PDA

View Full Version : Мамка му...любов!

puhi14
03-12-2009, 12:35
Здр... :-k Имам проблеми.. :( Преди 1 година много харесвах едно момче... :smt007 Не му казвах дълго време,защото той харесваше БФ-то ми... :-s Така...докато му кажа се чувствах толкова гадно... :-# Идеше ми ....да се гръмна... :smt017 Дойде поредната вечер,в която стоях завита и плачех за него... :smt022 Ядосвах се...и.. събрах смелост. ;-) Казах му по скайпа. :lol: Той ме отзряза :shock: :!:Каза,че обича НЕЯ... Отново стоях на леглото и плачех....плачех... :smt022 На другия ден в училище нямах смелост да го погледна. :oops: Минаха няколко дни...След училище останахме малко навън...аз,той и няколко приятелки...той каза,че е започнал да си пада по мен и обичта ми не е съвсем "безнадеждна"...ааа за мен тогава това беше простоо... УАУ!Бях на 7-то небе!!! :smt051 :smt055 :smt049 След няколко дни ми каза,че ме харесва... :shock: :smt007 :smt003 :smt054 :smt043 Бях щастливааа! :smt026 Но...имаше един проблем....още от 1-2 клас той харесваше(и съм убедена,че още) БФ-то ми.. :smt017 Аз му казах,че не възможно да я забрави за толкова кратко време...Той каза...ъмм.."ТЯ не ме харесва...писна ми да я гоня..."Съгласих се...СТанахме гаджета... :smt007 :grin: Но той открито пред мен флиртуваше с нея...Ядосвах се... :smt091 Скъсахме...болеше ме....месеци наред мислех за него.Затова как всичко е било,за да я накара да ревнува......не излизах от вкъщи защото го виждах..навън...отново да я сваля! :-& Намразих приятелката си..най-добрата до този момент :smt012
Мина време...раните заздравяха. :) Всичко беше в миналото :) Вече бяхме станали много добри приятели...той искаше съвети от мен как да накара приятелката ми (пак се сдобрихме с нея) да го хареса... :P И така...тя си го отрязваше... 8-) Абе ...нормалното ежедневие :grin: ДА но...това беше до миналата седмица... :smt089 Един ден в междучасието приятелката ми,която той харесВА ме извика и ми каза...тъй и тъй...той вчера ми каза,че пак те харесва...много иска да сте заедно...помоли ме да ти кажа... :shock: Седа,седа...гледам...и най-накрая викам "Ари веееее!Мама му стара! :smt099 " :shock: Питам го в час с бележка тва вярно ли е...и той ми вика да... :smt104 Обяснявам ву..нали какво ми е било миналият път...и той го прие ...каза ми да забравя това,което е казал...
ДА,ама в мен се пробуди нещо... :-# Започнах да мисля...и да мисля...и да мисля... :smt012 И така днес седнахме заедно...на един чин....беше толкова хубаво... :smt045 Макар,че аз се държах супер тъпо... :lol: И сега стоя и си мисля... :smt090 ами ако се влюбвам пак в него???
ДА му кажа ли какво изпитвам или това ще ми донеса повече болка... :( кажете ми какво да правя... :smt089

ImmortalForever
03-12-2009, 17:55
1.Твърде много емотикони
2. Абе какви са тия бележки, кфи са тия чудеса..?Май тоя само чука на всички врати, пък на която му отворят..!
3.Няма да по питам на колко сте..Личи, че нямате какъвто и да било житейски опит и общо взето се държите детински!
Това е голата истина!

aka6a_vamp
03-12-2009, 18:01
Оо бях в подобна ситуация...във втори клас!

myNameIsImmortal
03-12-2009, 18:05
уф.. защо не си направи регистрация: CrazyEmoticonn.. !?
..
Какво се занимаваш.. значи преди е бил с теб, за да го ревнува приятелката ти. Сега го прави пак за да го ревнува и ще ти кажа защо. Защото я е помолил тя да ти каже.. Само че по тоя начин тя няма въобще да ревнува, щото явно не й пука за него ама тва е друг въпрос..
Разкарай го.. и не го търси повече..

iveetyy
03-12-2009, 18:19
уф.. защо не си направи регистрация: CrazyEmoticonn.. !?
..
Какво се занимаваш.. значи преди е бил с теб, за да го ревнува приятелката ти. Сега го прави пак за да го ревнува и ще ти кажа защо. Защото я е помолил тя да ти каже.. Само че по тоя начин тя няма въобще да ревнува, щото явно не й пука за него ама тва е друг въпрос..
Разкарай го.. и не го търси повече..

Ъм и аз съм съгласна с това мнение...Щом когато му скимнe си харесва тая и оная...значи той самият не знае кво иска.Или го праи както преди,за да я накара да ревнува,което е хипер тъпо,защото си личи,че приятелката ти яно не го харесва.А няма за какво на нея да си й го изкарваш..тя пък какво е виновна та се е налагало да се карате преди ?..Можело е просто да поговорите и да си й казала ,че ти е неприятно и да го отреже както тряя...Авее тва момче според мен търси само да види коя ш му се върже...Но все пак както си решиш =]

pam1
03-12-2009, 18:22
по емотиконите разбирам че са лапешки работи :?

aka6a_vamp
03-12-2009, 18:23
А..абе да те еба,секи ден ли ще я пускаш тая пробита тема..?!

Whyniser
03-12-2009, 18:28
Много емокотинки.Намали ги малко.Отвори във вас прозорците и се надишай малко с въздуха на реалността.Или си дигни дупето и излез навън малко

My6mYLka
03-12-2009, 19:15
оле уплаших се имам чувството че съм в детски свят с тея емотикони :shock: :lol:

GabisiTa
03-12-2009, 19:21
Уаууу толкова емотиконки... заболяха ме очите, докато го прочета :lol:

Май момчето само се пробва, ту при теб, ту при приятелката ти...

mrakat
03-12-2009, 19:22
Любовта не съществува, когато мислиш че обичаш човека до тебе осзънаваш че е просто едно децко увлечение за няколко седмици или месеца и това е!!!

По темата:

Абе момичета като харесвате някое момче му казвайте очи в очи кво е тва харесваш си го той не знае мисли че сте приятелчета а неб те е срам да му призанеш винаги съм обичал директните момичета който знаят какво искат!

selens
03-12-2009, 19:34
Оо бях в подобна ситуация...във втори клас!
И аз .... беше толкова гадно 8-) Споко ще ти мине и други ще дойдат :wink:

chill
03-12-2009, 19:34
Ихааа колко е шаренооо...приядоха ми се бонбонки

cinderella_gugutka
03-12-2009, 19:39
ако си влюбена-кажи му го. в крайна сметка при вси4ки слу4аи ще ти е гадно но така поне има малък шанс да се полу4и нещо :o

sh3_1s_7h3_0n3
03-12-2009, 21:15
Еднаква тема.