Влез

View Full Version : Противоположностите се привличат...?

cveteto64
03-13-2009, 08:10
Зравейте, искам да попитам сред вас нормално ли е двама души, които са заедно от скоро постоянно да се карат за глупости и в същото време толкова много да искат да са заедно. До колкото съм чувала противоположностите се привличат дали и при нас е така...?

dimitar_ak
03-13-2009, 08:14
Щом се карате значи се обичате.

ivcheto0o
03-13-2009, 08:46
mislq 4e e normalno :) karanicite krepqt vrazkata 6tom sa za gluposti :) a i naistina v pove4eto slu4ai protivopolijnostite se privli4at :)

krisence
03-13-2009, 09:01
Напълно нормално е да се карате, а щом изпитва и толкова силна нужда след това да сте заедно значи наистина се обичат. И да според наистина противоположностите се привличат. :) :-)

balu4ka
03-13-2009, 09:03
Така е.. Спорът винаги присъства във всяка връзка..почти е не възможно да не се скараш с човека с който искаш да си.А ако след спора се желаете още по силно ..значи ,просто това е любов ;)

FreeSpirit
03-13-2009, 09:10
Влюбените винаги спорят за нещо ;)
Различните хора имат различни мнения и си ги защитават и от там идват споровете, но всъщност не може да се каже, че мн приличащите си хора не се карат...
Даже понякога споровете са по-жестоки, веднага давам пример - аз съм огромен инат, бившия ми фр също е голям инат и понякога забравяхме защо се е почнала караницата и почвахме да спорим кой е по-големия инат :D :booooomb: :booooomb: :booooomb:

Едно от важните неща в една връзка е това хората да се допълват => различията са хубаво нещо и не трябва да се притесняваш :)

cveteto64
03-13-2009, 09:17
Даже понякога споровете са по-жестоки, веднага давам пример - аз съм огромен инат, бившия ми фр също е голям инат и понякога забравяхме защо се е почнала караницата и почвахме да спорим кой е по-големия инат
Точно това имам предвид понякога дори забравяме за какво е бил спора, но пък мисля, че точно там е интересно дори той ми каза ние винаги ще сме двете крайности и за това ми е интересно с теб и после последва една срахотна прегръдка и целувка... :smt008

hahavteen
03-13-2009, 10:41
При мен изобщо не е така. Ако се карам с гаджето си само ще се изнервям и ще съм под напрежение. С бившия и сме се карали само 2-3 пъти за 2 години и половина и то големи скандали за сериозни неща. Иначе се разбирахме прекрасно.
Мен противоположностите не ме привличат. Предпочитам някой с който да имаме общи неща.

FreeSpirit
03-13-2009, 10:48
Аз не бих могла да се впиша във връзка от типа "розова картинка".
Споровете изграждат характера ;)
Пък и престави си когато създадеш сем. и отгледаш дете в една перфектно построена система, в един момент то ще се сбъска със света извън дома, с конкуренцията и борбата да оцеляване(училище, раб.място) То ще бъде ли подготвено за тези свои битки ?

Lyubeto
03-13-2009, 10:53
Според мен пък е напълно вярно . Моите връзки винаги са били такива . Караме се за нещо дребно , после се сдобряваме и така ...Пък и нали знаете - много хубаво , не е на хубаво :)

hahavteen
03-13-2009, 11:36
Пък и престави си когато създадеш сем. и отгледаш дете в една перфектно построена система, в един момент то ще се сбъска със света извън дома, с конкуренцията и борбата да оцеляване(училище, раб.място) То ще бъде ли подготвено за тези свои битки ?

Майка ми и мъжа й са заедно от почти 15 години и съм ги виждала да се карат само 3 пъти и то в началото на връзката им. Разбират се чудесно и рядко се случва да спорят за дребни неща и то даже тогава не е истински спор ами някво като на шега.
И аз и сестрите ми сме отгледани с много любов и внимание и сме получили страхотен пример за хубаво семейство и връзка от родителите си пък с трудностите всеки се сблъсква рано или късно и това акк ще се справи с тях зависи от характера който в крайна сметка всеки гради сам :) Или поне аз така си мисля де... Просто не мога да си представя да бъда във връзка в която с партньора ми сме винаги на въпреки и за повечето неща имаме различно мнение. Предполагам че подобни отношения са много страстни и интересни но не са за мен просто. Аз обичам да ми е спокойно :D

XTREMEFREERIDE
03-13-2009, 11:39
Нормално е да се карате.
Това значи, че ви пука един за друг.
Но ако е за някои дребни нещица, можете да положите малко усилия и да не се наранявате за глупости.

glamouros
03-13-2009, 11:43
Да.

LittlePrincess
03-13-2009, 11:49
Нормално. Ако не сте различни и не се карате за дреболийки накрая си писвате ;х

Jumbie483
03-13-2009, 11:50
Не, при мен е точно обратното.
Еднакви като две капки вода.. Винаги на едно мнение, винаги с еднакви разбирания..и точно това ни привлича. Не мога да си представя да се караме за всичко с него и да сме пълни противоположности :shock:

Jumbie483
03-13-2009, 11:51
Нормално. Ако не сте различни и не се карате за дреболийки накрая си писвате ;х

глупости :lol:

YouCantStopMe
03-13-2009, 12:50
Кратко - ДА!

vlubeno_momi4e***
03-13-2009, 16:27
Да. Противополжностите се привличат ; )

Wrathchild
03-13-2009, 16:36

Майка ми и мъжа й са заедно от почти 15 години и съм ги виждала да се карат само 3 пъти и то в началото на връзката им. Разбират се чудесно и рядко се случва да спорят за дребни неща и то даже тогава не е истински спор ами някво като на шега.
И аз и сестрите ми сме отгледани с много любов и внимание и сме получили страхотен пример за хубаво семейство и връзка от родителите си пък с трудностите всеки се сблъсква рано или късно и това акк ще се справи с тях зависи от характера който в крайна сметка всеки гради сам :) Или поне аз така си мисля де... Просто не мога да си представя да бъда във връзка в която с партньора ми сме винаги на въпреки и за повечето неща имаме различно мнение. Предполагам че подобни отношения са много страстни и интересни но не са за мен просто. Аз обичам да ми е спокойно :DНе можеш да знаеш какво става, докато те няма. Но ако наистина се разбират толкова добре, това е прекрасно.
Противоположностите не се привличат, рано или късно човек се уморява от скандали. Караниците са освежаващи, не искам перфектна връзка, скучно е. Но пък за сметка на това - много караници вече не е на добре. Това положително е несходство в характерите, а от там любовта рано или късно изчезва.

xXxMixXx
03-13-2009, 16:39
Напълно нормално е да се карате, а щом изпитва и толкова силна нужда след това да сте заедно значи наистина се обичат. И да според наистина противоположностите се привличат. :) :-)

Споровете винаги ги има в една връзка.. все пак не винаги е възможно да имате еднакво мнение за всичко! :)

nencuHka
03-13-2009, 18:32
Една от най-добрите ми приятелки е заедно с нейния човек от почти 3 години и те са уникални - всеки ден се карат най-малко по 10 пъти и до сериозни караници са стигали,обаче се обичат толкова много,че вече просто им е ежедневие 8-)

DimovB
03-14-2009, 19:47
Далеч си от идеята за противоположностите. Съвсем не това се има предвид. :?

HipHopBlond
03-14-2009, 21:20
Щом се карате значи се обичате.

Така е!!! И да, прав си за противоположностите, но не в такъв смисъл :)

EeeBobii
03-14-2009, 21:29
Плюс минус , хоп късо съединение.Следваща тема Тя/той ме заряза помощ.

mitkom89
03-14-2009, 21:40
О да... Аз всеки ден виждам милионери и клошари щастливо влюбени... и еврей и нацисти... Единствено тази теза е вярна ако разгледаме мъжа и жената като противоположности и то не е вярна за постоянно...

MoHuTo
03-14-2009, 23:43
Ако съдя по себе си ще ти кажа, че противоположностите се привличат до един момент, после вече постоянните караници за дреболии си казват думата...

LiveFlower
03-14-2009, 23:52
Такам,тука се говори за противоположности в характера,а не в паричното състояние и личността в обществото ^

Мразя да го казвам тва,ама за всеки е абсолютно индивидуално,смисъл познавам много двойки,при които момичето е сдухано,пък момчето съвсем не,или пък обратното.И още такива различия в характера...

За тва казвам,че е индивидуално,някои търсят същия нрав в другия,третия намира пълна противоположност и така ...

Nekasa4a
03-15-2009, 01:35
Аз точно мнение май немога да дам... но ще дам пример. Имал съм и 2-та типа връзки, при връзка пълна противоположност бяхме супер, но аз като доста кофти характер доминирах и малко беше тип караме се но моята дума тежи повече и колкото и да спорим аз печелех. С течение на времето просто някак почнаха нещата да угасват.... и се разделихме и сме си приятелчета и сега(единствената).

Другия тип връзка в която супер се разбирахме и допълвахме, всичко бе по мед и масло за първи път (и последен надявам се) обичах наистина с цяло сърце... направих мега много компромиси и промени в себеси защото бях сигорен че с това момиче всичко ще е оки.... накрая се разделихме по супер брутален начин, каза че просто съм и умразнал и че просто вече харесала друг който да я допълва..... това направи сърцето ми дето без това е почти камък още по мрачно ;)

Да вметна и 2 та типа връзки бяха почти по година едната малко повече.

Та цялата идея е ако ви е добре прави си кефа ако ти е кофти бягай колкото можеш надалеч, дано помогах с нещо с тия глупости дето написах :D

mitkom89
03-15-2009, 07:48
...ама за всеки е абсолютно индивидуално,...

Ето го отговора :D

GossipGirl89
03-15-2009, 08:23
Да, противоположностите се привличат.
Аз познавам хора, които са еднакви и при тях положението е по-зле - карат се повече и от различните :D
Така чеее споко - караниците заздравяват връзката :)

Fortuna
03-15-2009, 08:26
Ne moje da se jivee s ejednevni karanici!normalno e da ima kavgi v edna vr1zka no ne e normalno vr1zkata da e izgradena ot kavgi!Vmesto da se karate za gluposti ob1rnete pove4e vnimanie edin na dryg,ot li4en opit ti govorq :-)

evelinka1122
03-15-2009, 08:27
ми така си е... противоположностите се привличат... нормално е да се поскарате в началото, но повярвай ми всичко ще си дойде на мястото... :)

mmKamm
03-15-2009, 08:28
Според мен си е точно така..противоположностите адски се привличат..., защото ако двама човека са еднакви..няма да са си интересни..

bogzfaggot
03-15-2009, 08:49
Що за тъп въпрос?!

galenata
03-15-2009, 09:04
Не, при мен е точно обратното.
Еднакви като две капки вода.. Винаги на едно мнение, винаги с еднакви разбирания..и точно това ни привлича. Не мога да си представя да се караме за всичко с него и да сме пълни противоположности :shock:
Не става въпрос а се карате за всичко,а за някви дребни неща.Което си е съвсем нормално.За мен би било по-скоро странно ако винаги мислехме по един начин,нямаше да ми е толкова интересно.

MeGGiTy
03-15-2009, 09:45
Наистина противоположностите се привличат. От личен опит видях, че с еднакъв като мен човек изобщо не мога да се разбера.

NaughtyOne
03-15-2009, 09:53
Ако става дума за това,че момиче и момче се привличат...да за това противоположностите се привлиличат...но душевно :? знам какво е да си до човек обратното на тебе...беше ужасно.Нищо не можех да си кажа с него,той ме разбираше винаги погрешно...и мне...тая работа я има само във филмите с противоположностите...

Re5peC7
03-15-2009, 09:59
противоположности? .. по-скоро никой от вас не може да склони глава пред другия :)

sweet_sorcerer
03-15-2009, 10:06
Ако става дума за това,че момиче и момче се привличат...да за това противоположностите се привлиличат...но душевно :? знам какво е да си до човек обратното на тебе...беше ужасно.Нищо не можех да си кажа с него,той ме разбираше винаги погрешно...и мне...тая работа я има само във филмите с противоположностите...
И при мен беше така...И в край на сметка това,че бяхме толкова различни, ни раздели...

Soy_tu_mujer
03-16-2009, 07:31
Това че се карате от рано не е на хубаво. Както казаха преди мен - след време караниците се увеличават и увеличават... А тръпката угасва. Единственият съвет, които от опит мога да ти дам е, че ако и двамата искате да бъдете заедно - Бъдете компромисни един към друг! Поговори с него на тази тема по-добре. :)
Успех и всичко хубаво.

cveteto64
03-16-2009, 18:58
Плюс минус , хоп късо съединение.Следваща тема Тя/той ме заряза помощ. Хех ама как позна само, че ме заряза не защото сме различни, а защото съм прекалено добра за него... и не се безокой няма да пускам нова тема има предостатъно такива... :)

Tera
03-27-2009, 16:28
Леле...все едно слушам за мен и приятеля ми...Не сме се карали сериозно още,ама и това ще стане...Получава се така,защото аз казвам нещо така както аз го разбирам,а той го разбира по собствен начин...И ето ти повод :D И да,противоположностите се привличат :)

Darkkiss
03-28-2009, 04:34
не винаги

stuci_i_miri
03-28-2009, 19:52
абе, тва си е до хората - ако и двамата имате силни характери мн ясно, че ше се карате. по-добре да се карате отколкото да ви е тъпо като сте заедно :grin:

BrokenInnocence
03-29-2009, 00:40
Мен противоположностите не ме привличат, харесвам хора като себе си... някаква форма на егоцентризъм, предполагам.

NaNa_SladuRana
03-29-2009, 09:50
ходя с човек,с когото адски много си приличаме,стана ми прозрочен вече,такива хора са перфектни за приятели.Просто когато сте различни,го има елемента на изненадата,тръпка си е

Jaffs
03-29-2009, 10:01
Не знам дали е така, зависи до колко сте различни.
За мен противоположностите се нагаждат. :)

aHeJlua
03-30-2009, 12:33
много е относително за мен.. да може противоположностите да се привличат, но мисля че не могат да изградят една пълноценна връзка. все пак трябва да имате и общи неща за да се задържите заедно, нали ?
а пък ти недеей да се притесняваш.. ако са глупости.. просто това ще скрепи още повече връзката ви :)