PDA

View Full Version : Анти-фен тема на Здрач

Страници : 1 [2] 3 4

DeepPurpLe
03-18-2009, 07:54
вий не харесвате Едуард = безчувствени същества [-(

рофл рофл рофл
Мхмм :? :? :? Как може такова нещо :shock: :shock: :shock:
хахахахахахахахахахха

puhen0to
03-18-2009, 08:00
Прекалявате малко с цитатите :( трябва да са не повече от 3 :)

Ох днеска всички ми говореха за Здрач колко бил хубав и плюеха аниметата :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Но най - ново е, че ще има аниме Здрач :lol:

верно еееееееееегати добротооооо :grin: :grin:
Знаете ли....фен темите не струват тая най я обичам :lol: :lol:

Jesus
03-18-2009, 08:58
Аниме по Здрач :shock: С това вече настроението ми е преебано :(

Adwokat
03-18-2009, 09:09
Аниме по Здрач :shock: С това вече настроението ми е преебано :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slavito007
03-18-2009, 09:24
Оф не знам какво толкова му харесват на тоя филм. Последната седмица слушам само "Гледа ли туайлайт" "Ама кефи ли тЪ" "Ама как може още да не си го гледал" и подобни. Тоя уикенд имам намерение да го гледам, за да видя какво толкова му хвалят. Нямам големи очаквания.
п.с. RiseGirl, уникално сравнение :lol:

renegade1990
03-18-2009, 09:57
гледах филма, and so!?
зле е, голямото хвалене беше...

http://i69.photobucket.com/albums/i56/unrealkiller/1230705644678.jpg

!!!!!!!!!!

Това е положението.
А и ако го гледате този филм има реален риск да хванете диабет...

PainMonopoly
03-18-2009, 10:10
"мъжки полов орган" за тая боза и "мъжки полов орган" за шибаните аниметаСъгласявам се, на едното се кефят 13 годишни момиченца, на другото асоциални зубъри - програмисти. 8-)

PainMonopoly
03-18-2009, 10:11
вий не харесвате Едуард = безчувствени същества [-(

рофл рофл рофлНямате сърцa! :cry:

Jesus
03-18-2009, 15:48
Не нападайте аниметата като не сте ги гледали :x

Disrespect
03-18-2009, 16:15
достатъчно съм гледал, че да си изградя мнение
на който не му харесва - да го духа

puhen0to
03-18-2009, 16:58

кое аниме си гледал :)

Disrespect
03-18-2009, 19:13

длъжен ли съм да им помня глупавите имена? аре бегай да бозиш и не ме занимавай

puhen0to
03-18-2009, 19:31

длъжен ли съм да им помня глупавите имена? аре бегай да бозиш и не ме занимавай

хах ясно.. и мерси за обяснението :)

desiiito
03-18-2009, 21:07
аве хора .. защо говорите само за филма и тъпия грозен дебилен Едуард .. някой да е чел книгата .. МИ не .. разликата между книга и филм направен по книга е огромна и определено "Здрач" е един от многото примери ;; иначе подкрепям , че филма е боза "Анита" , много слаба игра .. абе ташак .. всички си искаме двата часа :booooomb:
и извинявайте ама Хари Потър .. ъмм 8-)

mi6uence
03-18-2009, 22:04
"Хари Потър" прилича на "Здрач" точно толкова, колкото и "Властелинът на пръстените" 'айде много моля! "Здрач" е пълна боза с никакъв сюжет(или поне такъв, който да си заслужава) и тук-таме се види някой по интригуващ израз.

Jesus
03-19-2009, 06:52
Аниметата са яки бе! :-x
Отново се убедих че си супер точен :)

puhen0to
03-19-2009, 08:32

+1 8-)

CeLyVka
03-19-2009, 08:34
:-&

Romance
03-19-2009, 09:40
Идеята за аниме започва да ме блазни..обичам бишита :smt007 а предполагам тоз.. вампира такъв ще го направят.

Bobs
03-19-2009, 13:25
аве хора .. защо говорите само за филма и тъпия грозен дебилен Едуард .. някой да е чел книгата .. МИ не .. разликата между книга и филм направен по книга е огромна и определено "Здрач" е един от многото примери ;;

книгата е още по голяма боза :) поне за мен. Изобщо не струва написана е зле и сюжета се върти само около едно и също нещо. Най-голямата лигавщина която съм чела ;-) не целя да обиждам никого просто изказвам мнение :wink:

Bobs
03-19-2009, 13:26

+1 8-)

+ 1243443355 8) :D

Elichka666
03-19-2009, 13:35
ВампирО не ви излиза от главите. :lol:

Elichka666
03-19-2009, 16:27
За вампиро се сещам само като ходя в тоалетната, защото се притеснявам да не се пръкне от канала и да ме уАпе по гъзО...

ХаХххАаХаХАХААхахаХАхаХ тва беше много добро. :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :lol:

puhen0to
03-19-2009, 17:08
За вампиро се сещам само като ходя в тоалетната, защото се притеснявам да не се пръкне от канала и да ме уАпе по гъзО...

Анимето е яко нещо, трябва да се гледа повече...

аз като имам време пак ще си изгледам Juuni kokuki (така ли беше?) и flame of recca...

За феновете на вампири (ама не гей-вампирите, а ония лошите) - Hellsing

Мое и Jin roh да пробвате, ама то е малко по-тежко, но адски велико...
бе ти все дълги си ги дал... ама тва flame of recca нещо мнн ма заинтригува . и 42 епизода са ми мн ама... може и да ги изгледам

leoparda93sl
03-19-2009, 18:12
Аниметата,които ще уважавам винаги са Том и Джери и Мики Маус(ама от по-старите) :) Другите просто немогат да се мерат с тях.Нарутовци намутовци за нищо не става :)

ScionOfStorm
03-19-2009, 19:40
от аниметата аз ви препоръчвам Claymore - кратко, екшън, има си история, естествено главния герой е ревливата пикла от мъжки род, но като замисъл е яко.

иначе Том и Джери е аниме колкото Милко Калайджиев е дет метъл.

b0Nb0n
03-19-2009, 19:48
a az vi prepory4vam shakugan no shana

Briseis
03-19-2009, 20:15
аз пък обичам по-емоционални анимета: AIR TV & Rozen Maiden :grin:

иначе имаше едно вампирско Blood май беше.

puhen0to
03-19-2009, 20:47
всичките казани от вас които сте 3 поста преди мене съм ги гледала и са адски добри анимета.... claymore е мн готино ,shana ми е в топ-а
гледала съм и двата сезона + овата,air си е една от мн разбиващите драми ,блууд го почнах ма така и не съм го гледала цялото...иначе биваше...
а тва за милко и дет-а кат том и джери-аниме си е ама възможно най доброто сравнение - нищо общо

Romance
03-19-2009, 21:08
Шаната пък е най - голямата маолумщина,която съм гледала през живота си. Главна героиня с катана два пъти по - голяма от нея трепе гигантски бебета(които ядат факли ( ?) ) и вади от наметалото си всичко що и трябва .. а другите по - зле и от нея. Кое му е адски доброто..

b0Nb0n
03-19-2009, 21:16
Шаната пък е най - голямата маолумщина,която съм гледала през живота си. Главна героиня с катана два пъти по - голяма от нея трепе гигантски бебета(които ядат факли ( ?) ) и вади от наметалото си всичко що и трябва .. а другите по - зле и от нея. Кое му е адски доброто..
qvno si gledal samo pyrviq epizod

psychopath
03-19-2009, 21:29
дори не съм го гледал...нямам и подобни намерения :)

puhen0to
03-19-2009, 22:00

я кажи мн добро аниме... да видим кое според тебе е...

защото аз на шана историята я намирам за интересна... има и смях и романтика и фентъзи и ако мога да го нарека някъв вид бой...

STErm
03-20-2009, 06:00
уууу, на баба Здрача, тя баба всеки ден гУ гледа ут прозореца.
пък Едитуууу, уууу...многу й мяза на баба на Милкy, ма без мутак. бялия му вариант.

та дам, тфа дразни много, особено отбора съученички, фенки на тоя адски ме побърква.

Jesus
03-20-2009, 11:15
е какви аниме фенове сте щом не сте гледали street fighter :?
Да наистина е адски дразнещо твой познати/съученички само за това да плямпат :) Обаче напоследък има затишие и малко ненавистта ми към "творбата" намаля :(

b0Nb0n
03-20-2009, 13:17
ne sym go gledal tva s bandata na qstreba ama naskoro gledah fullmetal alchemist mnogo dobro

lipstik
03-20-2009, 17:05
Не мога да разбера как може да не гледате нещо само защото другите мн го харесват и говорят постояно за него?Това е доста ограничено :-o

ScionOfStorm
03-20-2009, 18:20
Аз съм гледал, но определено не съм голям фен, въпреки че в началото на 90-те един приятел носеше манга със стрийт файтър от Германия... тогава беше и манията на супер нинтендо и стрийт файтър 2. В нас даже трябва да имам прерисувани всичките герои...

Бтв как се казваше анимето, където главен герой е Гътс и Бандата на ястреба? Просто не мога да се сетя, за да го препоръчам...

Berserk

добро е, макар да съм гледал само началните 5-6-7 серии.

MartyParty
03-20-2009, 18:38
Не мога да разбера как може да не гледате нещо само защото другите мн го харесват и говорят постояно за него?Това е доста ограничено :-o
Ако прочетеш всички постове,ще разбереш,че не е съвсем така.Повечето са я чели,но са загубили интерес още на първите страници.Що се отнася до филма-не го намирам по-интересен.Има филми,които си струва да се гледат и такива,на които е безполезно да отделяш 2 часа.Този е от втория вид.
Пък и покрай невероятната суматоха,човек (дори да не е чел и ред) няма как да не разбере за какво става въпрос в глупавата книга.

s3xy
03-21-2009, 08:39
Абе нищо му няма на филма. Проблема е у превземките дето се престарават с "Влюбена съм в Едуард :-k :smt007 :smt007 " ..
:D 8-) 8-) малко изсмукана историйка, ама за убиване на време става..

puhen0to
03-21-2009, 09:58
ne sym go gledal tva s bandata na qstreba ama naskoro gledah fullmetal alchemist mnogo dobro

алхемиста съм го спряла на 17 епизод ... просто ми са бави екшъна иса отказвам :D ще го излгедам някой ден ...

колкото до мангите ... тва нещо за първи път като го хванах го въртях 3 пъти докато приема че се чете обратно

:D :D :D

puhen0to
03-21-2009, 10:01
и кво подяволите може да си разбрал от първите 20 страници примерно.... как може да загубиш интерес на нещо което ти самия си убеден че не е интересно.... ем предубежденията към филма и книгата ви праят лоши шеги според мене....
и до 20 страница нищо не се случва ,кво интересно тря да стане???

и тва специално мисля че джийзъса май го беше писал,ако бъркам ме поправете

Jesus
03-21-2009, 10:52
Охо някой ме Summon-ва :D Идеята е в първите няколко страници да те грабне, да знаех че трябва да си лягаш а да неможеш защото книгата е адски интересна и предпочиташ да не се наспиш но да прочетеш колкото се може повече, нещо което го няма в тази "гениална творба", това е посредствена литература :)

Slashkata
03-21-2009, 11:20
aaaa brao za temata ! dotegnalo mi e toq filmm ! bahhhhhhhhhh! zaradi nego se skarah s nai - dobrata si priqtelka i ve4e tri sedmici ne si govorim :-x tq postoqnno mi govore6e za toq filmmmmmmm i za aktiora "OOOOO EDUART E STRAHOTEN ISKA6 LI DA TI RAZKAJA ZA NEGO" i POSTOQNOOOOOOOOOOOOOOO AMA POSTOQNNOOOOOOOOOOOO MAIKAAA MUUU PISNA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I TOI NE E NI6TO OSOBENNO TOQ URUNGEL ! PULENNNNNNNNNN ZADNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :( :( :( :-x :-x :-x

Muse_of_Madness
03-21-2009, 12:25
http://fc56.deviantart.com/fs40/f/2009/054/6/8/Twilight_Hate__Shit_by_PreoSmo_by_AntiTwilight.jpg

Disrespect
03-21-2009, 14:02
http://fc56.deviantart.com/fs40/f/2009/054/6/8/Twilight_Hate__Shit_by_PreoSmo_by_AntiTwilight.jpg :lol: :lol:

RiseGirl
03-21-2009, 14:25
о знам я тази поредица от "картинки" 8-)
смяла съм се доста.

http://fc57.deviantart.com/fs40/f/2009/006/b/9/Twilight_Hate__Sparkle_by_PreoSmo.jpg

а това обяснява всичко!

http://i562.photobucket.com/albums/ss61/Amira-Wind-Daughter/Twilight%20Sucks/thinking.jpg

и една обща кауза!
http://store.picbg.net/pubpic/50/62/28a7181e6d515062.jpg

амин! 8-)

n0x
03-21-2009, 16:08
Влюбена съм в Едуард
pak li ti e ribo

colymoly
03-21-2009, 16:18
:grin: браво и мен ме дразни тази тъпа гадост, вече прекаляват с фентазито

ivichan
03-21-2009, 17:40
Леле колко ви оби4кам за тази тема :smt049 :grin: аз из4етох вси4ите книги и не са нищо особено :) но филмът е много тъп ама мноооооого :-& а колкото до Едуард-не мога да го гледам тоя.......... :-& :-& а косата му е супер мазна,лицето му е ръбесто и не се бръсне :-& !!!!!!!Самнявам се 4е влиза в банята за друго освен да ползва кенефа!!!

bishop
03-21-2009, 21:48
подкрепям

няколко попълнения към картинките:
http://www.motifake.com/the-twilight-series-demotivational-poster-25942.html

http://www.motifake.com/twilight-demotivational-poster-40977.html

http://www.motifake.com/twilight-cubby-demotivational-poster-32362.html

http://www.motifake.com/dracula-dracula-twilight-vampire-demotivational-poster-46596.html

puhen0to
03-21-2009, 21:54
aaaa brao za temata ! dotegnalo mi e toq filmm ! bahhhhhhhhhh! zaradi nego se skarah s nai - dobrata si priqtelka i ve4e tri sedmici ne si govorim :-x tq postoqnno mi govore6e za toq filmmmmmmm i za aktiora "OOOOO EDUART E STRAHOTEN ISKA6 LI DA TI RAZKAJA ZA NEGO" i POSTOQNOOOOOOOOOOOOOOO AMA POSTOQNNOOOOOOOOOOOO MAIKAAA MUUU PISNA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I TOI NE E NI6TO OSOBENNO TOQ URUNGEL ! PULENNNNNNNNNN ZADNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :( :( :( :-x :-x :-x

В поста ти има твърде много главни и повтарящи се букви и толкова малко смисленост....

lipstik
03-22-2009, 07:41
Колкото и да беснейте и да се дразните хората които харесват Здрач не само,че няма да намалеят ами и ще се увеличат.Особено когато излезе и втория филм :D :D :D :D

lilindra
03-22-2009, 07:55
Да като излезе новия филм напрау шса фърла от моста бива,бива помия ама чак толкоа !!! :-x :-x :-x

Jesus
03-22-2009, 09:14
Абе чудех се колко е преебано актьорчето, което играе този Едуард..

да имаш толкова много фенки и да не можеш да чукаш нито една, защото ще влезеш в затвора...

сигурно е гадно 8-)

Ей не се бях замислял по този начин :) Е щом на него му е кофти значи на мен ми е добре :)

DrunkenLullaby
03-22-2009, 09:22
http://pix.motivatedphotos.com/2009/1/7/633669467621077793-twilightseries.jpg

8-) 8-)

Абе чудех се колко е преебано актьорчето, което играе този Едуард..

да имаш толкова много фенки и да не можеш да чукаш нито една, защото ще влезеш в затвора...
Абе според мен гадното в случая е да си хубав педал, а да ти се лепят само нек'ви яки моми.

pam1
03-22-2009, 10:44
филма не е лош но тоя Едуард някак не ми харесва особенно :)

zai4ety13
03-22-2009, 15:06
всички тея полудели фенки по Едуард ми развалиха кефа от книгата :x Колко се надявах филма да не стане комерсиален, но....

pa0la
03-22-2009, 15:08
:&:&:& това е цялото ми мнение.. не че не ми харесва филма.. но стана вече прекалено банален ..

puhen0to
03-22-2009, 15:27
всички тея полудели фенки по Едуард ми развалиха кефа от книгата :x Колко се надявах филма да не стане комерсиален, но....

и кат е комерсиален к'во?

Jesus
03-22-2009, 21:50
Ъп на темата :)

zai4ety13
03-23-2009, 09:42

Aми гадно е.От там идва цялата работа.В повечето тийн списания(като например Браво) във всеки брой има плакати и статий за филма и то няма как да не почнеш да го харесваш.Да си и ти като другите,да можеш да си приказваш със "френдките" за Роб "ох коло е сладък" и т.н. Мн ме дразнят тея лигли дето викат "влюбена съм в Едуард" и почват да вярват във вампири.Дори веднъж видях, че във форума има няква тема дали съществуват вампири .Като гледала филма и почнала да се замисля по тая тема :lol: май й е дошло прекалено мн здрач май....

ScionOfStorm
03-23-2009, 11:03
абе, ние днес стигнахме до извода защо е бела Бела.

ама трябва да се въведе нейна сестра Кафева, фенка на скат порна с вампири и върколяци :Ь

Romance
03-23-2009, 17:08
^ ее ама това е брутално вече :/

puhen0to
03-23-2009, 17:42

Aми гадно е.От там идва цялата работа.В повечето тийн списания(като например Браво) във всеки брой има плакати и статий за филма и то няма как да не почнеш да го харесваш.Да си и ти като другите,да можеш да си приказваш със "френдките" за Роб "ох коло е сладък" и т.н. Мн ме дразнят тея лигли дето викат "влюбена съм в Едуард" и почват да вярват във вампири.Дори веднъж видях, че във форума има няква тема дали съществуват вампири .Като гледала филма и почнала да се замисля по тая тема :lol: май й е дошло прекалено мн здрач май....

то е гадно зарад лиглите.... ама почти всичко масово харесвано е комерс... ама тва ,че е комерс не го прави гадно.... не всичко което е комерс е гадно.... мисълта ми беше ,че ти говориш така все едно кат е комерс ,не става за нищо... е да ама не...

ScionOfStorm
03-23-2009, 17:51
^ ее ама това е брутално вече :/

признавам, ала като се съберем с олигофрените понякога става действително такова ^^

MoMoXiXi
03-23-2009, 18:03
И за кво става дума в тоя филм

Jesus
03-23-2009, 20:08
И за кво става дума в тоя филм

една овца се влюбва в хомо :?

Slashkata
03-23-2009, 20:11
[quote=Slashkata]aaaa brao za temata ! dotegnalo mi e toq filmm ! bahhhhhhhhhh! zaradi nego se skarah s nai - dobrata si priqtelka i ve4e tri sedmici ne si govorim :-x tq postoqnno mi govore6e za toq filmmmmmmm i za aktiora "OOOOO EDUART E STRAHOTEN ISKA6 LI DA TI RAZKAJA ZA NEGO" i POSTOQNOOOOOOOOOOOOOOO AMA POSTOQNNOOOOOOOOOOOO MAIKAAA MUUU PISNA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I TOI NE E NI6TO OSOBENNO TOQ URUNGEL ! PULENNNNNNNNNN ZADNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :( :( :( :-x :-x :-x

В поста ти има твърде много главни и повтарящи се букви и толкова малко смисленост....[/

opa ot zloba malko sum obezsmislila izre4enieto! a glavnite i povtarq6tite se bukvi sa prosto ot zlobno natisnake po klaviatyrata :razz:

puhen0to
03-23-2009, 20:51
[quote=Slashkata]aaaa brao za temata ! dotegnalo mi e toq filmm ! bahhhhhhhhhh! zaradi nego se skarah s nai - dobrata si priqtelka i ve4e tri sedmici ne si govorim :-x tq postoqnno mi govore6e za toq filmmmmmmm i za aktiora "OOOOO EDUART E STRAHOTEN ISKA6 LI DA TI RAZKAJA ZA NEGO" i POSTOQNOOOOOOOOOOOOOOO AMA POSTOQNNOOOOOOOOOOOO MAIKAAA MUUU PISNA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I TOI NE E NI6TO OSOBENNO TOQ URUNGEL ! PULENNNNNNNNNN ZADNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :( :( :( :-x :-x :-x

В поста ти има твърде много главни и повтарящи се букви и толкова малко смисленост....[/

opa ot zloba malko sum obezsmislila izre4enieto! a glavnite i povtarq6tite se bukvi sa prosto ot zlobno natisnake po klaviatyrata :razz:

ем понамали кофеина и си тип топ :wink:

KimBerLy1912
03-24-2009, 14:00
Пишете ме и мене :D Сички са обсебени от тая глупост :D
Веднъж си писах с една приятелка в скайп,и тя дрънкаше нещо за тоя филм и книгите,и аз и викам тва е супер тъпо няя да го гледам...и тя се разсърди и не ми говори с дни :D
Тряя да и кажа,че има фен клуб тая дивотия..Тука да си пълнат главите с тая глупост,да не ме занимава :D

ReBeL
03-24-2009, 16:42
аааа евала за темата :D
бахти, само като чуя "здрач" и ми се мре, толкова ми е дотегнало, че...
и с тоя грозния едуард, пф..

Jesus
03-24-2009, 18:33
Накрая ще станем повече :D

LovEsIckk
03-24-2009, 20:58
Kaчвам се в автобуса..някви момичета говорят за филма.Отивам в кабинета по информатика..на всеки компютър сложен тапет с филма..Отивам на кафе..някви до мен пак говорят за филма..В крайна тва е просто един филм,не мога да си обясня защо го вземате толкова на сериозно.Всеки 2-ри тийн полудял по тоя филм,ще се избият на бутката за вестници кой да си вземе еди си кво списание с плакат на Здрач..Психясала работа :)

zai4ety13
03-25-2009, 13:45

то е гадно зарад лиглите.... ама почти всичко масово харесвано е комерс... ама тва ,че е комерс не го прави гадно.... не всичко което е комерс е гадно.... мисълта ми беше ,че ти говориш така все едно кат е комерс ,не става за нищо... е да ама не...
Дам...и аз исках да кажа нещо подобно като твоето мнение ама май не се изразих мн правилно.Иначе книгата ми харесва то части....

NaughtyOne
03-25-2009, 16:48
Оф всички са побъркахте с тоз Здрач...анти фен теми,фен теми бла бла бла...толкова ли е велик тоз филм?

puhen0to
03-25-2009, 18:42
Оф всички са побъркахте с тоз Здрач...анти фен теми,фен теми бла бла бла...толкова ли е велик тоз филм?
ДА

woshata
03-25-2009, 19:07
:razz: :razz: :razz:
ако не ме мързеше бих изчела всички страници на тая тема :D
имам чувството че ще се смея много :lol:

b0Nb0n
03-25-2009, 20:00
abe ima i po zabavni temi

lipstik
03-26-2009, 16:20
Имаш грешно чувство.Ще видиш само хора които не харесват Здрач и се правят на много "оригинални" като пускат някакви "яки" правени с Paint снимки .Поне качествно да бяха направени,че поне да не се излагат само с тъпотата си... :lol:

NaughtyOne
03-26-2009, 17:48
ДА

БРАО!

StillLovingYou
03-26-2009, 20:09
Нищо особено, дори бих казал филм без сюжет и идея. Прехвалена боза.

unicorn_f
03-26-2009, 20:54

ако беше такъв нямаше да се харесва на толкова много хора,а той се харесва така че.. :wink:

ScionOfStorm
03-26-2009, 21:09
тоя аргумент е толкова тъп.

lsd43
03-26-2009, 21:12
Титаник също се харесва на много хора ,но е факт ,че също така и не се харесва от много хора ,за този "Здрач" картинката не е по-различна ,има елементарен ,леко краден сюжет ,глупава реализация и поредното натякване на "величието" на любовта ,с три думи : Филма не става!

woshata
03-26-2009, 21:15

ако беше такъв нямаше да се харесва на толкова много хора,а той се харесва така че.. :wink:харесва се предимно от хора под 14 :D

unicorn_f
03-26-2009, 22:44
не е вярно аз съм на 17 и половината ми клас е запален по книгите и не само моя клас,другите също на по 16/17 год ;) няма значение кой на кокло години е за да хареса нещо.

Vichko0o
03-27-2009, 09:20
Уууу намерих я темата. Около ч седмица тука ми надуваха главата, колко бил добър тоя филм, колко бил невероятен, различен, добре измислен, направен и кво ли не. Ок реших аз снощи да седна да го изгледам филмчето и останах със следния поглед :shock: . КОЙ ГИ СПОНСОРИРА ТЕЯ ФИЛМИ БЕ ?????? Вампири светят като диаманти на светлина ???? Какво подяволите ?? Чел съм гледам съм по филми, че са адски силни и бързи вярно, но не знаех, че супермен изглежда жалък пред тях. Ноо както и през целия филм си мислех и видях накрая директора и режисьора са ЖЕНИ ето защо филма е толкова блудкав. Адски много недосмислици. Във филма малко гравитацията не действаше :D . Когато спря вана да не я удари госпожицата цялото училище го видя това, тоя негъра от вана видя, че тоя си е сложил ръката ТОЧНО на изкривеното, но естествено както във всеки американски филм той си остана напълно анонимен :D . Те бяха изключително бледи, студени и ходят от не знам си коя година в това училище обаче никой не знае за тях и те са си просто децата??? Или аз съм малоумен, че този филм не можах да разбера половината от него, или просто филма беше направен без грамчец замисъл. Дали им пари айде правете простотий. Ако можех да стана филмов критик такива филми нямаше да излизат. Искам си 2-та часа живот обратно!!!!!!

unicorn_f
03-27-2009, 09:24
Уууу намерих я темата. Около ч седмица тука ми надуваха главата, колко бил добър тоя филм, колко бил невероятен, различен, добре измислен, направен и кво ли не. Ок реших аз снощи да седна да го изгледам филмчето и останах със следния поглед :shock: . КОЙ ГИ СПОНСОРИРА ТЕЯ ФИЛМИ БЕ ?????? Вампири светят като диаманти на светлина ???? Какво подяволите ?? Чел съм гледам съм по филми, че са адски силни и бързи вярно, но не знаех, че супермен изглежда жалък пред тях. Ноо както и през целия филм си мислех и видях накрая директора и режисьора са ЖЕНИ ето защо филма е толкова блудкав. Адски много недосмислици. Във филма малко гравитацията не действаше :D . Когато спря вана да не я удари госпожицата цялото училище го видя това, тоя негъра от вана видя, че тоя си е сложил ръката ТОЧНО на изкривеното, но естествено както във всеки американски филм той си остана напълно анонимен :D . Те бяха изключително бледи, студени и ходят от не знам си коя година в това училище обаче никой не знае за тях и те са си просто децата??? Или аз съм малоумен, че този филм не можах да разбера половината от него, или просто филма беше направен без грамчец замисъл. Дали им пари айде правете простотий. Ако можех да стана филмов критик такива филми нямаше да излизат. Искам си 2-та часа живот обратно!!!!!!

прочети книгата и ще разбереш :wink:

woshata
03-27-2009, 16:31
не е вярно аз съм на 17 и половината ми клас е запален по книгите и не само моя клас,другите също на по 16/17 год ;) няма значение кой на кокло години е за да хареса нещо.Сама казваш .. по книгите.
Колкото и бозаво да е вярвам че като книга струва поне мааааалко повече от НЕРЕАЛНИЯ УНИКАЛНИЯ НЕВЕРОЯТНИЯ филм :booooomb:

NaughtyOne
03-27-2009, 18:41

ако беше такъв нямаше да се харесва на толкова много хора,а той се харесва така че.. :wink:

Охх..исках да коментирам тва мнение ще се извинявам за офф топика и ще говоря общо,защо по дяволите всички използват фактора,че "всички го правят" или "на много хора им се харесва" .Супер тъпо е! Ако така се водех покрай това че "много хора го правят" щях досега да съм егати пропадняка :?
Уаау той се харесва на много хора? Значи НАИСТИНА велик! Толкова съм просветена!
Аз съм си казвала мнанеието по Здрач,филма не-е-толкова-лош,обаче като вземат всички да го хвалят,та прехвалят лепвайки етикета на "НЕВЕРОЯТЕН" филм се изнервям супер много...всичко е заради рекламата...

Sladyranna
03-27-2009, 20:56
Филмът не е нищо особено! Измислица...Всички 11 годишни са луди по него въпреки че не виждам защо.

Аll the actors are ugly and there is no such thing as vampires.
The movie got famous in USA just because of the author of the book - Marta...something... she wrote like 5 books and they were pretty cool because you could imagine your own characters. Everyone who has read the book (i read it too) doesn't like the movie.

puhen0to
03-27-2009, 21:03
Филмът не е нищо особено! Измислица...Всички 11 годишни са луди по него въпреки че не виждам защо.

The movie got famous in USA just because of the author of the book - Marta...something... she wrote like 5 books and they were pretty cool because you could imagine your own characters. Everyone who has read the book (i read it too) doesn't like the movie.

Боже....тва беше пък върха на тъпотията... тва от къде го копна ?????????

woshata
03-27-2009, 21:09
От някъде където мислят доста по-трезво .. 8-)

Sladyranna
03-28-2009, 04:38

Защо трябва да съм го копирала..Фимлът е поредната Американска измислица и отговраря на Американския живот. (Без вампирската част ест...) Момичетата го харесват защото те влизат в ролята на Белла - ново училище, приятели и т.н..
Не виждам българите на какво се кефят?
Не знам и аз..просто ей така ми хрумна да го напиша на английски

leoparda93sl
03-28-2009, 06:43
Хах бил велик :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: Това вече ме убиии :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Когато стигне Властелинът на пръстените или Междузвездни войни тогава ще е велик.Няма по-велики филми от тях :)

StillLovingYou
03-28-2009, 07:46

Те и наркотиците се харесват на много хора.

StillLovingYou
03-28-2009, 07:47
Когато стигне Властелинът на пръстените или Междузвездни войни тогава ще е велик.Няма по-велики филми от тях :)
Айде бе...

Disrespect
03-28-2009, 07:49
Хах бил велик :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: Това вече ме убиии :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Когато стигне Властелинът на пръстените или Междузвездни войни тогава ще е велик.Няма по-велики филми от тях :)

:lol:

d1zzy
03-28-2009, 09:01
http://i44.tinypic.com/2ce1d0o.jpg

8-)

puhen0to
03-28-2009, 09:12
http://i44.tinjjjypic.com/2ce1d0o.jpg

8-)

bull

puhen0to
03-28-2009, 09:15

Защо трябва да съм го копирала..Фимлът е поредната Американска измислица и отговраря на Американския живот. (Без вампирската част ест...) Момичетата го харесват защото те влизат в ролята на Белла - ново училище, приятели и т.н..
Не виждам българите на какво се кефят?
Не знам и аз..просто ей така ми хрумна да го напиша на английски

надявам се че повече нищо няма да ти хрумва.... туй дет си го писала е абсолютно тъпо и невярно.... имам и подробен отговор на всяка твоя дума.... и измислиците се наричат фентъзи...

PIF
03-28-2009, 09:22
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! http://www.pic4ever.com/images/shame.gif

puhen0to
03-28-2009, 09:24

слез на земята...

leoparda93sl
03-28-2009, 11:00

слез на земята...

Аз съм си на земята :) Просто това са глупости да викат,че бил велик 8-)

NaughtyOne
03-28-2009, 11:39
Велик филм-това е нещо относително...
И сладурана или както ти е ника...Тва...беше...мега глупаво! първо живеем в Bulgaria затова пишете на bulgarian xD .Ама че извинение нещо да ти прещрака в главата и вземеш,че напишеш мнението си на английски.И да вампири не съществуват,макар и да не харесвам Здрач много не мисля,че когато едно нещо не съществува в реалния свят,играе ролята на фактор че филма е лош.И какво ако пък актьорите са грозни
:shock: тука се пишат глупости след глупости... :shock: да де има и изключения лол

Sladyranna
03-28-2009, 14:17
Пф всеки си има право на мнение! По никакъв начин не можете да ме накарате да харесвам филма!
ЗА МЕН Е ТЪП!

PIF
03-28-2009, 14:34
но ние, да ги накараме...да го намразят, можеееем :Д

МНОГО СМЕ - СИЛНИ СМЕ! 8-)

leoparda93sl
03-28-2009, 15:06

И днес ще победим ЕЙРЕ :D :D :D :)

mrazqkindergarten
03-28-2009, 15:06

Цигарите са по-разпространени :wink: за съжаление тея,дето пушат,трудно може нещо да ги откаже...и 10 лева да ги направят,90 % от бъргарския народ са зависими от тази отрова...90 % силно казано де...но голяма част пушат и то от 15-16-17 годишни :? ...даже по-рано... :? Напоследък изобщо не пуша...отвориха ми се очите :D
свястно момиче да пуши...заеби...умряла работа ^^

leoparda93sl
03-28-2009, 15:11

Цигарите са по-разпространени :wink: за съжаление тея,дето пушат,трудно може нещо да ги откаже...и 10 лева да ги направят,90 % от бъргарския народ са зависими от тази отрова...90 % силно казано де...но голяма част пушат и то от 15-16-17 годишни :? ...даже по-рано... :? Напоследък изобщо не пуша...отвориха ми се очите :D
свястно момиче да пуши...заеби...умряла работа ^^

Напълно съгласен :) Аз не пуша и никога няма да пропуша :)

TrustNobody
03-28-2009, 17:31
http://prikachi.com/images.php?files/698841h.jpg

puhen0to
03-28-2009, 17:42
жалка работа....

woshata
03-28-2009, 17:54
http://prikachi.com/images.php?files/698841h.jpg :razz: 8-) 8-)

CeLyVka
03-28-2009, 19:57
cool :razz: :razz:

brokeninside13
03-28-2009, 22:00
Адски прост филм! Аз не съм го гледала, няма и да го гледам, но са ми разказвали и съм гледала части от филма. Простотия голяма. Няма кво друго да кажа.

И кой казва че тая помия е по-добра от Властелина?!?!?!?!?!?! Заблудени хора........................

MakeMeLaugh
03-29-2009, 09:36
Изключително слаб и скучен филм!!!

Само си загубих времето с него.
Сякаш постоянно чакаш да се случи нещо интересно, пък то все едно мудно върви...

Да не говорим, че момичето изобщо не си играеше добре ролята и не вложи никаква тръпка..

А бе НЕ става! :?

puhen0to
03-29-2009, 13:11
Адски прост филм! Аз не съм го гледала, няма и да го гледам, но са ми разказвали и съм гледала части от филма. Простотия голяма. Няма кво друго да кажа.

И кой казва че тая помия е по-добра от Властелина?!?!?!?!?!?! Заблудени хора........................

айде бе :razz:

XTREMEFREERIDE
03-29-2009, 13:43
Проблема е, че го изтъркахте бе малоумни същества такива!
Вярно някои наистина не го харесват филма от самото начало..
Аз го харесвах, но когато го гледах, почти никой не знаеше за него..
Не ме въудушеви особено, но не е чак толкова зле...
Просто се изхвърляте с "Аах Едуард.. Обичам Едуард! :smt007 "
:smt078

b0nb0ns
03-29-2009, 13:47
Нямам нищо против филма/книгите..дрън, дрън
ама фенките наистина дразнят! Ама НАИСТИНА!!! :shock: [-X

vesito13
03-29-2009, 14:54
Всички прекаляват , в момента всяка втора е влюбена в главния герой . Филмът бил велик , най-добрия , нещо невиждано , бля бля бля ... Филма не е лиш , но не е някакво чудо за бога , а всички толко му се възхищават , чак ми става досадно :o Феновете му са се вкарали в такъв филм , че няма накъде повече :? Писна ми "Ауууууу , Робърт Патисън" :booooomb: (пък и какво толко му намират не мога да разбера :-o )

lipstik
03-29-2009, 17:39

Ти серизоно ли си вярваш?И с кое по-точно ще ни накарате да го намразим?С хубавите картинки които пускате или с умните си прикъзки които изговорихте за него?Не мисля.

KoRnFlAkE
03-29-2009, 18:01
за книгите не ми пука.
амааа полудялите фенки, просто за нереално дразнещи. всяка втора е с тениска на туайлайт, егати.

Romance
03-29-2009, 18:36
Това е като Токио Хотел манията..ще отмине, но се иска време.

m3ch3ncee
03-29-2009, 20:39

TheNewReligion
03-29-2009, 21:51
Въросните фенки направиха нещата банални. Всяка втора иска деца от вампира и купува промишлени количества списания пълни с плакати.
Не съм гледала филма, нямам и такива намерения. Само като гледам онова рижото девойче ми става скучно.

TheNewReligion
03-29-2009, 22:16
Но определено не може да се сравнява с A walk to remember и Titanic :)

Еми да айде Здрач който има хепи енд да го сравняваме с тези двата които все завършват с някои умрял.....[/quote]
Мммм, да. Титаник завършва с някЪФ си умрял.
8)

brokeninside13
03-30-2009, 12:23

дам айде :)
В браво пишеше че покрай 'здрач' целувките по врата били станали на мода :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
'айде бе'?

brokeninside13
03-30-2009, 12:23

В браво пишеше че покрай 'здрач' целувките по врата били станали модерни :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
'айде бе'?

LovelyGirl
03-30-2009, 13:36
Нищо особено не е филма :?
С нищо не ме заинтригува или да ми задържи вниманието.
А какво всички му харесват на актьора,не мога да разбера :lol:

woshata
03-30-2009, 18:41
А какво всички му харесват на актьора,не мога да разбера :lol:Сигурно им харесва какво червило си слага 8-)

puhen0to
03-30-2009, 19:46

В браво пишеше че покрай 'здрач' целувките по врата били станали модерни :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
'айде бе'?

като написа двоен пост да не се трогнахме :-o

Whyniser
03-30-2009, 20:02
Концепцията "вампир" и смъртна я има тъй че нищо ново.Те не пият кръв,разхождат се покрай светлина спокойно,героинята чалната малко и тоз ЕдИи същата работа :oops: , невъзможната,вечна любов просто плоска и жалка.Точно си цели писателката това.Аудитория на малките читатели и некои неориентирани хора над 18 години (включително и аз познавам такива :? )

Loshotia
03-31-2009, 07:06
Добре де...вчера гледах филма. Наистина беше приятно филмчето, на ме дразни това, че навсякъде по аватари, подписи, в раздел "борса" навсякъде е това....

DJEB
03-31-2009, 07:35
събрали сте се тука да си изкарате омразата.Ко си хабите нервите :?
по темата : не съм фен на филма ,ама и не ми пречи .. Абе,най-дранещо е ,че навсякъде се дрънка за него

Axe_vs_Sword
03-31-2009, 08:31
Защо всяко второ мнение тук е "филма не ми пречи, ама ме дразнят фенките, които парадират"? :?

Muse_of_Madness
03-31-2009, 09:18
Аз продължавам да си флъдя картинките фор дъ лулз.

http://images.encyclopediadramatica.com/images/2/27/Stephen_King_Twilight_Troll.jpg

DJEB
03-31-2009, 09:20
Защо всяко второ мнение тук е "филма не ми пречи, ама ме дразнят фенките, които парадират"? :?
мен и ''фенките'' не ме дразнят 8-)

PIF
03-31-2009, 13:38
http://fc38.deviantart.com/fs39/f/2008/327/2/d/Google__Did_You_Mean__by_Persnicketese.jpg

повече няма кво да се каже!

ScionOfStorm
03-31-2009, 14:50
хахахха, гугъла е епик фейл за здрачО :D

Romance
03-31-2009, 15:21
Може да е написала twilight грешно, гугъл да и го е поправил и тя да е написала worst book ever 8-)

PIF
03-31-2009, 15:39
ахахх, е на пейнт мога да го направя
ще опитам и ще едитна 8-)

едит:
http://www.pic-bg.org/pictures/25b7748d347ff10bc645372a0adcaff1.jpg

puhen0to
03-31-2009, 16:11
идеята е копирана ... не ва бива...

venom0706
03-31-2009, 16:38
Да мре Едуард.Да го прегази некой камион.....Навсякъде Twilight...На всички фенове на Twilight им миришат чорапите. 8-)

leoparda93sl
03-31-2009, 17:39
Да мре Едуард.Да го прегази некой камион.....Навсякъде Twilight...На всички фенове на Twilight им миришат чорапите. 8-)

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Muse_of_Madness
03-31-2009, 18:18
Хайде да оползотворим темата и вместо яко флъд да поразсъждаваме от комерс ли или от неволно избликнала на повърхността тъпотия авторите в интелигентно списание като Шедоуденс дават такъв висок рейтинг на тая помия. На книга от подобен разред- Денят на дракона на Кнаак, клиширано фентъзи демек, писаха 4 от десет, щото можеха да се измъкнат при задоволителна липса на фенове, а на банална любовна боза като Здрач са кхъм пренеблегнали всичко и са дали безумно високата оценка. ( средно 8 от 10 и за книгата, и за филма, вижте брой 59 и 60 http://www.shadowdance.info/design/index800.htm )
Тръстикииииии!

ScionOfStorm
03-31-2009, 18:35
Бля, в шедоуденса не съм влизал от години; те там понякога си залитат съвсем сериозно към бозавичките. Доколкото си спомням имаше доста фенове на Дейвид Едингс там, а той, колкото и да го харесвам, си е яката бозица. А беше възхваляван.

Роланд да не го е дангнало нещо :/

balon4eee
03-31-2009, 19:44
nai-maloumniq

balon4eee
03-31-2009, 19:47
Barai dedoviqq Eduard :lol:
Po sme6en " muj " ne sum vijdala zaklevam se :lol:

DjBaloon
03-31-2009, 20:06
колко е модерно да си "хейтър"
мале мале...
8-)

woshata
03-31-2009, 20:11
колко е модерно да си "хейтър"
мале мале...
8-)Моите уважения към заслепената ти личност но имам странното чувство че във всяка тема повтаряш едно и също .. и то само за да се направиш на оригинален .
Ако си фен ходи да пишеш във "Фен тема на Здрач" не в анти темата .
:)

Muse_of_Madness
04-03-2009, 07:44
Който ми намери тоя филм, златен ще е:

http://perezhilton.com/2009-03-13-does-robert-pattinson-make-a-cameo-in-this

Изкопах само шотове, тва си плаче за превръщане в трол-оръжие.

http://gayspray.blogspot.com/2009/03/twinklight.html?zx=77016a514e57f4bd

mullated
04-03-2009, 16:00
Ае кво им става на останалите ... в даскалото всяка втора с тая книга, всяка в скайпа си пише некви фрази там и си слага снимка на тоя миндилин... :-o
Влизам с 3 ръце в анти-движението 8-)

caseoftheex
04-07-2009, 18:13
къв е тоя филм

rauwkost
04-07-2009, 21:17
пИши ме и мене - джойнвам с 5 ръце - най-тъпото нещо, което можа да се случи на киното е филма "Здрач".

Entombed
04-08-2009, 17:52
Znachi filma si e mnogo dyl|3ok tva che ima i nekfi takia zari|3eni 13 godishni ovce det se vlu|3vat v pyrviq mangal po ulicata samo shtot za pyrvi put go vijdat i shtot drugite vikat che e gotin.....men lichno filma si me kefi...smisyl imashe mnogo qko poslanie..

PIF
04-11-2009, 12:25
http://s8.rimg.info/447950cff496ceecc9613f4e6fa8c281.gif

puhen0to
04-11-2009, 13:15
Znachi filma si e mnogo dyl|3ok tva che ima i nekfi takia zari|3eni 13 godishni ovce det se vlu|3vat v pyrviq mangal po ulicata samo shtot za pyrvi put go vijdat i shtot drugite vikat che e gotin.....men lichno filma si me kefi...smisyl imashe mnogo qko poslanie..

очите ми станаха на различни посоки докато разбера какво си писал/а.... не случайно е желателна кирилицата в форумите за да няма такиа БЕбСSsiТа КатУуU ТебиииIu ...занапред няма да е лошо да не слагаш тройки и черти в думите си,освен ако неискаш само ти да разбираш какво си писал/а

Claustrophobia
04-12-2009, 13:17
Не съм от болните луди фенки на филма,но и не го мразя.
Как може да хейтвате филм ?!

За мразене са тъпите пикли,които прекаляват с филмирането....

shmurkam
04-12-2009, 13:23
Вчера излязох от лудницата, тааа повечето съседи повтаряха постоянно, че Едуард ще дойде през прозореца и ще ги засмуче...една даже припадна, защото си помислила, че са го разфасовали(докторката имаше обици с камъни Сваровски). Баси, т'ва на какво прилича? И в лудницата не може да си почине човек без да се блъсне в някоя Бела. :-x

Slashy
04-12-2009, 14:16
Ае кво им става на останалите ... в даскалото всяка втора с тая книга, всяка в скайпа си пише некви фрази там и си слага снимка на тоя миндилин... :-o
Влизам с 3 ръце в анти-движението 8-)

да ве. и в часовете четат, мамицата им :Д

Enough
04-13-2009, 14:13
Съгласен ... като любопитна личност и аз дадох шанс но тази нова мания ... прочетох 1 книга ... гледах филма ... тотално се разочаровах от плоскоста на замисъла ... филма беше жалък - накъсан сюжет, разминавания с книгата... ужасно слаба актьорска игра ... режисьора сиг си е рязал ноктите докато е режисирал .. просто н/ц .. не виждам нищо хубаво в движението "Здрач" ... Смешни са ми всички двулични последователи ... които се вкопчват в идеята за една прекрасна и комплексна любов ... просто защото самите те не знаят .. аджаба кфо е тва любов ... абе загубеняшка история

Bobs
04-13-2009, 16:30
dobre kolko ograni4en trqbva da si za da haresa6 ne6to podobno mnogo mi e 4udno? napravih si truda da pro4eta parvite dve knigi na balgarski i tretata na angliiski i gledah filma i nqma ni6to hubavo da ostavim na strana tova 4e avtorkata e re6ila da raz4upi "leko" obraza na vampirite no knigata ne e napisana izob6to dobre sujeta se varti okolo edno i sa6to :? za6to ne vzemete da pro4etete malko klasi4eska literatura ( Dostoevski - " voina i mir" , Gagol - "6inel" , 6ekspirovi istorii ) za da vidite kakva e razlikata :-D ne 4e imam ne6to protiv horata koito haresvat knigite i filma no ne si padam po bezmisleni ne6ta :?
(sajelqvam 4e ne pisa na balgarski v momenta :) )

woshata
04-13-2009, 16:54

адски весело ми стана
неска едно от моя клас чете книгата в часа по френски .. госпожата и разправя "Кво държиш бе" и тя неква я оставя под чина и вика АА не нищо .. и след 20 секунди БАМ цялата тухла с фантасмагории и размаза краката 8-)

xpucuto
04-13-2009, 20:31
Книгите са добри, филма е ужасен, а Роб е много грозен :(

whaaaat
04-16-2009, 19:40
Прочетох първите две книги и другите си ги спестя. Няма никво действие - колко са красиви вампирите (едва ли не топ-модели, излязли от някое списание) и едно и също, едно и също.. колко се обичат и направо да ти се догади. И книгите се едно съм ги писала аз... А за филма да не говорим, още по-зле. И ква е тая мания ;/ Като забозят някъде..

kasidy
04-16-2009, 20:39
Оууу влюбена съм в Едуард :D

Айде и аз да се джойн в клуба на хейтърите ахаха. Книгите ме кефят до някъде, стават за задръстванията, ама верно са блудкави :D В последната авторката е била разгонена - само за секс се пише бати. Филма ни мЪ кефи, само саундтрака бива.

puhen0to
04-17-2009, 11:33
Оууу влюбена съм в Едуард :D

Айде и аз да се джойн в клуба на хейтърите ахаха. Книгите ме кефят до някъде, стават за задръстванията, ама верно са блудкави :D В последната авторката е била разгонена - само за секс се пише бати. Филма ни мЪ кефи, само саундтрака бива.

ти... нещо май си сънувала а?.... къде тоя секс бе майна,тя дори едва ли не изрязала подробностите на сцената със спането...

аман от неразбрали...

puhen0to
04-17-2009, 11:35
Прочетох първите две книги и другите си ги спестя. Няма никво действие - колко са красиви вампирите (едва ли не топ-модели, излязли от някое списание) и едно и също, едно и също.. колко се обичат и направо да ти се догади. И книгите се едно съм ги писала аз... А за филма да не говорим, още по-зле. И ква е тая мания ;/ Като забозят някъде..

айде пак... ем във втората книга почти ги няма вампирите ,но да бе само за тях приказват ,ма моля ви се....
:smt104

lqlqlqqqqqqqq
04-19-2009, 12:38
на мен пък здрач много ми харесва :grin: :grin: :grin: .. зашо пък да няма аватари и коментари eDwarD e сладак :o :shock: мен лично филма си ми харесва както и на много други хора :) :) :) :) :razz:

CeLyVka
04-19-2009, 18:14
на мен пък здрач много ми харесва :grin: :grin: :grin: .. зашо пък да няма аватари и коментари eDwarD e сладак :o :shock: мен лично филма си ми харесва както и на много други хора :) :) :) :) :razz:

имате си фен тема :-x

lqlqlqqqqqqqq
04-19-2009, 19:05
е имаме да ама аз па искам да кажа кфо мисля за филма нещ0 протиф ??? :-x :-x :-x :-x :-x

MartyParty
04-19-2009, 20:05
е имаме да ама аз па искам да кажа кфо мисля за филма нещ0 протиф ??? :-x :-x :-x :-x :-x
И ние двамата в Боби пием кафееееееееееееееееееееее еее!

woshata
04-19-2009, 21:19
:razz: :razz:
смееееееееееееееех :razz:

streamers
04-23-2009, 15:57
Като гледах за първи път филма заспах. Трябва да призная на Майер бива я да пише книжчици за лека нощ :D
После четох и книгата щото мой фр фенчета ме накараха :-x
И и в четирите тома едно и също: "Едуард обичам те! Не те засклужавам ти си толкова красив студен вампир дето не спи! Ухапи ме! Е*и ме" Тая книга става само за бой по главата с нея. И като се има предвид че и във всяка от книгите се краде някоя красива класическа любовна история и се прави на боза. На втората книга Новолуние пише: По ромео и жулиета. Кво по тая беше преписала всичко с малката разлика че е сменила имената :-x А и тоя Робърт патинсън (едуард в филма) леле колко го гласят за филма не им блазе на гримьорите :-D

streamers
04-23-2009, 16:00
А и щях да забравя хубавата новина!!!
В хай клуб пише, че са спряли снимките на втората част щото съдят Майер за плагиатсвто!!!! Нейна състудентка твърди че още докато са били състудентки в колежа тя е била написала подобен разказ за момиче влюбено във вампир! И са съди Майер за плагиатсво. Късмет на жената :D

puhen0to
04-23-2009, 19:38
А и щях да забравя хубавата новина!!!
В хай клуб пише, че са спряли снимките на втората част щото съдят Майер за плагиатсвто!!!! Нейна състудентка твърди че още докато са били състудентки в колежа тя е била написала подобен разказ за момиче влюбено във вампир! И са съди Майер за плагиатсво. Късмет на жената :D

гледай си работата ... измислено е... НЯХ!

woshata
04-23-2009, 20:17
абе момиче спри се ..
при вяско отваряне на темата гледам само твои постове ..
ако си толкова устата отивай в юридическия .. бахти тъпото дете :lol:

XY
04-23-2009, 20:26
тази тема цъфти, бе... :D

PaulaSandr3z
04-24-2009, 09:35
Анти тема филма Здрач ако питате мене щото както и много други книги които са филмизиране има големиии различия и липсват сцениии
а Относно книгата ... интересна е .. бестселър няма кво да се говори ... но огромните описания и забавеото действие дразни ... няма тръпка ... т.е. има но в един момент тя се губи ..

BrainlessROCKBABY
05-12-2009, 08:12

адски весело ми стана
неска едно от моя клас чете книгата в часа по френски .. госпожата и разправя "Кво държиш бе" и тя неква я оставя под чина и вика АА не нищо .. и след 20 секунди БАМ цялата тухла с фантасмагории и размаза краката 8-)

O.o, зле бе, зле. Тя "тухлата" да не е 50кг? Най-много половин кило да е..

BlackaTBW
05-12-2009, 11:30
Raybeez благодаря, че си го постнал, интересно.

Всъщност цялата история с манията, не е защото книгите са безкрайно интересни и хубави, а защото са добре рекламирани (при това постоянно рекламирани).
Аз също ги прочетох, доста одавна, когато излязоха на английски тук. С две думи си губех времето, докато не можеш да мръдна от леглото, защото бях болна една седмица. И заключението за книгите беше, че 1вата не е толкова зле, и ако беше останала само една книга щеше да бъде поредния 'тийн роман'. Но после... 2рата е страшно отегчителна, ако не беше принципа ми, че щом съм почнала книга трябва да я довърша, сигурно нямаше да я дочета. 3тата наподобява нещо на първата, само дето нещата стават все по-лигави. 4тата е типичния американски хепи-енд и знаеш какво ще си кажат, какво ще направят и как ще свърши цялата книга докато си още на 2ра глава.
Всъщност през всичките Бела се държи страшно инфантилно и неадекватно, чак на моменти се чудиш и авторката ли разсъждава по този недодялан начин или просто си е ей така написано.
Връщам се на цитата, който беше даден. Насилническата част не я бях засекла (може би, защото не четох особено задълбочено), но все пак книгата е толкова лигава, че не успях да усетя никакво насилие (дори вампирите не пият кръв, какво насилие по-нататък?!).

И аз написах един роман май, ама трябваше да се изкажа най-накрая по въпроса. 8-)

DieselBlood
05-12-2009, 12:30
И книгите,и филмите са такава боза,че няма повече накъде

Blo0DMoNey360
05-12-2009, 14:22

+

ZanessA
05-13-2009, 17:03
Всички фенове/ки са ми омръзнали....Ама интересно е що въобще има такава голяма тъпория ???? :D

73567
05-15-2009, 20:00
май някой беще поспоменал че никой фен не се е влкючил в така УМНИЧКАТА ви дискусия :D :-P :-P ... ее доста безсмислена тема като цяло!! поне 90 % от потребителите които си изказват така некомпетентното мнение на са чели нито една от книгите, а иначе големите разбирачи,вече спорят и обиждат,се правят на кой съм аз, и явно се мислят за мн умни, ама за да спориш най-малкото трябва да си прочел книгата,и тогава вече да кажеш "не ми харесва", а не да се изказват разни тъпи мнения!Друг е въпроса че не всеки може да рочете книгата... най-малко за грамотни хора е :P :razz: та за тези дето мн разбират,айде първо да се напънат да я прочетат и след това да се правят на разбирачи но едва ли след това ще я разберат... не е за всеки!
Книгите са супер и ако на някой не му е харесал филма да ги прочете,мн по-интересн са! Но вие си продължавайте в същия дух,повечето ви коментари са мн забавни :lol:

BlackaTBW
05-15-2009, 20:43
^Има си фен-теми, анти-анти-фенке. 8-)

HardcoreSyndrome
05-15-2009, 22:59
май някой беще поспоменал че никой фен не се е влкючил в така УМНИЧКАТА ви дискусия :D :-P :-P ... ее доста безсмислена тема като цяло!! поне 90 % от потребителите които си изказват така некомпетентното мнение на са чели нито една от книгите, а иначе големите разбирачи,вече спорят и обиждат,се правят на кой съм аз, и явно се мислят за мн умни, ама за да спориш най-малкото трябва да си прочел книгата,и тогава вече да кажеш "не ми харесва", а не да се изказват разни тъпи мнения!Друг е въпроса че не всеки може да рочете книгата... най-малко за грамотни хора е :P :razz: та за тези дето мн разбират,айде първо да се напънат да я прочетат и след това да се правят на разбирачи но едва ли след това ще я разберат... не е за всеки!
Книгите са супер и ако на някой не му е харесал филма да ги прочете,мн по-интересн са! Но вие си продължавайте в същия дух,повечето ви коментари са мн забавни :lol:
Ахъ! Ние сме тъпи и неграмотни аутсайдери, които се чудят как да си разнообразят ежедневието.
Кажете, че сте прочели някоя класика или нещо от сорта на "Мъртвите сибирски полета", а не тая детска приказка.

PUSS
05-16-2009, 07:13
присъединявам се към темата мн хабен филм и да си кажа незнам кои е едуард ама ако е ония белчо -вампира главния е супер противен човек и е мн грозен точка

Loshotia
05-16-2009, 07:32
Гледах филма, а Новолуние за съжаление ме го подариха. Хора, прочетох 300страници от общо 570 и не се случва нищо. Тая Бела постоянно сънува едно и също, връзват я, има дупка в сърцето duuuuh.

Силно ви препоръчвам Българските хроники на Стефан Цанев
Нямат нищо общо със Здрач и точно това му е хубавото. Пък и малко обща култура на подрастващите няма да им се отрази зле.

dark_wings
05-16-2009, 08:04
Принципно не ме дразни нито филма,нито книгите.Ама не мога да кажа и че ми харесват и са ми от любимите.Просто ги намразих заради феновете 8-)

techCandy
05-16-2009, 19:00

Ти, джудженце мило, за грамотно и умно ли се имаш? :lol:

:lol: Ето, скъпа, аз прочетох книгите, гледах филма, всичките са много тъпи. Всъщност само първата книга беше поносима. Реших да проверя, защо всички говорят за това, а аз дори не съм го чувала. Имало книга...и си я взех, после си взех и другите 3.... По- голяма простотия не знам дали съм чела. Но ти си мислиш, че като си прочела средно 1000 страници общо си вече грамотна? Толкова е очевидно, че не си чела нищо стойностно, нищо чудно, ако това са ти първите книги. Какви аргументи само изтъкваш....Не е за всеки, определено, само за полуграмотните е! :-D

plmn
05-16-2009, 19:06
анти

b0Nb0n
05-16-2009, 23:12
смятай тва още ли е живо е баси така и не го изгледах тоя филм
:D

BrainlessROCKBABY
05-17-2009, 19:42
http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/2/6/128784309378882091.jpg

lipstik
05-17-2009, 19:59
Утре излиза третата книга.Нямам търпение да си я купя :grin: :grin: :grin:

got2Bthe1
05-17-2009, 20:17
Обикновена като видя блестящ мъж...той е педал...

unicorn_f
05-17-2009, 20:17
http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/2/6/128784309378882091.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: баси якото :lol: :lol: :lol: :lol:

got2Bthe1
05-17-2009, 21:29
http://www.bookstove.com/Fantasy/Why-I-Hate-Twilight.623147
95 причини да мразим Twilight :D :D :D
П.П. Тва с блестящите вампири е открита гавра с произведения и истории като Ван Хелзинг,Сейлъмс Лот,Дракула,Интервю с Вампир,Носферату и много други...

ScionOfStorm
05-17-2009, 22:53
буауаххаха, супер добри попадения ;д

puhen0to
05-18-2009, 06:08
пф тая тема пак ли се съживи от нищото....

Apoccaliptra
05-18-2009, 06:47
:razz: Анти

sarityy
05-18-2009, 19:03
oh az bqh vliubena v Eduard :oops:
ina4e filma ne mi haresa hi4

nadiusha
05-19-2009, 12:01
Хора , тоя филм кефеШЕ ... ама вече на където и да се обърна само "Здрач" , "Новолуние", "Затъмнение" и "Зазоряване" са ми пред очите. Моите приятелки прекалиха вече на тая тема и адски ми писна , за това съм анти-фенски настроена. К'во му харесват на Робърт Патинсън не знам ... той е толкова грозеен :-& :evil: голямя помия стана всичко около " вампиросаните" ужс ужс ужс !!!

nikkiiii
05-19-2009, 14:08

+

bishop
05-20-2009, 19:22

знаете ли какво си мисля аз? мисля си че е време да напрвим нещо смислено в темата и да си проведем един хубав дебат.

пухчо, кажи ми. какво намираш в историята и с какво филмът и книгите ти направиха такова силно впечатление? какво ти харесва в тях?

BeeRy
05-21-2009, 19:17

:lol: :lol: :lol: :lol:

lipstik
05-22-2009, 10:15

знаете ли какво си мисля аз? мисля си че е време да напрвим нещо смислено в темата и да си проведем един хубав дебат.

пухчо, кажи ми. какво намираш в историята и с какво филмът и книгите ти направиха такова силно впечатление? какво ти харесва в тях?

На мен ми харесва начина по който Едуард обича Бела.Как я пази,как би направил всико за нея.Колко е мил е нежен с нея.Как не иска да я нарани.Колко силно я обича.А и самата история си е интересна.

MartyParty
05-22-2009, 19:30
Мисля че puhen0to беше изразила мнението си за книгата още в началото на темата.
А,относно нежния Едуард-идеята за принца на бял кон не е от вчера и впечатлява всички момичета та даже и жени.По някое време обаче човек трябва да се оттърси от целия този изкривен свят на пепеляшка и спящата красавица.Хубаво е да има и такива книги,но...не станаха ли прекалено много?Не ви ли писна постоянно да четете една и съща история с различни корици?За мен лично моментът на напрежение го няма в тази книга-още от първите страници знаеш как ще завърши всичко. :-o

BrainlessROCKBABY
05-23-2009, 13:02
Хора , тоя филм кефеШЕ ... ама вече на където и да се обърна само "Здрач" , "Новолуние", "Затъмнение" и "Зазоряване" са ми пред очите.

WaterLilly
05-23-2009, 14:01
Половината хора в темата даже не са чели книгите, за да изразят компетентно мнение по въпроса, така че не се впечатлявам много от няколкото прочетени страници. Това, че сте гледали филма, нищо не означава. Той си е некадърно направен, а книгите са нещо съвсем различно. Да, авторката е далеч от талантлив писател и няма някакъв стил в начина, по който е написала книгата. Да, вампирите и любовните истории с хепи-енда са клише. И какво? Поредицата все пак е завладяваща, въпреки всички причини да я мразим някои хора я обожаваме заради много неща - начина, по който са представени вампирите е нещо ново, показва ги не само като чудовища, а като същества със съществуващи чувства, любовта на Едуард и Бела, независимо колко е клиширана, е нещо, за което всеки мечтае и чрез описанията (и малко въображение) можеш да усетиш и преживееш сам (главната причина да се харесва почти само на момичета), чувствата в книгата напълно те завладяват и много, много други неща, които други хора са изброили по-добре от мен. Все пак мисля, че да не харесваш книгата може да бъде не само заради това, че самата книга е лоша, а защото не се припокрива с интересите ти - не на всеки му е интересно да чете за любов и вампири. За повечето хора това са отдавна изчерпани теми.

zai4ety13
05-23-2009, 14:22
Половината хора в темата даже не са чели книгите, за да изразят компетентно мнение по въпроса, така че не се впечатлявам много от няколкото прочетени страници. Това, че сте гледали филма, нищо не означава. Той си е некадърно направен, а книгите са нещо съвсем различно. Да, авторката е далеч от талантлив писател и няма някакъв стил в начина, по който е написала книгата. Да, вампирите и любовните истории с хепи-енда са клише. И какво? Поредицата все пак е завладяваща, въпреки всички причини да я мразим някои хора я обожаваме заради много неща - начина, по който са представени вампирите е нещо ново, показва ги не само като чудовища, а като същества със съществуващи чувства, любовта на Едуард и Бела, независимо колко е клиширана, е нещо, за което всеки мечтае и чрез описанията (и малко въображение) можеш да усетиш и преживееш сам (главната причина да се харесва почти само на момичета), чувствата в книгата напълно те завладяват и много, много други неща, които други хора са изброили по-добре от мен. Все пак мисля, че да не харесваш книгата може да бъде не само заради това, че самата книга е лоша, а защото не се припокрива с интересите ти - не на всеки му е интересно да чете за любов и вампири. За повечето хора това са отдавна изчерпани теми.Много си права ;-) и мене мн ме дразнят хора дето не знаят нищо по дадена тема и пишат някви наизустени неща :?

puhi14
05-23-2009, 15:01
Супер си ве!Тая тема я признавам!Три пъти У за Здрач-най-големия боклук :grin:

puhi14
05-23-2009, 15:04
:lol:
Слушай ме сега-чела съм книгата,гледала съм филма-еми..немогат да ми харесат бе,девойче... А и ти гадателка ли си,кво си,че да казваш кой я е чел и кой не?! :x Никой не се прави на кой съм аз...е,има един -ТИ.След като тоооооооооолковамного харесвате тая боза изнесете се от тук и идете в безбройните други теми,в които филмът за хората е върхът! :-s

puhi14
05-23-2009, 15:13
абе кво ви пука колко време ще трае фен вълната на Здрач??? Който го харесва,ще го харесва и след 5 год,може би просто тогава няма да се вдига толкова мн шум!Като ХП все още има мн мн фенове,но те си пишат спокойно в фен сайтовете му и не тормозят никого....
Хм..това не е точен премер ,защоно хп-то СТАВА ЗА НЕЩО. :-x

puhi14
05-23-2009, 15:34
Ми да,и все пак си е любовна история.Здрач какво е-любовна история и намесени вампири,ами по различно е от другите романтични филми,които не са малко!Според някои тук,филма не е интересен,защото няма нещо ново,но щеше ли да се харесва на толкова много,ако наистина беше просто обикновенна любовна история.
Мила,тук е АНТИ тема..не спори...всички сме настроени негативно към филма... по.добре излез от тая тема :?

puhi14
05-23-2009, 15:39
йей една хубава тема най-накрая :P
тоя Здрач (филма) ми е страшно...противен и безинтересен.. а и с тея Вампири :razz: :razz:
абе то честно има ли някой над 15 да речем, който да го харесва ?!
аз съм под 15 и мразя филма

LiveFlower
05-23-2009, 23:12
300 мазни и дебели к.ура за феновете му ;-)

LetTheMusicTalks
05-23-2009, 23:15
Дразнат ме кифлите дето са големите фенки на здрач едуард и който ли да билоо големите фенки а даже не знаят че има още 4 книги и кат чуят книга аа мани бе ! ем фенки са големи и аз така мисля иначе филма е г/д хубав и книгите съм чел те са хубави ! :)

passion92
05-24-2009, 13:16
филма наистина е тъп .. но на мен лично книгата ми харесва ...

qazwsx
05-24-2009, 14:16
ni6to protiv filma zdra4 nqmam ... no toq edward v0000000000b6te ne e za tam... :o :o

lipstik
05-24-2009, 14:45
ni6to protiv filma zdra4 nqmam ... no toq edward v0000000000b6te ne e za tam... :o :o

Божкей ти чуваш ли се какави глупости говориш?????????Кажи ми някой,който би могъл да изиграе по-добре тая роля.Той е точно такъв какъвто е в книгата :-)

unicorn_f
05-24-2009, 14:47

Божкей ти чуваш ли се какави глупости говориш?????????Кажи ми някой,който би могъл да изиграе по-добре тая роля.Той е точно такъв какъвто е в книгата :-)
да за разлика от Бела която няма нищо общо с тая от книгата :P

lipstik
05-24-2009, 14:51

Права си.Избора за Бела е просто ужасен.Много ме е яд,че са избрали тая..
Обаче и Джейкъб е страхотен :smt007

bishop
05-24-2009, 14:57

На мен ми харесва начина по който Едуард обича Бела.Как я пази,как би направил всико за нея.Колко е мил е нежен с нея.Как не иска да я нарани.Колко силно я обича.А и самата история си е интересна.

частта с любофффтъъъъ някак си бих могъл да я приема. обаче тук идва проблемът с историята която в 90% от времето липсва, а в останалите 10% е блудкава и клиширана (дали не е като илиядата...). един добър критик би хванал една химиклака, би издраскал всичката баластра, би сбутал цялата история в 100 страници и би получил една сравнително поносима любовна книжка. (това е ако се абстрахираме от факта че повечето е плагиатствано от къде ли не). ще си призная, че не съм чел книгите, обаче след като в продължение на 2 часа във филма не се случи абсолютно нищо, просто не можах да се насиля да прочета още 500 (2000) страници, в които отново няма да се случи нищо. до тук с филма.
Когато една книга няма добро съдържание (история, сюжет), за д абъде тя стойностна, изказът и трябва да е на изключително високо ниво, да ти харесва начинът по който е написана. (тук просто не мога да пропусна д а спомена че всички които я четат я четат заради блудкавата история) Обаче всеки който е чел ми е казал че изказът не струва. трябва да се запитаме какво има тогава в книжките на майер, след като история и стил липсват.
последно, дразня се когато някое 13 годишно лапе, което в живота си друга книга не е прочело започва да се прехласва по прекрасната любоффф между едуард и бела, просто защото му липсва всякаква база за сравнение.

Оффтопик: ако толкин знаеше какво се случва, щеше да се обърне в гроба. същото се отнася и за оскар уайлд и компания.

xxAnnxx
05-24-2009, 16:40
Най-после! Доживях да видя анти-тема за Здрач :grin:
Дразни ме тоя филм общо взето....поредната мания,която всички уж обичат а след година-две ще забравят

BrainlessROCKBABY
05-24-2009, 16:43

мда, Кристен изглежда така, сякаш ще заспи, докато ходи :lol:
Бела е къде-къде..

unicorn_f
05-24-2009, 17:32

Права си.Избора за Бела е просто ужасен.Много ме е яд,че са избрали тая..
Обаче и Джейкъб е страхотен :smt007
да Джейкъб е върха нямам търпение да го видя в Новолуние :)

TeenSpirit
05-24-2009, 17:39
Филма и книгите адски ми харесват, но е супер дразнещо постоянно да ти дрънкат само за Здрач ... вече ще взема и аз да го намразя :booooomb:

woshata
05-24-2009, 18:51

Божкей ти чуваш ли се какави глупости говориш?????????Кажи ми някой,който би могъл да изиграе по-добре тая роля.Той е точно такъв какъвто е в книгата :-)Пълен пеерас нали :D

amusement
05-24-2009, 18:56
Постоянно дрънкат за това, същата лигава история като с Токио Хотел и Джонъс Брадърс, някви пеераси дееба писна ми!

unicorn_f
05-24-2009, 19:04
Постоянно дрънкат за това, същата лигава история като с Токио Хотел и Джонъс Брадърс, някви пеераси дееба писна ми!
ощи един се обади неподготвен :D

BlackaTBW
05-24-2009, 19:25
Тва се обърна нещо на фен-тема, а?

...

amusement
05-24-2009, 19:35
^ нещо такова обвиняват ме,че не харесвам филма и книгата и всичките му истории, като не им се харесва, да пишат във фен темата, не тук!

got2Bthe1
05-24-2009, 21:07
^ нещо такова обвиняват ме,че не харесвам филма и книгата и всичките му истории, като не им се харесва, да пишат във фен темата, не тук!
мхм мхм страхотна логика да ....

Zehtinka
05-25-2009, 22:46
Харесвам книгите..много,но филма-голяма тъпотия...не могат да изиграят чувствата и..изобщо всичко.А централното във филма е я тоя е вампир и после малко екшън,да се сбият за мацката.Онемявам като ми кажат-леле,това е най-хубавия филм на света! :shock: А Едуард..харесва ми,ама кво от тва,не е единствен.Има там нещо,което ме привлича в него,ама не съм от манячките,не говоря за него.

Jumbie483
05-26-2009, 15:08
Абе какво стана с тая тема ???
В разцвета си ми беше любимата в тоя форум, а сега..
Всички се изредиха да кажат, колко много харесват Здрач, колко сладък е Едуард и (опази Боже) да обсъждат личните си предпочитания...
Анти-феновете трябва да се стегнат. Ах.. Здрач превзе и анти-фенове си.. срамота :?

LittlePrincess
05-26-2009, 15:19
^ да бе арее дигаме се на бунт с/у 'феновете' :D

Sarityyy
05-26-2009, 15:40
Уууу за гадната тема! :-x :o

MarkKnight
05-26-2009, 15:57
^ да бе арее дигаме се на бунт с/у 'феновете' :DАе аз съм с тебе :D

HardcoreSyndrome
05-26-2009, 16:08
Имате си фен тема!!!

LittlePrincess
05-26-2009, 16:10

Никой не те е питал :D

йей не съм самичка :---)

Jumbie483
05-26-2009, 17:56

и аз.. разбира се :D

puhen0to
05-26-2009, 20:23
такааа закакво ще спорим пак айде че ми е скучно 8-)

EmilyGoesToJail
06-13-2009, 17:41
ЕДНА СУТРИН МАЙЕР Е СТАНАЛА И СИ Е КАЗАЛА:ТАЯ РОУЛИНГ ДА НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА,ЧЕ ЕДУАРД ЩЕ УБИЕ ХАРИ :-D :razz:

got2Bthe1
06-13-2009, 18:19
С дървения материал който е изхабен за тая книга ше се отоплявам доживот на камина бе ей....

vampirekiss
06-13-2009, 18:39
С дървения материал който е изхабен за тая книга ше се отоплявам доживот на камина бе ей....

Даа практично мислене имаш.И няма да се харчиш за ток я. :razz:

EmilyGoesToJail
06-13-2009, 20:16
ЗДРАЧ И НАЛИ УЖ ПОРЕДИЦАТА БЕШЕ ЗА ТИЙНОВЕ...АМА ТАЯ МАЙЕР В 4ТАТА КНИГА СИ ГО Е НАПРАВИЛА ЗА ВЪЗРАСТНИ(КОИТО НЕЗНАЯТ-ДВАМАТА ГЛУПАЦИ ИМАТ НЕКВИ ЛИГОТНИЦИ) :razz: :razz: :razz: :razz:

EmilyGoesToJail
06-13-2009, 20:27
МИ КВО ДА КАЖА-ЧЕТОХ 1 И 2РАТА ЗАРАДИ НЕ КОЙ ДА Е-А ЗАРАДИ БФФ-МИ.ВИКАМ Й КАКВО СЕ ПРЕХЛАСВАШ ВЗЕМИ ДА ПРОЧЕТЕШ АКО НЕ ВАЗОВ ПОНЕ СТИВЪН КИНГ ИЛИ ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ...ГОСПОЖА МАЙЪР ИЛИ МАЙЕР Е ВЗАИМСТАВАЛА ОТ ТОЛКОВА ФИЛМИ И КНИГИ-ВАМПИРИТЕ СТАНАХА ПОПУЛЯРНИ В НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГРАФ ДРАКУЛА!АМА ЧЕ ЕДУАРД НЕ ИЗГЛЕЖДА РЕАЛИСТИЧНО ЗА СМЕТКА НА НЕ ТОЛКОВА РЕАЛИСТИЧНИЯ ГРАФ ДРАКУЛА!БЪФИ-УБИЙЦАТА НА ВАМПИРИ,ПОДЗЕМЕН СВЯТ,ИНТЕРВЮ С ВАМПИР,А БЛЕЙД?МНОГО ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ,А?ВАН ХЕЛСИНГ И ДРАКУЛА!ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ МАЙЕР ИМИТИРА СТИЛА НА РОУЛИНГ,НО НЕ МОЖЕ,ПРОСТО НЕ МОЖЕ!Е ЗАТОВА НЕ ХАРЕСВАМ И КНИГАТА И ФИЛМА...

EmilyGoesToJail
06-13-2009, 20:27
МИ КВО ДА КАЖА-ЧЕТОХ 1 И 2РАТА ЗАРАДИ НЕ КОЙ ДА Е-А ЗАРАДИ БФФ-МИ.ВИКАМ Й КАКВО СЕ ПРЕХЛАСВАШ ВЗЕМИ ДА ПРОЧЕТЕШ АКО НЕ ВАЗОВ ПОНЕ СТИВЪН КИНГ ИЛИ ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ...ГОСПОЖА МАЙЪР ИЛИ МАЙЕР Е ВЗАИМСТАВАЛА ОТ ТОЛКОВА ФИЛМИ И КНИГИ-ВАМПИРИТЕ СТАНАХА ПОПУЛЯРНИ В НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГРАФ ДРАКУЛА!АМА ЧЕ ЕДУАРД НЕ ИЗГЛЕЖДА РЕАЛИСТИЧНО ЗА СМЕТКА НА НЕ ТОЛКОВА РЕАЛИСТИЧНИЯ ГРАФ ДРАКУЛА!БЪФИ-УБИЙЦАТА НА ВАМПИРИ,ПОДЗЕМЕН СВЯТ,ИНТЕРВЮ С ВАМПИР,А БЛЕЙД?МНОГО ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ,А?ВАН ХЕЛСИНГ И ДРАКУЛА!ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ МАЙЕР ИМИТИРА СТИЛА НА РОУЛИНГ,НО НЕ МОЖЕ,ПРОСТО НЕ МОЖЕ!Е ЗАТОВА НЕ ХАРЕСВАМ И КНИГАТА И ФИЛМА...