.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Търовище.

ТЕМАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА

Благодаря на всички за отговора и да на 16 съм малка...темата може да бъде заключена
    The life is nice ,when you are with me !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ми нормално е да ти го каже ... Все пак 2 години си го държала на сухо ... (въпреки,че многооо ме съмнява за 2 год. приятеля ти да не е отишъл при друго момиче,което може и иска да го задоволи)

А и нещо не виждам смисъла в това да се събличаш пред него,да го изкушаваш по подобен начин и на края да го оставяш на сухо ... Ако може да ми обясниш с к'ва цел го правиш никак няма да е зле ...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    2г. без никакъв секс.. и аз мисля че момчето може да си е намерило друга.. ... но ако не се чустваш още готова няма смисъл да го правиш..караите си я така.
    п.с. 16г е вече съвсем норомална възръст в която момичетата могат да започнат да водят полов живот

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    С него си от 2 години, натискате се, целувате се, събличате се голи, той си търка пишката по ануса ти, не правите секс (поне анален и вагинален явно не, за орален не знам) и питаш дали има нещо лошо в това?
    И...казал е че нищо не му даваш и си стисната? Така ли е като се замислиш?

Град
    София
    не, не е лошо.

Град
    София
    и кво му е лошото?

Град
    Wonderland
    Не е нормално да НЕ правиш секс 2 години с гаджето си,или ти не си нормална или той....

Град
    София
    е що пък тряя да прай ... тя е на 16 в крайна сметка

ще го направи когато се почувства готова

Град
    Wonderland
    Не казвам,че трябва да го прави ,но фактът,че са заедно от 2 години и не са правили секс е леко фрапиращо,не казвам,че задължително трябва да го направят,но тази възраст е нормална за секс,при положение,че връзката им е от 2 години и няма да го направи с непознат,все пак и на момчето му се иска,в крайна сметка хормоните са в голяма концентрация.

Град
    София
    съгласен съм с написаното от теб, но щом не са го направили значи мацката не се чувства готова. според мен е нормално при това положение да не го правят, а и до колкото разбрах темата тя пита дали е лошо това, че си е допрял члена до голото и дупе, а не че не са правили секс 2 години

Град
    Във вечния мрак и самота.
    боже господи вие изобщо натискате ли се? Сигурно и за ръка не се държите че ше се възбудите и срам ше ви хване Ти сигурно чакаш "подходящият момент"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си