- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Противоположностите се привличат...?
Зравейте, искам да попитам сред вас нормално ли е двама души, които са заедно от скоро постоянно да се карат за глупости и в същото време толкова много да искат да са заедно. До колкото съм чувала противоположностите се привличат дали и при нас е така...?
"Колкото повече, толкова повече..!"
mislq 4e e normalnokaranicite krepqt vrazkata 6tom sa za gluposti
a i naistina v pove4eto slu4ai protivopolijnostite se privli4at
![]()
Напълно нормално е да се карате, а щом изпитва и толкова силна нужда след това да сте заедно значи наистина се обичат. И да според наистина противоположностите се привличат.![]()
![]()
Така е.. Спорът винаги присъства във всяка връзка..почти е не възможно да не се скараш с човека с който искаш да си.А ако след спора се желаете още по силно ..значи ,просто това е любов![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Влюбените винаги спорят за нещо
Различните хора имат различни мнения и си ги защитават и от там идват споровете, но всъщност не може да се каже, че мн приличащите си хора не се карат...
Даже понякога споровете са по-жестоки, веднага давам пример - аз съм огромен инат, бившия ми фр също е голям инат и понякога забравяхме защо се е почнала караницата и почвахме да спорим кой е по-големия инат![]()
![]()
![]()
![]()
Едно от важните неща в една връзка е това хората да се допълват => различията са хубаво нещо и не трябва да се притесняваш![]()
Точно това имам предвид понякога дори забравяме за какво е бил спора, но пък мисля, че точно там е интересно дори той ми каза ние винаги ще сме двете крайности и за това ми е интересно с теб и после последва една срахотна прегръдка и целувка...Даже понякога споровете са по-жестоки, веднага давам пример - аз съм огромен инат, бившия ми фр също е голям инат и понякога забравяхме защо се е почнала караницата и почвахме да спорим кой е по-големия инат![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
При мен изобщо не е така. Ако се карам с гаджето си само ще се изнервям и ще съм под напрежение. С бившия и сме се карали само 2-3 пъти за 2 години и половина и то големи скандали за сериозни неща. Иначе се разбирахме прекрасно.
Мен противоположностите не ме привличат. Предпочитам някой с който да имаме общи неща.
Аз не бих могла да се впиша във връзка от типа "розова картинка".
Споровете изграждат характера
Пък и престави си когато създадеш сем. и отгледаш дете в една перфектно построена система, в един момент то ще се сбъска със света извън дома, с конкуренцията и борбата да оцеляване(училище, раб.място) То ще бъде ли подготвено за тези свои битки ?
Според мен пък е напълно вярно . Моите връзки винаги са били такива . Караме се за нещо дребно , после се сдобряваме и така ...Пък и нали знаете - много хубаво , не е на хубаво![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Майка ми и мъжа й са заедно от почти 15 години и съм ги виждала да се карат само 3 пъти и то в началото на връзката им. Разбират се чудесно и рядко се случва да спорят за дребни неща и то даже тогава не е истински спор ами някво като на шега.Първоначално написано от FreeSpirit
И аз и сестрите ми сме отгледани с много любов и внимание и сме получили страхотен пример за хубаво семейство и връзка от родителите си пък с трудностите всеки се сблъсква рано или късно и това акк ще се справи с тях зависи от характера който в крайна сметка всеки гради самИли поне аз така си мисля де... Просто не мога да си представя да бъда във връзка в която с партньора ми сме винаги на въпреки и за повечето неща имаме различно мнение. Предполагам че подобни отношения са много страстни и интересни но не са за мен просто. Аз обичам да ми е спокойно
![]()
Нормално е да се карате.
Това значи, че ви пука един за друг.
Но ако е за някои дребни нещица, можете да положите малко усилия и да не се наранявате за глупости.
Да.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Нормално. Ако не сте различни и не се карате за дреболийки накрая си писвате ;х
Stay up all night with the stars *
Не, при мен е точно обратното.
Еднакви като две капки вода.. Винаги на едно мнение, винаги с еднакви разбирания..и точно това ни привлича. Не мога да си представя да се караме за всичко с него и да сме пълни противоположности![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
глупостиПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Кратко - ДА!
Не можеш да знаеш какво става, докато те няма. Но ако наистина се разбират толкова добре, това е прекрасно.Първоначално написано от slun4ice
Противоположностите не се привличат, рано или късно човек се уморява от скандали. Караниците са освежаващи, не искам перфектна връзка, скучно е. Но пък за сметка на това - много караници вече не е на добре. Това положително е несходство в характерите, а от там любовта рано или късно изчезва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Споровете винаги ги има в една връзка.. все пак не винаги е възможно да имате еднакво мнение за всичко!Първоначално написано от krisence
![]()
Една от най-добрите ми приятелки е заедно с нейния човек от почти 3 години и те са уникални - всеки ден се карат най-малко по 10 пъти и до сериозни караници са стигали,обаче се обичат толкова много,че вече просто им е ежедневие![]()
Далеч си от идеята за противоположностите. Съвсем не това се има предвид.![]()
Така е!!! И да, прав си за противоположностите, но не в такъв смисълПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Плюс минус , хоп късо съединение.Следваща тема Тя/той ме заряза помощ.
О да... Аз всеки ден виждам милионери и клошари щастливо влюбени... и еврей и нацисти... Единствено тази теза е вярна ако разгледаме мъжа и жената като противоположности и то не е вярна за постоянно...
An Evil Man