.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Голям фен Аватара на cveteto64

Противоположностите се привличат...?

Зравейте, искам да попитам сред вас нормално ли е двама души, които са заедно от скоро постоянно да се карат за глупости и в същото време толкова много да искат да са заедно. До колкото съм чувала противоположностите се привличат дали и при нас е така...?
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Щом се карате значи се обичате.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    mislq 4e e normalno karanicite krepqt vrazkata 6tom sa za gluposti a i naistina v pove4eto slu4ai protivopolijnostite se privli4at

Голям фен Аватара на krisence
    Напълно нормално е да се карате, а щом изпитва и толкова силна нужда след това да сте заедно значи наистина се обичат. И да според наистина противоположностите се привличат.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Така е.. Спорът винаги присъства във всяка връзка..почти е не възможно да не се скараш с човека с който искаш да си.А ако след спора се желаете още по силно ..значи ,просто това е любов
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Влюбените винаги спорят за нещо
    Различните хора имат различни мнения и си ги защитават и от там идват споровете, но всъщност не може да се каже, че мн приличащите си хора не се карат...
    Даже понякога споровете са по-жестоки, веднага давам пример - аз съм огромен инат, бившия ми фр също е голям инат и понякога забравяхме защо се е почнала караницата и почвахме да спорим кой е по-големия инат

Едно от важните неща в една връзка е това хората да се допълват => различията са хубаво нещо и не трябва да се притесняваш

Голям фен Аватара на cveteto64
    Даже понякога споровете са по-жестоки, веднага давам пример - аз съм огромен инат, бившия ми фр също е голям инат и понякога забравяхме защо се е почнала караницата и почвахме да спорим кой е по-големия инат
    Точно това имам предвид понякога дори забравяме за какво е бил спора, но пък мисля, че точно там е интересно дори той ми каза ние винаги ще сме двете крайности и за това ми е интересно с теб и после последва една срахотна прегръдка и целувка...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    При мен изобщо не е така. Ако се карам с гаджето си само ще се изнервям и ще съм под напрежение. С бившия и сме се карали само 2-3 пъти за 2 години и половина и то големи скандали за сериозни неща. Иначе се разбирахме прекрасно.
    Мен противоположностите не ме привличат. Предпочитам някой с който да имаме общи неща.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Аз не бих могла да се впиша във връзка от типа "розова картинка".
    Споровете изграждат характера
    Пък и престави си когато създадеш сем. и отгледаш дете в една перфектно построена система, в един момент то ще се сбъска със света извън дома, с конкуренцията и борбата да оцеляване(училище, раб.място) То ще бъде ли подготвено за тези свои битки ?

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Според мен пък е напълно вярно . Моите връзки винаги са били такива . Караме се за нещо дребно , после се сдобряваме и така ...Пък и нали знаете - много хубаво , не е на хубаво
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Пък и престави си когато създадеш сем. и отгледаш дете в една перфектно построена система, в един момент то ще се сбъска със света извън дома, с конкуренцията и борбата да оцеляване(училище, раб.място) То ще бъде ли подготвено за тези свои битки ?
    Майка ми и мъжа й са заедно от почти 15 години и съм ги виждала да се карат само 3 пъти и то в началото на връзката им. Разбират се чудесно и рядко се случва да спорят за дребни неща и то даже тогава не е истински спор ами някво като на шега.
    И аз и сестрите ми сме отгледани с много любов и внимание и сме получили страхотен пример за хубаво семейство и връзка от родителите си пък с трудностите всеки се сблъсква рано или късно и това акк ще се справи с тях зависи от характера който в крайна сметка всеки гради сам Или поне аз така си мисля де... Просто не мога да си представя да бъда във връзка в която с партньора ми сме винаги на въпреки и за повечето неща имаме различно мнение. Предполагам че подобни отношения са много страстни и интересни но не са за мен просто. Аз обичам да ми е спокойно

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нормално е да се карате.
    Това значи, че ви пука един за друг.
    Но ако е за някои дребни нещица, можете да положите малко усилия и да не се наранявате за глупости.

Голям фен Аватара на glamouros
    Да.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Нормално. Ако не сте различни и не се карате за дреболийки накрая си писвате ;х
    Stay up all night with the stars *

Не, при мен е точно обратното.
    Еднакви като две капки вода.. Винаги на едно мнение, винаги с еднакви разбирания..и точно това ни привлича. Не мога да си представя да се караме за всичко с него и да сме пълни противоположности
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Нормално. Ако не сте различни и не се карате за дреболийки накрая си писвате ;х
    глупости
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Кратко - ДА!

Да. Противополжностите се привличат ; )

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Майка ми и мъжа й са заедно от почти 15 години и съм ги виждала да се карат само 3 пъти и то в началото на връзката им. Разбират се чудесно и рядко се случва да спорят за дребни неща и то даже тогава не е истински спор ами някво като на шега.
    И аз и сестрите ми сме отгледани с много любов и внимание и сме получили страхотен пример за хубаво семейство и връзка от родителите си пък с трудностите всеки се сблъсква рано или късно и това акк ще се справи с тях зависи от характера който в крайна сметка всеки гради сам Или поне аз така си мисля де... Просто не мога да си представя да бъда във връзка в която с партньора ми сме винаги на въпреки и за повечето неща имаме различно мнение. Предполагам че подобни отношения са много страстни и интересни но не са за мен просто. Аз обичам да ми е спокойно
    Не можеш да знаеш какво става, докато те няма. Но ако наистина се разбират толкова добре, това е прекрасно.
    Противоположностите не се привличат, рано или късно човек се уморява от скандали. Караниците са освежаващи, не искам перфектна връзка, скучно е. Но пък за сметка на това - много караници вече не е на добре. Това положително е несходство в характерите, а от там любовта рано или късно изчезва.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от krisence
    Напълно нормално е да се карате, а щом изпитва и толкова силна нужда след това да сте заедно значи наистина се обичат. И да според наистина противоположностите се привличат.
    Споровете винаги ги има в една връзка.. все пак не винаги е възможно да имате еднакво мнение за всичко!

Град
    ..във един измислен свят..
    Една от най-добрите ми приятелки е заедно с нейния човек от почти 3 години и те са уникални - всеки ден се карат най-малко по 10 пъти и до сериозни караници са стигали,обаче се обичат толкова много,че вече просто им е ежедневие

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Далеч си от идеята за противоположностите. Съвсем не това се има предвид.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Щом се карате значи се обичате.
    Така е!!! И да, прав си за противоположностите, но не в такъв смисъл

Град
    В сърцата на хората.
    Плюс минус , хоп късо съединение.Следваща тема Тя/той ме заряза помощ.

О да... Аз всеки ден виждам милионери и клошари щастливо влюбени... и еврей и нацисти... Единствено тази теза е вярна ако разгледаме мъжа и жената като противоположности и то не е вярна за постоянно...
    An Evil Man

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си