View Full Version : Студентски живот
bloody_tower
03-12-2009, 09:58
Какво очаквате от студентския живот ? :) 8)
afterforever
03-12-2009, 10:22
Купон, купон и малко изпитчета, отвреме-навреме, не прекалено често.
ПП. Всички са ми казвали, че най-хубавите им години са студентските...ай дано е тъй!
FairyNymph
03-12-2009, 19:32
аз очаквам да ми е много трудно да се справям сама, но и да се чувствам удоволетворена и горда от това , което съм постигнала.Мисля, че въпреки, че ще пада голямо учене ще успея да намеря и време за развлечение.Но като цяло очаквам дълги нощи, гадна храна, хлебарки (общежитията) и даскали, които искат да ме прецакат :?
Абе аз да си взема матурите и да ме приемат някъде (по специално във Варна), а след това ще му мисля :)
cherrypezz
03-13-2009, 05:16
Много учене.....
Аз от "гимназиялния живот" очаквах купонче...ама май няма такова нещо.
DjBaloon
03-13-2009, 06:45
купони има винаги по всяко време,на всяка възраст,навсякъде,но те НЕ ИДВАТ при вас,вие тряя си ги напраите 8-)
Mementomori
03-13-2009, 07:09
Очакванията зависят главно от това какво иска самият студент.Ако мечтае за Студентски град и купона там,нормално е с това да се изчерпват представите,тези,които се стараят в следването си,ще си го обясняват като учене и учене(това не изключва и пълноценна почивка и умерено забавление).
pifiella
03-13-2009, 10:41
Oчаквам да ме застигне финансовата криза и да трябва да работя,да уча,изпитите да си взимам........и гадни общежития с гадни съквартиранти...... 8) Ама ще се справим!!!!!!! :-P