PDA

View Full Version : Анти-фен тема на Здрач

Страници : 1 2 [3] 4

dana_
06-13-2009, 22:15
Мога да кажа, че чета книгите ей така. Филмът - пълна боза. Едуард - ръб. Обаче Джейкъб :smt007 лелеее колко е сладък. Бзик бе 8-)
Не мога да разбера тъпите кифли като кажат " Обожавам го тоя филм. Най-великия е!" За мен няма никаква стойност...
Признавам си в началото се бях запалила, ама само се бях парнала. Сега го ненавиждам заради тъпите фенки, които обсъждат красавеца(хубав си е ся :D ) по цял ден. :D

EmilyGoesToJail
06-13-2009, 22:17
АБЕ ВЯРНО В ПОСЛЕДНАТА ЧАСТ-Т.Е 4 САМО ЗА Е***Е СЕ ГОВОРИ!НЕЗНАМ АКО ДО 2011-2012 ПОРЕДИЦАТА НЕ ИЗГУБИ ФЕНОВЕ(СПОРЕД МЕН НЯМА ДА ИЗГУБИ МНОГО) ПРОСТО ЩЕ СТАНЕ ПАНАИР ОКОЛО СЦЕНИТЕ...МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ТО ОТСЕГА ЗА ТАЗИ КНИГА СЕ ГОВОРИ...ГОРКИТЕ К И Р САМО ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ДА СЕ Е**Т :D :razz:

Cryptica
06-14-2009, 17:41
Хе-хе, знаех си аз, че някой няма да издържи и ще пусне такава тема 8-) Подкрепям тези, които не харесват книгите и филма, и предупреждавам феновете (да не кажете, че не съм чела и гледала нищо :wink: ), че аз съм бивша фенка (макар, че не бях чак голяма, просто ми харесваха книжлетата). Причината вече да не съм е, че всяка следваща книга започна да става все по-зле и героите да се превръщат във все по-големи изроди, докато накрая ми писна от цялата история и от всичките герои, и се ядосах и на книгата, и на писателката 8-) За щастие не бях купила книгите, иначе сега щеше да ме е яд, че за да ги чета са отсекли няколко дървета. Все пак аз съм "за" рециклирането и опазването на горите. :smt006

П.П. За който знае добре английски и е анти-фен на книгата, може да гледа този, на мен ми беше забавно: http://www.youtube.com/watch?v=sRCEc7O4ypU
Ще ви е още по-забавно, ако сте чели книгата. :D

Ivencetyy
06-14-2009, 18:35
Ми съгласна съм с тебе 6тото в у4или6те моми4етата са полудяли по тоя Едуърд ](*,) [-( :smt013 :smt021 :smt070

EmilyGoesToJail
06-14-2009, 19:16
Ми съгласна съм с тебе 6тото в у4или6те моми4етата са полудяли по тоя Едуърд ](*,) [-( :smt013 :smt021 :smt070
+1000000000000000000000000000000000000000000000000 0

XTREMEFREERIDE
06-14-2009, 20:04
"Леле душа, да знаеш само .. има един нов филм Туаилаит се казва, мале колко е як актьораа!!!"
"Боже Господи, луда съм по Робърт!!!"

Наслушала съм се на такива смешни изцепки от съученички. Прочела съм и 5те книги (5тата до 12та глава). Гледала съм филма. Купувала съм си ''Браво''. Гледах наскоро трейлъра на Ню Муун. Е извинете, но е ПЪЛНА боза.

EmilyGoesToJail
06-14-2009, 20:12
"Леле душа, да знаеш само .. има един нов филм Туаилаит се казва, мале колко е як актьораа!!!"
"Боже Господи, луда съм по Робърт!!!"

Наслушала съм се на такива смешни изцепки от съученички. Прочела съм и 5те книги (5тата до 12та глава). Гледала съм филма. Купувала съм си ''Браво''. Гледах наскоро трейлъра на Ню Муун. Е извинете, но е ПЪЛНА боза.
+100000000000000000000000000000000000000000000000

zevzeck
06-14-2009, 21:06
Жалко че авторката се изживява в ролята на бозаджията, но още по-жалкото е че прави пачката на гърба на 12-17 годишните прости пикли които са така зарибени по тази боза! :booooomb: 8-) :D :D :-o. Нека приключим тая тема,всеки литературен критик ще даде двойка на това пошло и безидейно произведение,но какво ли разбират тъпите тиинове от литература?Авторката си е барнала аудиторията и това е .Балъците кълвът,а рибарят си брои мангизите....

EmilyGoesToJail
06-15-2009, 06:41
:-x Аз не мога да схвана що тая пача краде от Хари Потър 4е и от др фентъзите :-x

unicorn_f
06-15-2009, 07:59
:-x Аз не мога да схвана що тая пача краде от Хари Потър 4е и от др фентъзите :-x

:lol: и кво по точно е откраднала от ХП магиите и очилатия дребосък ли :-D

Jumbie483
06-15-2009, 09:17

:lol: и кво по точно е откраднала от ХП магиите и очилатия дребосък ли :-D

Абе да ти кажа, има доооста неща..
Аз наскоро го препрочитах ХП и открих доста прилики..
Или са несъзнателни или с цел повече читатели.. :lol:

unicorn_f
06-15-2009, 18:47
например? освен това,че се били женели..

JustLikeHeaven
06-16-2009, 13:00
Като оплювате филмите,поне пишете грамотно....Пък после обиждайте...И на мене "Здрач" не ми е най-любимия филм,ама не го плюя...И се пише Едуард,а не Едуърт!

streamers
06-16-2009, 15:28
Като оплювате филмите,поне пишете грамотно....Пък после обиждайте...И на мене "Здрач" не ми е най-любимия филм,ама не го плюя...И се пише Едуард,а не Едуърт!
<-- Напълно съгласна ! ... Едуърт омг :D :D :D :D

XTREMEFREERIDE
06-16-2009, 17:40

Щот не ти е най - любимия филм ли искаш да се омъжиш за Робърт и да приличаш на "Бела"?! :lol:

JustLikeHeaven
06-16-2009, 18:08
Първо,харесват ми актьорите....Второ филма си го бива,не е обаче най-великия и най-хубавия...И,да Едуард е пъти по-красив от Робърт в реалния живот...По-скоро бих се захванала с Едуард,защото Робърт ми изглежда меко казано пияница....А Бела е много красива,Кристен-още повече..... :-)

got2Bthe1
06-16-2009, 18:43
^ смятам че малко си сбъркалатемата тука храниме филма и книгата потърси "Фен Тема на Здрач" ...

galaxy29
06-18-2009, 20:09
еха най-добрата тема за противния "Здрач" :D

puhen0to
06-19-2009, 21:03
пф.... не ви ли писна да наричате какви ли не феновете на здрач,всеки си има мнение и право да прави каквото поиска,щот аз не съм тръгнала да редя пикли глупаци простаци за тези които го мразят нали.... била крадяла Майер ,взаимствала ,че тя и Роулинг взаимствала ама за нея нищо нали....
и четах за е**ето нали.... оф боже... тва незнам за кой път да ви го повтарям,тя сцената дори е отрязана ,няма никакво описание ... бе то чели не чели... давай да раздуваме самочувствие....

teenems
06-19-2009, 23:59
аз всъщност не мога да разбера защо спорим за някакъв филм ?! то е напълно нормално едни да го харесват ,други не .. все пак различни хора ,различно мислене . то ако бяхме еднакви .. :?

lipstik
06-20-2009, 09:48
Да,но нали тезе хейтъри трябва да си излеят омразата някъде...

Tempest
06-20-2009, 13:59
няма да гледам филма, защото такива са ми противни, лигави, идиотски дори... не знам колко е дълъг филма, но колкото и да е, ще е изгубено време!

BrainlessROCKBABY
06-20-2009, 15:18
Мда. Защо да няма и Фен-теми за Американски пай, примерно, а и Анти фен-теми?!!

EmilyGoesToJail
06-20-2009, 18:04
и аз басиииии не навиждам тоа скапан селяндурски манджов филм с некфи вамприми то тея вампри ги има в още 1000 филма преди тфа....аре спрете с сладкия едуърт..тая кирситен мяза на ебана наркоманка коят се лекува в лудница бледа кат призрак :-x

lipstik
06-21-2009, 11:41
и аз басиииии не навиждам тоа скапан селяндурски манджов филм с некфи вамприми то тея вампри ги има в още 1000 филма преди тфа....аре спрете с сладкия едуърт..тая кирситен мяза на ебана наркоманка коят се лекува в лудница бледа кат призрак :-x

Като не ти харесва толкова много,че чак го мразиш,просто не го гледай.Ако мислиш,че на някой му пука дали ти харесва или не,дали ще го гледаш или не,жестоко се лъжеш :lol:

PainMonopoly
06-21-2009, 11:49
Хардкор здрач феновете нямат място в антифен темата на здрач. Имате си 29435721365 ФЕН теми в които да пишете. Тук се псува здрач и на който не му харесва, да се изнася.

Като не ти харесва толкова много,че чак го мразиш,просто не го гледай.Ако мислиш,че на някой му пука дали ти харесва или не,дали ще го гледаш или не,жестоко се лъжеш :lol:

Независимо дали на някой му пука или не, той се изказва ПО ТЕМАТА.

Филмът е тъп, абсурден, без никакво действие. Бела е грозна а едуард е пеерас. Храня, защото съм го гледал. Върнете ми 2та часа от живота! :-x

JustLikeHeaven
06-21-2009, 11:53
Бела не е грозна...Не я харесвате,защото е странна и е аутсайдер..Да,не е Мис Свят и не е най-привлекателното момиче на света,но пък да казвате,че е свиня,че е грозна и манджова.... :( Не я харесвате,именно защото е странна,а хората не харесват странници...Не съм казаля,че 100% трябва да я харесвате...Не съм,но проявете убедителност,защо не я харесвате,а не дрънкайте само,че е грозна..Докажете го...И Едуард не е гей...Изобщо чела ли си книгите и гледала ли си филмите...Просто не видях момент,където Едуард да целува мъжкия вариант на Бела... :D Или пък да се натиска с друго момче например......

PainMonopoly
06-21-2009, 12:02
Бела не е грозна...Не я харесвате,защото е странна и е аутсайдер..Да,не е Мис Свят и не е най-привлекателното момиче на света,но пък да казвате,че е свиня,че е грозна и манджова.... :( Не я харесвате,именно защото е странна,а хората не харесват странници...Не съм казаля,че 100% трябва да я харесвате...Не съм,но проявете убедителност,защо не я харесвате,а не дрънкайте само,че е грозна..Докажете го...И Едуард не е гей...Изобщо чела ли си книгите и гледала ли си филмите...Просто не видях момент,където Едуард да целува мъжкия вариант на Бела... :D Или пък да се натиска с друго момче например......Коч съм.

Чакай малко... да докажа, че е грозна? :shock:

:razz: :razz: :razz: :razz:

Иначе аз не си падам по конвенционалните хубавици и предпочитам по-нестандартни такива. Но тя просто е противна. Никакъв секс няма в нея.

JustLikeHeaven
06-21-2009, 12:09
Бела не е грозна...Не я харесвате,защото е странна и е аутсайдер..Да,не е Мис Свят и не е най-привлекателното момиче на света,но пък да казвате,че е свиня,че е грозна и манджова.... :( Не я харесвате,именно защото е странна,а хората не харесват странници...Не съм казаля,че 100% трябва да я харесвате...Не съм,но проявете убедителност,защо не я харесвате,а не дрънкайте само,че е грозна..Докажете го...И Едуард не е гей...Изобщо чела ли си книгите и гледала ли си филмите...Просто не видях момент,където Едуард да целува мъжкия вариант на Бела... :D Или пък да се натиска с друго момче например......Коч съм.

Чакай малко... да докажа, че е грозна? :shock:

:razz: :razz: :razz: :razz:

Иначе аз не си падам по конвенционалните хубавици и предпочитам по-нестандартни такива. Но тя просто е противна. Никакъв секс няма в нея.

Искаш да кажеш,че гледаш дали става хубав секс от нея...Повярвай ми,все си мисля,че не е кварталната курва,която се натиска с всеки втори....Кристен може да е грозна,но де знаеш,че с такива като тебе едва ли се занимава :D

PainMonopoly
06-21-2009, 12:14
1. Става въпрос за секс излъчване.
2. За да кажеш дали се занимава с такива като мен, трябва да дефинираш "такива като мен".
3. Ти нещо да не си и говорителка, че чак с какви се занимава взе да коментираш, както и каква е като характер и с кого се чука?
4. Когато започнете да приемате нападките срещу любимия си филм лично, става забавно... :razz: :razz: :razz: :razz:

somanycookies
06-21-2009, 12:16
Едно клипче струва колкото 2356946 думи:
http://www.youtube.com/watch?v=Ttus0Lt3Gn8

JustLikeHeaven
06-21-2009, 12:28
700 милиона "струват" много повече от това клипче......

JustLikeHeaven
06-21-2009, 12:30
2. За да кажеш дали се занимава с такива като мен, трябва да дефинираш "такива като мен".
3. Ти нещо да не си и говорителка, че чак с какви се занимава взе да коментираш, както и каква е като характер и с кого се чука?
4. Когато започнете да приемате нападките срещу любимия си филм лично, става забавно... :razz: :razz: :razz: :razz:
Пффффф,много ми пука кой си,но си личи,че имаш привличане,ама само сексуално 8-) 8-) 8-) Пич,твоето секс излъчване отива право при Джоли,но за Бога,тя залязва :D

BlackaTBW
06-21-2009, 14:20
Мразя хората да пишат в грешните теми.
Специално за JustLikeHeaven: виж какво има тук (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235734)

PainMonopoly
06-21-2009, 14:28
Пффффф,много ми пука кой си,но си личи,че имаш привличане,ама само сексуално 8-) 8-) 8-) Пич,твоето секс излъчване отива право при Джоли,но за Бога,тя залязва :D

http://apublicdefender.com/wp-content/uploads/2009/03/facepalm.jpg

Cryptica
06-21-2009, 17:18
Струва ми се, че JustLikeHeaven прекалено много свързва актрисата с образа на Бела. Актрисата е истинска личност и има истински характер - ако харесваш нея добре. Обаче Бела не е истинска личност и, за разлика от Кристен, няма точно определен характер. Бела не е аутсайдер, просто Майер не е отделила достатъчно време да изгради характера й и я е оставила като едно момиче без никакви хобита, цели в живота, и чието постоянно настроение е депресия. Също така я е определила като доста повърхностна на места, което също е необичайно за един аутсайдер, тъй като те обикновено са хора, които в голяма степен знаят за света повече от другите и виждат по-дълбоката страна на нещата. А твърде голяма част от любовта й е описана как тя хвали отново, и отново, и отново божествената, несравнима красота на Едуард, а не дава никакво свястно описание на характера му, т.е - заплесва се по външния вид, както повечето хора, което донякъде я изкарва доста недорасла за възрастта си.

Jumbie483
06-21-2009, 20:20
Мда. Защо да няма и Фен-теми за Американски пай, примерно, а и Анти фен-теми?!!

На това няма как да не отговоря :shock: :razz: :razz:
Американски пай не е сълзлива, лигава история за истинската любов и т.н...
Американски пай го харесват почти всички.. Не предимно момиченца от 10 до 16-17.. Предимно казвам.. четете внимателно, защото знам какво ще последва 8-)
Това не е мания..
Доколкото знам няма книга Американски пай..
Всъщност филма е интересен...
Главните герои не са флегмава тийнейджърка и студено момче..
И последно.. Защо м**ка му решихте да сравнявате Здрач и Американски пай ?!
Нямате ли си други начини да се обосновете... ?

Hysteric_Bitch
06-22-2009, 15:50

От доста време ти мяркам аватара и подписа и предполагам, че тва ще да е от филма, а?

Всъщност аз почнах да го гледам още кога излезна, нали много нашумя, а трябва да си информиран, та не можах да го догледам. Просто в този филм няма нищо, прекалено обикновен ли не знам и аз, сив и скучен с детска фантазия. Сега за книгата не знам, прочетох една страничка в магазина и ми се стори проста и елементарна като за 13-14 годишни.

lipstik
06-23-2009, 08:07

От доста време ти мяркам аватара и подписа и предполагам, че тва ще да е от филма, а?

Всъщност аз почнах да го гледам още кога излезна, нали много нашумя, а трябва да си информиран, та не можах да го догледам. Просто в този филм няма нищо, прекалено обикновен ли не знам и аз, сив и скучен с детска фантазия. Сега за книгата не знам, прочетох една страничка в магазина и ми се стори проста и елементарна като за 13-14 годишни.

Ами да,но от втората част.

DivoTo_KoTe
06-23-2009, 08:11
Гледала съм го,интересен е,но не чак толкова колкото всички го изкарват.

Не е нищо особено,филм като филм...

BlackForever
06-23-2009, 12:34
някой като каже
-ЗДРАААААЧ
или
-ЕДУАРД
и ми се сере :D
съква яко :-x

BloomF
06-23-2009, 12:42
някой като каже
-ЗДРАААААЧ
или
-ЕДУАРД
и ми се сере :D
съква яко :-x

Ееее ми значи добре че е Здрач и Ед(h) - иначе щеше да страдаш от запек :grin:

JustLikeHeaven
06-23-2009, 12:48
Пффффф,къде къде по-лоши филми ма от "Здрач"..."Здрач" е доста добър филм,каквото и да говорим!

BloomF
06-23-2009, 12:54
.

TheGossipGirl
06-23-2009, 22:04
Еми, ще ме прощавате, знам, че всеки си има право на мнение, ама какво печелите с тези анти- фен глупости... не ви харесва "Здрач", добре. Но да правите подобни теми и да нареждате... тъпо и изтъркано е.
Сигурна съм, че повечето от така наречените "хейтъри" дори не са гледали филма, но го мразят понеже стана прекалено хитов и това им се струва... не знам... странно?
Не ви разбитам, хора. Честно.
Ако сте с истински вкус към филмите и романтиката, то няма как "Здрач" да не ви хареса, защото е филм, в който е вложена много ценностна идея- за любовта, която е безгранична и няма спирки!
Както и да е, че много се отнесох... за мен такива теми за безсмислени, точа, че не харесвате даден филм, не ознчава, че трябва да натрапвате мнението си по този начин, защото има хора, които го обожават и вие няма да промените нищо от това с комплексарски теми.
Един красноречив факт: феновете на "Здрач" са МИЛИОНИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГО ХАРЕСВАТ, така че следващият път, когато пускате откачените си теми се замислете... има ли смисъл?

TheGossipGirl
06-23-2009, 22:11
^ смятам че малко си сбъркалатемата тука храниме филма и книгата потърси "Фен Тема на Здрач" ...
:D Забавни сте... какво да кажа за комплексари, които дори не умеят да пишат правилно. И какво викате? Правите си темичка, за да нареждате "Здрач"? Ха- ха... еми така е, глупавите хора като нямат какво друго да си кажат и такива прототии си правят... айде успех ви "хейтъри", продължавайте да... цитирам: тука храниме филма и книгата , ще имате успех, със сигурност! :-D :-D :-D :-D :-D
Меко казано се заливам от смях като видя подобни теми... работата отива на по- скоро трагично, отколкото смешно, ама то цялото ни общество е сбъркано... извинявайте, не цялото! Но по- голямата част. Не искам да обидя хора, които ОБСЪЖДАТ смислени теми.

Hysteric_Bitch
06-23-2009, 23:08
Ооо, я млъкни.

Обясни ми моля ти се какво означава "хейтър", че това сбъркано общество само на трагични неща ме учи.

Да ви таковам на англицизмите!

TheGossipGirl
06-24-2009, 07:24
Ооо, я млъкни.

Обясни ми моля ти се какво означава "хейтър", че това сбъркано общество само на трагични неща ме учи.

Да ви таковам на англицизмите!

Ми като чуеш "хейтър" се огледай в огледалото. Не знам как да ти го кажа по по- прост начин, за да ме разбереш. Мразите филма защо? Защото е много хитов, затова го мразите. И не се мисли за толкова важен, защото можеш да научиш много повече от това "сбъркано" общество, отколкото си мислиш. И още нещо... не ми казвай да мълча, защото нямаш правото. Ако не знаеш, форум е място, където хората да говорят, не да си мълчат.

JustLikeHeaven
06-24-2009, 08:47
Защо не се сбиете и напсувате някъде другаде?

Raven23
06-24-2009, 11:39
И аз попринцип не харесвам такива Анти теми. Но станах свидетел в един форум където по изказването на Стивън Кинг, че книгата не струва и че за разлика от Майер, Роулинг може да пише , всичките Туайлайт фенчета се нахвърлиха върху него. Почнаха се псувни и обиди по адреса на човека. Някой от тях даже не го бяха чували, не бяха чели и една негова книга. Според тях той беше "изкуфял дядка, койтонищо не разбира", че той няма право на мнение и че той просто с цялата си кариера, със 50-60те си книги и около 100на разказа завижда на Майер. Така че ако още един ми каже че нямаме право на отрицателно мнение, след като сме си направили труда да прочетем книгите ...

Cryptica
06-24-2009, 14:33
Така е, и аз го чух за този спор, свързан със Стивън Кинг. Писали го, че й завижда, направо ме заля от смях това! :razz: Той от толкова години е писател и всяка книга му е бестселър, натрупал е милиони сигурно, а викат, че завиждал! :D
Аз лично съм чела само една негова книга, която е писана в стила, който е използвала Майер, т. е главният герой разказва и виждаме всичко през неговите очи. И какво да ви кажа, сравних я с поредицата "Здрач" и начинът, по който беше написана, надминаваше и "Здрач" и "Хари Потър". Просто ме грабна и съм я чела с такава физиономия :shock:

JustLikeHeaven
06-24-2009, 15:38
Така е, и аз го чух за този спор, свързан със Стивън Кинг. Писали го, че й завижда, направо ме заля от смях това! :razz: Той от толкова години е писател и всяка книга му е бестселър, натрупал е милиони сигурно, а викат, че завиждал! :D
Аз лично съм чела само една негова книга, която е писана в стила, който е използвала Майер, т. е главният герой разказва и виждаме всичко през неговите очи. И какво да ви кажа, сравних я с поредицата "Здрач" и начинът, по който беше написана, надминаваше и "Здрач" и "Хари Потър". Просто ме грабна и съм я чела с такава физиономия :shock:
Кинг е кралят на хорър жанра...Класики като "Мизъри" и "Зеленият път" са даже филмирани..."Рита Хейуърт и Изкуплението Шоушенк" мисля,че също беше негова книга....

Cryptica
06-24-2009, 19:09
Кинг е кралят на хорър жанра...Класики като "Мизъри" и "Зеленият път" са даже филмирани..."Рита Хейуърт и Изкуплението Шоушенк" мисля,че също беше негова книга....
Да, знам, че пише хорър. Този жанр ми харесва само на книги, затова и започнах да го чета. Това лято мисля да си купя и любимата книга на германците - "Парфюм". И тя е хорър и чух, че е много добра 8-)
Някак си фантастиката си губи пленителността, ако няма хорър в нея. Освен ако в книгата не пише за друг свят, разбира се. 8-)

DivoTo_KoTe
06-24-2009, 19:12
Стига сте се карали бре,винаги ще има две мнения.

М/у другото главния много не ми харесва.

BeezyJey
11-29-2009, 15:57
От утре съм само на Стивън Кинг :D (между другото, мн харесвам хоръри :) )

raduna
11-29-2009, 16:17
Cryptica, след последното ти изказване мисля, че или си чела мн малко фантастика, или не знаеш каква фантастика да четеш. :)

LoveRetroMusic
11-29-2009, 17:53
8-) 8-)

jimmybones
11-29-2009, 18:24
Харесвам филмите за вампири не ме разбирайте погрешно ... просто е много збозен сюжета на тази филмова поредица !

BrainlessROCKBABY
11-29-2009, 18:40
Stephen > all

XTREMEFREERIDE
11-29-2009, 19:29
Не се карайте бе,бийте се. :grin:
Пфу,филма за мен е боза.Чела съм и 4те книги и всички глави от 5тата.Въпросът е там,че не ме впечатлява с нищо.Стефъни се е изхвърлила. "Беше красив до болка." :lol: Как да не те напуши смях?

amk933
11-29-2009, 20:43
Брутален тъпизъм е последната част. Попаднах в киното поради някакви мизерни обстоятелства против моята воля, но по волята на приятели и познайте к'во...от интерес заспах. Като се събудих на екрана имаше нещо м/у жена и мъж с индиански черти, което в последствие се подстрига и стана вълк. Това схванх от филма. А и имаше двама, които непрекъсното се виждаха, разминаваха и си казваха колко се обичат. Този бълвоч продължи 2 часа, от които 1 проспах. Поне свърших нещо полезно, че иначе трябваше да ме водят към спешното в четвърти километър за психично увредени. :(

dominating
11-30-2009, 11:58
Според мен "здрач" е някакъв гей филм като Александър. Тоя главния герой "Едуард" е гей на гейовете - многократно избиран за гей на годината от редица списания ...

chereshkaa
11-30-2009, 14:08
Филма не е лош...Едуард също..но истеричните фенкиии напр ми бъркат в червата

raduna
11-30-2009, 14:10
http://www.teenproblem.net/stars/i/536/6762_1257774470_b.jpg
да живее Сайлър! 8-)

teenems
11-30-2009, 17:24
Филма не е лош...Едуард също..но истеричните фенкиии напр ми бъркат в червата

точно .
много дразни също:
Обичав те Едууууарддд :-) :-) :-) :cry:
не разбраха ,че тва е просто герой :-o .
аз признавам книгата ,филма бива ..
ама тея фенки ми иде да ги пребия някъде .
особенно пък тея с тениска
УХАПИ МЕ :smt042

nedosttupna
12-01-2009, 19:43
Актьорите са яки , обаче книгата едвам я изчетох .. то батии ;д "очите са и прекрасни,невероятни,синии .. ляляля " е така на всяка дума ;д ужасяващо еее :D .. а филма неможах да го изгледам .. 3 пъти го тегля и все до полувината го гледам .. не ми е интересно .. и не знам защо въобще я харесват тая книга бе ;д Хари Потър си е Хари Потър , нищо,че е измислица пак ;д ама определено ме кефи повече , и съм чела книгата с удоволствие .. докато таяя - нямам думии ;д

Lincheto
12-02-2009, 12:44
Според мен "здрач" е някакъв гей филм като Александър. Тоя главния герой "Едуард" е гей на гейовете - многократно избиран за гей на годината от редица списания ...

Че Александър не е лош филм.
Или поне така го помня. Мина доста време, от както го гледах.

casey
12-02-2009, 14:23
Абе нищо му няма на филма. Проблема е у превземките дето се престарават с "Влюбена съм в Едуард :-k :smt007 :smt007 " ..
:D

Много вярно :D
+1 :P

ByK
12-02-2009, 15:19
филма си е як бее !

12-02-2009, 17:25
TWILLIGHT SUCKS!!!

Нямам почти никаква представа за филма или книгата, но нали темата е за това? ITS KRIEG!

MyPlague
12-10-2009, 05:45
Само мислейки си за филма ми се присира

tanchu
12-10-2009, 07:28
TWILLIGHT SUCKS!!!

Нямам почти никаква представа за филма или книгата, но нали темата е за това? ITS KRIEG!

ми като нямаш представа за филма и книгата как го мразиш :x

DessieQueen
12-10-2009, 09:02
И филма и книгата къртят. Ай стига сте злобели вече!

monkata95s
12-10-2009, 14:38
Аааа ЕВАЛА , ЕВАЛА , ЕВАЛА :grin: ! Първата тема за тоя тъп комерсиален "здрач " дето ми харесва ! Хари Потър = Здрач = ЛАЙНА!!!! Да ми ядът дупието всички дето са луди по текиа комерсиални глупости !

cookie_master
12-10-2009, 15:22
Най-сетне една смислена тема :grin:
искам само да отбележа,че все по-често забелязвам,че в много статии за Здрач оплюват Хари Потър,а в нито една статия за Хари не съм виждала да оплюват Здрач...

lovey0u
12-10-2009, 16:00
Актьорите са яки , обаче книгата едвам я изчетох .. то батии ;д "очите са и прекрасни,невероятни,синии

не са сини :D :D :D

Няма нищо лошо в това някой да Не харесва определен филм, но ме дразнят тези, които идея си нямат от филмите и книгите и вече "Twilight Sucks" :?

BlackaTBW
12-10-2009, 17:07
^ След като имаме право да НЕ харесваме някой филм, защо през 2 мнения някоя фенка се обеснява на тема здрач в тая тема? :lol:

lovey0u
12-10-2009, 19:04
^ След като имаме право да НЕ харесваме някой филм, защо през 2 мнения някоя фенка се обеснява на тема здрач в тая тема? :lol:

както и да е. няма да ви преча повече 8-)

lenito_sf
12-11-2009, 11:15
МОЯТА ТЕМАААААААА !!!!!!!! :lol: :lol:

Мразя мразя мразяяяя ги сичките там .. Едуарди или квито бяха :lol: мразя мразя мразяяяя :lol:

teenems
12-11-2009, 11:48
Аз викам на феновете да спрете.
И мене ме дразнят като оплюват ама затова е АНТИ ФЕН ТЕМА !
Те да не идват в нашата тема - не.
Тогава ще се съобразяваме.

Приятно оплюване :-)

lenito_sf
12-11-2009, 14:42

eвала :)
и мерси :lol:

MichellePhan
12-11-2009, 15:01
Това е филм.Не съм му нито луда фенки(нито някаква фенка),нито го мразя.Има много хора,които имат различни вкусове и предпочетания(комедий,драм и,екшъни...)Това,че на някой му харесва филма и му е фен,а пък вие го убиждате без да ви е казал"ти си много тъп/а щото не харесваш Здрач" означава,че вие сте гаден и идиот....

teenems
12-11-2009, 15:05

eвала :)
и мерси :lol:

За нищо.
8-)

DesireToFire
12-11-2009, 17:37
Актьорите са яки , обаче книгата едвам я изчетох .. то батии ;д "очите са и прекрасни,невероятни,синии

не са сини :D :D :D

Няма нищо лошо в това някой да Не харесва определен филм, но ме дразнят тези, които идея си нямат от филмите и книгите и вече "Twilight Sucks" :? Е да, ама аз имам представа и от филма и от книгите (3те и част от 4тата - не успях да понеса повече) и въпреки това TWILIGHT SUCKS!

LoveRetroMusic
12-11-2009, 17:38
и аз съм анти-фен на филмите :X

crazymm
12-28-2009, 12:11
Абе нищо му няма на филма. Проблема е у превземките дето се престарават с "Влюбена съм в Едуард :-k :smt007 :smt007 " ..

+ 1

мда.. ;-)

GunSnSteelflowers
12-29-2009, 13:07
Яката работа сте като направите анти-тема ,а 8) И мен ме дразни цялата тая комерсиализация покрай "филма" и "книгите" и за тва просто си затварям очите за него :)

tonbonbon
12-29-2009, 13:22

+ 1

мда.. ;-)

:smt023 :D

psych0
12-29-2009, 13:34

RajonRondo
12-29-2009, 18:05
Holla all.Започвам с оплюването на така наречения "филм"-"Здрач".Аз съм фен на яко бюджетните филми с ефекти които спират дъха, на ужасите, на криминалните простотии.Рядко има филм, който да не ми хареса.Обаче това минава всички граници.От където и да го гледаш е простотия.Не знам къде са вложили толкоз много кинти.Гледат го само кифлите дето се кефят на Джейкъб "оо джейкъб красавец ще те обичам винаги".По хубаво да си хванат мангал от махалата.Книгата и тя!!Стотици страници помия и помия.Някфи оптимисти писали, че "Здрач" щял да мине "Аватар".За фенченцата на филмчетУ.Моля ви съЪъ не съЪъ филмирайте :D :D :-P :-P :-P

DieselBlood
12-29-2009, 18:18
Абе как не ви е срам да наричате тая пУмия филм,бре!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

lDoLLl
12-29-2009, 18:47
Веднъж казах на една съученичка-фенка, че Здрач е боза, тя се разсърди и следващите 2 дни не ми говореше :/

иначе тая сага е по-досадна от колумбийски сапунен сериал, тия 6 книги братче не могат да се разберат вампири ли са , човеци ли са, ше се зимат ли.. :lol:

DopeBG
12-30-2009, 09:58
Съкс съкс съкс СЪКССС...... само това ше кажем :D :D :D :D :D

daniGirl
01-01-2010, 20:03

+ 1

DesireToFire
01-02-2010, 09:09
Веднъж казах на една съученичка-фенка, че Здрач е боза, тя се разсърди и следващите 2 дни не ми говореше :/

иначе тая сага е по-досадна от колумбийски сапунен сериал, тия 6 книги братче не могат да се разберат вампири ли са , човеци ли са, ше се зимат ли.. :lol: Как да не се знае бе. То още в първата глава се разбира колко божествен е Едуард, колко непохватна е Бела и че двамата са непоносимо влюбени един в друг, до края за жалкия им живот. А и до втора глава ако някой не е разбрал че са "вампири" .... :D Но това не пречи едно и също да има до края на книгата, както и в останалите 3 ... Май общо са 4, само да не вземат и 6 да станат. А ако толкова искат да минават Хари Потър, направо 8 :shock:

monityY
01-29-2010, 16:16
http://www.vbox7.com/play:28f971ba - xahhxahh :D

YouDontKnowMe
01-29-2010, 17:02
Здрач е просто поредната любовна боза. :D

LAxHurricane
01-29-2010, 18:16
Ех, имало и други освен мен, които мислят, че "гениалната" поредица на Майер с "блестящи на слънцето" вампири е ужасна. Радвам се, че не съм единствена, но пък и да бях - и сам войнът е войн.

Те пък не бяха сватби, та "воини", та умирания, спасявания.. А бе всичко си беше по реда му.. Четох ги бе, ама се издразних. Къде до сега се е чувало някъде вампир да БЛЕСТИ и да е ВЕГЕТАРИАНЕЦ? Толкова вампирски истории са написани, па даже повечето *ако не и всички* са филмирани.. А след "Здрач" започнаха да пишат, и дори написаха, същата книга, но мацката е вампирела, а пича човек.. А бе то трЕб'а да има разнообразие, нали тъй? :D

Gretii95
01-29-2010, 19:20
аааа евала за темата :D
бахти, само като чуя "здрач" и ми се мре, толкова ми е дотегнало, че...
и с тоя грозния едуард, пф..

грозен :shock: :shock: :shock: ако Едуард е грозен аз ще стана трамвай :shock:

YouDontKnowMe
01-29-2010, 19:27

Грозен е. На мен лично не ми харесва. Кефи ме русия вампир, дето е от добрите :D

GracelessIsDumb
01-29-2010, 19:29
Едудърт че е красив...красив
Дотук 'сичко е окей
После тръгва кобилата с каруцата..
в Здрач виждам още 4889204 филма..да ги изброя ли
и между другото едуърт не е най-секси вампира както всички казват...ако бяхте гледали повече филми, щяха сами да видите :?

lipstik
01-29-2010, 19:30
сега се е чувало някъде вампир да БЛЕСТИ и да е ВЕГЕТАРИАНЕЦ? :D

Много преди Здрач е имало истории за вампири,които пият животинска кръв,така че това не е първият. :?

GracelessIsDumb
01-29-2010, 19:31

Много преди Здрач е имало истории за вампири,които пият животинска кръв,така че това не е първият. :?
дай пример

Gretii95
01-29-2010, 19:34

Грозен е. На мен лично не ми харесва. Кефи ме русия вампир, дето е от добрите :D

все пак всеки си има вкус, чесно казано и на мен не ми харесва Едуард извън Здрач ,но във филма е невероятно красив :smt007

YouDontKnowMe
01-29-2010, 19:40

все пак всеки си има вкус, чесно казано и на мен не ми харесва Едуард извън Здрач ,но във филма е невероятно красив :smt007
Извън "Здрач" става. Във филма ми прилича на маймунка .

Gretii95
01-29-2010, 19:47

"маймунка"
:shock: :shock: :shock: :razz:

GracelessIsDumb
01-29-2010, 19:49

"маймунка"
да прилича на маймунка
ти на кво приличаш?
на бай Тошо от Люлин ли?

Gretii95
01-29-2010, 19:57

"маймунка"
да прилича на маймунка
ти на кво приличаш?
на бай Тошо от Люлин ли?

:lol: :lol: :lol: ха-ха-ха не не приличам на бай Тошо от Люлин защото май ти приличаш на него :lol: П.С къкъв тие пробема ,че се заяждаш с мен?

SoStarstruck
01-29-2010, 21:17
Омгг.. Кажете си любимите сериали или книги да направя анти-тема за тях. Кажете си ги,де!
Човек трябва да се научи да има уважение към всичко и всички. Т.е. и към чуждия вкус,не само към своя.. Типична Бай Ганьовщина. Анти-Тwilight.. Whatever..

cookie_master
01-30-2010, 06:09

грозен :shock: :shock: :shock: ако Едуард е грозен аз ще стана трамвай :shock:честито,вече си трамвай

LuxurySk0B
01-30-2010, 07:35
Виждал съм трейлъри на филма и е голяма глупост мн е тъп не ме кефи

Gretii95
01-30-2010, 07:40

грозен :shock: :shock: :shock: ако Едуард е грозен аз ще стана трамвай :shock:честито,вече си трамвай

:lol: :lol: :lol: ха-ха-ха не съм трамвай,защото Едуард е красив а,че ти нямаш вкус си е твой проблем

GracelessIsDumb
01-30-2010, 08:52

:lol: :lol: :lol: ха-ха-ха не съм трамвай,защото Едуард е красив а,че ти нямаш вкус си е твой проблем
Ти си уникално задръстена
...
Вкусът не зависи от външността на хората...Едни харесват дебели,други слаби и не можеш да отговаряш,че нямаме вкус..

Gretii95
01-30-2010, 09:00

Ти си уникално задръстена
...
Вкусът не зависи от външността на хората...Едни харесват дебели,други слаби и не можеш да отговаряш,че нямаме вкус..

пфф...не искам да започвам да се заяждам :?

П.С.Аз не говорех на тебе

Linns
01-30-2010, 15:59
Тва злобата край няма .. :lol:

brokeninside13
01-30-2010, 16:04

:lol: :lol: :lol: охххх... :lol: :lol: :lol: :lol: оххххх... ще се спукам от смях :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :smt078 :smt078 :smt078

DieselBlood
01-30-2010, 16:23
Тъпа лигава сапунка,с актьори,които не знаят как се играе.Досаден сюжет,минат в 15000000000000 филма.Да не говорим колко е противен актьора дето играе Едуард с туй чело.

Gretii95
01-30-2010, 16:54
Тъпа лигава сапунка,с актьори,които не знаят как се играе.Досаден сюжет,минат в 15000000000000 филма.Да не говорим колко е противен актьора дето играе Едуард с туй чело.

:lol: :lol: :lol: :lol: не не не тва просто ме разби за челото :razz: :razz: :razz:

jghgh
01-30-2010, 17:32
Филм за шибани лигли.. ех. 8-)

ramMsteinBs
01-30-2010, 18:08
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

Писна ми от някфии 13 годишни лигли говорещи само за тоя ТЪП филм :D :D :D ......

ии колко хубав бил Едуард :? :? ...

bowman
01-30-2010, 19:08
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

Писна ми от някфии 13 годишни лигли говорещи само за тоя ТЪП филм :D :D :D ......

Точно така е.Обръща се прекалено много внимание на тази :-x меко казано "пумия".

Gretii95
01-30-2010, 19:20
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

Точно така е.Обръща се прекалено много внимание на тази :-x меко казано "пумия".

Леле от каде я вадите тая злоба :shock: айде спрете се вече!!!

KpucmuHa
01-30-2010, 19:39
Gretii95, ти се спри вече, че чак аз почвам да се дразня, имат право на мнение хората, направили са си тема и си пишат в нея...пиши във фен темата...пфф

DieselBlood
01-30-2010, 19:52

:lol: :lol: :lol: :lol: не не не тва просто ме разби за челото :razz: :razz: :razz:

Ходи целувай картинките на тоя пееерас Едуард и остави големите да говорят.

Gretii95
01-30-2010, 19:55

Къкъв ти е проблема??? Искаш да се зяждаме ли???

brokeninside13
01-30-2010, 21:09
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

0т гъза устройва ли те???

cookie_master
01-31-2010, 07:41

:lol: :lol: :lol: ха-ха-ха не съм трамвай,защото Едуард е красив а,че ти нямаш вкус си е твой проблем :razz: :razz: :razz:

GracelessIsDumb
01-31-2010, 07:41
някой търсят внимание..ама вниманието се печели с малко сиво вещество :?

Gretii95
01-31-2010, 10:16
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

ДА!Устройва ме!Ако искате и от п*****е си вадете злобата не ми пука!

LadyDi
01-31-2010, 10:17
:lol: :lol: :lol:

Някой май се засегна?

Linns
01-31-2010, 12:57

Gretii95
01-31-2010, 13:12

Еми..да то тази тема е направена само да се злобее,не за друго!

GracelessIsDumb
01-31-2010, 13:16

Еми..да то тази тема е направена само да се злобее,не за друго!
тая тема е направена за анти-фенове
ти беж далече :?

brokeninside13
01-31-2010, 13:23
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

Охх да не те обидих нещо....да не се разплачеш :(

Абе ти на колко си ми е много интересно...не повече от 12, нали? :lol:
"Охх едуард любов моя!!! КОЛКО СИ КРАСИВ......." тва само няква пикла тъпа на 12 години мое го говори :lol: Аре бегай...ходи се (няма да използвам разни думи забранени за момиченца на 12) ЛЮБУВАЙ на снимката на Грозника която държиш под възглавницата си...

DieselBlood
01-31-2010, 13:30

Къкъв ти е проблема??? Искаш да се зяждаме ли???

Ей сега ще ти кажа какъв ми е проблема.Заглавието на темата е Анти-фен тема на Здрач.Ходи и пиши оди за Едуард във фен темата.Доволна ли си?А що се отнася до другия ти въпрос-не,овен ако ти не решиш.

drummerka
01-31-2010, 13:41
Е филма изобщо не е лош,но определено го прехвалват вече ииии да,съжалявам,Едуард не е хубав,кво остава за красив

Gretii95
01-31-2010, 13:55
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

"Охх едуард любов моя!!! КОЛКО СИ КРАСИВ......." тва само няква пикла тъпа на 12 години мое го говори :lol: Аре бегай...ходи се (няма да използвам разни думи забранени за момиченца на 12) ЛЮБУВАЙ на снимката на Грозника която държиш под възглавницата си...

:lol: :lol: :lol: :lol: смешна си бе момиче :lol: :lol: :lol: :lol:

П.С.Не съм на 12 а на 14!
П.С.Не държа никви снимки под вазглавницата ми,но явно ти държиш под твоята
:lol:

brokeninside13
01-31-2010, 14:49
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

е кво нема лошо да съм смешна и забавна 8-) тва е хубаво :):) мерси все пак..колкото до тва с снимките и възглавницата..... РАЗКРИ МЕ....леле сега кво ше праа...трябва да ги преместя под дюшека :(

ауу ма ти си на 14 .... начи си голяма пикла :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: аре млъкни щото... :lol: :lol: :lol:

Gretii95
01-31-2010, 14:52
мм ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ...

е кво нема лошо да съм смешна и забавна 8-) тва е хубаво :):) мерси все пак..колкото до тва с снимките и възглавницата..... РАЗКРИ МЕ....леле сега кво ше праа...трябва да ги преместя под дюшека :(

ауу ма ти си на 14 .... начи си голяма пикла :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: аре млъкни щото... :lol: :lol: :lol:

Ти на колко си та ще ми казваш да млъквам ако искам ще млъкна не си ми никаква за да ми казваш какво да правя!

Linns
01-31-2010, 18:43

Еми..да то тази тема е направена само да се злобее,не за друго! Именно! Не виждам смисъл от тема в която хората да покават колко са злобни, това не говори хубаво за тях : ))

SoStarstruck
01-31-2010, 20:05

Еми..да то тази тема е направена само да се злобее,не за друго! Именно! Не виждам смисъл от тема в която хората да покават колко са злобни, това не говори хубаво за тях : ))Бай-Ганьовщина .. Мнн ограничени,заебете :]]

JustRockGirl
02-01-2010, 13:31
Ооо.. наистина, темата е станала голяма обида за почитателите да Здрач (говоря за всички 'миченца влюбени в тоя пе'ал, дето и името не искам да му казвам :D... и OMG!!! има и пощурели фенове-момчета - ужас), попринцип не е много лоялно, но щом сте казали, че е за злосторене... дайте и аз да се включа :D. Лошото е, че немога да ви кажа всичките си 'бисери' по темата, че ще ми се откачи ръката да ги пиша =]
Първо да ви кажа, че и аз съм от тези-заблудените, които изчетоха книгите и изгледаха филмите, създадени за тая, би трябвало романтична история, но аз повече се смях отколкото се просълзявах :D.
Най ме дразнят сравненията с Хари Потър. Когато прочетох една статия за: ...как Здрач измества Х. Потър от класациите и как С. Майер засенчва Роулинг... Беше нещо като: Тея НОРМАЛНИ ли са ??? Та, тя тая Стефани дори стил на писане няма, а я сложиха сред THE BEST !
Относно лудите фенове и фенки...(за които мечтата е брак с нашия робчу..) Всичко това с колекционирането на снимки, плакати, автографи... цялата тая 'зарибявка ще отмине.... поне се надявам. оОО дано, дано, че ми писна вече да ги гледам тея заблудени влюбени фьешънки (уникален правипис :D)!!!
Таа.. за тези, които все още не са гледали филмите и не са чели книгите (дано са повечко тея хора), един съвет от мен.. НЕДЕЙТЕ (ако разбира се не си търсите някоя хубавка комедийка) !!!

DesireToFire
02-01-2010, 15:04
Ооо.. наистина, темата е станала голяма обида за почитателите да Здрач (говоря за всички 'миченца влюбени в тоя пе'ал, дето и името не искам да му казвам :D... и OMG!!! има и пощурели фенове-момчета - ужас), попринцип не е много лоялно, но щом сте казали, че е за злосторене... дайте и аз да се включа :D. Лошото е, че немога да ви кажа всичките си 'бисери' по темата, че ще ми се откачи ръката да ги пиша =]
Първо да ви кажа, че и аз съм от тези-заблудените, които изчетоха книгите и изгледаха филмите, създадени за тая, би трябвало романтична история, но аз повече се смях отколкото се просълзявах :D.
Най ме дразнят сравненията с Хари Потър. Когато прочетох една статия за: ...как Здрач измества Х. Потър от класациите и как С. Майер засенчва Роулинг... Беше нещо като: Тея НОРМАЛНИ ли са ??? Та, тя тая Стефани дори стил на писане няма, а я сложиха сред THE BEST !
Относно лудите фенове и фенки...(за които мечтата е брак с нашия робчу..) Всичко това с колекционирането на снимки, плакати, автографи... цялата тая 'зарибявка ще отмине.... поне се надявам. оОО дано, дано, че ми писна вече да ги гледам тея заблудени влюбени фьешънки (уникален правипис :D)!!!
Таа.. за тези, които все още не са гледали филмите и не са чели книгите (дано са повечко тея хора), един съвет от мен.. НЕДЕЙТЕ (ако разбира се не си търсите някоя хубавка комедийка) !!!

Ооо, аз изчетох цели 3, по нататък не можах. Даже на английски. Поне в българския фен превод са се постарали да сложат някое друго различно прилагателно и малко по смислени и дълги изречения ...

lipstik
02-01-2010, 15:43

дай пример

Дневниците на вампира.Книгите са написани много преди Здрач...

vilityyy96
02-01-2010, 16:46
Еее браво! Доживях да видя тази тема :-D

GracelessIsDumb
02-01-2010, 17:15
въййй въййй тука стадо овце са нападнати от глутница вълци
А после що после половината се самоубиваме :razz: баси умрелите лапета

BeezyJey
02-01-2010, 17:35
Доживях някой да направи такава тема xD

:oops: :oops:

Spider4eto
02-03-2010, 13:48

Еми..да то тази тема е направена само да се злобее,не за друго! Именно! Не виждам смисъл от тема в която хората да покават колко са злобни, това не говори хубаво за тях : ))Бай-Ганьовщина .. Мнн ограничени,заебете :]] И ограничението се изявява в какво по-точно? Гледах и 2та филма и останах безкрайно разочарована. Актьорската игра куцаше толкова много, че не е истина. Пиклата, играеща Бела е наистина трагична, спукала съм се от смях докато стенеше, когато спукваха от бой Едуард. А самия персонаж на Едуард е толкова лигав и бозист, че не е истина. Книгите са малко по-добре, да си призная даже с интерес ги четох, но не е нещо супер оригинално, невиждано, нечувано и т.н. Чела съм книги в пъти по-интересни и стойностни.

lovey0u
02-03-2010, 16:48
МОЛЯ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ДА СПРАТ ДА ПИШАТ ТУК!!!!!!

shutUp
02-03-2010, 16:50
:shock:

ItalianMafia
02-03-2010, 16:55

Еми..да то тази тема е направена само да се злобее,не за друго! Именно! Не виждам смисъл от тема в която хората да покават колко са злобни, това не говори хубаво за тях : ))Бай-Ганьовщина .. Мнн ограничени,заебете :]] И ограничението се изявява в какво по-точно? Гледах и 2та филма и останах безкрайно разочарована. Актьорската игра куцаше толкова много, че не е истина. Пиклата, играеща Бела е наистина трагична, спукала съм се от смях докато стенеше, когато спукваха от бой Едуард. А самия персонаж на Едуард е толкова лигав и бозист, че не е истина. Книгите са малко по-добре, да си призная даже с интерес ги четох, но не е нещо супер оригинално, невиждано, нечувано и т.н. Чела съм книги в пъти по-интересни и стойностни.

Никой не ви кара да ги харесвате, просто е супер жалко отстрани да направите тема в която да хулите нещо което не харесвате.. Замислете се малко колко зряло постъпвате, супер смешно е ..

BeezyJey
02-03-2010, 17:12
Spider4eto , съгласна съм с теб с 2 ръце и 3 крака :lol:

Spider4eto
02-03-2010, 18:13
Никой не ви кара да ги харесвате, просто е супер жалко отстрани да направите тема в която да хулите нещо което не харесвате.. Замислете се малко колко зряло постъпвате, супер смешно е .. В началото, когато започнаха да излизат многобройните теми за "Здрач", се реши да се направи една фен тема, за да не се пълни форума с безсмислени, еднакви теми. Съответно във фен темата някои от хората започнаха да изразяват мнение, което беше отрицателно спрямо книгите/филма. И за да не ви се разваля прекрасната идилия във фен-темата, се направи анти-фен тема, в която спокойно да се обсъжда какво, как и защо не ни харесва в книгите/филмите.

ПС: Не съм чела цялата тема, предполагам, че тези картинки са качени, но ще ги кача още веднъж, да се посмеете отново(или за първи път):
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs215.snc3/22238_242342852207_517772207_3166745_2192454_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs192.snc3/19970_253999833939_558818939_3399612_1783538_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs190.snc3/19763_313405931082_550036082_5104610_3620523_n.jpg

DesireToFire
02-03-2010, 18:24

дай пример

Дневниците на вампира.Книгите са написани много преди Здрач...
Интервю с вампир е мноого по-отдавна Здрач, мноого по-хубава е, уверявам те и писателката е мнооооооооооооооооооого по-талантлива :)

GracelessIsDumb
02-03-2010, 18:52
Интервю с вампир го прочетете....много по-добро от всякакви Дневници,Бели,Едуарди и други такива

FantaMen
02-03-2010, 21:26
Най тъпият филм..който съм виждал някога.. Това са пълни промиващи мозъка глупости ?!?!?! Дал Господ да фалира и да не ми са мярка че просто на такава помия и името филм му е много!!!!

shutUp
02-04-2010, 11:38
за тоя "филм" само :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068

няяяма такава простотия и такива умрели "актьори" :shock: :razz:

fr33runner
02-04-2010, 19:32
Ще си хейтвъм колкото си искам и вие няма как да ме спрете освен със остумни забележки може би?

П.П Забравих да добавя,че Gretii95 не са и достатъчно годините да изразява мнение като възрастен интелигентен човек. :)

SuNsEt
02-04-2010, 20:08
http://4.bp.blogspot.com/_M21-q1qmSDo/SfR5_kN3MPI/AAAAAAAABnI/UQbLCl9JNFU/s400/snow+white.JPG

SuNsEt
02-04-2010, 20:19
http://www.sluganimation.com/blog/uploaded_images/TwilightHalloween-795387.jpg

http://www.taintedsong.com/wp-content/uploads/2008/11/twilight-toilet.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3406/3615547022_fe1bcc9b3a.jpg :lol:

DaemonBoy
02-04-2010, 20:25
Оо заради този филм ме баннаха от замунда.Ако сте момиче на 12 години или момче което се прави на такова го гледайте. :lol: Голяма шитня.

Gretii95
02-05-2010, 12:07
Ще си хейтвъм колкото си искам и вие няма как да ме спрете освен със остумни забележки може би?

П.П Забравих да добавя,че Gretii95 не са и достатъчно годините да изразява мнение като възрастен интелигентен човек. :)

:lol: :lol: :lol: а ти на колко си,че да ми казваш ,че са ми малко годините?За да изразявам мнение!

brokeninside13
02-05-2010, 13:06
http://4.bp.blogspot.com/_M21-q1qmSDo/SfR5_kN3MPI/AAAAAAAABnI/UQbLCl9JNFU/s400/snow+white.JPG

:razz: :razz: :razz:

ЗАХАПИ ЯЯЯ!!!!!!!! ДАНО УМРЕШ!!!!! :razz:

Eliii
02-05-2010, 13:37
Такааа, дойде и моят ред да оакам Здрач. :grin: :grin: :grin:
Сюжетът: тъп и банален. Героите в книгата се държат странно на моменти (особено (Де)Бела и (П)Едуардоо). Книгите са написани като за хормонясали кифьоци, каквито са фенките им.
И такаааа... ако някой смята да ми каже, че всеки си има право на избор и това са едни чудни, прекрасни, невероятни книги, веднага да спре, защото съм го чувала и преди. Знам, че всеки си има право на избор и щом сте решили да обичате тоалетните занимания на Стефка (Майер) - ОК, ама спрете да дрънката за тоя шит, щото не отговарям... :o :o :o

Vanko941
02-05-2010, 17:04
Тия са Мазните Обарнали резбите тапи Жени едуард ли е каф е :-x каф е тпя ЖЕНСКИ ФИЛМ С ПЕДАЛИ БЕ :-x :-x :-x :-x Извинявам се за цинизмите !

Gretii95
02-05-2010, 17:10
Тия са Мазните Обарнали резбите тапи Жени едуард ли е каф е :-x каф е тпя ЖЕНСКИ ФИЛМ С ПЕДАЛИ БЕ :-x :-x :-x :-x Извинявам се за цинизмите !

Първо се научи да пишеш пък тогава злобеей :razz: "тпя" :lol: :lol: ако не знаеш пише се "тоя" :razz: :razz: :razz:

DesireToFire
02-05-2010, 17:19

Първо се научи да пишеш пък тогава злобеей :razz: "тпя" :lol: :lol: ако не знаеш пише се "тоя" :razz: :razz: :razz:

Малее, колко си заядлива, като "даскалката" ми по английски си ... Според теб някой може ли да мисли че "тоя" се пише "тпя" и ако не си забелязала "о" и "п" на клавиатурата са съседни. Т.е да ти сдъвча информацията още малко, когато някои хора не гледат клавиатурата докато пишат или пишат бързо се случва да натиснат съседното копче...

JustRockGirl
02-05-2010, 18:10
Сюжетът: тъп и банален. Героите в книгата се държат странно на моменти (особено (Де)Бела и (П)Едуардоо). Книгите са написани като за хормонясали кифьоци, каквито са фенките им.
И такаааа... ако някой смята да ми каже, че всеки си има право на избор и това са едни чудни, прекрасни, невероятни книги, веднага да спре, защото съм го чувала и преди. Знам, че всеки си има право на избор и щом сте решили да обичате тоалетните занимания на Стефка (Майер) - ОК, ама спрете да дрънката за тоя шит, щото не отговарям... :o :o :o
Евала.... :lol: :lol: :lol:
Тва с (Де)Бела и (П)Едуардо... ме разби :D

DieselBlood
02-05-2010, 18:24
Евала.... :lol: :lol: :lol:
Тва с (Де)Бела и (П)Едуардо... ме разби :D

Ми то си е така.

brokeninside13
02-05-2010, 18:24

Gretii95 супер ТЪПА си :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :?

[Де]Бела и [П]Едуардо :grin: :lol: :lol: :lol:

XTREMEFREERIDE
02-05-2010, 19:31
(Де)Бела и (П)Едуардоо

Rules!! :grin: :grin:

Eliii
02-06-2010, 09:07
Ми така де :oops:
Тя е дебела и тъпа, той е педерас и не се опитва дори да го поприкрие... 8) Разбира се, въпреки че е божествен, прекрасен, неустоим, интелигентен, чаровен, съвършен хомосекс :?

fr33runner
02-07-2010, 09:22
Gretii95 май не сме в час по български.Пък и щом 20 човека ти казват,че си тъпа сигурно има нещо такова.

П.П Това с (Де)Бела и (П)Едуардо ме разби направо... :D :D :D

Gretii95
02-07-2010, 10:46
Gretii95 май не сме в час по български.Пък и щом 20 човека ти казват,че си тъпа сигурно има нещо такова.

:razz: :razz: :razz: знам,че не сме в час по български,но може ли да има толкова неграмотни хора :razz: :razz: :razz: :razz:

KpucmuHa
02-07-2010, 11:00
(П)Едуардо ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nice :D

iveto95
02-07-2010, 14:49

Съгласнаа ^^ :-D

Gretii95
02-07-2010, 14:55
(П)Едуардо ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nice :D

боже,боже :lol: :lol: :lol: вие тоя човек го съсипахте :razz: :razz: :razz: първо бил пияница после незнам си кво и ся (П)Едуардо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.С.Между другото тва ме изкефи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iveetyy
02-07-2010, 15:36

Съгласнаа ^^ :-D

yeah..

DesireToFire
02-07-2010, 17:13

:razz: :razz: :razz: знам,че не сме в час по български,но може ли да има толкова неграмотни хора :razz: :razz: :razz: :razz:

Ако обичаш да вземеш да ни освободиш от присъствието си в тази тема! Като на малоумен ти обясних на предната страница, че този когото си поправила не е неграмотен и няма въобще никаква граматическа грешка в мнението му. Като не си успяла и това да схванеш не знам вече как по-деликатно да ти обясня, че се излагаш и като слагаш повече " :razz: ", мнението ти няма да изглежда по-смислено.

JustRockGirl
02-07-2010, 17:24

Ако обичаш да вземеш да ни освободиш от присъствието си в тази тема! Като на малоумен ти обясних на предната страница, че този когото си поправила не е неграмотен и няма въобще никаква граматическа грешка в мнението му. Като не си успяла и това да схванеш не знам вече как по-деликатно да ти обясня, че се излагаш и като слагаш повече " :razz: ", мнението ти няма да изглежда по-смислено.
Евала... :)

Gretii95
02-07-2010, 17:35

Ако искам,ще напусна :lol: :lol: :lol: не си ми никаква за да ми казваш

bathory
02-07-2010, 17:37
^+

GracelessIsDumb
02-07-2010, 17:52
Гретии95 защо не си завреш една люта чушка отзад и да помислиш върху нещата от живота без в органичената ти глава да витае Едудърт!

Gretii95
02-07-2010, 18:00
Гретии95 защо не си завреш една люта чушка отзад и да помислиш върху нещата от живота без в органичената ти глава да витае Едудърт!

заври си ти люта чушка в гъза 8)

godframedme
02-07-2010, 18:52
Здрач е най-голяма комерсиална простотия през последните години. Книгите нямат никаква художествена стойност, а филмите са направени, за да привличат аудитория от разглезени тийнове.

Първо, характера на момичето в Здрач е просто напълно изпразен. Тя не се развива като герой и е просто отчаяно от живота момиче в гимназията, което изпитва несигурност, страх да взема решения и т.н. Все неща и чувства, през които минава всеки през пубертета. Именно това е идеята, да се покаже един абсолютно празен и глупав образ на момиче в пубертета, с което без да прави много мозъчни усилия може да се идентифицира всяко едно отчаяно момиче от 13 до 17 годишна възраст. И да започне да си фантазира да бъде с момче с перфектно тяло като Едуард, което да я въвлича в приключения.

Другият герой, Едуард, пък е всичко, което едно момиче от пубертета може да си фантазира за един мъж - силно хиперболизирано. В книгата десетки пъти се повтаря колко перфектно лице има, какви мускули, какви очи, като се стигне и до дрехите и косата му. Превъплащение на Аполон или гола древногръцка статуя, пред която момичето, което гледа филма или чете книгата да превъзнася и въздиша защо не е истински.

И се показва абсурда как този Аполон, който освен това е безсмъртен и е вампир, се влюбва в едно вресливо, глупаво, отчаяно и лигаво момиче от гимназията. Лигаво момиче, фенка на вампири искащо да прави секс с вампира с перфектно тяло.

Отвратителна тийн драма с главен герой несигурно момиче, неизживяло пубертета, което е статичен характер, не можещ да се развие повече от това да бъде просто вресливо фенче на вампири.

Хари Потър е 100 пъти по-добър от тази простотия Здрач. Само заблудени тийнове, които се превъзнасят от поп-идоли може да харесват такава боза.

SoStarstruck
02-07-2010, 19:31
Здрач е най-голяма комерсиална простотия през последните години. Книгите нямат никаква художествена стойност, а филмите са направени, за да привличат аудитория от разглезени тийнове.

Първо, характера на момичето в Здрач е просто напълно изпразен. Тя не се развива като герой и е просто отчаяно от живота момиче в гимназията, което изпитва несигурност, страх да взема решения и т.н. Все неща и чувства, през които минава всеки през пубертета. Именно това е идеята, да се покаже един абсолютно празен и глупав образ на момиче в пубертета, с което без да прави много мозъчни усилия може да се идентифицира всяко едно отчаяно момиче от 13 до 17 годишна възраст. И да започне да си фантазира да бъде с момче с перфектно тяло като Едуард, което да я въвлича в приключения.

Другият герой, Едуард, пък е всичко, което едно момиче от пубертета може да си фантазира за един мъж - силно хиперболизирано. В книгата десетки пъти се повтаря колко перфектно лице има, какви мускули, какви очи, като се стигне и до дрехите и косата му. Превъплащение на Аполон или гола древногръцка статуя, пред която момичето, което гледа филма или чете книгата да превъзнася и въздиша защо не е истински.

И се показва абсурда как този Аполон, който освен това е безсмъртен и е вампир, се влюбва в едно вресливо, глупаво, отчаяно и лигаво момиче от гимназията. Лигаво момиче, фенка на вампири искащо да прави секс с вампира с перфектно тяло.

Отвратителна тийн драма с главен герой несигурно момиче, неизживяло пубертета, което е статичен характер, не можещ да се развие повече от това да бъде просто вресливо фенче на вампири.

Хари Потър е 100 пъти по-добър от тази простотия Здрач. Само заблудени тийнове, които се превъзнасят от поп-идоли може да харесват такава боза.Аман от философи. Като е такава "голяма комерсиална простотия" ( :-D ) нямаше нужда да й отделяш толкова много време,за да напишеш това изпълнено с дълбок смисъл мнение. ^^

godframedme
02-07-2010, 19:51
Имаше нужда, защото не само е тъпо, а има крайно-негативно влияние върху хората, които го четат/гледат.

Има толкова много хубави филми и книги, които могат да те накарат да мислиш и да провокираш мозъка си или да научаваш полезни неща, а не да си пасивен наблюдател/консуматор, какъвто си ако четеш/гледаш неща от типа на Здрач.

SoStarstruck
02-07-2010, 19:58
^^ Хубаво,бе. За някои хора "Здрач" пък е много стойностна литература. Всеки сам преценява какво да чете и какво не. Щом книгата е обявена за бестселър,значи е оценявана от много души. Не е казано,че ще прочетат само нея и няма да пипват други книги .. Въпросът е,че понякога хората искат да си починат от книгите,които те навеждат на размисъл за живота и да прочетат нещо по леко,отпускащо .. Затова и "Здрач" е предимно четена от тинейджърите,макар че и много възрастни хора я харесват. А това,ако не се лъжа е тинейджърски форум и следователно ще се намерят много нейни фенове .. А анти-феновете.. Нямаше смисъл да си правите специална тема за злобеене дори,но както и да е. Спирам да пиша вече. :wink:

godframedme
02-07-2010, 20:03
Здрач е толкова стойностна литература, колкото и Андреа е стойностна музика. Просто е повърхностно.

bathory
02-07-2010, 20:26
^Хаха съгласна съм с теб! :)
SoStarstruck, това че е обявена за бестселър не я прави добра. Нивото на автора е толкова ниско, че не знам как са се навили да я издадат. :?

JustRockGirl
02-07-2010, 20:37
Здрач е толкова стойностна литература, колкото и Андреа е стойностна музика. Просто е повърхностно.
EEeee.... пък евала на godframedme :)
Браво, написаното от нея/него си е цялата истина за Здрач :grin:
И за Хари Потър също съм напълно съгласна.... Браво !
Само ми е интересно какво ще каже за образа на Джаспър :D Щото актьорът наистина гледа, както е описано "все едно нещо го боли" и само като го видя и се спуквам да се хиля :lol: Просто ми е интересно как ще го опише :)

LadyDi
02-07-2010, 20:56
Има и още за героите, което може да се спомене.
Това Бела е най-жалкият образ в литературата, който съм срещала скоро. Слаба, неуверена, неуравновесена. Не може да съществува, ако около нея не се върти някой як мъжага, да я защитава. Това особено си проличава във втората книга. А Едуард на моменти е толкова противно обсебващ, че ми идеше да го прасна със собствената му книга. Джейкъб е някакъв темерут... Изобщо - слаби герои, много слаби.
И за да не си кривя душата, признавам, сагата ми хареса, увлекателна е, става за убиване на свободното време, но има толкова много слаби места, че е направо трагично. Държа да кажа, че прочетох и четирите книги на английски. Речникът на авторката е толкова беден, че непознатите ми думи свършиха още в средата на първата книга.
Умее да се пресъздава емоции, но начинът й на изразяване е еднообразен.
Освен това, третата книга е като изсмукана от пръстите, личи си, че е направена чисто с комерсиална цел. Четвъртата също донякъде ми досади. Може би беше най-добре да издаде онази "Forever Dawn", вместо изкуствено да я разбива на три други книги.

insane7
02-08-2010, 09:01
Джаспър пък и той гледа кат' г*з не можещ да се изсере.
Подкрепям godframedme и LadyDi ;-)

brokeninside13
02-08-2010, 09:21

!!!!!!!! :| =D>

GracelessIsDumb
02-08-2010, 10:55
Мечтата на всяко момиче- красив, висок, със сини очи, хубаво и стегнато тяло...що тъпата Майер не опише дебел зубър, с жълти сополи, малък кур и черна мазна коса...?

Gretii95
02-08-2010, 11:08
Мечтата на всяко момиче- красив, висок, със сини очи, хубаво и стегнато тяло...що тъпата Майер не опише дебел зубър, с жълти сополи, малък "мъжки полов орган" и черна мазна коса...?

щото Майер не е тъпа!За разлика от теб :D

GracelessIsDumb
02-08-2010, 11:59
Мечтата на всяко момиче- красив, висок, със сини очи, хубаво и стегнато тяло...що тъпата Майер не опише дебел зубър, с жълти сополи, малък "мъжки полов орган" и черна мазна коса...?

Ти да не си по-умна от мене? Като те гледам и чувство за хумор нямаш..Ебаси тъпото дете си, да знаеш...Ходи си във Фен-темата и престани да се правиш на много умна и готина :?

Gretii95
02-08-2010, 13:00

Ти да не си по-умна от мене? Като те гледам и чувство за хумор нямаш..Ебаси тъпото дете си, да знаеш...Ходи си във Фен-темата и престани да се правиш на много умна и готина :?

а ти престани да се мислиш за много важна,щото не си!!! :? :? :?

Eliii
02-08-2010, 13:10
Еми, феновете на Здрач да си направят фен тема (то даже май има) и да си седят там, лижейки сладкото дупенце на кака Стефка (Майер).
Ама нали като няма с кой да спорите и да се заяждата ви става скучно да превъзнасяте оная пасмина тъпанари и кифли :? :(

Gretii95
02-08-2010, 13:19
Еми, феновете на Здрач да си направят фен тема (то даже май има) и да си седят там, лижейки сладкото дупенце на кака Стефка (Майер).
Ама нали като няма с кой да спорите и да се заяждата ви става скучно да превъзнасяте оная пасмина тъпанари и кифли :? :(

Ти си още по тъпа и от GracelessIsDumb :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а аз си мислех,че няма по-тъпи от нея :? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: но ето,че има :lol: :lol: :lol: :lol:

BlackaTBW
02-08-2010, 13:28
:lol: :lol: :lol:

Не се сдържах просто.

anonymous682486
02-08-2010, 13:38
абе кво ви стана на вас :shock: :shock: когато излезна Здрач филма вие сте превърнали в луди хора. дали харесвате жената [/imghttp://wpsmedia.latimes.com/image/backlot/2008/4/29/Twilight_Robert_Pattinson_Kristin_Stewart_on_back/Twilight-410-large.jpg :shock: :shock: :shock:

Eliii
02-08-2010, 17:10

Ти си още по тъпа и от GracelessIsDumb :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а аз си мислех,че няма по-тъпи от нея :? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: но ето,че има :lol: :lol: :lol: :lol:

Дааа, наистина си грешала :oops: Теб никой не може да те надмине :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lovey0u
02-08-2010, 17:12
Gretii95

АЙДЕ ДА МЛЪКНЕШ! Няма ли да се спреш най-накрая?! :-x
Има фен тема и анти фен тема. Ако харесваш Здрач пишеш във ФЕН ТЕМАТА, и не се заяждаш с половината хора от форума :?

ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЛИ?!

iveetyy
02-08-2010, 17:12
Боже..избихте се за единия филм/книга.
Който квото ще да си харесва,кво ви бърка вас.

Gretii95
02-08-2010, 17:42
Gretii95

Има фен тема и анти фен тема. Ако харесваш Здрач пишеш във ФЕН ТЕМАТА, и не се заяждаш с половината хора от форума :?

ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЛИ?!

ДА,ПОВТОРИ МИ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И КВО ВЪВ ФЕН-ТЕМАТА ТАМ Е Е*АСИ СКУКАТА,САМО КАЧВАТЕ НЯКВИ СНИМКИ НА ЗДРАЧ НЕЩА И ТВА Е

Gretii95
02-08-2010, 17:43

Дааа, наистина си грешала :oops: Теб никой не може да те надмине :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ооооо Благодаря ти трогната съм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prodava4a
02-08-2010, 17:45
Мразя го тъпото педерастче от Здрач, мразя гоо :-x

DesireToFire
02-08-2010, 18:37
Gretii95

ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЛИ?!

ДА,ПОВТОРИ МИ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И КВО ВЪВ ФЕН-ТЕМАТА ТАМ Е Е*АСИ СКУКАТА,САМО КАЧВАТЕ НЯКВИ СНИМКИ НА ЗДРАЧ НЕЩА И ТВА Е Офф, че си .. Скучно ти било. Така да беше казала от самото начало. Веднага ще ти се намери занимание, не се притеснявай. Като за начало можеш да прочетеш някоя книга, ей така за разнообразие. И за да е ооще по-интересно, тази книга може да е написана от талантлив автор с интересен и заинтригуращ, доказал се стил на писане. И за да ни е още по-гот може и книгата да е пълна с мноого интересни и забавни думички, които да не се повтарят през ред, да е обогатена със смислени изрази и поучителни цитати. Защото във всяка книга можеш да намериш нещо поучително. Добре де, в почти всяка, няма да споменавам имена (присъстващи в заглавието на темата). Това достатъчно занимателно ли ти е? Може и да ти препоръчам даже някоя истинска книга. Да можеш да изтичаш да се похвалиш на приятелчетата си и да им обясниш какво се казва книга!

6okolad4ety95
02-08-2010, 18:41
Леле вие тука още малко и ще се сбиете заради някакъв си филм и книги :D Гретии95 моля,те престани да пишеш в анти-фен темата,престани да се заяждаш според мен ти напави тази тема "злобна"ако мога така да се изразя! :-D

DesireToFire
02-08-2010, 18:42
^ Аааа да забравих ... мнението ми няма да изглежда толкова добре, ако няма :razz: :razz: :razz: :razz:
Ето ви още, да се радвате :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Пфф, сега е по-добре, нали :)

6okolad4ety95
02-08-2010, 18:55
Gretii95

ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЛИ?!

ДА,ПОВТОРИ МИ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И КВО ВЪВ ФЕН-ТЕМАТА ТАМ Е Е*АСИ СКУКАТА,САМО КАЧВАТЕ НЯКВИ СНИМКИ НА ЗДРАЧ НЕЩА И ТВА Е Офф, че си .. Скучно ти било. Така да беше казала от самото начало. Веднага ще ти се намери занимание, не се притеснявай. Като за начало можеш да прочетеш някоя книга, ей така за разнообразие. И за да е ооще по-интересно, тази книга може да е написана от талантлив автор с интересен и заинтригуращ, доказал се стил на писане. И за да ни е още по-гот може и книгата да е пълна с мноого интересни и забавни думички, които да не се повтарят през ред, да е обогатена със смислени изрази и поучителни цитати. Защото във всяка книга можеш да намериш нещо поучително. Добре де, в почти всяка, няма да споменавам имена (присъстващи в заглавието на темата). Това достатъчно занимателно ли ти е? Може и да ти препоръчам даже някоя истинска книга. Да можеш да изтичаш да се похвалиш на приятелчетата си и да им обясниш какво се казва книга!

Я предложи някоя книга,защото и аз искам да прочета някой свесна книга :lol:

KpucmuHa
02-08-2010, 18:56
Gretii95

ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЛИ?!

ДА,ПОВТОРИ МИ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И КВО ВЪВ ФЕН-ТЕМАТА ТАМ Е Е*АСИ СКУКАТА,САМО КАЧВАТЕ НЯКВИ СНИМКИ НА ЗДРАЧ НЕЩА И ТВА Е
абе тъпа си квото и да си говорим :D

KpucmuHa
02-08-2010, 19:01
Освен това, третата книга е като изсмукана от пръстите, личи си, че е направена чисто с комерсиална цел. Четвъртата също донякъде ми досади. Може би беше най-добре да издаде онази "Forever Dawn", вместо изкуствено да я разбива на три други книги.
много съм съгласна за "Forever Dawn", щеше да е много по - интересно от от 4 книги и те направо са не изсмукани от пръстите и, а от друго място...

lovey0u
02-09-2010, 08:23
Gretii95

ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЛИ?!

като за начало:

ти не знаеш какво искаш
МАЙ ти харесва здрач ама не ти харесва фен темата, а пък пишеш във анти-фен темата, защото няма какво дя правиш или просто си тъпа :-o

леле и аз се обърках :razz: :razz:

6okolad4ety95
02-09-2010, 11:14
Gretii95

ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЛИ?!

като за начало:

ти не знаеш какво искаш
МАЙ ти харесва здрач ама не ти харесва фен темата, а пък пишеш във анти-фен темата, защото няма какво дя правиш или просто си тъпа :-o

леле и аз се обърках :razz: :razz:

:lol: :lol: :lol: на момичето явно му е скучно в фен-темата и затова пише във анти-фен темата :lol: :lol:

GracelessIsDumb
02-09-2010, 11:43
Тая Грети95 е ебаси загубеното пишлеме...да я гръмнат у Афганистан два-три пъти, че сивото й вещество се е разложило съвсем басииии скапаното лапе :razz:

6okolad4ety95
02-09-2010, 12:21
Тая Грети95 е ебаси загубеното пишлеме...да я гръмнат у Афганистан два-три пъти, че сивото й вещество се е разложило съвсем басииии скапаното лапе :razz:

по полека със обидите все пак е в пубертета момичето :lol: :lol: :lol:

brokeninside13
02-09-2010, 13:17

6okolad4ety95
02-09-2010, 17:32

ми така си е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lilnat
02-10-2010, 09:48
Ем ако изключим, че вампирте са вече вегитарианци, нямат зъби, живеят с СВЕТЛА къща, светят кат крушки на слънцето и са супер грозни и се влюбват в храната си мисля, че филма няма да е толкова зле. А и да не забравим тяхнаха любов ! Как се гледат само (само това) все едно са видяли гола крава. Забравих да добавя, че вампирите вече носят дънки и гледат да не са вкарват с скандали и боища, парите вече не ги влечат нито пушат, пият и правят секс като за световно ! Горките колко са пропаднали нямат нито един отлечителен белег на вампир. Айде минута мълчание в тяхна чест.

godframedme
02-10-2010, 10:51
Да, точно. Вампирите изживяват американската мечта. Живеят в просторна и светла къща с цялото семейство, живеейки спокойния живот на средната класа. С намерението да не се забъркват в проблеми и да не им пука колко е скапан живота извън техния middle class рай.

6okolad4ety95
02-10-2010, 13:41
Ем ако изключим, че вампирте са вече вегитарианци, нямат зъби, живеят с СВЕТЛА къща, светят кат крушки на слънцето и са супер грозни и се влюбват в храната си мисля, че филма няма да е толкова зле. А и да не забравим тяхнаха любов ! Как се гледат само (само това) все едно са видяли гола крава. Забравих да добавя, че вампирите вече носят дънки и гледат да не са вкарват с скандали и боища, парите вече не ги влечат нито пушат, пият и правят секс като за световно ! Горките колко са пропаднали нямат нито един отлечителен белег на вампир. Айде минута мълчание в тяхна чест.

съгласна съм с теб,наистина така наречените вампири в филма същност вобще не се държат като вампири 8-)

KpucmuHa
02-10-2010, 15:00
сякаш сте виждали вампир, че знаете кой се държи като такъв и кой не...
всеки описва вампирите както си ги представя, нали е любовна история няма да ги представи като някви отвратителни чудовища...
ама както и да е 8-)

SoStarstruck
02-10-2010, 15:41
И шокиращото е,че се гледат сякаш "са видяли гола крава"... аз облечена крава не съм виждала,ама карай де .. :lol: :lol:

И това за middle class heaven .. По-скоро си живеят точно като богаташи в голяма красива къща на няколко етажа. В Америка хората от средната класа живеят предимно в предградията,а не в усамотени и модерни къщи .. И дори и да е пресилено,това е право на авторката. Тя може да покаже нещата по начина,по който ги е видяла и сънувала (създала е книгите си по свои сънища) и като на някои от вас не им харесва .. светът не спира. :wink:

6okolad4ety95
02-10-2010, 15:49
сякаш сте виждали вампир, че знаете кой се държи като такъв и кой не...
всеки описва вампирите както си ги представя, нали е любовна история няма да ги представи като някви отвратителни чудовища...
ама както и да е 8-)

ми...кой е чул и видял вампир-вегитарянец 8-) ми остави това дори е влюбен във храната си 8-) 8-) 8-)

SoStarstruck
02-10-2010, 16:02
^^ А ти защо казваш,че Gretii95 е в пубертета така иронично,като и ти си същия набор?? 8-) Интересни хора в тоя форум..

DesireToFire
02-10-2010, 16:52
Ами тя ГретитУуУуУу сигурно е '95 набор, аз съм '94. Не казвам, че аз съм кой знае колко голяма, нито че моите мнения са зрели или интелигентни, но тази Грети и на '95 набор не отговаря. Държанието и е като на 8-годишната ми сестра :( Тя когато се опитва да се дразни с мен отгововаря по абсолютно същия начин и не слуша кой знае колко какво се опитвам да и обясня, но поне си има едното уважение към мен (не че държа на такова от някой от форум). Ноо пак наблягам тя е набор '01 ..

ПП: знам че горната забележка не беше отправена към мен, но просто реших да отбележа.

6okolad4ety95
02-10-2010, 17:45
^^ А ти защо казваш,че Gretii95 е в пубертета така иронично,като и ти си същия набор?? 8-) Интересни хора в тоя форум..

ами..аз не съм искала никой да обидя просто казах това което мисля да и аз съм 95набор,но просто вие нападнахте момичето 8-) и аз реших леко да го заштитя ако може така да се каже 8-) 8-) 8-)

GracelessIsDumb
02-10-2010, 18:13
И шокиращото е,че се гледат сякаш "са видяли гола крава"... аз облечена крава не съм виждала,ама карай де .. :lol: :lol:

И това за middle class heaven .. По-скоро си живеят точно като богаташи в голяма красива къща на няколко етажа. В Америка хората от средната класа живеят предимно в предградията,а не в усамотени и модерни къщи .. И дори и да е пресилено,това е право на авторката. Тя може да покаже нещата по начина,по който ги е видяла и сънувала (създала е книгите си по свои сънища) и като на някои от вас не им харесва .. светът не спира. :wink:
Наистина ли вярваш, че тези книги са сънувани? Сигурно се шегуваш...

6okolad4ety95
02-10-2010, 18:15

Наистина ли вярваш, че тези книги са сънувани? Сигурно се шегуваш...

и аз мисля,че не са сънувани :? ама кой знае може и да са

SoStarstruck
02-10-2010, 18:16

Наистина ли вярваш, че тези книги са сънувани? Сигурно се шегуваш...Вярвам. 8-) 8-) Е,то е ясно че не с подробностите де,но само смътно са и се очертали някои неща,а тя си го е доокрасила. Според мен .. :wink:

LadyDi
02-10-2010, 18:17
Ти с колко вампира се познаваш, че знаеш отлЕчителните им белези? :-o

6okolad4ety95
02-10-2010, 18:26

:D :D :D

SoStarstruck
02-10-2010, 18:29

:D :D :DНякои хора просто знаят всичко,не ги питайте откъде ..

6okolad4ety95
02-10-2010, 18:30

:D :D :DНякои хора просто знаят всичко,не ги питайте откъде ..

+1 :D :D :D

brokeninside13
02-10-2010, 19:45
Браво Raybeez ! =D> Дано да се осъзнаят след като направи забележка...

LadyDi
02-10-2010, 19:50
Аз не съм нито фен, нито анти-фен, просто се развълнувах като видях толкова категорично мнение за отличителните белези на вампирите. Извинете невежеството ми... :)

А и тук се обсъждат слабите места на книгите и филма, нали така?

KpucmuHa
02-10-2010, 20:04
ее и аз съм фен, ама и аз мога да оплювам филмите и лудите фенки на по 13-14 като тая Грети :D

LadyDi
02-10-2010, 20:07
Ами аз си пиша и в двете теми, защото мисля, че сагата си има добри и лоши страни.

KpucmuHa
02-10-2010, 20:17
Ами аз си пиша и в двете теми, защото мисля, че сагата си има добри и лоши страни.
и аз така, макар че съм повече фен, ама такива като Грети много ме нервят пък и има доста неща във филмите и книгите които не харесвам :D

Raybeez, ти от кога си модератор, що си мисля, че преди не беше :-o

SoStarstruck
02-11-2010, 10:34
и аз така, макар че съм повече фен, ама такива като Грети много ме нервят пък и има доста неща във филмите и книгите които не харесвам :D

Raybeez, ти от кога си модератор, що си мисля, че преди не беше :-oАз пък попринцип пиша тук,за да си защитавам тезата,интересно ми е какво мислят и анти-феновете (въпреки,че не са прави 8-) ) и с никой не се заяждам. Извинявам се за спама.

armanilove
02-11-2010, 15:18
Абе дразни ме, че човешката любов не им стига, ами и вампирите се влюбиха в хора...
Мисля, че следващия хит ще е със следното резюме :
Проследете вълнуващата история на Педи... Какво ще се случи, след като се влюби в зомбираната си баба? Дали ще се оженят и ще живеят в едно гробище, илиии нещо дурго ?!

mishaaaaa
02-12-2010, 09:55
Да ви е*а в хейтърите! Човек да създаде нещо красиво и вие веднага да го почерните, такива хора като вас са комплекирани, дали от възможностите си, дали от други факти ... Защо винаги нещо трябва да бъде оплювано, вярно - индивидуални сме, харесваме различни неща, но защо трябва да злосторничим срещу нещата, които не ни привличат?!

6okolad4ety95
02-12-2010, 14:45
^като ти харесва "Здрач" има си фен-тема отивай там!

ScionOfStorm
02-14-2010, 20:35
Абе тая тема още ли е жива бе :lol:

LadyDi
02-15-2010, 10:05
И става все по-популярна.

brokeninside13
02-15-2010, 13:01
И става все по-популярна.

+++ 8)

beautifullslayer
02-16-2010, 11:17
според мен това е поредната зарибявка
като наркотик за тези ,които се влюбват в непознати
боже много им се чудя

deschinci
02-26-2010, 18:55
Да ви е*а в хейтърите! Човек да създаде нещо красиво и вие веднага да го почерните, такива хора като вас са комплекирани, дали от възможностите си, дали от други факти ... Защо винаги нещо трябва да бъде оплювано, вярно - индивидуални сме, харесваме различни неща, но защо трябва да злосторничим срещу нещата, които не ни привличат?!

Ем .. ако не бяхте такива маниаци на тема Робърт/Едуард/ и не ни натяквахте постоянно " ох,колко е красив .. ох, много е як и т.н." нямаше да се стигне до тук.. И поне малко по хубав пък да го бяха избрали бе мааму стара 8-) Пък и честно казано .. кое му е красивото !??!?!

П.С. Да ви е*а във вманиачените . 8)