View Full Version : ТЕМАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА
Благодаря на всички за отговора и да на 16 съм малка...темата може да бъде заключена :)
Ми нормално е да ти го каже ... Все пак 2 години си го държала на сухо ... (въпреки,че многооо ме съмнява за 2 год. приятеля ти да не е отишъл при друго момиче,което може и иска да го задоволи)
А и нещо не виждам смисъла в това да се събличаш пред него,да го изкушаваш по подобен начин и на края да го оставяш на сухо ... :-o Ако може да ми обясниш с к'ва цел го правиш никак няма да е зле ...
2г. без никакъв секс.. и аз мисля че момчето може да си е намерило друга.. :) ... но ако не се чустваш още готова няма смисъл да го правиш..караите си я така.
п.с. 16г е вече съвсем норомална възръст в която момичетата могат да започнат да водят полов живот
bulgarche
03-13-2009, 04:52
С него си от 2 години, натискате се, целувате се, събличате се голи, той си търка пишката по ануса ти, не правите секс (поне анален и вагинален явно не, за орален не знам) и питаш дали има нещо лошо в това?
И...казал е че нищо не му даваш и си стисната? Така ли е като се замислиш?
TPAKTOPUCTA
03-13-2009, 06:57
не, не е лошо.
TPAKTOPUCTA
03-13-2009, 07:09
и кво му е лошото?
SoFarSoG00d
03-13-2009, 07:18
Не е нормално да НЕ правиш секс 2 години с гаджето си,или ти не си нормална или той....
TPAKTOPUCTA
03-13-2009, 07:20
е що пък тряя да прай ... тя е на 16 в крайна сметка
ще го направи когато се почувства готова
SoFarSoG00d
03-13-2009, 07:23
Не казвам,че трябва да го прави ,но фактът,че са заедно от 2 години и не са правили секс е леко фрапиращо,не казвам,че задължително трябва да го направят,но тази възраст е нормална за секс,при положение,че връзката им е от 2 години и няма да го направи с непознат,все пак и на момчето му се иска,в крайна сметка хормоните са в голяма концентрация.
TPAKTOPUCTA
03-13-2009, 07:33
съгласен съм с написаното от теб, но щом не са го направили значи мацката не се чувства готова. според мен е нормално при това положение да не го правят, а и до колкото разбрах темата тя пита дали е лошо това, че си е допрял члена до голото и дупе, а не че не са правили секс 2 години
боже господи вие изобщо натискате ли се? Сигурно и за ръка не се държите че ше се възбудите и срам ше ви хване :D :D :D Ти сигурно чакаш "подходящият момент" :D