PDA

View Full Version : Как да се харесаме на момиче?

Страници : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

valdesbg
03-12-2009, 07:46
Като начало "гадже" и "свалям моиче" са ми страшно противни. Затова няма да ги използвам а на тяхно място - приятелка и харесвам се на момичето.

Ще започна с външния вид. Можете да чуете много мнения и всяко едно ще е правилно донякъде. Защо донякъде? Защото едни казват че външния вид не е важен изобщо, а други че е от първостепенно значение. Външния вид наистина е важен, защото създава определено впечатление за теб, още преди да са говорили с теб. Много труднп можеш да промениш първото впечатление за себе си през първата среща с някого. Това е защото човешкото общуване е около 2/3 невербално а именно чрез жестове и поведение. Облеклото ти субкомуникира вместо теб. За добро или лошо - през цялото време.
Как да оставим добро първо впечатление? Като начало трябва да сме облечени с чисти дрехи, които не миришат лошо. Не е задължително и да ухаят на омекотител. Дрехите трябва да са ти по мярка и да се чувстваш удобно в тях, това е основното правло. Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони. Друг вариант е контрастни цветове. Например: тъмносива блуза и сини дънки, светлооранжава ризка и тъмни панталони. Схванахте идеята, нали? :)

Ходи изправен и със самочувствие. Радвай се че си на това място и с това момиче и го показвай.

Важна подробност е и тембърът, с който говориш. Прекалено пискливият глас не е сред любимите на жените. Не е нужно и да грачиш като мечок-махмурлия разбира се :) Постарай се гласа ти да има дълбочина. Друго важно условие за да отвориш врата по пътя към сърцето на една жена е какво излъчваш с гласа си. Когато си на среща обаче - гласа ти се вкочанява, започваш да заекваш, да изпускаш думи букви... абе личи че се притесняваш от километри. Затова - постарай се да не мислиш за това че си с момиче на среща. Представи си че си обясняваш на малкото ти братче как са изчезнали динозаврите. Придай малко академичност в гласа си.
Никой не обича сухарите. Затова - използвай чувството си за хумор. Пускай майтапи, но умерено. Не си отишъл да правиш цирк на момичето. Няма нищо лошо да я бъзикаш отвреме на време. Това не е признак на селяндурщина, а напротив. Момичетата обичат да чуват леки шеги, обичат да знаят че ти гледаш по различен начин на света. Например -

ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...

Това го казваш с широка усмивка и майтапчийски акцент. Или друго:

Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....

Тук идеята е да хвнаеш нещо което изглежда добре в момичето и да го сравниш с някой анимационен герой/комедиен герой/смешно явление/забавна случка. Отново с шега в гласа, и никаква нотка на сериозност.

До тук с приготовленията. Сега по същество: Как аджеба да се харесам на девойката и в края на срещата тя да очаква моята целувка/прегръдка и всичко каквото следва?

Като начало ти трябва да излезеш от общия знаменател под който почти всяко момиче поставя другите момчета. А именно натегачите. Не си първия, който иска да излезе с девойката, целта ти е да си последния за неизвестен период от време. Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.

Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....." И така можеш да скачаш от тема на тема колкото си искаш. добре де, сега си мислиш сигурно - "девойката като ме слуша, няма ли да си каже че съм някакъв хахо, и че няма връзка, почвам от металика и стигам до слоновете?" Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш. Девойката анализира как говориш и начина по който се държиш по това време. Понякога съзнателно, понякога несъзнателно. Затова е много важно да не играете на мълчанка. Ако един мъж не може да говори и да поддържа разговор той автоматично се класира като - скучен и непривлекателен. Жените обръщат основно внимание на гласа, начина на говорене и жестовете на мъжете.

Тук целта ти е да излезеш от категорията бройкар/поредния/натегач/скучен/лузър. Разкзвай забавни истории за себе си, за живота ти, пускай майтапи усмихвай се. Основно оръжие срещу което жените са безсилни е хуморът. С него можеш да постигнеш много повече отколкото с хиляди думи. Тук няма особени правила какво трябва да казваш. Има някои теми и неща които е добре да избягваш. А именно дебелашките шеги, черния хумор, вицовете за блондинки/брюнетки/червенокоси ако момичето срещу теб е такова. Селските подмятания от типа "ша та клатя като гладен циганин зряла джанка" са забранени също.

Думите служат за да разбият стените, които момичетата имат срещу момчетата, когато отиват на срещи, и в частност срещу теб. Действията ти обаче те класират напред по количеството симпатия, което момичето ще изпитва към теб. Докато говориш използвай езика на жестовете. След като видиш че момичето е отпуснато и спокойно в компанията ти, можеш да преминеш на по горно ниво. Докато говориш, премести се до нея и започни да говориш до нея. Ако не реагира негативно и не се дръпне значи до тук си успял. Ако ли не - търси грешката някъде в себе си. Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти. Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно. Докато говориш просто я гушни и започни да разправяш за звездите примерно, или за някаква твоя тайна, или за зодиите. Просто тема която предразполага към по близък контакт. Не се налагай и не се стряскай ако се дръпне. Спри докъдето си и продължи да говориш. Изчакай малко и опитай пак. Няма да ти казвам кога можеш да я целунеш - сам ще усетиш кога назрява момента. Нещото което можеш да направиш за да направиш момента още по запомнящ се - замълчи за няколко секунди след което просто тръгни с глава към нея. Важно - не питай "може ли да те целуна", "искаш ли да те целуна" и подобни. Освен че извеждаш момичето от романтичното настроение, какво според теб трябва да отговори тя? Ако искаш да я целунеш - просто го направи. Смело и решително, не се колебай, момичето го усеща.

Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.

Има много да се пише по тази тема. Това са доста основни неща. Задавайте въпроси, питайте каквото не ви е ясно, ще ви отговоря изчерпателно, а и ще допълвам темата.

Правя темата важна.
slun4ice

valdesbg
03-12-2009, 07:48
Тук ще отговарям на по важните въпроси. Темата ще се води от мен и MyNameIsImmortal.

*

На 8 март обаче се видяхме само 2-та и си беше истинска първа среща. Дотук добре. А сега на къде? Кой трябва да е инициатора на следващата среща? Колко скоро след това се приема за досаждане.

Принципно за първа среща 5 часа са много. Но това не е болка за умиране. Какво се случи на тази първа среща? Ти имаше ли физически контакт с нея?(прегръдка, държане за ръка, целувка)

Инициаторът се подразбира че си ти. в редки случаи момичето ще ти се обади. Затова 2-3 дена като минат звъниш на девойката и:

Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.

Ако звъннеш повече от един път за да я поканиш ще станеш досадник. Възможно е точно в момента, в който и звъниш тя да не може да ти вдигне, затова не си мисли глупости. Ако има интерес девойката ще ти звънне когато е свободна. Ако тя не ти се обади - звънни 5 дена след като си звънял и когато си почти/сигурен че тя е свободна. Ако и тогава не вдигне - ясна работата.

*

dimitar_ak
03-12-2009, 08:13
Не прочетох внимателно темата защото нещата са ми ясни, но това не пречи да започна с въпросите. Вече минаха 2 срещи. На едната ни запознаха и беше просто случайно съвпадение, че сме на едно място заедно. Изпратих я и толкова. На 8 март обаче се видяхме само 2-та и си беше истинска първа среща. Дотук добре. Приятно изкарани 5 часа и първи емоции. А сега на къде? Кой трябва да е инициатора на следващата среща? Колко скоро след това се приема за досаждане. Последната ми връзка започна като чист флирт. 2-3 срещи и легло. Сега не искам така.

valdesbg
03-12-2009, 08:27
На 8 март обаче се видяхме само 2-та и си беше истинска първа среща. Дотук добре. А сега на къде? Кой трябва да е инициатора на следващата среща? Колко скоро след това се приема за досаждане.

Принципно за първа среща 5 часа са много. Но това не е болка за умиране. Какво се случи на тази първа среща? Ти имаше ли физически контакт с нея?(прегръдка, държане за ръка, целувка)

Инициаторът се подразбира че си ти. в редки случаи момичето ще ти се обади. Затова 2-3 дена като минат звъниш на девойката и:

Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.

Ако звъннеш повече от един път за да я поканиш ще станеш досадник. Възможно е точно в момента, в който и звъниш тя да не може да ти вдигне, затова не си мисли глупости. Ако има интерес девойката ще ти звънне когато е свободна. Ако тя не ти се обади - звънни 5 дена след като си звънял и когато си почти/сигурен че тя е свободна. Ако и тогава не вдигне - ясна работата.

dimitar_ak
03-12-2009, 08:33
Срещата мина с дълго кафе и разговор за много неща. Включително и места които бихме посетили на следваща среща. Стана дума за караоке. Стори ми се прекалено стегната обстановката и предложих боулинг. Там вече имаше и неволните жестове докато обяснявах как се играе. Изпратих я до вкъщи и това е. Чух я на следващия ден за да видя как е ръката й която контузи при боулинга. Тя на следващия ден върна обаждането, но каза че тази седмица няма никаква възможност да се видим. Обаче хареса идеята ми да я уча да шофира. Сега на ход съм аз.

kypo
03-12-2009, 08:38
големи капацитети л исе пишете?

valdesbg
03-12-2009, 08:45
Митак - обади се следващата седмица и я покани някъде тогава.

куро - хич даже. Пиша си името и се подписвам само на важни документи :)

dimitar_ak
03-12-2009, 08:45
големи капацитети л исе пишете?

Не. Затова моля да ме осветлиш

kypo
03-12-2009, 09:21
а, аз ще ви осветлявам :lol: аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора 8-)

EeeBobii
03-12-2009, 09:45
Шапка свалям на Автора.Браво на темата,дано някои модератор да се трогне и да я направи Важна тема,тая тема е 100 процента учител за новаците къде питат , как да сваля момиче/момче,Всичко е описано от-до.

dimitar_ak
03-12-2009, 10:14
Сетих се да допълня нещо, което не е маловажно. На 8-ми Март се срещнах с момичето след като тя беше на разходка с приятелка. Съвета ми е, ако знаете че дамата ви ще е с приятелка, не върви да носите цвете само за вашата дама. Особено както беше 8-ми Март. Може букета на желаната дама да е по-хубав, но проявете внимание и към приятелката.

Vesk0u
03-13-2009, 11:44
Браво за темата, пич!

Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.

От тук май ми идват всичките проблеми...

leoparda93sl
03-13-2009, 12:11
Едно голямо евала на автора :)

VVT
03-13-2009, 19:09
Az sum momiche...i kazvam che naistina avtora e napulno PRAV! :-)

Tempest
03-13-2009, 19:53
пролетта заминавам при момичето, което харесвам... мисля да си изкарам забавно, но тя ще е с цялата тайфа, защото се предполага да ме веселят... обещали са ми... въпроса ми се състои в това как да направя така, че да сме само двамата, за да действам.. да я поканя - не става, едва ли ше се навие да излезе на разходка в парка с някакъв идиот... тя по някакъв начин ми подсказа, че ме харесва и това донякъде ме накара да се реша да си кажа всичко... да я поканя на кафе - не става, много банално звучи (както е написано и нагоре)... нямам никаква идея... :neutral:

k1ll3r
03-14-2009, 07:56
Браво на автора.Едно хубаво мнение и е напълно вярно

valdesbg
03-14-2009, 17:04
пролетта заминавам при момичето, което харесвам... мисля да си изкарам забавно, но тя ще е с цялата тайфа, защото се предполага да ме веселят... обещали са ми... въпроса ми се състои в това как да направя така, че да сме само двамата, за да действам.. да я поканя - не става, едва ли ше се навие да излезе на разходка в парка с някакъв идиот... тя по някакъв начин ми подсказа, че ме харесва и това донякъде ме накара да се реша да си кажа всичко... да я поканя на кафе - не става, много банално звучи (както е написано и нагоре)... нямам никаква идея... :neutral:

Това е много важен въпрос. Наглед е сложно, но напрактика не толкова. Преди да ти отговоря искам да те попитам няколко неща - виждал ли си момичето на живо преди? Колко време ще останеш там, и къде имате намерение да се разхождате? Имаш малко да поработиш върху нагласата ти, но за това в следващия ми пост, когато ми отговориш на въпорсите. И нека уточня едно нещо - няма нищо лошо да поканиш момичето на кафе. Ако искаш покани я да правите хартиени лодки до езерото, или каквото ти хрумне още. Въпроса е да не казваш/показваш че целта е именно момичето. Отстрани трябва да изглежда, че ти излизаш някъде и каниш момичето с теб за компания.

Доста скоро ще има и обяснения на наглед невъзможна ситуация - как да се харесаме на непознато момиче от улицата.

Tempest
03-14-2009, 20:22
с риск да понеса присмешен удар (не че много ми пука де), отговарям - преди не съм я виждал на живо... там ще съм около седмица... лятото съм там задължително, така че има някакво бъдеще :D града е Видин и нямам представа къде искат да ме водят... имам само едно обещание, че ще посетим мола (многократно)... защото Мърфи се намеси, тя живее на другия край на града... това не е проблем, аз обичам да се разхождам из Видин... лошото ще е ако довтаса с приятелката си... щото е кофти така... отговорих малко разбъркано, но се надявам да си ме разбрал... благодаря за помощта все пак ;)

Tempest
03-14-2009, 21:04
не следвам някакъв "план-график", както каза ти... просто насоки за начинаещия ;)

valdesbg
03-14-2009, 21:10
мяу - никой не говори за перфектност. Такова нещо няма, никога не съм го преподавал. План график също няма - това са просто насоки за по добро поведение и държание. Щото маса момчета се спичат като тиквени семки на слънце и резултата е плачевен.

Темпест, утре мой човек ще ти отговоря.

myNameIsImmortal
03-14-2009, 21:14
Ейй тая тема я очаквам от много време да се появи 8)

kiflio
03-14-2009, 21:55
Пич всичко което си го написал си е доста вярно НО вие които четете не мислете че като направите всичко което е написано по горе ще ви върже искам само да спомена че неможете да сваляте някоя много красива девойка ако и вие не сте красиви , за всеки човек си има влак , ако не сте от наи симпатичните , то би трябвало да си търсите не толкова симпатична приятелка това е АААА може и да сте грозни но трябва да са ви претапкани джобовете с Стефан Стамболовки 8)

valdesbg
03-14-2009, 21:59
Кроасанчо, една жена се сваля с действия. Не е задължително да си Ален Делон, достатъчно е да изглеждаш поддържан.

beretta92sd
03-14-2009, 22:05
Аз да кажа едно нещо което ми каза един познат навъртре в нещата :)
Момичетата търсят момчета с изваяни тела смисал такива които тренират, с хубави тела мускули и т.н.
Има два типа момичета такива които си признават че търсят това и такива които неси признават, но искат да имат такова гадже.
Друга час от тези момичета пък ги интересуват материалните неща пари коли къщи и т.н .
И остава една мн малка част от Нормални момичета за които няма значение материалното а също така и нее от голямо значение как изглежда ,външния вид и няма значение за тях дали ще е мускулест или не .Но такива момичета почти неостанаха всички са привлечени от това което блести:))
Както беше казала една русокоска от Биг Брадар :)
"На всякаде кадето блести нещо , аз съм там "
Такаче тия описани неща горе са малко по остарели или са за някоя друга страна извън БГ , неказвам че е невъзможно но е малко вероятно.

valdesbg
03-15-2009, 08:31
много четете пикъпърски сайтове,момчета :D

лофстайл,а? 8-)

Ам, и те са стигнали до подобни изводи. Проблем? :)

myNameIsImmortal
03-15-2009, 09:05
Не знам сега последните няколко човека, закакво философствате.. точно това правите, само че го правите за грешната тема и грешните мнения..
Всичко това, което е написал Влади е вярно и може да послужи за всеки, който не може да успее да намери правилния начин да си хване приятелка.
Да, всеки си преценява силите, защото наистина се получава някой да хареса някакво много красиво момиче (което да има черна дупка в мозъчната кутия, да харесва всички които са фитнес маняци и прочие) и поради факта, че не е напомпан като извънземно и няма нито 1 косъм и прочие го скъсва. Но има и такива момичета, които са красиви, но не оценяват само външния вид.
Първоначално е най-важно при 1вата среща/запознанство/купон да си спретнат, поддържащ хигиена за да й привлечеш вниманието, след което ако тя не се влюбва само в момчета тип двукрилен гардероб, да започне да те опознава като характер.
Не си мисли че и момчетата, които не са толкова красиви, но са симпатични нямат красиви приятелки..

Re5peC7
03-15-2009, 10:22
Много хубава темичка, браво :)

mitkom89
03-15-2009, 11:06
Не знам сега последните няколко човека, закакво философствате.. точно това правите, само че го правите за грешната тема и грешните мнения..
Всичко това, което е написал Влади е вярно и може да послужи за всеки, който не може да успее да намери правилния начин да си хване приятелка.
Да, всеки си преценява силите, защото наистина се получава някой да хареса някакво много красиво момиче (което да има черна дупка в мозъчната кутия, да харесва всички които са фитнес маняци и прочие) и поради факта, че не е напомпан като извънземно и няма нито 1 косъм и прочие го скъсва. Но има и такива момичета, които са красиви, но не оценяват само външния вид.
Първоначално е най-важно при 1вата среща/запознанство/купон да си спретнат, поддържащ хигиена за да й привлечеш вниманието, след което ако тя не се влюбва само в момчета тип двукрилен гардероб, да започне да те опознава като характер.
Не си мисли че и момчетата, които не са толкова красиви, но са симпатични нямат красиви приятелки..

Глупости на търкалета... няма универсален начин за зарибявка... Винаги се изисква инициатива и изобретателност...
ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО смяташ, че тези мацки които не те харесват имат черна дупка в главата? Много малко са тези които искат женчовци... дето като му бият 2 шамара да му се опули п*шката... Явно девствеността ти е промила мозъка и се превръщаш във все по-загубена душа...

myNameIsImmortal
03-15-2009, 13:20
mitkom89 ходи оправяй компютъра на гаджето на твоя приятел и след това я ебни, като й инсталираш малък вирус между краката.. ти не си тоя, който ще каже в какво се превръщам и какво съм..

Lyubeto
03-15-2009, 13:29
Повечето неща са глупости , казвам го от женска гледна точка . Какво ме интересува какъв му бил тембъра на гласа - нека си говори нормално . Защо да го харесвам такъв какъвто не е . Какво значение има какво е облякъл? Искам да се облече както той си иска, а не според някакви напътствия . Ако го харесвам , ще го харесвам така както си се облича. На мен ми се струва доста сладко и мило , когато видя, че момчето до мен се притеснява от някои дребни неща. Като например се притеснява да ми каже в прав текст какво изпитва към мен и започне да ме гледа едно невинно . Съгласна съм , че не трябва на срещата да се мълчи , но не съм съгласна , че трябва да се скача от тема на тема . В крайна сметка аз ще слушам какво ми говори и накрая може и да не разбера замисъла на това, което се опитва да каже . Ще си кажа, че просто ми говори празни приказки.Не приемам , че като звънеш на едно момиче повече от веднъж ставаш досадник .Е ако започне да звъни през 1 час да , но ако ми звънне 2 - 3 пъти за 4 - 5 дена ще видя че има желание да излиза с мен .Общо взето няма правила за това как да се харесаш на едно момиче . За всеки е индивидуално , защото всеки човек е различен и харесва различни неща . Аз например искам да е такъв какъвто е . Дали притеснителен , дали с писклив глас , дали облечен с розова блуза и червени панталони не е важно .Ако искам да изляза с него , значи го харесвам такъв какъвто е .

Tempest
03-15-2009, 13:38
e, да... Lyubeto е права... всеки човек е различен, но доста често постъпват по един и същ начин... аз знам, че момичетата усещат ако момчето, с което излизат, ги харесва... доколко е вярно не знам, ама това моето момиче ще разбере бързо, бързо, но ще ме тормози докато си кажа всичко.. :-D няма значение...

valdesbg
03-15-2009, 13:43
Любе и митко - наистина не сте схванали идеята. Масово явление е да излезеш на среща с момиче и да не знаеш какво да правиш. Да очакваш инициативата да е в нея. А това не е хубаво. Момчето кани момичето(в повечето случаи) и няма как да очаква тя да води срещата. Не претендирам че това са единствените верни неща които човек, трябва да направи за да се хареса. Но съм далеч от идеята че харесването "просто се случва". Не се случва просто така, има си неща заради които се харесват двама души и такива заради които не се харесват. Защо да не увеличим нещата които се харесват, и да не намалим нещата които не се харесват?

Всичко това е написано с цел да даде основни насоки за мислене на всеки човек. Всеки един ще си пречупи през неговата си призма и ще се сети за още неща, които иска да промени в себе си но не го е направил.

На последно място - това за звъненето. Масова практика е ако момичето не ти дигне като звъннеш, да започнеш да пращаш смс-и и да клипваш през един час, мислейки си че така ще привлечеш внимание.

valdesbg
03-15-2009, 13:55
с риск да понеса присмешен удар (не че много ми пука де), отговарям - преди не съм я виждал на живо... там ще съм около седмица... лятото съм там задължително, така че има някакво бъдеще :D града е Видин и нямам представа къде искат да ме водят... имам само едно обещание, че ще посетим мола (многократно)... защото Мърфи се намеси, тя живее на другия край на града... това не е проблем, аз обичам да се разхождам из Видин... лошото ще е ако довтаса с приятелката си... щото е кофти така... отговорих малко разбъркано, но се надявам да си ме разбрал... благодаря за помощта все пак ;)

Еми тогава запаси се с доста увереност и сигурност, щото първото впечатление е много важно. Ако се покажеш като мишок в началото - после няма начин да стане. Еми като се видите в групата - опознай хората около нея, приятелите и, абе изобщо хората в групата. След което предполагам ще имате приказка с нея заприказваш я, и привличай вниманието и. Дали чрез жестове, дали чрез разкази, покажи че ти си различен от другите момчета с които тя се е срещала :)

Ако искаш да осатнете сами - ми намираш магазин/сладоледаджийница/кафе/сергия/фонтан/дърво или каквото и да било друго, и и казваш примерно "Айде да идем да го разгледаме" или "Аз ще ви я открадна за малко, отиваме за сладолед" просто нещо от тоя сорт. Тя би трябвало да се съгласи, ако ти си се показал готин. Ако не си, ако ти е липсвала увереност, ако не си бил сигурен в себе си - тя ще го усети, и най-вероятно няма да се съгласи.

След което среща само двамата ще е просто продължение на малката ви разходка :)

И да, момичетата усещат когато имаш чувства към тях. Усещат и когато нямаш. За добро или лошо :)

Ако имаш още въпроси - ЛС.

jambo_bs
03-15-2009, 14:42
Почти 100 % от горното е вярно и правилно ....... стига да можеш да го направиш. :)

mitkom89
03-15-2009, 18:49
mitkom89 ходи оправяй компютъра на гаджето на твоя приятел и след това я ебни, като й инсталираш малък вирус между краката.. ти не си тоя, който ще каже в какво се превръщам и какво съм..

Аз поне правя секс... това вече го преодолях отдавна и ми е на едно секретно място за тая тема... ти че си си галфон е ясно... в по-голям доста трудно ще се превърнеш така че не се притеснявай...

Валдес мой човек... доставя ми един вид удоволствие когато показвам на хората колко грешат... Като си толкова сваляч очаквам да те видя с Мария, Андреа или с някоя манекенка или някоя друга готина особа... Тва с общите приказки вършат работа когато момичето отсреща е някакъв шнорхел и дори да и обясняваш как си бършеш Д-то тя ще ти се радва, че въобще си и обърнал внимание... Толкова ли не можеш да схванеш, че ако ще и гащи на главата да си сложиш шанса да се харесаш е същия, както когато следваш 239-те правила на валдес СВАЛЯЧА... Омръзна ми от плитки коментари...

dimitar_ak
03-15-2009, 18:59
Лелееее. Е да ти имам примерите за мадами при които трябва да си сваляч. Първо изброените са много далече от представите ми за жена и второ за тях не е нужно да прилагаш нищо от казаното от valdes. Трябва ти единствено дебел портфейл.
Живейте и дано някой ден разберете какво е истинска жена. Тогава ще се сетите и за тази тема.

mitkom89
03-15-2009, 19:11
Кажи ми какво е истинска жена бе интернет любовнико??? С която можеш да си пишеш 6 часа по скайп и да си пращате целувки ли... Какво изобщо знаеш за жени... Това че се занимават с музика и не поакзват възможностите си не значи нито че са прости, нито нищо.Дадох ги като пример за класни и красиви жени. А и при тях найстина трябва да си сваляч... Как мислиш че става? Отиваш и си показваш портфейла и скачат при теб...
Или представата ти за жена е 250 килограмов шнорлех с изкривени зъби, която да има 90 хиляди мнения в някакъв галфонски форум...
Найстина прекалено много хора от този форум имат нужда от секс...

mitkom89
03-15-2009, 19:47
НЕ СПАМИ ТЕМАТА!!! КАТО ИСКАШ ДА МИ БЕШЕ ПИСАЛ ЛИЧНО...
Пиша всички тези коментари, защото се пълнят главите на младите хора с глупости... Не може хора, които не могат да оправят собствените си проблеми, да се опитват да оправят проблемите на другите... Някак си нелепо е... това е една от причините да спра да се допитвам до съфорумците относно някой сериозни неща случващи ми се... Не мисля, че 13 годишни лапета или 20 годишни типове с мислена като на 13 годишни лапета могат да помогнат на който и да било... И не виждам благодарностите на хилядите, забили момичета следвайки точно и ясно съветите от ВЕЛИКИЯ СВАЛЯЧ ВАЛДЕС... И какво да си ги принтнат и да чекват всеки един детайл ли... Усетете се, колко жалко звучите. Незнам как не ми е омръзнало да ви обеждавам колко грешите... явно хейта ми е в много...

dimitar_ak
03-15-2009, 19:56
Тъй като виждам, че си тотално заблуден ще те светна още нещо. Момиче нито се сваля, нито се забива. Тя е тази която решава дали да е с теб или не. Ти можеш само да помогнеш или попречиш на това нейно решение.

mitkom89
03-15-2009, 20:20
Тъй като виждам, че си прекалено светнат предполагам, че като забележат факта, че носиш оранжева риза с непомня кво беше/ от тъпите комбинации на валдес / и просто момичетата се разбиват в теб на улицата... сваляне е израз умнико... както е прелъстяване, както има и много други такива... Ти също можеш да решиш дали си с нея или не, така че не ми разправяй тъпотии моля ти се...

Tempest
03-15-2009, 20:31
за облеклото и аз не съм съгласен - всеки има вкус, но облеклото да е проблема... точно такива с мислене "щом имам пари - тя е моя" после казват "ае тая тъпа кучка ме заеба, жените са прости" и ето ти едно мнение за жените като цяло, след като си патил от 0.00000000000000000000000000000000000000000000001% от тях... :?

mitkom89
03-15-2009, 21:04
с всичко е така... типовете жени са толкова, колкото са жените... въпреки че доста от тях могат да имат по някоя обща черта, те се различават по останалите... Именно за това е тъпа и безсмислена цялата тема :-o

valdesbg
03-15-2009, 21:43
Господин енциклопедия, още колко поста трябва да изсе*ереш в темата за да останеш доволен? Осъзнаваш ли че си единствения плужек, който бълва глупости във всички възможни теми? Нито един път не те видях да кажеш нещо полезно, от къде ти идва самочувствието не знам. Замисли се ако обичаш, че не хората бъркат а ти имаш страхотно изкривени разбирания в малкия ти измислен свят.

Чудя се Мария, Андреа и другите певачки за чий трибуквеник ги споменаваш? Изобщо къде е връзката им с темата? А ако това са някакви идеали за жени или там не знам как си ги водиш в измисления ти свят, просто си ги запази за себе си. И ако се познавам с тях, какво правим? Ако си пия кафето с Мария, а с Андреа ходя на фитнес какво става с доводите ти? Ако Камелия ми е лична приятелка, а Преслава е братовчедка на позната, какво правиш? Увисваш, правилно.

Най-учтиво ще те помоля да не осираш повече темата ми. Има безброй други където да си пускаш творенията и да се заяждаш с мен, Данчо, Митко, куро и който искаш още.

И още нещо - както аз не правя изказвания за твоя личен живот, така и ти се въздържай от подобни за моя. Проблема ти е доста сериозен, но няма да влизам в подробности.

mitkom89
03-15-2009, 22:04
Господин енциклопедия, още колко поста трябва да изсе*ереш в темата за да останеш доволен? Осъзнаваш ли че си единствения плужек, който бълва глупости във всички възможни теми? Нито един път не те видях да кажеш нещо полезно, от къде ти идва самочувствието не знам. Замисли се ако обичаш, че не хората бъркат а ти имаш страхотно изкривени разбирания в малкия ти измислен свят.

Чудя се Мария, Андреа и другите певачки за чий трибуквеник ги споменаваш? Изобщо къде е връзката им с темата? А ако това са някакви идеали за жени или там не знам как си ги водиш в измисления ти свят, просто си ги запази за себе си. И ако се познавам с тях, какво правим? Ако си пия кафето с Мария, а с Андреа ходя на фитнес какво става с доводите ти? Ако Камелия ми е лична приятелка, а Преслава е братовчедка на позната, какво правиш? Увисваш, правилно.

Най-учтиво ще те помоля да не осираш повече темата ми. Има безброй други където да си пускаш творенията и да се заяждаш с мен, Данчо, Митко, куро и който искаш още.

И още нещо - както аз не правя изказвания за твоя личен живот, така и ти се въздържай от подобни за моя. Проблема ти е доста сериозен, но няма да влизам в подробности.
Нямам претенции да съм енциклопедия, просто съм много по-запознат от теб и от масата умници подвизаващи се във форума... Плужек точно на мен не можеш да кажеш / ако тръгна да се обосновавам за това ще се объркаш прекалено много :D /. Самочувствието ми си има причини... като нито една от тях не е 200-те ми мнения :razz:
Ако баба ти се казва Мария и си пиеш кафето с нея, а си виждал веднъж Андреа във фитнеса супер... радвам се за теб. Тея братовчедки на познати на един дето го бях виждал на морето са малко недостоверни чаткаш ли ... Камелия не я знам коя е, но предполагам, че и тя е от тяхната компания :) Споменах ги защото са красиви / може и изкуствено НО КРАСИВИ! / и щом си такъв голям сваляч да се опиташ да ги накараш да те харесат със смотания си метод, за да видиш колко е фушлив...

Явно приемаш нещата прекалено лично... Просто ми е смешно неразбиращи хора да дават съвети... Най-учтиво ще те помоля да си гледаш работата... виждаш че не можеш да ме обориш с жалките си твърдения и насираш гащетата... сега ще помолиш някой мод да ме изтрие от малоумната ти тема...

Ако искаш прави изказвания и за ивицата газа, можеш ли да се досетиш през къде ми е ?!? Да си чувал някога за свобода на словото??? Казах единствено, че на много хора им липсва секс и това се отразява в изкривяване на начина на възприемане на околния свят... като се причисляваш сам към тази група или някои други от споменатите от мен групи хора, това си е твой проблем...

Мойте проблеми са доста далеч от това за което си мислиш... но не съм галфон, който плаче колко е преживял и колко му е било трудно...

EeeBobii
03-15-2009, 22:08
mitkom89 Не знам какъв си и не искам и да знам! Но защо живееш в свои собствен свят? :o

valdesbg
03-15-2009, 22:22
Кроасанчо, изобщо не ме засяга кой си какво имаш и колко метра лети егото ти пред теб. Както казах в една по предна тема - не смятам за необходимо да ти обръщам повече внимание.

Изопачаваш ми думите както ти скимне и смяташ че е забавно.

Едно последно уточнение - Досега не съм те видял нищо значимо да напишеш никъде, акаш ми в темата и се подиграваш с моя труд и с още един куп хора. Кефиш се колко забавно е да разваляш чуждите замъци. Аз не го правя. Забелязваш ли разликата.

Лека вечер.

Tempest
03-15-2009, 22:57
mitkom89 тии... НОРМАЛЕН ЛИ СИ?! Щом ТИ мислиш, че секса е в основата на всичко, не значи че всички мислят така... иди да си чукаш мацките и остави хората да се развиват както искат... какво като човека има собствено мнение за това как да се харесаме на едно момиче?! Нима трябва да противоречиш на всяка казана от него дума?! Осъзнаваш ли, че на някой все пак му е интересно и любопитно... или го осъзнаваш и правиш сечено?! Не всички сме като тебе - откакто сме се родили да знаем... айде, разкарай се, ако обичаш - дай път на младите да се развиват... и после защо деградацията е на лице... благодарете на индивиди като mitkom89 :smt038

mitkom89
03-16-2009, 08:55
Нали темата е за това? Да дискутираме и тъй като аз подлагам под съмнение твойте думи и ти не можеш да ги защитиш и веднага почваш да ревеш... И за какъв труд ми говориш??? Ако се натоварваш умствено докъто мислиш комбинации за цветове, тогава какъв извод да си направя за теб??? Егото ми върви рамо до рамо с мен 8-)

Темпест... на теб представата ти за нормално, ако е да си хванеш приятелка по интернет от другия край на България и да не си я виждал до сега... явно моя свят е измислен :razz: :razz: :razz:
Но такава е представата на категорията хора компютърни мишки... и явно аз като не се вписвам в нея и веднага бързате да ме оплюете, ЗАЩО??? То вие и за гравитацията може да имате друго мнение... кажи на учителя ти по физика, че имаш друго мнение и да те остави... нима трябва да ти противоречи на всяка казана от теб дума??? Радвам се, че ви тласкам към деградация... както е казал един умен човек " Трябва да има и тъпи хора в тази държава, иначе ще е прекалено трудно на нас умните да ги контролираме" :razz: :razz: :razz:
А ти някога правил ли си секс за да знаеш дали е в основата на всичко ? / очаквам да ми отговориш на това без да си кривиш душата /

Послепис. Поне моя свят не се казва тийнпроблем.нет 8) :-P

dimitar_ak
03-16-2009, 09:09
Абе като те чета май секс правиш само в банята.

mitkom89
03-16-2009, 09:10
Така е братко... аз съм един от вас! И нека всички девствени се съберем и въздадем справедливост на покварния свят!!!

sweet_sorcerer
03-16-2009, 12:40
mitkom89 - мн си зле, човек.Ако те е яд, че някой разбира жените по-добре от теб, избивай комплекси някъде другаде.Темата е много смислена и всичко,което е написал автора наистина е полезно, особенно за тези без опит в срещите. :)

Tempest
03-16-2009, 13:21
гахахахаха света бил тийнпроблем... :lol: ти си забавен бе човек... не, не съм правил секс, и кво? Да не мислиш, че след като правя ше си променя мнението за него? И кое е в основата на всичко... апф, ти си зле, по-добре ще е да спреш да пишеш в тая тема, достатъчно показа какво можеш... както казах преди - дай път на младите и не ги изкривявай от пътя

myNameIsImmortal
03-16-2009, 13:40
секс маняците, с изкривена представа за същността ( т.е. mitkom89 ) да си пуснат тема в раздел Секс, където да дават съвети как да изчукаш някоя за едното ебaне..
Давам пример с mitkom89, който има славата на програмист, като преди месец и нещо отиде да оправи компютъра на гаджето на свой приятел, след което оправя и нея.. ЕВАЛА за идеалите ти!
И за да не споря след това, защото ще кажеш, че след като правя секс ще си промена възгледа, че съм недорасъл, неразбиращ от живота женчо, и че съм бил пикльо в краката на онова момиче, което ме беше отрязало и ме въртя 3 месеца.. сега 1 месец и половина по-късно, дойде при мен с думите, че осъзнава какво губи.. и преди да отиде в час, ме попита "Мога ли да те прегърна".. така че думите ти от миналите ми теми "Какво губи тя - нищо" са грешни ;)

И в заключение да обобщя: атакйам ис ибе (чете се отзад напред ;) )

urbangirl
03-16-2009, 14:09
mmm az sym momi4e :) i kato zana4alo tova s 6egata s nqkoq hybava 4erta na momi4eto povqrvay mi ne e ymestna i 6te ti izigrae lo6a 6ega !prosto spored men pytqt do syrceto i osven s vyn6tnost trqbva da spe4eli6 i s dy6evnost i na4in na povedenie!i ne zabravqy pyrva stypka priqtelstvo i nejnost!!! :) nadqvam se da sym pomognala!aa ... i bez obidi ne sa ti koz v sly4aq

mitkom89
03-16-2009, 15:00
не, не съм правил секс, и кво?

с теб приключих

секс маняците, с изкривена представа за същността ( т.е. mitkom89 ) да си пуснат тема в раздел Секс, където да дават съвети как да изчукаш някоя за едното ебaне..
Нали точно против такъв тип теми се боря / в момента /... Такава тема не може да се направи обективна... Какво да им обяснявам на хората, когато те трябва се покажат какви са, за да ги харесат, а не да обясняват кой видяли оня ден... не си недорасъл, просто си сбъркан...
Никъде не съм казал, че като правите секс ще ви се променят начините на мислене, просто не можете да говорите за нещо, което незнаете какво е и как се прави... все едно аз да обяснявам на някой да прави крем брюле... с какво е полезна темата точно пък на неопитните? Да се изложат пред някоя мацка с приказки за Африка...
А ти все още явно си в тая драма... нали щеше да се държиш мъжки баси човека дето си... как да не ти кажа, че си женчо като си такъв! Не съм казвал, че не губи нищо, а че губи един параноичен и манипулативен женчо, който се вживява прекалено много и в най-дребните неща.

И не се вживявай толкова с думи за майка ми... излизаш от образа си на добър форумец :razz:

ArtOfTrance
03-16-2009, 17:51
Позволете да си изкажа мнението за свещенната ви тема пътеводител - :lol: ....зле."Как да се харесаме на момиче ?".Първо няма как да се харесате на всички момичета, защото тук става въпрос за определена личност - индивидуалност.И докато Гергана харесва едни качества у вас, Мария няма да е много очарована от тях.Второ ако играете театър пред някой за да му се харесате надали ще останете дълго време с него, защото, рано или късно, ще се покажете такива каквито сте(ако не става въпрос за една вечер).За да напише такава тема човек или има голямо самочувствие и "великодушно" е решил да сподели житейския си опит или има проблем с това да се хареса на останалите и вярва, че като си сложи маска всичко ще се оправи .

Нищо лично.Ако не приемате критика нека модератора, който е направил темата важна :lol: да ми изтрие мнението.

EeeBobii
03-16-2009, 18:12
Тая тема е обяснено подробно основните и общите неща които трябва да се правят - Тинейджър проблем!

Какви са тия постове къде пуска те, нямат нищо общо с темата - мое мнение.От кога звездите и хората над 25-30 години станаха тинейджъри.
Или не знаете какво е "тинейджър" или си живеете в своя свят, просто нямам думи! :-x

До автора: Не се дразни с излишни глупости,остави ги..

dimitar_ak
03-16-2009, 18:32
Абе адаша ми май не е над 20, но ако беше щеше да е още повече за съжаление. Не че сега не е жалък.

Lyubeto
03-16-2009, 18:41
Единия минал 25 години и другия селяндурко си личи какъв успех имат срет жените и момичетата щом се водят от някакви правила написани от човек със съмнителен опит сред хората от женски пол. До сега успеха им явно се равнява на нула , та тръгнали тука да се правят на интересни . Нямате успех и няма и да имате , защото не можете явно да се покажете какви сте, не можете да се държите нормално с момиче и ЯВНО не можете да я накарате да се чувства специална във вашата компания и трябва някой да ви казва какво да правите . Язък направо . Излезте от този интернет свят и започенете да общувате . Колкото повече общувате , толкова по - лесно ще ви е в живота . dimitar_ak незнам кой е жалък и кой е минал 20те и още се води от съвети във teen форум.Май жалкия си ти и то доста, щом сам не можеш да свалиш едно момиче . Язък ти за годините ..

dimitar_ak
03-16-2009, 19:06
Единия минал 25 години и другия селяндурко си личи какъв успех имат срет жените и момичетата щом се водят от някакви правила написани от човек със съмнителен опит сред хората от женски пол. До сега успеха им явно се равнява на нула , та тръгнали тука да се правят на интересни . Нямате успех и няма и да имате , защото не можете явно да се покажете какви сте, не можете да се държите нормално с момиче и ЯВНО не можете да я накарате да се чувства специална във вашата компания и трябва някой да ви казва какво да правите . Язък направо . Излезте от този интернет свят и започенете да общувате . Колкото повече общувате , толкова по - лесно ще ви е в живота . dimitar_ak незнам кой е жалък и кой е минал 20те и още се води от съвети във teen форум.Май жалкия си ти и то доста, щом сам не можеш да свалиш едно момиче . Язък ти за годините ..

С теб сигурно хапваме и пийваме на една маса щом знаеш с какви жени съм бил и с какви излизам в момента.

ArtOfTrance
03-16-2009, 19:15
Тая тема е обяснено подробно основните и общите неща които трябва да се правят - Тинейджър проблем!

Какви са тия постове къде пуска те, нямат нищо общо с темата - мое мнение.От кога звездите и хората над 25-30 години станаха тинейджъри.
Или не знаете какво е "тинейджър" или си живеете в своя свят, просто нямам думи! :-x

До автора: Не се дразни с излишни глупости,остави ги..

ЕЕЕЕЕ Бобииии какви са тия измислени светове дето ги дъвчеш постоянно бе :lol: .За да се харесаш на някой, няма общи и основни правила(или по-точно не са тези), а дори и да са, не може да ги налагате на останалите и да искате всички да са съгласни с тях и да ви благодарят, едва ли не, че сте ги просветлили 8-) ....Иначе за твоята любима дума тинейджър надали има някой, който не знае какво е(грешката ти е в това, че не схващаш разликата между 13 и 18-19годишен)...това за звездите дето си го написал няма никаква логика в него, а и каде ги видя тия хора на по 25-30 години.

EeeBobii
03-16-2009, 19:29
^^ Мързи ме да спорим с теб по тая тема...Светът отива на провал.Преди години, когато са били на 13-14 си мислили как се играе на улицата или с куклите/камиончетата, а се га какво :? , тия на 13-14г се чудят къде да се ебат както заиците.Сигурно си въобразявам, ама днешния младежш имат интелигентност на 18-19г "преди години".разбираш ли какво имам предвид...тийнейджърите са вече 13-14-15.

mitkom89
03-16-2009, 19:32

WORD http://forum.359hiphop.com/html/emoticons/chainsaw.gif

А боби ти само някви 15 годишни ли ще сваляш бе мен...
димитре_ак ако и в живота си толкова доверчив на безмозъчни индивиди, явно гуменетките ми имат по-голям успех от теб с жените...
И айде похвали се с какви жени си бил досега :) Гумени...?[/img]

EeeBobii
03-16-2009, 19:38
mitkom89 - Абе мен, ти не ме учи аз какво че си правя с живота си! Много ми е интересно какво можеш да направиш, без основа.

sweet_sorcerer
03-16-2009, 19:45
Позволете да си изкажа мнението за свещенната ви тема пътеводител - :lol: ....зле."Как да се харесаме на момиче ?".Първо няма как да се харесате на всички момичета, защото тук става въпрос за определена личност - индивидуалност.И докато Гергана харесва едни качества у вас, Мария няма да е много очарована от тях.Второ ако играете театър пред някой за да му се харесате надали ще останете дълго време с него, защото, рано или късно, ще се покажете такива каквито сте(ако не става въпрос за една вечер).За да напише такава тема човек или има голямо самочувствие и "великодушно" е решил да сподели житейския си опит или има проблем с това да се хареса на останалите и вярва, че като си сложи маска всичко ще се оправи .

Нищо лично.Ако не приемате критика нека модератора, който е направил темата важна :lol: да ми изтрие мнението.
Тук не се говори да играеш театър, а да имаш някакви основни идеи какво да правиш.Ако не си забелязал форума е пълен с теми от рода на "какво да правя на първата среща' и "за какво да си говорим"...Авторът дава насоки (при това правилини )за подхода за тези,които нямат опит.Ти щом си толкова "напред" не чети темата!

mitkom89
03-16-2009, 19:49
ква основа ми говориш уее... тва да не е математика или физика... контактите с хора не са точна наука... защото хората са различни! Не са като числата / примерно / да важат еднакви закономерности за всички!!! Нямаш си представа колко нелепо звучи, особенно за хора имали контакти с жени/момичета извън IRC, скайп или някви насрани форуми... Типове хора има безброй много. Вие като сте такива, който предпочитат да следват някой / очевидно в момента не сте уцелили някой трезвомислещ / нека това да бъде вашия път... Да имитирате и да копирате каквото сте прочели и да бъдете клиширани винаги... Но факта е, че никой не си пада по тези хора с план графика... Някой беше казал да бъдете себе си! Мисля, че само този пост трябва да остане в цялата тема с огромни букви!!!
БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ!!!

mitkom89
03-16-2009, 20:15
Важна подробност е и тембърът, с който говориш. Прекалено пискливият глас не е сред любимите на жените. Не е нужно и да грачиш като мечок-махмурлия разбира се :) Постарай се гласа ти да има дълбочина. Друго важно условие за да отвориш врата по пътя към сърцето на една жена е какво излъчваш с гласа си. Когато си на среща обаче - гласа ти се вкочанява, започваш да заекваш, да изпускаш думи букви... абе личи че се притесняваш от километри. Затова - постарай се да не мислиш за това че си с момиче на среща. Представи си че си обясняваш на малкото ти братче как са изчезнали динозаврите. Придай малко академичност в гласа си.

По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим."

Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....." ....

Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш.
Докато говориш, премести се до нея и започни да говориш до нея. Ако не реагира негативно и не се дръпне значи до тук си успял. Ако ли не - търси грешката някъде в себе си. Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти. Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно. Докато говориш просто я гушни
...

Нека направя кратък разбор на "ОСНОВАТА"
1) Кое му е толкова важно на тембърът? Какъвто ти е гласът такъв е... Не може на първите 5 срещи да си преправяш гласа и после като те чуе да каже "Защо ти е такъв гласа"... Какво ще и обясниш, ами четох в един форум еди си кво си... Особенно с академочността ще ги разбиеш отсякъде...
2) ХАХАХАХАХАХАХАХАХА Това звучи 300 пъти по-глупаво от айде на кафе... просто защото айде да пием едно кафе е някак по-непринудено... Знам едно място където правят як шейк... http://forum.359hiphop.com/html/emoticons/stupidme.gif
3) Вместо да говориш за Митко и металика, защо просто не и обясняваш " А бе много си тъпа, много си проста, много си тъпа много си проста, закона на ом гласи еди си кво си, снощи цяла вечер пърдях в нас и много миришеше..." НАЛИ НЕ ТЕ СЛУША ?!?!? Кажи като се изаках, акото ми приличаше на Бил Клинтън и Майкъл Джордан и имаше прическата на бъгс бъни...
3) Като се преместиш до нея, какво очакваш да каже??? Бягай бе нещастник??? това е първа среща! Няма да те разкара, но ще и е тъпо. ТОВА Е СУПЕР НАХАЛНО... Сложи ръка... оууууу йес ЖЕСТОКО! Право я хвани за гъза ако искаш...
4) Като обобщение. Ако си различен няма да имаш нужда да слушаш тези съвети и да ги правиш. И като ги прилагаш няма как да си различен! И ако не се имаш за смотльо / и ако в действителност не си такъв/ ще можеш да забиеш една мацка без помощта на олигофренска тема... Отивайте и се мислете за най-големите, после като ви свалят на земата пак ще има реване!

Tempest
03-16-2009, 20:59
да обобщя ли след всичката плява, която сготвихте в темата? Автора се опитва да бъде полезен по свой начин, никой не може да го вини... неслучайно темата е сложена като ВАЖНА!!! И вие, понеже няма с кого да се заяждате, и дайте да се правим на умници в по-забележимата тема... добре, изявявайте мнение, но не и нападки към потребителите... или правила на форума няма за вас?! Човека е решил да помогне на начинаещите - който иска да действа по този начин, има пълното право да го направи... има допълнителни въпроси - автора ще помогне с каквото може... честно казано темата беше къде-къде по-приятна преди да се появите вие... защо всичко полезно за хората се преебава от некадърници?!

mitkom89
03-16-2009, 22:23
Алооооооооо Видин... имаме ли връзка??? Незнам кой кого напада... Вие като се правите на тъпаци, ние защо да не се правим на умници ?!?
На мен пък темата не ми беше приятна преди да се появя! Не ме кефи как ме обиждаш без да ме познаваш... И на мен ли ръцете да са ми в Д-то и да незнам как да разкарам приятелката на някое момиче... Ооооооле оле прекалено много се вживяваш... любимата ми фраза за хора като теб е "Ще видиш"... След време друга песен ще попееш! С тази компютърна любов сте си взели здравето и душата... Колко се радвам, че в личния си живот не контактувам с чак толкова загубени хора...

Доста скоро ще има и обяснения на наглед невъзможна ситуация - как да се харесаме на непознато момиче от улицата.

Нещо не го виждам... и с голямо нетърпение го чакам... Дори вземи да издадеш книга ако питаш мен!!!

Защо??? Питам аз света! Светааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааа

Tempest
03-17-2009, 06:20
не, пич... определено не ме познаваш за да твърдиш, че "друга песен ше пея"... :x

mitkom89
03-17-2009, 06:38
Значи си супер изпаднал, не стремящ се към прогрес човек... Какъв друг извод да си правя?!? А и всеки човек желае след време да си е същия... Както казах по-нагоре "Ще видиш!"

sweet_sorcerer
03-17-2009, 09:41
Айдеее развалихте хубавата тема! mitkom89 - като не ти е приятна, не я чети! :-x

Tempest
03-17-2009, 13:58
Значи си супер изпаднал, не стремящ се към прогрес човек... Какъв друг извод да си правя?!? А и всеки човек желае след време да си е същия... Както казах по-нагоре "Ще видиш!"

и такъв да съм, хубаво, на тебе кво ти влиза в личните планове?!

mitkom89
03-17-2009, 14:04
Влиза ми до колкото показвам какви хора се вслушват в тези съвети... което пък е показателно колко са стойностни те...

GAME OVER

LizZz
03-17-2009, 14:46
Какъв си ти, селски чук, да обясняваш на ВСИЧКИ, че тези съвети са грешни, бе?!
И хехе, GAME OVER. Голям ли си играч??
Ако искаш кажи ти какво се прави с момиче на първа среща. Само така ще ме обориш, всякакви други простотии ще докажат само колко си тъп.

mitkom89
03-17-2009, 15:09
Ако искаш кажи ти какво се прави с момиче на първа среща.

Няма рецепта бе мой... Това се опитвамда ви обясня... Отиваш си на срещата и това е... Да не мислиш, че едно време баба ти и дядо ти са си говорели за Африка и за металика... Ходели са с галошите и тва е... Какво толкова сложно го изкарвате бахти хората...

Tempest
03-17-2009, 15:27
Влиза ми до колкото показвам какви хора се вслушват в тези съвети... което пък е показателно колко са стойностни те...

GAME OVER

:lol: не си ти тоя, който може да ме определя какъв съм и колко съм стойностен... първо, че не ти е работа и второ, че си далече от представа си за мене... ако си изградил мнение за мене от мненията ми в тоя форум... наистина си много далече от истината... добре, няма точни правила като идеш на среща, ама има някои главни насоки, които трябва да се спазват, най-малкото защото иначе ще изглеждаш кретен... айде, давам ти път да ми направиш пълен психологичен профил по някви 300 кьорави мнения!

BlueCat
03-17-2009, 15:27
mitkom89 е прав. НЯМА РЕЦЕПТА! Замислете се ако всички спазваха тези правила всички срещи щяха да са еднообразни и скучни. Всички щяха да изпълняват едни и същи неща...
Средното положение отново се оказва най-добро. За начинаещите е добре поне малко да се образоват и точно затова е тази тема. Но на мен много неща от нея не ми харесват. Да ми разправят за Митко например, дето изобщо не го познавам! Така че няма универсални правила. Едни момичета харесват едно, други - друго. Много момчета, който нямат опит ще се вторачат в монитора и ще наизустяват правилата. Щото случайно ако пропуснат да сравнят зъбите на момичето с тези на Бъкс Бъни срещата ще се окаже истински провал :lol: Затова трябва да бъдат СЕБЕ СИ. Да кажат това, което им идва отвътре, на момента, а не 2 дни преди това да си изготвят списък с евентуални теми и случки, с които да забавляват девойката.

mitkom89
03-17-2009, 15:44
ако си изградил мнение за мене от мненията ми в тоя форум... наистина си много далече от истината...

Значи си супер фейк... И си с няква маска тук във форума... Сам се показа каква си мишка... В общи линии не ме и интересува какъв си...
А кретени ще изглеждат тези които са кретени... :lol:

LizZz
03-17-2009, 15:58
Гле'й сега.
Има хора, които са тежко отчаяни и не знат ИЗОБЩО какво да правят. Отделно, се притесняват от отхвърляне и т.н.
Тази тема дава много важни съвети.
Повдига малко самочувствието, но най-важното : ДАВА НЯКАКВА ИДЕЯ ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ ПРАВИ ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩА.

Автора е споменал, че тези работи всеки си ги пречупва през собствената призма. Явно се налага да обяснявам, че призмата пречупва бялата светлина в какъвто вид я срещаме по цял ден на 7-те цвята на дъгата. ДЕМЕК: всеки съвет може да се разпадне на по-голям брой идеи и т.н.

Не казвам, че трябва да си носим лист с програма за вечерта. И автора не казва така.
Просто дава доста голяма яснота.

Сега разбери това и спри да се правиш на много умен.

А относно примера с бабите - и тогава е имало кавалерство, срещи и т.н.

Jesus
03-17-2009, 16:02
Като твой сенсей ще ти дам още 1 урок :)
"Накажи идиота с мълчание" :)

LizZz
03-17-2009, 16:27
Като твой сенсей ще ти дам още 1 урок :)
"Накажи идиота с мълчание" :)
Аз мълчах, мълчах, ама той не се сети. 8-)
Това ми е мнението, няма нужда да говоря повече - той ще го направи вместо мен.

5StaR
03-17-2009, 19:39
Guide-а е полезен.. Който има нужда да го прочете 8) 8)

valdesbg
03-17-2009, 20:35
Благодаря на хората, които са изразили подкрепа по някакъв начин.

митко89 или какъвто ти е ника: да си чувал за научен труд? Защо по дяволите си мислиш че работата на полето е единствения труд който съществува? Страшно съм очаровам от наглото ти поведение, и абсолютно безпочвените ти критики и нападки. Като начало - чалга-певачките са ти идола за красота. Съжалявам че не са и моя. Отделно - само Мария и Андреа ли са красивите жени в българия? Ако смяташ темата за излишна, ползвай търсачката и виж колко хиляди теми има с проблема "какво да парвя на първа/втора/трета/десета среща" "как да покажа че харесвам момичето" и темподобни. Просто при следващаат такава ще ги препращам към теб. Надявам се да не си толкова учтиш колкото с мен. Отделно..."бъдете себе си", ми ако си загубеняк бъди загубеняк на срещата. И после реви по форуми какво и как. Нали цялата идея е да предложиш път за промяна, или няколко и всеки ще си реши по кой да тръгне. Нито те карам да ми спазваш съветоите, нито искам да си ги окачваш над леглото. Замисли се малко. Благодаря и че ми оспами темата, надявам се вече да можеш да спиш спокойно. Знаеш ли аз на теб нищо няма да доказвам, нито съм длъжен нито имам желание. От километри личи че имаш проблем и той е заложен много по дъбоко отколкото си мислиш. Иди при специалист, последните няколко реда са сериозни. Ще поговоря с хората, отговорни за спама и офтопиците. В темата има наистина много.

Към всички които смятат че съветите ми са грешни - моля оставете един сбит пост в който да кажете защо смятате така и не се занимавайте с темата. Всеки ваш следващ пост ще е заяждане и подигравка. С мен и останалите потребители. Мнението е като задника - всеки го има, но аз не навирам моя в лицето ви, нали?

За пореден път се убеждавам че е по добре да оставиш някого да си троши главата и сам да стигне до изводите...

mitkom89
03-17-2009, 20:54
Благодаря на хората, които са изразили подкрепа по някакъв начин.

митко89 или какъвто ти е ника: да си чувал за научен труд? Защо по дяволите си мислиш че работата на полето е единствения труд който съществува? Страшно съм очаровам от наглото ти поведение, и абсолютно безпочвените ти критики и нападки. Като начало - чалга-певачките са ти идола за красота. Съжалявам че не са и моя. Отделно - само Мария и Андреа ли са красивите жени в българия? Ако смяташ темата за излишна, ползвай търсачката и виж колко хиляди теми има с проблема "какво да парвя на първа/втора/трета/десета среща" "как да покажа че харесвам момичето" и темподобни. Просто при следващаат такава ще ги препращам към теб. Надявам се да не си толкова учтиш колкото с мен. Отделно..."бъдете себе си", ми ако си загубеняк бъди загубеняк на срещата. И после реви по форуми какво и как. Нали цялата идея е да предложиш път за промяна, или няколко и всеки ще си реши по кой да тръгне. Нито те карам да ми спазваш съветоите, нито искам да си ги окачваш над леглото. Замисли се малко. Благодаря и че ми оспами темата, надявам се вече да можеш да спиш спокойно. Знаеш ли аз на теб нищо няма да доказвам, нито съм длъжен нито имам желание. От километри личи че имаш проблем и той е заложен много по дъбоко отколкото си мислиш. Иди при специалист, последните няколко реда са сериозни. Ще поговоря с хората, отговорни за спама и офтопиците. В темата има наистина много.
Към всички които смятат че съветите ми са грешни - моля оставете един сбит пост в който да кажете защо смятате така и не се занимавайте с темата. Всеки ваш следващ пост ще е заяждане и подигравка. С мен и останалите потребители. Мнението е като задника - всеки го има, но аз не навирам моя в лицето ви, нали?

За пореден път се убеждавам че е по добре да оставиш някого да си троши главата и сам да стигне до изводите...

1) Научен труд ?!? Чувал съм, но в мойте спомени научния труд е в областта на някоя наука, А ТОВА НЕ Е НАУКА!!! Също така научния труд е произведение на човек, носещ научно звание...
2) Аз си обосновах критиките и нападките... и за пореден път обяснявам, че дадох за пример певиците, защото ги знаят всички и найстина са красиви...
3) Изпращай ги ако щеш да скачат от моста... Не съм претендирал, че съм УЧТИШ, нито учтиВ
4) Това е може би най-правилното нещо! Ами като са загубеняци, нека да си блъскат главите и да намерят проблема... Мислиш, че като говорят за Африка и за Металика ще станат по-малко загубеняци ли?!? Всеки е започнал отнякъде...
5) Нищо недей да ми доказваш... нито си длъжен, нито имаш желание, НИТО МОЖЕШ!!! / това май го пропусна... /
6) Не смятам нито един от постовете си в темата за спам!!! Оплачи се на майка си и баща си, че някой те е наредил във форума... Като не можеш да се оправиш сам веднага тръгна да викаш да ми трият мненията... Браво бе мен... Голям мъж си 8-)
7) И да! Като оставиш чивек сам да стигне до решението, той го цени повече отколкото, когато му дадеш 5000 отговора и не може сам да си ги обясни...

LiZz научи се да пишеш, после се замисли над поста си... прочети го още 2-3 пъти и пак пиши... Може да се окажеш ТЕЖКО ОТЧАЯН :razz: :razz: :razz: Чувал ли си какво са казали умните хора "Всеки си носи кръста сам..." Не можеш винаги да се мъчиш да помагаш на хората, дори вашето не е помощ... Оспорих и разбих вашите съвети и никой не стана да ги защити с някакви смислени аргументи... Най-силния ви аргумент е " Ами те влизат и питат и трябва да има такава тема..." . Нямам думи просто! И седнали сульо и пульо да правят тема как да сваляме момичета... Знам какво е призма... Но явно вашите са развалени нещо!

Jesus... тази фраза я е казал човек, нямащ какво да каже...

ПС.
Благодаря

Моля. Пак заповядай... :-) :-) :-) [/quote]

ППС. Незнам. Аз ако бях на твое място, бих се заровил някъде... Ако може да е и ПО ДЪБОКО... /научи се да пишеш/

Flapjack
03-17-2009, 21:54
Хаааааааааааааааааааааааа аааааааааааа х
Ок
Знам, че Валдес се е постарал, но не виждам на кого биха му свършили работа тия съвети. Да това е тийн форум и може би ще са от полза на някой от по малките навлизащи тъкмо навлизащи в пубертета но ако тия работи който валдес е написал не ги знаете или поне се досещате( че като излезеш с момиче не трябва да миришеш на обор и да се хилиш като идиот). Иначе като идея темата не е лоша само дето в момента май се е получило случка от типа
"кой ми сра в гащите".
а...има една поговорка. Ако сам не можеш да си помогнеш друг никой не може.Ако родителите ви не са ви възпитали като хората ( за тва лек няма май) или ако сте си срамежливи по природа освен ако не преодолеете себе си и не стананете хора, защото да не можеш да обелиш две думи или да вържеш разговор .... то това си е просто генетика мисля.
Не се притеснявайте при 9 от всеки 10 годините и опита си казват думата и най- накрая дай боже всички ( да дори и аз) да станем щастливи татковци с хубави булки добри заплати и здрави деца.
Айде да сте живи и здрави.

п.п.:Митко .... направо ме съдра с тоя хейт не е истина колко изобретателен език може да има човек, жалко че не е насочен в правилната посока :razz:

mitkom89
03-17-2009, 22:19
п.п.:Митко .... направо ме съдра с тоя хейт не е истина колко изобретателен език може да има човек, жалко че не е насочен в правилната посока :razz:

WORD...

Не е само от хейта, просто не могат да се обосновават добре и за това изглеждат нелепо... А и все още мога да го насочвам за добиване на максимални ползи от доста неща този мой хейт :o

OWNED http://forum.359hiphop.com/html/emoticons/chainsaw.gif

Flapjack
03-17-2009, 22:27
К.

LizZz
03-18-2009, 03:15
Аз ви казах.. Говори сам за себе си. :lol:
Абе, ти наистина си глупав.
Нямаще за какво да се хванеш и хайде за това как съм писал.
Евала, просто. Затапи ме зверски. И то една грешкаааааааа...

Ако няма да казваш нещо по темата - моля, не пиши.
Пречи на себе си, но на другите недей.
Ае със здраве.

Тук грешки виждаш ли? :lol:

Lyubeto
03-18-2009, 06:00
Така ще насоча поста си към Валдес , защото само той отговаря по - смислено.
Като за начало, как изобщо си позволяваш да напишеш името на собствената си родина с малка буква ? Недопустимо е ! Правиш някакви грешки от бързане или неэнам от какво , но също не е приятно. За да водиш спор, едно от важните неща е да можеш да се изразяваш на правилен българси език , а в случая да пишеш. За това не давай определения за хората.
"Отделно..."бъдете себе си", ми ако си загубеняк бъди загубеняк на срещата" . Как смяташ , че се придобива опит в срещите? Със стоене и четене на форуми ли? Пак се повтарям , но едно момиче ако реши да излезе с теб, значи те харесва поне малко. Така , че дали загубеняк , дали не , тя те харесва такъв , какъвто си. Плюс това знаеш ли как няколко любовни разочарования помагат да спреш да бъдеш загубеняк ?
"Нали цялата идея е да предложиш път за промяна, или няколко " ... какъв път за промяна , какви 5 лева?

"Към всички които смятат че съветите ми са грешни - моля оставете един сбит пост " - защо в сбит ? Май някой не може да приеме чуждото мнение . Пък и как да не се занимавам с темата, при положение , че ти караш "начинаещите" още повече да се заробват пред комповете си и при проблем не да се опитат сами да го разрешат , а веднага форум ала бала .Не искаш да ти завираме мнението си , докато ти правиш това и не приемаш чуждото .

И за край ще те попитам - ти изобщо бил ли си с момиче , прилагал ли си си методите или пишеш ей така?

valdesbg
03-18-2009, 08:58
Любе - да, прилагам това което съм написал. Разбира се много по разчупено. Принципа обаче е същия - излез от общия знаменател, не бъди натегач, бъди различен. И което е още по интересното - досега нямам негативна реакция. А вярвай ми момичетата не са едно или две.

Да, едно момиче те харесва поне малко ако реши да излезе с теб. Дай да убием и малкото симпатия с инфантилно поведение и после да пускаме теми във форума "Къде сбърках". И след 20 срещи да си кажеш "Баси дебила съм, как не се сетих по рано". Е ще се научиш, но по трудния начин...

Казах сбит защото иначе стават локуми и обиди. Къде заробвам неопитните? Нали това е идеята на темата - да излязат навън и да опитат нови неща. Някои ще работят други - не. При всички случаи когато опитат новите неща обаче ще им дойдат на акъла още неща, които аз не съм написал. И ето ти смисъла на темата и идеята заради която пиша.

Чуждо мнение приемам, когато е адекватно изразено. Не приемам да бъда нечия хранилка.

П.П> Пише се България, грешката е от бързане, благодаря за отбелязването:)

П.П.2 Това е много различно изказване на позицията от митко-то. Затова те поздравявам.

mitkom89
03-18-2009, 09:30
Нямаще за какво да се хванеш
Виждам виждам :D

Валдес ти си моя идол... За мен си въплащение на Ромео :smt054
И сам знаеш много добре, че точно този тип хора, които отиват на първа среща ще направят всичко което каза! Точка по точка и буква по буква! Защото нямат никакъв опит! И това гарантира провала им, защото представяш ли си го някакъв малък шмуц, как се опитва да обясни нещо за Африка, а дори незнае къде се намира...

А как мислиш с твойте съвети няма ли да убие и малкото симпатии? И като се сети "Оле обърках реда на съветите... край свършено е с мен"
И защо не намерих нито един, който никога не е ходил на среща, прочел е всичко, после е отишъл на срещата и след нейния край е написал, колко много са му помогнали съветите ти??? Дори навсякъде другаде където има теми, всеки казва, ами аз го прочетох, но не намерих отговор на въпросите си!!! Извод - няма нужда от такава тема!
20 срещи... това найстина трябва да е тежък случай, но замисли се малко, ако всички сваляха момичета със суууууупер успех, за нас нямаше да има момичета... / прозвуча леко тъпо, но смисъла беше друг /

Каза сбит, за да може да не се обосновават сериозно и да са по-лесни за оборване... И не е това идеята на темата!!! Не изкривявай думите си както ти се налага... Дори ти си на почти същото мнение като мен, просто се беше вживял толкова много с този НАУЧЕН ТРУД и като се появиха хора да го критикуват се наака...

Къде си видял локуми и обиди? Единствено сами се обиждахте... Да не говорим, че по-сериозни обиди бяха насочени към мен, НО НЕ РЕВА КАТО УЧЕНИЧКА! Казвал съм нещата каквито са... ако е обида, че само някакви девствени с приятелки хванати по интернет ти се връзват... то съжалявам и ги моля да приемат мойте извинения 8-)

Чуждо мнение приемаш, но когато е същото като твоето! Не си криви душата, всички го видяхме това. Дали приемаш или не приемаш като си хранилка, хранилка ще бъдеш!

И както каза Любето научете се да пишете, ако искате да водите някакви дискусии, в противен случай мнението ви изглежда аматьорско и дори смешно...

Presley
03-18-2009, 10:07
Валдес ти си моя идол... За мен си въплащение на Ромео :smt054
И сам знаеш много добре, че точно този тип хора, които отиват на първа среща ще направят всичко което каза! Точка по точка и буква по буква! Защото нямат никакъв опит! И това гарантира провала им, защото представяш ли си го някакъв малък шмуц, как се опитва да обясни нещо за Африка, а дори незнае къде се намира...

А как мислиш с твойте съвети няма ли да убие и малкото симпатии? И като се сети "Оле обърках реда на съветите... край свършено е с мен"
И защо не намерих нито един, който никога не е ходил на среща, прочел е всичко, после е отишъл на срещата и след нейния край е написал, колко много са му помогнали съветите ти??? Дори навсякъде другаде където има теми, всеки казва, ами аз го прочетох, но не намерих отговор на въпросите си!!! Извод - няма нужда от такава тема!
20 срещи... това найстина трябва да е тежък случай, но замисли се малко, ако всички сваляха момичета със суууууупер успех, за нас нямаше да има момичета... / прозвуча леко тъпо, но смисъла беше друг /

Каза сбит, за да може да не се обосновават сериозно и да са по-лесни за оборване... И не е това идеята на темата!!! Не изкривявай думите си както ти се налага... Дори ти си на почти същото мнение като мен, просто се беше вживял толкова много с този НАУЧЕН ТРУД и като се появиха хора да го критикуват се наака...

Къде си видял локуми и обиди? Единствено сами се обиждахте... Да не говорим, че по-сериозни обиди бяха насочени към мен, НО НЕ РЕВА КАТО УЧЕНИЧКА! Казвал съм нещата каквито са... ако е обида, че само някакви девствени с приятелки хванати по интернет ти се връзват... то съжалявам и ги моля да приемат мойте извинения 8-)

Чуждо мнение приемаш, но когато е същото като твоето! Не си криви душата, всички го видяхме това. Дали приемаш или не приемаш като си хранилка, хранилка ще бъдеш!

И както каза Любето научете се да пишете, ако искате да водите някакви дискусии, в противен случай мнението ви изглежда аматьорско и дори смешно...

Евала,пич!

Presley
03-18-2009, 10:20
Повдига малко самочувствието, но най-важното:ДАВА НЯКАКВА ИДЕЯ ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ ПРАВИ ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩА.

А,ама то и эа тея неща ли имало етикет бе?
ГЛЕЙ СА,ако си чук и със и беэ съвети - пак си оставаш чук.

Alabalaportokala
03-18-2009, 13:37
mitkom89, не ме карай да се връщам назад във високо интелектуалните постове изпълнени със стилна литературна критика и да ти показвам всичките грешки които си допуснал. Защото не са малко...надявам се си мъж и след това мнение няма да тръгнеш да редактираш постовете си, а и да тръгнеш е все тая защото те са факт и аз съм ги видял.

Та както и да е. Понеже ти се явяваш голям психолог, и "умееш" да разчиташ кой мишка, кой плъх, кой канарче, явно сме колеги...защото и аз умея. Ти не се спря да натякваш че си правил секс, не се спря да натякваш че този и онзи бил девствен и т.н. О' велики секс жребецо, нека ви светна нещо че истинския ебач не се прави на голямата работа пред дечурлигата в тоя форум. Не повтаря във всяко свое мнение че поне бил правил секс. Това всеки го може, да излезна на улицата и да се фукам пред 14-15 годишните келеши с колко съм преспал при положение че имат жълто около устата си. Но ти защо го правиш ? Че и повтаряш и повтаряш. Искаш да се защитиш, искаш навсяка цена всички тука да разберем че митком89 бил правил секс и хейтваш и обиждаш сякаш да си девствен е срамно и пагубно. Ето това мой човек е чиста проба комплексарщина. Ти си 1 или айде бил си (давам ти не повече 2-3 да си го правил) от тея деца които до 18 годишна възраст са били девствени, приятелите ги ебават че още не могат да направят сефтака и те се комплексират и в мозъка им се наслагва мисълта че да си девствен е нещо ужасно и срамно. И понеже по някаква случайност ти се е отворил парашута и си направил сефтака единственото ти място за изява остава тийнпроблем.нет, където интернет пространството ти служи за прикритие, а заблудените деца в тоя форум допълнително да повдигат въшките. Да, ама не и не забравяй че винаги има някой който чете и се смее на постовете ти и се смее на заблудените овци които ти казват евалла и се съгласяват със смешните ти постове. "GAME OVER". Надживей периода на урлд ъф уаркрафт и влез малко в реалността. Тези изрази далеч не те правят по велик. И понеже съм сигурен че имам повече опит от тебе в леглото и с жените ти казвам че не е хубаво да ебаваш хората които не са правили секс или не им върви с женското / мъжкото съсловие, иначе рискуваш да се превърнат като тебе, а това не е хубаво.

Друго което да добавя. Ти твърдиш, че трябва да бъдеш себе си. Охх да виждам колко ги разбираш нещата. И пак като по опитен ти заявявам че ако искаш да имаш всяка жена трябва да поизневериш на себе си и да нарушиш някой друг принцип. Всъщност трябва да забравиш че имаш принципи. Сега афектирания ти мозък чете това и веднага замисля как ще ми отговори колко жалък съм бил за да изневеря на себе си за да съм имал някоя жена. Да, ама не приятелю и както ти обичаш да казваш :

"Ще видиш"

А колкото до темата. Общи и сухи неща. Верни са до известна степен. Рецепта няма, всичко зависи от конкретната ситуация. На момента трябва да става всичко иначе се губи спонтанността на първата среща. Хубаво е неопитните и бъдещи свалячи първо да се научат да контактуват свободно с женското съсловие и тогава да прибягват до покани за срещи. В интернет нищо няма да се получи. Четеш --> асимилираш --> забравяш. Практиката му е майката

Поздрави !

LizZz
03-18-2009, 13:57
Пресли, не казвам, че има етикети. Просто дава някаква идея на тези, които я нямат.
А е и добър старт. Този, който я приеме буквално ще пробва, ще види какво НЕ трябва да прави следващият път и така...

Защо приемате всичко толкова буквално?

Митко, нали не си толкова плосък, че да взимаш объркано Ш с Щ за грешка, която съм направил нарочно.

dimitar_ak
03-18-2009, 13:59
@Alabalaportokala

+1

mitkom89
03-18-2009, 14:23
Alabalaportokala напротив, въобще не съм афектиран. Дори се радвам на постове като твоя! Но за грешките грешиш! Единствените грешки, които още допуснам / никъде не съм казал, че имам висока езикова култура, просто е по-висока от тази на другите, джафкащи се с мен / са в пунктоацията! И въпреки всичко ще се радвам да ги видя. Спокойно няма да ги редактирам! Не съм психолог, но умея да боравя с фактите, което се вижда от всичко изписано в тази и не само тази тема. Не съм казал, че съм кой знае какъв жребец, но имам с какво да се похваля. А и не смятам, че повечето са дечурлига, а напротив! Те са мой връстници... Не виждам кой от тях е 14-15 годишен... А на тази възраст за момче, не е много голяма гордост да е девствен / говоря за 18-19 годишните /. Далеч съм от комплексите, особенно на сексуална тематика! И тук вече говориш на сляпо... Което не ти прави чест, като се има в предвид останалата част от поста ти, която е доста добре издържана. Но всеки допуска грешки. А и нямам никакви цели да се прикривам... който се е поинтересувал от нещо за мен съм му казал! И не правя нищо, за получаване на подкрепа от другите, защото когато съм прав тя не ми е нужна!!! Дали ме подкрепят 200 човека или 0 не променя факта, че моята теза и начина по който я защитавам е правилен! И за компютърните игри също говориш на сляпо... може и да имаш повече опит от мен, но не си прав. Като засегнеш някой, той се мобилизира и започва да действа по-креативно... Бих се радвал повече хора да стават като мен...

Относно другото къде в да бъдеш себе си задължително включва да имаш принципи... или да ги спазваш? Точно тази тема налага принципите... И напротив, защо да си жалък като изневериш на принципите си? Нали имаш цел, която се явява по-важна от тях... Щом си си поставил такава цел, значи си наясно с това какво можеш и не можеш да направиш/пожертваш за постигането и... Лично аз също бих го направил!

ПС. Много се радвам, че съм привлякъл вниманието и на по-трезво мислещи хора :) С този коментар нямам за цел да ти се мазня или каквото и да било. И още веднъж да ти кажа, очаквам да видя къде са ми грешките.

Lyubeto
03-18-2009, 14:33
Ще кажа само две думи , защото всички големи разбирачи взехте да го играете .

Алабалапортокала - С какво показа ,че си по - добър (както казваш ти ) от Митком89 ? С нищо ! Изписа няколко реда в които правиш личностна характеристика на потребителя ,а по темата 2 реда . За какво пишеш изобщо , за какво се намисаш в спора като нямаш какво да кажеш по темата? Ей така, да се покажеш , да се самоизтъкнеш ли ?ХаХаХа бих казала аз на целия ти пост .Извод - Ненужен пост!

Лиз - Ами ако ти кажа ,че във всеки втори твой пост има правописни грешки ?Тогава какво ? Ти за какво всъщност писа в темата ? Само , за да се заяждаш ли ? Не вървиш , защото дори и в едно заяждане не можеш да напишеш нищо интересно .

Димитар-ак - за него какво ? Пак нищо . Бях изказала мнението си за него по - горе , което отново си остава същото. От нямане какво да каже , само едно +1 , като типичните пубери на по 14 - 15 години . Което съответно отново потвърждава мнението ми по - горе .

До тук с простотиите , сега малко и за по - важното - темата!

Валдес ...
"Дай да убием и малкото симпатия с инфантилно поведение " и какво като стане така ? Дори е по - добре . Щом си инфантилен , такъв си си . Ще се преструваш 1 -2 -3 срещи ,а после какво ? Пък и един човек винаги се издава , когато се преструва . И какво следва? По - голямо разочарование от това ,че всъщност не познаваш човека до себе си .

""Баси дебила съм, как не се сетих по рано"" ако някой се усети чак на 20та среща за това наистина е дебил и е добре ,че го е осъзнал сам !!! А и сам е най - добре , ако щеш дори характера се оформя по - добре така .

"Къде заробвам неопитните? " - как къде ? И какво тука си споделят проблема , ти им "помагаш" , те после излизат навън и го "разрешават " , сега добре . 1 - 2 -3 месеца така , а после какво ? Не може да се справя сам в ситуацията , не може да преценя сам кое е най - добре във връзката му . За какъв напредък ми говориш изобщо?

"да, прилагам това което съм написал. Разбира се много по разчупено" - еми кажи голямата тайна де . Нека всички да научат как става номера гарантирано и да няма "тъпи теми " . Защо оставяш горките хорица да се мъчат . А и на мен като момиче ще ми е интересно да прочета .

Alabalaportokala
03-18-2009, 14:46
Греша, греша, греша, греша, греша. Че то било много лесно да се набеди човек в грешка. Ти може и да не твърдиш че си големия жребец, но в почти всеки твой пост виждам секс секс секс и ти си девствен ти си девствен ти си девствен, което е правопропорционално. Сякаш е голямата работа да правиш секс. Нищо особено, а просто начин за възпроизводство и извличане на удоволствие. Не е гордост, не е срам. Девствеността не е порок. Познавам момчета които не могат и не могат да го получат, не им върви и толкова. Нима трябва да ги виним затова или подиграваме? Аз мисля че е по важно това какво имаш на втория етаж, а не с колко ефтини курви си преспал. Защо четеш между редовете и защо извърташ така както ти е удобно?? Не си обективен. Добре знаеш каква е аудиторията в този форум и каква е средната възраст на повечето от пишещите. Който се е позаинтересовал нещо казваш? А нима пак не можеш да използваш монитора и клавиатурата за прикритие? Хайде сега. Не се прави на разсеяна ученичка. Добре знаеш какво имам впредвид. И за комплексите. Защо тогава подигравш девствените момчета? Уж си такъв уж си онакъв. 1 път 2 пъти, добре, но ти просто прекаляваш, а повторението говори именно за обратното. Че си комплексиран, защото само 1 комплексиран човек било то момиче или момче може да мисли девствеността за СРАМНА !
За компютърните игри не говоря на сляпо а ти не можеш да разбереш значението на думите ирония и сарказъм. Защото компютърните игри и холивудските американски филми правят така че всяко изминало поколение да деградира с бясна скорост. Заради тях валдес трябва да прави такива теми и заради тях днешните момчета не могат да завържат 1 лаф че да разсмеят 1 момиче.

Относно другото къде в да бъдеш себе си задължително включва да имаш принципи... или да ги спазваш

Принципността и да спазваш принципите си означава да бъдеш себе си. Човек си изгражда принципи на базата на личността на която е, на неговото собствено "Аз", Не може едновременно да си принципен човек и да НЕ си себе си. Това е все едно да си пушач, но по принцип да не пушиш цигари. Парадоксално нали ? Е същото е това което казваш

За грешките- ето една която виждам на прима виста в сегашното ти мнение.

Те са мой връстници...

Дааа, дааа, знам че допусната от бързината, осъзнавам го напълно. Време е да го осъзнаеш и ти !

Поздрави !

LizZz
03-18-2009, 14:52
Любе, това трябва да го кажеш на митко, който почна да се прави на ощипана мома. :D
Имам грешки и даже сам ги виждам, ама не натяквам на тоя-оня, че не пишат правилно и бъркат съседни букви на клавиатурата.

Точно на мен тея работи ми помогнаха, защото след една връзка всичко ми се беше размазало и просто имах нужда от вкарване в релсите, което те направиха.
Това, че един-двама човека не са намерили това, което търсят не значи, че съветите не струват.

По вашата логика - давай сами да се учим на всичко. Нали за това сме хора - да си предаваме опит и да се развиваме.

EeeBobii
03-18-2009, 14:56
Аз че кажа 2 думи само, От мухата-слон.

Послепис: Кефи ме факта че спориме едно и също в различни гледни точки.Защо спорим за тия работи къде вече си ги знаем и сме минали по тоя път?, а тия къде не ги знаят не пишат - смеят ли да пишат :-D (Никой не се родил научен).Темата е за тези хора къде тепърва почват да свалят момичетата.А вие къде се правите на (кой съм аз) по тоя начин не им помагате, а точно обратното.

Послепис 2:Тея хора които се хвалят че са правили секс, са пълни глупаци, а и тия къде си мислят че имат опит в живота.Айде сега изяжте ме - не ми пука да ви кажа честно.

:o :razz:

Alabalaportokala
03-18-2009, 15:03
Митком89

не поакзват - Страница 3 от темата

найстина - Страница 3, същото мнение

шнорлех - Страница 3, същото мнение

Найстина - Страница 3, същото мнение

В 1 мнение 4 грешки.

сериозни неща случващи ми се
Такъв израз може да използва рядко и то само в литературната реч. Иначе граматически е неправилно - Пак страница 3, но по долното ти мнение.

с мисле[на] като на 13 - Страница 3, същото мнение

обеждавам - груба правописна грешка, Страница 3, същото мнение

непомня - пише се отделно, Страница 3...

Спирам до тук. Защото не мисля да си губя времето да ти доказвам че и ти си човек който може да допуска грешки от бързина или от правописна, или граматическа гледна точка. Затова нападките и това че можеш да пишеш едва ли не перфектно, над съфорумниците са меко казано ИЗЛИШНИ !

Поздрави !

Alabalaportokala
03-18-2009, 15:15
Алабалапортокала - С какво показа ,че си по - добър (както казваш ти ) от Митком89 ? С нищо ! Изписа няколко реда в които правиш личностна характеристика на потребителя ,а по темата 2 реда . За какво пишеш изобщо , за какво се намисаш в спора като нямаш какво да кажеш по темата? Ей така, да се покажеш , да се самоизтъкнеш ли ?ХаХаХа бих казала аз на целия ти пост .Извод - Ненужен пост!

Това е форум, аз съм регистриран потребител и имам право на мнение. Същите въпроси мога да ти задам и аз. Ти къде се вреш между чука и наковалнята? И когато смятам че някой греши обичам да показвам къде са му грешките и това че не е хубаво да се мисли за перфектен, оплювайки другите потребители за грешки които и той допуска. Никъде не твърдя че съм по добър от митком, но че съм по опитен в някой отношения в него да. А ти престани да злобееш, а отговори на мнението, обори го с твърда теза и доказателства и тогава ще млъкна без ти да ми казваш. Дотогава, мненията ти си остават чист спам и доволно сухи.

Presley
03-18-2009, 15:37
Alabalaportokala,само не ми лепи етикети.

Alabalaportokala
03-18-2009, 15:41

Елвис, аз не ги лепя, а ги натъртвам, за да може хора като тебе да ги забележат,прочетат и Усмислят. Понеже знам каква е утехата за такива като тебе ще ти кажа СПОКС. Не си единственият от стадото който сляпо се съгласява с всичко което му се предложи от менюто. Говорех в множествено число.

Presley
03-18-2009, 15:49

Елвис, аз не ги лепя, а ги натъртвам, за да може хора като тебе да ги забележат,прочетат и Усмислят. Понеже знам каква е утехата за такива като тебе ще ти кажа СПОКС. Не си единственият от стадото който сляпо се съгласява с всичко което му се предложи от менюто. Говорех в множествено число.
Момиче съм.
Имаш грешна представа эа мен.Но си в правото си да иэраэяваш лично мнение.

Lyubeto
03-18-2009, 15:59

Това е форум, аз съм регистриран потребител и имам право на мнение. Същите въпроси мога да ти задам и аз. Ти къде се вреш между чука и наковалнята? И когато смятам че някой греши обичам да показвам къде са му грешките и това че не е хубаво да се мисли за перфектен, оплювайки другите потребители за грешки които и той допуска. Никъде не твърдя че съм по добър от митком, но че съм по опитен в някой отношения в него да. А ти престани да злобееш, а отговори на мнението, обори го с твърда теза и доказателства и тогава ще млъкна без ти да ми казваш. Дотогава, мненията ти си остават чист спам и доволно сухи.

Къде видя ,че злобея? Май пак нищо не можеш да кажеш по темата и започваш с личните обиди.

sweet_sorcerer
03-18-2009, 16:00
Само да ви питам - осъзнавате ли,че се карате за глупости? :-o

EeeBobii
03-18-2009, 16:05
Само да ви питам - осъзнавате ли,че се карате за глупости? :-o

Аз че кажа 2 думи само, От мухата-слон.

Послепис: Кефи ме факта че спориме едно и също в различни гледни точки.Защо спорим за тия работи къде вече си ги знаем и сме минали по тоя път?, а тия къде не ги знаят не пишат - смеят ли да пишат :-D (Никой не се родил научен).Темата е за тези хора къде тепърва почват да свалят момичетата.А вие къде се правите на (кой съм аз) по тоя начин не им помагате, а точно обратното.

Послепис 2:Тея хора които се хвалят че са правили секс, са пълни глупаци, а и тия къде си мислят че имат опит в живота.Айде сега изяжте ме - не ми пука да ви кажа честно.
:o :razz:

Alabalaportokala
03-18-2009, 16:07
Къде видя ,че злобея? Май пак нищо не можеш да кажеш по темата и започваш с личните обиди.

Че и питаш. Я си прочети внимателно хейтърския пост. Няма да се научите. Май,юни или юли... имам какво да кажа по темата и го казах. Имах какво да кажа и на митком89 и го каза. Имам какво да кажа и на тебе: хейта ти е некачествен и плосък. Вземи пример от митком който хейтва, но като хората.

А аз не знаех че се обиждаш, че и лично. Ехее работата е дебела. Значи наистина злобееш. Стани от компютъра, разходи се, вземи душ, измисли го и тогава се яви с ясно мнение.[/quote]

Flapjack
03-18-2009, 16:28
ГЛЕЙ СА,ако си чук и със и беэ съвети - пак си оставаш чук.
:razz: :razz: :razz:
това е инстината за вселената

mitkom89
03-18-2009, 17:33
За грешките ме разби признавам си.
Докъто сме в този дух
по опитен в някой отношения в него да
3 грешки само в няколко думи ;)

Не е порок, но е срамно. Показателно е, че девствения индивид от мъжки пол не постига успех с жените. Което не е особенно приятно и го споменавам за да се види какви хора са на мнението на валдес! Хора без опит и практически тяхното мнение не е обективно. Чета между редовете и извъртам, защото имам такава възможност и го правя в рамките на казаното от другите. Това е начин да се видят думите им от друг ъгъл. Също така това ми помага да оставям на другите по-малък шанс за извъртане на думите ми... Аудиторията е знам и ако се залъжат от малки да вярват на такива форуми жална им майка... Братовчед ми регна този ник за да му се помогне по един проблем... След като видях какви хора би трябвало да му помогнат се отчаях... От тогава се опитвам да ги сложа на местата им! А как иначе да ползвам форума, без да съм зад компютър? Това беше някак безсмислено... Това за комплексите все още ме изумява... явно си си набил в главата някаква мисъл, че съм комплексар и си на път да ми го натякваш. А по твоята логика нали се сещаш какво означава това ?!? И в тази връзка. Само 1 комплексиран човек може да мисли, че 1 човек е комплексиран, защото мисли девствеността за СРАМНА! Виждаш ли как можем да се гоним до края на света? За компютърните игри съм адски съгласен... Защото половината в този форум са играли игри до 16-17 годишна възраст и са решили след това да започват да гонят момичета... / и аз съм играл като малък, но се усетих доста по-навреме /. И точно тях валдес трябва да ги вкарва в още по-измислен свят... където всичко е като на игра... спазваш това това и това и мисията изпълнена... моля ви се пак ставате смешни... Това че не могат да вържат 1 лаф да не би да е мои проблем??? Това за принципите доста го пресили! А не може ли аз да съм непушач по принцип, но да реша да запаля една цигара? Това ме прави да не съм себе си ли? Или да не пия алкохол по принцип и да пия 1 чашка... / следвам духа на твойте примери /. Явно не е толкова парадоксално нали ?

Боби вие изпаднахте от дискусията още преди 5 страници... не се вживявай толкова...[/quote]

Lyubeto
03-18-2009, 17:34

Бла бла бла бла ... [/quote]

O , Аз незнам кой хейтва и кой не . То се вижда по постовете . Незнам защо някой като каже истината и на който не му харесва започва да се прави на интересен . За това съм на мнението ,че трябва да оставя всеки да си блъска главата сам . Работата бих казала ,че не е никак дебела . Не смятай ,че се обиждам от някакъв прошляк от форума . Няма какво да си мисля . Интернет светът ми приключва и си остава там, когато си изключа компютъра. Сещаш ли се? :lol:

sweet_sorcerer
03-18-2009, 19:59
Боби вие изпаднахте от дискусията още преди 5 страници... не се вживявай толкова...[/quote]
Ами ние с Боби май и двамата чакахме да видим колко още глупости може да напишете....Конкретно ти доста,богато въображение имаш... :)

mitkom89
03-19-2009, 09:42
Ами ние с Боби май и двамата чакахме да видим колко още глупости може да напишете....Конкретно ти доста,богато въображение имаш... :)

Не съм съгласен с това, че сте чакали. Първо защото вие нямате какво да кажете, не се обосновавате и нямате никакви аргументи... просто се включвате за да трупате мнения или незнам и аз вече какво... Благодаря за проявения интерес към мен, това показва още веднъж колко интересна личност съм и ви го доказва и на вас! Освен богатото въображение имам и дар слово, което също се вижда...
А и ако имахте какво да напишете съм сигурен, че щяхте да го напишете...

sweet_sorcerer
03-19-2009, 09:59

Не съм съгласен с това, че сте чакали. Първо защото вие нямате какво да кажете, не се обосновавате и нямате никакви аргументи... просто се включвате за да трупате мнения или незнам и аз вече какво... Благодаря за проявения интерес към мен, това показва още веднъж колко интересна личност съм и ви го доказва и на вас! Освен богатото въображение имам и дар слово, което също се вижда...
А и ако имахте какво да напишете съм сигурен, че щяхте да го напишете...
Олии.........ти ли ще ми кажеш имам ли нещо да кажа или не? Аз вече казах преди това каквото имах да кажа - според мен темата е полезна,защото във форума е пълно с хора,които питат за тези наглед "елементарни" неща.Имай си го дар словото,ама го използвай в правилна посока.Интересен си да, и съм сигурна ,че и някой психиатър ще прояви интерес към теб... :)

mitkom89
03-19-2009, 10:15
Олии.........ти ли ще ми кажеш имам ли нещо да кажа или не? Аз вече казах преди това каквото имах да кажа - според мен темата е полезна,защото във форума е пълно с хора,които питат за тези наглед "елементарни" неща.Имай си го дар словото,ама го използвай в правилна посока.Интересен си да, и съм сигурна ,че и някой психиатър ще прояви интерес към теб... :)

Олии........ ти си момиче ?!? А аз се чудих защо ти липсват обосновките... Моя личен психиатър проявява много интерес към мен и кво? Доволна ли си? И пак ще оспоря глупостта, че темата не е грам полезна, обосновах се хиляда пъти... Кое къде ще използвам все още си е моя работа

sweet_sorcerer
03-19-2009, 10:37

Олии........ ти си момиче ?!? А аз се чудих защо ти липсват обосновките... Моя личен психиатър проявява много интерес към мен и кво? Доволна ли си? И пак ще оспоря глупостта, че темата не е грам полезна, обосновах се хиляда пъти... Кое къде ще използвам все още си е моя работа
Тцтцт...Ами какво ти каза личния ти психиатър за злобата и коплексите?Да ги избиваш във форума? Умно....тука никой не те знае какъв си и можешда се правиш на голямата работа.Разбиирам... :)
П.С.Щом на теб не ти е полезна темата,не я чети.На други може да помогне.

mitkom89
03-19-2009, 10:48
Тцтцт...Ами какво ти каза личния ти психиатър за злобата и коплексите?Да ги избиваш във форума? Умно....тука никой не те знае какъв си и можешда се правиш на голямата работа.Разбиирам... :)

Личния психиатър ми каза, че има един форум пълен с глупаци...
Злобата си е много добър спътник в живота мога да ти кажа... Сигурно ще съм комплексиран, щом ви храня всичките, значи съм сууууууууупер комплексар... Да ви имам логиката... Дайте и аз да я прочета тая тема "Класификация на личността според постовете в умрелия форум". Разбираш... щом разбираш обясни ми на мен комплексирания и неразбиращия... защото аз от 10 страници насам само ви обяснявам, а вие нищо не вадите... май вие сте комплексираните, че и ви е страх да си отстоявате мненията...

ПС. Темата ми е полезна, защото виждам колко елементарно мислите... И се очаква ДЕЦА като ВАС да оправят проблемите на другите... Чак се очудвам до къде я докарахме...

sweet_sorcerer
03-19-2009, 12:16

Личния психиатър ми каза, че има един форум пълен с глупаци...
Злобата си е много добър спътник в живота мога да ти кажа... Сигурно ще съм комплексиран, щом ви храня всичките, значи съм сууууууууупер комплексар... Да ви имам логиката... Дайте и аз да я прочета тая тема "Класификация на личността според постовете в умрелия форум". Разбираш... щом разбираш обясни ми на мен комплексирания и неразбиращия... защото аз от 10 страници насам само ви обяснявам, а вие нищо не вадите... май вие сте комплексираните, че и ви е страх да си отстоявате мненията...

ПС. Темата ми е полезна, защото виждам колко елементарно мислите... И се очаква ДЕЦА като ВАС да оправят проблемите на другите... Чак се очудвам до къде я докарахме...
Щом злобата ти е спътник в живота ясно защо си такъв....Но позволи на нас,децата,да се радваме, че не търсим сламката в чуждото око,а не можем да видим гредата в своето...Толкова ли те е яд,че някой разбира и се опитва да помогне на другите,докъто ти само нареждаш и "остроумничиш"? Децата като нас са бъдещето,а тези като теб - да кажем, че един лузър повече или по-малко не е от голямо значение... :)

EeeBobii
03-19-2009, 12:54
sweet_sorcerer - Не знаех, че си момиче :)

mitkom89 - Ти имаш ли 20 години, или си още на 19 :? , Всички видяхме простотиите ти,Видях ме, че можеш да правиш сек,Разбрахме, че имаш огромен опит в всички отношения в живота :-D , Видяхме че си злобар,и най-важното разбрахме, че с това си постигаш целите.Защо изобщо пишеш в темата, когато имаш такава злоба.Когато не ти изнася темата напиши си отрицателното мнение,ама за какво се заяждаш.
А, от къде прицини, че твоето мнения е напълно вярно.Не, аз просто нямам думи, или някои те излъгал, че имаш дар и такива работи, или се мислиш за най-великия,Кой знае в живота колко си надменен.

Послепис: Каквото и да кажеш, мен слабо ме интересува.А пише ли някъде, че съм дете,за да слагаш под общ знаменател "батко" :?
Пак го казвам,много е лошо да се правиш на велик(кои съм аз).

mitkom89
03-19-2009, 13:30
Щом злобата ти е спътник в живота ясно защо си такъв....Но позволи на нас,децата,да се радваме, че не търсим сламката в чуждото око,а не можем да видим гредата в своето...Толкова ли те е яд,че някой разбира и се опитва да помогне на другите,докъто ти само нареждаш и "остроумничиш"? Децата като нас са бъдещето,а тези като теб - да кажем, че един лузър повече или по-малко не е от голямо значение... :)

Радвайте се... Яд ме е, че този който се опитва да помогне НЕ РАЗБИРА!!! Ако разбираше, нямаше да има такава безсмислена тема! Точно за това ме е яд. А и на всичкото отгоре е сложена във Важни, което е пълна простотия! Просто искам Валдес да се извини, че е направил тъпата тема и е заблудил хората и темата да се махне... То именно заради деца като вас България е в такова положение в момента... и точно с вас аз не виждам бъдещето...

Боби на 19 съм. Защо да не пиша в теми след като имам злоба? И не съм казал нищо невярно! Просто ви показвам нещата от друг ъгъл... те са си все същите, но вие отказвате да погледнете. Коне с капаци! И къде аз се заяждам още веднъж питам? Като заяжданията и обидите срещу мен струят от почти всяко ваше мнение...
Не е напълно вярно. Но е по-реално и същевременно вярно от другите и това го доказах в милион постове вече... Докъто вие не защитихте вашите мнения, което ги прави необосновани! Видяхме, че нямаш думи!!! Във всеки твой пост го виждаме. Не съм най-великия, но съм голям / не на възраст, а като персона /! Колкото да ви е яд, ДА аз съм голям!!! Може и надменен да съм, но вървя напред и се развивам и МАЧКАМ такива като вас... Деца сте, съдя го по начина ви на изразяване и начина по който се впрягате за най-малкото! И аз все още съм малък на години, но не се държа като дете!!!
Пак го казвам, АЗ съм голям. Като не ти изнася оплачи се на родителите ти!!!

iskam_zele
03-19-2009, 14:29
На 18 съм и съм девствен. Имам чувството, че нещо не ми е наред, уж тва правя, онова правя и уж го правя като хората - лафя с момичета, струвам им се приятен тип щом и те се задържат да си ляфят с мене, даже някои и ме харесват, но проблема излиза от там, че дисциплината ми често пречи на това да разкривам чувствата си. През живота съм си имал само една единствена среща с момиче, както хората си беше всичко - поканих я на кафе, забавлявах я с малоумни и широко разливащи се теми както авторът опътва новаците да правят - сякаш и задържах вниманието ма то кво излезе. Уж щеше да излезе нещо ама уй - нищо не стана. После не знаех кво да я правя след срещата - да я поканя на нова или да чакам ответна реакция, сякаш чакам някоя да поеме инациативата в свои ръце, а не аз да действам. А не умея да действам просто щото чувствам неувереност. Тя сякаш идва от тва, че вече цял живот си стоя девствен, а тва ми създава куп комплекси. Комплекс, че не умея да прая нищо като хората, че живота ми губи смисъл гледайки в перспектива и се депресирам от факта, че сякаш никога няма да мога да тръгна с момиче именно поради смотаната си дисциплина да не умея да разкривам чувствата си. Е това най-много ми пречи. То страха да поканя момиче на среща го преодолях, разбрах че лесно става ма от там нататък кви филми да вкарам, че да вземе да ми върже нещо. Ебаси, създавам впечатление на перфектното момче - скромен па и красив (да, красив съм май) и никак не съм надут и като цяло ква файда. Връзвам приказката, ама не знам как да кажа "ХАРЕСВАМ ТЕ, ебаси колко си хубава". Да си намеря момиче за мен просто е по-сложно от колкото и най-сложния възможен изпит на тоя живот. И ебаси (съжалявам за таваталогията) ма къде е цаката да направя така, че да кажа на момиче, че го харесвам, ма да го кажа ей така - по готин начин, че да не се изложа ако вземе да ме отреже. Ей да, тва е големия проблем - никой не обича да се излага, а аз се страхувам от тва най-много. И що ще се питате - ми щото мисълта е сдухваща. Сдухвам се от мисълта някое момиче да усети, че явно не мога да свалям по подхдящ начин и веднага да разбере и да си помисли "тоя май никога не е ходил с момиче" и да ме отреже именно заради тва.
А то е ясно, че момичетата избягват девствени момчета - що ли? Ми щот знаят, че девствените са загубеняци или поради девствеността си на такава възраст явно са много много загоряли и главната им цел сякаш е да вкарат коя да е в леглото колкото вече да се оттърват от шибаната девственост. Та именно поради тва никое момиче не предпочита благи и хрисимки момчета, които заради кроткостта на характера си и притеснението от неопита да вържат свалка биват отбягвани щото момичето не иска да знае, че е спасителен вариант и надежда за някой загубеняк. Щото в днешния свят момичетата са с нагласата, че пича с който ще тръгнат не трябва да е девствен отчаян лузър, за който предполагат, че целта му е да ги свали не щото са красиви, ми щото чака с нетърпение да си легне с каквото и да е в крайна сметка само, за да загуби проклетата си девственост най-накрая. А мацката пък не желае да се чувства така, сякаш е от достатъчно сдуханите, че да бъдат свалени от смотаняк. И тва е причината да не обръщат внимание на момчета като нас. Та въпроса ми като заключение в крайна сметка е как да не се издаде човек, че е девствен и че няма опит така, че да му върже? А, само на този последен въпрос ми отговорете, та да знам как да не си загубя тотално надеждата вече.

LizZz
03-19-2009, 18:05
Това, че си девствен не означава нищо, бе.
А защо казваш, че си девствен. Дръж го в мистерия - хем така, хем онака.
Директно ли те питат?

Точно това е проблема, всъщност.. Не начините, ами именно САМОУВЕРЕНОСТТА.
А тя се добива с контакти, вече...

sweet_sorcerer
03-19-2009, 20:04

Радвайте се... Яд ме е, че този който се опитва да помогне НЕ РАЗБИРА!!! Ако разбираше, нямаше да има такава безсмислена тема! Точно за това ме е яд. А и на всичкото отгоре е сложена във Важни, което е пълна простотия! Просто искам Валдес да се извини, че е направил тъпата тема и е заблудил хората и темата да се махне... То именно заради деца като вас България е в такова положение в момента... и точно с вас аз не виждам бъдещето...

Боби на 19 съм. Защо да не пиша в теми след като имам злоба? И не съм казал нищо невярно! Просто ви показвам нещата от друг ъгъл... те са си все същите, но вие отказвате да погледнете. Коне с капаци! И къде аз се заяждам още веднъж питам? Като заяжданията и обидите срещу мен струят от почти всяко ваше мнение...
Не е напълно вярно. Но е по-реално и същевременно вярно от другите и това го доказах в милион постове вече... Докъто вие не защитихте вашите мнения, което ги прави необосновани! Видяхме, че нямаш думи!!! Във всеки твой пост го виждаме. Не съм най-великия, но съм голям / не на възраст, а като персона /! Колкото да ви е яд, ДА аз съм голям!!! Може и надменен да съм, но вървя напред и се развивам и МАЧКАМ такива като вас... Деца сте, съдя го по начина ви на изразяване и начина по който се впрягате за най-малкото! И аз все още съм малък на години, но не се държа като дете!!!
Пак го казвам, АЗ съм голям. Като не ти изнася оплачи се на родителите ти!!!
EeeBobii - не си питал,не съм казала :)
mitkom89 - злобееш, че темата е сложена във важни?Омг,ти си яко комплексар май...Като казах - като не ти харесва,не я чети! Човека е имал добро желание и я е направил.За някои може да е полезна,за други не.Стига си се правил на голямата работа,вече ставаш банален.Радвай се на успеха на хората и не злобей,че ще ти излезнат бръчки... :-D
П.С.Въпросното "дете" е само 2 години по-малко от теб...Така че не се прави на разбирач на хората,щом в началото даже и не разбра,че съм момиче...

LizZz
03-20-2009, 03:15
... и на голям мачкач. 8-)

mitkom89
03-20-2009, 09:28
хахаха да... супер много ме е яд, че темата е във важни... Можеш да си направиш тоя извод и по това че пиша във всички важни теми... Яд ме е, че темата е глупава и е във важни... То някой ще се хване да направи тема "Как да контактуваме с извънземни". А на мен ми е интересно къде се скри автора? Нима е толкова насран и неуверен в себе си, че не може да защити собствените си думи??? Не става само с добро желание!!! Иска се и компетентно мнение, за което именно споря и ви го повтарям във всеки пост, но сте толкова малоумни и не можете да хванете нишката... И на 17 не си ли дете??? Какво жена ли си... А откъде да разбера, че си момиче??? От мъжкия ти ник ли??? Все едно аз да се кръстя Мария и да казвам, дори не разбра, че съм момче...

sweet_sorcerer
03-20-2009, 10:08
Мъжкия ник? :shock: Кое себауважаващо се момче ще се кръсти "sweet"? :-D А само да те светна, че sorcerer значи магьосница...Мъжкия ник :-D Още нещо - на 18 съм,не на 17...Добре преценяваш,браво :-D А ти ако съдиш по мненията на автора,както съдиш по мойте,ясно е ти колко си компетентен...Темата не е глупава,ти не си админ да казваш трябва ли да е във важни или не.
За автора - много извинявай,че ти спамим темата. Ще е интересно обаче наистина да чуем и твоето мнение. :)

mitkom89
03-20-2009, 10:21
Така... Първо урок по английски език.

Sorcerer - Магьосник
Sorceress - Магьосница...

Има момчета със sweet в никовете си... Тук загуби.

И по математика си слаба... Казах, че съм на 19, а ти добави, че си -2 което прави 17... Найстина преценявам добре...

А по какво да съдя? Да не ви познавам лично, за да ви кажа какви сте извън този сайт? Поредното плоско мнение от твоя страна... Много навътре взимаш думите ми! Нямаш ли уроци за четене? Не ми е нужно да съм админ, за да видя колко е глупава темата!!! Ако на теб ти е нужно да си администраторка, за да преценяваш кое е правилно или не... твой проблем!

За автора - айде бе мишок... нали беше много устат... Чакам да разбера, как да се харесаме на случайно момиче от улицата :razz: :razz: :razz:

sweet_sorcerer
03-20-2009, 10:55
Урок по английски - "sorcerer" - магьосник/магьосница.Знам,че е поправилно да се запише със Sorceress, само че при правенето на рега(ако не си забелязал е от преди 2 години) въобще не съм се и замисляла, че някой даже ще се сети какво означава тази дума,за което всъшност те поздравявам. За момчетата със "sweet" - аз не познавам, за теб незнам. За математиката - ако си набор 89 би трябвало да си на 20. Даже не съм забелязала къде уточняваш, че не си :-D
Ами никой не иска ти да му казваш глупава ли е темата или не.Всеки си преценява за себе си. Нали зн,че мнението е като задника - всеки си има,но културните хора не врат своето в лицето ти!...Не се прави на голям авторитет,защото не си...
А за заяждането ти с автора - нали всичко знаеше,той защо да ти обяснява...Само да си губи времето с безнадеждни случаи... :)

mitkom89
03-20-2009, 11:49
Урок по английски - "sorcerer" - магьосник/магьосница.Знам,че е поправилно да се запише със Sorceress, само че при правенето на рега(ако не си забелязал е от преди 2 години) въобще не съм се и замисляла, че някой даже ще се сети какво означава тази дума,за което всъшност те поздравявам. За момчетата със "sweet" - аз не познавам, за теб незнам. За математиката - ако си набор 89 би трябвало да си на 20. Даже не съм забелязала къде уточняваш, че не си :-D
Ами никой не иска ти да му казваш глупава ли е темата или не.Всеки си преценява за себе си. Нали зн,че мнението е като задника - всеки си има,но културните хора не врат своето в лицето ти!...Не се прави на голям авторитет,защото не си...
А за заяждането ти с автора - нали всичко знаеше,той защо да ти обяснява...Само да си губи времето с безнадеждни случаи... :)

Sorcerer е от мъжки род, толкова ли не можеш да разбереш??? Да си се поинтересувала вместо да се оправдаваш сега!!! Казах, че съм на 19 години в темата! За момче със sweet, ами да познаваш! И не съм питал дали искате или не искате мнението ми. И да си видяла задника ми в лицето си ?!? Не си ти човека, който ще каже дали съм авторитет...
А за заеждането ми с автора, не мога да разбера къде се крие толкова много... И ми е интересен новият му НАУЧЕН ТРУД. А ти защо си губиш времето с безнадеждни случаи ?!?

sweet_sorcerer
03-20-2009, 11:53
ОоО продължаваме да се джавкаме? Весело...Май ти приемаш мнението ми много на вътре... :-D
Задника не ти го видяхме,ама мнението си го набута на всички ни в лицето.
Абе и аз се чудя защо си губя времето с теб...Може пък да ми е стнало интересно колко още можеш да се вживееш...Забавен си...Особенно когато се връзваш. :-D :D

mitkom89
03-20-2009, 12:13
Просто ти отговарям и продължавам да те оборвам. Ако това е приемане навътре, значи ДА, приемам мнението навътре... Или може би ти е интересно колко още ще ви насирам? Аз и когато не се връзвам пак съм забавен... Аз съм забавна личност 8)

sweet_sorcerer
03-20-2009, 12:54
Минал си покрай забавна личност... А при теб май няма варизнт да не се връзваш...:-D Да ме оборваш? Къде точно...До сега не видях някой от нас да си е отстъпил от позицията. :)

mitkom89
03-20-2009, 13:26
Това ми е най-странното и на мен... не вадите никакви аргументи и продължавате да повтаряте едно и също... Никъде не видях някой, да даде някаква обосновка, защо темата да е нужна... а аз изпизах сума постове в подкрепа на обратното...

sweet_sorcerer
03-20-2009, 15:06
Аз,до колкото си спомням,също доста пъти поясних защо мисля,че темата е полезна.Само че според теб авторът "нищо не разбира" и за това не приемаш моето мнение.А според мен ти нищо не разбираш и за това не приемам твоето.Сес се? :)

LizZz
03-20-2009, 17:01
Авторът няма време да ми пише в скайп, а какво остава да гледа и пише по темата...
Митко, защо не приемаш мнението на останалите и спориш толкова ожесточено.

Oposoma
03-20-2009, 18:04
Ta taka , purvo se izvinqvam za kirilicata .... Iskam da pitam ne6to pro4etoh temata mn puti s nadejdata da sam izpusnal ne6to ne e taka , prosto vinagi kogato se opitam da i kaja ne6to vse ne6to se oburkva imam 4uvstvoto 4e mi se oplita ezika i ne moga da kaja i duma .. ne me e strah da q celuna ili predgurna strah me e ot otogovora i na tova :( Podarih i lan4e s sur4ice , nosi go no si mislq 4e q e sram da kaje 4e az sum i go dal. Opitvam se da q nakaram da si izgradi mnenie 4e ne sum idiot kato pove4eto hora ami 4e naistina mi puka za neq i 4e bih dal vsi4ko samo zada mi kaji edno mersi. Vijdam q navsqkude v daskalo sled nego po ulicite i prosto nemoga .... ne se sramuvam ami vse edno ima edna stena majdu nas i dvamata se opitvame da q oni6tojim no nemojem ..... ima i dr mom4e poneje te dvamata i dr 2-3 momi4eta otivat da pu6at (tq pu6i) toi izliza ne6to kato jenkar no vs mu obru6tat na nego vnimanie :-o kakvo li ne pravih zada q nakaram da me haresva .... kato q pitam mi mul4i nito DA ni6to NE nz ve4e kakvo da pravq pisah v mn forumi i nikoi ne mi dava to4no otgovora , po princip nikoga ne sum pital nqkoi 4ovek kakvo da pravq s momi4e no prosto se 4uvstavam se edno edin den me haresva i navsqkude sme zaedno a dr den prosto nastroenieto i e nekfo mra4no i se edno me nqma ... kato se opitam da govorq po romanti4no ili da q dokosna ... tq me gleda i znam 4e me misli za idiot koito neznae kak da se durji s momi4eta. Az naistina znam no tova momi4e me obiva .... poneje o6te sum u4enik pi6em doma6nite samo zaradi tova 4e moje da iska da prepi6e , u4im za testove samo 6oto moje da ne zane ne6to i mn dr ne6ta ... tq prosto ne go ocenqva taka mi kazvat dr no nemoga da q zabravq kato i vidq liceto mi idva da se hvurlq da q pregurna da q celuna i taka da ostana cql jivot ... d ane mi puka za ni6to dr na toq sfqt :( ako nqkoi moje da mi kaje kakvo da pravq 6te sum mn blagodaren

mitkom89
03-20-2009, 19:04
Какво да правиш ли? Събуди се! Магьоснико, поясни още веднъж.

a3c1M
03-20-2009, 19:52
последните страници само спам , работа нямате ли си ве :-x :-x :-x

sweet_sorcerer
03-20-2009, 20:38
Какво да правиш ли? Събуди се! Магьоснико, поясни още веднъж.
Какво да ти поясня,о,разбиращ от всичко човеко? :-D
Oposoma - на колко години сте? А за това някой да ти каже какво да правиш - никой не може да го направи.Тук могат да ти дадат насоки и съвет!

mitkom89
03-20-2009, 20:49
Аз,до колкото си спомням,също доста пъти поясних защо мисля,че темата е полезна.

sweet_sorcerer
03-20-2009, 20:54
Айде пак всичко отначало.Достатъчно развалихме темата на човека.Ако искаш да ти обяснявам нещо - на лично.Ако не - успех ти желая.Така няма да се разберем- никой не си отстъпва от позицията.So Good Luck And Have Fun! :)

mitkom89
03-20-2009, 20:58
Не виждам пояснения!!!

myNameIsImmortal
03-20-2009, 21:07
митьо.. аре земи млъкни малко бе.. ще си потрошиш клавиатурата от писане.. поне да пишеше свясни неща, а не глупости.. :booooomb:

bogsi
03-20-2009, 21:09
Здравейт, всички вие, потребителите на този форум, читателите на точно тази тема. Първо ви моля да ми простите правописните грешки, но имам медицинска приставка на едната ръка, за щастие временна, съответно не мога да управлявам много добре пръстите си. Да ви задавам въпроси е безсмислено, защото аз тук, в този форум влизам веднъж на три месеца. Причината, дами и господа е чисто градивна, с психологическа насоченост. А сега да не се захласвам много и да си мисля че ще съм баткото който ще ви подреди, искам да ми позволите и преди всичко да прочетете мнението ми по темата.
До колкото си спомням заглавието на темата беше свързано с това как да свалим, ъф не ами привлечем за неопределен срок от време вниманието на едно момиче. И както си скролвах, четейки плитки коментари и тук там градивно-смислени, по-скоро изразени от дамите изведнъж осъзнах че чета спор. Спор от сорта /извинете :)/ "Кой е по велик, зашото е по-голям, нали?" Набързо попрехвърлих няколкото десетки страници изписани за този прост въпрос:"Как да привлечем вниманите на едно момиче за по дълъг период от време."

Е, момчета и моичета, не желая да се явявам тук и с 5тия ми пост да ви звуча като аристотел на форума. Ясно съзнавам че форума си има свое обшество и своето уважение. Но да се върнем към темата.
Аз лично си мисля, базирайки се на своя личен опит, че единствения начин да привлечеш вниманието на един индивит от отсрещния пол е да мислиш. Съответно да усещаш, да бъдеш духовен, да бъдеш най-вече себе си, за театъра има 199 или натфиз. Според мен важното в нашия живот по скоро се базира на самоличноста. На така наречиените путки им е писнало от курове, въпреки че има и такъв слой от обществото. Но ние явно мислим и търсим нещо по-смислено. СЪответно не е ли по логично да се замислим върху изграждането си като личности, да се замислим за своето собсвено АЗ и това което искаме от себе си? Малко е брутална моята теория, но според мен момичето е награда за положения труд върху себе си. Говорим си за сериозното гадже нали, пърдон приятелка!? Ако толкова много ни се ебе, има клубове. Признавам малко се поооплетох но тези който четат ще ме разберат, сигурен съм.
Мойте уважения и поздравления към автора за темата. А сега ако мога да задам своя въпрос:
Защо след като съм положил толкова години тръд върху себе си, защо след като според много момичетая нито съм глупав нито съм грозен, всеки мой опит да се докосна до нещо истинско /момиче ;)/ бива увенчан с провал, или краткотраен успех не по-дълъг от 1 час и винаги платонично базиран?
Благодаря на всички който ичетоха и последния ред :)

sweet_sorcerer
03-20-2009, 21:09
И аз ко? :-D
Сега гледай внимателно,защото няма да повтарям - във форума е пълно с теми от рода на "какво да правя на първата среща","как да се държа "и т.н.Авторът е решил да пусне тема,която отговаря на повечето въпроси.Естествено той е описал своя начин,който при него върши работа,с цел да помогне и на други.Ти обаче мислиш,че неговия начин е грешен и от тук идва спора.Според мен повечето от нещата,които е написал,са верни.За теб явно не.Няма да се разберем по тоя въпрос.Точка :)

mitkom89
03-20-2009, 21:20
И това ли ти беше голямото пояснение? Има теми и за това го е направил... колко благородно от негова страна. Да ама не! На сила хубост не става! Човек трябва сам да отиде и да се пробва... А и на теб кеф ли ще ти е да дойде някакъв сдухан форумджия, да ти говори за Африка и да си сложи ръка на коляното ти?!? Да си е сложил сивата ризка с дънките и да си придава АКАДЕМИЧНОСТ на гласа... И да го срещнеш случайно някъде, да е раздрипан и миришещ на мърша, говорещ като Буги барабата, защото се е стъписал като те е видял и е забравил скъпоценните съвети от форума... А и дори да ти харесва и да потръгне нещо, при всеки ваш проблем да гледаш пост във форума, ами ние еди кво си... За това смятам, че хората в този форум, не могат да решат свойте проблеми, а са тръгнали да решават тези на другите...

имортале ти събра смелост да пишеш....

ПС. не съм митьо....

sweet_sorcerer
03-20-2009, 21:26
Ми Митенце,щом смяташ така,защо влизаш тук въобще? :-D

EeeBobii
03-20-2009, 21:29
.

mitkom89
03-20-2009, 21:35
защото ми е кеф

lolip0p
03-21-2009, 00:55
хаха ти добре ли си бе :-D мн ще се зарадвам ако ми кажат ,че зъбите ми са като на бъгс бъни хахахаа :grin: егати смешката ,,, тея шеги са тъпи.само да там стигнах да го чета щотоо :-D ии тва за дрехитее... нямаш мн добър вкус да ти кажа...а и точно сега са модерни ярките цветове ,не тва забутано бежаво :lol: :lol:

LizZz
03-21-2009, 05:31
@Oposoma
Рискувай, бе. Рискувай да я целунеш.
Имам съмнения, че се прави на недостъпна за да задържи интереса ти върху нея. Не съм сигурен.
Ти си я питал дали иска да тръгнете ли?

@bogsi
Харесаха ми размишленията ти.
Особенно това определение :

Малко е брутална моята теория, но според мен момичето е награда за положения труд върху себе си.
Като ти прочетох поста ми остави впечатление на свестен човек, което свестните момичета мисля, че не го подминават ей така.
А щом момичетата продължават така, значи не са подходящата награда, си мисля аз...

Oposoma
03-21-2009, 07:19
Na 14 sum :) az to4no tova se opitvam da kaja ..... ne se polu4ava kakvoto i da napravq durja se estestveno tq ne me misli za netega4 ili ne6to takova vqrva mi no vse edno ... prosto nemoga da q razbera :( pitah q za dr mom4e tq kaza 4e sa samo mn dobri priqteli i i vqrvam za tfa no az si go predstavqh po dr na4in i tova DA ili NE - nqmam predvidi dali iska da hodime a dali me haresva ili iska li da qlezeme nqkude zaedno .... nadqvam se pone edin 4ovek da mi vleze v polojenieto

i pak se izvinqvam za kirilicata

MakeCash
03-21-2009, 08:10
Определено има неща, с които не съм съгласен относно обясненията, но както си каза и автора, при всеки е различно.

И това ли ти беше голямото пояснение? Има теми и за това го е направил... колко благородно от негова страна. Да ама не! На сила хубост не става! Човек трябва сам да отиде и да се пробва... А и на теб кеф ли ще ти е да дойде някакъв сдухан форумджия, да ти говори за Африка и да си сложи ръка на коляното ти?!? Да си е сложил сивата ризка с дънките и да си придава АКАДЕМИЧНОСТ на гласа... И да го срещнеш случайно някъде, да е раздрипан и миришещ на мърша, говорещ като Буги барабата, защото се е стъписал като те е видял и е забравил скъпоценните съвети от форума... А и дори да ти харесва и да потръгне нещо, при всеки ваш проблем да гледаш пост във форума, ами ние еди кво си... За това смятам, че хората в този форум, не могат да решат свойте проблеми, а са тръгнали да решават тези на другите...

имортале ти събра смелост да пишеш....

Можеш да обиждаш когото си поискаш, но Буги Барабата е бил и е мъж доста по-дълго време от теб, музикант с талант е и има собствено радиопредаване, което трябва да ти говори достатъчно за гласа и говора му.

mitkom89
03-21-2009, 18:49
Имах в предвид визията на Буги... Защо не води ТВ предаване? Не че ТВ водещите са за чудо и приказ, но все пак той прилича на маймуна...

kypo
03-21-2009, 19:30
кво стана тука 8-)
някои много се вживявате във форумния живот, немам нищо лично против чичо митко (даже беше писал умни неща в една-две мои теми, когато исках некво мнение)
не е лош човечец, всеки има мнение и на никога мнението не е меродавно - за всеки неговото си е вярно и не знам що се карате за нищо

иначе темата не знам би ли била полезна на някой, щото рецепта няма, всичко е строго индивидуално и ако следваш някакъв предначертан план за това как да протече нещо със сигурност стигаш до провал.

моя съвет е - бъдете себе си. ако я няма химията между двама души колкото и да говориш, квото и да правиш, няма да се случи нищо. за пример с мойта бивша - нито се запознахме, нито нищо, само се видяхме за миг и химията, която беше във въздуха си свърши работата - веднага ни стана ясно че ще има нещо...
туй е, мир вам

asigade
03-22-2009, 15:19
Имам въпрос към автора на темата @valdesbg . Какво правим ако имам специални чувства към една моя приятелка? Да кажем каня я да излезем уж като приятели на кафе. Не мога просто да почна да я прегръщам, целувам и т.н. Как трябва да подходим в тази ситуация? И да кажем момичето си има авер за който и думичка не е обелвала 5 месеца, а знам от тук, от там?

valdesbg
03-22-2009, 17:23
митко, колко пъти трябва да ти кажа директно и без заобикалки - не си ми интересен изобщо. Тъпчеш на едно място и повтаряш едно и също нещо. Не, не си забавен, не се и обосноваваш. Само джафкаш. Няколко страници назад ти казах че нямам намерение да ти обръщам внимание. Причините също ги казах. Защо не влизам тук не е твоя работа. asegade - ще ти пиша ЛС.

UnkN0VVn
03-22-2009, 22:42
така и не разбрах кой ходи на срещата без да знае за кфо е там ?!

asigade
03-23-2009, 10:35
Имам въпрос към автора на темата @valdesbg . Какво правим ако имам специални чувства към една моя приятелка? Да кажем каня я да излезем уж като приятели на кафе. Не мога просто да почна да я прегръщам, целувам и т.н. Как трябва да подходим в тази ситуация? И да кажем момичето си има авер за който и думичка не е обелвала 5 месеца, а знам от тук, от там?

GotTheLife
03-23-2009, 11:02
на мене би ми харесало момче което не се старае да ми се хареса :)

deFakto
03-23-2009, 11:22
А бе чак да се стремиш да се харесаш на някоя си ... е малко преувеличено ... Всичко става за 15 минути ,като те види ако те хареса ок ,ако не ако ще и холивудски пиеси да правиш няма смисъл 8-) А пък и защо да се стремиш ,като има много много други .... Айде да не казвам лафа за жената и спирката :D

Alabalaportokala
03-23-2009, 11:58
Не е порок, но е срамно. Показателно е, че девствения индивид от мъжки пол не постига успех с жените. Което не е особенно приятно и го споменавам за да се види какви хора са на мнението на валдес! Хора без опит и практически тяхното мнение не е обективно. Чета между редовете и извъртам, защото имам такава възможност и го правя в рамките на казаното от другите. Това е начин да се видят думите им от друг ъгъл. Също така това ми помага да оставям на другите по-малък шанс за извъртане на думите ми... Аудиторията е знам и ако се залъжат от малки да вярват на такива форуми жална им майка... Братовчед ми регна този ник за да му се помогне по един проблем... След като видях какви хора би трябвало да му помогнат се отчаях... От тогава се опитвам да ги сложа на местата им! А как иначе да ползвам форума, без да съм зад компютър? Това беше някак безсмислено... Това за комплексите все още ме изумява... явно си си набил в главата някаква мисъл, че съм комплексар и си на път да ми го натякваш. А по твоята логика нали се сещаш какво означава това ?!? И в тази връзка. Само 1 комплексиран човек може да мисли, че 1 човек е комплексиран, защото мисли девствеността за СРАМНА! Виждаш ли как можем да се гоним до края на света? За компютърните игри съм адски съгласен... Защото половината в този форум са играли игри до 16-17 годишна възраст и са решили след това да започват да гонят момичета... / и аз съм играл като малък, но се усетих доста по-навреме /. И точно тях валдес трябва да ги вкарва в още по-измислен свят... където всичко е като на игра... спазваш това това и това и мисията изпълнена... моля ви се пак ставате смешни... Това че не могат да вържат 1 лаф да не би да е мои проблем??? Това за принципите доста го пресили! А не може ли аз да съм непушач по принцип, но да реша да запаля една цигара? Това ме прави да не съм себе си ли? Или да не пия алкохол по принцип и да пия 1 чашка... / следвам духа на твойте примери /. Явно не е толкова парадоксално нали ?

Боби вие изпаднахте от дискусията още преди 5 страници... не се вживявай толкова...

Кое му е срамното бе митком? Срамно е защото ей такива комплексирани недорасли пубери правели секс не повече от 1 път 2 път с ефтини курви се мислят за големите ебачи. Наричаш другите коне с капаци, но ти си 1 дървен философ. Много лаеш, много сумтиш а единствено се преповтаряш. И аргументацията си я каза още в 3-тата страница. Оттам нататък разтягаш локуми, и неспираш и неспираш да я преповтаряш. И да, както те разбих за грешките така мога да ти разбия аргументацията и да ти покажа че ти единствено и само се повтаряш и повтаряш до такава степен че чак се самозаблуждаваш че едва ли не си написал цял роман. Да, обаче аз не съм кон с капаци и на такива устати форумни отворковци им чета мненията и ги помня, докато те явно не си ги помнят. После се думкаш по гърдите, галиш си форумното и его и не спираш да парадираш : "Ейй аз 10 страници пиша защо това, защо онова и защо не трябва" "ейй аз ви размазах словесно". Порасни малко на акъл и спри да философостваш в тема в която и ти не разбираш. Автора може и да не е големия сваляч, но и ти не си. С лапешки акъл си и недосъзряло мислене. Превръщаш се в досадник защото натякваш едно и също и също вече 12 страници. А не се усещаш.

Това за принципите доста го пресили! А не може ли аз да съм непушач по принцип, но да реша да запаля една цигара? Това ме прави да не съм себе си ли? Или да не пия алкохол по принцип и да пия 1 чашка...

Разбира се. По този начин ти изневеряш на принципа си и малко или много изневеряваш на себе си. Запомни. Принципите които ние си изграждаме са базирани на нашата личност. Когато ние ги нарушим не всичките, малко или много това е нетипично за нас и да изневеряваме на себе си.

Само 1 комплексиран човек може да мисли, че 1 човек е комплексиран, защото мисли девствеността за СРАМНА!

И тука грешиш. Девствеността не е срамна. Просто и тебе са те ебавали когато си бил девствен и това ти се е набило в съзнанието и изплува като комплекс. А това не е така и не трябва да бъде така.

И престани да изкарваш валдес някакъв страхливец. Изкарваш хората така както и удобно и се правиш на големия герой. Човека може да си има своите причини за да не пиши. Може да не си му приятен. Щом темата е направена за важна, нека да бъде такава. Ти си показа твоята гледна точка и твоя ъгъл. Беше напълно ясен. Разбрахме го. Време е вече да престанеш да го натякваш защото твоето се превръща в нахалство !

Повтарям. Така както не се осъзнаваш за грешките, така и не се осъзнаваш за аргументацията си. Която дъвчеш, натякваш и се мъчиш да я сложиш като доминираща. И то защо ? Защото имаш повечко свободно време да хейтваш и спориш из форума. Не си мисли че си големия насерач само и само защото употребяваш 2-3 заучени лафчета които употребявах когато бях на 15.

Няма необорима аргументация, има мислещи хора и хора които ги мързи да мислят. А твоята аргументация приятелю е като детска играчка за мене. И когато имам повечко свободно време ще ти я оборя цялата, включително и множеството ти повторения и локуми. Това се нарича ПРАВО.

Поздрави !

mitkom89
03-23-2009, 12:34
Срамно е, защото е показателно че са лузъри и не могат да забият една мадама... може и дървен филосов да съм, никога няма да разбереш. И защо да не се преповтарям? Поне съм казал нещо смислено!! Какво очакваш да се аргументирам всеки път различно ли ?!? интересна работа... това че четеш и помниш мненията показва колко се впрягаш в четенето на мнения и като цяло във форума... И откъде разбра, че не разбирам темата? И пак ти се изкара най-големия сваляч... Говориш отново на сляпо и това не ми харесва... Аз съм си досадник... като не те кефи давай си газ! И не мисля, че ти знаеш по-добре какво усещам аз и какво не... За принципите исках да ти докажа, че не е толкова парадоксално!!! Нима ти не изкарваш хората както ти е удобно ? И както си ги нарекъл в съзнанието си... А ти сигурно си 300% насерач и си купил новата книга с лафове...

И не съм казал, че е необорима. Признавам, че имаш сок, но нека да го видим... Сещаш ли се какво е казал великия поет " Не подценявай противника си..." Което ти в момента правиш ;)

Alabalaportokala
03-23-2009, 14:40
Митко, митко, митко виждаш ли как сам се оплиташ в глупостите си. Как може да си толкова ограничено мислещ човек. А толкова хейт изсипа, толкова глупости каза и за какво ? Показателно било. Леле мите, ама ти си бил много зле приятелю. Какво му е показателното, живота си е причинно следствена връзка. На 1 човек може да не му върви с жените, но пък да му върви в друго. Ти си този който се изкарва голяма сваляч защото за да наричаш лузъри тези явно наистина трябва да си такъв, а ти не си. Аз не очаквам да се аргументираш всеки път различно. Това се нарича шизофрения. Очаквам когато поставиш теза, ясно аргументирана да знаеш кога да спреш. А ти какво правиш. Даваш теза, аргументираш, после пак даваш теза, после пак аргументираш, после пък парадираш че си изтупал мнооого аргументи и как никой не ти ги бил оборил. И се правиш на голямата работа ехее....Газ няма да давам защото е скъпа, но след като на тебе не ти харесва това че говоря на сляпо (въпреки че аз не го правя) "Пътя, чантата и за хляб". И понеже казваш че си досадник да те светна че никоя уважаща себе си жена не харесва досадници. И нека те попитам нещо: сигурен ли си че въобще си правил секс?

Сок има в мене и то повече от колкото можеш да изпиеш.

А ти сигурно си 300% насерач и си купил новата книга с лафове...

Дечко. Аз не се самоизтъквам как съм "насирал" тоя и оня. Ти го правиш. Влез в уикипедия и проучи задълбочено значението на думите ирония и сарказъм. Имаш нужда

Да сещам се какво е казал великия поет на който даже не назова името. И аз не знаех че сме противници? Така ли било ? Това ти е проблема. Че се конкурираш с останалите съфорумници и се мъчиш да изпъкнеш с мнението си по изключително глупав начин- с натякване и нахалство. Научи се да бъдеш толерантен и зачиташ чуждото мнение. Ако си така и с жените...леле мале...

Аз не приемам навътре нещата които си казал. В момента ти говориш на сляпо. Това е форум и ние дискутираме.При диалог или дискусия е хубаво да има изслушване и запомняне на срещуположното мнение за да може да се направи контрааргументация. А не сульо да говори а пульо да си чопли в нослето. Иначе би било невъзможно да се проведе. Приемаш го навътре и се вземаш за голямата работа. Добре помня кой какво е казал в конкретната тема. Елементарно възпитание и начин за водене на диалог/дискусия драги ми Уотсън. Учи се в първите 7 години от родителите. А го има написано в учебниците по български език- втори клас

Мъчиш се да танцуваш танц който не е по силите ти милейди и то с неподходящия човек.

Нищо давай все така. Рано или късно гордостта и егото ти ще се пречупят, ще осъзнаеш че не си прав и сам ще спреш да досаждаш. Такива като тебе с лопата да ги ринеш.

Alabalaportokala
03-23-2009, 14:51
И като лека добавка. Ако толкова ти беше през оная работа затова колко грешен е бил валдес и как заблуждавал едва ли не цялото поколение щеше да направиш следното. Правиш нова тема, постваш как трябва да бъде според твоята призма, доказваш с какво това което си написал е по добро от на валдес и тогава нека някоя твоя тема да бъде направена за важна. Ако трябва свържи се с някой админ или модератор. Обясни му как стоят нещата. Дори ако трябва анкета постави с въпрос : "Помогна ли темата на валдес и трябва ли да бъде важна". Аз ли да те уча? Действие Уотсън действие, а не само да лаеш, лаеш, лаеш. Старите хора наричат такива като теб кучета без зъби. Чакам ангел хранителю на младото поколение чакам от тебе да видя действие освен хейт.

Всякакви оправдания от твоя страна не се зачитат. Щом можеш 12 страници да повтаряш 1 и също, да обиждаш и ругаеш значи можеш да направиш по горното. Бъди малко мъж и покажи доблест. Дотогава даже нямам нужда да ти оборвам аргументите защото са си чиста форма на заядка от твоя страна. Хайде...

LizZz
03-23-2009, 16:41
:) Това ми хареса.

HipHopBlond
03-23-2009, 17:23
Браво, браво много е точна темата, но примерите са изключително глупави...

mitkom89
03-23-2009, 19:36
Нали това казвам... че не могат да свалят 1 момиче... може да им върви примерно в яденето или в компютърните игри, това не съм го оспорил! Не съм голям сваляч, но знам как да се държа с нежния пол. И да правил съм секс. Има и мацки които харесват досадници като мен пък :D

И да, мога да ти кажа, че като се беше ожесточил спора ги насрах всичките! Сам сигурно си го видял! Не си ти този, който ще ми каже от какво имам нужда. И да конкурирам се с всички, именно защото съм по-добър от тях и изпъквам пред останалите! Това съм правел цял живот навън, правя го и в малоумния ви форум! Искаш или не искаш е факт... Защо да бъда толерантен? Просто има хора, които доминират когато са в среда на обикновенни хора. Такъв съм аз, може би си такъв и ти / по начина ти на изказване и на подбор на думите се усеща, че си свикнал да водиш такива дискусии и да се налагаш /... Би трябвало да знаеш, че и без някаква голяма толерантност и без особенно много зачитане на чуждото мнение се върви напред! И може би съм така с жените... има такива търсещи досадни мъже на място, които си отстояват мнението...

И точно ти си този, който говори на сляпо и ме мисли за един от обикновенните форумни глупаци... ами не си познал! И мога да ти кажа, че и в мен има много сок... това е форум, като искаш дискутирай, аз изразявам своето мнение и се опитвам да го защитя... ако нещо е досатъчно добре обосновано го разглеждам по-обстойно, ако не е просто го отминавам като поредния бълвоч...

все още нямаш представа кое ми е по силите и кое не... и докъто сме в този дух... танцувай скъпа

Когато се намери някой да ми пречупи гордостта и егото не теб първо ще се обадя!

И като лека добавка... къде виждаш, че умирам да помагам на когото и да било? Нито искам да имам важни теми! Изразих си мнението, че темата е глупава и повечето неща са неуместни!!! Също така казах, че малките трябва сами да се учат, а не да четат и да следват съветите на някъв психопат!!! Теб някой учил ли те е да се харесваш на момичетата??? А и когато човек сам стигне до някой отговор, той го цени много повече! Не ми ги давай тея глупости за анкети... и нека запазим добрия тон, не ме познаваш за да знаеш дали имам зъби или не! Мога да повтарям, мога и по-горното, но въпроса е дали искам!!! И дали някой заслужава... Защото аз освен глупаци и тук там някой проблясък, друго не виждам в този форум!!!

Поздрави

fc
03-23-2009, 19:56
Защото аз освен глупаци и тук там някой проблясък, друго не виждам в този форум!!!

Поздрави
Хаха и аз така :) Тука във форума не можеш да докажеш нищо, дори сто страници да изпишеш.

EeeBobii
03-23-2009, 20:02
Айде стига сте спамили темата,разбрах ме всичко което трябваше да разбираме....

Мите - имаш ли си на идея, колко смешно изглежда отстрани, това което си ти или по лошо мислиш се за такъв, тия актьори залязват бързо :-x

Айде с здраве.

mitkom89
03-23-2009, 20:15
Бобчо не съм актьор... а и да съм сиял / незнам как се пише правилно / и да заляза е по-добре от колкото да съм вечната мишка...

BaiToq
03-24-2009, 04:56
Като начало "гадже" и "свалям моиче" са ми страшно противни. Затова няма да ги използвам а на тяхно място - приятелка и харесвам се на момичето.

Ще започна с външния вид. Можете да чуете много мнения и всяко едно ще е правилно донякъде. Защо донякъде? Защото едни казват че външния вид не е важен изобщо, а други че е от първостепенно значение. Външния вид наистина е важен, защото създава определено впечатление за теб, още преди да са говорили с теб. Много труднп можеш да промениш първото впечатление за себе си през първата среща с някого. Това е защото човешкото общуване е около 2/3 невербално а именно чрез жестове и поведение. Облеклото ти субкомуникира вместо теб. За добро или лошо - през цялото време.
Как да оставим добро първо впечатление? Като начало трябва да сме облечени с чисти дрехи, които не миришат лошо. Не е задължително и да ухаят на омекотител. Дрехите трябва да са ти по мярка и да се чувстваш удобно в тях, това е основното правло. Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони. Друг вариант е контрастни цветове. Например: тъмносива блуза и сини дънки, светлооранжава ризка и тъмни панталони. Схванахте идеята, нали? :)

Ходи изправен и със самочувствие. Радвай се че си на това място и с това момиче и го показвай.

Никой не обича сухарите. Затова - използвай чувството си за хумор. Пускай майтапи, но умерено. Не си отишъл да правиш цирк на момичето. Няма нищо лошо да я бъзикаш отвреме на време. Това не е признак на селяндурщина, а напротив. Момичетата обичат да чуват леки шеги, обичат да знаят че ти гледаш по различен начин на света. Например -

ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...

Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....

Тук идеята е да хвнаеш нещо което изглежда добре в момичето и да го сравниш с някой анимационен герой/комедиен герой/смешно явление/забавна случка. Отново с шега в гласа, и никаква нотка на сериозност.

До тук с приготовленията. Сега по същество: Как аджеба да се харесам на девойката и в края на срещата тя да очаква моята целувка/прегръдка и всичко каквото следва?

Като начало ти трябва да излезеш от общия знаменател под който почти всяко момиче поставя другите момчета. А именно натегачите. Не си първия, който иска да излезе с девойката, целта ти е да си последния за неизвестен период от време. Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.

Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....." И така можеш да скачаш от тема на тема колкото си искаш. добре де, сега си мислиш сигурно - "девойката като ме слуша, няма ли да си каже че съм някакъв хахо, и че няма връзка, почвам от металика и стигам до слоновете?" Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш. Девойката анализира как говориш и начина по който се държиш по това време. Понякога съзнателно, понякога несъзнателно. Затова е много важно да не играете на мълчанка. Ако един мъж не може да говори и да поддържа разговор той автоматично се класира като - скучен и непривлекателен. Жените обръщат основно внимание на гласа, начина на говорене и жестовете на мъжете.

Тук целта ти е да излезеш от категорията бройкар/поредния/натегач/скучен/лузър. Разкзвай забавни истории за себе си, за живота ти, пускай майтапи усмихвай се. Основно оръжие срещу което жените са безсилни е хуморът. С него можеш да постигнеш много повече отколкото с хиляди думи. Тук няма особени правила какво трябва да казваш. Има някои теми и неща които е добре да избягваш. А именно дебелашките шеги, черния хумор, вицовете за блондинки/брюнетки/червенокоси ако момичето срещу теб е такова. Селските подмятания от типа "ша та клатя като гладен циганин зряла джанка" са забранени също.

Думите служат за да разбият стените, които момичетата имат срещу момчетата, когато отиват на срещи, и в частност срещу теб. Действията ти обаче те класират напред по количеството симпатия, което момичето ще изпитва към теб. Докато говориш използвай езика на жестовете. След като видиш че момичето е отпуснато и спокойно в компанията ти, можеш да преминеш на по горно ниво. Докато говориш, премести се до нея и започни да говориш до нея. Ако не реагира негативно и не се дръпне значи до тук си успял. Ако ли не - търси грешката някъде в себе си. Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти. Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно. Докато говориш просто я гушни и започни да разправяш за звездите примерно, или за някаква твоя тайна, или за зодиите. Просто тема която предразполага към по близък контакт. Не се налагай и не се стряскай ако се дръпне. Спри докъдето си и продължи да говориш. Изчакай малко и опитай пак. Няма да ти казвам кога можеш да я целунеш - сам ще усетиш кога назрява момента. Нещото което можеш да направиш за да направиш момента още по запомнящ се - замълчи за няколко секунди след което просто тръгни с глава към нея. Важно - не питай "може ли да те целуна", "искаш ли да те целуна" и подобни. Освен че извеждаш момичето от романтичното настроение, какво според теб трябва да отговори тя? Ако искаш да я целунеш - просто го направи. Смело и решително, не се колебай, момичето го усеща.

Има много да се пише по тази тема. Това са доста основни неща. Задавайте въпроси, питайте каквото не ви е ясно, ще ви отговоря изчерпателно, а и ще допълвам темата.

Правя темата важна.
slun4ice
Човек,не знам защо,ама
се пръсвам от смях :lol:
Особено там за Бъгс Бъни,
динозаврите и зулусите :lol:
Да не стане историята-И те отишли
да се разходят....аааа,леля е тракторист хахаха...

Има 1 истина,да я знаете от Бай Тоя-
ако момичето ви иска,няма какво да
я спре чак толкова-то се усеща,ясно е
и на двамата.
Когато тя не е сигурна в чувствата
си,трябва да се "сваля".

Oposoma
03-24-2009, 07:32
Hora moqt problem se re6i :grin: si4ko e SUPER ... i znaete li kak stana kazah i da se sre6tneme nqkude otidoh podarih i edna plu6ena igra4ka celunah q pregurnah q kazah i 4e q obi4am i 4e ako se 4uvstva sigurna s men da mi kaje dali i tq ima 4uvstva .... mn puti sam se opitval da q kanq da izlezeme no taka ili ina4e vinagi sme bili zaeno poneje bqgahme ot testovete .... :-D karahme si kefa i sega sme zaedno /// za vs hora koito o6te se 4udqt kakvo da napravq kato izlezete s neq - Az napravih edno ne se durjah kato idiot pokazah i 4e naistina mi puka za neq , i qvno go e razbrala no ni6to ne moje da postignete ... ako tq ne vi haresva ! BRAGODARQ NA VSI4KI i se nadqvam i vie da napravite ton4oto ne6to :)

mitkom89
03-24-2009, 07:47
Човек,не знам защо,ама
се пръсвам от смях :lol:
Особено там за Бъгс Бъни,
динозаврите и зулусите :lol:
Да не стане историята-И те отишли
да се разходят....аааа,леля е тракторист хахаха...

Има 1 истина,да я знаете от Бай Тоя-
ако момичето ви иска,няма какво да
я спре чак толкова-то се усеща,ясно е
и на двамата.
Когато тя не е сигурна в чувствата
си,трябва да се "сваля".

хахахахаха... WORD

Kikincety
03-24-2009, 13:02
хихи темата е много хубава според мен де ама за да се хареса едно момче на едно момиче трябва да я впечатли да я спечели и тн :-) :-) Не с външната си хубост а с характера си .

stuci_i_miri
03-24-2009, 21:59
баце, не стааш!
тряа да си най-нахалния, но да не се натрапваш. Ако наистина я искаш - примерно аз играя топло студено - каня я - тя заета с гаджето си. тя ме търси - аз съм зает :) след 3 дена звъня - излизаме. На срещата тя вече е на моето поле - водя я където искам, не и разпраям за Металика и слонове, може да и приказвам и за големия пръст на левия си крак, ама тя е вече мн вътре и само мисли колко иска да ме цунка :) пък и друго - жени сякви. през тва време съм си по анцунг - най-удобно си ми е - Адидас- черен със сиви ленти и тениска също черничка. :razz: а пък дали ше сме на най-скъпото кафе или на пейка в парка - няма никво значение, ако имаш достатъчно самочуствие и самоувереност - тя е твоя - даже да ти мине мерака след срещата - при мене и тва го имаше :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

cHoCoLaTtA
03-25-2009, 16:33
баце, не стааш!
тряа да си най-нахалния, но да не се натрапваш. Ако наистина я искаш - примерно аз играя топло студено - каня я - тя заета с гаджето си. тя ме търси - аз съм зает :) след 3 дена звъня - излизаме. На срещата тя вече е на моето поле - водя я където искам, не и разпраям за Металика и слонове, може да и приказвам и за големия пръст на левия си крак, ама тя е вече мн вътре и само мисли колко иска да ме цунка :) пък и друго - жени сякви. през тва време съм си по анцунг - най-удобно си ми е - Адидас- черен със сиви ленти и тениска също черничка. :razz: а пък дали ше сме на най-скъпото кафе или на пейка в парка - няма никво значение, ако имаш достатъчно самочуствие и самоувереност - тя е твоя - даже да ти мине мерака след срещата - при мене и тва го имаше :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Това според мен е доста по-правилен подход, отколкото да се правиш на интересен или да си прекалено мил. :P

FlashMX
03-25-2009, 17:36

Това никога не бих го казал ... O_O....

fc
03-25-2009, 17:37

Това никога не бих го казал ... O_O....

Даже и "ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. " не бих казал на първа среща, дори и да го мисля.

stuci_i_miri
03-25-2009, 19:19
как ше кажеш, че е прекрасна ве? начи се едно сам да си го навреш и мацката да знае, че седиш в малкото и джобче - на повикване :D

stuci_i_miri
03-25-2009, 19:31
на мене би ми харесало момче което не се старае да ми се хареса :) е вижте тука мацката знае ко иска - тя да го хареса без тои да и лиже дупето! :razz: е тва е мацка на място. Така трябва да се държи един ПИЧ - без да кляка, без дънките, бежавата ризка и подобни 8)

stev
03-26-2009, 08:19
Има едно момиче което го харесвам. Тя ходеше с BFF ама скъсаха преди... около половин година, тя го харесваше до преди една седмица. Сега искам да я забия (ама не да я свалям) исам да й направя впечтление и чак тогава да започвам да я свалям. Ще ми кажете ли как да й направя впечатление? :o

kypo
03-26-2009, 13:59
купи си лъскаво ферари - слушай кати - като лъскаво ферари и си прави извода

valdesbg
03-26-2009, 14:06
Има едно момиче което го харесвам. Тя ходеше с BFF ама скъсаха преди... около половин година, тя го харесваше до преди една седмица. Сега искам да я забия (ама не да я свалям) исам да й направя впечтление и чак тогава да започвам да я свалям. Ще ми кажете ли как да й направя впечатление? :o

Застани на челна стойка и или и подари невестулка.

По дебилно можеш ли да се изразиш?

mitkom89
03-26-2009, 15:05
разкажи и за щирбукаааааач и ще лудне по теб

beb4yy
03-26-2009, 21:33
Точно така тренирайте 8)

dimitar90
03-27-2009, 10:03
Добре искам да попитам къкви теми на разговор да засягам защото винаги има някой който ми се струват глупави и че не ги отразява момичето а и все едно айде вие помогнете малко

Presley
03-27-2009, 11:48
Добре искам да попитам къкви теми на разговор да засягам защото винаги има някой който ми се струват глупави и че не ги отразява момичето а и все едно айде вие помогнете малко
С тея сценарии няма да стигнеш доникъде,да энаеш.

dimitar90
03-27-2009, 12:53
добре де аз питам що не ми отговориш а ми казваш съвсем друго

stuci_i_miri
03-27-2009, 18:15
не бе човек, неможеш да си напишеш на листче темички и да си буташ натам разговора. тряа си компетентен дори и за гримове ако се наложи :D и м/у др не е никак гейско, на повечето момичета им става интересно, ако знаеш дори малко за техните боички, щото НЕ ГО ОЧАКВА, апак момичетата са си така - привлича ги любопитното, това което не са видели досега - щото на всяка яка мацка и се е случвало да и обясняват колко е невероятна и т.н. ама не всеки ден намират момче - хетеро дето да поназнайва нещо за женски тайнички :) :)

svejiq
03-30-2009, 08:51
Пич всичко което си го написал си е доста вярно НО вие които четете не мислете че като направите всичко което е написано по горе ще ви върже искам само да спомена че неможете да сваляте някоя много красива девойка ако и вие не сте красиви , за всеки човек си има влак , ако не сте от наи симпатичните , то би трябвало да си търсите не толкова симпатична приятелка това е АААА може и да сте грозни но трябва да са ви претапкани джобовете с Стефан Стамболовки 8)

batka spored men ot golqmo znachenie e v koi grad jiveesh,samo tova e vajnoto- edin primer ti davam vednaga-onzi den obikalqh stolicata v produljenie na cql sledobed s kola i ostanovih sledmoto neshto: zabelqzvah li dvoika, bqh svidetel na slednata kartinka absolutno vinagi- momicheto karasivo kato kapka, a momcheto vednaga v drugata protivopolojnost-vse edno sduvkano,smachakano i izpluto,potresavashta gledka, i to pri vsqka dvoika i nai vajno pri vsichki takiva sluchai ne vidqh nikude momcheto da e edin ot naslednicite na rokfeler, spored men izvodq e qsen kolkoto i otvratitelen dasi vse se hvurlqsh na nai dobroro,ne vidqh nito edno momche s nqkoe obiknovenno momiche vsichki si gi bqha izbrali po katalog ,a za smetka na tova sum siguren che momchetat imat u tqh ogledalo i mogat da vidqt shto za stoka sa. izvoda e edin spored men tam kudeto momicheta sa po osvobodeni i momchetata namazvat v ostanalite sluchai na drgite im ostavat da lupqt semki pokrai tqh...

dimitar_ak
03-30-2009, 11:21
Само да кажа, че освен външност едно момиче търси и други неща. Така, че всеки може да има момиче като от каталог стига да удовлетворява нуждите й. А нуждите може да са различни - финансови, емоционални, сексуални, някаква стабилност.

mitkom89
03-31-2009, 07:32
аааааааа аз се научих да свалям момичета, вие се оправяйте :smt067

plmn
03-31-2009, 08:54
аааааааа аз се научих да свалям момичета, вие се оправяйте :smt067

:razz: :razz:

blader
04-02-2009, 08:58
темата има само един проблем и той е че не върши абсолюто никаква работа...толкова ли е трудно човек да се замисли че никоя ситуация не е еднаква с друга ситуация...нещата са толкова относителни че никакви теми не могат да дадат на хората ясна представа как се правят и сигурен отговор на въпроса 'и...ще се получи ли?...'
така че няма смисъл да се занимавате да си чупитепръстите и да си амортизирате клавиатурите с толкова писане..пък и умственото натоварване в повечето случаи не е малко...това е нещо което ставасъвсем естествено и не попада в рамки и класификации...момче среща момиче...запознават се и ако има нещо което да ги свързва тръгват заедно...
например аз и моята бивша вече приятелка се запознахме съвсем случайно...тъй като сестра и е в моя клас...и така въпроссната приятелка ме била харесвала отпреди но просто съм и бил интересе...различен...не знам нещо такова беше...но я е било срам да ме заговори(през това време аз въобще не я познавах...)и на хелоуийн се запознахме напълно случайно и след няколко разговора в скайп се убедих че тя е абсолютно невероятен човек и се възползвах доняъде от това че тя ми се кефеше отпреди(което ме учуди адски много...всмисъл...аз не ставам...абсолютен нещастник съм...) и просто я попитах'искаш ли да излезем...може да се поразходим?...' и така това бяха най-хубавите 4 месеца в живота ми...не бях водил толкова приятни разговори с никого дотогава...и така
просто нещата изобщо не стават според правила...

anyfany2
04-02-2009, 19:23
Трябва да бъдеш себе си! :-)

fc
04-02-2009, 20:01
Отиваш на първа среща и правиш каквото си искаш :)

Presley
04-02-2009, 20:53
темата има само един проблем и той е че не върши абсолюто никаква работа...толкова ли е трудно човек да се замисли че никоя ситуация не е еднаква с друга ситуация...нещата са толкова относителни че никакви теми не могат да дадат на хората ясна представа как се правят и сигурен отговор на въпроса 'и...ще се получи ли?...'
така че няма смисъл да се занимавате да си чупитепръстите и да си амортизирате клавиатурите с толкова писане..пък и умственото натоварване в повечето случаи не е малко...това е нещо което ставасъвсем естествено и не попада в рамки и класификации...момче среща момиче...запознават се и ако има нещо което да ги свързва тръгват заедно...

Истината.

IndependentGirl
04-02-2009, 21:49
Хах, много интересна тема.. ии има страшно много истина в нея :wink:

EverythingBroken
04-03-2009, 13:15
абе не се ли уморихте всички девствени загубеняци да си обсъждате нещата на теория тук ? :lol: излезте от вас и ще видите как стаат нещата :) :P

boniboon
04-03-2009, 16:25
Момичетата търсят момчета с изваяни тела смисал такива които тренират, с хубави тела мускули и т.н.
Има два типа момичета такива които си признават че търсят това и такива които неси признават, но искат да имат такова гадже.
Друга час от тези момичета пък ги интересуват материалните неща пари коли къщи и т.н .
И остава една мн малка част от Нормални момичета за които няма значение материалното а също така и нее от голямо значение как изглежда ,външния вид и няма значение за тях дали ще е мускулест или не .Но такива момичета почти неостанаха всички са привлечени от това което блести:))
Такаче тия описани неща горе са малко по остарели или са за някоя друга страна извън БГ , неказвам че е невъзможно но е малко вероятно.
Само да изясня че не всички момичета са някфи материалистки , които харесват момченца с парички и колата на ''Тати''. Според мен темата е много полезна и хич не бих казала , че е за старомодни :x. Едно голяямо БРАВО на автора!!!!
\:D/ =D>

fc
04-03-2009, 17:52
Само да изясня че не всички момичета са някфи материалистки , които харесват момченца с парички и колата на ''Тати''. Според мен темата е много полезна и хич не бих казала , че е за старомодни :x. Едно голяямо БРАВО на автора!!!!
\:D/ =D>
Да доизесня, на 15 момичета, едно не е материалистка.

kisscho
04-05-2009, 06:23
Как да се харесаме на момичето ли ? хХх ами да бъдем естествени е според мене ... И тя ако ни хареса хареса ако ли не да го духа : )

nezavisim
04-05-2009, 21:53
мен нещо не ме устройва това където пише за металики за слонове тя ши брадяса немой ти земе думата квит филми и вкарваш тя напрао ши затегни да и разказвам за кви слонови ще си помисли къф е тоя зубар тука който ми изнася някви лекции или нещо от сорта но зависи от момичето все пак... има два тима момичета напудрени (дет са контрят и 100% биха са изсмяли на подобна или еднаква история която описах по горе ) а др те са не напудрени :D :-o дет по биха са остаили да ги вкарат в филма аз лично харесвам напудрените... некада да бъде някоя сладурана пък ши му мислим ... тва е мойто мнение

gabsit000
04-06-2009, 07:31
общо взето трябва да си естествен,ако я харесваш да й го покажеш (да й намекнеш),да не бъдеш груб и да не излеждаш глупаво! ;)

anyfany2
04-06-2009, 14:16
Здравей! :)
Бъди себе си! Все някое момиче ще си падне по непринудеността и откровеността ти. Сигурна съм. За това няма рецепта,просто бъди себе си и поми,че няма идеални и перфектни хора. :-) :-) :-)
8) 8) 8)

Mite94613
04-06-2009, 16:13

Правя темата важна.
slun4ice

Ххаха докато го четох това се пръснах да се смея :D Какво му е противното на "гадже" и "свалям момиче" изрази като всички останали...То по тая логика "паля колата" и "гараж" също трябва да са ти страшно противни и вместо тях сигурно използваш "включвам акумулатора" и "дупка за кола" или незнам кви други...Това пък за тембъра :razz: и к'во праим като ти чуе нормалния глас или пък някои познат каже "какво ти е на гласа"? "Абе четох в един форум да си придам академичност на гласа" :smt021... "ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей..." :shock: представяш ли си някой го прочел тва и го казал и вече всички го мислят за гей :? а пък примерите "Хей знаеш ли ,че усмивката ти ми напомня на тази на бъгс бъни, изражението ти на това на прасчо" :razz: Мани ги тея анимационни герои можеш просто да кажеш нещо хубаво ако видиш ,че е с нова прическа или пък че много ти харесва блузката и... И ще ми обясниш ли каква е разликата между "Искаш ли да отидем на кафе" и "знам едно място ,където правят хубаво кафе" :lol: при второто никой няма да се досети за целта на излизането ви. "Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти. Сложи ръка на коляното и" Ооо да :grin: може ли направо да и опипам гърдите...Това ще е много нахално на първа среща. Това пък ,че не те слуша какво говориш #-o ако говориш така както си написал в коментара сигурно хората около тебе като те видят слагат слушалките и си пускат mp3-кa...Какво го интересува момичето за митко и янко ,които не познава и ,че като малък си искал да отидеш в африка и да видиш слон? не съм чел другите коментари и сигурно ще се повтроя с някой но все пак няма как да прочетеш нещо от някъде и да знаеш как да се харесаш на момиче всички момичета са различни и всяка ситуация е различна и няма как подобна тема да бъде полезна на някой.

flowers_of_evil
04-06-2009, 19:49
И аз желая да се изявя:]
Тази тема едва ли би могла да ми помогне-момиче съм и ако искам да свалям друго момиче,нещата май са малко по други.НО
коментарите,добавени към главната тема ми помогнаха да осъзная нещо-аз мразя доста неща,често съм груба без особена причина и притежавам завидни познания по Български език.Досега смятах тези си качества за отрицателни черти в моя характер,но ето че виждам доказателства за противното- в този форум колкото си по устат и използваш високопарни думички,толкова си по уважаван.Благодаря,че ми показахте и другата страна на монетата! ПОКЛОН :]
btw,не схванах само защо нападате 19-годишния младеж с озлобения характер-мене пък ме кефи :] Набор '89,а вече толкова огорчен от света-забележително,а?

mitkom89
04-06-2009, 20:48
Заяждат се защото са още малки и незнаят откъде духа вятъра... съжалявам, но вече не съм на борсата, но ако имаш път към морето може да ми позвъниш :D А за останалите :smt071

mimenceto666
04-06-2009, 21:17
прочетох няколко страници и наистина ми беше мн интересно
знам, че доста хора са го казвали, но не мога да се стърпя и аз да не го кажа 'Всичко е вярно!' ;-)
awe valdesbg на колко си години - шегувам се
наисти като момиче мога да кажа, че очаквам това от едно момче :)

mitkom89
04-06-2009, 21:26
И аз очаквам мацката с Ферарито и с 1 милион в банкова сметка... Дай да го направим като критерии как да свалим момче а ???

diksi
04-07-2009, 18:56
Кой каза, че сме животни....Няма такова нещо!!! Всичко написано от автора е така 8-) Вие сте на ход, момчета 8) 8) 8)

Presley
04-07-2009, 19:08
прочетох няколко страници и наистина ми беше мн интересно
знам, че доста хора са го казвали, но не мога да се стърпя и аз да не го кажа 'Всичко е вярно!' ;-)
awe valdesbg на колко си години - шегувам се
наисти като момиче мога да кажа, че очаквам това от едно момче :)
Йойяйойохахахахатгага
Очакваш да си придава академичност на гласа ли?
А иска ли ти се да те опреличат на прасчо и да се очаква да се иэхилиш?
Уахахахахахххаххах

flowers_of_evil
04-07-2009, 21:28
Заяждат се защото са още малки и незнаят откъде духа вятъра... съжалявам, но вече не съм на борсата, но ако имаш път към морето може да ми позвъниш :D А за останалите :smt071

Нямам никакъв път към морето в скоро време,обаче като се замисля,ми се струва че е по-добре да съсредоточим омразата в два лагера-някак си по-ефективно става и се отваря невероятната възможност да вгорчаваме живота на повечко хора :D

Love_Boy
04-08-2009, 18:09
Qvno 4oveka koito e pusnal temata e typ!!! Prosto bydi sebe si i nqma nujda ot nary4nici!

Ivalinka
04-08-2009, 21:30
8-) а, не... темата ме разби, спорът ме разби.. думи нямам!!!

естествено! темата е важна, защото може да покаже как се джафкате помежду си...

не съм съгласна със съветите. примерно.. ако някой почне да ми скача от тема в тема, просто ще престана да го слушам и само ще се моля да свърши по-бързо, през което време ще се усмихвам като някой клоун :?

пфууу..

цветовете... думи нямам.
както и да е

единственият съвет, който може да се даде на някого, е да му кажеш да си пъхне ръката в огъня и да се опари

без това няма как да стане. за да се държи един човек на ниво принципно трябва да има опит, а той не идва със съвети и наръчници....

Zv3r4e7o
04-08-2009, 23:52
аз не съм голям разбирач но мисля че някои от съветите не се харесват на момичетата е да има и много вярни неща но мисля че ако бъдеш себе си ще ти е по лесно от колкото да се правиш на нещо което не си само си осложняваш следващтата срещта ако има вобще такава защтото ако спазаваш съветите ще изградиш някав образ пред нея и тя секи път ще чака този образ ана теб самия така че просто БЪДИ СЕБЕ СИ !!! :smt023

mitkom89
04-09-2009, 06:56

Нямам никакъв път към морето в скоро време,обаче като се замисля,ми се струва че е по-добре да съсредоточим омразата в два лагера-някак си по-ефективно става и се отваря невероятната възможност да вгорчаваме живота на повечко хора :D

Незнам... не съм играч, който играе в комбина за да вгорчава нечий живот :) Но идеята не е толкова лоша... Имаш 11 дена за да оформиш своя лагер 8)

kotora
04-09-2009, 10:35
Абе секи си има мнение по въпроса дали е правилно или не е това, което авторът е написал... Според мен има много правилни неща в тези напътствия... лично аз ползвам подобен начин от повече от 2 години и мисля че имам голям успех (накратко не е имало случай, когато да не съм успял) ...
Всеки обаче си е различен... ако си някой постоянно стоящ в интернет и неспособен да започне разговор с момиче... дори и Светия Граал на срещите (ако въобще съществува) няма да ти помогне... Да... съветите са приложими, но не навсякъде... момчето трябва да има чувство, кое е правилно и кое не за конкретната ситуация... примерно не можеш да кажеш на някое момиче, че прилича на Мечо Пух, ако усещаш, че примерно пухкавостта й, може да я засегне...
ся не можах да разбера, защо някой само плюе автора но карай... всеки си има мнението нали?

П.П. Мисля,че темата стана доста груба и е обикновен спор, а не е в помощ на абсолютно никой... а нали за това е целта на форума да се дават съвети... пък и оставете демокрацията да си възтържествува... 100 човека казват, е е така 5 не и айде ся спам спам спам...

moneycomeme
04-12-2009, 12:01
....Ако може да вмъкна мнението си като представител на момичетата,че ако някой ме оприличи с ПРАСЧО никак няма да ми стане смешно :) ...толкова...! Не искам да критикувам момчето,което е създало статията защото е достатъчно смело да дръзне към нея и достатъчно сериозно се е отнесъм към темата....но за пореден път ще напиша в коментара си,че тези неща не стават така-няма такъв филм като ,,Как да свалиш маце,, ....КАКТО някой преди мен беше казал-ситуациите и момичетата са различни....за пример ще дам че обичАм настоятелни момчета,тези които не се отказват и звънят-а не ги мисля за досадни... :)

mitkom89
04-13-2009, 06:04
незнам кой кво е дръзнал, но всичко е толкоооооооова тъпооооооооо

phattbasse
04-13-2009, 11:49
Qvno 4oveka koito e pusnal temata e typ!!! Prosto bydi sebe si i nqma nujda ot nary4nici!

tuK symM NApylNo syGlASeN s BatkAtA ... vseKi NoRMalLenN bylGariN (ili kakyvto i da e po narodnost, bez azyrbaijanec, te imat dr podhodi kym jenite :D ), bi trqbvalo da se darji absolutno estestveno s momi4eto s koeto izliza.Razbira se, trqbva da se ograni4ava do nqkyde na 1va sreshta, vse pak nqma da e umesno oshte v na4aloto da se razbere s kakvi podbudi sa izleznali na sreshta.Dali celta e priqtelstvo, dali neshto drugo ...No, po nikakav na4in ne trqbva da se dava povod na nejniq pol, 4e glavnata cel na sreshtata e tq, da se izmesti v domashni usloviq(tova go kazvam za horata, koito imat takiva namereniq.Symnqvam se da lipsvat i takiva).Vsi4ko e v rycete na razuma, zashtoto neka ne zabravqme, nikoq po-zrqla jena(zashtoto, mai4e samo te znaqt kakvo iskat v nashe vreme), ne bi tyrpqla nqkoi pi4aga(nezavisimo na kakva vyzrast e toi(malka reklama:padam si po jeni nad 25 :D ), da i razasnqva kakvo e pravil prednata ve4er v diskotekata s nqkva macka, koqto e bila myrtvo piqna i posle sa zavyr6ili ve4erta v tqh ... Tova e super typo ...ne mislite li ..???
No, da ne se otklonqvame ot temata, nai-vajnoto v edna sreshta, nezavisimo dali e 1va, ili 101va, e vinagi da bydem jelani.Nikoga da ne dopuskame 4oveka, prekaleno blizo do li4niqt si jivot(pone v na4aloto, spored zavisi celta na izlizaneto), kakto i da izlychvame respekt v opredelenata doza.Vse pak, ne zabravqite, 4e sme ot silniqt pol.Edin mladej, be spomenal neshto za tembyryt na glasa.Myjki, ako 4uesh moq tembyr, da ti kaja, ne znam kak zvu4i "me4ok-mahmurliq", no ti znaesh li kak zvu4i klasi4eski kontra-bas v sreden diapazon ..?!?! :D
I vse pak, sym syglasen i s tova tvyrdenie.Edna jena, vinagi obi4a 4oveka sreshto neq da zvu4i po priqten i civilizovan na4in.A ne v stil "Nii smI ot sElO i gOvORimM MiekOo" ... #-o
No, tova e moeto mnenie po vyprosa ...Vseki ima pravo na glas, taka, che ochakvam korektnost i pri tozi komentar ;)

mArMaLaDkA
04-13-2009, 19:19
Абе тая тема преди много време я бях гледала.Някакъв наръчник ли е?Тревожи се някакъв момък,излага си притесненията,запитва,какв ото го интересува,и някакъв му дава съвет,все едно много гаджета са му минали през ръцете и е един вид специалист?Я,слезте на земята!Тея неща на първата страница са супер общи,говорени са много пъти и не вярвам някое момче да не ги знае.Плюс,че тея неща са за всички-човек да е изкъпан,напарфюмиран,да има прилични дрехи,да може да ги съчетава,прилична прическа,когато си с някой човек навън,почти непознат,да се държиш уверено и общително..супер общи неща.Аз не схващам защо изобщо темата е важна. :-o

stuci_i_miri
04-13-2009, 21:16
аз вече незнам кво да кажа... ако си станал на 18-19 години (каквито случаи имаше на предни страници) как ще прочетеш една тема във форум и ще разбереш как да забиеш момиче... по-добре вместо да си размътиш главата с четене на кви ли не мнения, да се облечеш както ти е удобно там, апак дали ще си с дънки, анцунг, гол, по боксерки, с кустюм или по листенце от фикус на оная работа, трябва да се чустваш удобно. за всеки влак си има пътници-сички сме го чували тва нали? е много ясно - неможеш да очакваш при положение, че си някой металяга (нищо лично към тях) да си забиеш няква лъскава мадама дето само в мерцедеси се вози, апак ти да нямаш и 5лв. в джоба. просто човек се задоволи с тва което му е на нивото, за да има нещо друго - трябва той да се промени - ако сам поиска това.
Искам да кажа че си има някви граници, верно от всяко правило си има изключения, ама едва ли някое момче дето плющи CS или квато е сега модерната игра, ровичка се във форуми, дърпа порно и праска ч*кии по цял ден, като излезе става някъф коренно различен смисъл такива хора развиват някфа апатия и немогат да комуникират наживо те нямат сякаш кво да кажат като видят другия човек когато седи срещу тях и както в чата са мноо опасни, а наживо са гола вода.
неискам да обидя някого,всеки избира към ква категория ще си спада, с кви хора ще се събира. И валдес ли си бг ли си не та знам кав си там, ама едва ли баце ако искаш да свалиш някоя мадама дето е цялата в татуси, по цял ден мотори кара и общо взето има повече топки отколкото ти ще имаш някога, та тя едва ли ше се трогне от академичността в гласа ти или от съчетаните цветове, или от сравнение с някъв заек или паток, по-скоро може да ти тегли един бой :grin: . Та за всяко момиче, от всяка обществена прослоика, от всяка възрастова група трябва да имаш Уникален подход. Ами не да ми излизаш с академичния глас, ами много ясно че като си на село и сваляш някоя селска мома няма нужда да си ползваш некфи високопарни думи и изрази, само може да я накараш да се чуства тъпа и да ти се убиди. абе ти си дествен нали? :razz: :razz:

phattbasse
04-14-2009, 11:18
аз вече незнам кво да кажа... ако си станал на 18-19 години (каквито случаи имаше на предни страници) как ще прочетеш една тема във форум и ще разбереш как да забиеш момиче... по-добре вместо да си размътиш главата с четене на кви ли не мнения, да се облечеш както ти е удобно там, апак дали ще си с дънки, анцунг, гол, по боксерки, с кустюм или по листенце от фикус на оная работа, трябва да се чустваш удобно. за всеки влак си има пътници-сички сме го чували тва нали? е много ясно - неможеш да очакваш при положение, че си някой металяга (нищо лично към тях) да си забиеш няква лъскава мадама дето само в мерцедеси се вози, апак ти да нямаш и 5лв. в джоба. просто човек се задоволи с тва което му е на нивото, за да има нещо друго - трябва той да се промени - ако сам поиска това.
Искам да кажа че си има някви граници, верно от всяко правило си има изключения, ама едва ли някое момче дето плющи CS или квато е сега модерната игра, ровичка се във форуми, дърпа порно и праска ч*кии по цял ден, като излезе става някъф коренно различен смисъл такива хора развиват някфа апатия и немогат да комуникират наживо те нямат сякаш кво да кажат като видят другия човек когато седи срещу тях и както в чата са мноо опасни, а наживо са гола вода.
неискам да обидя някого,всеки избира към ква категория ще си спада, с кви хора ще се събира. И валдес ли си бг ли си не та знам кав си там, ама едва ли баце ако искаш да свалиш някоя мадама дето е цялата в татуси, по цял ден мотори кара и общо взето има повече топки отколкото ти ще имаш някога, та тя едва ли ше се трогне от академичността в гласа ти или от съчетаните цветове, или от сравнение с някъв заек или паток, по-скоро може да ти тегли един бой :grin: . Та за всяко момиче, от всяка обществена прослоика, от всяка възрастова група трябва да имаш Уникален подход. Ами не да ми излизаш с академичния глас, ами много ясно че като си на село и сваляш някоя селска мома няма нужда да си ползваш некфи високопарни думи и изрази, само може да я накараш да се чуства тъпа и да ти се убиди. абе ти си дествен нали? :razz: :razz:

BatKA , te takivA pove4EtO ot sElskITE maACkI ve4e gi gledAmE na konKurSi za "Mis Bylgariq" ... v pove4etOo slu4Aii, pe4ElQT kuRkuDilITe sas mUtREnskiTe pa4KiI ...No, i tE sA tRygNAli ot NqkYDe ...a dAlI 4oFekA e dEvStvEn ...

DEvStvEn li Si e Moi4eE ..?!??!? :grin: :grin:

mitkom89
04-15-2009, 21:57
C`mon walk with me

zozzz
04-16-2009, 17:28
ужас .зевучиш като от наръчник " как да си намерим приятелка" от 90-те ,писан от мъж който жена не е виждал никога ....
всъщност аз така мислех .. като бях на 11 :D
вземи се осъзнай бе човек някой ще ти повярва
цялата работа е да се отпуснеш не да заучаваш реплики .... :?

Darkkiss
04-17-2009, 03:18
ужас .зевучиш като от наръчник " как да си намерим приятелка" от 90-те ,писан от мъж който жена не е виждал никога ....
всъщност аз така мислех .. като бях на 11 :D
вземи се осъзнай бе човек някой ще ти повярва
цялата работа е да се отпуснеш не да заучаваш реплики .... :?

че то ти са кво на 13 си велик 8)
нищо че целия ти пост е клише

mshark
04-19-2009, 18:52
Едно голямо евала на автора :)
+.Но представи си ,че отидете някъде на зоопарк,и вече се разхождаме дълго време и тя каже че е жадна.Ако отида да и взема вода може да ме помисли за скръндза.А не мога да изтичам до ""най-близкия"" ресторант да и донеса бутилка Don Perinion нали така.Какво да правя в такава ситуация. :( :(

purple4o
04-20-2009, 01:15
Az lichno ne sym syglasna za cvetovete na drehite :]

gotinpis4
04-20-2009, 15:47
abe as si xaresvam edna v klasa,predi 4-5 meseцa i predlojix da stanem gajeta,ama tq ni otkaza,i o6te q obi4am.I iskam da stanem gadjeta.
kakvo da pravq za da me obikne?

gotinpis4
04-20-2009, 16:02
kak da me xaresa momi4eto ,koeto si xaresvam ot moiq klas,ako sum i predlojil da stanem gajeta ot predi 4-5 meseцa,a i vika na edin ot po dolen klas ,,SLADUR" :-x :booooomb:
kajete mi pleeeeeeeeeeeees.

kotora
04-20-2009, 19:37
kak da me xaresa momi4eto ,koeto si xaresvam ot moiq klas,ako sum i predlojil da stanem gajeta ot predi 4-5 meseцa,a i vika na edin ot po dolen klas ,,SLADUR" :-x :booooomb:
kajete mi pleeeeeeeeeeeees.

7-ми клас си какво толкова се нервиш :D

Traveller
04-20-2009, 22:23
Еми може просто да не й харесваш, замислял ли си се? Понякога някои хора не харесват други хора, а харесват хора от по-долния клас. Случва се, намери друга.

lipsvashh_mi
04-21-2009, 18:12
само една мъничкка забележчица-това със сравняването на част от външността на момичето с анимационен герой не е за всяка мацка правилния подход..някоя може да го сметне като бъзик и да й стане кофти \:D/
Иначе с чувството за хумор целиш 10ката-наистина едно безотказнооръжие :) :)

orx96
04-23-2009, 14:56
:D

woshata
04-23-2009, 16:26
за пръв пиша в тая тема :shock: 8-)

иначе

"Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим."
ето пък това ми ее ааааааадски смотано :D
за мен едно момче трябва да е директно

smileforyou12
04-23-2009, 21:19
за пръв пиша в тая тема :shock: 8-)

иначе

"Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим."
ето пък това ми ее ааааааадски смотано :D
за мен едно момче трябва да е директно

аре се отбием в близката кръчма да та черпя една халба бира и да пофърляме малко стрели по дартса :lol:

gotinpis4
04-24-2009, 12:18
iskam da stanem gajeta s Didi ot moia klas
mnogoooooooooooo no tq ne iska
:x :x kvo da pravq iskam da se :-)

fc
04-24-2009, 13:33
Един ЦС и сте готови.

led4e7o
04-26-2009, 09:46
като за начало за да се харесш на едно момиче :
1: не стой само пред компа, излизай повече
2: не се прави на мъжкар ... мислите си че привличате внимание ... това е тъпо!
3: говори с нея като с приятел, а не се плаши от нея ... тя няма да те изяде
Направи това и вече си с една крачка напред ;)

Staple
04-26-2009, 12:52
1-во Не играй игрички (всякакъв вид)...това е толкова отблъскващо колкото да я обараш по задника....Просто бъди мил...и ако тя не покаже безразличие...тогава направи нещо импусливно,с което ще я накараш да се почувства изненадана и щастлива...После ти е в кърпа вързана.... :o :)

LUDAKIS1
04-27-2009, 16:46
=D> =D> =D> =D> нямам думи човече ... наръчник за това как да :smt117 а аз колко се нуждаех от това едно време ужс ужс .. учебно помагало за по малките !

gotinpis4
04-28-2009, 13:18
thanks pi4ove
:) :)

Equaleyes
04-28-2009, 18:51

НИКОГА НЕ ГО ПРАВЕТЕ... :shock:

BringYourOwnBeer
04-29-2009, 23:08
В училище не се правете на некви балъци, бъдете приятели с всички и въобще бъдете мили :D:D
Иначе разговори със себе си от сорта на "Аз съм дебел, аз съм много слаб и т.н." (изключение прави мисълта - аз съм емо, в такъв случай наистина си имате проблем)
бе въобще да не ви дреме, гледайте си кефа, пък то кат ти е весело всичко се нарежда.
:P

mgxpower
04-30-2009, 13:40
Няма определен начин и заучена фраза на , която да разчиташ .
Няма нещо , което да е сигурно на 100% да го направиш и хоп мацката да е в краката ти да й текат лиги от устата.Ако си мислите , че като сте прочели някаква статия във списание или сте си купили най-скъпото Булгари , вървите и лъщите като холивудски звезди ще свалите някоя себеуважаваща се дама жестоко грешите.
Единствения ключ към успеха е да бъдете себе си. Без преструвки , без циркове , без чупки просто да бъдете хора!Всеки един стойностен човек би го оценил.Важното е на момичето да му е добре да се чувства спокойна и защитена в компанията ти да знае , че може да ти се довери да ти сподели всичко...!
Спечели момичето с качествата ти като човек може да не си идеален няма такива хора всеки има недостатъци и забележки , но човек цял живот се учи да бъде перфектен и не успява напълно нормално е!
Тя трябва да се чувства добре да й е забавно в компанията ти да не говорите само на една тема да обсъждате всичко дори и някоя муха , която е прелетяла пред вас или е кацнала на носа й всякакви такива неща трябва да обръщате внимание на малките неща защото те са най-важни!Това е просто бъди себе си.