puhi14
03-12-2009, 12:35
Здр... :-k Имам проблеми.. :( Преди 1 година много харесвах едно момче... :smt007 Не му казвах дълго време,защото той харесваше БФ-то ми... :-s Така...докато му кажа се чувствах толкова гадно... :-# Идеше ми ....да се гръмна... :smt017 Дойде поредната вечер,в която стоях завита и плачех за него... :smt022 Ядосвах се...и.. събрах смелост. ;-) Казах му по скайпа. :lol: Той ме отзряза :shock: :!:Каза,че обича НЕЯ... Отново стоях на леглото и плачех....плачех... :smt022 На другия ден в училище нямах смелост да го погледна. :oops: Минаха няколко дни...След училище останахме малко навън...аз,той и няколко приятелки...той каза,че е започнал да си пада по мен и обичта ми не е съвсем "безнадеждна"...ааа за мен тогава това беше простоо... УАУ!Бях на 7-то небе!!! :smt051 :smt055 :smt049 След няколко дни ми каза,че ме харесва... :shock: :smt007 :smt003 :smt054 :smt043 Бях щастливааа! :smt026 Но...имаше един проблем....още от 1-2 клас той харесваше(и съм убедена,че още) БФ-то ми.. :smt017 Аз му казах,че не възможно да я забрави за толкова кратко време...Той каза...ъмм.."ТЯ не ме харесва...писна ми да я гоня..."Съгласих се...СТанахме гаджета... :smt007 :grin: Но той открито пред мен флиртуваше с нея...Ядосвах се... :smt091 Скъсахме...болеше ме....месеци наред мислех за него.Затова как всичко е било,за да я накара да ревнува......не излизах от вкъщи защото го виждах..навън...отново да я сваля! :-& Намразих приятелката си..най-добрата до този момент :smt012
Мина време...раните заздравяха. :) Всичко беше в миналото :) Вече бяхме станали много добри приятели...той искаше съвети от мен как да накара приятелката ми (пак се сдобрихме с нея) да го хареса... :P И така...тя си го отрязваше... 8-) Абе ...нормалното ежедневие :grin: ДА но...това беше до миналата седмица... :smt089 Един ден в междучасието приятелката ми,която той харесВА ме извика и ми каза...тъй и тъй...той вчера ми каза,че пак те харесва...много иска да сте заедно...помоли ме да ти кажа... :shock: Седа,седа...гледам...и най-накрая викам "Ари веееее!Мама му стара! :smt099 " :shock: Питам го в час с бележка тва вярно ли е...и той ми вика да... :smt104 Обяснявам ву..нали какво ми е било миналият път...и той го прие ...каза ми да забравя това,което е казал...
ДА,ама в мен се пробуди нещо... :-# Започнах да мисля...и да мисля...и да мисля... :smt012 И така днес седнахме заедно...на един чин....беше толкова хубаво... :smt045 Макар,че аз се държах супер тъпо... :lol: И сега стоя и си мисля... :smt090 ами ако се влюбвам пак в него???
ДА му кажа ли какво изпитвам или това ще ми донеса повече болка... :( кажете ми какво да правя... :smt089
Мина време...раните заздравяха. :) Всичко беше в миналото :) Вече бяхме станали много добри приятели...той искаше съвети от мен как да накара приятелката ми (пак се сдобрихме с нея) да го хареса... :P И така...тя си го отрязваше... 8-) Абе ...нормалното ежедневие :grin: ДА но...това беше до миналата седмица... :smt089 Един ден в междучасието приятелката ми,която той харесВА ме извика и ми каза...тъй и тъй...той вчера ми каза,че пак те харесва...много иска да сте заедно...помоли ме да ти кажа... :shock: Седа,седа...гледам...и най-накрая викам "Ари веееее!Мама му стара! :smt099 " :shock: Питам го в час с бележка тва вярно ли е...и той ми вика да... :smt104 Обяснявам ву..нали какво ми е било миналият път...и той го прие ...каза ми да забравя това,което е казал...
ДА,ама в мен се пробуди нещо... :-# Започнах да мисля...и да мисля...и да мисля... :smt012 И така днес седнахме заедно...на един чин....беше толкова хубаво... :smt045 Макар,че аз се държах супер тъпо... :lol: И сега стоя и си мисля... :smt090 ами ако се влюбвам пак в него???
ДА му кажа ли какво изпитвам или това ще ми донеса повече болка... :( кажете ми какво да правя... :smt089