което харесвам.Веднъж или два пъти и предлагах да тръгнеме но тя ми отказва и казва , че никога няма да тръгне с мен :( . Дали е защото не съм от най хубавите въпреки че тя ми казва че съм симпатичен или е от нещо друго ? И дали да се откажа от нея ?

Chacho
07-09-2012, 09:24
Има едно момиче което харесвам.Веднъж или два пъти и предлагах да тръгнеме но тя ми отказва и казва , че никога няма да тръгне с мен :( . Дали е защото не съм от най хубавите въпреки че тя ми казва че съм симпатичен или е от нещо друго ? И дали да се откажа от нея ?

Може да е нещо друго. Какво ти пука? Щом не иска - не иска. Намери друга.

aleksandar4
07-09-2012, 09:42
Може да е нещо друго. Какво ти пука? Щом не иска - не иска. Намери друга.
Аз друга лесно ще намеря, но имам проблем с момичетата :( :D . Не ме харесват . На много момичета съм предлагал но не ми приемат :( . Дай ми някакви съвети ти защото съм от начинаещите с момичетата !

Chacho
07-09-2012, 21:42
Темата е на valdesbg и е написал цифра съвети в първото си мнение. Чете ли ги?

shaunaa
07-09-2012, 22:18

Според мен просто се прави на недостъпна, защото вижда, че ти я харесваш и иска да я питаш отново и отново, за да изглежда много оборотна пред приятелките си !

shaunaa
07-09-2012, 22:22
Ами, за да се харесате на някое момиче трябва да изглеждате чисти, да бъдете себе си !!!! И най-важното - харесайте си едно момиче и се закачайте само с нея !! Обръщайте повече внимание на това момиче и колкото и да сте грозни ако покажете на едно момиче, че е специална за вас и се забавлявате заедно тя ще бъде ваша ;))))

aks13v
07-10-2012, 11:36
1.Хубава кола
2.Пари
3.И да се правиш, че колата си я купил с твои пари

Формула действаща при абсолютно всяка жена независимо колко си грозен и жалък.

Anonyss
07-10-2012, 11:39
Зависи кво е момичето :)

Chacho
07-11-2012, 14:23
Ами, за да се харесате на някое момиче трябва да изглеждате чисти, да бъдете себе си !!!! И най-важното - харесайте си едно момиче и се закачайте само с нея !! Обръщайте повече внимание на това момиче и колкото и да сте грозни ако покажете на едно момиче, че е специална за вас и се забавлявате заедно тя ще бъде ваша ;))))

По-добре не давай съвети.

ivailo.nikolov.96
07-12-2012, 21:19
Здравейте, с следващите месеци ще задавам много въпроси сега ще задам 1 след като ми кажете какво да правя ще задавам още.

Значи въпросът ми е--> Как да останем само двамата? смисъл искам да я поканя да дойде с мен да разходим кучето ми на някое самотно място или пък да дойде с мен на тренировка като след това се предполага да отидем да седнем някаде и да си лафим (ако питате какво тренирам -тенис на корт) но тя едва ли ще се навие.Когато сме навън не върви пред всички да я попитам -Искаш ли да дойдеш с мен да разходим кучето? някак не върви защото другите около нас ще искат и те да дойдат.Ако имате друг пример за излизане ми го споделете и ако каже че иска да излезем но неиска това което го предлагам какво да правя-знам че сам писал малко обаркано за което се извинявам.

Chacho
07-12-2012, 21:42
Нямаш ли и телефон или нещо друго? Друг вариант е да грабнеш 2-3 минути насаме, ако ти се отдаде да си приказвате двамата и й предложи да излезете. Искаш ли да излезем? Или направо с директна оферта - хайде утре да пием по нещо. Увереност и ти е в кърпа вързана. Ако каже не - жива и здрава.

ivailo.nikolov.96
07-12-2012, 21:45
Нямаш ли и телефон или нещо друго? Друг вариант е да грабнеш 2-3 минути насаме, ако ти се отдаде да си приказвате двамата и й предложи да излезете. Искаш ли да излезем? Или направо с директна оферта - хайде утре да пием по нещо. Увереност и ти е в кърпа вързана. Ако каже не - жива и здрава.

имам телефон но проблема е там че тя неиска да си даде номера

Chacho
07-12-2012, 21:55
:D Че що не иска. Искал ли си й го и тя да ти е отказала?

ivailo.nikolov.96
07-13-2012, 08:21
Искал съм и го но тя сякаш иска да ми го даде но казва не за да види какво ще направя

BELIEVE11
07-14-2012, 08:39
ПРОСТО БЪДИ СЕБЕ СИ И НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ПРЕД НЕЯ И ПРИЯТЕЛИТЕ И ЧЕ СТАВА СМЕШНО

Chacho
07-14-2012, 11:30
ПРОСТО БЪДИ СЕБЕ СИ И НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ПРЕД НЕЯ И ПРИЯТЕЛИТЕ И ЧЕ СТАВА СМЕШНО

Не всеки може да разбере този съвет. Има една голяма мисъл "опознай себе си", което според много отнема цял живот. Как можеш да бъдеш себе си, без да се познаваш? Понякога да бъдем себе си означава да сме агресивни, избухливи, нагрубяващи. Би ли казала същите думи и тогава?

vandiger
07-16-2012, 18:18
Това е една страхотна тема !! Прочетох всичко и съм сигурен, че ще ми помогне доста.. Специални благодарности за Чачо - страхотни съвети (уникални)..

latinmoon
07-21-2012, 21:30
моля ви помогнете ми .. наскоро бяхме 3 момичета и 3 момчета бяхме седнали на 1 маса и се виждахме всички за първи път .. и сигурно 30 минути нищо не сме си говорили само малко за тоя оня .. дайте някои съвети за какво може да говоря .. ( не им знам интересите .. :( ) знам , че е малко по-"глобален" въпрос , но ... след това нищо не стана после станахме да се разхождаме и в навалицата на карнавала се загубихме и 3мата си заминахме и се ядосахме ... то е ясно , че повече няма да се срещнем , но моля ви помогнете занапред " как да разчупим леда " както се казва хаха на 14 16 години сме .. благодаря предварително :)

reperw
07-21-2012, 21:34
знам ,че всичко момичета ще скочат срещу мен ,но недей ги слуша :) БЪДИ ГРУБ И СИ ДРЪЖ НА ДУМАТА ! Та мачкай всеки които ти се изпречи на пътя ( с думи не с бой :D ) жените харесват силни мъже не пут*о поклонници

latinmoon
07-21-2012, 21:57
смятай човек колко сме западнали вече и с момичета не говорим ( които харесваме :Д ) то като бяхме по-малки бяхме по-разговорливи :( много е зле положението чак не мога да се трая
.. май по-добре изобщо да не се занимавам с момичета засега |( :(

tanichka97
07-25-2012, 09:31
Важно - не питай "може ли да те целуна", "искаш ли да те целуна" и подобни. Освен че извеждаш момичето от романтичното настроение, какво според теб трябва да отговори тя? Ако искаш да я целунеш - просто го направи. Смело и решително, не се колебай, момичето го усеща.

Здравейте! Темата е много хубава аз съм момиче,но искам да питам само едно малко нещо защото това за целуването ми се е случвало и като ме пита дори и за прегръдка и на мен ми стана много неудобно и не знаех какво да му кажа ...... Та въпросът ми е за следващия път ( ако има такъв ) как да му подскажа,че искам да ме целуне/прегърне без да трябва да ме пита и да се озовавам в неловката ситуация в която трябва да отговарям дали искам,което е много неудобно? :)

Chacho
07-25-2012, 15:37
Здравейте! Темата е много хубава аз съм момиче,но искам да питам само едно малко нещо защото това за целуването ми се е случвало и като ме пита дори и за прегръдка и на мен ми стана много неудобно и не знаех какво да му кажа ...... Та въпросът ми е за следващия път ( ако има такъв ) как да му подскажа,че искам да ме целуне/прегърне без да трябва да ме пита и да се озовавам в неловката ситуация в която трябва да отговарям дали искам,което е много неудобно? :)

Е няма формула, надявай се да е по-тактичен и да усети момента. Можеш да му дадеш подсказка, като млъкнеш, вгледаш се в него, приближиш се, прегърнеш го и му останеш в ръцете, т.н.

tanichka97
07-26-2012, 11:15
Е няма формула, надявай се да е по-тактичен и да усети момента. Можеш да му дадеш подсказка, като млъкнеш, вгледаш се в него, приближиш се, прегърнеш го и му останеш в ръцете, т.н.

Ще пробвам иначе ми е супер неудобно като ме пита се в някаква скунфузна ситуация се озоваваме докато някой ( предимно аз ) не смени темата :)

Chacho
07-26-2012, 11:50
Кажи му да не пита.

neverbackdownx
07-27-2012, 15:54
Бъди себе си! :)

Chacho
07-27-2012, 19:42
Бъди себе си! :)

Чудно как никой не се беше сетил преди това.

wildet
08-01-2012, 16:32
Ще Ви дам един съвет като момиче:)
Просто бъдете себе си не се правете на ''големия мъжкар''за да впечатлите някого;)

УСПЕХ:)

Chacho
08-01-2012, 16:36
Ще Ви дам един съвет като момиче:)
Просто бъдете себе си не се правете на ''големия мъжкар''за да впечатлите някого;)

УСПЕХ:)

Четете ли писаното преди вас въобще? Точно 2 реда по-нагоре са написали същото.

Goddess
08-01-2012, 16:58
Бъдете себе си.

granger
08-01-2012, 17:06
Бъди себе си,наистина :lol:
Чачо,that's for you :D

Chacho
08-01-2012, 17:06
Ще ги сънувам тия коментари.

Kavichki
08-01-2012, 17:33
Много е банално това "Бъди себе си"...

Chacho
08-01-2012, 17:35
Представяте ли си да го кажат на Джим Кери? Със същия успех могат да ти кажат "Бъди тасманийския дявол".

aks13v
08-02-2012, 10:52
Щом се е стигнало да питате в тоя форум какво да правите, значи НЕ ТРЯБВА ДА СТЕ СЕБЕ СИ.

Сеш се. Не казвам, че трябва да сте някой друг и да си променяте характера и външния вид за да впечатлите някоя, НО трябва да се подобрите. Да надграждате върху себе си и явно щом 1-2-3 .... пъти да бъдете себе си не е свършило работа, значи е време да се промените. Един път като ви отрежат ще знаете следващия път да не го правите и така. Всеки път ще задобрявате .... естествено ако имате нервите да пробвате толкова пъти, защото аз нямам.

ivailo.nikolov.96
08-04-2012, 17:54
Здравейте,в началото на тази седмица може би срещнах желаното момиче.
Ще ви разкажа как се случи всичко свърших тренировка след което тренера ме попита дали искам да остана да играя на двойки с 3 момичета и ас казах добре.Тогава той ми каза че ще играя с нея. през цялата игра мълчахме от време на време ако някои сбърка си казвахме "sorry" или "извинявай" след като приключи играта тренера ми каза че ще тренирам с тях.В сряда докато загрявахме двамата защото другите 2 закъсняха ся по сближихме тренера ни каза че можя да играем след 1 час останахме и си приказвахме мина този 1 час но пак бе заето мястото на корта но пък ас тренирах с друга група докато те ни гледаха. правихме едно упражнение което гласи че който удари последната топка печели всичко добре дойде последната топка при мен и тя изведнъж извика "забий му я" аз я послушах и я забих след което последваха аплодисменти на следващия ден се сближихме още след като играхме на двойки и пак победихме.

Тя е само с 8 месеца по голяма от мен пречи ли това?
Как да разбера че ме харесва?
Понеже тя живее на другия край на града е проблем излизането но стадиона е до центъра и тя каза че ходи да тича вечер.
Мисля да я поканя да тичаме двамата след 1-2 тренировки но как да я поканя трябва да я поканя така че тя да не рабире че за среща я викам а просто да потичаме.
И може би най-трудното как да и кажа че я харесвам попринцип съм смел но сега ме е страх да не да се садне.

Ще съм ви благодарен ако ми помогнете.Знам че трябва да бъда себе си но този случей трябва доста повече.
Благодаря ви!!!

Chacho
08-04-2012, 18:07
1. Не
2. Като правиш крачка и гледаш реакцията. Например сега е момент да я поканиш да излезете, преди да й е минало желанието.
3. Ако търсиш нещо повече с нея, само на тичане ли ще се виждате? Няма ли вариант за нещо друго?
4. Защо? После, ако решиш да я целунеш, да не се окаже, че друг тип излизане е очаквала? Иди при нея и й предложи да излезете. Може за тичане, може за кафе, квото решиш. Може да я викнеш да тичате и да й предложиш следващия път да излезете за нещо различно от тренировка. Но на твое място направо бих я извел другаде.
5. Ако срещата ви върви окей, гепи си накрая една целувка и това е. Без да се обясняваш с думи. И притеснението ти няма да изчезне, просто трябва да действаш. Ако те отреже - здраве да е, всички минаваме през стотици отрезвания докато ни върже.

И карай го по-смело, не й се извинявай за глупости, не чакай подходящи моменти, докосвай я, въобще действай.

ivailo.nikolov.96
08-06-2012, 19:56
3. Ако търсиш нещо повече с нея, само на тичане ли ще се виждате? Няма ли вариант за нещо друго?

Не само на тичане но ако на тичането мине добре следва излизания по кафета и т.н.

Genovei
08-09-2012, 23:21
Много ми харесва темата, браво!

lili_plum
08-29-2012, 14:02
Чуйте моето женско мнение :) .. Момчета , бъдете себе си, но не забравяйте и малките жестове ;) ние момичетата обръщаме внимание на абсолютно всичко :) бъдете мили и внимателни .. на никое момиче не му харесва гаджето му да е пълен непукист .. харесват ни по-чувствителните :) също за да се харесате трябва да се поддържате .. не казвам да ходите по коли маски или да си скубете веждите, но много често се натъквам на момчета с мръсни нокти .. имайте впредвид, че ходите ли в този вид никое момиче няма да ви погледне .. учете! :) харесва ни да можем да си говорим с момчето до нас на всякакви теми :) спортувайте :p момичетата харесват спортисти .. останалото е химия :p

lamer4e7o
08-29-2012, 14:04
Жалко, че вече не спортувам често. Ще си остана сам, така ли?

lili_plum
08-29-2012, 14:08
не ;) но по-добрия вариант е да спортуваш нещо .. хем се грижиш за тялото и здравето си, хем си по-харесван :) не искам да прозвучи повърхностно , но е факт :)

lamer4e7o
08-29-2012, 14:10
Според мен не е точно така, но както и да е.

Иначе няма спор, че някои момиченца харесват футболистите… Познай защо. Смях…!

kristiyan_kirilov
08-30-2012, 01:43
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/529357-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F може ли да погледнете темата ми и да ми дадете някакъв съвет понеже ме мързи да пиша всичко на ново благодаря предварително

DeaglePower
08-31-2012, 08:56
Здравейте на всички! Преди горе-долу седмица се запознах с едно момиче.. Опознахме се и мисля че и двамата се харесваме но не знам как да я поканя на среща.. Имал съм гадже и преди но не знам какво ми става напоследък

petio
09-01-2012, 09:47
Знаеш ли какво ти става? Става ти това, че яката си хлътнал по нея и досега не си имал такъв случай, че не знаеш какво да предприемеш. Споко, и по - сложни случаи ще има. Само не изпъквай с глупостите които знаеш, а изпъквай като джентълмен и се опитвай да контактуваш с нея колкото се може повече без да мълчиш и да очакваш тя да те заговори, ръководи ситуацията, разсмивай я. Бъди пич и в никакъв случай не говори за бивши момичета - не работи доказано е :D. Тренираш ли нещо? Един джогинг рано сутрин би ти помогнал да си освежиш състоянието. Покани я на среща, какво толкова поне няма да хвърлящ боб дали те харесва, ти трябва да започнеш връзката. Давай смело ;)

DeaglePower
09-01-2012, 12:08
Тя сега заминава на почивка и мисля след почивката да го направя. Обаче има един проблем - тя е на 15 а аз на 13 и не знам дали ще се получи :(

petio
09-01-2012, 21:51
Възрастта няма граници, доказано е. Всеки втори или трети човек е имал случай, в който харесва партньор`ка по-голям от него, това за мен говори че щом харесваш по - голям човек на възраст от теб, значи си надраснал връстниците си, което според мен трябвада те окуражи! ДАвай смело напред!

DeaglePower
09-02-2012, 18:09
Днес й го казах и спря да ми пише ( а може би е заета не знам ) И ще видим дали ще ми е приятелка като гадже или просто приятелка

vladity_166@abv.bg
09-03-2012, 14:38
Моето женско мнение е такова : както каза лили бъдете себе си,но и не правете глупости пред момчетата като да се уригате или да пърдите ..за момичетата това е гнусно..бъдете лубезни забавни и ще ви се харесат

JoLLiE92
09-04-2012, 17:18
В допълнение към автора мога да кажа, че аз винаги съм забелязвала обувките на момчето, с което излизам. Дали са чисти и дали подхождат на дрехите му и където отиваме. Не знам дали съм само аз, но за мен това е важно ;д
Освен това още един съвет - никога, абсолютно НИКОГА, не се дръжте с едно момиче така, както се държите с други. Всяка жена е различна и специална по свой начин и никоя не иска да разбере, че се държите по един и същи начин с нея и с някоя друга. Случвало ми се е ,виждала съм го с очите си, адски грозно.

someonerandom
09-07-2012, 15:51
^Всъщност показва само,че няма по-специални намерения към въпросното момиче.Или е бройкаджия.
По темата за спорта:Колкото и да си говорим за вътрешна красота,характер и т.н(!а те наистина са важни!) винаги е по-добре да си с готино тяло И готин характер,отколкото само с готин характер.

JoLLiE92
09-08-2012, 15:11
По темата за спорта:Колкото и да си говорим за вътрешна красота,характер и т.н(!а те наистина са важни!) винаги е по-добре да си с готино тяло И готин характер,отколкото само с готин характер.
Така е :) Мъжете имате бонус това, че може да сте грозни в лице и пак да сте много привлекателни ако си направите хубаво тяло, а момичето ако няма красиво лице по природа губи доста точки, което е въпрос на късмет. Аз примерно даже НЕ ХАРЕСВАМ красивите мъже, искам да са грозни и мъжествени. Но отношението към даденото момиче е най-важно.

Chacho
09-08-2012, 17:38
Ето, мацката го каза, харесва мъжествени мъже. Преди да се стигне до конкретната девойка и как ще се държиш с нея, трябва да се замислиш как се държиш без да включваш мацката в картинката. Ако си достатъчно осъзнат, принципен и самостоятелен, може да мислиш за още някой в живота си.

Goddess
09-08-2012, 19:09
О, мъжете не трябва да са красиви..т.е. тяхната красота няма нищо общо с женската. При жените красивото лице идва от правилни черти, симетрия, хармония ако щеш, докато аз също не държа мъжът да е изписан в лице, колкото по-груби черти, толкова по-добре.

kikitoka
09-08-2012, 23:43
Neznam izobshto kakwo sa ti kazwali i koe e vqrno i koe ne sluhai sega.. izlizala sum s 3 "kurvarcheta" i dokato me svalqha im razbrah trikovete edno i su6to prqwat ama e efektivno neznam dali e umishleno ili ne no e edno i su6to .. 1 muzika vsi4ki polzvat muzika sled kato se zapoznaete polzvai muziakata nqkoq gotina po bavna pesen da ima spomen za teb zvuchi tupo no e taka .. vijdaite se vseki den v kompaniq ili pobne 2-ma ili trima choveka da ne e nelovko .. :D izkluchih veche mislata si ama dobre pomagai i slushaite muzika i kato stane po dobre q zavedi na nqkoe hubawo mqsto s POVEHCKO HORA ako tq poska otidetet nqkude po na skito kato v parka primero aa da prawi mucunki ako ti kaje ne6ty ili te obidi tova e super sladko vupreki da ti zvuuchi tupo prawi si se na idoot no ne s neq s priqtel .. ne q luji ako te popita ne6ty kolko momicheta si imal ili ne6ty takowa budi chesten e ako 1 mojesh da kajesh 3 no ako sa mnogo i go kaji ne kazwai nishty za seks i ne q obarvai mnogo golqma greshaka pri momchetata nishty za seks povqrvai mi she doide sam znaesh za razmivaneto i komplimentite . sega v momenta izkluchih no tova sum zabelqzala a ii az sum go probwaka vurhu momicheta a znaesh che epo trudno momcihe s momiche take che deistwat :P uspeh ako se setq she ti kaja oshte :P

Chacho
09-10-2012, 01:15
^Толко си тъп, че и бактерия ще ти се присмее.

♠Joker♠
09-12-2012, 14:21
Как да привлечем вниманието на момиче, което сме видели в метрото?

GShock
09-12-2012, 20:03
Как се свалят по-надутите момичета? Малко по-обстойно ако може.

lamer4e7o
09-12-2012, 20:07
Нищо друго не ти трябва, освен джобовете ти да са като баница и да имаш някакъв oldschool beamer… Е, може и от по-новичките де.

JoLLiE92
09-12-2012, 20:28
Хахахаха
Безотказен начин ако я искаш за една вечер : унижаваш я , правиш я на две стотинки и ще те преследва ;дд

GShock
09-12-2012, 20:54
А ако искаш нещо сериозно с нея

JoLLiE92
09-12-2012, 20:56
Ако е надута тип "аз съм следващата Николета Лозанова" наистина трябва да си дядо с портфейл, ама тогава и не си заслужава да се бъхтиш за нея ;д
какво значи надута ?

Chacho
09-13-2012, 13:42
Струва ти се надута, всъщност не иска да си затрива времето с теб, щото не смята, че си заслужаваш. Просто те пробва дали ще се насереш като се държи дръпнато. Не й обръщай внимание на надутото поведение, знай си, че си готин и когато схване, че не ти трябва да й се доказваш, а тя на теб и просто се забавляваш, ще ти е в кърпа вързана.

Chacho
09-13-2012, 13:44
Как да привлечем вниманието на момиче, което сме видели в метрото?

Сядаш до нея и я заговаряш. Небрежен разговор и ще й привлечеш вниманието.

JoLLiE92
09-13-2012, 14:21
Самочувствието е най-доброто мъжко оръжие :) Увереността

Ashenvale
10-09-2012, 21:54
Ами ако съм естествено грозен и момичетата се отвращават от мен?

risemeup
10-16-2012, 20:59
Не можеш да се харесаш на всички. Природно, никой не е грозен. Всеки има нещо уникално в себе си, просто трябва да намериш правилния човек, който да го оцени :)

godfather33
10-21-2012, 20:29
Ами ако съм естествено грозен и момичетата се отвращават от мен?

Ти направи всичко по силите си, усилията ти няма да останат незабелязани.

risemeup вярно казва, че никой не е грозен и всеки е уникален по собствен начин, като пръстов отпечатък. А ако става въпрос за външен вид, споко, едно истинско момиче въобще няма да му пука дали си хубав или грозен, тя ще оценява вътрешните ти качества.
Но все пак, прави всичко възможно за външния си вид. Няма да сваляш мацки, брадясал, със сумати и пъпки по цялото лице, гаден дъх, мазна коса etc... гледай винаги пред момиче да си максимално красив, полагай усилия.

Goddess
10-21-2012, 22:47
Ти направи всичко по силите си, усилията ти няма да останат незабелязани.

risemeup вярно казва, че никой не е грозен и всеки е уникален по собствен начин, като пръстов отпечатък. А ако става въпрос за външен вид, споко, едно истинско момиче въобще няма да му пука дали си хубав или грозен, тя ще оценява вътрешните ти качества.
Но все пак, прави всичко възможно за външния си вид. Няма да сваляш мацки, брадясал, със сумати и пъпки по цялото лице, гаден дъх, мазна коса etc... гледай винаги пред момиче да си максимално красив, полагай усилия.

Абе, стига с тия вътрешни качества и "бъди себе си", "бъди естествен". Кого заблуждавате? Истинско момиче, фалшиво момиче, дрън-дрън. Не е казано, че някой трябва да е първа красота или нацепен мутряга, но външният вид е от изключителна важност при всички положения, защото човека, с когото си, трябва да те привлича най-малкото. Ако ще и да е най-добрия човек на света, ако няма химия и привличане - не става.

SpiritInBlack
10-23-2012, 22:08
Глупости.Познавам грознички момчета , които ебат яки каки

Chacho
10-24-2012, 08:20
Не става на въпрос за красавци, а за неотвръщаващи хора. Все пак има някаква летва.

shootSTAR
10-26-2012, 11:37
Сядаш до момичето, почвате да си говорите и ще си проличи. ;)

pozitiwen
11-12-2012, 09:31
Според мене жените искат мъжът да е хигиеничен ,да има стил (т.е. да се облича добре) да е уверен в себе си и да е лидер.Никоя нормална жена/момиче не би си харесало момче ,което е нечистоплътно или пък някой който не може да вземе решение за нищо.Жените обичат да се чувстват сигурни до мъжете/момчетата до себе си.За да накараш едно момиче или жена да се чувства сигурна до теб не ти трябва много.Единственото ,което жените искат.. е да бъдеш достатъчно смел, да можеш да си откровен с тях и с чувствата които изпитваш към тях.

Също така езика на тялото е много важен.Четох някъде ,че 93% от общуването ти е чрез езика на тялото ...т.е само 7% от общуването са думите ,които казваме.Обръщайте внимание на езика на тялото на човека отсреща ..също примерно гледайте дали момичето си играе с косата докато си говори с вас или пък с обици или гривна която има ,дали раменете й са насочени към вас ,също посоката на краката ...ако са насочени към вас - това е добър знак.Но имайте на предвид ,че езикът на тялото не е еднакъв при всички хора.

JoLLiE92
11-12-2012, 09:33
^Дааам дам :) Веднъж бях на кафе с едно момче, толкова хубаввв .. обаче като попита сервитьорката на коя маса искаме да седнем и то имаше две свободни и той изгледа сякаш го питаме колко е корен от 3983297483743820302849 ....... Няма как ;д

Blue_Power 1914
11-14-2012, 19:14
Вижте имам малък въпрос :) малко се отдалечавам от темата но искам съвет : ) Как мога да привлека вниманието на момиче което вече не ми пише, не ми говори не излизаме... въобще не контактуваме :( познаваме се от скоро и не знам защо постъпва така с мен

pozitiwen
11-15-2012, 04:40
Вижте имам малък въпрос :) малко се отдалечавам от темата но искам съвет : ) Как мога да привлека вниманието на момиче което вече не ми пише, не ми говори не излизаме... въобще не контактуваме :( познаваме се от скоро и не знам защо постъпва така с мен

Прави ти се на "hard to get" ..демек на много трудна... има шанс и да не те харесва.

Chacho
11-16-2012, 15:07

Не плачи за внимание, тоест не очаквай да получаваш такова. Още повече от една конкретна мацка. Гледай на себе си със самочувствие, като на човек който заслужава вниманието което жадува и който винаги има къде да си го намери. Защото в очите на мацката е жалко да се напъваш да получиш нещо такова от нея, убива се цялата идея за спонтанност.

Както е наложено от жаргона, момичето е "награда" в очите ти, която трябва да спечелиш, а това не е особено добър подход. Не се раздавай толкова. Сваляйте се взаимно - грабни й интереса с нещо и очаквай след това същото от нея. Покажи й, че си готин и забавен човек, с който ще й е приятно да си прекарва времето; но й покажи също, че и тя трябва да е такава, за да си паснете. Схващаш ли накъде бия? Измести фокуса си от нея върху двама ви, припомни си и своите нужди.

Съветът ми е да се стараеш да си интересен като личност заради самия себе си. Захвани се с разни дейности - спорт, музика, рисуване, планинарство, техника, философия, квото ще да е. Просто си намери някаква страст и се отдай на нея. Това е чудесен начин да се усъвършенстваш. Ако ти е интересно на теб, страстта ти ще зарази и приятелите ти. Ако на другите хора хващаш интереса, ще хванеш интереса и на мацката. В последствие можеш да се опиташ да не влагаш страст само в едно хоби, а въобще във всяка дейност и дишане в живота си, които ще ти изградят неотразима харизма.

Опитвам се да наблегна на момента, че основната движеща сила не трябва да е един ден да си готин пред момичето, а да го вършиш за себе си. Ще ти помогне с мацките, но те не са най-важното, затова не се впрягай много с тях.

lilly_
11-25-2012, 20:45
Щом не искаш да си затворен между четири стени по цял ден, тогава спри да умуваш и излез навън. Елементарно е.
Понякога прекаленото обмисляне на нещата не ни е от полза, така че вместо да се самосъжаляваш вътрешно и по сайтовете в интернет се разходи с някой близък приятел сред хората и виж колко по-добре ще се почувстваш. Другото ще дойде постепенно. Като за начало излез от дупката.

Chacho
11-26-2012, 00:16
Като за начало излез от дупката.

Или от форума. Не знам дали ще ти помогне, ма еби ги у досадните линкове, братче.

marsita
11-26-2012, 09:24
Chacho, страхотно си го написал! Браво! В живота всичко трябва да го правим, защото ни се иска, а не да се харесаме на някого. Когато се правиш или въртиш игрички, много ясно си личи и в повечето случаи, рискуваш да станеш смешен. А когато си естествен по природа и не се "напъваш" да правиш впечатление, момичетата/ момчетата те оценяват много по-високо.
И да, определено жените обичаме увереността в мъжете и именно това потвърждава съгласието ми с Chacho.

totik
11-29-2012, 20:56
Принципно да се харесваш на някого е безсмислено.На света има толкова много хора,които си допадат,че е напълно лишено от смисъл да лъжеш или променяш себе си за да се харесаш на когото и да било.

bogikatiXXXX
11-30-2012, 16:33
abe ei ne se izlagaite az sam maj pak kato otidesh do jena i i kajesh ,,ei hubavice kak si kvo staa,, i tia vednaga 6te se privle4e kam tebe seriozno za6toto tia si vika ,,toia e gotin pak ima riadko gotini maje,, za tva ne mi govorete chacho e nai prav i spiritlblack xD

bogikatiXXXX
11-30-2012, 16:35
emi taka si e xD

tqjenata
12-09-2012, 18:54
Не знам как точно да се харесате ,но определено знам как няма да и се харесате...С въпроси от типа : знаеш ли колко ми е голям? и изрази като :секси ...Ако говорите за порно ...доста е идиотско ..поне според мен..

smil4eto
12-09-2012, 19:22
а, аз ще ви осветлявам :lol: аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора 8-)

А ти кво си бе? 4буквие? >.<

Tbmk
12-25-2012, 06:03
Бъди себе си,дръж се естествено,покажи,че имаш амбиции в живота,не се надувай или фукай повече от колкото е необходимо-според мен това са една малка част от всички "правила",за успех...

Chacho
12-25-2012, 11:15
А ти кво си бе? 4буквие? >.<

Ма изяж го с кокалите бе!

granger
12-25-2012, 11:17
Любимия съвет на батко Ви Чачо:"просто бъди себе си" :lol:

TechMachine
01-05-2013, 22:50
Трябва ми помощ... Ако може на лично да пиша на някой или може би скайп не знам ... ? спешно е. :\

TechMachine
01-06-2013, 23:56
Хора, моля ви... http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/538894-%D0%9D%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%28 Чачо? ако може да ми помогнеш? ти си като някакъв психолог ;d даваш много добри мнения, разбира се ако не съм много нахален :)

dobri4ko2
01-08-2013, 14:33
Хора аз да питам как да заговоря някое момиче много клиширано но не можах да видя такова обяснение в тази тема ;д . Примерно седя си в атобуса мацката отвреме на време хвърля по един мръсен поглед, ама какво мога да направя да отида и да и кажа здр аз съм еди кой си дайте малко насоки, пък аз ще се оправя от там :) Това ппц ми е най трудната част.

Fizz
01-09-2013, 17:07
Винаги началото е най-трудното ... започни с комплиментче, едва ли не би се изкефил някое момиче да дойде и да ти направи комплимент ... е така просто . Пък ако не ти отговори, дори да и видиш усмивката е гот ... Общо взето не тръгвай с целта "Трябва да е моя" ако ме разбираш .. няма да стане .

dobri4ko2
01-10-2013, 17:54
Само засегна въпроса, но не отговори.

BadEvilCensor
01-12-2013, 13:03
Амиии, аз харесвам едно момиче, и съм сигурен, че тя, най-малкото, е неутрална към мен. Тя е от другия клас в училище. Не сме си говорили много, от време на време. Искам да я поканя да излезем някъде, но кино ми се струва твърде изтъркано. Но това е малък проблем. По-проблемното за мен е, че тя никога не е сама, смисъл винаги се разхожда с една или друга нейна приятелка и най-трудното нещо на света за мен е да поканя момиче да излезем пред други хора... още повече пред нейни приятелки. И не знам, трябва ли да преодолея този страх или да изчакам да остане сама... наблюденията ми са, че се справям по-добре с "рискови операции", когато те не са планирани, т.е. колкото по-спонтанно поканя момиче да излезем, толкова по-успешно ще се справя (независимо дали приема или не, в моя случай винаги е не). Да не споменавам, че се осрах докато каних една нейна приятелка, но това беше миналата година...

Та въпросът ми е, би ли било по-добре да "опипам почвата", т.е. да се опитвам да се срещам с нея повече из училище, да си говорим повече (в измислянето на случайни теми за разговор ям пишки), и чак тогава да я поканя, или пък направо да я поканя? Моля ви за съвет.

Hayashi
01-12-2013, 13:09
Определено е добре първо да сте на етап, в който си говорите често в училище. Аз лично, не бих излязла с някого, на когото съм казала "здрасти" 5 пъти в годината.

musiccFTW
01-12-2013, 14:21
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/539170-%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5-%D0%BD%D0%BE - Чакам някой да помогне. :))

IFFVO
01-12-2013, 22:36
Хора, не знам как да й предложа. Като сме заедно все отлагам нещата. Е, ясно, че няма да я питам "искаш ли да бъдем гаджета", но все пак трябва да измисля нещо, да започна някак си. Някой...нещо...съвет? :D :D

musiccFTW
01-13-2013, 09:04
Хора, не знам как да й предложа. Като сме заедно все отлагам нещата. Е, ясно, че няма да я питам "искаш ли да бъдем гаджета", но все пак трябва да измисля нещо, да започна някак си. Някой...нещо...съвет? :D :D

Ами започваш така "Името на момичето,харесвам те и искам да сме повече от приятели" или нещо подобно. :)

IFFVO
01-13-2013, 10:21
Ами започваш така "Името на момичето,харесвам те и искам да сме повече от приятели" или нещо подобно. :)
Офф, не знам, мерси за отговора. :)
Чакам още мнения :)

Macorancho
01-13-2013, 16:15
Така и не намерих логичен отговор защо не ме харесват момичетата. Няма как да е лош късмет или съвпадение тъй като жени от различни градове и възрасти се отнасят с мен по едни и същи начин. Имам познати които са по зле изглеждащи от мен и жените дори искат да се запознават с тях без те да правят нищо. При мен дори и тези за които аз си мисля че имат симпатии ме режат и не искат да излязат дори и на кафе с мен иначе казват че съм много добър и мил но точно тогава си имат работа. Вярно че не съм Брат Пит но по моите наблюдения те не гледат външната красота следователно би трябвало и мен да ме харесват аз се държа с тях нормално. Може би нямам някакъв чар които само женския пол да вижда а ние мъжете не виждаме. Явно това ме отличава от тях. Кажете вие.

justsomeone
01-16-2013, 11:09
Така и не намерих логичен отговор защо не ме харесват момичетата. Няма как да е лош късмет или съвпадение тъй като жени от различни градове и възрасти се отнасят с мен по едни и същи начин. Имам познати които са по зле изглеждащи от мен и жените дори искат да се запознават с тях без те да правят нищо. При мен дори и тези за които аз си мисля че имат симпатии ме режат и не искат да излязат дори и на кафе с мен иначе казват че съм много добър и мил но точно тогава си имат работа. Вярно че не съм Брат Пит но по моите наблюдения те не гледат външната красота следователно би трябвало и мен да ме харесват аз се държа с тях нормално. Може би нямам някакъв чар които само женския пол да вижда а ние мъжете не виждаме. Явно това ме отличава от тях. Кажете вие.
Абсолютно същата ситуация е и при мене, само да вметна че съм на 20, че си скъсвам задника от тренировки (и съм изградил супер тяло но за кой ли?)смятам че съм интелигентно момче което може да завърже разговор с момиче, но изглежда е малко по специфично тук при мен, както ти казваш момичетата търсят твоите не толко красиви приятели, а теб не.. точно и при мен е така, какъв може да е проблема освен че по красивите момичета се правят на недостъпни ?

SpiritInBlack
01-25-2013, 15:04
Заради зачестилите лични съобщения с въпроси какво се прави в ситуация тип " axzy" , на които и да имам желание , няма как да отговоря на всички , реших периодично , когато имам време , да поствам кратки мнения , които ще помогнат на тези , които ги прочетат внимателно.

Най-лесният начин да се вземе номер от непознато момиче е улицата.Да , улицата.Не сте го опитвали преди ? Съвсем очаквано.Представте се , че сте яко момиче - на външен вид 8/10.Всеки ден ви пишат по 20 пича, които си нямат понятие от шитове и бич шиълд.Предполагам и вие си нямате , затова потърсете в Интернет - не съм си поставил за цел да обяснявам pup речника , не и в тази тема.Да се направи дългата история кратка , ако имате "топки" да заговорите яко момиче на улицата , вие веднага качвате ранг пред нея и се отличавате от загорелниците.Винаги има момичета , които бързат за среща и т.н. , но това е и във ваша полза.Ако не можете да поддържате разговора и нивото и на интерес , доверие и привличане за достатъчно дълго , директният подход е за предпочитане.Ключов момент тук е емоционалната игра- без да правя реклама за сметката на тийн сайта , единият от източниците ми на доход е да обучавам момчета , които имат проблем с привличането на жени.Основният проблеми , които забелазвам са 2 - липса на самочувствие и много грешна "игра".Момичетата са странни , курви и нелогични , но това не ги прави непредвидими ! Т.е. когато искате да бъдете харесани не трябва да играете на логично ниво , а на емоционално.Казано по друг начин , не да се хвалите с думи колко сте готини , отракани и как курвите не могат да си устоят , а да го покажете с действия.Не се преструвайте на готини , а бъдете готини ! Преди да дам няколко примера от няколко мои игри , искам да наблегна на няколко важни неща.Независимо колко внимателно четете мои истории , аз имам умения , които вие нямате.Вие пък имате силни страни , които аз не притежавам.Използвайте ги ! Просто винаги бъдете положително настроени и изглеждайте максималко добре.Или поне , когато излизате да се сваляте с момичета.

История # 1 - свалка във Фантастико.
Преди няколко дни бяхме с един приятел (Р) в супермаркета да пазаруваме за предстоящия купон. Бяхме награбили доста бира и се стигна до лек спор за мезето. И точно тогава - хоп! Две мацки минават покрай нас. 7-ца (И) и 8-ца (Д). Мислех си да не ги заговарям, понеже с предишния сет преди няколко минути не стана, пък и бяхме по "работа", време няма, ужас... Мисля си "Абе ти луд ли си, как така няма да ги заговаряш?!", бих си 2 въображаеми шамара да се осъзная и тръгнах към тях.
Аз: Леле, от кога ви търся!
Те: (гледат недоумяващо)
Аз: Няма да ви задържам много, просто с моя приятел имаме лек спор и ни трябва някой да ни реши проблема.
И: И защо точно нас реши да питаш?
Аз: Вижте какви сте усмихнати, сигурно нямате такива досадни проблеми
Те: (смеят се) И какъв е проблема?
Аз: Ох, мислех си, че никога няма да попитате

Хванах ги за ръцете и ги поведох към чипсовете (че бяха най-близо). Поглеждам ги, оглеждам се за Р, все едно ще заговорнича и им казвам тихичко с поглед на сериен убиец:
Аз: Какъв чипс ще ми препоръчате като мезе за бирата?
Те: (споглеждат се, избухват в смях)
Д: Това ли ви е сериозния проблем?
Аз: Хоп, загуби една зелена точка за невнимание!
Д: Как така?
Аз: Проблема е досаден, а не сериозен!
Те: (смеят се)
Избраха ми някакъв (по-късно се оказа доста вкусен, явно добре съм решил да им се доверя), запознахме се и И се заплесна по щандовете. Р се спусна да я налазва и останахме само аз и Д (таргета).
Аз: Я ела да свършим нещо полезно, докато тея гълъбчета се наприказват.
Хванах я за ръка и я поведох. Къде - и аз не знам! Но и тя не се дърпаше, дори и беше някак забавно. Стигнахме до праховете за пране, дойде ми идеята в главата, спирам и я питам:
Аз: Какъв прах за пране ще ми препоръчаш да си взема?
Д: хахахаха, това също ли е от досадните проблеми?
Aз: Не, това вече си е сериозно!
Д: вземи си от този, бла бла бла, много хубав бил, бла бла
Аз: Добре, спечели си обратно загубената точка от преди малко!
Бъркам си в джоба, вадя си телефона, подавам и го:
Аз: Запиши си номера
Д: Защо да го правя?
Аз: За да ти звънна довечера да ми кажеш колко прах да пусна в пералнята.
Д: ... Ако си мислиш да ме ползваш само като бюро "Справки" няма да стане!
Аз: Ти да не искаш да дойда с мръсни дрехи на срещата?
Д: На среща ли ме каниш?
Аз: Само ако уцелиш точната доза прах за пране.
Д: хахахаха

Записа си номера, звънна си, за да си запише моя номер... Тръгнахме, намерихме Р и И, разделихме се с мацките. Отправихме се към касата, че закъснявахме вече. Касиерката (К) реши да ни избъзика:
К: За пръв път виждам някой да купува толкова алкохол в комбинация с прах за пране!
Р: Това е само предпазна мярка за гостите, на които не им понася алкохол.
K: И това как ще им помогне?
Р: Ще помогне на домакина! Ако някой направи поразия ще пере!

SpiritInBlack
01-25-2013, 15:05
Натам не знам как протече разговора, понеже прибирах покупките, но лешояда беше видимо доволен от себе

И така. Вечерта тъкмо се оправях за въпросния купон, когато се сетих, че съм обещал на Д да и звънна. Звъня аз и:
Д: Ало?
Аз: Здравей!
Д: Здравей! Стана ли време за пране?
Аз: Аз дозата я уцелих, ама стана нещо по-страшно, леле, ужас!
Д: Да не ти гръмна пералнята?
Аз: Виж, нямам време, че ме чакат. После ще ти разкажа. От къде да те взема след час?
Д: Ама аз няма да излизам тая вечер, студено ми е.
Аз: Давам ти още един шанс, иначе ще си взема обратно зелената точка! Сама знаеш, че се печелят трудно.
Д: Ох, не знам, такова... Оф, добре, но ще взема И с мен. Може, нали?
(помислих си, че ще е идеален подарък за Р да му доведа и другата мацка)
Аз: Няма проблем!
Д: Добре, значи след час и половина на ...
Аз: След час да си там! До после!
И затворих телефона. Предупредих Р, че ще има още 2 гостенки, да приготви чаши и прибори. Той ме извика при него да му правя компания, но идеята ми беше друга. Слушах няколко песни, вдигнах си стейта. Излизам аз, паля колата, седя си и чакам да загрее и си мисля - "ма то верно студено, бе, къде съм тръгнал и аз?!". Лошите мисли избягаха набързо, тръгвам аз да взимам мацките, а те пък подранили. Качват се, парното на макс, пърли вежди, кефят се, че са вече на топло. Д почна да ме разпитва каква е поразията, дет съм направил. Казах им, че Р ми е отмъкнал праха, разказах им за какво щял да го ползва на следващата сутрин, много се смяха. Стигаме ние, влизаме (бяхме закъсняли малко и всички вече бяха там). Като влязохме всички почнаха да ми се радват, да ме прегръщат, да се здрависваме. Гостите бяха се прибрали за празниците кой от друга държава, кой от друг град. Все хора, с които се уважаваме изключително много и, с които не се бяхме виждали отдавна. Точно това исках и да стане - да ме видят за първи път в присъствието на таргета, за да види тя колко ме ценят. Р налази И, аз седнах до Д, наляхме си нещо за пиене (ама аз с тая кола как да пия.. пфууу, стомаха и дробовете ме кълняха заради безалкохолното) и почнах леко с киното и DHV. Обиколих всички групички, все пак не съм ги виждал отдавна, да си поговоря с хората. Докато Д беше сама един и се лепна, но това не ме притесняваше. Тя ме повика с поглед, аз пуснах една баладка на Richard Marx и я дръпнах да танцуваме. Танцуваме си ние, пак кино. По едно време се навеждам уж да и кажа нещо на ухо, при което я целунах невинно по врата. Ми че тя си е виновна, защо го беше открила така? Тя измърка едно доволно, песента свърши и аз излязох на терасата да пуша една цигара. Седя си аз, пуша си, мисля си "брех, че гаден студ, да имаше сега някоя тука да ме стопли". Няколко секунди след тая мисъл Д излиза при мен. Дойде, гушна ме през кръста и си сложи главата на рамото ми (малко и беше тегаво, предвид, че съм 195 висок, ама се справи някак). Почнах да и говоря някакви простотии за звездите, след това рапорт, кино. После пак някакви невинни шегички. Тя както се беше облегнала на мен, се изправи, погледна ме и вика:
Д: От къде ти идват тия?
Аз: О, не знам.. може би някаква небесна сила, знам ли?
Д: И тая сила дава ли ти други способности?
Aз: И питаш?!
Д: Какво друго можеш?

Наведох се, целунах я, тя ми отвърна. Дръпнах се. Погледна ме като лоша даскалка провинил се третокласник, налетя ми пак и последва сериозно натискане на терасата. А студ ли беше, аууу... Влязохме вътре, потанцувахме, гушкахме се, натискахме се, тежко кино... Към 3 и нещо всичко живо изчезна, останахме само четиримата герои в историята ми. Р ме попита колко е часа, погледнах в телефона, гледам смс... А той, животното, ми писал да хващам Д и да се изнасям, че с И щели да си правят щастие. Правя се на изморен и и предлагам да си ходиме. Тръгваме си ние, отвън няк'ва откачалка си разхожда кучето в 3 и 30 сутринта на -15 градуса.. Луди хора! Тя като видя и почна да ми разправя колко обичала кучета и т.н. Викам и:
Аз: Щом толкова обичаш кучета хайде да идем до нас да ти покажа моето.
Д: Не знам, късно е вече, по-добре ме закарай у нас. Ще ми го покажеш друг път.
Аз: Хайде и без друго ни е на път, отбиваме се за 5 минути да го погалиш и те изритвам.
Д: Хаха, добре тогава.

Отиваме у нас, влизаме, аз се разполагам като все едно никъде няма да ходя повече.
Д: Къде е кучето?
Аз отивам в кухнята, правя кафе и и разправям, че след малко ще и го покажа. Нося кафетата, включвам компа и почвам да се ровя в нета за разни обяви за кучета.
Д: Какво е това кафе? Покажи ми кучето и да си ходя.
Аз: Ае не се прави, да се стоплиш малко.
Д: Оф, ще умра с тебе... Айде добре, ще пия

В този момент намирам едно много яко хъски с разноцветни очи, показвам и го:

Аз: Ей го, моя сладур!
Д: Моля? Как така твоя сладур?
Аз: Някой ден ще си взема такова
Д: Нямаш куче, нали?
Аз: Някой ден ще имам!
Д: Идиот, как можах да ти се вържа?!

Сядам аз до нея, почнахме да се натискаме, тръгвам да и бъркам под блузата, тя ми бута ръката. Натискаме се още, пак пробвам да бръкна под блузата, пак не дава. Бих и малко игнор, тя почна да ми се натиска. След още няколко опита видях, че няма да стане работата и и предложих да я закарам. Пред тях се натискахме в колата, а двигателя работи, че студ навън... Тая няма намерение да слиза скоро и сигурно не знае каква е цената на нафтата?! Слезе най-накрая, каза, че щяла да ми се обади като се събуди.

ДЕН ВТОРИ:

Спя си аз най-сладко и давам газ на некво нисанче GT-R, когато гадния Chad Kroeger запя припева на Into the night. Вдигам аз телефона.
Д: Здравей, дано не те събуждам
Аз: Ааа, не, аз вече и кафе пих
Д: Искаш ли в 13:00 да се чакаме на ...?
Аз: Имам малко работа днес, но щом се освободя ще ти звънна. И само посмей да ми кажеш, че ти е студено и няма да излизаш!
Д: Хехе, няма, ще чакам да звъннеш!
Аз: Окей, до после!
Д: Чао!

Дремнах още малко, свърших си задълженията и тъкмо да и се обадя и Р ми звъни да сме се били събрали вечерта на нещо като двойна среща. Айдееее, тоя се уреди с гадже. Ами аз?? Звъня и на Д и и казвам какви са ми плановете. Изведох я първо на кафе, след това при Р. Събираме се вечерта, почнахме да се редуваме с Р - аз го хваля него, той мене. Мацките ни се кефят, пълна идилия. Става време тия пак да извършват прекрасното. Гадове... Втора поредна вечер ще тормозят леглото, ами аз??? Тръгваме си с Д и пак у нас. Тя направи някаква доволна усмивка като видя къде я водя. "Ох, котьо, айде, че не издържам вече", мисля си аз. Влизаме у нас, пускам предварително изготвения плейслист с песни на Scorpions, Richard Marx, Barry White и други такива.
Д: Леле, какви песни само но да те предупредя - няма да спя с теб!
Аз: Хо хо, колко сладко...
Д: Кое му е сладкото?
Аз: Мислиш си, че имаш право на избор! Пък и дали ще си легнем или не, го решавам аз!

След което сядам до нея и почвам да я целувам. Очаквах някой ъперкът..или поне шамар заради репликите ми, но не - и тя ме целува, че и мърка даже По едно време ми вика, че тоя път може би ще ми позволи да и бръкна под блузата. Хах, тая все още си мисли, че ще бъркам там... Тая вечер съм на вълна "бъркане в панталона". Общо взето където и да си заврях ръцете, нямаше против. Около един час любовна игра и я понесох към спалнята. Няма смисъл да пиша какво стана там. На сутринта като се събудих усмивката все още беше на лицето и.

Сет #2 : Свалка на улицата.

Беше неделя - денят за пик-ъп.Избръснат и с любимата си бяла риза с къс ръкав , излязох по Витошка.Без да мине много време отворих няколко сета , дигнах си стейта , обаче момичетата не ми харесаха и не им взех телефоните.И тогава дойде въпросната курва.

аз : Здравей , много ми хареса походката ти и реших да се запознаем.

Тя беше леко стаписана в началото , обаче запазих самообладение и я негнах , че ако беше по-височка , можеше да мине и за модел.При запознанството направих кино , което е много важно - предразполага момичето и да знае накъде отиват нещата.

Аз: Знаеш ли , изглеждаш ми като човек , който знае как да се забавлява.Нещо повече - имам чувството , че ти винаги си център на компанита.
Б: Да , всички ми казват така....
Аз :Искаш винаги да става на твоето и си свикнала всички мъже да ти се мазнят ...и когато срещнеш някого със собствено мнение изпитваш диво привличане да го завлечеш в леглото....
Б;Хаха много знаеш ти...
Аз:Голям хищник си ти , с тези дебели устни кой знае какво си правила допреди малко...
Б:Никога няма да разбереш....( типичен биш шиълд )
Аз:Не ми и трябва да знам.Аз излизам с възпитани момичета с добри обноски , а ти си прекалено...
Б: Че аз ли не съм възпитана , ве ?
Аз :Не достатъчно.Другите жени , когато ме видят , веднага ме канят на кафе , а ти се колебаеш.Знам , че искаш да ме завлечеш към вас , ама това няма да е много възпитано.
Б:Окей , пичелиш ,сладък.Айде да отидем в кафето аьз .
Аз:Не , ще отидем в едно друго кафе , правят най-хубавите удгфдсг. ( избрах въпросното кафе заради мноог удобни диванчета , при които е възможно тежката физическа ескалация )
Аз: ще дойда с тбе на кафе , но ще си помисля за по-нататък , не ми пускай ръце , че познавам охраната....
Б: оо , колко си важен , пич...
Аз:И освен това - продължавам невъзмутимо ( един от начините да минаваш шитки лесно ) ще ме пазиш от всички момичета , които ще искат да ми скочат..
Тя : Окей , обещавам ( казано с голяма усмивка )

На въпросното кафе седнахме един до друг , показах и няколко снимки на телефона , дхв истории и и направих " Куба" . преди да допием кафетата , вече се натискахме.След това взехме такси до квартирата да правим "прекрасното'.

Надявам се да съм бил полезен.Много благодарности на Влади и Чачо , които поставиха основките , а аз " висшата школовка , ако може така да се каже".Поздрави

granger
01-25-2013, 15:08
pick up as its best :lol:
Оня ден си дочетох "Играта" на Нийл Строс

Тва ми изигра полезна роличка в някои делови отношения...не е странно де. :D

Macorancho
01-25-2013, 18:29
Боже господи поста на SpiritlnBlack все едно е копиран от гугъл транслейт. Въобще няма нищо общо с действителността. Пробвайте да свалите някое момиче така или по подобен начин. Да, има и някакъв минимален шанс ако сте срещнали местната курва с извинение или някой познат не им е платил да се правят на захапали въдицата но в реалния живот не става така освен ако те не са ви харесали или не ви искат. Но ако ви харесат и да шляпате глупости пак ще ви вържат вярвайте ми виждал съм го. Няма значение какво прказвате или как се държите. Не е важно наистина какъв сте а как изглеждате в техните очи.Виждал съм на вид сериозни момичета да говорят за момчета които са абсолютни отрепки колко са велики и свестни. Това е като футбола някои го могат някои не. Това си е даденост не е става приказки.

SpiritInBlack
01-25-2013, 18:50
pick up as its best :lol:
Оня ден си дочетох "Играта" на Нийл Строс

Тва ми изигра полезна роличка в някои делови отношения...не е странно де. :D

Виж малко " Рийл соушъл дайнамикс" и те вземам за уинг гърл , мъфинче

granger
01-25-2013, 18:54
Аз съм Уинггърл от много време :lol:
даже с приятеля ми понякога се бъзикаме със сервитьорките, аз ги свалям , той си записва номерата :lol: и най-накрая винаги най-добрия му приятел намазва :D
Макарончо, като почнеш да прилагаш пикъпа , дори и да си супер непривлекателен , с поведението си ще създадеш интерес от девойката. Казвам ти го щото много съм се нагледала на пик ъп и знам как стават нещата.
Най-голямата щракалка при един НЕГ+комплимент мега яко е лапнала по теб.
Аз лично паднах жертва,нищо че ги знаех нещата,жените колкото и да разбират пикъп-а ,не момента ,когато им го прилагат не го осъзнават.
Един НЕГ:
Много хубави нокти , истински ли са?
Казах - да
И той е нищо, дори и да не бяха пак изглеждат добре.
Най-елементарен НЕГ ,който си му вдига ранга.

SpiritInBlack
01-25-2013, 19:13
Тва с ноктите е бейзик стъф.Има много по-важни и трудни неща.Примерно на мен най-трудно ми беше калибровката и това да не обвързвам емоциите си с крайния резултуат.Негването се използва само при високорангови мацки , които имат много силен бич шиълд.Иначе е неестествено и играта куца , ако момичети ти се кефи , а ти я негваш.

granger
01-25-2013, 19:25
bitchpause...моят фаърлуол беше яко он,винаги...голяма мъка беше ,препоти се 100 пъти през срещите ни :lol:
Ма спец си е той...

JoLLiE92
01-25-2013, 19:36
Само за мен ли тея реплики са МЕГАтъпи? :Д В смисъл, оценявам наистина ако някое момче ме спре по улицата ей така от нищото, само за куража бих и съм се съгласявала да излезем, но въпросните реплики са повече от малоумни и биха ме усъмнили за душевното му състояние? :Д Адски много мразя мъже, които са се взели толкова насериозно. :) 7мици, 8мици, кви са тея простотии? Я влез малко в реалния живот.

SpiritInBlack
01-25-2013, 19:43
bitchpause...моят фаърлуол беше яко он,винаги...голяма мъка беше ,препоти се 100 пъти през срещите ни :lol:
Ма спец си е той...

Имало е случаи на момичета в дискотека 9/10 , които принципно се свалят само със статус и техните бич шиълдове не могат да бъдат свалени...обаче трябва ли ми наиситна такова момиче , при условие , че има и танцьорки :P

Violenza
01-25-2013, 19:52
Само за мен ли тея реплики са МЕГАтъпи? :Д
Абсолютно. Не просто са мегатъпи, ами и отгоре.

На такива абсурдни "свалки" каквито SpiritInBlack описа, никоя нормална жена не би се вързала. Някое от изброените неща ако тръгне някой да ми ги разправя, ще го помисля за бавноразвиващ се девственик. Чак жал би ми станало най-вероятно.

Macorancho
01-25-2013, 23:02
Не става въпрос за привлекателност и на кой му работи устата повече просто някои момчета си пасват с яките мацки други не. Това е нещо подобно на болта и гайката. Ако си паснат е супер ако ли не.... ми още дълги нощи сухи тренировки пред компютъра. Има всякакви хора. Имам познати момчета които момичетата ги търсят звънят им а не са нищо особено нито си правят труда да ги зарибяват по някакъв начин. Някои като мен се мъчат но пак не става и то не с една или две. Просто си е до човека. Но не мога да схвана как нещо ако е по лошо от друго ти избираш по лошото а не по доброто. Някои ще кажат въпрос на вкус. Според мен въпрос на вкус е питам момиче кое харесваш повече ягодов или ванилов сладолед. Тя казва и двата са хубави но примерно ваниловия по ми харесва. Обаче ако и дам говно и ягодов сладолед и тя избере говното това не е въпрос на вкус а на дебилност. Това е против природата според мен. Нали природата е създала човека да избира най-доброто и хубавото за него. Не схващам. Нека някоя жена да се изкаже защо са такива жените.

AnarchyPunk
01-25-2013, 23:29
просто някои момчета си пасват с яките мацки други не. Това е нещо подобно на болта и гайката.

Определение 'яка мацка'? Примерно има много грозноватички, които обаче са 'яки', а има и красиви, които са прекалено дръпнати и/или интелигентни, до степен шибан научен ръководител, зубър и прочее. Всичко си зависи, но като цяло повечето момичета с комплекси не биха излезнали с някой, когото намират, че изглежда твърде над тяхното ниво. За това понякога има избор на 'лайна' :)

Chacho
01-27-2013, 10:51
Абсолютно. Не просто са мегатъпи, ами и отгоре.

На такива абсурдни "свалки" каквито SpiritInBlack описа, никоя нормална жена не би се вързала. Някое от изброените неща ако тръгне някой да ми ги разправя, ще го помисля за бавноразвиващ се девственик. Чак жал би ми станало най-вероятно.

Спирита, приеми го като притятелска забележка, но толкова се напъваш да си алфа, че чак се отдалечаваш от понятието.

Мацоранчо, това, че ти виждаш нещо като лайно, не значи, че е лайно.

АнархиПънк, прекалено интелигентен човек, слава Богу, няма.

AstraMann
01-27-2013, 17:49
Живея в не много голям град,може би съм малко различен като характер-интересувам е от всякакви работи,имам хоби и най-странното е,че хората ме виждат като един,а реално съм съвсем друг-бегло погледнато приличам на селски шмекер,ала после се разбира,че се интересувам от разни неща...Принципно,нямам много късмет с момичетата,мисля,че имам известен подход или избора на самото момиче не е правилен.Ако има кандидатки,нема да е зле,колкото банално и клиширано да звучи във виртуалното пространство... :)

tori
01-27-2013, 18:41
Живея в не много голям град,може би съм малко различен като характер-интересувам е от всякакви работи,имам хоби и най-странното е,че хората ме виждат като един,а реално съм съвсем друг-бегло погледнато приличам на селски шмекер,ала после се разбира,че се интересувам от разни неща...Принципно,нямам много късмет с момичетата,мисля,че имам известен подход или избора на самото момиче не е правилен.Ако има кандидатки,нема да е зле,колкото банално и клиширано да звучи във виртуалното пространство... :)
Покрий се с шоколад и се оваляй в розов пух и ще те взема. Тук не е сайт за запознанства.

Delvecchio
01-27-2013, 18:46
Аууу,ти знаеш ли,че имаш страшни очи...оп оп оп оп оп Стефан Данаилов style :D

granger
01-27-2013, 18:58
Збогом ,Мария...
също Данaилов стайл :lol:

AstraMann
01-27-2013, 19:01
Напълно ми е ясно,че тук не е сайт за запознанства,просто споделям. :) Имах връзка за около половин година и от там нататък нещо работите не вървят в много надеждна посока.А пък за шоколада и розовия пух бих го приел като ирония... :D

Delvecchio
01-27-2013, 19:09
Тодор Колев да ти обяснява за неговия добър приятел Франк Лойд Райт.Опасен чар,от там черпете pick up lines :D

AstraMann
01-27-2013, 19:13
Хаха,ще го имам предвид. :D

JoLLiE92
01-27-2013, 19:21
Тодор Колев да ти обяснява за неговия добър приятел Франк Лойд Райт.Опасен чар,от там черпете pick up lines :D
ХАхаха уникален филм :Д да да, той трябва да им е идолът

gimmesomemo
01-30-2013, 14:31
Ако не ти идва отвътре, и 10000 такива теми да прочетеш и наизустиш файдата е същатата. Само и единствено чил да фак аут и нещата се случват от само себе си!

SpiritInBlack
01-30-2013, 15:49
Днес нямам какво да правя вечерта.Може да напиша за найт гейм ака дискотеки/бар/нощен клуб етс

мамицата им мръсна на Реал.

Нощната игра се различава доста от по-горе описаната от мен игра на улицата.Всяка има своите предимства и недостатъци и изисква малко по-специфична подготовка.

1) Перфектен външен вид.Ако на улицата по-важно е умението да сме забавни и интересни , тук без никакви съмнение най-важни са външният вид и присъствието.Хубавият парфюм също е силно препоръчителен.Бих ви препоръчал Джеймс Бонд - силен , алфа и на добра цена.

2) Стейт - отново много е важно да си в правилната кондиция и нагласа , да си си " самодостатъчен" . Позитивното ти настроение трябва да струи от теб и да се усеща от противоположния пол.Неуверен си , кофти ден ? Момичетата не им пука за това.Трудно е , нали ? Е , това е животът на мъжа , освен ,ако не си на 15.Неувереността няма никакво място.

3) Логистиката - успешните ми запознанствата ми в дискотека са свършвали със секс в 9/10 случаи.В останалите до секс така и не се е стигало поради независещи от мен обстоятелства ( квартири , липси на транспорт и т.н.) Постарайте се предварително да имате зареден на компютъра плейлист с балади , ако трябва помощ , драскайте на лично.Друго важно нещо е разнообразен алкохол.Той помага да се отпусне почти всяко момиче , за предпочитане са коктейлите.

Има много други неща , но това са основните.Да преминем към съществената разлика.При запознаването на улицата вие моментално се дистанцирате от АФЦ-тата ( обичайните не можещи да комунирират пичове , на които се падат 20 % грозни и недъгави момичета в живота ) заради смелостта си.В дискотеката обаче не е така- там всеки 4ти дебил е напомен и с непокрито самочувствие и решава да се нашие на поредната мацка.Това , макар да не ни засяга пряко , има своето негативно влияние и прави нещата по-трудни.Момичетата имат бич шиълд на макс и са готови да режат всеки , така че веднага трябва да се отличите от другите и да бъдете "готиния пич".Опознайте себе си , опитайте се да се наблюдавате.Колко често отивате в чисто мъжка компания на дискотека ? Вие ли правите шоуто или чакате с чаша в ръка някого другиго ? Момичетата с вас ли се запознават първо и до вас ли танцуват ? Ясно е коя част от отговорите е желателно да бъдат правилни.
Мой конкретен съвет е никога не пийте , за да се напиете.Лично аз консумирам малко за" блясък в очите".Това е добър начин да се откроите от останалите утайки , на които самочувствието им е от течно естество.ВИНАГИ пийте по-малко от момичето.
Курвите отиват на дискотеки единствено и само по 2 причини , независимо , че най-вероятно никоя от форума не би си го признала - или да режат пичове и да помпат самочувствието си или да се наебат същата вечер ( представете си пичове , ако вие искахте да сте коч компания и да ви е забавно , нямаше ли да си направите домашно купонче , което би ви излязло по евтинко.. ). Трябва доста опит , за да определите кое момиче от коя груап е.Това разбира се не значи , че ако е 8/10 мадама в женска компания и е решила да отреже 10 пича тая вечер, ако сте готин и имате правилен подход , няма да ви огрее , просто прави нещата малко по-интересни :)
Най-добре е , ако имате подобна възможност , да вземете 1 , максимум 2ма приятели , които обаче са също готини ( ако приемем , че вие сте готини ).Не искате да се изсипете груап 6 афц във вип сепаре с уиски с надеждата така да стане работата.Не , момичетата просто веднага ще си кажат , че сте с нисък ранг.Макар и да го правя сравнително рядко , понякога излизам сам.Кофтито в тоя момент е , че няма момиче , което е само и ако са женска компания , първо трябва да спечелите момичетата от групата и на своя страна , за да не ви се пречкат по-нататък.

Ще пусна 1 мой рапорт , но ситуацията зависи от много неща.Понякога може да се запознаете направо с момичето на дансинга , друг път ако сте на съседни маси може да я погледнеш малко да и се усмихнеш и да видиш как реагира тя.Изобщо възможностите са много , но трябва доста опит , за да избереш правилния подход.

Един познат , с когото принципно ходим само на дискотека заедно , се беше върнал от Щатите и нямаше как да не го отпразнуваме подобаващо.Още повече , че майка ми не беше в града тези дни, а бащи ми беше някъде между САЩ и Канада :D.Той е пич на място и двамата имаме доста познати сред женските в Пловдив , които се срещат в дискотеките , което ни помогна доста наистина. Събрахме се 2мата . лаф , шоу и решихме да убием малко време в казино Ритз , преди да стане време за дискотека.И 2мата имахме особено силен ден , което допълнително ми вдигна настроението.Казвам всичко това,защото по моему точно нагласата ,с която действаме , и енергията , която влагаме , са едни от най-важните неща в свалянето на момичета.В този случей всичко беше на 6.

Избрахме Сикретс , защото имам много познати там ( както после се оказа и 2мата ) , а и атмосферата ми харесва много.Да не споменавам , че е най-близко до мястото ,където живея.Познавам част от охраната и стана малко лафче на входа.По това време точно се опитваха едни девойки , които празнуваха май имен ден да вкарат заедно с тях и непълнолетна приятелка.Както разбирате се намесих и компанията ни веднага доби ранг.Запознахме се и седнахме на една маса.Тук моят приятел , видя още някаква група момичета , които също гравитираха около нашата маса.Беше луд купон и някои момчета се опитаха да се присъдинят към групата , обаче не се застояха много.Лично аз си бях харесал една от компанията на именничките, която също не беше безразлична към мен.Денсвахме си заедно като после се качихме на дансинга.Имаше едно страшно яко парче , което звучно ще назова кифла ( тяло 9,5 , лице 9 ) .Съвсем нормално група обожатели кръжаха около нея.Използвах опънъра , който ми дава най-добър процент при висок левел мадами , които танцуват сами.Хванах я лекичко за кръста и и казах на ухото , за да надвикам жестокия кючек на Азис , който вървреше в момента нещо от рода на " Може да минаваш за яка , обаче танцуването хич не ти се отдава" и се отдръпнах веднага.За мой голям късмет ( направо се учудих колко ми върза тая вечер) една моя голяма приятелка , която работи като танцьорка в Хистерия , небизизвестната Златина И. се появи отнякъде и така ми се хвърли да ме прегръща , че кажи речи ме хвана страх да не паднем 2мата.Не се пуснахме без няколко танца и познайте кой чакаше това.Уникалното момиче преследваше мен , вместо аз нея . Използвах отново номера за кино ( мамка му , колко по-лесно е да правиш кино в дискотека без да си създал голямо привличане заради силната музика ) и казах да запалим по една цигара навън и я поведох за ръчичка като дете.Дали заради увереността ми или заради вече високия ми ранк , дойде без да се дърпа изобщо.Навън водихме нормален разговор , като пуснах няколко рутини и дхв истории , като тя много се радваше особено много на запалката ми.Вътре танците продължиха , като естествено я поканих на нашата маса.Киното продължи и честно си отбелязвам , че явно направих голяма грешка , защото тя първо ме целуна ( не отчетох кога вече мога да я награбя ) , след това имаше очакваните опипвания и други приятни нещица.Поканих я в нас с идеята да и покажа дамската запалка ( която нямам ) за сестра ми ( която също нямам ) .В нас я накарах да се събуе и я заведох в хола ни .Направих ни коктейли и по средата още започнахме да се целуваме..вечерта е ясно как свърши !

п.с.При подобна тежка физическа ескалация е нужно да имаш място , където да я наебеш , защото играеш на емоционално , не на физическо ниво.Особено ако има приятел , на сутринта ще се чувства гузно и е много , ама много малко вероятно да се стигне до " прекрасното".

п.п.с. Не си мислете , че всичко протича така гладко и лесно , както е описано.За неопитни пичове отрязването в дискотека може да е адски неприятно.Гарантирам , че съм бил отрязван от повече яки момичета в дискотека от първите 10 , прочели поста ми.Обаче ви гарантирам , че след това съм спал с повече яки курви от първите, 10 събрани заедно.Поздрави и успех.Спазих обещанието си :П

dobri4ko2
02-01-2013, 19:45
SpiritInBlack Много ти благодаря. :) Интересни работи разказваш.

AstraMann
02-03-2013, 16:51
Хахаха,Духът в черно ме изкефи,ама в дискотека ще отида с ангуц Adibass,яко прилепнала тениска D&G или Armani probably и само когато пуснат песни тип Taraf-и какво,сега всички ще си направят крайния извод,че не съм нищо повече от див селяк от крайностите,така е,такъв съм си,но малко разбират какво точно се крие зад това. :)

aks13v
02-04-2013, 22:36
SpiritInBlack

Трябва да напишеш книга в помощ на мъжкото ни съсловие :D хаха. Знаех си че има повече от един пич в Пловдив

JoLLiE92
02-05-2013, 06:03
SpiritInBlack вече ми изглежда като предрусал и гледал прекалено много Ван Уайлдър. :D

SpiritInBlack
02-05-2013, 19:35
Спиритът не знае как да бъде забавен и да флиртува с момиче , не съм правил и секс дори.Също така никога не ми се е отдавало да атрактвам момиче под 6/10 , което е злобно....чакай , винаги съм искал да бъда последният им обект на желание :)

п.с. Имам книга , но поради политиката на сайта не знам дали е уместно да кажа туК : )

JoLLiE92
02-05-2013, 19:56
Почти на 100% убедена съм, че с това, което си, не можеш да си позволиш хипер-мега-гига-самочувствието си. ;)
Някакъв си там да оценява жените по скала до 10? За какъв се мислиш може би? Ебахти пълните простотии , дето ги говориш, колкото пъти съм чела твое мнение за отношенията ти с жените. Нормална уважаваща себе си жена ще бяга от теб като от гнойна пъпка.

anonymous708973
02-05-2013, 19:58
Вторият сет е пълна повърня. Да ме спре един такъв и да ми надрънка тия глупости... има същия шанс да му вържа, както и дядото, който каза днес на един светофар: "О, девойката има много хубав парфюм, къде учи, бла-бла". В добрия за теб случай бих вдигнала вежда и бих продължила, в лошия... да кажем, че мога да съм по-остроумна от теб. Наричаш го биш шиълд или квото искаш, ама точно така би станало. Дебели устни, бла-бла. Чак не ми го побира акълът.

Първият - имаше и добри попадения, обаче тва със "спечели точка, загуби точка" - слабо. Не е като да не схващам идеята, напротив - от желанието на мадамата да се себедокаже, да спечели одобрението ти, печелят всички. Ама конкретно с тая точка - ФЕЙЛ.
Но това с "ще ти се обадя да ми кажеш колко прах да сложиш" - добро, трябва да призная. Хем й задействаш майчиния инстинкт да ти помогне, хем даваш повод за следващо обаждане.

Като цяло - много си се задълбал в тая шитня, термини, оценки, а-у.

П.С.
Тва с "Може да минаваш за яка , обаче танцуването хич не ти се отдава" - пак ФЕЙЛ. Не ти изглежда така, щото пак си я изчукал, обаче да знаеш, че тва е била меганеуверената мадама. Ако го кажеш на момиче, което просто знае, че танцува добре, най-много да чуеш реплика от сорта на "Като не те кефи, не гледай", придружено с любезна усмивка.

draid
02-05-2013, 20:14
SpiritInBlack Моля те ще ми дадеш ли някой частен урок ???

SpiritInBlack
02-05-2013, 20:21
И ще и кажа " не ми се налага , огледай се наоколо и може да понаучиш нещо" и и се усмихни по-широко и от нея.Флиртувай с яките момичета на дансинга и ако си мен , ще можеш всяка вечер да избираш.Това с точките си е бейзик стъф , логично е да не ви харесва , все пак сте " мулетата " в пик ъпа , които трябва да впечатлят , за да бъдат подложени на по-обстойна оценка.Различно реплики действат различно при голям набор от хора , щом съм и го казал , значи е имало нещо , което ми е направило впечатление.Валентин съм убеден ги чатка нещата , от това , което съм прочел , попитай го - може да ти ги разясни.

п.с. Това с точките го направих само за валидейшън - момичето не беше нищо особено и не ми се губи време.Преди питах " обвързана ли си в началото " и почти винаги казваха " да" , сега казват " не " , дори когато са.Фреймът винаги трябва да е , че си по-готин от мадамата и тя трябва да се бори за теб . Затова го използвах и проработи : ) На страничен наблюдател от опит знам , че изглежда като магия.Аз също реагирах така като го направиха първите пъти пред мен : О , не , пич , тая реплика няма как да проработи".А всъщност думите носят толкова малък смисъл при свалянето на курви.

JoLLiE92
02-05-2013, 20:27
Аз също съм казвала на мой познат това , че тъпата евтина курвичка те желае повече, когато я направиш на нищо. Но това действа само и единствено при тъпи евтини курвички, които искаш за една вечер. Нормално момиче ако е в настроение просто ще вдигне вежда и ще се обърне, ако не е на кеф може да изядеш шамар. :)

anonymous708973
02-05-2013, 20:35
И ще и кажа " не ми се налага , огледай се наоколо и може да понаучиш нещо" и и се усмихни по-широко и от нея.Флиртувай с яките момичета на дансинга и ако си мен , ще можеш всяка вечер да избираш.Това с точките си е бейзик стъф , логично е да не ви харесва , все пак сте " мулетата " в пик ъпа , които трябва да впечатлят , за да бъдат подложени на по-обстойна оценка.Различно реплики действат различно при голям набор от хора , щом съм и го казал , значи е имало нещо , което ми е направило впечатление.Валентин съм убеден ги чатка нещата , от това , което съм прочел , попитай го - може да ти ги разясни.

п.с. Това с точките го направих само за валидейшън - момичето не беше нищо особено и не ми се губи време.Преди питах " обвързана ли си в началото " и почти винаги казваха " да" , сега казват " не " , дори когато са.Фреймът винаги трябва да е , че си по-готин от мадамата и тя трябва да се бори за теб . Затова го използвах и проработи : ) На страничен наблюдател от опит знам , че изглежда като магия.Аз също реагирах така като го направиха първите пъти пред мен : О , не , пич , тая реплика няма как да проработи".А всъщност думите носят толкова малък смисъл при свалянето на курви.

Валентин ги чатка, но е умерен и със сигурност не е толкова нагъл да твърди, че жените били "мулета", които... нещо си.

Приеми го като съвет от човек, който е от същия пол като на целевата ти група. Ако се опиташ да настъпиш едно момиче и уцелиш болното й място, има два варианта: или да ти направи тоя шийлд ли, каквото и там, което е поза, естествено, или да започне да ти се доказва. Имаш шанс и в двата случая. Опиташ ли се обади да обидиш нещо, за което тя е с пълното съзнание, че е хубаво или че го умее, нямаш абсолютно никакъв шанс. Нулев. 0.

И дай да се разберем - Думите носят малък смисъл при свалянето на курви, където под курви имаш предвид момичета като цяло или лесните момичета?
Щото свестните момичета се възбуждат от акъл, следователно от думи и няма да минеш с нещо повърхностно.

Violenza
02-05-2013, 20:53
Не знам защо му се обяснявате даже. :D Този е типичен закоравял девственик. Никой нормален мъж няма да тръгне да се възхвалява сам така. Той горкичкия даже си вярва.

Но това действа само и единствено при тъпи евтини курвички, които искаш за една вечер.
Аз не вярвам и при тях да стане. Да е тъпа, тъпа, тъпа... Ама чак толкова, че да се върже на това? Ще да е липсващото звено. :D

anonymous708973
02-05-2013, 20:58
О, далеч не смятам, че така. Просто не е особено скромен. Няма лошо.
Но определено липсват неща в цялата картинка.

SpiritInBlack
02-05-2013, 21:00
Няма навити дори и в Швеция да те ебат ? Или беше страна и с по-грозни мъже....Нищо , винаги може да си платиш нп.Научи бг , къде се слагат пълни членове , нищо , че на теб и половин не ти слагат.Може да ги дрогираш , за да ги излъжеш.

пантерке , винаги калибрирам.Разбирай , че от много време насам не тръгвам със заучени фрази , а импровизирам в движение - ако момичето танцува и е в настроение , няма да и направя забележка , че не се раздава или че не може.На улицата може да я бъзна за походка , чатна и т.н. или директен подход , че ми е харесала и ми се е искало да те се запознаем : ) Емпирично мога да ти докажа , че думите носят до 25 % от смисъла , който искаме да придадем.Т.е. едни и същи реплики може да проработят за мен , а за другиго не заради начина , по който са казани и цялостно поведение.

п.с. Дори аз не мога да свалям комплексирани момичета , наистина си признавам....Може чат-пат да пиша интересни истории за пичовете , които искат.

Violenza
02-05-2013, 21:03
Няма навити дори и в Швеция да те ебат ? Или беше страна и с по-грозни мъже....Нищо , винаги може да си платиш нп.Научи бг , къде се слагат пълни членове , нищо , че на теб и половин не ти слагат.Може да ги дрогираш , за да ги излъжеш.

Ама това за мен ли е? :D Хахахаххаах, нула попадения.

anonymous708973
02-05-2013, 21:12
Пич, стига с тия обиди, че олекваш много.

Утре ще пиша повече.

JoLLiE92
02-05-2013, 21:39
Violenza бях на щат като психолог на един познат , пращаше ми някакви негови и аз като видя момичето казвам как да реагира. Нямаш представа колко клонинги на чалга певици лапват точно когато се държиш с тях като с обикновено момиче, което с нищо не привлича вниманието ти, но хайде от теб да мине, защото те едва ли не са свикнали да им свалят звезди. Момичето с акъл в главата няма да си позволи да я правят на нищо и тя да тича след него.
SpiritInBlack за правописа точно не отваряй дума! :cool: Не обиждай момичето, защото е адски грозно. Мен не ме дразнят репликите ти, били те заучени или не, а поведението ти. Асоциално е.

draid
02-05-2013, 22:08

пантерке , винаги калибрирам.Разбирай , че от много време насам не тръгвам със заучени фрази , а импровизирам в движение - ако момичето танцува и е в настроение , няма да и направя забележка , че не се раздава или че не може.На улицата може да я бъзна за походка , чатна и т.н. или директен подход , че ми е харесала и ми се е искало да те се запознаем : ) Емпирично мога да ти докажа , че думите носят до 25 % от смисъла , който искаме да придадем.Т.е. едни и същи реплики може да проработят за мен , а за другиго не заради начина , по който са казани и цялостно поведение.

п.с. Дори аз не мога да свалям комплексирани момичета , наистина си признавам....Може чат-пат да пиша интересни истории за пичовете , които искат.

На теб, таргета може да ти бъде само от ограничени девойки които нямат особено много акъл в главата. То като цяло доста от жените са простички и правят лоша реклама на тия дето имат акъл в главата. Лошо е че вече се наблюдава тенденция на изчезване и на интелигентните мъже. Ти имаш огромно самочувствие, за твое огромно съжаление това не е добро качество и рано или късно ще го разбереш. Толкова се опитваш да се изтъкнеш, че вече удряш на комплексарщина и будиш единствено смях.

JoLLiE92
02-05-2013, 22:16
То е хубаво да имаш самочувствие. :) Привлекателно е до известна степен, дава увереност, ала бала. Ама чак мен ме дразниш с твоето :Д

POLLINA
02-05-2013, 22:19
Mайко мила,кво се случва тук. :D
Стига си обиждал пък ти бе!
аааааааааааа

umri
02-05-2013, 23:40
3) Логистиката - успешните ми запознанствата ми в дискотека са свършвали със секс в 9/10 случаи.В останалите до секс така и не се е стигало поради независещи от мен обстоятелства ( квартири , липси на транспорт и т.н.)

9/10 случаи е невъзможно. От опит ти казвам, че колкото и да ти е добра играта и всичко да е толкова идеално, понякога до секс не се стига. Ако наистина си такъв, какъвто се изкарваш, ще го знаеш тва много добре. Не мога да разбера защо му е на човек, който толкова много му върви, да се хвали толкова много и очевидно.

Намирисва ми нещо, но като цяло си по-добре от едно 90% от пичовете. От тая гледна точка е добре.

И да.. определено е по-добре да излезеш с някой, който знае за какво става дума, а не да ти подлива вода. Случвало ми се е да съм се запознавал с момичета и човекът до мен да започне да ме излага.. и то не веднъж. Тъпанарите не могат да усетят, че не си го правят по-добре за самите тях по тоя начин. Друго си е да ползваш схемата, която невролингвистичното програмиране преподава - по-добре друг да те похвали за нещо, отколкото да се хвалиш сам. Продуктът се продава, като бъде похвален от някой друг, а не от надписите "най-добрият прах за пране". Нали и затова на обложките на филмите има цитати тип - 'Movie of the year' ~ New York Times.

п.с. Дори аз не мога да свалям комплексирани момичета , наистина си признавам.

Момиче без комплекси няма. Поне аз не познавам. Винаги има нещо. Абсолютно винаги. Въпросът е по-скоро доколко е комплексирана. Обяснявам си го с полова предразположеност и стремеж към холивудските идеали.

SpiritInBlack
02-06-2013, 15:33
9/10 случаи е невъзможно. От опит ти казвам, че колкото и да ти е добра играта и всичко да е толкова идеално, понякога до секс не се стига. Ако наистина си такъв, какъвто се изкарваш, ще го знаеш тва много добре. Не мога да разбера защо му е на човек, който толкова много му върви, да се хвали толкова много и очевидно.

Намирисва ми нещо, но като цяло си по-добре от едно 90% от пичовете. От тая гледна точка е добре.

И да.. определено е по-добре да излезеш с някой, който знае за какво става дума, а не да ти подлива вода. Случвало ми се е да съм се запознавал с момичета и човекът до мен да започне да ме излага.. и то не веднъж. Тъпанарите не могат да усетят, че не си го правят по-добре за самите тях по тоя начин. Друго си е да ползваш схемата, която невролингвистичното програмиране преподава - по-добре друг да те похвали за нещо, отколкото да се хвалиш сам. Продуктът се продава, като бъде похвален от някой друг, а не от надписите "най-добрият прах за пране". Нали и затова на обложките на филмите има цитати тип - 'Movie of the year' ~ New York Times.

Момиче без комплекси няма. Поне аз не познавам. Винаги има нещо. Абсолютно винаги. Въпросът е по-скоро доколко е комплексирана. Обяснявам си го с полова предразположеност и стремеж към холивудските идеали.

Не си разтълкувал правилно написаното от мен.Мисълта ми беше , че от всички успешни запознанства в дискотека , разбирай натискане и яко кино , около 90 % от тях свършват със секс същата вечер.Останалите 10 % не ги виждам повече.Исках да наблегна на факта , че в дискотека се играе на изключително емоционално ниво , съчетано с физически контакт.Казано с други думи , ако ескалираш свалката физически , но не я наебеш същата вечер , поради една или друга причина , шансовете ти са много малки.Иначе съм съвсем на ясно , че има момичета ,които харесват изключително много предиграта и хич не е лесно да стигнеш до финал с тях ,при положение, че са постоянно в действие. Пърхат от цвят на цвят, без умора и изчезват много бързо след въпросния флирт.Моите % не са дори близко до 100 , но това е и защото не ми харесва всяко момиче.Важен е % с момичетата , които те привличат.

За комплексите визирах няколко потребителки от форума.Както казах , не знам как се свалят непривлекателни и комплексирани момичета.Но и не искам да знам.Трябва да се бяга преди да те комплексират и теб йо

POLLINA
02-06-2013, 15:40
Не та знам с кви момичета се запознваш,човек,ама ако на мен някой ми каже нещо от по-горе изброените неща (което и да е то) ще му бъде забит много як юмрук.

paradosou
02-06-2013, 17:00
Спирита, приеми го като притятелска забележка, но толкова се напъваш да си алфа, че чак се отдалечаваш от понятието.
Това.

Пич, стига с тия обиди, че олекваш много.
Мхм. Помисли си. Не може зад това голямо самочувствие да си всъщност неспособен да се контролираш и да скачаш така. Смешно е просто. И жалко.
Бих добавила, че прекалено дълбаеш в стратегии и 'игри'. Има наистина доста полезни неща в тая материя, ама ти си й прекалено подвластен, което говори, че нещо не е както трябва.
Ситуацията със заговарянето за походката си я представих и ми се струва супер нелепа :Д, обаче имаш и добри попадения, не може да се отрече.))

JoLLiE92
02-06-2013, 18:58
Не та знам с кви момичета се запознваш,човек,ама ако на мен някой ми каже нещо от по-горе изброените неща (което и да е то) ще му бъде забит много як юмрук.
или токче в носа? :D

Човек, имащ толкова самочувствие и увереност, не си изпуска нервите и не обижда момичета наляво и надясно из форуми. Аз свързвам увереността със сдържаност, спокойствие и абсолютна вяра в себе си.
Това, че момичето ако ти пусне в дискотеката - пусне, а следващ път нямаш шанс, не е ли жалко? Трябва ли да е в еуфория и леко(или повече) пияна , за да се навие да спи с теб?

umri Всяко момиче не харесва нещо в себе си, но не всяка го е развила до степен комплекс според мен. Комплекс значи да ти пречи на живота. :) Иначе съм съгласна с теб.

POLLINA
02-06-2013, 19:03
Все едно от двете ще е :cool:
Mен лично изключително много ме дразнят хора от типа " аз съм велик мога да спя с всеки"
На мен това ми е изключително долно.
Щом търсиш момиче ''за една вечер'' защо не си спестиш всичките приказки? Влизаш в първата дискотека,хващаш първата за ръката и готово. Това не е георойство. Гейройство е да намериш момиче,което обичаш и на което държиш.
:)

aks13v
02-06-2013, 19:52
Абе, кво се правите на монахини !? Свидетел съм, че особено пък по дискотеките (чалготеките) 99 % от момичетата ( ама сещай се, секви момичета, не само "курвите" ) връзват на точно такива "кавалери" като него, че и на по-тъпи.
Така, че по форумите може да се правите не секви, обаче съм сигурен, че като стане 00:00 и след 1-2 чашки вече не сте пепеляшки. Отивате в подобни заведения, точно с цел да се понатискате с такива типове, а не всеки път пускате, да, вярно е. Но не, защото не ви се иска, ами примерно няма къде, страх ви е ... или в много редки случаи, непознати на науката, ви е дошъл акъла в главите.

JoLLiE92
02-06-2013, 19:59
Когато ходя на дискотека винаги ми е готино да има наоколо мъж, с когото да танцувам, разбира се ако нямам такъв до себе си. Но никога не бих си легнала с някого, когото познавам от една вечер, и то от дискотека, още повече ако е толкова очеизвадно самонадеян.

POLLINA
02-06-2013, 20:25
много редки случаи, непознати на науката, ви е дошъл акъла в главите.
Да,отдавна.

aks13v
02-06-2013, 20:29
Радвам се, знам, че има и изключения :)

POLLINA
02-06-2013, 20:31
Mалко сме,НО ни има!:cool:

Gang Starr
02-06-2013, 20:45
Трябва да имаш земя и акри, за да можеш да се облегнеш като Джак Никълсън и да гледаш как неграта играят като Лейкърс

aks13v
02-06-2013, 20:59
Mалко сме,НО ни има!:cool:

Има ви, но само се криете по книгите и филмите :D

Delvecchio
02-06-2013, 21:24
Трябва да имаш земя и акри, за да можеш да се облегнеш като Джак Никълсън и да гледаш как неграта играят като Лейкърс

http://www.youtube.com/watch?v=EX6uMp_TjPk

anonymous708973
02-06-2013, 21:27
Щом търсиш момиче ''за една вечер'' защо не си спестиш всичките приказки? Влизаш в първата дискотека,хващаш първата за ръката и готово. Това не е георойство. Гейройство е да намериш момиче,което обичаш и на което държиш.
:)

Разграничавай двете неща. Човекът има нужда от секс, не от връзка. Това не го прави лош, нито пък е толкова лесно колкото го изкарваш.

Аз свързвам увереността със сдържаност, спокойствие и абсолютна вяра в себе си.
Точно.

Goddess
02-06-2013, 22:06
Абе, кво се правите на монахини !? Свидетел съм, че особено пък по дискотеките (чалготеките) 99 % от момичетата ( ама сещай се, секви момичета, не само "курвите" ) връзват на точно такива "кавалери" като него, че и на по-тъпи.
Така, че по форумите може да се правите не секви, обаче съм сигурен, че като стане 00:00 и след 1-2 чашки вече не сте пепеляшки. Отивате в подобни заведения, точно с цел да се понатискате с такива типове, а не всеки път пускате, да, вярно е. Но не, защото не ви се иска, ами примерно няма къде, страх ви е ... или в много редки случаи, непознати на науката, ви е дошъл акъла в главите.

Аз пък не давам даже да ме пипат в дискотеката, какво остава да ходя, за да се натискам. Ужасно ми е противно някой непознат да се лепне до мен или пък да ме хване през кръста и да ми говори нещо, обръщам му гръб и си заминавам. Освен ако са някакви по-възпитани и не-мъртво-пияни може да се запознаем и толкова. И телефон дори не съм си давала в дискотека, пък камо ли да си легна с някого. Няма как да стане, и аз заявявам, че тия свалки описани от Спирита нямат никакъв шанс да минат при мен. Просто много си личи, когато някой е бройкаджия - силен или слаб, няма значение, но си личи...и като си мислят, че могат да имат всяка, повече ме привлича да му докажа обратното, отколкото да си легна с него.

anonymous708973
02-06-2013, 22:18
Чак пък да не си дадеш телефона... Ако изглежда готино, защо да си отрязваш всеки шанс да го видиш пак?

JoLLiE92
02-06-2013, 22:34
Мда.. и аз не съм си давала телефона. С моите хакерски умения после винаги го намирам във фейсбук и ако тогава преценя на трезвена глава, че е нормален, правя нещо :Д

Goddess
02-06-2013, 22:34
Чак пък да не си дадеш телефона... Ако изглежда готино, защо да си отрязваш всеки шанс да го видиш пак?

Не знам, не си го давам, от всичко най-мразя да си давам телефона всъщност. При всички тия социални мрежи, дето всеки те намира и ти пише, телефона ми е единственото лично което ми остава като че ли. Ако наистина много много ми е харесал, да - може, ама се е случвало само веднъж и то общо взето го познавах този човек, макар и не лично до онзи момент. Странна съм доста в това отношение и съм на настроения..в повечето случаи откровено ме дразни като някой почне да ми пише и звъни по-често, а аз не съм заинтересована примерно и съжалявам, че съм си дала номера, защото се налага да го отрежа. Абе, рядко си харесвам някого дотолкова, че да се радвам на обажданията му, това имам предвид. В останалите случаи ми е просто досадно и затова се научих да не си го давам само защото този, който ми го е поискал е бил симпатяга.

umri
02-07-2013, 10:47
Не знам, не си го давам, от всичко най-мразя да си давам телефона всъщност. При всички тия социални мрежи, дето всеки те намира и ти пише, телефона ми е единственото лично което ми остава като че ли. Ако наистина много много ми е харесал, да - може, ама се е случвало само веднъж и то общо взето го познавах този човек, макар и не лично до онзи момент. Странна съм доста в това отношение и съм на настроения..в повечето случаи откровено ме дразни като някой почне да ми пише и звъни по-често, а аз не съм заинтересована примерно и съжалявам, че съм си дала номера, защото се налага да го отрежа. Абе, рядко си харесвам някого дотолкова, че да се радвам на обажданията му, това имам предвид. В останалите случаи ми е просто досадно и затова се научих да не си го давам само защото този, който ми го е поискал е бил симпатяга.

Ако се замислиш, по-готино е телефона да си дадеш. Там няма един тон лична информация, както във фб. В такива ситуации по не ми харесва да си давам фейсбука на някоя, с която се зарибявам, щото част от мистерията си заминава. Една сура снимки, какви филми харесваш, каква музика слушаш, какви точно снимки имаш, кво учиш, къде учиш... не ми харесва идеята в такива ситуации да ми имат веднага фб. Пък и го има момента, в който могат да ти видят интересите и умишлено да те будалкат, че имат подобни, за да те овъртят.

SpiritInBlack
02-07-2013, 11:06
Аз пък не давам даже да ме пипат в дискотеката, какво остава да ходя, за да се натискам. Ужасно ми е противно някой непознат да се лепне до мен или пък да ме хване през кръста и да ми говори нещо, обръщам му гръб и си заминавам. Освен ако са някакви по-възпитани и не-мъртво-пияни може да се запознаем и толкова. И телефон дори не съм си давала в дискотека, пък камо ли да си легна с някого. Няма как да стане, и аз заявявам, че тия свалки описани от Спирита нямат никакъв шанс да минат при мен. Просто много си личи, когато някой е бройкаджия - силен или слаб, няма значение, но си личи...и като си мислят, че могат да имат всяка, повече ме привлича да му докажа обратното, отколкото да си легна с него.

Не си права.Запознанството в дискотека не се различава принципно от това в университета примерно - ако ми харесаш , ще се запознаем и в зависимост колко ми допаднеш , бих могъл да ти искам телефона.Винаги опитвам да взема телефон вместо фб , но рядко си давам моя, защото ми е леко неудобно , когато съм имал дадени отношения с едно момиче , да спра да и се обаждам поради една или друга причина.Странно е , но ме товари.Много е грешно да мислиш , че свалям момичета само за бройка и ги изоставям.Самото запознанство иска много внимание от моя страна и пълната ми отдаденост.Как да не бъда вниматален към жената след като съм вложил толкова емоции , за да бъдем заедно ? Да си бройкаджия е комплексарско , защото нямаш критерии и чукаш всичко , което се навие и непрекъснато търсиш oдобрение. Няма универсална формула , която да проработи за всяко момиче - казваш и "xyz" , държиш се "yux" и работата става.Всяко момиче е уникално по свой начин и се старая да я накарам да си прекара забавно с мен и това наистина се усеща и положителната ми енергия се прехвърля върху нея.

JoLLiE92
02-07-2013, 11:20
Ти трябва да изнасяш уроци на тема "Как да направим, че на едно момиче да и се повдига от нас - advanced level" :)

POLLINA
02-07-2013, 12:39
Разграничавай двете неща. Човекът има нужда от секс, не от връзка. Това не го прави лош, нито пък е толкова лесно колкото го изкарваш.

Често казано в днешно време е доста лесно.Убедена съм,че знаеш за какво говоря. Знаеш какви индивиди посещават Инфи, Хистерия,Планета и т.н.
За мен секса и връзката са взаимосвързани,но всеки си има собствени принципи.

youandcake
02-07-2013, 14:13
razsmei q :) i b1di sebe si

strafi
02-07-2013, 19:41
Как да се харесаме на момиче ли ? ами лесно.Отиваш при момичето, и казваш ''Абе дай да тръгнем пък каквото излезе'' :D - майтапа на страна.Трябва просто да си себе си и да те не е срам :)

JoLLiE92
02-07-2013, 19:44
Как да се харесаме на момиче ли ? ами лесно.Отиваш при момичето, и казваш ''Абе дай да тръгнем пък каквото излезе'' :D - майтапа на страна.Трябва просто да си себе си и да те не е срам :)
Господи.

strafi
02-07-2013, 19:52
Господи. нещо лошо ли съм казал ?

JoLLiE92
02-07-2013, 20:01
"Абе дай да тръгнем" върви само до втора група в детската градина. :)
добавката "пък каквото излезе" би отблъснала почти всяка жена.

strafi
02-07-2013, 20:20
добавката "пък каквото излезе" би отблъснала почти всяка жена. така един приятел на майтап тръгна с едно момиче по този начин

aks13v
02-07-2013, 20:27
Не ги слушай пич, най-яката свалка е " Щи пусна пайджина ФОСТАТА"

Delvecchio
02-07-2013, 20:45
добавката "пък каквото излезе" би отблъснала почти всяка жена.

Във втора група в детската знаеш ли какви гаджета има? :D Айде и тука плъзна spoderman-ската зараза...на кЕлима и фостата \m/

JoLLiE92
02-07-2013, 21:29
Значи е точно толкова проста , колкото него и си отиват. :Д

Delvecchio оф ....... адски тъпо е това :D

psychopath
02-07-2013, 23:09
Ако се замислиш, по-готино е телефона да си дадеш. Там няма един тон лична информация, както във фб. В такива ситуации по не ми харесва да си давам фейсбука на някоя, с която се зарибявам, щото част от мистерията си заминава. Една сура снимки, какви филми харесваш, каква музика слушаш, какви точно снимки имаш, кво учиш, къде учиш... не ми харесва идеята в такива ситуации да ми имат веднага фб. Пък и го има момента, в който могат да ти видят интересите и умишлено да те будалкат, че имат подобни, за да те овъртят.

Знаеш ли...прав си. : )

Goddess
02-08-2013, 00:09
error

Goddess
02-08-2013, 00:12

И ти си прав. Обаче както казах - ако наистина ми е харесал много, да, ще му го дам. Иначе не, защото после следват обвинения защо изобщо съм му дала телефона, като не му вдигам, като не му пиша, като не искам да излизаме и пр. И са прави..Чувствам, че съм поела ангажимент към някого едва ли не, ако са по-упорити. Затова.
@SpiritInBlack, не съм зачела много в методите ти, защото са дълги и не ми се четат... ;д само първия и втория и другите по диагонал, но при всичките целта на запознанството ти е секс, не друго и с това си противоречиш: "Много е грешно да мислиш , че свалям момичета само за бройка и ги изоставям." И в постовете си редовно използваш "курва" като нарицателно за жена. Няма лошо да търсиш просто секс, но в този случай цялото ти усилие и внимание, което отделяш, както казваш, е доста излишно и преиграно...за "курви".

JoLLiE92
02-08-2013, 07:39
Няма лошо да търси само секс, но ако момиче, което е било с повече от 5 е курва .... ? Какви са тея двойни стандарти? Ако недай си Боже се напия до такава висша степен, за да си легна с теб някой ден, сигурно ще ми кажеш, че е гнусно да ми направиш френска, но държиш аз да ти лижа анала, като нещо най-нормално и ежедневно :cool:

umri да, имаш логика. Сещам се за една серия на How I met you mother където Тед се запозна с момиче и искаше да не гугъл-ва, но накрая не се сдържа и осра всичко :Д

Delvecchio
02-08-2013, 09:12
Няма лошо да търси само секс, но ако момиче, което е било с повече от 5 е курва .... ? Какви са тея двойни стандарти? Ако недай си Боже се напия до такава висша степен, за да си легна с теб някой ден, сигурно ще ми кажеш, че е гнусно да ми направиш френска, но държиш аз да ти лижа анала, като нещо най-нормално и ежедневно :cool:

umri да, имаш логика. Сещам се за една серия на How I met you mother където Тед се запозна с момиче и искаше да не гугъл-ва, но накрая не се сдържа и осра всичко :Д

Тед е тъп комплексар.Барни ис дъ мен http://thepiratebay.se/torrent/6131542/Barney_Stinson_-_The_Playbook_.pdf ето книгата му.
Как да се харесаме на момиче?Не мисля,че има някакъв универсален начин.Колкото сме еднакви,толкова сме и различни.Една ще харесва играчи като Брад Пит а.к.а. spirit in черно,друга ще харесва тъпи мутрагени и двуметрови катили като футболистите на Черно Море :D трета ще харесва дърти с разклатено здраве и дебели портфейли и всички можеш да ги срещнеш в дискотеката.Ако целта ти е да спиш с някоя просто за една вечер,трябва да имаш добър поглед,да можеш да прецениш коя е там,за да си го получи и коя по какъв би си паднала.Ако усвоиш това 9 от 10 не изглежда толкова нереално.И да на всяка жена и се прави секс,но тези,които ще го направят за една вечер с непознат,все пак си остават малко.Spirit-a в никакъв случей не е някой самохвалко,който говори празни приказки,но начина по който гледа на живота и жените е доста циничен,което поне на мен ми е малко неприятно.Скоро ще пораснеш приятел и ще почувстваш нужда от сериозна връзка,а тогава ти ще имаш нужда от съвети.Жената търси сигурност след една определена възраст,генетично заложено е.Ти си типа,с който жените биха се позабавлявали(поне така ми изглеждаш) и до там.Даже сега да те устройва,с този мироглед след някоя друга година няма да си много щастлив.

JoLLiE92
02-08-2013, 09:33
Хахххах Барни из дъ бест! :Д
Да накараш момиче, което е дошло да прави секс с някого, да я накараш да прави секс точно с теб, не е толкова трудно. Трудно е да минеш "интервюто" на момиче, което не е за единия секс, което на него с това поведение не виждам да му се случи скоро. Виждам го как си намира "майстора" :) Момичетата просто му търпят тъпите реплики вероятно защото е симпатичен или защото им предлага това, което искат сега, а не както той си мисли да се впечатляват от малоумните pick-up lines. Познавам и аз такива момчета. Бих се забавлявала с тях, но не бих допуснала майка ми или някой близък да ме види с тях.
Няма проблем да си като Чарли Харпър и да искаш само секс, обаче не забравяй, че на него му отива да е такъв и че дори той не си позволява да говори така. Има мъже, на които просто им отива да са леко вулгарни и цинични, но ти по-скоро да ме отвратиш, SpiritInBlack . Да не споменавам гейската снимка на Брад Пит :Д Бройкаджията задължително е мъжкар, никога гей-приятелка. :Д Освен това мисленето ти, че на теб всичко ти е позволено и обещано в качеството ти на мъж, но жената трябва да е с един през целия си живот, ме отчайва. Та нали ако жените бяха само с един, никоя нямаше да погледне такъв като тебе? Ако имах право само на един, ти въобще нямаше да се вписваш като кандидат. Не че сега се вписваш :Д Аре стига съм те коментирала, вече ми писна. Просто си всичко, което НЕ бих искала моят мъж да бъде. :D

Delvecchio Нещо против Черно море ли надушвам?? А шамар? :D :oops:

Delvecchio
02-08-2013, 09:36
Delvecchio Нещо против Черно море ли надушвам?? А шамар? :D :oops:

Тича шампоан ша ля ля ля ля,о,Гонзо е вишист шааа ля ля ля ля ля :D

JoLLiE92
02-08-2013, 09:50
:ДДДДДДД
А един шамар по дупето ? :D