PDA

View Full Version : не можеш!

Nadelina
03-12-2009, 21:10
ZDR!
Koe ni kara da vqrvame, che vyv dadenata si seriozna vryzka nie imame idealniq za nas chovek? Vyv vsqka ima problemi, nerazbiratelstva i t.n. , normalno e, no koe ni dava garanciq, che zatvarqiki vratite si za drugite hora, koito ni ohajvat, nie pravim pravilniq izvor za sebe si? ....

sh3_1s_7h3_0n3
03-12-2009, 21:13
Няма гаранция.
Рискуваш. Особено пък и ако ослепееш от любов... тогава даже не се и сещаш за 'другите хора, на които затваряш вратите'. ;)
Или приемаш човека до себе си и се опитваш да го опознаеш... или просто го оставяш да дири нова спътница в живота. :)

lLady_MooN_RaiN
03-13-2009, 06:02
Няма гаранции в любовта! Да сбъркаш -това е риска, който поемаш. В живота на човек има прекалено малко неща, в които той може да е сигурен и любовта, за съжаление не е от тях. Затова на нас ни остава просто да й се наслаждаваме и да я оценяваме навреме, а не след като я изгубим.

valdesbg
03-13-2009, 06:12
Ъм, модове - заглавието нещо..

По темата - любовта е най-големия риск който човек, може да поеме в живота си. Гаранция няма. Вярваш в правилността на твоите решения и се надяваш, човека до теб да вижда нещата по сходен начин.

EeeBobii
03-13-2009, 07:06
Ъм, модове - заглавието нещо..

По темата - любовта е най-големия риск който човек, може да поеме в живота си. Гаранция няма. Вярваш в правилността на твоите решения и се надяваш, човека до теб да вижда нещата по сходен начин.

Влади не съм съгласен, че е най-големия риск в живота на един човек е любовта,но е много голям риск.Прав си помежду другото, но това не е най-големия риск в живота на един човек. :oops:

dimitar_ak
03-13-2009, 07:11
Тайната на дългата връзка не е в липсата на конфликти, а в умението и желанието да ги преодолявате заедно.

valdesbg
03-13-2009, 07:13
Бобсън а в коя друга ситуация нещата зависят колкото от теб толкова и от друг човек? В коя друга ситуация ти нямаш право да наложиш своето виждане и мнение? Според теб кое е по голям риск?

EeeBobii
03-13-2009, 07:19
Най-Големия риск на човека е това да не рискува нищо,Ако не рискува нищо, той е нищо в живота си..

MaLkaTa_LaDy
03-13-2009, 07:21
Никой и нищо не ти дава гаранция в този живот.

nicolepcd
03-13-2009, 08:01
Е, ако си с тоя "идеален човек", едва ли ще те бъркат околните... :-o

Wrathchild
03-13-2009, 09:38
Гаранция няма. Човек научава след време дали е направил правилният избор. Аз винаги съм казвала, че идеалният за мен е този, който ме кара да се чувствам обичана, с който си пасваме по характер и с който се караме, понеже иначе ще бъде твърде скучно.

FreeSpirit
03-13-2009, 10:30
В живота има две сигурни неща - Родени сме и ще умрем.
Няма нищо сигурно в този живот, ако замислите дори най-добре организирания човек не може да бъде сигурен в успеха си, защото винаги може да се случи нещо неочаквано :)

Не можем да сме сигурни, че една връзка ще продължи непроменена до края на живота ни, но нали ако всичко беше сигурно(непроменящо се) и подредено нямаше да е интересно :)

selens
03-13-2009, 10:36
Няма нищо сигурно в този живот и в точно това е тръпката :)